כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי פנטיום3 500 הציפסט שלי הוא SIS 5600 וקניתי G-force fx 5200 128 ddr 64 bit עקבתי אחרי ההוראות כמו חנון... מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם (אמרו משהו על *download and insatll the latest AGP BUS DRIEVRS. from www.sis.com אבל ספק רב אם זה לבורד שלי : \ התקנתי את הכרטיס אני מדליק את המחשב...ואין תגובה...לא מסך ולא בטיח... האור הכתום במסך לא הופך לירוק!!!! : [ כרטיס חדש. בתודה האדם העצוב : [
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לפני שאני מספר את כל פרטי העלילה,רצוי לציין שלא מדובר במחשב שלי,אילא של חבר שלי. תחילה אני אציין את המפרט שלו [אני לא יודע את המפרט במדויק,אז אני אכתוב רק פרטים כלליים]: P4 3GHZ 1M CACHE WD 80GB 10000RPM 1024MB DDR RAM [512*2] Kingston 400MHZ XFX Geforce 6800GT 256MB 256Bit* *-ז"ל לפני כשנה [פחות או יותר] הוא קנה בארה"ב Geforce 6800GT 256MB 256Bit חדש מרשת COMPUSA של XFX. הכרטיס פעל נפלא והכל היה טוב... לפני כחצי שנה,המחשב שלו התחיל לעשות בעיות.. בשל התחממות יתר,המחשב היה נתקע כל הזמן,כאשר לפני התקיעה הוא היה מציג מעין עיוותים משונים על המסך.. התקיעות היו נפוצות בעיקר בזמן שהוא שיחק במשחקים,ולפני התקיעות בעת משחק,הטקסטורות במשחק היו מתחרבשות,המודלים היו מוצגים בצורה…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, הגשתי בקשה להצעת מחיר לאיזה ספק. בין יתר הרכיבים, ביקשתי כרטיס מסך מסוג: LeadTek Winfast GEForce 4 TI4200 My Vivo 128MB DDR שקיבל אצל הח'ברה כאן ביקורות מצויינות. הבחור חזר אליי ואמר שאין לו את Leadtek אבל יש לו את Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR. חיפשתי כאן התייחסות ל gainward ומצאתי רק לדגם 4600 שהוא אמנם מצויין אבל אפעס קצת יקר לי. לכן אני פונה ושואל אתכם, בדגם 4200 יש חשיבות לנושא? להתעקש על leadtek או שאפשר ללכת בראש שקט על ה- Gainward?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בדרך כלל בתוכנת הTV TOOL שהיא מצויינת . עכשיו קקניתי כרטיס חדש מצויין אבל כשאני רוצה להעביר לטלויזיה אני לא מצליח - אני לוחץ TV MODE ושום דבר לא קורה במסך אני משתמש בחיבור s-v - כשנכנסתי לתגית הadjust בתכנה היה כתוב שבגלל שnvidia לא משתפת פעולה עם tv-tool לכל הכרטיסים שלה יג הגבלה באפשרויות בתכנה.. אז אולי למישהו יש המלצה על תכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כרטיס GIGABYTE GV-R9700 Radeon 9700 Pro 128Mo DDR ב-1800 שקל זה טוב?
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מהכרטיסים האלה יתן את ביצועים הכי טובים במשחקים, ה GeForce GTS 250 1 GB או ה HD 4850 1 GB? איזה כרטיס עדיף לקלבת ביצועים יותר טובים במשחקים העכשווים? ה GTS 250 עומד בכלל על הפרק? הוא חזק? או שעדיף 9800 GT?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך 8800 GTS (הוא היה אצלי שנתיים ועלה 1700 שקל!!) וקניתי את ה- GTS 250 512MB רציתי לדעת אם הוא יחזיק עם ספק 500W של HEC?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום : אני מחפש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה , כאשר המרחק ביניהם הינו כ 10 מטר הכרטיס מסך G.B GTS8800 320MB T.V של SAMSUNG LCD סידרה 5 השאלה שלי האם כאשר אני מחבר לכ.מ את המחבר DVI TO HDMI ולזה אני מחבר כבל HDMI ל למגבר שמעביר ל T.V הוא יעביר לי סאונד (שמעתי שיש כרטיסי מסך שיודעים להעביר סאונד ביציאת DVI) או שיש המלצה אחרת להעביר סאונדּ+תמונה באיכות גבוהה בכמה שפחות כבלים בגלל המרחק תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות שמתי את כרטיס הgtx295 שלי בחברה עקף זה שהוא שבק חיים. היום התקשרו להגיד לי שהספק (Asus)הביא לי כרטיס gtx 470 במקום הgtx 295. עכשיו השאלה האם להסכים לזה או לנסות להחליף את הכרטיס? הבנתי שמבחינת ביצועים הGtx 295 יותר חזק. אז תאכלס מה אני מקבל כרטיס חלש יותר?
