עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asafchik,

היי, אני מתעניין (ומושקע) בביטקוין וכמו שכולם יודעים ביומיים האחרונים הביטקוין וחבריו הקריפוטגרפיים רשמו ירידות של 40 אחוז ומעלה, כאשר הביטקוין ירד לראשונה מתחת ל-10K מאז שהוא חלף על פניו בעקבות ידיעה חריפה מבלומברג וידיעות שקשורות ברגולציה על כרייה. בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי זה לקנות מחשב בקרוב והאם לדעתכם בעקבות זה כרטיסי המסך ירשמו ירידה במחירים ועלייה בזמינות בקרוב?

2. Started by eliau21071981,

קודם כל סלחו לי על הבורות אבל אני מתקשה להבין מה זה anti aliasing ולמה הוא טוב ולמה הוא משמש ראיתי את זה בתפריט התצוגה במשחקים יש לי כרטיס מסוג 8800gts האם הוא תומך בזה? האם כדיי לי להפעיל משחק עם התכונה של ? anti aliasing ואם כן עד כמה הוא תומך הכרטיס ? 16X 8X 4X?? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by roc,

שלום,לא מזמן קניתי ספק כוח חדש של TT 400WATT כי לא היה לי תקציב גדול מספיק ורק חנות אחת לקנות ממנה,יש לי כ.מסך LEADTEK 6600GT AGP,מעבד 3GHZ בסוקט 478 ולוח אינטל עם 1GB RAM,יש לי לפעמים בBF2 FPS DROP רציני ביותר,מ40-60 FPS הוא יוריד ל15-20 וחוזר אחרי כ2 דקות,שמתי לב גם כי לפעמים בEVEREST רשום לי כי הליבה של המעבד עובדת על 1.46 VOLTAGE ובCPUID רשום שהליבה דרושה לעבוד על 1.47 בשביל לעבוד כמו שצריך,האם יכול להיות באמת הספק כוח לא יכול להחזיק את הכרטיס וליצור FPS DROPS?

4. שלום, מעוניין בכרטיס למשחקים עבור מחשב עם 4ג'יגה ראם ומעבד c2d 6320. מחפש מקסימום ביצועים שאפשר ב-500 ש"ח, הלוח עם PCIE X16. תודה מראש לאן נעלם הסטיקי כרטיסי מסך אגב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך geforce 7800 gtx ועשיתי לו oc מ-430 ל-485 ב-Core clock ומ- 1200MHZ ל-1300mhz ב-Memory Clock. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה שצריכה להיות לכרטיס. אחרי oc הטמפרטורה במנוחה היא 51 מעלות ובמאמץ 78 מעלות.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי כמה משקחים ורציתי לדעת על כמה fps הם פועלים לי איך אפשר לבדוק???

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by lmlm,

R680, שני ליבות של RV670XT/HD3870 בכרטיס אחד יעלה כ350$-300$ ויגיע בינואר. הכרטיס הנ"ל, ישתמש בשבב גישור שיעזור לתקשר בין הליבות . עיצוב כזה (ריבוי ליבות בכרטיס אחד) נראה בעתיד בכרטיסי מסך לשוק הגבוהה כמו למשל R700. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20071219PD206.htm

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by BoRiS.K,

קניתי מישקפיים ויש להם דרייברים (הדרייברים צריכים להיות תואמים לדרייברים של הכרטיס מסך כלומר למספר לדוגמא 66.97) עכשיו יש רק ל61.77 שזה הישנים איך אני יכול לברר אם יצאו דרייברים או משהו כי יש ליח את המשקפיים כבר איזה חצי שנה ועדיין אותו דרייברים ואני לא יכול להנות מהם... תודה לעוזרים :} (אם זה לא מתאים לפה מצטער אני פשוט לא ידעתי לאן לשים זה המקום כי הגיוני)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by shimon956,

מה קורה חברים יש לי תקציב של 1500 שקל . תנו לי את הכרטיס הכי טוב לביצועים ושיהיה לAGP במחיר הזה תודה. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  10. בכרטיסי מסך חדשים כמו 8800 7950 1950 1900 וקצת יותר ישנים... יש בכרטיס חיבור של ספק כוח... איך אני יכול לדעת אם יש לי אותו או לא? חייב לחבר אותו? איך הוא נקרא? תודה מראש! ;D

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by dot com,

יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Video ועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב! עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41 יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!! ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טוב הבעיות בכרטיס: -המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה. -אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים. -אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3870 512MB GDDR3 : GV-RX387512H - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 874 ¤ אחריות: שלוש שנים. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 797 ¤ אחריות: שנתיים. http://www.iqpc.co.il TWINTECH NVIDIA GEFORCE 8800GTS G92 512MB מחיר 1240 ש"ח CONNECT3D RADEON HD3850 256MB DDR3 מחיר 699 ש"ח GECUBE RADEON HD X2600XT 256MB מחיר 390 ש"ח WWW.FOXPC.CO.IL INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E 8800GSM-M5KTCD 680.00 ש"ח INNOVISION Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E 8800GTI-H5GTCDS מחיר בחנות: 970.00 ש"ח http://www.noacomp.co.il Palit Radeon 2600Pro 256MB Sonic HDMI PCI-E Retail ¤323 Palit Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 PCI-E…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  13. שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by ISmile4U,

אז ככה קניתי את המסך הזה ביום ראון אחר הצהרים אתמול בערב הבחנתי בנקודה קטנה וירוקה על המסך שאינה נעלמת לפעמים כשהרקע של המסך בצבעים מסוימים אז לא מבחינים בה. מה עושים? האם זאת בעיה במסך? האם זה דבר שאני יכול לסדר או שמע עלי לגשת לחנות ולבקש להחליפו בחדש במסגרת האחריות שיש לי עליו? אודה לעזרתכם בנידון. נ.ב. צרפתי תמונה של הנקודה.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. הכרטיס מסך שאני מעוניין בו הוא GTX 660 (ללא TI), וברצוני לדעת האם המעבד שלי, E8400 3.0GHZ לא יגביל את ביצועי הכרטיס הזה במשחקים, ואם כן, אז האם הצוואר בקבוק יהיה משמעותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by pidres,

מה הפעולה הזאת עושה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Shaker,

יש הבדל או לא? ומה יותר טוב זה או 6600 GT ?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות, חלקן מעט מורכבות. אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש פה חברה שיודעים/מכירים. בכל מקרה, אני רוצה לבנות מחשב לגיימינג בעיקר, וכמובן לעבודה ולכל מה שאצטרך מהצד (פחות בעניין של עיצוב גרפי עריכת וידאו וכו' - המחשב שאבנה בתקווה יספיק לצרכיי), בתקציב של משהו כמו 5000 ש"ח. ראיתי באינטרנט מספר מופרטים מומלצים ואני פחות או יותר בוחר לפיהם. יש מספר חנויות שיכולות לעזור לי בתהליך הזמנת החלקים והבנייה עצמה של המחשב - זאת לא הבעיה. לאחר התעניינות והשוואה, החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הגרפי geforce gtx 1070 שאכן חזק מאוד, יספיק לכל צרכיי, ואף במחיר שאני יכול להרשות לעצמי בתחום התקציב. פה אני מגיע לעניין. בישראל כפי שבטח רובכם יודעים יש מיסו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. רציתי לדעת איזה רטיס מסך טוב יותר.. ATI 7000 AV64S-T RX30S128D 3D1-XL ASUS EAX1300PRO\TD\256MB ASUS EAX550HM512\TD\256MB איך הם בכללי אני פשו משיג אותם בזול.. מה הכי עדיף..

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  20. אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by liiight,

DVI לא חובה. מסך מיועד לשימושים משרדיים בלבד, ככה שלא צריך זמן תגובה נמוך במיוחד, אלא איכות תמונה סבבה. תודה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by ben060,

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce זה מה שהזמנתי שימו לב שזה מומהר המוכר בפנדה אמר שהוא מגיע לרמה של ה GTS . מה אתם אומרים איפה הוא עומד ואיך הוא ביחס ל 1950PRO שרציתי?

23. Started by ameer_a7,

שלום הנה הקישור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=7093 תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Superior,

שלום רב, אני שמתי לב שברגע שאני מריץ סרט יש לי פס מוזר שרץ כאשר הסרט מופעל, הוא נכבה ונדלק כל הזמן, חשבתי בהתחלה שזה רק הסרט עצמו אבל לאחר שהורדתי הרבה סרטים זה נראה שזה נמצא בכל אחד. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה קורה במיוחד שיש תזוזה מהירה . האם יתכן שהכרטיס גרפי שלי לא תקין? (2x6950 בCROSSFIRE שניהם פתוחים ל6970) יש לי חוץ מזה כבר הרבה מאוד זמן הרגשה לא טובה בקשר לאחד מהם בגלל איטיות מסויימת שלא הייתה לי בהתחלה, המחשב הוא סה"כ בן 6 חודשים. תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. אני מסתכל על כרטיס המסך שלי: http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=ATI&ordercode=CGAX-PX76TVD&show=&p=&filter= ואני רוה שמונה בקטגוריה הזאת... מה זה? ומה זה Ramdac?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.