עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. אני עתיד לקנות מחשב נייח, וקצת מבולבל לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. חשבתי על כרטיס המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12648 הדרישות שלי הן לשחק במשחקים כמו קרייסיס, סטארקראפט וכו'. האם הכרטיס יעשה את העבודה? האם התקציב בגלל ריאלי? אשמח לכל תשובה לגבי כרטיס המסך, תודה שמוליק

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Shingotsu,

שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מארז גנרי עם אורך של בערך 15-20 ס"מ בין תחילת הסלוט של הכ.מסך לסוף הכלוב... עכשיו אני מבין שצריך להחליף את המארז והספק כנראה אם רוצים להכניס כרטיס רלוונטי... התקציב שלי לכ.מסך בלבד זה משו כמו 800-1000 ש"ח... ספק ומארז אני לא ככ בקיא במחירים ככה שלא יודע להעריך...משהו משתלם עדיף... אם צריך עוד פרטים אני אענה על כל מה שצריך. אשמח להמלצות, תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לפני כמה חודשים פתחתי שרשור לגבי כרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/threads/562252-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%93-500-600-%D7%A9-%D7%97 בסוף זה לא יצא לפועל. עכשיו זה שוב רלוונטי, ויש לי שני מועמדים - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 מה דעתכם? תודה מראש

4. Started by michmich99,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת כרטיס מסך מומלץ למערכת קיימת, היות והכרטיס הנוכחי שלי EVGA 560GTX TI נשרף אחרי עדכון תוכנה (כן כן, ולמיטב הבנתי וקריאה מרובה ברשת זה קרה לעוד מספר לא קטן של אנשים עם העדכון האחרון של Nvidia). המפרט שברשותי: לוח אם: z77x-d3h ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w מעבד: I5 3550 קירור מים למעבד: corsair H60 זכרונות: corsa geil 2x4GB 1600mhz דיסק קשיח 1T WD ושתי כונני SSD אחד 64GB ושני 120. ברשותי גם מסך 144HZ של אסוס 24 אינצ'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך של Nvidia (אני אנטי AMD וזאת למרות שאני יודע שהם ניחנים בכרטיסי מסך לא פחות טובים). השימושים הם בעיקר למשחקים, המחשב מחובר באופן קבוע גם למסך מחשב וגם לטלויזיה 42 מעל. אפשר …

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by borgol,

שלום, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק כח שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by k0hav,

מישהו יכול להביא לי תדגם שהכי כדאי לקחת מ TMS ושהוא לא OC

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין בהוספת כרטיס מסך HD 7950 ולעשות Crossfire - השאלה היא האם הספק שלי חזק מספיק, והאם המחשב יעמוד בזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=m02egnmzycud.jpg Intel core i5 750 2.667 45 8 GB ram HD 7950 shappire oc boost Windows 7 * יש אפשרות להשתמש בשני ספקי כח? תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by k0hav,

היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS

9. הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  10. הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by AxeOr,

--------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nikola7,

שלום, אני עומד לקנות את המערכת הבאה (מצורף למטה). המחשב מיועד לעבודה בעריכת וידאו (עד 1080P). אני עובד עם תוכנת Edius והתחלתי ללמוד קצת Premier. תקציב הכרטיס יחסית נמוך (באזור ה-750) כיוון שאת רוב התקציב הוצאתי על המעבד+זיכרונות+SSD כפי שהבנתי שכדאי לצרכים שלי. אני מבין שהאפשרויות בתקציב שלי הן 1)GTX 750 2)GTX 660 3)R7 260X 4)7870 אני די מבולבל מהמבחר ומהשנתונים של הכרטיסים. ה-660 הבנתי שהיה כרטיס מצוין אבל הוא ענתיקה בשנים של טכנולוגיה. אני לא יודע בנוסף אם AMD מתאימים לצרכים שלי (וקראתי איפשהו שהם בזבזני חשמל ברמות מטורפות). אשמח לעזרה תודה רבה!

