עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itayalter,

מתלבט לגבי כרטיס מסך לגרפיקה ושירטוט אך גם לסרטים ושימוש רגיל . המפרט שלי מתאים לשני הכרטיסים ואני משתמש בשני מסכים - 19 ו 22. אני עובד על פוטושופ , אוטוקד ותוכנות תלת מימד כמו 3DMAX , מאיה וחברותיה . תקציב פחות קריטי, אני מניח עד 1000 . מה אתם אומרים ? אני רואה גם סרטים במחשב אולי יש עוד אפשרויות ?

2. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by itayalter,

משתמש ב2 מסכים - 19 ו 22 מחפש לשדרג לכרטיס חזק לטובת גרפיקה ( אוטוקד ותוכנות תלת מימד ) , וצפייה בסרטים מדי פעם ראיתי כמה אפשרויות , האם יש למישהו עצה ? א.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4547 ב.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3930 ג.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4801 כמה זיכרון אני צריך על הכרטיס ? איזה מעבד הכי נכון לקחת ? אני בגדול כמעט ולא משחק אז אין חשיבות רבה ליכולות במשחקים .. תודה ! ספק כח של קרוסייר 550

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by R.E.A,

כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by Shlomi XD,

זה המפרט ASUS P4S533MX REV 1.xx Bios: ASUS P4S533-MX ACPI BIOS Revision 1006 Memory: 215 MBytes Intel Pentium 4 CPU 2.66Ghz הוא AGPX4 הוא כרגע עם Geforce 4MX הוא מעדיף פחות מ1000 הוא משחק בפלייט סימולטר וGTASA הוא רוצה משהו שיחזיק תודה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by גדי,

ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by aldema,

אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by SEangel,

אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by avidan28,

שלום אני חדש פה.הפורום מאד תוסס ומעניין.אשמח לקבל עזרה בכרטיס לכידה שאני מתלבט בינו לבין כרטיס TV האם אפשר בכרטיס לכידה מהדגם שציינתי לראות סמך מלא או רק בחלון??? היה לי כרטיס מסך של ATI עם לכידה משולבת והאפשרות היתה קיימת.אבל פה מדובר על לוכד חצי מקצועי.אז לפני הרכישה אני רוצה לדעת אם הוא יכול להיות גם מקודד סרטים (ככה כתוב באתר שלו..) וגם לצפייה מהממיר במסך מלא. הדגם שלו זה PINNACLE 500 PCI תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

שלום כולם, אני מחפש כרטיס\התקן לכידת וידאו באיכות סבירה (שיידע לשמור לפחות 30 פריים לשניה, באיכות וצבע טובים) במחיר שלא יעלה על 300 שקלים. יש כאלה דברים בארץ ? מישהו שמע ? מישהו ראה ?

15. מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. OK עכשיו אתם בזמן הזה בטח שאתם חושבים לקנות כרטיס מסך חדש כי יוצאים כל המשחקים הכבדים האלו doom3 ,HL2, stalcker ולא יודע עוד מה...יש הרבה ... אז הנה כמה המלצות כמה טיפים , נתחיל במה משתלם ומה לא, מ כרטיסי ה 9800XT וה 5950-5900 כבר לא משתלמים ,אז תוציאו כבר אותם מהרשימה שלכם. נמשיך , נתחיל ב כרטיסים החלשים , אלו שכנראה לא ממש מתכננים לשחק את האחד המשחקים האלו אבל רוצים כרטיס שלפחות יריץ את המשחקים הישנים quake 3, sof2 ,warcraft3 אז יש כמה אופציות הכי זולות זה ה 5200 וה 9200 , לפי מה שאני ראיתי לרוב עדיף ה 5200 טיפ: לא לגעת בגירסה המוחלשת של ה 9200SE . :LOW_MID פה יש לנו את הכרטיסים הללו ה רדגאון 9550 ו ה גיפורס 5500 , לפי כל הביצועים הכרטיס ה 9550 הוא כרטיס הרב…

• 76 תגובות
    • 9.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס גרפי (עבור מחשב ישן) שלא מצריך חיבור ישיר מספק הכוח אלא מקבל את כל ההספק דרך הלוח. הכרטיס הנוכחי HD-4670 היה כזה אבל הוא התקלקל. מהו הכרטיס החזק ביותר (לא משנה AMD או NVIDIA) שעונה לתכונה הזאת? תודה!

18. Started by SerenB,

אני מחפש כרטיס ללכידת ווידאו, אין לי צורך בהקלטת שידורי טלוויזיה אלא רק בהעברת תוכן קלטות למחשב (ככל הנראה לכונן חיצוני ולא לדיסקים). לפי הבנתי ממחקר קצר על הנושא, עדיף כרטיס פנימי ולא חיצוני (תקנו אותי אם אני טועה) אשמח גם לדעת אם יש כרטיס מסך המסוגל לבצע העברה מקלטות למחשב בלא צורך בכרטיס נפרד, ואם יש כזה האם Radeon 5850 מסוגל לכך? כמעט שכחתי - אילו שקעים מומלצים בשביל לבצע את הלכידה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by sernapo,

אני רוצה לקנות כרטיס על מנת לחבר 2 צגים במקביל למחשב. קראתי כאן ש-X1600 עדיף בנושא זה על 7600GT. א. למה?(לפי הנתונים ה-7600 נראה מבטיח יותר...) ב.אני לוקח בחשבון גם שימוש במשחקים על הכרטיס ולא רק אפליקציות של ריבוי מסכים... ג.אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין: Dual link DVI-I/ Single link DVI-I.... תודה...

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  20. שלום לכולם.. אני קונה מסך 24 (1920X1200 או 1920X1080) לצורך העניין: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=543&keySearch= כרגע יש לי GMA3100 מובנה בלוח והבנתי שצריך לקנות כרטיס נפרד.. הספק שלי זה EZ-Cool 450W (לא הייתי רוצה לשדרג כרגע).. חשבתי על ATi Radeon HD4350 Silent LP שהומלץ במאגר בפורום הזה (כרטיס של ASUS ב- 255 ש"ח).. מה אני מפסיד בכרטיס פשוט זה? מה זה ה- LOW PROFILE הזה ? צריך ללכת על משהו יותר חזק אולי? יש עוד כרטיסים עם קירור פסיסי שמומלצים? תודה לכם מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Micahell bet.,

איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. טוב אני כבר לפני קניה כבר פתחתי כמה דיונים על זה אבל עכשיו שיצא 260 קצת לא בטוח תקציב 1500 שקל למשחקים כבדים עכשיו בתחילה רציתי לקנות את 4850X2 אבל אחרי שקראתי על הבעית רעש שלו בכתבה של HW לא בטוח שאני רוצה אותו לכן מה שנשאר לי 4870 1G או 260 296MB עכשיו נכון שיספיק אפילו 4870 או 260 אבל אני חושש שבעוד חצי שנה הוא יתחיל לקרטע בגלל התמיכה ברזולוציה הגבוהה... ומצד שני 4870X2 או GTX285 יקרים מידי ולא מוכן להשקיע ממש תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by guylederer0,

אהלן חבר שלי קנה מערכת חדשה והוא נתקל בקשיים להריץ משחקים המשחקים שהוא ישחק יהיו בעיקר משחקי ספורט כמו FIFA מורטל קומבט ושאר הזאנר על רזולוציה 1900X1080 42 אינץ המערכת שלו היא: i5 4670k GA-Z87M-HD3 DDR3 4GB Seasonic 520w s12ii SilverStone Lascala LC13 ATX HTPC הוא מוכן להשקיע 550 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח לפי מה שראיתי האפשרות הכי טובה היא AMD 7770 או GTX 650TI מה מבינהם יתן את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עוד משהו קטנטן ... ממה שידוע לי יש לו כרטיס מסך מובנה בלוח אמ השאלה שלי האם צריך להגדיר בביוס ולבטל את הכרטיס המובנה בלוח כדי שהמערכת תרוץ על המאיץ הגרפי שבמעבד ... האם זה יפתור לו כמה מבעיות ויהיה אפשר ל"התחמק" מקניית כרטיס חדש ? תודה לעוזרים ושיהיה חג שמח

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by DarkSight,

אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by adizarko,

המפרט שאני הולך לקנות הינו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 חשבתי לכיוון הכרטיסים הבאים: HD4850, HD4870 ו 9600GTX+ הכוונה היא לשחק במשחקים דוגמת Cryiss וכל SHOOTER מעניין. כרגע …

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.