כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שקנה בידיוק 9550 אבל את ה 64 ביט אני חושב להחליף לזה זה כדאי? אגב זה מקיי אס פי
-
אני מתכנן לקנות את ה gfx470/480 כשהם יצאו. איך באה לידי ביטוי כתוספת ביצועים הוספה של כרטיס נוסף ל עבור PHYSX, לדוגמא GTS 250, במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים... (WIC לדוגמא) במיוחד יחסית מעט זמן אחרי הדלקת המחשב המשחק לפעמים נתקע פתאום ואו מקפיא את התמונה או שהוא עושה לי מסך ורוד כזה... אבל הסאונד ממשיך לרוץ... וגם קורה שהוא מתחיל לקרטע ולעשות לי כאלה קווים מוזרים על אמצע המסך... זה די מתסכל כי אם הייתי באמצע משימה ושכחתי לשמור באמצע אז כל המשימה הולכת... מישהו יודע מה הבעיה...? המפרט שלי בקצרה הוא: E6750 2GB RAM ספק 450W... לא זוכר של איזה חברה אבל לא ספק מדבקה וכמובן ה8800GT למישהו יש רעיון? אגב המחשב די חדש...
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
היי. יש לי בנייד ATI RADEON HD 5650. ראיתי שיצא היום CATALYST גרסה חדשה. האם אני יכול להתקין את זה ובעצם אלה יהיו הדרייברים שלי, גם במחשב נייד? ולפני זה השתמשתי בכרטיסי NVIDIA גם בנייחים אז אני לא כל כך מבין בזה. אני צריך להתקין גם דרייבר רגיל לכרטיס מסך או שאני מתקין רק את CATALYST וזהו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה שכאשר אני שם את המאוורר של הכ.מסך על 30% אז הטמפ' במנוחה היא 54 מעלות... שאני שם על 50% אז הטמפ' היא 47 במנוחה.. רציתי לדעת מה אתם אומרים שכדי לי לעשות... לשים בריווה טיונר על אוט'?50%?30%? מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
למעשה אני צריך להרכיב מחשב שאוכל לחבר אליו כמה מסכים (בין 4 ל 8 ),המחשב לצורכי מסחר 2,3 תוכנות, ככה שגרפיקה לא חשובה. הבנתי שכרטיס מהסדרה nvidia fx יכול לההתאים. אשמח לקבל עזרה בין החלופות והצעות לגבי שאר החומרה, איזה מעבד נדרש וכמה זיכרון צריך כדי לבנות תחנת עבודה שכזו.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
החברה היא אלבטרון דגם TI4600V VIVO אבל אני מניח שאפשר ביוס של חברות אחרות העיקר שיהיה אותה מהירות 300\650 והעיקר שיהיה משהו! חח תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של Elsa. נכנסתי סתם לתוכנה ATI Tool והוא רשם לי שהמהירויות שעון של הכרטיס הם: 378Mhz Core Clock 337Mhz Memory Clock זה לא המהירות שעון האמיתיות. מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1086461354,53451, לפי התוצאות אני רואה שבמחשב כמו שלי עם P4 2.6C הX800 לא יתן ביצועים יותר טובים בהרבה משל ה9800XT. בעצם כדאי לי לשכוח מקנייה של הכרטיס שאני די מאוהב בו?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש המיועד למשחקים. מהו הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים שיש וניתן להשיג בארץ? נ.