כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום. האם הוא נמצא מעל ל GTX 460? ואם כן, האם הוא נמצא גם מעל ה GTX 470? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין כרטיס מסך רדיאון 3870 או Nvidia 8800GTS מה אתם ממליצים לי יותר מבחינת ביצועים בסביבות ה1400+-100 תודה רבה. את הכרטיס אני יקנה עם מחשב חדש כמובן. עד היום יש לי כרטיס מסך 5900XT שעד היום הריץ כול מסך שיצא, רק בזמן האחרון עושה בעיות עם משחקים חדשים. ועוד שאלה הסיומות של NVIDIA בסדר העולה ככה: GTX, GT,GTS, GS , ULTRA?
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Leadtek 7800GT Extreme - נותן ארטיפקטים במהירויות המומהרות מהמפעל - הרי הם 450/1050. קניתי את הכרטיס לפני זמן מה, שברתי את הראש לא מעט, קראתי המון תגובות ופתרונות בפורומים ברחבי העולם... מצאתי פתורן - שהוא עריכה של הביוס והורדת ערך ה-Geometric Delta Clock וכו', אבל כל זה לא משנה, הגעתי להחלטה: אני לא מעוניין לפתור את הבעיות של עצמי בהורדת מהירויות שעון, אני רוצה כרטיס חדש !!! כרגע אין לכרטיס פוטנציאל אוברקלוק מאחר והוא עושה בעיות כבר עכשיו. העניין הוא כזה - 3DMARK05 ו-rthdribl מראים שהכל בסדר - אין ארטיפקטים. לעומת זאת, BF2 ו-Black & White 2 כן מראים ארטיפקטים. שום משחק אחר עדיין לא עשה לי בעיות חוץ מהשניים. אבל זה לא משנה... היום 2, מחר כל המשחקים. אם אני מוריד…
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. הזמנתי את הכרטיס הנ"ל: https://ksp.co.il/?uin=69406&select=.1044..35..8716..869.&txt_search= ראיתי שהחיבורי חשמל של כרטיס הזה הם 1 x 6-pin, 1 x 8-pin. בספק שיש לי(מצורפת תמונה) יש רק חיבור אחד לPCI, כשזה שצמוד אליו הוא למעבד. היכן אני מחבר את החיבור השני?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
30 FPS בFC 3 הכל על הכי גבוהה 1920על1080. 8XAA מעבד i5 2.8@760 8G 500W ZALMAN צוואר בקבוק?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הדרייבר 91.31 יצא לכרטיסי GeForce. - nVidia סופסוף החליפו את ממשק המשתמש שלהם בלוח בקרה אחיד ששולט גם על המהרת הGPU (בלי להתקין תוספות כלשהן כמו coolbits, ישירות מהדרייבר!) וגם על המהרת שאר רכיבי המחשב - כל ההמהרות ע"י nTune שמותקן בנוסף לדרייבר ומשתלב בלוח הבקרה המאוחד בצורה יפה מאוד ונוחה תורידו בנוסף לדרייבר את nTune 5.00.06 שיצא בגירסה חדשה ונוחה. אין אפשרות להמהרה בלעדיו. - nVidia גם הוסיפו בדיקת יציבות לרכיבי המחשב כמו מעבד, זכרונות ולוח-אם, בנוסף לבדיקת יציבות של ה GPU כל זאת במשך זמן שנע מ10 דקות ועד 48 שעות של מאמץ! לדעתי הבדיקות קפדניות מבדיקת היציבות של הדרייבר מסידרה 80, שכן עכשיו אני יכול להגיע ל OC נמוך במקצת מהפעם שעברה, כי הבדיקה נכשלת. 820 לזכרונות במקום …
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברזולוציה של 1024X1280 יש הבדל בינהם? חשוב לי לדעת כי זה 100 שקל הפרש...
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב: 800-1000 שקל חשבתי על R9 280 אבל אין לי מושג אם הספק שלי יסחוב אותו אז אני צריך ממכם חוות דעת מפרט: Intel i5 2.90 ghz ספק 450W לא יודע איזה חברה כרטיס נוכחי: Geforce 440gt 4GB RAM
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130597 מה המומחים אומרים על הדיל? מישהו עשה את הmail-in rebate card וקיבל את ה20$? איך זה עובד? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב בן 4 שנים עם המפרט הבא: מעבד:intel core i5 760 לוח: gigabyte ga-h55m-usb3 זיכרון: X2 2GB DDR3 1333 Transcend דיסק קשיח: 1 TB של samsung כרטיס מסך: radeon 5750 512 RAM ספק: seasonic 620WATT מסך: 22 אינצ' רזולוציה 1050X1680 מעוניין להחליף כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח עדיף לא משומש, לצורך גיימינג בינוני (starcraft2,Chivalry Medieval Warfare וכו'). אני שוקל גם האם להוסיף עוד 4 GB זיכרון? יש לי עוד 2 סטייקים פנויים. וחשבתי גם אולי לקנות כונן SSD אבל אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בזה בכלל או כמה הכונן עולה. אני מעדיף שהמוצרים יהיו מ KSP, או איבורי. אשמח לעזרתכם.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כנראה מחליף מסך בקרוב (LG F900B) וחייב להחליף את כרטיס המסך המיושן (G-Force FX5600) בשביל שהוא יוכל להפעיל את המסך. אני בקושי בקושי משחק, אבל רואה הרבה סרטים ובעיקר גולש באינטרנט. ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל שעדיין יראו סרטים טוב. אני אשמח לכרטיס שיוכל לנצל את אופציות הHD של הטלוויזיה, ולכן אני פתוח להצעות. אני מקווה שלא אצטרך להחליף לוח (כרגע יש לי Intel D865GBF) כי זה רק יקפיץ את העלויות, אבל הוא תומך רק בAGP מה שיכול ליצור בעיות בהחלפת הכרטיס. בנוסף אני שוקל לקנות מסך זהה למחשב הישן (יותר), ורציתי לדעת אם הכרטיס הנוכחי יוכל להפעיל את המסך החדש לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות בלבד (המחשב של ההורים). כל דעה תעזור, תודה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניה של gtx 970 לקניה של 1070 , לכרטיס שיהיה איתי ב2 -3 שנים הקרובות. הערכה שלי היא שבהנחה ש1070 שווה את ה2000 שקל , אז 970 צריך להיות מתומחר בסביבות ה1200 שקל , מכיוון ש1070 חזק ממנו בסביבות ה75 אחוז. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? לקנות 970 ביד 2 ב700-800 שקל , או להשקיע עכשיו ב1070 חדש? תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג עם gtx 1060 ואני רוצה לקנות גם מסך גיימינג טוב ויש מסך 2K 144HZ שאני ממש חם עליו. השאלה שלי האם 1060 יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה גבוהה כל כך ועדיין לשמור על fps של מעל 60 מינימום וכמובן עדיפות לעלות מעל 100 כי אני יודע שהוא מתאים יותר לרזולוצייה של 1080p. המשחקים כרגע שאני משחק לא אמורים להיות בעייה כל כך (overwatch למינהם) אבל אני רוצה לשחק גם בכמה משחקי AAA עתידיים שכבר יהיו כבדים יותר. אני מוכן להתפשר כמובן על הגדרות גרפיות כדי לשמור על fps מכובד אבל לא להגזים ולשחק על low. הסיבה שאני רוצה מסך כזה היא future proofing ולהיות עם ראש שקט לכמה שנים טובות ובנוסף לנייד שלי יש תמיכה בכרטיס מסך חיצוני ככה שבעתיד…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ברשותי AMD 64 754, ולוח עם AGP. כרגע יש לי RADEON 9600XT, ואני רוצה לשדרג. הייתי מעוניין לקבל המלצות על כרטיס מסך יותר טוב ממה שיש לי, חייב להיות AGP, עם שתי יציאות DVI (יציאת TV פחות חשובה לי), התקציב עד 1000 שקל, פלוס מינוס 200. תודה!!!
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם חיבור PCI-E X16 במהירות X8 או X4 מגביל את הכ.מ במקרה של CF????? אני מתכוון להשתמש בכרטיסי HD6950 פתוחים/ תודה מראש,
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מומלץ לקחת Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ? אני לא הולך להיות גיימר או משהו, אבל מדי פעם אשמח לשחק באיזשהו משחק בקטנה בכיף הוא עומד בתקציב שלי מאוד. - ראיתי שיש לו מאוורר די גדול, האם זה ישפיע על הרעש? - האם יראו טוב אם אחבר אליו מסך 20" \ 22" \ 24"? - האם אוכל לראות HD? האם מומלץ לקחת? תודה על העזרה
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000 256mb sdram vodoo 3 אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם . תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. קניתי כרטיס מסך חדש של אסוס מקיי אס פי. אחרי שפתחתי את הקרטון, הכרטיס מסך היה בתוך שקית, אך השקית לא היתה אטומה. היא היתה סגורה מצד אחד עם צלוטפ. האם זה נורמאלי? האם השקית אמורה להיות אטומה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד בפני קניית מחשב חדש עם מעבד E6750,לוח אינטל P35, מארז EZCOOL MODERN BLACK עם ספק 400 וואט ומתלבט על איזה כרטיס מסך לקחת. האופציות: GIGABYTE 8600GT 512MB DDR2 ASUS HD3650 512MB DDR3 מה דעתכם? אני נוטה ל ATI...
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר הטראומה שקיבלתי מדרישות המערכת של MAFIA 3 מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב 1600 שקל (KSP או אייבורי באילת) מפרט המחשב I5-4440 3.2GHZ GIGABYTE D3H (ציפסט H77) ספק כוח HEC520 וואט (קונקטור של 6*2 פינים) 8 גיגה ראם (1600 מגה-הרץ) יירכש מארז P9 של אנטק חשבתי על ASUS STRIX גרסת ה6 גיגה, השאלה שלי היא אם יש הצדקה לכרטיס מסך הזה? יחסית לגרסה של GIGABYTE כמו כן פתוח להצעות נוספות (עדיפות לכרטיסי NVIDIA) ואם מישהו יודע היכן מוכרים מתאם 6 פין ל8 פין בישראל (עבור כרטיס מסך) תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-