עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MeTaL_SnAkE,

מה עדיף? לפי ביקורות באינטרנט ראיתי שהGTX 680 יכול להיות ויותר טוב בקצת מה7970 .. ובחלק מהמבחנים אולי ה7970 לוקח.. בקיצור, מה דעתכם? והאם בכלל כדאי לחכות שיצאו כרטיסי מסך בקרוב (כרגע יש לי את הHD5870) תודה למשתפים

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. יש לי בעיה בכרטיס ושלחו אותו לתיקון בחברה עלאק עכשיו על פי מיטב ידעתי אין בארץ יבואן של evga אם יש כזה מה הכתובת שלו או פרטים עליו יעזרו לי מאוד תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם, האם מומלץ לקחת Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ? אני לא הולך להיות גיימר או משהו, אבל מדי פעם אשמח לשחק באיזשהו משחק בקטנה בכיף הוא עומד בתקציב שלי מאוד. - ראיתי שיש לו מאוורר די גדול, האם זה ישפיע על הרעש? - האם יראו טוב אם אחבר אליו מסך 20" \ 22" \ 24"? - האם אוכל לראות HD? האם מומלץ לקחת? תודה על העזרה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by שי מכירות,

כרטיס מסך ATI RADEON HD 4250 במחשב AMD לא מזוהה ובגלל זה המחשב משתמש ב Card name: Microsoft Basic Display Driverמה אפשר לעשות ? לא נותן לי לעדכן את הכרטיס מסך אם זה אבוד אז מה הכרטיס מסך שאני צריך לקנות (הבסיסי ביותר ) שיתאים למחשב שלי מצורף המידע שהוצאתי על המחשב System Information------------------Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 16299) (16299.rs3_release.170928-1534)Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew)System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.System Model: GA-880GM-D2HBIOS: Award Modular BIOS v6.00PGProcessor: AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~3.8GHzMemory: 4096MB RAMAvailable OS Memory: 3566MB RAMPage File: 2315MB used, …

5. שלום. קיבלתי לידיי כרטיס מסך מסוג r9 280x שלו שני חיבורים של שמונה פינים. ספק הכוח שלי הוא Seasonic M12II 620 Bronze. הוא הגיע עם כבל אחד של PCI-E שבסופו 6+2 פינים ועוד כבל של 6 פינים. כלומר אם אני מחבר את שני הכבלים הללו חסרים לי עדיין 2 פינים - אם כי הכבל של ה 6 פינים כן יכול להיכנס לחיבור של ה 8, וכשניסיתי המחשב עלה והכל עבד בסדר גמור. אני תוהה אם זה לא מסוכן או אם אני באמת יכול לנצל ככה את הכרטיס שלי, מחיפוש בגוגל מצאתי תשובות סותרות. כמו כן מדובר בספק מודולארי והחיבורים בצד הספק הם כולם של 6 פינים, כך שאני תוהה אם הוא בכלל מתאים לעבוד עם כרטיסים כאלה (הרי מבחינת וואט נשמע שיש לו מספיק). גם לגבי מתאמים שאפשר אולי לקנות, לא ברור לי אם זה מ…

6. Started by bini541,

שלום לכולם ראיתי כרגע שיש לSTARTPC מחירים טובים על גרסאות קוסטום של ה1080 במיוחד על הINNO3D נראה לי שווה להיכנס ולבדוק

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by galigola,

:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by dR-TraNce,

שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Tilien,

היי חברים אני משתמש בכרטיס מסך R9 290 http://content.hwigroup.net/images/products_xl/199164/4/amd-radeon-r9-290.jpg וכשאני משחק הוא מגיע לטמפרטורות דיי גבוהות ואני צריך להשתמש בMSI afterburner וזה נהיה די רועש לפעמים ומרגיז חשבתי לקנות קירור לכרטיס מסך יש המלצות למשהו שיתאים לכרטיס מסך הזה? חשבתי אולי על http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=NZXT&cart=143621978613892404〈=heb או משו בסגנון תודה :!~

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by roeidalm,

שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce GT 240 ואני כאן כדי לשאול אם הוא מומלץ או לא? ואם יש בעיות או משהו בעניין תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by jzha,

מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי בנתיים: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שלום! קניתי כרטיס מסך 650 GTX TI OC 2GB וכשחיברתי אותו למחשב ולמסך המחשב התחיל לעבוד והמסך לא. בכרטיס מסך המאווררים התחילו לעבוד ואז מיד הפסיקו. מה זה אומר? ניסיתי לחבר חזק יותר, לא עבד. חשבתי אולי זה קשור למסך הישן שלי או שצריך לחבר עוד חיבור מהספק למסך. ד"א הכל תקין עם הכרטיס הישן. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by galai198777,

תקציב: 1600 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? ל 2Kחריגה מקסימלית: 100 מעבד: לCPU , Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 43 °CIvy Bridge 22nm טכנולוגית לוח אם: לASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-M PRO (LGA1155) זיכרון ראם: לRAM , ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 802MHz (10-10-10-30) כרטיס מסך נוכחי: HISENSE (1920x1080@60Hz)2047 מ"בNVIDIA GeForce GTX 750 (ASUStek Computer Inc)מארז: Cooler Master CM 690 ספק כוח

