תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק ================================================================ עכשיו יש לי עד פעם צבעים מוזרים גם עם 60MHZ אבל לא תמיד... ולפעמים יש מסך כחול פעם בכמה זמן אבל לא כל הזמן ואגב הווינדוז 7 עובד לי טוב עם אירו והכל סבבה
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי היום את ה SSD החדש שלי. לפי בנצ'ים שבדקתי במקומות אחרים מהירות הקריאה והכתיבה האקראית וה IOPS אמורה להיות קרוב לכפולה ממה שאני מקבל. אני עם חומרה יחסית ישנה, אבל אני לא חושב שהיא אמורה להגביל את המבחנים הספציפיים האלה בצורה כזו. 3770K, Z77A-G43, 4X4 GB DDR3 הבנצ'ים שלי: https://imgur.com/ibeMHQe נקלתי בחיפושים באנשים בודדים עם בעיות דומות, אבל ללא פתרונות קונקרטיים. האם למישהו יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לחבר שלי היתה בעיה עם לוח אם וטכנאי מכר לו לוח אם חלופי של MSI ונתן לו דיסקט 3.5" עם BOOT ללוח אם. זה פעם ראשונה שאני שומע את זה... בכל אופן חבר שלי ביקש ממני לפרמט לו את המחשב (פעולה די פשוטה שביצעתי המון ובהצלחה), הלכתי אליו הכנסנו את הדיסק של ווינדוס ובשלב של הבחירה כמה PARTITION אני רוצה ואיפה להתקין את הWIN, לא מופיע כלום. זאת ומרת כאילו לא קיים HD. בשלב כלשהו השתמשנו בדיסקט המדובר ופתאום הוא כן זיהה HD, בחרנו את כונן C: להתקנת הWIN זה העתיק את הקבצים ולאחר שניסה לבצע איתחול יש שגיאה מוזרה ואין אפשרות לבצע כלום חוץ מלבצע RESET למחשב. מישהו מכיר תופעה כזו? זו בעיה נפוצה של לוח MSI?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני הורדתי את הקודקים K-LITE האחרון אבל זה כנראה לא מספיק ... יש כמה סרטים שאני לא יכול לראות תוכלו להציע לי איזשהו קודקים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברשותי פאנל קדמי שנכנס בדיוק למקום בו יש מקום נוסף מתחת לכונן 1.44 הסטנדרטי. הפאנל נותן אופציה להתחבר ישירות ללוח עבור USB קדמי ו- MIC וגם לרמקולים. הלוח ברשותי הוא Intel D850GB. כאשר התבוננתי בספר הלוח אני רואה כי יש לי אפשרות לחבר 2 USB-ים ללוח, ובפאנל בדיוק 2 USB-ים גם כן. לצערי החיבור המגיע מהפאנל הוא פינים מופרדים ולא בלוק של חיבור של לתקוע פשוט אלא צריך לדעת לאן הולך כל פין. הבעיה מתחילה כאשר הרישומים על הפינים במחבר שלי והרישומים מספר לוח האם שונים ! בלוח: VREG_FP_USB_PWR ICH_U_P2# ICH_U_P2 Ground key -- no pin זה עבור חיבור אחד של USB והרישום זהה גם לחיבור השני, רק שבנוסף אחרי 2 החיבורים יש פין נוסף שאותו אין לי במחבר כאשר בלוח רשום שהוא ICU_U_OC1_2…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של NFORCE MSI ועליו י שכרטיס מסך של NIVDIA מסוג NVIDIA GEFORCE2 INTEGRATEDGPU 32 MB MX עכשיו כאשר אני רוצא לחבר את היציאה לטלויוזיה לטויזיה עצמה המחמשב לא מאפשר לי לעבור לאפשרות של TV קיימת האפשרות אבל היא לא ניתנת לסימון מה אפשר לעשות ואם צריך דריברים חדשים מאיפה אפשר להשיג אותם תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לאחר הרבה זמן שהמחשב שוכב אצלי החלטתי לנסות להשמיש אותו כיוון שבפעם האחרונה שהוא עבד הוא עבד תקין אך לאחר שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה system hardware abnormal המחשב הוא פנטיום 2 מהירות 350 לוח MS6116 (נדמה של מיקרו סטאר) ניסיתי להחליף זכרונות כרטיסי מסך לאפס ביוס עם הוצאת סוללה ואיפוס דרך הביוס וגם דרך הגמפר שום דבר לא עזר ניסיתי עם דיסק קשיח מחובר וללא עדיין אותו תוצאה יש לציין שאחרי שלוחצים על מקש כלשהוא הוא עולה נורמלי איך נפטרים מההודעה הזאת? בתודה מראש ארז
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה מדגם tv200 xp rm של leadtek. אני רוצה להתחיל להעביר קלטות למחשב, אז חיברתי את הוידאו הישן שלי(תומך בחיבור RF בלבד לצערי), בזמן הצפייה רואים ושומעים הכי טוב שאפשר, אבל בהקלטה הסאונד מוקלט עם רעש סטטי חזק. בעייה זו בגלל החיבור המיושן (RF)? - להזכירכם בצפייה הסאונד היה בסדר גמור.. או בעייה בהגדרות? תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לוח אם asus p5q pro 2 כוננים קשיחים 1. סיגייט ברקודה של 1 טרה- עליו מותקנת מערכת ההפעלה win7 2. WD של 500 gb הבעיה היא כשמאתחלים או מכבים את המחשב, לעיתים מאד קרובות המחשב לא מזהה את הסיגייט ולכן לא מעלה את מערכת ההפעלה. כשבדקתי בביוס, גם שם אין זיהוי לסיגייט. ניסיתי להחליף את הסלוט של כבל המידע, אך אין שינוי. רק לאחר כמה איתחולים הוא זיהה את הסיגייט. יש לציין שמתי שהמחשב לא מזהה את הכונן, אז המעבד נשאר על אור אדום ז"א עובד במלוא הקיטור. איך פותרים את הבעיה לדעתכם? ומה מקור הבעיה, לוח אם? הסיגייט? יש לציין שאת ה WD הביוס תמיד מזהה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים קבלתי לוח ומעבד חדשים ועד אתמול הכול היה בסדר, המחשב מקורר עם קירור מים ועבד על 210 FSB ולא עבר את ה40 מעלות אתמול עשיתי עדכון ביוס לD10 והמחשב עלה בסדר ואז הייתי צריך ללכת והשארתי אותו בוינדוס. אמא שלי עשתה משהו בחדר והזיזה את המחשב קצת ואחרי שחזרתי הוא היה מכובה. הפעלתי אותו ונכנסתי לביוס, ההגדרות היו מאופסות. שיניתי הגדרות לFSB של 200 והלכתי לשרותים כשחזרתי המחשב היה מכובה שוב... ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא נדלק, המסך לא, שני הלדים הקדמיים דלוקים תמיד ואין ציפצוף שהוא אמור לעשות... ניסיתי לעשות CLEAR CEMOS כמה פעמים בכמה שיטות ושום דבר לא משתנה. ניסיתי לאפס את הביוס עם הדיסקט וכלום. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ולשנות מיקום, הוצאתי והכנסתי את המ…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי HDD חדש ואני לא מצליח לזהות אותו במחשב שלי שאני נכנס לביוס הוא מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים אבל אני לא יכול להשתמש בו למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 12:31:30 לא משנה מצאתי את הפתרון פה למעלה..
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בHTPC שלי, מחובר ברשת למתאם של YES שמחובר לראוטר. לוח האם הוא GA880GM-UD2H לפני 3 שבועות (כשטסתי לחול) הכל עבד, ומאז שחזרתי יש לי בעיה הזויה. המחשב מראה שהוא מחובר לרשת ולאינטרנט (כתוב INTERNET ACCESS), יש לי פינג לכל המחשב ולכל אתר שניסיתי. אני יכול מהמחשב לכל מחשב אחר, ומכל מחשב אחר ברשת למחשב הזה. וגם להתחבר בREMOTE DESKTOP. (מה שאומר שהמתאם של YES עובד). אבל לאינטרנט אני לא יכול לגשת. - ניסיתי ב3 דפדפנים וכולם תקועים על "WAITING" או CONNECTING. גם לראוטר אני לא יכול להתחבר (אבל כמו שאמרתי, יש פינג) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המתאם רשת וזה לא עזר. גם תוכנת בדיקה מהאתר של גיגבייט אומרת שהכל בסדר. בDEVICE MANAGER אין שום התנגשות והכל נראה תקין. ברגע שחיברתי למחש…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הלוח אם חדש, מיד לאחר ההרכבה בעליה הראשונה קיבלתי ציפצופים מהירים ואפילו לא הגעתי ל BIOS, שום דבר לא עלה, חשבתי שאולי עשיתי משהו לא נכון, אך הופתעתי שלא. לבסוף הגעתי למסקנה שזה קשור לזכרונות, מדובר על 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB, של Kingston, הדגם הוא KVR1333D3N9/2G שזה בעצם DDR3 על 1333Mhz, הם יושבים כמו שצריך על הלוח בסלוטים המתאימים (הלבנים בלבד) שזה DDR3_1 ו DDR3_3 בהתאם למה שרשום בחוברת. כאשר 2 הסטיקים יושבים ה BIOS מסרב לעלות ומשמיע ציפצופים מהירים וקצרים, כאשר אני מסיר סטיק אחד המחשב עולה כמו שצריך. אני שולל את הבעיה שיש לי סטיק כשול כי זה לא משנה איזה סטיק אני מכניס, הוא מצליח לעלות רק עם סטיק אחד. עשיתי עדכון BIOS וגם זה לא עזר, האם מישהו נתקל בתופעה? האם יכול להיו…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מכירים את המסכים האלה של WIN XP שאומרים: "a problem has detected and windows shut down to prevent damage..." ויש לזה המשך. עכשיו היה לי את המסך הזה כשניסיתי להתקין את הוינדוס בפעם הראשונה (מחשב חדש) ובהמשך הפירוט של הבעיה היה רשום: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED וזה נורא הלחיץ אותי כי במחשב הישן שלי ראיתי את המסך הזה לראשונה אחרי שחישמלתי בטעות את המחשב (קצר במגעים של חיבור מולקוס) ומאז ראיתי במחשב הישן את המסך בסיטואציות שונות. אני פוחד שלא עשיתי אותו דבר גם למחשב הזה בגלל שלפני שהרכבתי אותו פתחתי אותו כדי להתרשם ונגעתי קצת בלוח וגם עשיתי פוו כדי לסובב מאורר, אז אני פוחד שלא העפתי קצת רוק שאולי קיצר שם איזה משהו (נשמע דיבילי אבל בכל זאת מדאיג ) בקיצור למה הופיע …
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום חברים. אבקש עזרתכם- יש לי כונן קשיח חדש בלי מערכת הפעלה. אני מעוניין להעביר אליו גוסט של דיסק אחר, קטן יותר. האם זה ריאלי, אפילו שיתפוס חלק יחסי מהדיסק החדש? המטרה הסופית היא להרחיב את הדיסק הישן הקטן עם מערכת ההפעלה, כך ש"יבלע" את החדש לתוכו ויהיה לי אותו דבר מקודם רק גדול בהרבה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות חדשים היה לי 512 mb ואכשיו יש לי גיגה אבל המחשב נדלק וניחבה לי פעמיים אני לא יודע אם זה מהספק הג'נרי שלי או אם הזיכרונות עושים קצר יש לי ספק 400W .
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הי, מצ"ב תמונה המחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz. למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400. מה הסיבה לתקלה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה הולך פה? ניסיתי להתקין דרייבר שוב ניסיתי לראות בביוס מה הבעייה בדקתי שאין פילטרים והכל הוצאתי והכנסתי אותו הדבר היחידי שאני רואה זה שהוא רושם לי בהגדרות Bus: AGP (PCI MODE) זה אמור ליהות ככה? לחברים שלי יש Agp4X מה זה הPCI MODE הזה איך משנים? בביוס שיניתי מאוטומט ל 4X ועדיין זה ככה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, היום באמצע שאני רואה סרט נתקע לי המחשב לגמרי ונאלצתי לכבות אותו בכוח. אבל כשניסיתי להדליק אותו שוב, הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס עם הסמל של ווינדוס. אחרי שכיביתי שוב והדלקתי זה נתן לי אפשרות לעשות startup repair, וכשעשיתי את הריסטרט המחשב עלה בסדר גמור, אבל הוא התחיל לי התקנת דרייב של Network Controler, ואז הוא נתקע שוב, והמצב שיתארתי למעלה חזר שוב(לא נדלק- תיקון הסטארטאפ- נדלק- נתקע- ועשיתי את זה מספר פעמים), אחרי זה הדלקתי בסייפ מוד וזה עבד בסדר גמור(בסייפ מוד עם אינטרנט לא עבד). אני מניח שזה קשור להתקנת הדרייבר של Network Controler, כי קראתי באינטרנט שכאשר המחשב לא עולה והסייפ מוד כן, אז הבעיה היא כנראה באחד הדרייברים. אני אשמח לעצות בנוגע למה לעשות, האם כ…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-