אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מי יותר איכותי ? טוב ואמין מבין השניים ? מה החסרונות והיתרונות שלהם ? אני חייב לקנות אחד מהם לאח שלי ליום הולדת ואני רוצה שיהיה הטוב מבינייהם. ואני צריך החלטה מהירה. *********************** הפרשי המחירים לא משנים לי . תודה לעוזרים !!!!!
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לחבר שלי האוזניות ואני בשמו מבקש המלצה לאוזניות בתקציב של 200-250 שקל הוא רוצה אוזניות למוזיקה ושיהיו נורמאליות לגיימינג ומשחקים. אבל בעיקר למוזיקה. ושיהיו להם באסים טובים.. למישהוא יש המלצות? האחוזים הם 60% מוזיקה 40% משחקים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש (שוב) מבצע באמזון גרמניה על המגבר הנ"ל (Denon AVRX1300): https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6?SubscriptionId=AKIAI52QZWUSLVMNR3UQ&tag=beedea0c-21&linkCode=ur2&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B01GQ85GW6&site-redirect=de&language=en_GB בפעם שעברה שהיה במבצע התלבטתי אם לרכוש - ובסופו של דבר לא רכשתי. השימוש יהיה לחיבור מחשב ופלייסטיישן לרמקולים וטלויזיה. כרגע יש לי זוג Microlab C9, אני מתכנן לצרף אליהם בעתיד עד מספר רמקולים וסאב, כדי ליצור סראונד. לא אודיופיל או משהו... רק צריך מגבר good enough.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלט אוניברסלי יכול לשלוט גם על הווליום של נגן עם 3 דיסקים כזה: אותו חברה רק עיצוב שונה. אני שואל כי נהרס לו הגלגלת של הווליום. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בואו נתעלם מהעובדה שיש לי כרטיס קול O/B וכול מה שאני לא יעשה הסאונד שהוא מוציא מעפן (צ'יפ של REALTAK על לוח של GIGABYTE כמו שכתוב במפרט) ובכול זאת הדבר הזה תומך ב5.1 אז למה לא לנצל את זה עד שאני יקנה כרטיס קול איכותי או יותר נכון את הלוח של אביט NF7-SL עם הsandstorm ואחרי הפתיחה הבעיה: יש לי מערכת ביתית של AIWA (לא קולנוע אלא מערכת סטריאו עם CD כמו שיש לכולם) בנתיים אני מחבר אותה למחשב ביציאה הרגילה מה שנותן לי צליל סטיראו רגיל ופשוט אבל יש לי עוד מערכת של רמקולים במיוחד למחשב - pcworks (של cambridge) שכוללת סאב וופר שאליו מתחברת היציאה מהמחשב ושני לווינים קטנים ואיכותיים (לפי האוזן הלא מוזקלית שלי) שמתחברים אליו המטרה היא לחבר את המערכת AIWA בתור רמקולים קדמיים את ב…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי. בגדול - לא יודע אם אני מעדיף in-ear או over-ear. בתוך האוזן מן הסתם יותר נוח כנראה, אבל להבנתי יש היצע נמוך של אוזניות עם ביטול רעש אקטיבי בתצורה כזאת - וגם אז הן יקרות יותר. ובכנות - האמת שאני בכלל לא אודיופיל או אנין טעם לגביי איכות סאונד. אבל אולי הגיע הזמן לשנות את זה קצת. המטרה היא בעיקר אוזניות בשביל מוזיקה ללימודים. לכן אני רוצה ביטול רעשים אקטיבי. אבל כן אשמח שאלה יהיו אוזניות עם סאונד טוב כי בסוף אני גם רוצה להנות דרכן ממוזיקה - ואולי גם לא רק עבור לימודים ובידוד רעשים בסביבה רועשת. מוכן להשקיע עד 1000 שקל - וגם זה ממש אבל ממש יקר לי. בגדול משהו שמפריע לי בכל אוזניה שהיא לא in-ear : …
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי כ"כ נעול על ה-H320 אבל פתאום התגלה לעיניי הנגן הנ"ל שיותר טוב מה-H320. תחלקו עליי? מישהו יודע היכן מוכרים את ה-iaudio 5x? תודה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מסך LCD בחו"ל (בנגקוק) עבור שימוש בחו"ל. המסך הרצוי הוא בגודל 42-46 אינץ' מכיוון שישנם כאן דגמים רבים שאני מניח שחלקם או רובם לא נמצאים בארץ וכמו כן, המחירים כאן שונים לגמרי, אודה באם תוכלו לצייד אותי ברשימת פרמטרים או ספציפיקציות אליהן עלי לשם לב לפני הרכישה. המסך יהווה חלק ממערכת קולנוע בייתי כולל HTPC .... אינו מיועד למשחקים ... הרגלי הצפייה הם טלביזיה (ספורט ודוקומנטרי) וכן וידיאו (בעיקר צרובים) תודה מראש למשיבים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי אוזניה M70 של פלנטרוקיס, אני מאכזב מאוד, כל הזמן מתלוננים שלא שומעים אותי ברחוב. רוצה לקנות משההו טוב יותר האופציה הכי טובה שיש היא זאת: Voyager 3200 יש משהו במחיר נורמלי עם סינון רעשים שבאמת עובד? או שלא משנה מה, תמיד יהיו רעשי רקע כי תכלס' האוזניה רחוקה מהפה... מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא שווה משהו? מבחינת מחיר/יכולות/גודל..? מסוגל להתחרות ב-H340/iAudio X5?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להקליט, נגיד ליין גיטרה בערוץ אחד ובנוסף לו ליין חדש בערוץ נוסף. כאשר אני מקליט, הוא מקליט לי בערוץ החדש גם את הליין הקודם, ואז אין לי שליטה על כל אחד בנפרד. יש לי cubase sx 2.01 וכרטיס קול - Audigy2 Platinum. נראה לי שזו בעיה אולי בהגדרות של ה - ASIO אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה. את התוכנה ניסיתי להתקין גם על מחשב אחר ולא הייתה את הבעייה הזו. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, Jetleg.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי לאחרונה dac שאותו אני מחבר למוניטורים. עד היום הם היו מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח האם, והשיפור שהתקבל הוא עצום. קראתי קצת באינטרנט על תוכנות לשמיעת מוסיקה וראיתי שכדאי להתקין wasapi או asio במידה והכרטיס תומך... אז התקנתי wasapi, עכשיו השאלה שלי היא האם יהיה הבדל אם אני משתמש בנגן ווינאמפ (עם wasapi) ולא ב foobar2000 או תוכנות הנחשבות איכותיות יותר מבחינה מוסיקלית ? במידה ויש הבדל, האם הוא יהיה משמעותי ? האם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות בתוכנה foobar2000 חוץ מהתקנת ה wasapi ? חיפשתי באינטרנט ובכל מקום כתוב משהו אחר... בחלק מהמקומות ראיתי שאומרים להתקין resampler sox שאין לי מושג מה זה ולמה זה טוב. אשמח לעזרה ממישהו שמבין בעניין... תודה מראש :-)
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לעוד מישהו הרמקולים האחרים מנגנים את מה שהקדמיים מנגנים בכל הסרטים ביוטוב? כאילו שעושים ביוטוב stereo surround. או שיש אצלי בעיה? עריכה: נראה שזאת בעיה בפלאש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אקדים ואומר שעד לפני כחודש כל המוזיקה שלי הייתה בדיסקים מקוריים או ב-FLAC. לפני כשבועיים הבאתי מכמה חברים כמה אלבומים של mp3. הקצב שלהם נע בין 128 לבין 320 (כולם ככלל VBR). כל עוד זה סתם נתנגן ברקע זה עוד בסדר. אבל לשבת להקשיב לזה זה פשוט זוועה. לא להאמין איזה מתכתי, איזה מלוכלך ולא אמיתי זה נשמע, פשוט איום ונורא. אני מכיר הרבה מאוד "אודיופילים" עם ציוד לא רע בכלל שמשתמשים בפורמט הזה כפורמט הראשי שלהם, ואני רוצה להבין, איך?! למה?! למה להשקיע בציוד איכותי ולדפוק הכל עם קבצים גרועים. בשיא הכנות, כשאני מקשיב ל-mp3 אני לא מבין למה צריך יותר מסט 2.1 של 1000 שקל גג. ממילא בכל דבר מעבר לזה סתם שומעים לכלוכים וחוסר איזון של הפורמט הזה. וד"א, לכל אותם אנשים שבונים על התירוץ "ל…
-
- 156 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
בעיקרון אני יודע שהאודיג'י 2 יותר טוב אבל פשוט הזמנתי את האודיג'י 2 מפנדה אחרי בערך חודש שאני מחכה התקשרתי לשאול מתי בערך זה צפוי להגיע ואמרו לי שאין ליבואן במלאי בינתיים אז חשבתי למה סתם לחכות, אולי אני ייקח לייב 5.1 שיש להם במלאי וזהו... השאלה היא האם ההבדלים הם ממש ממש גדולים שאני ירגיש בהבדל (הכרטיס יחובר עם ATP3 ואינספייר 4.1). תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם לדעתכם טלוויזית 4K בגודל 55 אינצ' יהיה גודל סביר למרחק צפייה של 2 מטר? האם גודל 43 אינצ' עשוי להיות עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי את שלושת הספוגים, את הספוג הגדול מכולם אני לא מצליח להכניס לתוך האוזן עכשיו אני עובד עם הבינוני והאוזניות לא חוסמות לחלוטין את הרעש. האיכות מעולה, האפקט מיקרופון קצת מציק , אין לי בעיה שהמוזיקה בתוך הראש זה לא מה שמפריע לי. יכול להיות שהאוזניות האלה פשוט לא מתאימות לכולם?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב וזה הזמן לשדרג את המחשב קיצר אני רוצה לקנות כרטיס קול שיש בעיקר למשחקים ולאחר מכן למוזיקה. אני מניח שהכי כדאי ללכת על הX-FI, אבל אני לא יודע על איזו. הדבר היחיד שאני רוצה זה את הDRIVE BAY והשלט. אני מעדיף מהחנות NEWEGG, ובמידה לא משם אז אם תביאו לי לינק אני אשמח. חשבתי על הגרסא הזאת: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי מה זה הBIT בסאונד 16\24\32 מה ההבדל בינהם ??? ואיזה כידי לי לשים בAC3 FILTER עם כרטיס OB REALTEK HD ו CREATIVE T6060 5.1 ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז הרמקולים הנוכחיים שלי (Microlab FC661) מתחילים לעשות בעיות ואני מעוניין להחליף אותם. אני מחפש מערכת 2.1, בסגנון של הFC661, כלומר שתהיה שליטה על עוצמה, באס וטרבל(Treble), עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות (לי ולחבר) over-ear, closed, wired (הבנתי שאם ממש חשוב לי איכות שמע אז לא לגעת באלחוטיות, זה נכון?) עד 1000 אפשר מהארץ/אמזון (מעדיף אמזון האמת אבל לא קריטי) שומע בעיקר: rock, metal והכי instrumental:guitar&drums fast paced בנוסף גם קצת מוזיקה אלקטרונית שומע בעבודה (משרד) בעיקר מ macbook, יתכן שאשתמש גם מהטלפון/מחשב נייח לפני שנה המליצו לי פה (Roy.T) על Sony MDR-A1 וממש ממש נהיניתי ועדיין מודה על ההמלצה, לצערי ריפוד האוזניות נפרם אחרי שנה (גם לי וגם לחבר שקנה איתי) מפה לשם אמזון החזירה לי את כל הכסף אז לא נורא ממה שקראתי הרבה כדאי שהאוזניות יהיו עם מעט נטייה לבאס אבל אתם המומחים חשוב לי שיהיה אפשר להיות איתם ברצף 5+ שעות המון תו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מאוד רוצה לקנות נגן או מיני דיסק לשנה הבאה. עד עכשיו חשבתי שאני קונה מינידיסק בטוח (את ה HI-MD) אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואני לא בטוח שהוא משתלם. התקציב שלי הוא 1200-1400 גג ואני מחפש משהו שיהיה בו את הדברים הבאים: 1.קטן מספיק כדי להיכנס לכיס 2.אסאונד איכותי מ-א-ו-ד ועדיף גם חזק 3.שיכיל לפחות 500 מגה או שיהיה בו אפשרות הרחבה זה פחות או יותרהדברים הבסיסיים שאני רוצה בנגן או מנידיסק שאני יקנה. לאחרונה אני נוטה יותר לכיוון אייריבר חשבתי על ה IMP550 למרות שהוא דיסקמן, קראתי עליו ביקורת בIGN והוא קיבל 9.8 מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא נכנס לכיס? הוא בגודל דיסק בול אם אני לא טועה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-