תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לא יודע מה עובר על המחשב שלו. אבל פשוט המחשב עובד חרא, נתקע, בקושי עושה מה שהוא צריך. אחד המאווררים (כרטיס מסך,מעבד או ספק כוח) מרעישים ומחרישים את כל הבית בצורה נוראית. המעבד מגיע ל52 מעלות (P4 2.4 533MHZ 512KB) בלי מאמץ. ההארד דיסק עושה רעש כאילו היה חלול. () והכי מרגיז אותי - אני שומע עם סבא שלי מוזיקה במחשב והמוזיקה מקרטעת באמצע. יש כרטיס רשת אלחוטי שעובד מעולה בכל מחשב חוץ מהמחשב של סבא שלי, הוא פשוט מחליט לעבוד פעם אחת, אחר כך הוא לא עובד עד שלא מעבירים אותו חריץ PCI ומתקינים לו את הדרייברים מחדש. מה לעזאזל קורה כאן ומה צריך להחליף פה?? אם יש שאלות אני אענה. המחשב נקי מלכלוך. עבר פרמוט ב-3 שנים האחרונות כ-10 פעמים. אם אתם יודעים מה הבעיה המדויקת תגידו לי,…
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הורדתי את ה EIST בביוס בגלל שזה הוריד לי את התדר מ 2.9GHZ ל 1.5GHZ זה יכול להרוס לי את המעבד ? ויש לי עוד שאלה , היה לי 2 גיגה זיכרון הורדתי את זה ושמתי 2 סטיקים של 4 גיג'ה 1333 אבל המעבד שלי מאוד חלש G2020 הוא יכול לעשות לי צוואר בקבוק ולהגביל לי את הזיכרון ? ( 8GB )
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
SYSTEM IS RUNNING IN FAIL-SAFE STATE PLEASE RECHECK BIOS CMOS SETUP אני נדרש ללחוץ F1 כדי להמשיך או להכנס לביוס הבעיה החלה לאחר התקנת כרטיס מסך ATI 4870 הכרטיס הותקן עם הדרייברים והכל. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב, דנדש בשקית AMD 2500 + BARTON 512 DDR 333 WINBOND לוח אם של GIGABYTE עם FIREWIRE ו RAID משהו חדש... 120 גיגה מאקסטור עם 8 מגה באפר.... המחשב הוא לעריכת סרטים, בכל פעם שהוא מנסה לייבא קובץ באדובי פרימייר המחשב קופא, או שלוקח לו ממש המון המון זמן לעשות את זה, מה שלא קרה על פנטיום 1.7 עם 256 זיכרון ובדיוק אותה מערכת הפעלה (XPPRO), המחשב לאחר פירמוט בפעם השלישית, כך שאין לי אפילו קצה חוט, ההבדל היחיד בין המחשבים הוא שעל הפנטיום לא מותקן SP1, יכול להיות שזה הגורם לכל הבלאגן? המחשב שלו אמור לאכול בלי מלח את הפנטיום והוא פשוט לא זז, לוקח לו שנים לייבא סרט שאותו סרט בפנטיום הוא מייבא במספר שניות.... המצחיק הוא שהוא מכר AMD 1700 לפני שבוע, כי הוא עשה לו אותה בעיי…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב הנכה שלי נתקע באמצע משחק: אני משחק פתאום הכל נתקע כל הסאונד והתמונה נעצרת והכל נתקע וכשאני עושה ריסט זה לא עוזר צריך להוציא לגמרי מהחשמל.. מה לעעשות תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים ...... הופיע לי כמה פעמים מסך כחול באמצע סרטון וידיאו של YAD2 ... VISTA 64 דרייברים מעודכנים כרטיס קול כרטיס מסך זיכרונות חדשים ... מה יכול להיות ? הנה קבצי MINIDUMP http://www.upfree.net/8387414 טמפרטורות תקינות 50 של הכרטיס מסך 76 במאמץ מעבד 55 מעלות במאמץ לוח 55 גם במאמץ הארדיסק 32... איזה באסה זה להיתקע עם מסכים כחולים זה כזה מעצבן! בבקשה תנסו לפתור לי את הבעיה! תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לעיתים (קרובות) המחשב מתחיל לקרטע בזמן שאני רואה סרטונים. אני מתחיל לצפות בסרט, המחשב נתקע לשניה שתיים, המסך משחיר חוזר ואז אין תמונה, יש רק קול ודפי האינטרנט מתגוללים בצורה איטית ומקרטעת. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי חבר עם צורב SCSI YAMAHA כפול 16 , מאז שמכרו במכרזים, יש בעיה עם הצורב. כאשר אני מנסה לצרוב עם הצורב, נגיד עם NERO, הוא מראה שהכול בסדר, ושהצריבה הצליחה, אבל הדיסק בסיום העבודה ריק לגמרי ואפילו אין שום סימני צריבה. האם הצורב מת? העם העין מתה? האם יש דרך לתקן את הבעיה ניסיתי גם עם מערכת הצריבה של חלונות XP וגם בדקתי שלא מדובר בסילומצה, הוא פשוט אומר שהוא צורב ולא צורב תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון בזמן שמחשב עולה הוא נעצר ומחקה ללחיצה של F1 התוכן של המסך : Copyright 1996-2001 intel Coporation GB85010a.86a.0078.p18.0110081719 Intel Pentium 4 Processor , 1.7 GHz 1536MB System RAM Fixed Disk 0 : WDC WD800JB-00JJC0 Fixed Disk 1 : WDC WD800JB-00ETA0 ATAPI CD-ROM SONY CD-RW CRX225E ATAPI CD-ROM _NEC DVD_RW ND-3520A Legacy Keyboard .... Detected Legacy Mouse ...... Detected USB Legacy ........ Enabled Press F1 to Resume Hit <F12> if you want to boot from the network אם מישהוא מכיר מה הפתרון של בעיה או רעיון לפתור את הבעיה אשמח לשמוע את התגובות והצעות שלכם תודה מראשת CrazyKavkazi Inc
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, אשמח לטיפ מכם לגבי דרך בדיקה או כיוון לבעיה במחשב חדש שהורכב מ KSP - Intel 3770K Asus P8Z77V_LX 8GB GSKILL Sniper X 2x4gb Crucial 120GB SATA3 SSD WD Black 2TB HD EVGA Geforece 680 GTX כמו שאתם רואים מערכת מושקעת אך לאחר התקנת windows 7 64bit ישנם נפילות מדי פעם של משחקים (יוצא מהמשחק בהודעת שגיאה שהקובץ נסגר) ומסכים כחולים כמה פעמים ביום. האם יש תוכנות מסוימות שיכולות לאתר את הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הלפטופ שלי לאינטרנט ישירות דרך Ethernet cable אבל כשאני הולך לChange adapter setting אין לי שם חיבור LAN בכלל.. רק האפשרות של הWireless אשמח לעזרה . תודה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד של DELL מדגם INSPIRON 7720SE, הוספתי לו SSD בנוסף לקשיח, עשיתי פירמוט והתקנתי את הוינדוס מחדש על ה-SSD במקום על ההארד דיסק. מפרט מחשב: [table][tr][td]ערכת שבביםMobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) [/td][/tr][tr][td] צבעAluminium [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i7-3610QM [/td][/tr][tr][td] מהירות2.3GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון6MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSB1333MHz [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח8GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים0 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית8GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק1000G…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו 5 עם צורב של LGx40x12x40 תחת WinXP Pro בשבועות האחרונים התחילה אצלי בעיה בצריבה- בזמן הצריבה, הבאפר (גם של קריאה מההרד-דיסק, וגם של הצורב עצמו) קופץ כל הזמן למעלה ולמטה, ובסוף הדיסק יוצא דפוק החל מקטע מסוים (כשאני עושה Verify written data הוא תמיד נתקע בסביבות ה- 67 אחוז של קריאת הדיסק שלאחר הצריבה). חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו גם במהירות הכי נמוכה שהצורב מאפשר (x8). כעת, כאשר הסתכלתי על ה- Task Manager תוך כדי הצריבה, ראיתי שהשימוש ב- CPU אינו תואם לשימוש ב- System Idle Process (לדוגמא, השימוש ב- CPU הוא 90 אחוז בעוד ש- System Idle Process מופיע כ- 40 אחוז מה- CPU). בנוסף לכך, גם כשאני מנסה לקרוא דיסקים שפעם עבדו ללא בעיות, המחשב (מעבד?) נראה מאוד "מתאמץ…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום פורום. העכבר והמקלדת במחשב שלי לא מגיבים אחרי 10 לערך מהפעלת המחשב (עד לריסטרט הבא), יש לציין שלא תמיד האור בעכבר נכבה ובשאר היציאות של הUSB הבעיה חוזרת. קרו לי בעבר מקרים של עכבר שמפסיק לתפקד כשהוא מחובר ליציאה מסויימת, אבל לא שביתה מוחלטת. אשמח להצעות לפתרונות.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. יש לי מארז עם 2 מאווררים רגילים אחד מכניס אויר השני מוציא. לא מזמן ניקיתי את המחשב ובטעות שברתי כנף של המאוורר שמכניס את האוויר מאז המחשב בקושי נדלק לא בטוח לגמרי שזאת כל הסיבה. אני בטוח שזה איכשהו קשור לכ. מסך שהוא מתחמם יש איזה מסך כחול או יש לי פריז ואז הכל חוזר וכתוב שהמנהל תצוגה הפסיק להגיב וה windows שחזר אותו. אבל הבעיה גם לפעמים שאני נותן למחשב מספיק זמן להתקרר הוא לא נדלק ועושה צפצופים. אני טיפה מבין וניסיתי להדליק את המחשב בלי ראם\כ.מסך לראות מה גורם ל POST להתקע. לפי מה שהבנתי זה הכ.מסך. המחשב בן 3 שנים וקצת אם יש משהו מסויים שצריך להחליף אולי כ. מסך אני מוכן אם זה יפתור לי את הבעיה לגמרי. ולהחליף מאוורר כמובן אבל זה שטויות. תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-