תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי מ skypc כשאני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור. פתחתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך ישירות ללוח האם(יש לו כרטיס מסך מובנה) אבל הבעיה עדיין קיימת. החלפתי מסך וזה גם לא עזר. חשוב לציין שהמחשב הורכב ע"י החנות ונעשתה לו גם בדיקת מעבדה ( או שלא....) המפרט שלי : מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK מישהו יכול לעזור לי ? תודה לכל המשיבים.
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש אצלי משהו מוזר כל בערך 24 שעות אם לא בדיוק, המסך מחשב שלי נכבה, ומתי שאני מזיז את העכבר של המחשב אז הוא חוזר לפעול תקין. אני בדקתי בהגדרות של מערכת ההפעלה של המחשב, במצב צריכת חשמל, במתי לכבות את הצג, ונקבע שם אף פעם אותו הדבר עם מצב שינה. אז מה לדעתכם הסיבה לזה? האם זה קשור להגדרה בביוס? הלוח אם שלי זה של חברת ASUS דגם P5QL SE. ואם כן איזו הגדרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי במחשב ישן יותר מאוור מדגם Alpine 7 AC. פירקתי אותו בשלמותו בשביל ניקוי אבק יותר יסודי ואני לא מצליח להחזיר אותו חזרה. הדגם ישן וקשה למצוא עליו משהו מועיל באינטרנט. הבנתי שאני צריך לפרק את הלוח אם אבל לא בא לי להסתכן בלי תמונות או סרטון הדגמה. מישהו אולי יכול לעזור לי עם תמונות/סרטון או הוראות מפורטות? זה המאוורר: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/cpu/66/alpine-7-pwm.html תודה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים(כל פעם משהו אחר), אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 1A 8E 50 10E A D1 19 F4 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) למה כל המסכים האלה קורים ??? (תראו במפרט למטה אנ יקצת חושד בספק כי הוא לא נראה לי משהו גם שמהחשב כבוי הוא עדין רותח לא יודע למה....) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט ח…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי מקלדת אלחוטית של A4tech (שקר כלשהו..) שהמקלט שלה מחובר באמצעות USB. בעת ההפעלה מחדש אני נדרש לבחור בין מספר מערכות הפעלה,הבעיה - שהמקלדת לא מזוהה ולא מאפשרת לי לבחור. יש לציין שחיבור מקלדת באמצעות החיבור הסגול כן עובד. קיימת דרך כלשהי שלא תצרוך ממני מקלדת נוספת?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי מחשב חדש... מפרט ממש חזק והכרטיס מסך הוא ATI REDEON Saphire HD4870 x2 2GB יש לי מסך 26'... התקנתי COD 4 ואת ואת כל מה שצריך... והFPS שלי על 30-60 בצבע אדום... הרזולוציה ששמתי היא 1280x720 על מקסימום איכות כמובן... במחשב הקודם היה לי 9600GT וזה היה מריץ לי על 100+ FPS... הכרטיס מסך שלי אמור להריץ משחקים בקלות הוא אחד הכרטיסים החזקים בשוק... והמשחק גם לא רץ ממש ממש חלק...במחשב הישן שהיה הרבה הרבה פחות חזק מהמחשב החדש היה מריץ את זה הכי חלק שבעולם... עריכה: הנה המפרט של המחשב למי שצריך: מעבד: intel core 2 quad q9550 2.83 ghz 12 mb cache s775 1333mhz לוח אם: GIGABYTE - A-EP45C-UD3R 775 1600mhz כרטיס מסך: ATI REDEON Saphire HD 4870x2 2GB GDDR5 DX10.1 גרסאת Hi…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום , פתחתי פה לפני כמה ימים נושא חדש על הבעיה שיש לי שוב אני יכתוב בקצרה על הבעיה קניתי לפני חודש מחשב מיני לפטופ של asus עכשיו אתמול שבאתי להפעיל אותו הוא כותב לי error loading operating system ולפני כן המחשב עבד מצויין בלי בעיות ולא עשיתי בו משהו מיוחד , עכשיו יש לי במחשב קבצים שאני פשוט חייב לשמור אותם נסיתי להפעיל גירסה ניידת של xp כמו שייעצו לי פה קודם כדי לגבות את הקבצים אבל אחרי שזה עלה שנכנסתי ל 'מחשב שלי' הדיסק קשיח לא מופיע שם בכלל שאני נכנס לביוס הדיסק קשיח מופיע שם .. בשביל שאני יוכל לראות את הדיסק קשיח אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות בשביל זה ?? ועוד שאלה האם יש עוד איזה פיתרון שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לתקן את הבעיה ולגבות את כל החומר שיש לי בדיסק קשיח ?? ת…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
הוא כבר כמה זמן מראה כאילו שאין ממנו נתונים על מיהרות אבל חשבתי שזאת רק בעיה בחלק שמודד את המהירות (כי החלון היה לכיוון הקיר) ועכשיו שקניתי שולחן חדש אני מסתכל ואני רואה שהוא לא זז (למרות שהNB עדיין קריר (אזור ה35) )
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי.. יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך.. על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..) בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..) הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו! (חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..) יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי כבל בבית שיש לו חיבור שנראה כמו חיבור של רמקול למחשב (והוא גם נכנס למחשב) והוא מתפצל ל-2 חיבורים של כניסה לטלויזיה (אחד שחור השני אדום) אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי מצלמה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
קניתי את הלוח של chaintech 9CJS הכל עבד כמו שצריך עד שהשלט הפסיק לעבוד ו הופיע לי סמל של unknown USB device. ניסיתי להתקין או לעשות update אבל הוא לא מזהה אותו. ניסיתי להסיר את כל ה usb hubs ולהתקין את הכל מההתחלה - גם זה לא עזר. ניסיתי גם ב XP וגם ב 2K בשניהם יש רכיב USB לא מזוהה. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איך נקראות הגדרות האתחול שיש לשנות במטרה לאתחל את המחשב באמצעות דיסק?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום אנשים חביבים. קיבלתי היום את גוף הקירור שהזמנתי (ALX 800) ולאחר ההתקנה ה BIOS לא מבצע את ה POST. במקום זאת אני מקבל סדרה קבועה של צפצופים ארוכים מה BIOS . לוח האם בו אני משתמש הינו GIGABYTE 7N400 PRO2 שמצויד ב BIOS של PHOENIX . כאשר הסרתי את המעבד מהלוח אין כל צפצופים (כל החלקים מחוברים מלבד המעבד) וכאשר שום חלק לא מחובר מלבד המעבד אני מקבל את הצפצופים הנ"ל. האם רחמנא ליצלן ה AMD החביב שלי נפטר? ניסיתי לאפס את ה BIOS אך גם פעולה זו לא שינתה דבר... האם ישנה עוד תקווה? אם לא הלוויה תצא ....... בתודה מראש COBRADRAGON נ.ב אין על המעבד שום סימן לנזק פיזי... הוא נראה כמו ביום שבו הוא נולד...
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם נתחיל במפרט, יש לי P4 1500 עם 256 MB RDRAM ו HD של 30 GB קניתי היום HD של 160 GB. השאלה שלי היא האם כדאי להשאיר את ה HD הישן מחובר גם כן כמעיין מחסן לתמונות או שעדיף לוותר עליו? הבנתי שאם הוא נשאר מחובר הוא מאיט את המחשב כי המחשב כשמחפש משהו ניגש גם אליו כל פעם. רציתי להבין כמה זה משמעותי והאם אכן זה משפיע בכל פעולה שלי או רק בדברים מסויימים כאני עושה המחשב מחפש גם ב HD הישן. תודה על העזרה אלעד
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני כרבע שעה התקנתי את ut2003 ושהפעלתי אותו המסך היה חשוף לכמה שניות ואחרי זה פשוט נשאר כך אז ראיתי שכלום לא מגיב ועשיתי ריסטרט, אחרי זה כל הוינדוס נהפך להיות יותר בהיר, זאתאומרת שנגיד במקום שסרגלי הכלים והכפתורים יהיו אפורים (בערך..) הם כעת לבנים לגמרי... ניסיתי להתקין ת'דרייבר של הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר ניסיתי לעשות degaus -ים במסך וגם לא עזר ניסיתי לשנות קצבי רענון ונעשה יותר גרוע בבקשה עזרו לי, זה ממש כואב בעיניים להסתכל על זה ככה!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל מחשב חדש בימים הקרובים. השאלה היא איך אני יכול להעביר את התכולה שנמצאת על שני HD במחשב הישן למחשב החדש מדובר על כ 50 ג'יגהבייט ויש לי רק מסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד. האופציות שאני מכיר : 1. נגן MP3 עם 1GB זכרון - זה אומר העתקה איטית (USB 1) של 1GB ניתוק מסך ועכבר במחשב ישן חיבור מסך ועכבר במחשב חדש העתקה למחשב חדש, שוב ניתוק וחוזר חלילה 2.פירוק שני ה HD מהמחשב הישן והרכבה זמנית במחשב החדש - קודם כל אופציה לא רצויה מבחינתי(לא הייתי רוצה לפרק ולגעת במחשב חדש עם אחריות. וכמו כן שני ה HD הישנים בחיבורי IDE והמחשב החדש SATA 2 האם בכלל השאירו את חיבורי ה IDE של פעם. האם יש דרך אחרת יותר פשוטה ? אולי אפשר ליצור איכשהו רשת ? תודה מראש לכל העונים איליה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-