עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by megahertz8,

אני כנראה מחליף מסך בקרוב (LG F900B) וחייב להחליף את כרטיס המסך המיושן (G-Force FX5600) בשביל שהוא יוכל להפעיל את המסך. אני בקושי בקושי משחק, אבל רואה הרבה סרטים ובעיקר גולש באינטרנט. ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל שעדיין יראו סרטים טוב. אני אשמח לכרטיס שיוכל לנצל את אופציות הHD של הטלוויזיה, ולכן אני פתוח להצעות. אני מקווה שלא אצטרך להחליף לוח (כרגע יש לי Intel D865GBF) כי זה רק יקפיץ את העלויות, אבל הוא תומך רק בAGP מה שיכול ליצור בעיות בהחלפת הכרטיס. בנוסף אני שוקל לקנות מסך זהה למחשב הישן (יותר), ורציתי לדעת אם הכרטיס הנוכחי יוכל להפעיל את המסך החדש לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות בלבד (המחשב של ההורים). כל דעה תעזור, תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Or ei,

יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by maorwtf,

שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? שאלה נוספת: אם הבעיה אכן בחומרה, איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות שיהיה באותה רמה של הנוכחי שלי? (מעדיף Nvidia …

4. שלום לכולם אני מתלבט בין כרטיס מסך רדיאון 3870 או Nvidia 8800GTS מה אתם ממליצים לי יותר מבחינת ביצועים בסביבות ה1400+-100 תודה רבה. את הכרטיס אני יקנה עם מחשב חדש כמובן. עד היום יש לי כרטיס מסך 5900XT שעד היום הריץ כול מסך שיצא, רק בזמן האחרון עושה בעיות עם משחקים חדשים. ועוד שאלה הסיומות של NVIDIA בסדר העולה ככה: GTX, GT,GTS, GS , ULTRA?

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. http://vr-zone.com/index.php?i=5092 זהו כנראה 8600GTS המשודרג שכולם דיברו עליו בזמן האחרון שיפורים שונים שהכרטיס יביא איתו: מעבר לבקר 256BIT תמיכה באפיק PCI-E 2.0 תהליך ייצור 65NM וזהו בעקרון מה שכן, הביצועים עדיין יהיו נמוכים מ8800GTS. קצת מבאס אבל מובן (NV לא רוצה לירות לעצמה ברגל)

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by shloosh,

אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Dvich,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>הR600 של ATi שמתוכננת לתמוך תמיכה מלאה בSM4.0 שתכלול כמובן תמיכה בUnfied Shaders צפוייה להיות מהירה מאוד בישומי D3D10, אך מה בנוגע לישומי DX9 שאינם יודעים לנצל את ארכיטקטורת הUnfied Shaders? איך הכרטיס ידע אם המידע שמגיע אליו צריך להיות מעובד כגאומטריה או כפיקסל? לשם כך ATi יתכננו את הR600 עם יחידה מיוחדת שתדע לסנן ולהבדיל בין הסוגים השונים של המידע בDX9 ותדע לסווג אותם לגל צינור עיבוד, ביחד עם יחידות חלוקת העומס המאוד יעילות בליבות של ATi אנחנו צפויים לקבל ביצועי DX9 מרשימים לא פחות מביצועי הD3D10 המעולים שצפויים לליבה.</p><p><a href="<a …

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by SpidiMan,

מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by maxos,

יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Akimbo,

טוב צריך עזרה אני מתכנן לקנות [glow=red, 2, 300]GeForce4 Ti4600[/glow] (הייתי חייב לתקוע את הglow איפושהוא) בארה"ב בעוד חודש ואני רוצה לדעת אם יש הבדל בין היצרנים, איזה הכי כדאי לקנות, ואם אפשר אז גם איפה לקנות או מאיזה אתר להזמין... עזרה תעזור מאוד! בתודה, אקימבו (שלא בחר את הניק בגלל המשחק המפגר עם הילד...)

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by InspectorGadget,

אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום, המפרט הבסיסי של המחשב הנוכחי שלי מופיע בתמונה המצורפת. אני משחק על מסך 28" ברזולוציה של 1920x1200. נכון להיום יש לי 2 כרטיסי HD4850 שעובדים ב-CrossFire עם קירור של AC. אני שוקל להחליף לכרטיס אחד של HD6950, ולפתוח אותו ל-HD6970... כאשר אולי בעתיד אוסיף לו כרטיס נוסף ל-CF. 1. האם כדאי לבצע שינוי שכזה עם המערכת הנוכחית שלי? 2. האם המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס שכזה? 3. האם עלי לדאוג בעקבות עלייה בצריכת החשמל? 4. האם ישנה עדיפות לחברה X או Y במידה ואזמין כרטיס מסך HD6950? ושאלה נוספת, שאשמח אם תוכלו לחוות דעה אישית היא בכמה מוערכים 2 כרטיסי 4850 היום עם קירור של AC ביד שנייה במידה וארצה למכור אותם. תודה, תומר [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by dr-psyco,

שלום לכולם לאחר חוויה רעה של מימוש אחריות על כרטיס של ASUS שנקנה באמאזון, השרות של ASUS גרוע והישועה באה מאמזון שהסכימו לזכות אותי. אני צריך כרטיס 1080 חדש והפעם ארצה לקנות בארץ, יש המלצות לחנויות, מבצעים מיוחדים או הכוונה, המחירים משמעותית יותר יקרים מבחול...2200 ש"ח עלה לי GTX1080 לפני כמעט שנה. בכלל המחירים באמאזון עלו ועכשיו 2500-2600 לכרטיס כזה.... אם המלצה על חנות בחול מחיר מאוד זול כולל שילוח ומיסים, אשמח לשקול שוב רכישה בחול. אין לי רצון במשומש. תודה מראש

16. Started by law89,

איך אני יכול לדעת אם החומרה שלי מספיק טובה לכרטיס מסך ספציפי? לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 ספק: PSU Fan 12cm Bronze 750W CV750 Corsair מארז: Tower Mini 10 Draco Antec משום מה זה מעתיק לי את המילים הפוך. כלומר המילה הראשונה מופיעה מצד ימין. איזה כרטיס מסך מקביל ל-3050 טי איי בנייד?

17. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. שימו לב, אחד הוא כרטיס עם אוברקלוקינג קטן של BFG.. אולם הוא 8800GTS... עם S!! השני הוא עם אוברקלוקינג גדול ומכובד של SPARKLE CALIBRE.. אבל הוא בלי הS.. רק 8800GT. הנה הכרטיסי מסך: http://tms.co.il/product/5288 http://tms.co.il/product/4889 אשמח אם תתנו את דעתכם בעניין.. ד"א אני יודע שיש 9800GTX CALIBRE שזה הכי מומלץ.. אבל זה מקפיץ את המחיר ל5000 ש"ח וזה סכום שלצערי (הרב!) אין לי.. אני פשוט לא יכול לחכות עוד.. אני חייב להזמין מחשב.. ואני חושב ש8800GT\S יספיק לי מאוד.. לא חושבים כמוני? תומר.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:41 חשוב לי רק להגיד שזה מאוד מאוד חשוב.. עשיתי הזמנה, הם שאלו אותי והמליצו לי מאוד להחליף את זה לGTS.. מדובר רק ב60 ש"ח יותר..לעומת ז…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום לכולם, האם מומלץ לקחת Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ? אני לא הולך להיות גיימר או משהו, אבל מדי פעם אשמח לשחק באיזשהו משחק בקטנה בכיף הוא עומד בתקציב שלי מאוד. - ראיתי שיש לו מאוורר די גדול, האם זה ישפיע על הרעש? - האם יראו טוב אם אחבר אליו מסך 20" \ 22" \ 24"? - האם אוכל לראות HD? האם מומלץ לקחת? תודה על העזרה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ob,

אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי, ברשותי AMD 64 754, ולוח עם AGP. כרגע יש לי RADEON 9600XT, ואני רוצה לשדרג. הייתי מעוניין לקבל המלצות על כרטיס מסך יותר טוב ממה שיש לי, חייב להיות AGP, עם שתי יציאות DVI (יציאת TV פחות חשובה לי), התקציב עד 1000 שקל, פלוס מינוס 200. תודה!!!

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אני לא מצליח להריץ אף משחק. איך שאני נכנס לשחק המשחק מתחיל עם הקרדיטים (אנבידיה וכו') לא מצליח להגיע למסך הפתיחה, המסך פשוט קופא. מדי פעם המשחק איכשהו חוזר לעצמו ואז אין בעיות אבל זה לא קורה כמעט,קיפאון מעצבן. ניסיתי להסיר דרייבר לכרטיס מסך ולהתקין מחדש ,לא עזר (קטליסט 7.4 ) ניסיתי לעדכן לדרייבר החדש - הווינדוס לא עלה בכלל ,על המסך נפתחה קוביות הודעה מוזרה (OUT OF RANGE) הצלחתי רק בסייפמוד לשחזר את הדרייבר הקודם (יש בעיה עם הדרייבר החדש,7.5 ?) חשבתי שהבעיה נעוצה בעובדה שהגדרתי תדרים שונים ל 2D ול 3D אבל בדקתי וזו לא הבעיה. הדינוי האחרון שעשיתי במחשב ושקשור לכרטיס מסך זה התקנת הדמו החדש של GRAW שאילץ אותי להתקין מחדש את AGEIA PHYSX יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תו…

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by HaiPBM,

ברזולוציה של 1024X1280 יש הבדל בינהם? חשוב לי לדעת כי זה 100 שקל הפרש...

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ClleG,

ערב צח ערב זח. מצאתי במספר חנויות כרטיס גרפי מבוסס צ'יפסט 6800 עם 256 מ"ב זכרון ו256 ביט. (נדמה לי שאפילו ראיתי צ'יפסט 6600 אולי בגרסת הGT או משהו כזה) בכל מקרה, רציתי לשאול איך הוא נחשב היום מול ה7600 למשל? במה הוא נבדל ממנו? אני צריך כרטיס שמפרט שאני מבקש לבנות, כאשר השימוש העיקרי הוא פוטושופ ותוכנות דומות מהמשפחה שלה. אחרי שאסיים ללמוד בטח אחזור לשחק קצת אבל אני לא גיימר כבד בכלל (Civilization או אולי Doom3 בשביל הכיף) האם 6800 יספק אותי או שיש המלצות אחרות. התקציב שלי כעקרון (וזה בטח ימתח לאור המציאות) נע סביב 600-700 ש"ח. במה עדיף להתרכז: כמות זכרון, כמות הביטים או ....?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by hardware maniac,

30 FPS בFC 3 הכל על הכי גבוהה 1920על1080. 8XAA מעבד i5 2.8@760 8G 500W ZALMAN צוואר בקבוק?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים