עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hadas yechiel,

הי שלום מישהו יכול לעזור לי איך מאפסים סיסמת כניסה למחשב בלישאני יודעת מה הסיסמא אשמח אם תעזרו לי כי זה דופק אותי בכל חור שאני רוצה להכנס אליו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shlomi Liber,

שלום יש לי גוגל כרום בגרסה האחרונה ובחודשים האחרונים מופיע לי ההודעה בהגדרות שהדפדפן מנועל ע"י הארגון שלך- HOTMAIL.COM.. מצורפת תמונה. זה תוקע לי כל הזמן את הדפדפן בהפעלה הראשונית שלו אחרי הפעלת המחשב. מישהו יודע מה זה בדיוק? ואיך מעיפים את זה? תודה

3. Started by ישעיהו 100,

יש לי ווינדוס 7 והחלטתי לשדרג לווינדוס 10, קניתי באיביי מפתח לווינדוס 10 ולאחר הקנייה שמתי לב שזה מפתח רק להתקנה נקייה ולא לשידרוג. האם ישנה אפשרות להתקין התקנה נקייה בלי למחוק את הקבצים הקיימים כיום במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Psor,

הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll אשמח לעזרה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SADOTY,

הי, עד לא מזמן המחשב היה נהדר. אין עליו תוכנות מיוחדות ממש מחשב ביתי הכי פשוט בעולם. לפתע גיליתי שכשאני מדליקה אותו הוא עולה מאד לאט, כל המסכים נפתחים ב SLOW MOTION ואי אפשר לעבוד בו יותר. פניתי לטכנאי מחשבים שרק כמה ימים לפני כן התקין לי אנטי וירוס. לדבריו המחשב ישן (בן 3 שנים) וצריך לרכוש חדש. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות שלו? יש לו מלא זכרון פנוי. בברכה יפעת

6. היי חבריה אודה על התאמה מדויקת לרכישת הזיכרונות באמזון https://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=56741

7. Started by DilayD,

לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור ‎3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי, דיי בפאניקה אז מתנצל מראש... *מחשב לנובו Y50 toch* בקצרה, אתמול בזמן ששיחקתי במשחק כלשהו, הטתי מעט את צג הלפטופ והצירייה זזה מהמקום מעט, אז כיביתי את המחשב, פתחתי את הצירייה תיקנתי וניסיתי להפעיל מחדש. כשהפעלתי מחדש, גיליתי שהמחשב עובד, אבל המסך נשאר "כבוי" ואפילו הלוגו של לנובו לא מופיע. * חשוב לציין שזה קרה לי כפעמיים בעבר (לא מרבה לכבות או לאתחל את המחשב בכלל - הוא לרוב יושב על השולחן ולא זז) ובעבר כשזה קרה, זה הסתדר לאחר מספר פעמים שכיביתי והדלקתי את המחשב. בכל אופן, במהלך הניסיונות לכבות ולהדליק, פעם אחת הוא נשאר דלוק כ5 דקות בערך בזמן שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל. לאחר כ5 דקות, פתאום הלוגו של לנובו הופיע ומש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by david1882008,

היי יש לי תקלה לאחרונה עם המחשב קורסים לי המשחקים ומעביר אותי חזרה לווינדוס בלי שום הודעת שגיאה המשחקים הם מקוריים ככה שזה לא הבעיה לצורך העניין GTA V, Gears of war 4 לא היה לי את התקלה הזאת בעבר. ניסתי לפרמט, מחקתי את הדרייבר כרטיס מסך עם ddu ,בדקתי טמפרטורות והכל תקין מה אפשר עוד לבדוק צריך את עזרתכם המפרט של המחשב הוא : Quad Core i5 6600 Gigabyte H170-gaming 3 S11511 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 hyper 600W מפרט שלא צריך להוות בעיה למשחקים האלו מה לדעתם הבעיה? תודה מראש.

10. Started by ClassMulder,

שלום! אני מנסה לעדכן את סביבת CREATIVE CLOUD כמו גם את האפליקציות, אבל מקבל תקלה 183 וכל מה שאני מנסה פשוט לא עוזר. ניסיתי להסיר את כל תוכנות אדובי כולל שימוש בכלי הניקוי - זה עוזר אחרי כמה פעמים אבל בעדכון הבא זה קורה שוב. ניסיתי לאתחל, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, ניסיתי מצב בטוח עם רשת (קריאייטיב קלאוד לא ממש עובד במצב הזה) - בינתיים כלום בפורומים של אדובי יש הרבה מקרים כאלה וכל העצות שהם נותנים פשוט לא עוזרות. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון שעובד? אשמח לעזרה! תודה.