13. Started by mosesgamer,

שלום, לפני חודשיים קניתי מחשב לגיימינג בסיסי עם לוח H81M-K ומעבד אינטל i3 4170, הוספתי כרטיס מסך readeon r5 230 1g asus silent ועכשיו אחרי שגיחחתם קצת אני מבהיר שמדיום מספיק לי במשחקים ואני מתכנן לשדרג חומרה בעתיד. כעת לבעיה, הבנתי שלגיימינג כרטיס מסך טוב חשוב כמעט כמו מעבד טוב ואני אשדרג בעתיד למשהו נורמלי אבל... במחשב שקניתי מאייבורי הגיע ספק של Power-Man 350W active pfc, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יוכל להסתדר בכמויות חשמל נמוכות כאלה....

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by arkadur,

הכיוון כרגע הוא הR9 390 (ללא מע"מ, אילת - בתקווה שזה יצא לפועל כמתוכנן). האם ישנם אופציות נוספות על הפרק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

שדרוג מחשב על 1000 שח תקציב: עד 1000 ש"ח חריגה מקסימלית: 0 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג כמה שיותר כבד מפרט המחשב: מעבד: E5450 לוח אם: p35 gb כרטיס מסך נוכחי: hd6850 זכרון ראם: DDR2 8 GB מארז: cm centurion 5 ספק כוח: של קולר מאסטר 460W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 22" syncmaster 2243bw הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק. חשבתי על 260X + 500W https://www.tms.co.il/product/13003 https://www.tms.co.il/product/13070 תודה מראש לעוזרים

16. Started by Sh_Dor_Lq,

אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות. אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך? שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי. נדפק לי הכרטיס מסך הישן (GeForce 550 Ti) ואני מחפש חדש. טווח מחירים 1000-1200. מצאתי בטווח הזה את geforce 960 החביב ומולו את R9 280X של AMD.בכמעט כל המבחנים והביקורות R9 מנצח אבל מצד שני גם קראתי שלא כדאי להשתמש בכרטיסים של AMD לעריכה (CUDA וזה) בעיקר עובד עם תוכנות של אדובי (פרימייר ואפטר אפקט).יש למישהו הערות והשגות בעניין? המלצה ספיציפית לאחד הכרטיסים הנ"ל או לכרטיס אחר במחיר הנקוב יתקבלו בברכה. חשוב כמובן שיוכל להריץ במקביל לפחות 2 מסכים (אופציה לחיבור של שלישי בעתיד תתקבל בברכה) תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by borgol,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך באיזור ה- 550 ש"ח (אם אפשר פחות אז מה טוב), למשחקים לא כבדים במיוחד כמו פיפא 16 והירוס 7 החדש אבל שירוצו על הגדרות גרפיקה גבוהות (לא חייב מקסימליות) ברזולוצית FHD (ולא צריך מעבר לזה). המפרט שלי הוא: מעבד - Intel i5 4460 3.2Ghz לוח אם - Asus h81m-plus זיכרון G.skill 8GB DDR3 ספק - Antec basic 400W חשוב לי שהכרטיס יהיה GDDR5 (ממה שהבנתי משמעותית טוב יותר מאשר DDR3). ראיתי שני כרטיסים שנראים לי מתאימים: Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E EVGA GTX750 1GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E איזה מבין השניים הללו אתם ממליצים? אני מתכוון לקנות כרטיס חדש מהחנות ולא ממישהו שמוכר אז אם לדעתכם אפשר יהיה להסתפק בכרטיס פחו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ran-erez,

המחשב שלי: [TABLE=width: 333] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD] ‏ASUS‎ P8P67 REV3.1[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5-2500K 3.3GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] זיכרון 4*8GB [TABLE=width: 333] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: right]ATI HD5870 vipor[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD=align: right]Corsair TX 750W[/TD] [/TR] [/TABLE] לא משחק הרבה \ מספר פעמים בשנה. מחפש כרטיס שיריץ את המשחקים שקיימים ושיצאו ב 3-4 שנים הקרובות ללא תקיעות, לא חשוב לי אכויות גבוהות, אני נהנה בעיקר מהסיפור של המשחק . תקציב +- 1200 אבל אם כרטיס שיספק אותי יעלה 600 זה יהיה גם טוב. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב למי שמעוניין הכרטיס שלי למכיר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by m_g,

