כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי את CallOfDuty4 ואני מת לשחק, איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדי להריץ את המשחק ברמה סבירה? מפרט קיים ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express אין לי מושג איזה ספק כוח תודה מיכאל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רוצה להרכיב מחשב להורדה של סרטים/סדרות באיכות HD מתכוון להרכיב מחשב מחלקים ישנים. יהיה לי מעבד E8400, לוח 775. בעיקרון כל כ.מסך יכול להריץ סרט על טלויזיה 32"? GT-210 יספיק? כמו כן שאלה לא קשורה לפורום זה.. . HDD SATA2 יריץ סרט HD ללא בעיה או שצריך SATA3? ואותה שאלה לגבי קול. ON BOARD סאונד מספיק טוב כדי שתמונה וקול שחוצאים מטלויזיה יהיו מסונכרנים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אולי עם חריגה ממש קטנה במחשב שלי כרגע זה AMD 3200 939 K8NS 512 RAM בקרוב עוד.. והכרטיס כרגע.. שאני איתו כבר שנתיים 9550 עם 64 ביט.. ככה שההבדל צריך להיות גדול.. אני לא גימר בכלל ואני סתם אוהב לשחק ושירוץ סבבה את רוב המשחקים אני בכלל לא מסיים...
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ). יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך אונבורד שיש לו רק יציאת VGA. אני רוצה לקנות לו כרטיס.. החריץ הוא PCIE האופטימלי היה אם היה כרטיס שיש לו גם HDMI וגם COMPOSITE אבל כבר הבנתי שאין כזאת חיה. לכן אני מחפש כרטיס עם HDMI ושיהיה זול. האם ההמלצה בפוסט על הכרטיסים המומלצים, ה G210 עדיין רלונטית או שיש משהו שעדיף לי יותר? ראיתי גם של G210 יש גירסאת 1024 וגירסאת 512. מה זה משנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו אחים שלי יש הבדל משמעותי בין GF 550 לGF 450 אני רוצה לדעת הכל הכל עליהם כמה עולים מה ההבדלים תמיכה בטכנולוגיות והאם 550 נמכר בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לוח אם: P67X-UD3-B3 מעבד: I5 2320 זיכרון: 4GB RAM ספק כוח: אני לא יודע, אבל בואו נצא מנקודת הנחה שזה יחזיק, אני אברר יותר מאוחר עם אחי הגדול בינתיים אני רוצה המלצות ולא לבזבז זמן. הרזולוציה המקסימלית שלי היא: 1440X900, אבל אני משתמש ב-1280X1024, זה גם הכי טוב למסך, דברים לא נעלמים כמו ברזולוציות אחרות, עם הרזולוציה הזו אני גם משחק. כרגע יש לי GTX 560Ti, ככה שאני חושב שאני יכול להחזיק כרטיסי מסך, ויש לי בסיס טוב. בינתיים אני מתחיל מ-1,600 אולי אני אצליח לשכנע את אמא שלי לתת לי לעבוד וככה אני אחסוך כל החופש ויהיה לי בערך 100 או 50 ליום והתקציב יהיה גבוה יותר. (:
-
- 91 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט לגבי כרטיס מסך לגרפיקה ושירטוט אך גם לסרטים ושימוש רגיל . המפרט שלי מתאים לשני הכרטיסים ואני משתמש בשני מסכים - 19 ו 22. אני עובד על פוטושופ , אוטוקד ותוכנות תלת מימד כמו 3DMAX , מאיה וחברותיה . תקציב פחות קריטי, אני מניח עד 1000 . מה אתם אומרים ? אני רואה גם סרטים במחשב אולי יש עוד אפשרויות ?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
משתמש ב2 מסכים - 19 ו 22 מחפש לשדרג לכרטיס חזק לטובת גרפיקה ( אוטוקד ותוכנות תלת מימד ) , וצפייה בסרטים מדי פעם ראיתי כמה אפשרויות , האם יש למישהו עצה ? א.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4547 ב.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3930 ג.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4801 כמה זיכרון אני צריך על הכרטיס ? איזה מעבד הכי נכון לקחת ? אני בגדול כמעט ולא משחק אז אין חשיבות רבה ליכולות במשחקים .. תודה ! ספק כח של קרוסייר 550
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה המפרט ASUS P4S533MX REV 1.xx Bios: ASUS P4S533-MX ACPI BIOS Revision 1006 Memory: 215 MBytes Intel Pentium 4 CPU 2.66Ghz הוא AGPX4 הוא כרגע עם Geforce 4MX הוא מעדיף פחות מ1000 הוא משחק בפלייט סימולטר וGTASA הוא רוצה משהו שיחזיק תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.הפורום מאד תוסס ומעניין.אשמח לקבל עזרה בכרטיס לכידה שאני מתלבט בינו לבין כרטיס TV האם אפשר בכרטיס לכידה מהדגם שציינתי לראות סמך מלא או רק בחלון??? היה לי כרטיס מסך של ATI עם לכידה משולבת והאפשרות היתה קיימת.אבל פה מדובר על לוכד חצי מקצועי.אז לפני הרכישה אני רוצה לדעת אם הוא יכול להיות גם מקודד סרטים (ככה כתוב באתר שלו..) וגם לצפייה מהממיר במסך מלא. הדגם שלו זה PINNACLE 500 PCI תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-