-
- 48 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך שיטוטי מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר זול מאוד מאוד . השאלה אם יש סכנה לכרטיס מחודש / מזוייף ? על פי התגובות, האתר מאשר שהכרטיס חדש , הגולשים מאשרים שהוא עובד עם WIN 10. אשמח לחוות דעתכם לפני רכישה, http://www.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_321087.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס מסך GTX1050 שעולה כ 600 שח שאני בודק באתרים שונים יש את הגרסה בקישור המצורף שעולה 300 שח בלבד אבל היציאות נראות מוזרות. יש לו יציאת VGA שלא נראה לי כבר קיימת בכרטיסים. ראיתי את הכרטיס הנ"ל בהרבה אתרים. מישהו התנסה איתו ? שווה משהו? תודה https://www.joom.com/en/products/5f1297ce95966501063c3949
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
מתחמם בפראות ואז כל המחשב קורס ונדלקת בכרטיס נורה אדומה. איך זה יכול להיות שהוא לא מקרר את עצמו? מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר התיעצתי עם הפורום הנכבד וקניתי 9600GT XT שמשרת אותי עד היום (נקנה לפני 4שנים). המחשב הקודם שלי מת והיום הכרטיס הישן עוד מחזיק מעמד ונמצא במחשב חדש שנקנה לאחרונה. כעת לשאלות שלי: חבר שלי רוצה להחליף את ה570 GTX שלו והוא מוכן למכור לי אותו ב500 ש"ח. (יחליף את ה 9600GT הישן שלי שעדיין מספק אותי אבל אני חושב על העתיד ודרישות משחקים בעתיד.) האם המחיר הזה הוגן בשביל הכרטיס הזה? בנוסף האם הספק שלי Antec basiq 550W (במחשב החדש) יכול להחזיק GTX 570? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCI-E x1 עד עכשיו השתמשתי החריץ AGP עם כרטיס X800 ועכשיו אני שוקל לקנות כרטיס HD 4670 ולחברו לחריץ PCI-E x1 השאלה שלי היא האם יש מספיק רוחב פס בחריץ זה בכדי לנצל את יכולות הכרטיס ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המדיה סנטר שלי בכרטיס מסך, שמתי 2 משחקים שרצו על הפנים עם הכרטיס OB מקריאה במפרטים החלטתי ללכת על HD7750, כבר רציתי לצאת לקנות אבל אז התחלתי לחשוב על הספק המארז שלי הוא ANTEC 2480 עם ספק 380W, האם אמורה להיות בעיה כלשהי? התחממות? או שהכל ירוץ בשקט ובשלווה? מצפה לתשובה מהירה שאוכל לרוץ לקנות את הכרטיס עוד היום תודה - - - נערך: - - - לא משנה, כבר מצאתי בפורומים אחרים שלא תהיה בעיה, תודה
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס מסך זה? איך אפשר לוודא לפני קניה שזיכרון 512MB, ולא 256MB?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הבנתי מחיפוש בפורום שמכל הדגמים, Leadtek הכי מומלץ ( מבחינת ביצועים וכמות רעש מינימלית ), אך עכשיו אני מתלבט בין LEADTEK WINFAST FX6600GT 128MB DDR PCI-EXPRESS לבין LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS תיארתי לעצמי שה - Extreme יותר טוב, אבל משום מה הוא זול ב - 50 שקל מהשני ( בחנות נועה מחשבים ). מה לדעתכם עדיף ? הנה קישורים לשני המוצרים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2975&catcode=489 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2710&catcode=489
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-