אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך פלזמה 42 אינץ'. ראיתי שלפני כמה שעות נמכר אחד כזה במכירת פומבית באינטרנט ב-5000 ש"ח בלבד. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, אני יודע שזה כלום אם בכלל למסך פלזמה איכותי, ושהמחירים נעים בין 20 אלף ל-30 אלף, אבל זה מה שיש. החלטתי להביא לכם את המפרט של המסך שנלקח ב-5000 ש"ח כדי לדעת אם הוא טוב. מסך פלזמה ''42 HDTV Ready ניגודיות 1:10,000 Marantz הדגם: PDP42M4 הדגם החדש מבית Marantz לחווית צפיה מדהימה! * מעבד תמונה DCDi איכותי מבית Faroudja * רזולוציה: 852x480 * בהירות: 1,500cd/m2 * עיצוב מרהיב וייחודי * כניסת DVI כללי HDTV Ready. DCDi by Faraoudja. תצוגת מסך במספר שפות רב. מצבי צפיה: Zoom 1, Zoom 2, 4:3, 16:9. טיימר כיבוי. תמונה בתוך תמונה (…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חשבתי על ה TOSHIBA 32\37 החדשה הזאץ שעולה 9-10 אלף ש"ח. אבל לאחר בדיקה ראיתי שטלוויזיות פלזמה עובדות חלק יותר בכול מה שקשור למריחות ותגובה, הבעיה היא שהתמונה לא מספיק חדה. אתם יכולים לתת לי טלוויזיה 37 פלזמה שתיהיה חדה ובטווח המחירים שרשמתי, תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש נגן... מה שחשוב לי זה האיכות סאונד...חשבתי על הzvm ורציתי לדעת אם יש נגן אחר שיש לו איכות סאונד יותר טובה לא חשוב לי אם הוא יהיה צבעוני או לא...הדבר היחיד שחשוב הוא איכות סאונד בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות לנגן הmp3 שלי והבנתי ממספר מקומות שונים ברשת שהPX100 הן בחירה טובה מאוד. ראיתי שלSennheiser יש דגם נוסף של אוזניות, הPMX100 שנראות אידיאליות באותה מידה, אם לא יותר. נראה שהנתונים הטכניים זהים והשמות גם הם קרובים מאוד, כך שנותרת רק השאלה האם מדובר בעצם באוזניות זהות מבחינת הרכיבים והצליל או שמה יש הבדל איכות כלשהו ביניהן. התקציב שלי הוא גמיש, עד ל500~ ש''ח. אבל איני מעוניין באוזניות IEM כי ממה שהבנתי בשביל לקנות אוזניות כאלו בעלות איכות קול מספקת צריך לשלם סכומים אסטרונומיים, מה גם שאני חושש מהאפשרות שהן יזיקו לשמיעה יותר מאוזניות היושבות "מחוץ" לאוזן. כך שבמקרה וישנו זוג אוזניות אחר ועדיף על פני הSennheiser PX100 / PMX100, אשמח מאוד לשמוע עליו.…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי קישור להוריד את הדרייבר הזה לכרטיס קול הזה creative sb pci128 ensoniq es1371 תודה בבקשה תעזרו לי מהר אני חייב את זה ..
