עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Touro_CDO,

מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ורציתי לקנות אוזניות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה, חשוב שיהיה צליל כמה שיותר נקי אבל מלא, עם באס מורגש וצלול אבל לא מוגזם, אני שומע מטאל וזו מוזיקה מאוד עמוסה כך שחובה צליל כמה שיותר נקי ובשרני, ועדיף שיהיו כמה שיותר מבודדות, ללא מקרופון [אפשר גם עם אם האוזניות ממש שוות את זה, אבל זה לא נחוץ לי] ושיראו סבבה [אלא אם האיכות ממש אדירה והאוזניות מכוערות, במקרה הזה אני אסתפק גם במכוערות]. התקציב שלי הוא עד 70 דולר [עדיף כמה שפחות כמובן], ואם יש לכם חנות מומלצת לקנות בה אני אשמח, תודה רבה. וד"א, חשבתי על הKOSS PORTAPRO אבל הבנתי שהן לא מבודדות בשיט, אם יש למישהו הצעה יותר טובה.. לכו על זה. תודה רבה ומצטער על החפירה.

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  2. אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  3. האוזניות של האיי פוד כבר לא מספקות.. הייתי רוצה אוזניות ש: לא יפלו מהאוזן.. יש בהם אפשרות לקצר את החוט (ראיתי אצל חבר שלי שמתי שהוא לוחץ על כפתור אז החוט של האוזניות מתקצר) השימוש הוא.. לשמוע מוזיקה בזמן ריצה/נסיעה אז צריך שישמעו חזק אבל איכותי.. שיהיו יפות (לא חייב) שהחנות שאני קונה בה תהיה בתל אביב ועדיף לא באינטרנט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by shimonta,

אני מעוניין לרכוש, לצורך שמיעת מוזיקה למישהו יצא להתנסות בהם? מחיר האוזניות כולל משלוח הוא 65 דולר. ישנן המלצות בטווח המחיר הזה?

5. הלכתי לבסוף עד הJVC 5042 רסיבר שעלה לי בדיוטי פרי 150 דולר + סט של 5 רמקולים של ELTAX UNIVERSE שעלה 99 דולר ..עלה הכל 249 דולר!!!...ותגידו דרך אגב ...אני יודע שאני לא צריך לצפות ליותר מידי מהרסיבר ועוד יותר לא מהקמקולים של ELTAX ..אבל מישהו שמע אותם האם הם שווים 99 דולר או שקניתי משהו מזעזע!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by ktanta harta,

הקטע שזה כבר פעל וכבר היה כתוב על הרסיבר DOLBY D אבל אחרי שעשיתי ריסטארט למחשב זה הפסיק לעבוד מישהו מכיר פתרון לבעיה המוזרה שלי? שחכתי לרשום הכרטיס קול הוא פורטיסימו3 ואני משתמש ביציאה האופטית שלו

8. האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מכרטיס טלויזיה אנלוגי AVerTV Super 009, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להגדיר בה את איכות הוידאו והמקודד שלו. בתוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה כמעט שאי אפשר להגדיר כלום, והסרטים יוצאים בנפח אדיר של מעל 3 GB לשעת סרט, אני יודע שאני יכול להמיר אחר כך בעזרת כל תוכנת המרה, אבל אני מעדיף לדלג על השלב הזה. ביצעתי חיפוש נרחב פה בפורום, אבל לא מצאתי המלצה על תוכנה כזו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by lev-27,

לפני שנתיים בערך רכשתי רמקולים מדגם Microlab Solo 6. נהנתי מהרמקולים, אבל הם היו גדולים מידי לחדרי. החלטתי שאני רוצה להחליף את הרמקולים והתחלתי לעשות חיפושים אחר רמקולים חלופיים. חיפשתי רמקולים מתאימים לכל השימושים - סרטים, משחקים ומוזיקה. אני לא אוהב רמקולים בהרכב 2.1 בגלל באסים מוגזמים שבולעים את שאר הצלילים וסאב שתופס הרבה מקום. לצערי מבחר רמקולים מדפיים איכותיים במחיר שפוי שלא דורשים הגברה חיצונית מצומצם מאוד בארצנו. Creative T40 אזלו בכל הארץ, Solo 7 ענקיים, Solo 5 הרבה יותר פשוטים מ-Solo 6, רמקולים של Bose למחשב מאוד יקרים, Audioengine עוד יותר יקרים וזהו. זה כל המבחר בישראל. במהלך החיפושים שמתי לב ש-KSP התחילו לייבא סדרה חדשה של רמקולים תוצרת Microlab סדרה X. חיפו…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by lharpaz,

היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hen1235,

בימים האחרונים, מצאתי את עצמי נחשף יותר ויותר לאלבומים מקודדים ב-FLAC. עשיתי חיפוש קצר בגוגל, לראות על מה כל המהומה ועדיין אני לא מבין על מה היא. הגעתי לאתר הבא: http://flac.sourceforge.net/, שנראה כאתר הרשמי של המקודד. בתרגום חופשי (לחלק העיקרי): "קבצי שמע בקידוד FLAC מקודדים בצורה טובה יותר מאשר ב-MP3." לפי מה שאני רואה, כל שיר בקידוד FLAC גדול פי 4-5 ממקבילו בקידוד MP3 ומיותר לציין שהתמיכה ב-FLAC בקרב הנגנים קטנה מאוד. מה המהפכה כאן? למה אולפנים משחררים אלבומים בקידוד FLAC ולמה נראה שהעולם עובר למקודד, שעל הנייר נראה פחות טוב?

• 272 תגובות
    • 56.7k צפיות
  13. Started by Alfies,

הורים החליטו לקנות מערכת סטראו אבל שלמה. לא הצלחתי לשכנע אותם לקנות ברכיבים! אני לא התעסקתי אף פעם במערכות כאלה ולכן אין לי נסיון בזה. הצלחתי לאתר בזאפ חברות טובות שאני מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713247 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=cs-715&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=he http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rcdm33sr&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE התקציב עומד על 3000-3500 אם אתם יודעים על מערכות האלה (למעלה) או מערכות אחרות בבקשה תמליצו לי על משהו. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כנ"ל, הכוונה לכרטיס Sound Blaster X-Fi Surround 5.1, חשבתי על אמאזון שם המחיר הוא שליש מהארץ (לא כולל משלוח), אשמח להצעות / הערות, תודה

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by iSolt,

https://www.massdrop.com/buy/smsl-ivy-micro-usb-dac-amp

17. שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  18. שלום, אשמח לדעת איזה טלפון נייד עם מערכת הפעלה אנדרואיד הכי מומלץ לשמיעת מוזיקה, ושיהיה ניתן לחבר אותו למערכות שמע. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למערכת רמקולים בתקציב של 1500-2000 ש"ח למחשב נייד. אם יש הסאב מוריד משמעותית מהאיכות אז אני יכול לוותר על זה. אין לי העדפה לחנות / חברה מסויימת אבל שתהיה אמינה ושיהיה למי לפנות במקרה של תקלה. דיברתי קצת עם אנטולי והוא המליץ ללכת לסיבוב ולשמוע מערכות אבל זה לא ממש אפשרי בשבילי אז הוא המליץ לי ללכת על הדגמים היקרים של אלטק / לוג'יטק. לא אכפת לי כל כך מהגודל של הרמקולים אבל שלא יהיו גדולים בטירוף. תודה מראש, נדב [:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Bartleby,

מיועדים למשחקים בעיקר, אבל גם לסרטים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pasha314,

הי, אני מחפש דרך לנגן קבצים של סרטים ב-HD על הטלויזיה. אני רוצה להיות מסוגל לנגן קובץ MKV ללא הצורך לצרוב אותו על DVD. אין לי תקציב לקנות HTPC. הבנתי שאפשר לנגן mkv ע"י שימוש ב-Western Digital WDAVN00. האם יש מישהו שיש לו מכשיר כזה ויכול לכתוב כמה מילים על האיכות שלו? האם יש הצעות אחרות? תודה. PS ראיתי את הסקירה באתר. אני פשוט מחפש מישהו שיש לו את המכשיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 3d7,

יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Utimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. אני מעוניין לחבר מכשיר וידאו לכרטיס טלוויזיה, ולהמיר קלטות וידאו ל-DVD. אשמח לקבל המלצות לתוכנות פשוטות לשימוש (עדיף חינמיות) שיודעות לבצע את ההמרה בפשטות, במהירות ובאיכות גבוהה. אם אפשר, אז אני מעדיף תוכנה אחת שיודעת לעשות בפעולה אחת גם את ההקלטה מהמכשיר וידאו לקובץ MPEG2, גם את ההמרה של הקובץ MPEG2 לפורמט של DVD, וגם את הצריבה ל-DVD כולל תפריט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי אוזניות akg k518dj, שנראות בערך כך: http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} בזמן האחרון, הציפוי של הספוגיות מתחיל להתפורר. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות ספוגיות חליפיות (כי כרגע הן משאירות לי פירורים שחורים באוזניים..) תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.