עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by paveltj,

איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by Chymes,

יש לי מספר שאלות על הכרטיס. א. איכות התמונה של הכרטיס נמוכה מזו של GT ואולטרה או אותו דבר? ב. בכרטיסי X800 PRO הצליחו לפתוח את הצינורות הסגורים והפכו את הכרטיס לXT. זה אפשרי עם כרטיס 6800? ג. איזו חברה מוכרת את ה-6800 הכי משתלם? (קירור, OC, באנדל, משחקים ואחריות)

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by Swed,

אהלן. עד היום היה לי 9800GTX והייתי מסתדר יופי עם הטמפ' ומשחק במהירויות המאורר של הכרטיס מסך. כאשר החלפתי לכרטיס אחר ATI 6870 אני לא מצליח לראות גם טמפ' וגם לא מצליח לשחק במהירויות דרך התוכנה RIVA TUNER אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  4. המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by or_cool,

שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by nahum8,

^השאלה למעלה...אשמח לתשובה מקורית ואמיתית :]

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים, לאיזה כרטיס אם בכלל מומלץ לשדרג במחיר של כ-800ש"ח? מעבד: AMD Athlon 64 X2 3000+ לוח:- k9agm3-FIH Msi זיכרון: 8gb ddr2 800 כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB תודה

8. Started by HitmanX,

שלום חברים, בלי שבכלל תכננתי יוצא לי לבנות מערכת צנועה ונתקעתי בכ.מסך.. איך שהזמן טס וכאילו רק אתמול דיברו פה על 8800GT המפרט הולך להיות כזה: מעבד - Q9650 שקיבלתי מחבר זיכרון - עדיין לא הוחלט לוח - DFI עם צ'יפסט X48 שליקטתי כאן בלוח יד2 ספק - Antec High Current Gamer 620W מסך - 17' פשוט של סמסונג.. השאלה איזה כרטיס מסך אפשר לקחת במחיר סביר [נגיד 400-800] שיאפשר לי להנות מכמה שעות משחק ביום במקרה הטוב?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by 2Fluffy4U,

חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון ;D

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by asmon,

מתי ירדו המחירים של 8800 לדוגמא למחיר סביר של 1000-1500 שקל?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  12. קניית כרטיס מסך חדש צריך עזרה! -------------------------------------------------------------------------------- קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. הזמנתי אך טרם קיבלתי מערכת הכוללת בין השאר כרטיס מסך של Leadtek מסוג 8800GTS, עם מעבד E6600, זכרון 2Gb, דיסק קשיח, צורב וספק של Enermax Liberty 400. שאלותיי: 1. האם הספק יסחוב את המערכת הנ"ל? אני שואל מכיוון שראיתי במקום מסוים שספק הכוח המינימלי המומלץ לכרטיס המסך הוא 550W. 2. האם המעבד הנ"ל לא יגביל מבחינת ביצועים את כרטיס המסך? 4. האם נפח הזכרון מספק לעניין כרטיס המסך וביצועיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. (מקווה שהכותרת מתאימה ושהנושא במקום) אני דיי מבין בפוטושופ.. אבל כשזה בא להגדלות תמונה אין לי משהו ידע =\ אם מישהו יכול ללמד אותי זה יעזור אני רוצה להגדיל תמונה בגודל 124X107 לגודל של דף A4 / שני דפי A4 אבל בלי לאבד רזולוציה התמונה היא בשחור לבן וכוללת רק קווי מתאר ככה שזה פחות בעיה (תמונה של דרקון) אני מבקש לא לגנוב לי את זה בבקשה.. כי אני רוצה שזה יהיה יחודי למארז שלי P= זו התמונה : http://mywebpage.netscape.com/link2the2hylian/CASCAZSW.jpg אם מישהו יכול לעזור לי אנא שלחו הודעה בפרטי או באיסיקיו 8558673 תודה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by eliil1,

קראתי באתר שיצאה הגרסה החדשה של GTX260 , וכתוב שהם הורידו מחיר , ל280 דולר..שזה 980 ש"ח בערך... ואני התכוונתי לקנות במחיר הזה בערך את 4850...אז רציתי לחכות שזה יגיע לארץ , מתי הכרטיס מגיע לארץ??

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by bodomist,

1. האם הוא כבר נמכר בארץ? 2. לפי כל הביקורות והשמועות, 8800GT יותר טוב מ8800GTS אך עולה פחות... איך דבר כזה קורה? או שאולי אני לא הבנתי נכון? תודה...

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by redersh,

בתוכנות הבדיקה ( אוורסט סנדרה)הכרטיס מוצג כ512 זכרון ולמעשה הוא אמור להיות 1G מעניין אותי אם זה אמור להיות ככה או שזה בעיה בהגדרות... או שכיוון שהכרטיס למעשה מורכב מ2X512 אז הוא נקרא כ512? בעיה או תופעה... תודה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by bilbo6,

שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  20. אשמח להמלצה לכרטיס מסך עד סכום של 600 ש"ח (עדיפות קלה לכרטיסי Nvidia). המעבד הוא i3-4160 ספק הכח הוא seasonic s12II 430w תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by jungle-man,

שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by Xenasis,

לאחרונה החלטי אם אבי שכדי שנעביר את כל הוידאו המשפחתי לפורמט דיגטלי כלשהו....)VCD, SVCD, DVD...( איזה חומרה לדעתכם כדאי לי לקנות... תודה מראש אמנון אריאל

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by davidt99,

איזה עצבים כבר באתי לקנות את ה 4670 אבל אז גיליתי שהלוח אם שלי תומך רק בכרטיסים של AGPX8 או PCIe X1 פעם אחרונה שדוחפים לי לוח אם בלי שאני יודע מה היכולות שלו! :pissed: אני צריך כרטיס מסך (למשחקים כמובן) שיענה על הדרישות של הלוח אם במחיר של 400 ש"ח (אם בכלל קיים משהו טוב כזה) מפרט המחשב שלי הוא: Intel Pentium 4 3.0Ghz כרגע 512mb זיכרון, מתכונן להשדרג ל- DDR1. 2G ספק 400W של חברת codegem מסך 17" של proview

24. Started by ShaY-MoR,

יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  25. הכרטיס צריך לשמש לחיבור טלויזיה למחשב וניגון סרטים בfhd . גם למשחקים אבל לא הרבה ..מה הכרטיס המשתלם ביותר במחיר הזה? המליצו לחבר שלי את ה 9400gt עם גיגה זיכרון אבל אני לא בטוח שהוא הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.