עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LazyBurger,

כרטיס המסך שלי כבר לא פועל באופן נורמלי... איך שהוא מתחמם טיפה הוא קורס! תראו מה קיבלת בניסיון להריץ תצוגה פשוטה למדי: הקטע הוא שאין לי מושג איך זה קרה! שיחקתי ב2MOONS, משחק רשת שבכלל לא דורש ממשאביי המחשב, ופתאום הוא נתקע. כשהדלקתי מחדש היו עיוותים, ולאחר שניתקתי וחיברתי מחדש את המחשב הוא פעל, אבל כרטיס המסך גוסס! :< קניתי את הכרטיס (יחד עם המחשב) בIQPC, אם אני אביא את הכרטיס אלהם אם יבאו לי חדש או יפצו אותי?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by dd7,

למה המהירויות של ה-7600gt יותר מ-7900gt ?? 7600gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4939 7900gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4943

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. https://www.facebook.com/groups/HW.GIL/permalink/514134155605395/ אני חושב שהדיון הזה מראה הכל. לטענתו של טכנאי פלונטר, GTX 1070 JETSTREAM הוא כרטיס גרוע כיוון שהוא מכיל קירור "פלסטיק" ומאחר שמדובר בכרטיס מסך של היצרנית Palit, ואני מצטט: "אמרת PALIT אמרת גרוע". לא די בכך, הוא טוען ש-Galax ו-Gainward שתיהן שייכות ל-Palit, ועל כן אומר בעקיפין שגם הן גרועות. מה דעתכם על כך?

4. Started by nashdy,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין . יש לי 2 כרטיסים של GTX480 של גיגהבייט האם אני יכול לחבר כרטיס שלישי של GTX480 של חברת ZOTAC בנוסף לשני כרטיסים שיש לי? יעשה בעיות אם זה חברות שונות , אבל אותם כרטיסים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  5. לדעתכם האם זה פקרטי לשלם כ"כ הרבה כסף עבור כרטיס HIGH-END כאשר אפשר לרכוש כרטיס MID\MID-HIGH שנותן כמעט את אותם הביצועים לרוב בהפרש גבוה מאוד של שקלים? כידוע שוק כרטיסי המסך מתקדם מאוד מהר מבעבר וקצב התחלופה של חומרה הוא מאוד גבוה. פעם זה היה עיניין של שנתיים כיום זה עיניין של מתחת לחצי שנה. לכן השאלה היא האם שווה באמת להשקיע כ"כ הרבה בשביל כרטיס כה חזק שלא יחזיק הרבה זמן? זהו דיון פתוח אז לכן תשמרו על שפה נאותה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?

7. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ. מסך מדגם HD 6870 (אחרי שהשתכנעתי לקחת אותו במקום 560 ) ויש שני חברות (מתוך כמה) שמייצרות את הכרטיס ואני לא יודע איזה לקחת, כי לשניהם יש "שם". אז אלו שני החברות שאני חושב לקחת: Gigabyte או Sapphire ? ועוד שאלה: ב- KSP נגיד ב- SAPPHIRE יש כמה פעמים את אותו הכרטיס במחירים שונים: מה ההבדלים בניהם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by athi,

איזה redeon מישתווה לgeforce 7950gt האם redeon x1950 pro או משהו אחר ואיך הוא בכללgeforce 7950

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by Boomer,

פשוט ראיתי אותו רק בפנדה אז אני שואל את עצמי האם זה יבוא אישי או שזה כבר מיובא רשמית לארץ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1852&PHPSESSID=44d292be081c91c58e4ceee101341399 מחיר די טוב... עריכה: תצנזרו אם בא לכם... ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DarkSight,

radeon 9800se vs fx5500 איזה כרטיס יותר טוב?? ;D

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by shaulking,

אני רוצה לקנות RADEON 9700 מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות ואני רוצה שיכלול VIDEO IN - VIDEO OUT

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by AcidBurns,

לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס טוב יותר? 8800GTS 640M או 8800GTS 512M עריכה: חח עכשיו הוא אומר לי ש260GTX טוב יותר מ4870 בגלל שיש לו שתי ליבות. חח עכשיו באמת יש לו שתי ליבות?(ח אני יודע שאין לו אבל אני רוצה להראות לו)

15. Started by assassino,

מה שבטוח שאני רוצה אחד http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2742

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Adir.,

טוב אז הכותרת אומרת הכל (או בעצם את הרוב). נניח יש לי שלושה סוגים של כרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 8800GT 512mb NVIDIA GeForce 8800GTS 512mb NVIDIA GeForce 8800GTX 512mb מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין כל כרטיס ולכרטיס, ומה המאפיינים והתכונות וכו' של כל סוג (GT - GTS - GTX). תודה, אדיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכלום (: בדיוק התחדשתי במסך חדש למחשב שתומך ב3840x2160 Ultra HD 4K . אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך לי ברזולוציה הזו גם מבחינת משחקים. דגם המסך: "28 Samsung LED 4K U28D590D תקציב: 1500 - 2000ש"ח גמיש במחיר חומרת המחשב שיש ברשותי מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver

19. Started by OAD77,

האם שווה להשקיע את ה150 ש"ח בשביל להגדיל את הזכרון מ256 מגה ל512 מגה בכרטיס 1950PRO

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by PJ,

שלום. לפני בערך חודש המסך שלי התחיל להחשיך את התמונה ללא רצוני . הנורה שמראה שהוא עובד נשארת ירוקה ("לא מתחלפת לכתומה) אבל לא רואים תמונה . בהתחלה זה היה מסתדר לבד לאחר כמה שניות , אחרי כך הייתי צריך לטלטל קצת את המסך ועכשיו אני ממש צריך להרביץ לו בשביל שהתמונה תחזור. בנוסף , ככל שעובר הזמן החשכת המסך נעשית לעיתים יותר קרובות. האם עלי להחליף את המסך? אולי לשנות את קצב הרענון? תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by roiv11,

שלום, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש וכמובן שחלק ממנו יהיה כרטיס מסך חדש(או מערך כרטיסי מסך עד הסכום הנ"ל) בעיקרון הלוח המיוחל הוא ה-P67 UD4 לכן המערך מוגבל ל-x8x8 אם אני לוקח מערך אז זה או GTX460 768 MB sli או HD6850 CF. ולאפשרות של כרטיס מסך יחיד אני לא בדיוק סגור איזה כרטיס זה יהיה עכשיו השאלה העיקרית אם ה-סx8x8 פוגע משמעותית בביצועים? אם כן, אז כמובן שאקח כ.מ יחיד ובחזרה לשאלה, איזה? תודה לעוזרים מקווה שלא סיבכתי אתכם .

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  22. שמתי לב שהכרטיסי מסך של AMD לאחרונה עלו משמעותית במחיר בשבועיים האחרונים (מ 305$ לכ 380$+ בשביל ה R9 280X שלא נדבר על מחסורי מלאי בארה"ב). יש שמועות שהדבר בגלל הרצון לכרות BITCOIN (למרות שלא ברור לי הטמטום הזה, כי זה לא משתלם מבחינת חשמל בכל מקרה). הדבר כמובן משפיע גם על המחירים בארץ (על חלק מהחנויות מוקדם יותר מהאחרות). האם יש צפי לירידה ? האם לאור המחירים הנ"ל כדאי היום למחשב חדיש ברזולוציה של 1920 על 1200 שיריץ את המשחקים החדשים האופן טוב ללכת על ה 770GTX עם 2 גיגה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ohad,

: אני מתלבט מה לקנות ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או ASUS V8170SE GeForce 4 MX420 64MB DDR + TVOUT מטלבט מאוד ורוצה תשובה בהקדם האפשרי ובתודה והמשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היה קשה אבל כאן Brazuka [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by milliam,

היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2l הארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש

• 4 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.