13. זו המערכת שלי: מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 יע"מ Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz 39 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎16.0GB כפול-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. H97M-E (SOCKET 1150) ספק corsair 750TX 60A 12V Bulk לגבי הכרטיס- אני מחפש כרטיס שיהיה כרטיס משתלם כלומר לא מחפש את הביצועים הכי טובים כי הכרטיסים האלה יקרים מאוד ,מחפש כרטיס זול יחסית ועם יכולות גבוהות יחסית.. שמתי עין על ה 960 או 970 ... 970 קצת יקר אבל האם ההבדל בינו לבין ה960 שווה את ההשקעה? אם יש כרטיסים אחרים שלדעתכם הם טובים בעלות נמוכה אני השמח להמלצות בנושא

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by SpLAsH,

9600 פרו במחיר של 160-180 דולר זה משתלם? הכרטיס הזה שווה את זה? שמעתי גם שאפשר לעשות לו אוברקלוק טוב שישתווה ל9500 פרו או יותר, אז עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי תוספת של קירור מיוחד וסתם העלאה של המהירויות שעון? וגם איך הוא מתמודד עם AA וAF, כלומר עד כמה זה יפגע בFPS? המפרט שלי הוא פנטיום 4 1400 עם 256 RDRAM 800 אני צריך תשובה די מהר אם אפשר תודה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. היי חברים, מה ההבדל בין GT 430 לבין GT220? מה יותר טוב וחזק? כמובן שמעליהם כבר יש לי את GTS 450 אבל התענוג כבר עולה 589 ש"ח... איך אני יודע מה ההבדל בין כל החברות שלמשל מוכרות את הGTS450 תחת השם שלהם? לא מתוכנן O.C לכרטיס. תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by eladsgv,

חברים יקרים ערב טוב אני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת. משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה. האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף? אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה. המערכת שלי כרגע: לוח אם GIGABYTE G31M-ES2L מעבד INTEL E5200 2.5GHZ זכרון 2GB כרטיס מסך ON BOARD לגבי השימוש: אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה רבה, אלעד

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. טוב, אחרי כמה קירטועים די מסיביים ב HALO, החלטתי לבדוק את ביצועי המחשב שלי עם הבנץ' הנ"ל. המפרט שלי הוא כדילקמן: פנטיום 1.6A מומהר ל 2.1 זיכרונות סמסונג, ג'יגה של זיכרון שעובד כרגע על 349MHZ לוח אם של אפוקס - 4GEA+ כרטיס מסך הרקולס 9800NP ווינדוס הותקן לפני יומיים (XP+SP1), דרייבר עדכני לרדאון (3.07) וכל הדרייברים העדכניים של לוח האם מותקנים. בהגדרות התצוגה הכל כל ברירות מחדל (לא מופעל AA או AF). תוצאות ב AQUAMRK3: 2046 3335 15565 מה עוד אני מפספס? למה מערכת כזו חזקה שאמורה להוציא הרבה יותר ולא לקרטע במשחקים עושה לי צרות? יש למישהו רעיון?

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. יש לי כמה משקחים ורציתי לדעת על כמה fps הם פועלים לי איך אפשר לבדוק???

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Bug2000,

אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מפתחת השבבים מציגה השוואת ביצועים חדשה של טכנולוגיית החלקת התמונה החדשנית אשר מאפשרת אפילו ל-RTX 2070 להציג עליונות על פני ה-GTX 1080 Ti וה-Titan Xp לכתבה

21. Started by humus10,

יש לי מסך DELL 24 INCH .רזולוציה 1920-1200 . איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש כדי להריץ את CRYSIS חלק. הייתי רוצה להריץ אותו גם עם Anti-Aliasing. קראתי ב TOMSHARDWARE שברזולוציות גבוהות כרטיס מסך אחד לא מספיק במיוחד לא עם AA. לכן אולי צריך SLI. אם צריך SLI אז מאיזה כרטיסים יש לבנות אותו וכמה פחות או יותר זה יכול לעלות? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Om1,

הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום רב, אני עומד בפני קניית מחשב חדש עם מעבד E6750,לוח אינטל P35, מארז EZCOOL MODERN BLACK עם ספק 400 וואט ומתלבט על איזה כרטיס מסך לקחת. האופציות: GIGABYTE 8600GT 512MB DDR2 ASUS HD3650 512MB DDR3 מה דעתכם? אני נוטה ל ATI...

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך אפילו משומש שהמחשב הישן והחלש (ראו מפרט) ינצל או לפחות שינוצל מספיק טוב, עד שאני אקנה מחשב קומפלט עוד איזה שנה או יותר. התקציב הוא עד 350-400 שח למשומש, ולחדש 450-500... כרגע אין לי יותר מידי כסף למשהו רציני רק שיריץ סביר על 1042 הגדרות בינוניות משחקים... תודה מראש, אור.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני מעוניין בכרטיס מסך זול ושקט (עדיף פאסיבי) ל-HTPC החדש שלי, לניגון תכני H264 מהרשת ברזולוציה 720P/1080P לרוב. * המסך בשימוש יהיה או ה-DELL2407WFP שלו רזולוציית FULL HD או מסך LCD שאני עומד לקנות שיהיה "רק" HD READY ככל הנראה. * ביצועי גיימינג לא חשובים כלל בשיקולי הקניה, אלא אם מדובר בכרטיסים זהים לחלוטין מכל בחינה אחרת. * חיבור HDMI רצוי מאוד בגלל ה-LCD אבל עניין האודיו וה-HDCP פחות קריטי. שמתי עין על שני כרטיסים פאסיביים במחיר זהה (~330 ש"ח): איזה מהכרטיסים עדיף, בעיקר מבחינת איכות תמונה? תודה מראש ושנה טובה לעונים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.