עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hack4ev3r,

של ום, הוספתי לפני מספר ימים 2 זיגרונות DDR 256 266 MHz אחרי שהמחשב עולה לרוב הוא עושה Reset וגם סתם שאני מצוטט ב אי סי קיו בבקשה יש לכם איזה תשובה?[ יש לי לוח אם Shuttle Socket 478 DDR Based Main board ו Pentium 4 1700 אתר החברה http:\\WWw.spacewalker.com

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  2. יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by bransh,

הספק גם ככה לא היה משהו... המחשב הרעיש, אז פתחתי אותו. העניין הוא שאיזה שנייה אחרי שהמחשב נכבה לגמרי, שיניתי את המתח של הספק מ-230 ל115 (לא יודע למה עשיתי את זה. רגע של ריחוף אולי...) היה לרגע הבזק ירוק בוהק מאחורי חורי האוורור של הספק (אני מניח שזה לא אפקט פוטואלקטרי, אלא לד או משהו בתוך הספק. אבל אני לא יודע... עם הספק הזה הכל יכול להיות), וריח של שרוף... הספק נשרף. זה בטוח. אפשר להריח את זה עליו. אבל אני מפחד שגם המעבד נשרף. זה יכול להיות? המחשב היה כבוי בעיקרון, אבל הספק היה עוד מחובר לכל שאר הרכיבים. המעבד קבור מתחת למאוורר שלו, ולא בא לי להרים את המאוורר אלא אם כן אני ממש חייב. הוצאתי את הספק לפני שעה, ועדיין יש שם ריח של רכיבי אלקטרוניקה מתים. אני לא יודע אם זה הס…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Splashy,

קניתי את הצורב הזה בכותרת שבמומלצים. אני לא מצליחה לצרוב איתו. כשאני מכניסה דיסק ולוחצת על אייקון צריבה בנרו (ניסיתי גרסה 6 וגם גרסה 8) הוא רושם שהכונן ריק ומבקש להכניס דיסק. ניסיתי לשדרג קושחה וזה לא עזר. כשה-XP זיהה את הצורב הוא רשם באחד השלבים "CDROM". יכול להיות שזה קשור? מה יכולה להיות הבעיה? יש משהו שאפשר לנסות לפני שאני חוזרת לחנות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by מוטי,

משהו יכול לתת לי פרוט שאני יבין כי התקליטון איתחול של 98 לא נותן פרמוט של XP שמעתי שצריך ליצור תקליטון BOOT משהו יכול לתת לי הוראות הכנה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. Started by moti_op,

שלום אני לא יכול להעתיק שום קובץ,הוא מתנהג כאילו הקובץ כבר פתוח וזה היה לפני ואחרי פירמוט של המחשב בדקתי את ההרשאות של הכוננים והכל בסדר העלתי גם סרטון שמראה את הבעיה http://www.youtube.com/watch?v=0I1QEryEneY&feature=player_embedded

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by acef,

שלום, ברשותי מחשב: i7 3770 לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h ספק כוח קורסאייר 850W ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS. לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים. אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI. כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים). ניסיתי כם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים. מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by michael1232,

שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j:‎ ‎/fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by blabla2002,

היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by avi.hagit,

יש לי במנהל הגדרות אינפרא אדום פעיל מה זה נותל לי איך מפעלים אותו הלוח שלי זה ga-k8nf-9 גיגביט

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  11. עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by FordF13,

הורדתי את ה EIST בביוס בגלל שזה הוריד לי את התדר מ 2.9GHZ ל 1.5GHZ זה יכול להרוס לי את המעבד ? ויש לי עוד שאלה , היה לי 2 גיגה זיכרון הורדתי את זה ושמתי 2 סטיקים של 4 גיג'ה 1333 אבל המעבד שלי מאוד חלש G2020 הוא יכול לעשות לי צוואר בקבוק ולהגביל לי את הזיכרון ? ( 8GB )

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  13. הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by idan,

כמה זמן אני צריך לטעון את הסוללה של המחשב הנייד של IBM? קניתי IBM r40e ואין לי מושג כמה זמן לטעון אותה לא רשום כלום בספר.. והאם מותר להפעיל אותו בטעינה.. בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

חיברתי למחשב שלי HDD חדש ואני לא מצליח לזהות אותו במחשב שלי שאני נכנס לביוס הוא מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים אבל אני לא יכול להשתמש בו למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 12:31:30 לא משנה מצאתי את הפתרון פה למעלה..

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. האם מותר להשאיר כבל USB או כבל FireWire מחובר למחשב, כאשר המחשב פועל מבלי שהוא יהיה מחובר למכשיר? האם הדבר עשוי לגרום לבעיה במתח או לקצר?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by nouvac,

I recently bought those two items and installed them, now i have this slight problem that i can't really understand nor fix, i would appriciate any help given. My Aquamark3 score ar as followed: CPU: AMD Athlon XP 2500+ CR: 1837 MHz SRAM: 512 MB OS: Microsoft Windows XP GFX: NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (*StarStorm* 44.67q) CM: 304 / 635 MHz VRAM: 128 MB DRIVER: 6.14.10.4467 # 1 AquaMark Score: 22659 (CPU: 3379, GFX: 3408) FPS: 22.66 TPS: 7550 K Compare RES: 1024x768 x 32bit AA: Off AF: 4x DETAILS: Very High View My problems origin is at the CPU score , it is 3379 which is kinda weird considering all thee other compared systems with th…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by bg1987,

בHTPC שלי, מחובר ברשת למתאם של YES שמחובר לראוטר. לוח האם הוא GA880GM-UD2H לפני 3 שבועות (כשטסתי לחול) הכל עבד, ומאז שחזרתי יש לי בעיה הזויה. המחשב מראה שהוא מחובר לרשת ולאינטרנט (כתוב INTERNET ACCESS), יש לי פינג לכל המחשב ולכל אתר שניסיתי. אני יכול מהמחשב לכל מחשב אחר, ומכל מחשב אחר ברשת למחשב הזה. וגם להתחבר בREMOTE DESKTOP. (מה שאומר שהמתאם של YES עובד). אבל לאינטרנט אני לא יכול לגשת. - ניסיתי ב3 דפדפנים וכולם תקועים על "WAITING" או CONNECTING. גם לראוטר אני לא יכול להתחבר (אבל כמו שאמרתי, יש פינג) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המתאם רשת וזה לא עזר. גם תוכנת בדיקה מהאתר של גיגבייט אומרת שהכל בסדר. בDEVICE MANAGER אין שום התנגשות והכל נראה תקין. ברגע שחיברתי למחש…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by חשיש,

ילד אחד מקונטאר שלח לי "ציטים" (זאת אומרת וירוס אני חושב) הוא שלח לי באי סי קיו, כשקיבלתי את הציט פתחתי אותו היה שאלה של y/n לחצתי יס אחר כך הוא אמר לי לעשות ריסטרט למחשב, עשתי מה שהוא אמר אחר המחשב נכבה ואז נדלק היה את הקטע שהוא רושם לי את הטמפרטורה אחר כך הייתה ההודעה הזאת: windows could srart because the fdlowing fille is missing orcorrupt <windows foot> system32/hal.dll plase re-install copy of the above

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by prince amir,

יש לי חבר עם צורב SCSI YAMAHA כפול 16 , מאז שמכרו במכרזים, יש בעיה עם הצורב. כאשר אני מנסה לצרוב עם הצורב, נגיד עם NERO, הוא מראה שהכול בסדר, ושהצריבה הצליחה, אבל הדיסק בסיום העבודה ריק לגמרי ואפילו אין שום סימני צריבה. האם הצורב מת? העם העין מתה? האם יש דרך לתקן את הבעיה ניסיתי גם עם מערכת הצריבה של חלונות XP וגם בדקתי שלא מדובר בסילומצה, הוא פשוט אומר שהוא צורב ולא צורב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  21. Started by איילאייל,

שלום חברים. בזמן האחרון המחשב שלי ממש איטי וכבד. שמתי לב שכונן C שלי מלא כמעט עד סופו כשהתחלתי לרוקן שמתי לב שהתיקייה של וינדוס שוקל כ37 ג'יגה. זה הגיוני? מה אני יכול למחוק משם אם בכלל? והאם יש לכם עוד הצעות לשיפור מהירות המחשב? תודה רבה !

22. יש לי כרטיס קול יעודי מסוג ASUS Xonar Essence STX, ומאז שהוא הגיע בערך אני חווה איתו כמה וכמה בעיות. אשתדל לפרט. הבעיה הבולטת והמציקה ביותר כרגע היא שלפעמים (אוקיי, אנסח זו אחרת- לפחות פעמיים ביום) הסאונד פשוט נתקע על קטע מסויים ואין אפשרות לסדר את זה בשום אופן אלא על ידי ריסט (אפילו ניתוק לא עוזר, כל הווינדוס DOWN ורק חלון ההתחברות ברקע והסאונד המקוטע עדיין ברקע, מה ששולל בעיית דרייברים כלשהי)- או מעבר לכרטיס קול האוןבורד כמקור ואז לא שומעים דבר. בדרך כלל כשזה קורה זה גורם לכל מיני קראשים בתוכניות, לא ברור למה. (עבודה עם הכרטיס האון-בורד לא גורמת בעיות כאלו) זה קורה הרבה (אבל לא רק) כשאני מעביר בהגדרות כרטיס הקול בדרייבר שיקלוט את היציאה של מגבר האוזניות (מקור אוזניות) …

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי לוח אם intel דגם D815EEA ואני לא יודע איפה לחבר את הנורות מצב (אדומה להראות שהמחשב חושב, ירוקה להראות power וכו') וכן את כפתור ההדלקה, אשמח לתמונה או מדריך מכיוון שחיפשתי באתר הבית של intel ובגוגל ולא מצאתי. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף. דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו.. לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך? תודה מראש לעונים...

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by oziz_2,

הי, מצ"ב תמונה המחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz. למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400. מה הסיבה לתקלה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים