כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדלים בין 4850 ל4870? כי במחיר אני רואה שזה כ200 ש"ח HD4850: HD4870: זה מה שכתוב באייבורי בדגם כתוב Vapor-X (מזה? ם_O) וכתוב בשניהם שהתמיכה היא לDirectX 10.1 אז זה לא תומך בDirectX 11? זה מיועד לQ8200, MSI P43, 2GB R למשחקים בעיקר תודה (:
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אהלן, הזמנתי השבוע טלויזיה והבנתי שכדי לעביר סאונד מהכרטיס מסך לטלויזיה אני צריך לחבר כבל SPDIF מהכרטיס ללוח אם. איפה החיבור אמור להכנס בלוח אם? תודה מראש. כרטיס מסך - GTX 260 לוח אם - P55A-UD3
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הנה הכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3073&Pname=LEADTEK האם זאת גירסה מומהרת? ולמה הוא מתומחר במחיר כ"כ זול ביחס לאתרים אחרים שבהם ה8800 מתומחר בכ-2200 שקל..?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל מה TV OUT של MSI זה חיבור S-V רגיל.. ???
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עד עכשיו זה מה שמשך את עניי IIyama 17 E-431S בסביבות ה1800 BENQ FP71G 8ms גם בסביבות ה1800 LG LCD 17 1730S בסביבות ה1700 (יש לו DVI אבל?) Samsung 17 LCD SyncMaster 710N בסביבות ה1900 (יש DVI?) SONY LCD 17 SDM-HS75 בסביבות ה2000 למרות שזה כבר דיי חורג (יש DVI וכמה MS הוא?) על מה אתם אומרים כדי לי ללכת מכל המסכים שנתתי פה או שיש מסך אחר שעדיף באיזור ה1800 שקל? ועוד שאלה, כדי לי להתאמץ ולנסות לקנות את הviewsonic VP171B? הוא באמת שווה עוד 600 שקל?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב connect3D Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe או Twintech3D 9800GT XT OC 512MB . תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן. המפרט שלי הוא 2 גיגה זיכרון,c2d e6600 2.4ghz וכרטיס מסך מובנה של אינטל אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משחקים ישנים יחסית,silent hunter 4,IL2 וכדומה...כמו כן גם סרטים full HD החריץ Pcie שלי הוא לא 2 אלא הראשון. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר להרצת משחקים כבדים ATI RADEON 9800 PRO 128 MB או ATI RADEON 9600 XT 128 MB תודה
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כרטיס מסך 670 מעבד 3470, התקנתי דרייברים חדשים והתקנתי קודקים של קאזאלייט, משום מה כשאני רואה סרטים (לא משנה איזה סרט) וגם בסרטים של משחקים (למרות שדווקא המשחק עצמו נראה לי עובד טוב), כשהתמונה זזה התמונה כאילו לא זזה חלק ורצוף, אלא כאילו יש קטיעות קטנות בתנועה של הסרט, זה לא תקיעות של סרט אלא התמונה לא רצה בתנועה אחידה ורצופה. כשנאי בודק באנצארק במשחקים זה נותן תוצאות יפות איך קוראים לדבר כזה באנגלית ? האם הבעיה של הכרטיס מסך או של המסך ? (מסך סמסונג 1920-1080 עם 60 הרץ) מה עם הNDIVIDA CONTROL PANEL ? אני אמור לשנות שם משהו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Windows 10 PRO x64 ברשיון. התקנה חדשה ונקיה. הורדתי דרייבר מהאתר של Nvidia, ולא הצלחתי להתקין. "מנהל התקן זה מתוצרת NVIDIA עבור נתונים גרפיים אינו תואם לגרסה זו של מערכת ההפעלה Windows" ניסיתי גם עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס - כנ"ל. גם העדכונים של מערכת ההפעלה לא מצליחים להתקין את הדרייבר. מה עושים????
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קיבלתי X800 PRO מבית GECUBE שנקנה בטאיוון , אני מצליח להפעיל את הכרטיס רק על AGP X4 ולא על AGP X8 , אני יודע שהלוח אם שלי תומך ב AGP X8 , ב BIOS אני מגדיר אותו לעבוד אפילו רק על X8 ולמרות זאת שאני נכנס ב ADVANCED GRAPHIC SETTINGS ללשונית של ה SMARTGART (שבודקת את המהירות של ה AGP ) היא מזהה עבודה "יציבה" רק עם AGP X4 ומטה , ובכלל לא נותנת לי לבחור באופציה של X8 , ובנוסף לא נותנת לי לבחור באופציה בשם FASTWRITE , חשבתי שאולי זה יכול לנבוע מבעיה בתאימות בין הכרטיס ללוח אם ואולי עדכון BIOS יכול לעזור . יכול להיות שאפשר להגדיר מהירות AGP במקום אחר ? יכול להיות שאין מספיק מתח לAGP ?, כרגע זה על אוטומטי . יכול להיות שלא הגדרתי משהו אחר נכון ? System specs : P4 2.4 2x512MB 33…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הי חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות? Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו.. לא יודע במה לבחור.. ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4211 הוא לא אמור לבוא עם 192bit ו384/768mb זיכרון? ואם זה נכון אז האם הכרטיס הוא כמו הגירסא ההיא של galaxy שאמרו שאפשר להפוך ל8800gts?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש בארץ HD5670 או HD5750 שלא יתחממו יותר מדי ויהיו FANLESS? בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכוונים הכי טוב שאפשר תמסך הזה? (פעם שאלתי על זה אבל התוכנה שהביאו לי סתם סיבכה אותי עוד יותר והכיונון בו מאוד מעצבן יש איזשהם פרמטרים ידועים?)
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תקשיבו הכרטיס מסך במפרט שאני קונה השבוע הוא palit 4870 1gb sonic dual edition. עכשיו ככה אני רציתי לדעת אם אני ארגיש הבדל בביצועים, בקירור בין הכרטיס הזה לגרסה הרגילה של sapphire? ועוד שאלה לכרטיס מסך של palit יש מצב turbo וoc במצב turbo הוא מהיר יותר ב400mhz ובמצב oc הוא מהיר ב200mhz ועכשיו השאלה שלי היא האם המצב oc וturbo מקצרים את אורך החיים של הכרטיס ? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מאפשר העלת מתחים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459&CatCode=531 חשוב לי מאוד אחרת ה-oc המתוכנן יהיה מוגבל ואזי אין לי עניין בכרטיס רק אם יש לו העלת מתחים
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-