כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
כדאי לקנות של SAPPHIRE או של POWER COLOR ? הבנתי שהביצועים פחות או יותר אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אילו כרטיסים יתנו את התמורה הכי טובה בסביבות המחיר הזה(בלי אוברקלוק!)
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש תאתר שנכנסים ומופיעה רשימה ארוכה של כרטיסי מסך לפי הסדר של הביצועים שלהם אשמח לכל העוזרים תודה...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז מי שכבר הבין שקניתי שבוע שעבר את ה6600gt של msi החזרתי אותו וקיבלתי את הכסף, סיפור ארוך... קיבלתי כרטיס משומש והם עשו לי בעיות בקיצור אל תקנו מ-***** אני ימנע מלקלל אותם כאן בפורום... עכשיו , יש לי תקציב של 900 שקל ולא יותר! אם אפשר אז פחות ואני מתלבט בין ה-6800 שלpov לבין 6600GT אחרשל חברה שאתם ממליצים לי... מי מבין השניים עדיף? ואם זה ה6600GT אז תמליצו לי על חברה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ישנו את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=976 במחיר ממש טוב (1200 שקל) אך הוא 256MB האם כדאי להשקיע בו את כספי? והכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 במחיר של 1400 שקלים האם הוא שווה את ההשקעה? תודה לעונים. גיא.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש של NVIDIA בלבד בלי אובר קלוקינג בעיקר למשחקים יש לי מארז וסםק כח די חדשים עלות מבוקשת 800-1000 ש"ח לכל היותר כרגע יש לי מסך לא משהו בכלל LG 1953R שגם אותו אני מעוניין לשדרג בקרוב מאוד למשהו טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסט יש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!! נ.ב תהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה???? האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בעוד ימים ספורים ואולי אפילו מחר אני מתכוון לרכוש G1 970 של ג'יגבייט..לפי מיטב הבנתי זה לא 4GB זיכרון אלא 3.5.. מישהו יודע מה הבעיה של זה? למה זה יורד ל 3.5? מה הסיפור מאחורי כל העיניין הזה וכמה זה פוגע בכרטיס? אולי עדיף R9 290X? האם יהיה צוואר בקבוק עם מעבד I5 4430 HASWELL 3.0GHz TURBO 3.4GHz, זיכרון 8GB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
חברים יש לי בעיה בכרטיס אחרי שהורדתי את catalyst 12.11 מופעים ארטיפקטים מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
התקנתי את הקטליסט 3.8 וקראתי פה שזה גרם לעלייה חדה בטמפרטורה של הכרטיס איך אני בודק אם אין חיישן {עם חיישן חיצוני??} ועוד שאלה האם כדאי להתקין 3.9?{אני מקבל עם ה-3.8 15500~ ב-2001 , ו - 5800-5900 ~ ב-2003}האם זה יגרום לעלייה בביצועים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ללא אחריות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150182 ההתלבטות שלי היא בינו לבית ה3D Fuzion 7600GS שיעלה לי אותו דבר... אני יודע ששכולכם תגידו על ה7600GT, אבל השאלה שלי היא על אחריות, האם צריך אותו מאוד, או מסתדרים בלעדיה ?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול אם כאשר אני משחק במשחק והכרטיס מתחמם יש איזו שהיא תוכנה או דרך כלשהי שהמהירות מאוורר תעלה לבד בהתאם או שאני אצטרך כל פעם להעלות אותה ידנית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם אחת החברות מפתחת כרטיס מסך (לעתיד הקרוב) בעל 512 ביט?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 420W של OCZ PS מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול ליקנות בלי לחרוג?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
והאם יש בכלל גירסת דרייברים שכללה אופציה זו?! יש לי כרטיס ישן כזה, שאני מתכוון להרכיב על מחשב (יד שניה), והייתי רוצה שתהייה לי את האפשרות הזו, ולאפשר בזאת שליטה במהירות המאוורר. ואולי, זה לא ממש חשוב, וכדאי להתקין את הדרייבר העדכני ביותר, כי העידכונים שווים יותר, לפעולת הכרטיס, מהאופציה הנדונה? מערכת ההפעלה שתותקן תהיה WIN7. הכרטיס מסך בגירסת PCI-E תודה מראש לכול מי שיטרח לעזור.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לאחי HD 4870 ואני רואה בmsi afterborner שהתדר ליבה על 200 והזכרון על 500 זה נורמלי אני מקבל ב BFBC2 16 Fps זה נורמלי לכרטיס כזה? או ב prototype על כל האיכות 25-35 נורמלי ? לומר את האמת אני קצת מאוכזב מהכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עזר בבחירת כ.מסך טוב בתקציב של 1300+- מה שאני מציאתי לעכשיו זה PowerColor X1950 XT 512MB איך הוא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד.. אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות? ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-