11. Started by Shaul Lapid,

שלום. אני מעוניין להתקין מגדיל טווח WIFI (אקסטנדר ) בגינה . לפני שאקנה , האם התקנה של רכיב כזה בקופסת חשמל מוגנת מים תהיה בסדר? האם הקליטה תיפגם ? (בין הראוטר הביתי לאקסטנדר יהיה מרחק של כ20 מטר אבל ללא קיר- רק חלון זכוכית.

12. Started by דני יוסף,

אני לא מצליח לפתוח את תיבת דואר האלקטרוני

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by itsome1,

שלום לכולם. חברה שלי קנתה מחשב נייד לפני יומיים הדגם: מחשב נייד HP Pavilion 14-CE2000NJ / 6PB92EA עכשיו כשהיא משחקת בסימס4 או גולשת הרבה זמן באינטרנט שומעים את המאורר כאילו כמו מטוס רעש חזק מאוד.. בדקתי את המעלות של המעבד והוא נמצא בין 50~60 מעלות. האם יש תקלה כלשהי בחיבור של המאורר? צריך להפעיל את הביטוח שיבדקו מה יש שם? או אולי פשוט צריך להתאים משטח קירור כלשהו(ואם כן מה מומלץ?)?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by daniel2828,

סתם שאלה שמסקרנת אותי,יש לי לוח אם של גיגהבייט מ2013,לאבא שלי מ2011,ועדיין עובדים חלק,יש ללוחות אם זמן משוער של אורך חיים? מישהו פה עם לוחות אם יותר ישנים שעדיין עובדים חלק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, יש לי מחשב Asus zenbook UX305c. אחרי נפילה הוא לא עובד בכלל, לא מגיב בהדלקה או בטעינה (אפילו במטען אחר). פתחתי אותו והכל נראה בסדר, וכל החיבורים תקינים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yovel44e,

שלום.. היום התחילו בעיות במסך זה קורה לי בכל דבר (משחקים, דפדפן וכ'ו ) . קופצות לי כל פעם תמונות ציורים מוזרים כאלה במסך לשנייה ונעלמים .. זה יכול להיות הכרטיס מסך? ( בנתיים אין שום DROP FPS במשחקים ).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by mosheamsalem,

אני רוצה להצפין את הכוננים במחשב כולל RAID שעליו נמצאת המערכת הפעלה האם מומלץ לרכוש TPM ולהשתמש בו ? או שלא קריטי ? במידה והלך המחשב ואני מעביר את הכוננים לאחר שאין בו TPM , מה קורה ? ניתן בעזרת המפתח לגשת אליהם או חייב את אותו רכיב TPM מהמחשב הישן ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם יש לי טלפון גלקסי s8 שכל רבע שעה משמיע צלילים כאילו שמישהוא שלח הודעה ובאמת אף אחד לא שלח. איך אפשר לכבות את הצליל הזה? אני לא מבין בטלפונים בכלל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שאלה האם מערכת הפעלה וינדוס 10 המותקנת בלוח אם אינטל g31/33 זכרון ram בלוח ddr2 האם תמשיך לעבוד בלוח אם סידרה יותר מתקדמת עם זכרונות ddr3

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)

21. Started by OrBen91,

שלום לכולם, המחשב מקרטע לכמה שניות בכל 2-3 דקות, יכול לראות במשחק מיינקראפט, או כשאני עובד על 2 תוכנות (פוטושופ ואוטוקאד - לא שימוש כבד במיוחד) ויוטיוב פתוח ברקע. מצרף סרטון מהמשחק מיינקראפט שאפשר לראות את התקיעות של המחשב. המפרט של המחשב: Intel core i7-7500 8gb ram 512 ssd Nvidia Gefroce 940 MX - מעודכן

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, לאחרונה חשבתי לרכוש מערכת חדשה עם אחד המעבדים החדשים של AMD. לאחר בדיקה הבנתי שחלק מהלוחות אם דורשים לבצע עדכון על מנת שהמעבד יזוהה. השאלה שלי האם דגמים בעלי ערכת שבבים B450 - תומכים באופן מלא במעבדים הללו ואין צורך לבצע עדכונים ללוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ilan73d,

שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הי, שמתי לב, שמופיעות תמונות של בחורות שזה לינק לאתרי מבוגרים.. זה לוקח אותי ל https://videoplaylive.tk/ איך נפטרים מהדבר הזה? עשיתי full scan ב windows security, מצא כמה דברים, לא עוזר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. נעלתי את המחשב בסיסמא מקומית ואיני זוכר אותה.. איך אפשר לצאת ממצב זה.??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.