עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asaf199,

יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, ברשותי AMD 64 754, ולוח עם AGP. כרגע יש לי RADEON 9600XT, ואני רוצה לשדרג. הייתי מעוניין לקבל המלצות על כרטיס מסך יותר טוב ממה שיש לי, חייב להיות AGP, עם שתי יציאות DVI (יציאת TV פחות חשובה לי), התקציב עד 1000 שקל, פלוס מינוס 200. תודה!!!

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by llime,

שלום חברים.אני מעוניין בכרטיס AGPx8 שיכול להחזיק שני מסכים בו זמנית ברזלוציות גבוהות (אחד של 24",והשני 20" רחב). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט כי יש לי מחשב שקט מאד (מותג ישן של DELL). השימושים הם אינטרנט,טקסט,ואולי קצת סרטים.הכרטיס אינו מיועד למשחקים. ב TMS המליצו לי על Sapphire HD 3650 512MB DDR2 AGPX8. ביד שניה ראיתי ATI 9600 PRO.אני לא יודע אם גם הוא תומך ברזולוציות שציינתי (עבור שני מסכים ביחד,כאמור). שני הכרטיסים הם בעלי קירור אקטיבי,ואני לא ממש יודע עד כמה הם מרעישים.מכיון שהם של ATI,דומני שאי אפשר לשים להם קירור חליפי כדוגמת VF700 של זלמן.קירור של accelero לא מתאים כי הוא גדול מדי למחשב שלי. אשמח לשמוע את דעתכם (גם בקשר לכל כרטיס אחר שעונה על הדרישות שציינתי).

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by שמנואל,

שלום חברים. אני זקוק להמלצה לכרטיס AGP טוב ולא יקר במיוחד כדי לשדרג את המחשב שלי. לאחרונה התקנתי כמה משחקים חדשים והמחשב מצליח בקושי להתמודד איתם. אני מתכוון ל GTA האחרון ו NFL וכו...נראה שהגיע הזמן לכרטיס טוב יותר מה GEFORCE 4400 שלי. יש לי מעבד 2.4. אני לא צריך משהו חזק מדי כי אקנה מחשב חדש בעוד שנה, אלא רק שיתמודד טוב עם המשחקים האלו. תודה רבה.

5. שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אז שמעוו אזה חבר הביא לי מחשב שלם של פנטיום 2 רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם הכרטיס מסך הזה?.... אולי OC לא יודע הוא ניראה חדש כזה כיאלו לא נגעוו בו 20 שנה אבל כתוב עליו שנת 1998 בקיצר אם אפשר לשפר אותו במשהוו או הוא בכלל שווה ?....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ween1,

הי, יש לי כרטיס ASUS RADEON 9600XT VIVO שלא לוכד וידאו (ב DEVICE MANAGER יש סימן קריאה צהוב לי ATI WDM RAGE THEATER VIDEO) והודעת שגיאה: This device cannot start. (Code 10). הכרטיס עבד כשנתיים ללא בעיות עם הדרייברים המקוריים שלו. דברים שניסית לעשות: 1) הסרת הדרייברים והתקנתם מחדש 2) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר מ ATI 3) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר של OMEGA בכל שלב התקנתי גם את ה WDM המתאים לגירסת הדרייבר. כמו כן, להסרת דרייבר ישן השתמשתי ב REG CLEANER מ SAFE MODE וב HP SYSTEM DIAGNOSTICS להסרת "שאריות". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP2. לוח אם: GIGABYTE 81K1100 REV. 2 זכרון: 1.5GB מעבד: INTEL PENTIUM 2.8GHZ הכרטיס נבדק במח…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. אני בקרוב מאוד מקבל את הכרטיס הנ"ל, רציתי לדעת אם יש דרך להאיץ אותו יותר חוץ מ-O\C , והאם הדריברים של אומגה יועילו איתו יותר? כמובן עוד כמה טיפים לא יזיקו (כי עד עכשיו הייתי איש של NVIDIA )? נ.ב. אני גם רוצה לחבר לטלוויזיה ולהקליט מהטלוויזה (כמו שעשיתי עם ה-NVIDIA ), האם זה אותו דבר, יש שינוי שצריך לדעת?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by stas12,

שלום. אני כרגע מתלבט אם להביא זוג INNO3D GF7300GT 256MB DDR3 כדי לעשות מערך SLI עם הכרטיסים האלו. (המחיר לזוג עומד בסביבות ה 1200 ש"ח). ההתלבטות העקרית שלי זה האם יצאו בקרוב (אוגוסט-ספטמבר) לוחות למעבדי C2D אשר יתמכו ב SLI ומחירם יהיה עממי (800-1000 ש"ח). בהנחה ולא, האם קיימים כרטיסים של ATI שבמערך CF יתנו את אותן התוצאות כמו זוג 7300GT ומחירם יהיה בסביבות ה 1200 לזוג? תודה מראש. נ.ב. מה יותר עדיף? זוג 7300GT כמו שאני כתבתי? או זוג XFX GeForce 6800 XTreme 256MB 256BIT DDR3 XXX edition שעולים כ 1500 ש"ח לזוג?

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם ראיתי במספר תגובות כאן בפורום שאנשים משתמשים בכרטיס NVIDIA לפיזיקס בשלוב עם כרטיס של ATI כמעבד גרפי ראשי(אם הבנתי נכון) יש לי REDON 5770 וגם 9800GT על מערכת אחרת.האם אשפר לשלבם ביחד על לוח אחד?וכיצג מגדירים מי יהיה הכרטיס הראשי ? האם זה אמור לשפר ביצועים במשחקים? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by arkadur,

שמעתי על כרטיס של ATI מסדרת 387X , בעל 4 יציאות DVI, האם יש חיה כזאת? אשמח לשמוע עוד פרטים אודות הכרטיס הנ"ל, המלצות במידה ויש (האם הוא שווה את הקנייה) והאם כמובן, 4 יציאות DVI, זה אומר 4 מסכים מחוברים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by Mighty,

יש לי פנטיום3 500 הציפסט שלי הוא SIS 5600 וקניתי G-force fx 5200 128 ddr 64 bit עקבתי אחרי ההוראות כמו חנון... מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם (אמרו משהו על *download and insatll the latest AGP BUS DRIEVRS. from www.sis.com אבל ספק רב אם זה לבורד שלי : \ התקנתי את הכרטיס אני מדליק את המחשב...ואין תגובה...לא מסך ולא בטיח... האור הכתום במסך לא הופך לירוק!!!! : [ כרטיס חדש. בתודה האדם העצוב : [

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tombcatz,

שלום. לפני שאני מספר את כל פרטי העלילה,רצוי לציין שלא מדובר במחשב שלי,אילא של חבר שלי. תחילה אני אציין את המפרט שלו [אני לא יודע את המפרט במדויק,אז אני אכתוב רק פרטים כלליים]: P4 3GHZ 1M CACHE WD 80GB 10000RPM 1024MB DDR RAM [512*2] Kingston 400MHZ XFX Geforce 6800GT 256MB 256Bit* *-ז"ל לפני כשנה [פחות או יותר] הוא קנה בארה"ב Geforce 6800GT 256MB 256Bit חדש מרשת COMPUSA של XFX. הכרטיס פעל נפלא והכל היה טוב... לפני כחצי שנה,המחשב שלו התחיל לעשות בעיות.. בשל התחממות יתר,המחשב היה נתקע כל הזמן,כאשר לפני התקיעה הוא היה מציג מעין עיוותים משונים על המסך.. התקיעות היו נפוצות בעיקר בזמן שהוא שיחק במשחקים,ולפני התקיעות בעת משחק,הטקסטורות במשחק היו מתחרבשות,המודלים היו מוצגים בצורה…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yaron34,

היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום, הגשתי בקשה להצעת מחיר לאיזה ספק. בין יתר הרכיבים, ביקשתי כרטיס מסך מסוג: LeadTek Winfast GEForce 4 TI4200 My Vivo 128MB DDR שקיבל אצל הח'ברה כאן ביקורות מצויינות. הבחור חזר אליי ואמר שאין לו את Leadtek אבל יש לו את Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR. חיפשתי כאן התייחסות ל gainward ומצאתי רק לדגם 4600 שהוא אמנם מצויין אבל אפעס קצת יקר לי. לכן אני פונה ושואל אתכם, בדגם 4200 יש חשיבות לנושא? להתעקש על leadtek או שאפשר ללכת בראש שקט על ה- Gainward?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. שלום, אני משתמש בדרך כלל בתוכנת הTV TOOL שהיא מצויינת . עכשיו קקניתי כרטיס חדש מצויין אבל כשאני רוצה להעביר לטלויזיה אני לא מצליח - אני לוחץ TV MODE ושום דבר לא קורה במסך אני משתמש בחיבור s-v - כשנכנסתי לתגית הadjust בתכנה היה כתוב שבגלל שnvidia לא משתפת פעולה עם tv-tool לכל הכרטיסים שלה יג הגבלה באפשרויות בתכנה.. אז אולי למישהו יש המלצה על תכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by hazi_s,

שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. כרטיס GIGABYTE GV-R9700 Radeon 9700 Pro 128Mo DDR ב-1800 שקל זה טוב?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.

22. Started by eladh16,

מי מהכרטיסים האלה יתן את ביצועים הכי טובים במשחקים, ה GeForce GTS 250 1 GB או ה HD 4850 1 GB? איזה כרטיס עדיף לקלבת ביצועים יותר טובים במשחקים העכשווים? ה GTS 250 עומד בכלל על הפרק? הוא חזק? או שעדיף 9800 GT?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by haim1440,

שלום, לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך 8800 GTS (הוא היה אצלי שנתיים ועלה 1700 שקל!!) וקניתי את ה- GTS 250 512MB רציתי לדעת אם הוא יחזיק עם ספק 500W של HEC?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. שלום : אני מחפש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה , כאשר המרחק ביניהם הינו כ 10 מטר הכרטיס מסך G.B GTS8800 320MB T.V של SAMSUNG LCD סידרה 5 השאלה שלי האם כאשר אני מחבר לכ.מ את המחבר DVI TO HDMI ולזה אני מחבר כבל HDMI ל למגבר שמעביר ל T.V הוא יעביר לי סאונד (שמעתי שיש כרטיסי מסך שיודעים להעביר סאונד ביציאת DVI) או שיש המלצה אחרת להעביר סאונדּ+תמונה באיכות גבוהה בכמה שפחות כבלים בגלל המרחק תודה רבה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. לפני שלושה שבועות שמתי את כרטיס הgtx295 שלי בחברה עקף זה שהוא שבק חיים. היום התקשרו להגיד לי שהספק (Asus)הביא לי כרטיס gtx 470 במקום הgtx 295. עכשיו השאלה האם להסכים לזה או לנסות להחליף את הכרטיס? הבנתי שמבחינת ביצועים הGtx 295 יותר חזק. אז תאכלס מה אני מקבל כרטיס חלש יותר?

• 48 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים