תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה להפעיל TPM 2.0 דרך הביוס וכשאני עושה את זה המערכת הפעלה לא עולה ואני נזרק שוב לביוס. מעבד - ryzen 5 3600 לוח אם - B450 AORUS M עקבתי אחרי הסרטון הזה בכדי להפעיל ואחרי שעשיתי הגדרות כמוהו הווינדוס לא עלה לי. החזרתי את ההגדרות לקדמותן לבינתיים והווינדוס חזר לעלות, אך הבעיה שלי לא נפתרה למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
- 2 followers
-
-
היי שלום, לפני כמה ימים קיבלתי עדכון לWINDOWS 11, ביצעתי את העדכון ועבר בהצלחה מאז יש תקלה שקוראת, גם אחרי שחזרתי לWINDOWS 10 (כולל פרמוט מלא) בזמן משחקים, FORTNITE \ FIFA 24 אחרי זמן לא מוגדר ורנדומלי לחלוטין, המסך מחשיך נראה כאילו כרטיס המסך מתנתק. יש תגובה מהמקלדת (למשל לחיצה על הCTRL + SHIFT + WINKEY + B משמיע צפצופים) אך הסאונד מהמשחק מפסיק והמשחק מתנתק. אי אפשר להמשיך אלא אם עושים הפעלה מחדש למחשב. הבעיה החלה מאז המעבר לWINDOWS 11, לא שונה שום דבר. נתוני המחשב: I5 9600KF GIGABYTE Z390M ZOTAC 3070 PSU - ANTEC HCG650 80PLUS GSKILL F4-3000C16S 16GB x2 (3000MHz) התחלתי להפעיל בדיקת מאמץ של FUT…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם יש אפשרות להחזיר את כל ההגדרות תצוגה בלבד (רק הן ולא משהו אחר) לברירת מחדל? התצוגה השתנתה לי בלי שנגעתי בהגדרות. מישהו יכול לרשום לי מה מסומן לו תחת דחיסות (לוחצים על הגלגל שיניים שפותח את ההגדרות וגם זה מופיע).
-
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי מחשב בן 5 שנים מחשב נייח והמחשב מתחיל לעשות בעיות רציתי לדעת האם כדאי לקנות מחשב חדש למשחקים בינוניים וBlueStacks הכי חדש עדיפות למעבד אינטל i7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של LENOVO T440S כאשר אני מחפש רשתות אלחוטיות אני מוצא חלק מהרשתות שנמצאות באיזור שלי (מה שאני מוצא אי מצליח להתחבר). יותר מכך ביצעתי נקודת גישה מהטלפון והרשת האלחוטית (הטלפון הנייד) לא נמצאת במחשב הנייד שלי. במקביל במחשב נייד אחר שברשותי אני מוצא את הרשתות האחרות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell vostro 3530. בתמונה מסומן עיגול אדום אני ראיתי יש חיבור קטן שזה ניקרא TYPE-C, מה זה החיבור הזה ? האם זה חיבור של מטען חשמל רק לבד? האם אפשר לחבר דיסק קשיח חיצוני 2TB בחיבור TYPE-C , וזה מתאים. וזה יעבוד? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב DELL PRECISION שנרכש בארה"ב לפני מספר שנים. הבטרייה הלכה (לא מחזיקה כבר הרבה). יכולים להביא לי בטרייה מקורית של DELL מארה"ב. איך אני מוצא בהגדרות המחשב את דגם הבטרייה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, האם משהו נתקל היום בבעיה עדכון בוינדוס 11 שעדכונים תקועים על 0 אחוז הורדה? אני אחרי פרמוט מחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי כונן usb שאני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו. יש לי מחשב עם מערכת linux ששם הוא מזוהה ואני מצליח להעביר אליו וממנו קבצים. כשאני מחבר אותו למחשב שמריץ ווינדוס אני מקבל את הסאונד של USB שהתחבר, לאחר כמה שניות אני מקבל סאונד של USB שהתנתק וההודעה הבאה קופצת (מצורפת תמונה מתחת) כמובן שבדקתי שפורט תקין עם USB אחר שיש לי, ובכל מקרה גם ניסיתי פורט אחר של USB. עריכה: הפורמט של ה USB היה NTFS, ניסיתי להעביר ל FAT32 ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
- 2 followers
-
-
בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.
-
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי יש לי RAM 16G 2X8 של CROSSAIR במהירות 3000 משום מה במחשב מופיע לי שהמהירות "רק" 2133 איך אפשר לשנות ולשפר את זה ? הRAM מותקן בסללוטים 1 ו 3 בלוח B450
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב dell optiplex 7050 . הבן שלי משחק ברובלוקס והמשחק לא מספיק להתקע. ניסיתי הכל ואני חושב שהפתרון היחיד הוא להחליף את הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור איזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש למחשב הזה (הוא לא צריך להיות יותר מדי יקר) טל
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מעבד INTEL CORE I5 6500 CPU 3.20GHZ במשחק PAYDAY 3 שאני רוצה לקנות יש דרישה של מעבד Intel Core i5-9400F מה יותר טוב ? והאם יעלה המשחק ? לגבי הכרטיס מסך יש לי Nvidia GTX 1650 (4 GB)
-
- 3 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אבקש עזרה והסבר על אזהרה שקבלתי לוואצפ לסגירת חשבון פייסבוק משתמשים יקרים, אנו מצטערים להודיע לך שחשבון הפייסבוק שלך יושבת לצמיתות במהלך 12 השעות הבאות. החלטה זו התקבלה מכיוון שחשבונך הפרה בבירור את כללי הקהילה. אם אתה חושב שדווח על חשבונך בגלל בלבול ורוצה לשחזר אותו, בדוק שוב את פרטי החשבון שלך. השתמש בחיבור הבא: הערה: https://facebook-support.tempisite.com/israel אם האימות לא יושלם תוך 24 שעות, חשבונך ייחסם אוטומטית וכבר לא תהיה לך גישה אליו. אנו מעריכים את שיתוף הפעולה שלך בהגנה על הבטיחות והאיכות של הקהילה שלנו. תודה על עזרתך בשיפור מערכת השירות Meta. קבוצת חדשות אבטחה. © 2024 © האם זה נכון?פישינג?ניסיון פריצה? חושש ללחוץ על הלינק המצורף תודה
-
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, כבר תקופה שהופיעה לי תופעה של “שלג” כאשר אני מתחבר מרחוק (vpn) לתחנת עבודה שלי. ה”שלג” מופיע לאט לאט על המסך וכשאר עוברים עליו עם העכבר או אובייקט אחר, זה נעלם באותו מקום שעברתי עליו ואז חוזר לאט לאט שוב. בהתחלה חשבתי שזה קשור ליציבות האינטרנט, אז החלפחתי כבלים, החלפתי שיטת חיבור (חיבור ישיר\עקיף לראוטר) וגם עברתי דירה בזמן הזה ועדיין התופעה עברה איתי. בדקתי דרייברים במחשב ובכרטיס מסך והכל מעודכן. יש לציין שבהתחברות מרחוק ממחשב אחר אין את התופעה הזו. אשמח לעזרה מה יכול לעזור לסדר את התופעה. מצורף המפרט של המחשב שלי: Operating system: Microsoft Windows 11 Home, Version 10.0.26100 DirectX runtime version: DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor RAM: 16.0…
-
- 3 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מפצל HDMI 2.0 שכתוב עליו שהוא 4K 60 FPS הבנתי שצריך כבל HDMI 2.1 בשביל 144 HZ ו4K השאלה שלי אם אני אחבר את הכבל דרך המתאם האם המתאם יכול להוריד לי את הקצב ריענון ל60 מכיוון שיש לי מסך של 144 וכרטיס מסך חזק אני לא מצליח למצוא מפצלים של HDMI 2.1 בשום מקום.