ב אנא לצרף מחיר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב המיועד לעריכת וידאו. אית האפשרויות שאני שוקל היא שימוש במערכת AVID. בשביל מערכת כזו אני צריך כרטיס מסך שיש בו יציאת וידאו. בנוסף ליציאת הוידאו אני צריך לעבוד על שני מסכים במקביל. סה"כ אני זקוק ל3 יציאות שיעבדו במקביל: 2 מוניטורים ווידאו OUT. באתר של ASUS, כתוב שבכרטיס SE מבוסס 9600 ניתן להשצנש ביציאת VGA, ואת הDVI ניתן להמיר לVGA או וידאו (לא טוב בשבילי). לאומת זאת בכרטיס XT שלהם, כתוב שישנן יציאות VGA וDVI (שניתן להמיר לVGA) ובנוסף יציאת וידאו. הקיצר, אני זקוק לכרטיס מבוסס ATI 9600 או X600, שיאפשר לי להפעיל את כל שלוש היציאות במקביל. האם מישהו יודע על רכטיס כזה? האם מישהו ניסה כבר ויכול להמליץ לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הייתי באתר של EVGA עכשיו וראיתי שיש להם כרטיסים שלהם שהם ביצעו עליהם כבר OC אני מניח שהם יהיו יציבים יותר מכל OC שאני אעשה בתור מתחיל והם כבר עם קירור חזק יות מולבש עליהם מישהו יודע אם אפשר להשיג אותם בארץ? או בכלל אם מישהו מחזיק כרטיסים כאלה ,או עם היסטוריה של החזקה של גרסאות כאלה במהדורות קודמות - כך שסביר להניח שישיג כאלה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלפתי את הכרטיס מסך ל HD4870 ויש איתו תופעה מוזרה: כל פעם בזמן טעינה של משהו עם גרפיקה, בעיקר משחקים, המסך קופץ, התמונה כאילו לשניה יורדת או עולה זה קורה כל הזמן במסך טעינה של CRYSIS ו CNC 3 וגם לפעמים עם סרטים או תמונות.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך עושים שזה לא יקרה?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך HD 6870 והוא די והותר לכל משחק שאני רוצה ברזולוציה שלי , עכשיו שמתי לב שהכרטיס מביא לי בהגדרות שלי (medium-high adjusted , no filters) באזור ה90-110 FPS אך מכיוון שהעין שלי בכלל לא רגישה אני מבין שאין לי צורך בזה ואני מעדיף לנעול איכשהוא תFPS ככה שאני לא יקבל יותר מ50-60 וככה תמיד יהיה לי תמונה חלקה וגם אני יוכל להוריד תמהירות של המאוורר בלי שיתחמם יותר מידי, אז רציתי לשאול האם יש אפשרות כזאת בתוכנה CATALYST או שיש תוכנה אשר נותנת לי לנעול את הFPS. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שעליו מותקנים 2 כרטיסי מסך : AMD Radeon HD 7730M Intel HD graphics 4000 הכרטיס של אינטל שהוא הפנימי מוגדר לי בתור ברירת מחדל, איך אני מגדיר שהחיצוני (ה-AMD) יעבוד לי בתור ברירת מחדל? מי שעוזר לי מלך!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אפשרות לקנות 275 GTX או HD 4890 עם לוח אם סביר, או מערך של שני כרטיסי HD 4770 ולוח אם יותר טוב, במחיר שנמוך בכמה עשרות שקלים מהמחיר של האפשרות הראשונה. שמעתי שהמערך הזה דווקא מסתדר לא רע בכלל ואפילו נותן שיפור בביצועים. הבעיה היא שהבנתי שברזולוציות גבוהות יכולה להיווצר בעיה בגלל כמות הזיכרון של הHD 4770. אני מתכנן להשתמש ברזולוציה של 1900X1200 בכל המשחקים (יש לי מסך T220P). שמתי לב בבנצ'ים שונים שבמיוחד כשמדליקים את הAA יש ל275 GTX יתרון ברור. השאלה שלי היא - האם שווה ללכת על הHD 4770 בCF? האם יש צורך בכלל בAA ברזולוציות גבוהות? כי שמעתי שברזולוציות גבוהות בכלל אין צורך בAA שסך הכל מחליק פינות. ולמי שמתעניין המערכת שאני אקנה עם אחד מהמערכים תכלול את הPhenom …
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
למה משמש כרטיס טלוויזיה ומה השימושים הנפוצים שלו? ???
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה יעשלה כרטיס משהו פצצה ב 2000 שקל בערך ב 1.2.2006 כי יש לי יום הולדת יומים ליפני תגידו לי מה יהיה 2000 שקל בערך
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-