עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by א.ב. גימל,

שלום באפשרותי לקנות בארה"ב כרטיס gtx1070 בסביבות 1500₪. ברשותי כיום gtx970, האם הקנייה כדאית ואם כן בכמה ניתן למכור את ה 970 שלי ביד 2? נ.ב. אני משחק ברזולוציה של 1080, 60הרץ משחקי AAA

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני קונה מחשב לצורכי הרצת תוכניות על ה"כרטיס מסך" (הטכנולוגיה של nvidia הנקראת cuda ). אני צריך ככרטיס מסך gtx285 הליבה היחידה המהירה ביותר. מכיון שהמחשב ירוץ שעות ברצף חשוב לי הקרור שלו. לאיזה חברה יש את הכרטיס gtx285 הטוב ביותר מבחינת קרור? מה דעתכם על gigabyte? רציתי של evga אבל אין אותו לskypc יוד

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by no_way,

אני מנסה לצפות בסרטון כלשהוא ביוטוב המסך ניהיה שחור ופתאום ההודעה הזו מופיעה: System Information ------------------ Time of this report: 4/3/2011, 19:20:06 Machine name: EITAN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.101026-1503) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: EP35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3582MB RAM Page File: 1090MB used, 6072MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Par…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by supercars,

יש לחבר שלי מעבד של אינטל Dual Core E8400, וספק כוח של 600W (לא ג'נרי). כרגע יש לו כרטיס מסך 9800GT של ג'יגהבייט, והוא רוצה לשדרג לGeForce GTX550 1024MB GV-N550OC-1GI עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. האם המעבד יגביל את הכרטיס? (צוואר בקבוק) 2. והאם הוא ירגיש הבדל בין ה9800 לכרטיס הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Bruce,

שלום חברים. קיבלתי את הכרטיס הזה "בירושה" וראיתי שהוא קטן ומיועד ללוח ITX השאלה האם הוא חזק מספיק כמו האחים בסדרת 970 הוא שבגלל גודלו הוא יסחוב פחות טוב? לצורך העניין far cry 4(יש לי אפשרות להחליפו בתוספת תשלום) הכרטיס משודך ללוח GIGABYTE H97-HD3 i5 4690 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by iveco,

הכרטיס מסך HD5770 היה מגיע בקלות ל 100 מעלות במאמץ / משחקים וקיבלתי מלא בלו סקרין , פתחתי את הכרטיס לגמרי ניקיתי את הצלעות קרור + שמתי משחה טרמית מחדש והוא כרגע על 33 מעלות , אני מוריד עידכונים WOT ואז אני אשחק נראה אם הבלו סקרין יחזור ואיך תהיה הטמפרטורה עשיתי בדיקה וה HD5770 חזק יותר מ 640GT , 730GT השאלה אם הוא יהיה טוב למשחקים ברזולוציה נמוכה ? או הגדרות LOW MED ? , חשבתי לקנות את ה 1030GT ב 350 שקל אני לא גיימר כבד להוציא 800-900 שקל על כרטיס מסך נראה לי טרוף

10. Started by GeForce,

קניתי כרטיס מסך HD3650 AGPx8 חיברתי אותו והוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by RoNeR,

יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

קורה לפעמים במצב מנוחה שהמחשב מחליט לדמה מצב משחק, והטמפרטורה עולה ל91 מעלות והמאוורר על 100% לפעמים על 80% יש לציין שיש לי את הגרסה עם מאוורר ה-stock במהלך זמן זה, המסך הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ונצבע בשחור למשך פחות משנייה (כמו שקורה שמתקינים דריבר חדש) וזה נמשך כ-2 דקות כל העניין הזה לאחר מכן המסך שוב הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ואז זה מפסיק יש לציין שיש לי את הדריבר החדיש ביותר 10.5 תודה!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  13. תראו הזמנתי מחשב והתכוונתי לקנות את הכרטיס הזאת של חברת palit יש לחברה את הכרטיס הזה אבל לא של palit אז לקחתי msi. מה אתם אומרים ? זה משנה החברה של הכרטיס ? או שאני יתעקש שיזמינו של חברת palit או בכלל לקחת את אותו הכרטיס של חברת ג'יגאבייט.? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כרטיס מסך HD5450 ל PC וכרטיס זהה של low profile הם באותה רמה ?

15. Started by matthew,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by iveco,

עשיתי בדיקה לכרטיס מסך ב 3DMARK11 וזאת התוצאה שקיבלתי : כל הבנצמרק הפרמים רצו בין 6-20 הזוי , כרטיס מסך גדול עם יציאה 6 פין יש לי כרטיס מסך HD5670 ו 640GT שעושים אותה עבודה בלי כל כך הרבה חשמל מישהו יכול להסביר לי על הניקוד הזה ? טוב ? רע ?

17. Started by iveco,

ביצעתי בדיקה בנצמרק בתוכנה Perfomance Test עם ה HD5770 וב DX9 קיבלתי 90 FPS ממש טוב ואיך שעברתי ל DX10-11 המעבד צנח ל 20FPS ממש נמוך , איזה משחקים טובים יש ל DX9 ? כל פעם שאני משחק ב DX10-11 אני מרגיש שאני משחק עם כרטיס מסך AGP עדיין קיימים משחקים ל DX9 ?

18. שלום חברים, קניתי מחשב חדש היום בחלקים..הרכבתי עצמאית (לא פעם ראשונה שלי ככה שאני יודע מה אני עושה) ..הכל עובד טוב למעט הכרטיס מסך ...שגם עובד..(אני רואה במסך) אבל למרות שהתקנת הCATALYST 11.4 עברה בהצלחה..משום מה הוא לא מזהה לי את הכרטיס ... יש לי לוח אם ASUS P8H67-M LE הוא מגיע עם יציאת HDMI ו DVI ONBOARD חפשתי בביוס- שיניתי כל מה שנראה לי רלוונטי על מנת שיעבוד הכרטיס מסך..וכלום. אם מישהו יכול לכוון אותי מה אני לא עושה בסדר ... אודה לו מקרב לב . תודה על כל עזרה, ושבת שלום .

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by devilh,

בהמשך לאשכול זה - אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות: א 2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.1 א …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomiu,

איזה כרטיסי(ים) הכי משתלמים בשוק ה- MEDIUM או HIGH END? תנו בבקשה דגמים של ATI ומתחרים שקולים של NVIDIA נ.ב.: איך המסך SAMSUNG 731BF בתקציב של כ-1500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לקחנו לסיבוב את כרטיס המסך הראשון מסדרת כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA אשר מיועדת להמונים - האם הוא ממשיך ראוי לדור הקודם? התשובות כאן לכתבה

23. שלום לכולם הזמנתי מ-PANDAS בבאר-שבע טת הכרטיס הזה: inno3D Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E ולאחר יומיים יצרו איתי קשר מהחנות ואמרו שהכרטיס שהזמנתי לא קיים במלאי ויקח זמן עד שהוא יגיע והמליצו על הכרטיס שרשום בכותרת מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה מומהר+קרור הוספתי עוד 15 ש"ח יותר האים יהיה הבדל בביצועים אני לא ממב מבין מה זה מומהר סליחה על הבורות אני רק רוצה לדעת האים לא נפלתי קורבן רק ביגלל חוסר ידע!!!

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by Baba_Haze,

טוב יש לי 2 שאלות 1.אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב וראיתי את ה5700 של INNOVISION במחיר של 450 ש"ח בזאפ. זה נראה לי קצת מוזר שאותו כרטיס של NNOVISION עולה קצת כשחברות אחרות מוכרות בהרבה יותר. אז השאלה היא האם יש משהו בכרטיס זה שמצדיק את המחיר הזול ואם כדאי לקנות אותו. או שעדיף לי כבר לחפש TI4200 משומש ב-300 ש"ח 2.יש לי מחשב P4 1.4 256RAM ולוח אם INTEL D850GB שתומך עד AGP4X. הכרטיס תומך בAGP8X האם זה יפחית את הביצועים מבחינה משמעותית? תודה.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by ztakram,

שלום אני עומד לפני רכישת מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו. פה ושם יתכן וארצה להעביר זמן עם איזה משחק חביב. מאחר וכל התקציב כבר הלך על כרטיס קול מקצועי, האם הכרטיס הנ"ל מספיק, או שכדאי בכל זאת להשקיע בכרטיס מתקדם יותר?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.