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? חשבתי להשקיעה משהו כמו 100 שקל בהתחלה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות אבל אני לא יודע אם הכרטיס שלי הוא 5.1 אז איך בודקים לכרטיס יש 5 כניסות אחד זה mic השני זה line in השלישי זה spk1 והרביעי זה spk2 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אם לא שמתם לב, אני חדש פה. מגיע מפוקט (הקרדיט לאופק וקנין- PIKA007 בשבילכם). לעניין- אני מחפש לקנות אוזניות לנגן אייריבר H10 שלי. מכיוון שהאוזניות לנגן נייד שעוצמתו לא גבוהה גם מול נגנים אחרים, אני צריך אוזניות עם התנגדות נמוכה. נראה לי ש 32 OHM זה המקסימום האפשרי. עד היום השתמשתי בסנהייזר OMX70, לאחר מכן AKG K26P ולפני כמה ימים קניתי גם SENN HD202 שהן בעיקר למחשב ופחות לנגן. אני מחפש משהו עם איכות מעבר ל AKG שיש לי היום. הן טובות, אבל ככל שעליתי ברמת האוזניות, גם הדרישות שלי עלו. אני מעוניין באוזניות קשת, עדיף סגורות. שומע בעיקר רוק (להקות לדוגמא- סינרגיה, אינפקציה, evanescence, queen). תקציב- אזור ה 500 ש"ח. יכול גם לחרוג למעלה. מקווה להשתלב ולעזור בפורום ככל יכו…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב כשאתה בצבא אתה די בבועה ולא יודע מה הולך בחוץ יותר מדי, מישהו יכול לעדכן אותי קצת... לפנק בשמות חדשים של שירים טובים ככה? גם הפנייה למצעד תהיה מעולה אפילו מומלץ כדי שאני יוכל להתעדכן תמיד כשאני חוזר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: יש לי DVD, וראיתי שמאחורה יש לו גם חיבור VGA (כאילו למסך מחשב). 8) ניסיתי לחבר את הDVD למסך, ולהפעיל סרט ולא הייתה תצוגה. :-\ מישהו יכול לומר לי, איפה הבעיה?? וכיצד לפתור אותה ?? ??? תודה רבה וסופ"ש נעים ! :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום עם כה מצאתי בשתי חנויות בלבד את הכרטיס קול ?X-Fi XtremeGamer Fatality ב KSP ובנועה מחשבים חיפשתי בעוד חנויות אך לא מצאתי את גרסה זו האם הם קיימים בעוד חנויות? תודה עריכה: האם אילו אותם דגמים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3875 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, 1. אני רוצה למקם זוג רמקולים נוספים לטלויזיה השאלה איפה למקם אותם? הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif איפה אתם הייתם ממקמים?? ובאיזה גובה?? 2. האם יש רמקולים שמתאימים למקלחת זאת אומרת רמקולים שלא נהרסים מלחות רבה. 3.אני מחפש אוזניות אכותיות למחשב כאלה שעל כל האוזן במחיר שעד 200 שקל על מה אתם ממליצים??. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי אורגן YAMAHA PSR 273 וקניתי לו כבל מידי מחנות שלא אציין את שמה. בגלל שאני לא מבין בזה כול כך אמרתי למוכר אני צריך כבל מידי רגיל שמתחבר מהאורגן למחשב. קניתי את הכבל וקצה אחד שלו הוא עגול עם 5 פינים כאלה בתוכו והקצה השני אותו דבר- אני לא יכול לחבר אותו למחשב. מצטער אבל אין לי מצלמה יש רק של פלאפון- אני אנסה לעלות אח"כ תמונה מהפלאפון. האם בכלל קניתי את הכבל הנכון? איך אני מחבר אותו?
-
- 53 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי Audigy 4 SE מ KSP. (מחירו ירד אם תשימו לב). קודם כל- זה דיי מוזר אבל לא מצויין שום דבר שקשור ל SE על הכרטיס. (כלומר כתוב בצד פשוט audigy 4) הוא לא low profile. לא יודע מה זה אומר.... האם יש לכם מושג? (רע זה בטוח לא, בכל מקרה). הכרטיס הגיע בשקית עם דיסק דרייברים ותוכנות ומדבקה של sound blaster. מבחינת איכות השמע- יש לי הרגשה שהיא השתפרה טיפה, למרות שהביקורת של אנטולי מציינת אחרת (הוא בדק XI-FI מול ALC850 ולא היה שיפור ב ATP3). אולי זה פסיכולוגי, אולי זה שעוצמת השמע עלתה, אולי זה כלום. (יש לי inspire 2400) מבחינת ביצועים- במשחקים לא בדקתי עדיין. את התוכנות הנלוות עדיין לא התקנתי מכיוון שיש לי error מתי שאני מנסה לפתוח את הדיסק.... (עריכה- מסתבר …
-
- 52 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בתמונה יש לי אפשרות לבחור סיומת לסרט, אני רוצה שהאיכות שלו תיהיה כמה שיותר טובה... בקיצור השאלה היא איזה מהן תיתן לי איכות תמונה יותר טובה? תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע-שבועים אוזניות של זלמן 5.1 ואני מרוצה מהם עד הגג!. אבל היום בבוקר קמתי ובאתי לשמוע קצת מוזיקה ואני שומע חלש מאוד מאוד בצד ימין..אבל צד שמאל מפציץ! למה זה? איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב התקנתי דריברים מחדש..לא עזר. עשיתי שיחזור מערכת...לא עזר. שיחקתי קצת עם הדריברים...לא עזר. בבקשה חברה..אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו חרא..ועוד אחרי שהמלצתם לי על האוזניות האלו... :
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני משתש ברמקולים וגם באוזניות+מיקרופון (מחוברים יחד) יש לציין שיש לי מגבר עם מערכת קולנוע ביתית שמחובר למחשב.. ואני ביום מחליף לפחות 3-2 פעמים בין האוזניות לרמקולים וכול פעם אני צריך להזיז את השולחן של המחשב ולחבר את האוזניות/רמקולים. חשבתי ליקנות רכזת מדיה, לא ידעתי שזה קיים עד שראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2343&ser=1 ויש לי כמה שאלות: 1. יש לכם את המכשיר הזה הם הוא טוב? אמין? 2. הגיוני שהמחיר שלו הוא 39 ש"ח לא זול מידי? 3. יש את זה גם בחנויות פשוטות לא רשתות כמו bug סתם חניות מחשבים? כי אני לא מצרתי בחיפוש באינטרנט את המוצר בחנויות אחרות.. יש לציין שאני לא קונה מהאינטרנט ואני רוצה הלקנות מחנות שקרובה לביתי. 4. האם המוצר אמור לעשות בעי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להקליט את הקלטות הטייפ לתוך תיקיה במחשב - ומשם לצרוב לתקליטורים איך - ובמה. תוכנה ועזרים. אבקשכם הסבר פרטני רחב. לצריבה רגילה וגם לצריבה דחוסה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעקבות הצלחת מפגש האוזניות הקודם בחסות אנטולי מתכונן מפגש אוזניות נוסף לתקופת חנוכה. יהיה ציוד מעניין, מוסיקה טובה ,ואנשים טובים. המפגש יתקיים בביתי בנתניה כנראה ב- 18 לדצמבר (אלה כן יהיו הרבה שלא יכולים להגיע באותו יום). למעונינים להשתתף נא להשאיר לי הודעה בפרטי הכוללת הציוד שאתה מביאים כדאי להזדרז מספר המקומות מוגבל. ציוד מתוכנן עד כה: אוזניות- Audio-Technica ATH-A900 x2 Akg k340 Akg 240 Beyerdynamic 931 Grado 225 Sennheiser Hd 580 Sennheiser Hd 595 Sennheiser Hd 555 Sennheiser Hd 280 מגברים- darkvoice 336i(משודרג כולל מנורות חלופיות) little dot 2 ++ little dot 2 M³ (מעשה ידי להתפאר *בתקווה שאני יסיים אותו כבר ) Pimeta Corda HA1 קישור דיון על המ…
-
- 46 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש הבדל באיכות המוזיקה אם אני מחבר את הרמקולים למגבר שהחוטים חשופים מעפן?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך איכותי שאני יוכל לתלות אותו בחדר שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לצפות בו בתכני HD וסרטים בכמה שיותר איכות... לבנתיים השיקול שלי הוא LA27S71B של סמסונג http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490452 בהתחלה רציתי מסך 32 אינ'ץ אבל אני מעדיף לרדת בגודל בשביל לעלות באיכות האם למסך הנ"ל יש את החיבורים הנדרשים בשביל לחבר אותו למחשב במקסימום איכות ? אני לא מחפש לקנות כבלים או מתאמים ב 400 ש"ח... אם המסך לא עונה בדרישות אז יש לכם אולי המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים ? תודה רבה לכם על העזרה עידן.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-