לפני שבועיים החלפתי לוח אם+מעבד במחשב שלי ללוח אם ומעבד בדיוק מאותו הדגם (החלפתי לוחות בין 2 מחשבים זהים כדי לנסות לאתר איזה בעיה אחרת) חיברתי את כל הכבלים ושאני מדליק את המחשב המאוורים של הכרטיס מסך עובדים והכל נראה תקין אבל אין תמונה. ניסיתי להחליף כבל ולא עזר, ניסיתי להגדיר את הכרטיס ככרטיס מסך הראשי בביוס וגם לא עזר. ניסיתי להסיר דרייברים עם guru3d ולהתקין מחדש ולא עזר. מה שהכי מוזר זה שאני מחבר את הכרטיס מסך אבל קובע שהיציאת וידיאו של הלוח אם תיהיה הראשית המחשב עולה ושאני מסתכל בdevice manger המחשב מזהה את הכרטיס בתור microsoft basic display adapter אבל שאני מסתכל בתוכנה לזיהו חומרה כמו AIDA64 אז הוא כן מזהה שזה R9 280X וגם אז לאחר איזה 2 דקות המחשב קורס ובמסך הכחול…

21. Started by namix,

היי חברה ברצוני לשדרג לכרטיס מסך חדש אשמח לייעוץ והכוונה תקציב עד 1350 מארז : http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00001820 ספק : corsair GS 600w מעבד: I7 3770K קירור mugen 3 + וונטות בכל מקום אפשרי לוח אם אקסטרים dz77ga-70k intel ssd 520 series 180gb WD BLACK 1t זיכרון : corsair 8G 2X4 כרטיס מסך קיים : Gigabyte gtx 560 ti

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הבא ( רכשתי בעבר בעזרת חברי הפורם ) i5-4590 Quad Core Gigabyte H81M-HD3 8GB PC3-12800 Cougar Spike + RAIDER 550 80 Plus וכרטיס מסך - Radeon 6950 2GB GDDR5 אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך הנוכחי ( שכרגע מבחינת ביצועים נותן לי ביצועים מספקים ) למחשב אחר שלי ולקנות במקומו כרטיס מסך אחר הדילמה היא - האם בתקציב שאני רוצה לקנות בו ( עד 800 ש"ח בלי חריגה בכלל ולא יד 2 ) אני יוכל להשיג כרטיס מסך שיתן שיפור בביצועים ? או אם לא - אני אשאיר את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי ואקנה כרטיס מסך זול יותר למחשב השני שלי שבו אני לא משחק בכלל ( עד 300 - 400 ש"ח - בלוח אם שלו אין כרטיס מסך מובנה ) המשחקים כרגע שמשחקים בהם הם - TitanFall \ The Elder Scrolls Online \…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by mosesgamer,

זה יעשה בעיות אם אני יחבר את המחשב למסך ביציאה המובנת בזמן שהכרטיס מסך מחובר למחשב?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by FCBarcelona,

אהלן, זה המפרט שלי (מחשב חדש בן שבוע) I5 4460 3.2 Ghz Arctic Alpine 11 GT Rev.2 Asus H81M-A G.Skill 8GB DDR3 1600Ghz Patriot 120GB SSD Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 Antec X1-T Mid Tower Gaming WIN10 PRO מסך: SAMSUNG P2350 אני מחפש כרטיס מסך למטרות גיימינג ועריכת תמונות ופוטושופ קל, לא משהו יותר מידי רציני, אבל שיחזיק לשנה וחצי - שנתיים מבחינת חוזק. משחקים שאשחק בהם: FIFA 16, GTA V. אני לא מציין תקציב כי אין לי מושג בכרטיסי מסך, בגדול אני רוצה שהכרטיס מסך יכסה את הדרישות הנ"ל. תודה מראש !!!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים