תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי ניסיון ענקי במחשבים אבל הבעיה הזאת קרתה לי רק לא מזמן. זה קורה שאני עושה ריסט למחשב. וזה קרה 3 פעמים בשבוע(השבוע!). קיצר לקחתי את המחשב לחנות מוסמכת והמחשב חזר כמו בובל'ה, אבל, כששיניתי הגדרות או התקנתי משחק או סתם התחשק לי לעשות ריסט: הוויננדווס לא עולה. איך זיהיתי את הבעיה 5 שניות לפני שהיא קרתה? ראיתי לפני הטעינה של הווינדווס njo array ואפשרות ללחוץ על Tab. שאני לוחץ על Tab זה מכניס אותי למשו סגנון ביוס ורשום לי שם אפשרויות לזוז, רק שזה לא קולט לי את המקלדת קיצר כל פעם שהמחשב חזר כונן C היה מפורמט (Windows). המפרט שלי הוא Hard disc : Western Digital SATA 74gb graphic card: X800PRO 256DDR3 AMD +3000 64-BIT motherboard: K8V SE Deluxe 512 RAM DDR תו…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי מחשב יש לי הרדיסק חדש - SATA חיברתי ולא קורא בביוס אני מבין שיש איזה דריבר ניסיתי לחפש פה בפורום לא מצאתי ממש... עם הדיסק של ווינדוס ( SP2) הוא קרא לי אותו ככאילו לא מוגדר אז יצרתי כומן ואני מפרמט אחרי שאני יסיים להתקין אני עדיין צריך תאת הדריבר או מה יהיה? שאני לא סתם יעשה על ההרדיסק משהו הלוח הוא ga-k8nf-9 sata....כמובן לא 2. סיים לפרמט אחרי שהוא סיים להעתיק קבצים והכל הוא עשה רסטרט להתקנה ועדיין לא קורא לי אותו בביוס ושוב נכנס להתקנה אחרי שהוא נכנס שוב להתקנה הוא מראה לי הרדיסק מזוהה והכל אבל אני יודע בטח שאני יתקיין ווינדוס יעיל מחדש והוא לא יזהה לי אותו בביוס שוב... טוב השגתי כומן דיסקטים...עשיתי דיסקט נכנסתי לכאן: http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/S…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היי הביאו לי מחשב עם לוח אם חדש שהחליף לוח שנשרף כדי להתקין מחדש מערכת הפעלה אבל כשאני מנסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WINDOWS XP המחשב מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהלוח החדש לא תקין? אני די מנוסה בבעיות מחשב אבל עדיין לא נתקלתי בבעיה הספציפית הזו כי מעולם לא היה לי צורך להחליף לוח אם בלבד. בבקשה עזרו לי לעזור לאחיין שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי משחק של סוני במחשב הוא יכול לעבוד לי במחשב? אם כן איך? זה פועל לבד או שצריך תכונה מסוימת? דרך אגב יש לי כונן dvd אם צריך
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני נכנסתי למנהל המשימות וללשונית ביצועים בכדי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד. אני קודם יגיד שהמעבד שלי זה Intel P4 1.7 מה שקורה, זה לדוגמה שאני נכנס לדפדפן FireFox אחוזי השימוש בCPU קופץ ל100% אחר כך יורד ל-50 ובמשך כל הגלישה זה משחק על 20-70% ואם אני פותח לשונית נוספת זה קופץ שוב ל100% ויורד, וככה זה בשאר הפעולות במחשב, דוגמה נוספת זה פתיחת ה"מחשב שלי" וכד'.. הינה תמונה לדוגמה: http://img366.imageshack.us/img366/8682/53ts.jpg עוד פרט: Windows Xp Pro SP2 יש דרכים לשיפור? אני בעיקר לא מעוניין לראות את זה קופץ ל 100%, מילא , 80-90% רק לא 100. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו יש כרטיס של 256+128 הוא מראה לי שיש 384 שזה בסדר. אבל שאני מוציא את ה 128 הוא מראה שיש לי רק 240למ זה ככה? אותו דבר במחשב נייד יש לי 256 והוא מראה שיש לי רק 192? למה זה ככה? איך אני מנצל הכול?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך מסוג NVIDIA GEFORCE GTX 970 , ונתקלתי בתקלה מוזרה ומאד מרגיזה תוך כדי שאני משחק בCall of Duty Black Ops Cold War החדש , לפתע ללא שום התראה המסך נהיה שחור ורשום לי על המסך DISPLAY NOT FOUND.. ניפתר רק אחרי כיבוי והפעלה של המחשב . מה זה יכול להיות ? יש לי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אודה לעזרה זה מאד מעצבן
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, (לא ידעתי מה הפורום המתאים. אם זה לא המקום, אנא העבירו את הדיון לפורום הנכון) מה המשמעות מבחינת בלאי המחשב כאשר משאירים אותו במשך זמן רב, בהשוואה לאפשרות לכבות את המחשב כאשר לא משתמשים בו? ספציפית, המחשב שלי דולק כל הזמן, 24/7, אבל בתקופות "רגילות" משתמשים בו רק בסופי שבוע, וכל השבוע הוא סתם דולק ומתבטל... בתקופות אחרות הוא בשימוש נניח 12 שעות ביום, ואז יש 12 שעות רצופות בהן לא נוגעים בו. האם יש לכך משמעות מבחינת בלאי? אילו רכיבים נפגעים? האם עדיף לכבות כאשר לא משתמשים במשך כמה שעות? (מה כלל האצבע? מן הסתם לא אכבה את המחשב כשאני עושה הפסקה של שעה, אבל מה לגבי 4 שעות? לילה? 24 שעות?) איך מחשבים את עלות צריכת החשמל כאשר …
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי 16GB RAM המחשב בימים האחרונים מאוד מקרטע, וכשאני פותח את ה task manager אני רואה שהזכרון על איזור ה 95% תמיד העניין הממש מוזר הוא - כשאני ממיין לפני הזכרון, וסוכם, זה ממש ממש לא מתקרב אפילו ל 16GB. זה כרגע פחות מ 2GB אבל מראה לי מבחינת אחוזים 97%. מה אני מפספס כאן?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שמופיע שיש אינטרנט , בעצם אין -כתוב ללא גישה לרשת. מצרף צילום. https://i.imagesup.co/images2/145e9102170826eef694ae44997194f0d054553c.png
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
- 2 followers
-
-
קפיצת חלונות בצד ימין תחתון אל המסך כנראה מהחדשות של ואלה איך עוצרים זאת?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
שלום. לאחר שבע שנים של עבודה נאמנה, זריזה ומסורה, המחשב התחיל לבצע הכל באיטיות מחרידה. האם יש דרך לזרז את הביצועים בצורה משמעותית מבלי לפרמט הכל או לעדכן לוינדוס 7? [יש לי תוכנה שכבר איננה מיוצרת שעובדת רק עם XP]. המצב הזה די מתסכל... דיסק קשיח של 320 ג'יגה, שהוא די מלא, אך עליו מותקנת הXP, ועוד דיסק של 1 טרה. Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Card name: NVIDIA GeForce 8500 GT אם צריך עוד מידע על המחשב אשמח לספק אותו. תודה רבה! אלי
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של webcam ב-win xp sp2 במחשב ומאז המחשב עולה ונותן את ההודעה הבאה על מסך שחור: the application has failed to start because iertutil.dll was not found ואח"כ שאני לוחץ אנטר, אחרי כמה זמן קופצת ההודעה הזו error loading newdev.dll מה עושים כדאי לתקן את הבעיה מבלי לפרמט ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הטמפ' של ה GPU שלי היא 61 מעלות ואני חושב שזה הרבה מדי מדי. האם זה נקרא טמפ' גבוהה מדי או רגילה? הנה תמונה : http://img441.imageshack.us/img441/7949/asbe9.png
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן, פנטיום 2, אני רוצה לסדר אותו כדי שיהיה לי מחשב רזרבה. לפני שפתחתי את המארז, הוא עבד כמו שצריך, לאחר שפתחתי, הוספתי לו עוד 2 כרטיסים RAM, שכל אחד מהם 16 מ"ב (כלומר, עכשיו יש לי 86 מ"ב RAM כי היה כבר 64 בהתחלה), והוספתי גם הארד דיסק. ניסיתי להדליק את המחשב, ונתקלתי בצפצופים: אחד ארוך, שלושה קצרים. לפי מדריכים שקראתי, זו בעיה בכרטיס מסך. אבל החלפתי את הכרטיס מסך במחשב אחר שהיה לי (שעבד כראוי), אבל בלי קשר - גם הכרטיס מסך הזה עבד טוב מאוד לפני שפתחתי את המארז. עדיין יש את הצפצופים. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי "בעיה" מוזרה במחשב. ב"המחשב שלי" מופיע כונן תקליטונים (דיסקטים) ואין לי אחד כזה עד כמה שאני רואה. ניסיתי להסיר אותו והוא חוזר ומופיע שוב.. זה לא הכי מפריע לי אבל זה נראה לי מוזר. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? XP PRO SP3.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כל סרט שאני מפעיל בנגן, מכל סוג שהוא, בהתחלה הוידאו והסאונד נתקעים כזה לאיזה 10 שניות ואז זה ממשיך לעבוד כרגיל אם אני מנסה להעביר קצת קדימה בסרט אז שוב אותה בעיה.. הסאונד שוב מתחיל לגמגם והוידאו נתקע לאיזה 10 שניות ואז ממשיך כרגיל. כמו כן כשאני נניח שומע שירים בwinamp וגולש באינטרנט, אז כשהדף קצת כבד מדיי ואני מגלגל למעלה/למטה את העמוד הwinamp מתחיל להתקע ושוב הסאונד מגמגם כזה והמחשב קופא לכמה שניות. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-