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
- 3 followers
-
-
היי לכולם, אני מתמודדת עם בעיה מוזרה ולא מצליחה לגשת לאתר שלי https://vitamin022.blogspot.com/ מהמחשב האישי שלי. פרטי הבעיה: אני מנסה להיכנס לאתר דרך דפדפנים שונים (כרום, פיירפוקס, אדג') ולא מצליחה. הודעת השגיאה שאני מקבלת היא לרוב "האתר לא נגיש" או "חיבור נכשל". מה שמוזר הוא שאני כן מצליחה לגלוש לאתר מכל מכשיר אחר – טלפון נייד (גם ב-WiFi וגם בנתונים סלולריים), טאבלט, ואפילו ממחשבים אחרים. ניסיתי לאפס את הראוטר, לנקות קאש וקוקיז בדפדפנים, לבדוק הגדרות פיירוול במחשב, ואף לבדוק אם קיימת בעיה ב-Hosts file – ללא הצלחה. המחשב שלי מחובר לאינטרנט כרגיל, ואני יכולה לגשת לכל אתר אחר ללא בעיה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש רעיונות נוספים מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח…
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היי התחברתי לסיב של 019 ובחיבור ישירות למחשב על ידי כבל יש אינטרנט. בחיבור דרך הראוטר ASUS לא מצליח ל התחבר לאינטרנט הספק טוען להגדרות DHCP משהו ראיתי את כל ספריית הוידיאו של ASUS ללא הצלחה-הצ'ק בוקס מתחבא טוב טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה? דגם הראוטר RT-AX1800U
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן והתקנתי XP וגיליתי שהוא לא זיהה לי את הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול זה MPU-401 Compatible MIDI device תודה רבה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי !! ניתן לימצוא אותי באייסיקיו: 285912732
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי שלט רחוק עם הגלאי שלו (זה שקולט את האות שנשלח מהשלט) חדש לגמרי, רק שזה מהפקרד-בל הישן מאוד שלי. הוא מתחבר דרך החיבור הצהוב (התקע עצמו הוא 9 חורים- 5 למעלה ו4 למטה) שליד זה של המדפסת וכו'. אין לי דיסק התקנה ואני לא יודע אם צריך כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם יש אפשרות שWINDOWS XP יזהה אותו לבד? האם יש בכלל סיכוי שאולי יש דרייבר לזה? אולי עם מעביר לUSB? אשמח לכל תגובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
טוב, יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים ואני לא יודע למה, אני לא בטוח אם זו בעיה של המסך או של הכרטיס מסך גם... כשאני משחק במשחקים או רואה סרטים אז כל הזמן המסך מעוות קצת, קצת קשה לתאר את זה, אבל נגיד שאתה זז במשחק אז המסך משתנה בשלבים מהירים כלומר התמונה לא מופיעים חלק כרגיל אלה בהדרגה מלמעלה למעטה, ואי אפשר לשחק ככה... כמו שכתוב בכותרת יש לי מסך Hyundai Q17 וכרטיס מסך Sapphire Radeon 9800NP זו לא בעיה של FPS בגלל שהתוצאות ב 3dmark אותו הדבר למרות שהמסך איטי זה גם לא נראה לי הבעיה של האיטיות במסכי LCD, אני מכיר איך נראית הבעיה הזו ומה שיש לי זה משהו שונה לגמרי והרבה יותר חמור... ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עוזר (אני כרגע על 4.1), ניסיתי גם להוציא מהשקע ולתקוע …
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שלוש שנים לאחרונה החל לבצע reboot כאשר הוא נמצא בחלונות בלי להגיע למסך כחול למרות שהגדרתי אותו להגיע למסך כחול כאשר יש נפילה החלק המוזר הוא כאשר אני מגדיר את המעבד בביוס לפחות מהמהירות הרגילה שלו הוא עובד ללא reboot בעיה נוספת/קשורה- בהדלקה -כל המנורות נדלקות אך למחשב לוקח כ-5 דקות להשמיע את הביפ של לוח האם לעלות לחלונות במעבדה פרקו אותו והרכיבו מחדש ניקו אבק - כלום -הוא בשלו. גם אין סימנים של התחממות. למישהו יש רעיון מה השתבש פה או איך לבדוק מה גורם לבעיה -לפני שאני נאלץ לשלוח יד לכיס להחליף אותו לגמרי? המחשב הוא- לוח אם vh6 abit + מעבד 733 פנטיום .מערכת הפעלה xp home . cdr/w plextor dvd rom שני קשיחים -10 ג'יגה+60 ג'יגה כרטיס מסך -elza geforce 25…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום ! היום קניתי לי צורב חדש סמסונג 52X24X52 חיברתי את כבל ה-IDE והמולקס והמחשב לא מוצא אותו ??? וככה גם עם הסידירום , WTF מה לעשות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-