עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YARONGT,

שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .

2. Started by tidan31,

שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מצטער על כפל הדיונים,השתלטו לי על הדיון הקודם אז ככה: אבא שלי בחו"ל עד מחר ואני מחפש לקנות כרטיס. אני מוגבל קצת מבחינת הספק sst-st50f-es של silver stone 500w לוח אם Gigabyte PA65-UD3-B3 עכשיו בחנות הכי זול הוא ראה את הכרטיס Asus GTX 970 Direct CU II OC עם צריכת חשמל נמוכה, ונכנס לי במארז. האם מחיר של 390$ שאחרי מס של 6% זה 370$, האם זה משתלם? לקנות? לא תיהיה בעיה מישום מקום, כמו לא מתאים ללוח אם או משהו כזה? (בחיבור שלו זה שיכבה כפולה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yellowblood,

אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Wunderbar,

היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה.

6. כרגע זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: Arctic Cooler i11. קשיח רגיל, Seagate Barracuda 2TB השאלה שלי היא כזאת: אם אשדרג כרטיס, אני אראה שיפור משמעותי? כי במשחקים חדשים אני כבר מתחיל לוותר פה ושם על MSA וכו'. כרגע אני משתמש במסך LG IPS235V FHD ולא מתכוון לקנות חדש עד שיפסיק לפעול. מומלץ לשדרג? לחכות לדור חדש של כרטיסים? במידה וכן התקציב הוא עד 2K (מוכן לחרוג קצת). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by oriklo,

מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב של 800 ש"ח? חשבתי על gtx750 אבל רציתי לשאול המלצות על כרטיסים אחרים אולי טובים יותר בתקציב? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by naamani3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, מתלבט בין 2 כרטיסים: http://ksp.co.il/?uin=20672 http://ksp.co.il/?uin=26770 לפי מה שקצת חיפשתי באינטרנט הבנתי שה-AMD יותר טוב, אשמח לתגובות, ואם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה גם אשמח (לא חייב KSP). אני כנראה אקנה מחשב עם I5 4690 ולוח אם רגיל לא משהו מיוחד, 8 GB זכרון (אשדרג ל-16 בבוא הזמן) תודה

9. Started by natan805,

נהרס לי הhd6850 אחרי 4 שנים בשימוש , ולכן אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. חשוב לי שיהיה שיפור ניכר בכרטיס מסך החדש שאקנה, וכן כרטיס מסך שהספק שלי יוכל להחזיק בלי בעיה. אם ממש אין ברירה ואני נאלץ לשפר את הספק אז אעשה זאת. פרטים על המפרט שלי כרגע נמצא למטה. אני לבינתיים מושבת ללא מחשב, ולכן אשמח אם תמליצו לי על חנות מהמרכז כך שפשוט אני מחר נוסע לשם וקונה במקום __________________ מעבד : intel core i5 760 2.8 אוברקלוק ל 4.0 מאוורר : Scythe Mugen 3 לוח gigabyte p55A-ud3 זיכרון :1600mhz kingston{4Gx2 + {kingston{2048x2 כרטיס מסך : hd6850 1gb ddr5 sapphire צורב : lg x18 dvdrw b כונן קשיח : Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III דיסק קשיח : sata 2 wd 7200 rpm 16mb 3…

• 33 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. מהי התוכנה הפשוטה והנוחה ביותר לבדוק טמפרטורת כרטיסים של nvidia ? בנוסף, אשמח לדעת מהי הטמפרוטרה הנורמלית לכרטיס שלי בזמן מנוחה ובזמן "עבודה"? זה המפרט: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by cha_had,

מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AxeOr,

......

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. מי יכול לעזור למצוא דרייבר לוינדוז 8 לכרטיס הזה? (ואולי גם דרייבר למוניטור) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הגרסא המומלצת היא STRIX נכון? האם יש עוד חנויות שמוכרות את הכרטיס פרט ל ksp? האם יש גרסא אחרת מומלצת (העדפה asus\Gigabyte) אך מכיוון שרק ksp מוכרת אני כנראה לא אקנה את ה STRIX (אלה אם כן לא מולם אני ממש את האחריות). ה Gigabyte g1 קצת גדול מדי למארז שלי אז אעדיף כרטיס קטן יותר. בתורה. האם כדאי 390 ממה שראיתי הם פחות או יותר שווים ואני מעדיף את nvidia?

15. היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tidan31,

שלום ברשותי מערך sli של שני כרטיסים ביחס לאיזה כרטיס כיום הם שווים מבחינת הביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כרטיס המסך השני שמבוסס על ליבת ה-Fiji כבר כאן, עם ביצועים שמתעלים על ה-GTX 980 אך בתוספת מחיר שמסבכת את העניינים לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-radeon-fury-בביקורות-חיים-ומוות-ביד-ההמהרה/

• 76 תגובות
    • 10.9k צפיות
  18. שלום חברים, יש לי מחשב טיפה ישן: i5-2500 3.3Ghz Gigabyte PA65-UD3-B3 ראם: 8 ג'יגה וכרטיס מסך: 560ti 1gb עכשיו בגלל שאני רוצה להשקיע באיזור ה- 1200 שקל, ונאמר לי שהספק שלי לא כל כך חזק: silver stone מודל: sst-st50f-es 500w אז נראה שהכרטיס האידאלי עבורי זה ה- 960GTX, אני גיימר שאוהב שהמשחקים זזים ונראים טוב, ואני משחק על 1080P, השאלה אם הכרטיס יעשה את העבודה? חשבתי על זה http://www.tms.co.il/product/14751 של פאליט jetsream הבנתי שהוא לא רע. האם יש כרטיס אחר שווה לקחת? בטווח מחירים זהה? (פלוס 100-200 שקל?) תודה. עריכה: אני קראתי ביקורת על super jetstream שנראה אותו דבר, זה לא מה שנתתי?

19. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

20. קניתי מסך OLED 939 מהיום הראשון בעיות של תמונה דרך מחשב עם כרטיס מסך X290 אין ניגודיות ( למרות מסך 120,000 :1 ) צבעים לא טבעיים תווי פנים וטקסטורה לא קיימים או חלשים מאוד לא ניתן לכוון ולכייל את המסך עם דיסק כיול ( האותות לא עוברים טוב דרך HDMI ) דו מימד – יש בעיות עיבוד תמונה שבא והולך תמונות באתרי אינטרנט מעוותים התמונה – צבעים מדהימים אבל אין עומק לצבעים ( הצבעים לא חיים ולא תוססים , הם חד גוון , ולא טבעיים ) 4:4:4 ממחשב איך רואים שזה עובד , אך לא מעביר שום שינוי או איכות לתמונה ואין הבדל עם או בלי 4:4:4 השחור מדהים אך בלי יכולת לראות פרטים בשחור YOUTUBE - ודומיו צבעים לא נכונים , אין טקסטורה , חוסר דיוק ועוד... היה נציג בכיר בביתי ראה , בדק ואמר של-L…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by nabot,

היי, ברשותי רסיבר YAMAHA RX 377 שתומך בפורמטים הנ"ל. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX 970 ומעוניין לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה ולהפעיל אותם בפורמטים החדשים של הסאונד, האם זה יעבוד? (אני שואל משום שקראתי שהפורמטים האלה לא עובדים במשחקי מחשב) תודה

22. Started by 34N1A1N79,

היי, בבקשה המלצה על כרטיס גרפי לא יקר במיוחד, נגיד עד 1000 שח 1200 ש"ח שיהיה לו גם יכולות מבחינת וידאו אם אפשר, או לפחות יהיה מספיק עוצמתי עובדת עם תוכנות גרפיות (פוטושופ וכאלה) באופן מקצועי מפרט מחשב: windows 7 64 bit Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A Chipset : Intel Haswell Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM Video Card : Intel® HD Graphics 4600 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 DVD-Rom Drive : DiscSoft Virtual Monitor Type : Dell Computer DELL U2412M - 24 inches …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יצרנית שלישית מצטרפת למועדון הספקיות של כרטיס ה-Radeon Fury החדש של AMD לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מצטרפת-לחגיגות-powercolor-משיקה-כרטיס-radeon-fury-משלה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני עוד לומד את הכרטיס החדש והתוכנה הזאת... שמתי לב שיש מצב בתוכנה שנותן oc לכרטיס, וזה עובד רק כשהתוכנה עובדת ברקע... בדקתי עם cpu z וההבדל הוא בין 1152mhz ל 1190mhz ובמצב boost בין 1241mhz ל1279mhz... שאלתי היא1) אם הoc הזה הוא oc נוסף ש gigabite נותנים כ"תמורה" לזה שהתוכנה עובדת ברקע, או שאם התוכנה לא תפעל לי הכרטיס עובד בכלל בלי oc שמגיע מהמפעל? 2) יש בעיה שהתוכנה הזאת תפעל ברקע? להעדיף שלא להפעיל אותה? זאת אומרת שכשאני משחק משחקים ישנים עדיף שלא להפעיל ולהפעיל את התוכנה על מצב oc רק במשחקים תובעניים? 3) אחרי שהפעלתי את התוכנה על מצב oc ראיתי שהחום עלה ל 54 מעלות, והלד windforce עובד קבוע, משמע שהמאווררים …

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Ranbm111,

טוב אז אחרי 7 שנים בערך ה260GTX שלי הלך לעולמו :'( ואני צריך כרטיס שיחליף אותו.. אין לי שום צורך בכרטיס משוגע שיסחוב עכשיו משחקים על סופר אולטרה מגה היי אלא רק שיריץ בסבבה משחקים לא חדשים ויחזיק את המחשב בכבוד בתכלס.. התקציב הוא עד 400 שקלים, אין לי בעיה עם יד שניה.. שאר המפרט e8400 עם OC לא זוכר אבל כמה עשיתי בזמנו 4 ג'יגה ראם FSP 550W לוח אם של MSI ו3 HDD שאספתי עם הזמן מארז ARMOR וזהו נראה לי.. אשמח לעזרה:] - - - תגובה אוחדה: - - - אם גם תוכלו לעזור לי עם איזה קישור לבאנצ'מרק של כל הכרטיסי מסך אני אשמח.. (אני זוכר שפעם היה משהו בסגנון בטומסהארדוור ועכשיו אני לא מוצא..)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים