תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מצלם המון בתור תחביב, את כל התמונות שצילמתי מ 4-5 השנים האחרונות (כ-250 ג'יגה - JPEG+RAW) שמרתי על HD חיצוני 1TB של Transcend מדגם Jet25M, אותו קניתי לפני פחות משנה מ KSP. אחרי הטיול האחרון (לפני שבועיים), בזמן שניסיתי להעתיק (מזל שהעתקתי ולא העברתי!) את התמונות של הטיול ל HD.. מהירות ההעברה ירדה באופן פתאומי מתחת ל-1 מגה לשניה, ואז המחשב הפסיק להגיב. מאותו רגע, לא הצלחתי לפתוח את ההארדיסק. בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, המחשב כן מזהה אותו ככונן נוסף - אך לא נותן לי לפתוח אותו. אין שום הודעת שגיאה, המחשב ממשיך לחשוב ולחשוב אך בסוף הכונן לא נפתח. ניסיתי להריץ CHKDSK - תהליך שארך כמעט יום וחצי (ללא הגזמה), במהלכו הוצגו כל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני מזיז את המחשב פיזית הוא קורס לי ברוב הפעמים ומופיע המסך הכחול הזה: מה יכולה להיות הבעיה בו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ניתן להתקין מספר כונני SSD בלוח האם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ Dell l'atitude e7240 רכשתי סוללה חדשה דרך איביי אחרי שהקודמת התנפחה, הקפדתי שיהיה כתוב עליה Dell, גם היה כתוב שהיא מקורית אבל אני לא יודעת אם אפשר לסמוך על זה. בהטענה ראשונה הצלחתי להטעין רק עד 90%, מי שמכר לי את הסוללה אמר לי לרוקן ולהטעין שוב ועכשיו זה טוען רק עד 78%. יש דרך לדעת אם הבעיה היא במחשב (ואז גם מה אני יכולה לעשות) או בסוללה עצמה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי השרשור המצורף מהקיץ האחרון שבו עזרתם לי להבין שהמחשב צריך ניקוי, הניקוי בוצע, אבל מאז הניתוח המסובך הזה - יש תקלה שבה כל X זמן המחשב נכנס למה שנראה כמו מצב שינה על דעת עצמו. זה נראה חומרתי ולא תוכנתי (כשאני מזיז את המחשב בצורה מסויימת או נוגע במקומות מסויימים על המקלדת, אבל לא קבוע ב- 100%, זה יכול לקרות גם אם לא נגעתי במחשב ולא הייתי לידו) ולכן אני מאמין שבחיבור מחדש השארתי איזשהו מגע רופף. לי זה נראה כמו מצב שינה - כשזה קורה, המסך נהיה שחור, המקלדת כבית, ואחרי 2-3 שניות המחשב עצמו כבה. לחיצה על מקש הכיבוי מעירה אותו בדיוק למצב שהוא היה בו לפני כן (כולל כל הסשנים פתוחים - חיבורי אינטרנט, צ'אטים, שום דבר לא מאבד חיבור, כאילו לא קרה כלו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני צריך בעבודה לעשות port forwarding מראוטר סלולרי של חברת D-Link מדגם DWR-921, יש בראוטר סים של חברת 019. עשיתי כבר כמה פעמים port forwarding גם על ראוטר סלולרי של וואווי וגם עם המודם של הוט שיש לי בבית ככה שאני יודע שזה די פשוט ואין יותר מדי מה להסתבך עם זה, זה בגדול להכניס את הכתובת IP, פורט פנימי(לדוגמא 80 של הדף אינטרנט של רכיב רשת כלשהו) ופורט ציבורי שיהיה ניתן דרכו לגשת לרשת הפנימית. משום מה זה פשוט לא עובד לי, אני לא בטוח לחלוטין עם הבעיה היא עם הראוטר או עם הרשת של 019(קראתי משהו באינטרנט שיש חברות שלא תומכות בport forwarding). משהו שלא ברור לי זה הIP החיצוני שמופיע בדף הבית של הראוטר שונה מאשר אם אני מחפש MY …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הנייד שבכותרת. כשאני נכנס לביוס התפריטים מאוד מצומצמים ומינימליים. האם ישנה במחשב הזה אפשרות, איזה צירוף מקשים, שייתן לי לגשת לתפריטים יותר מתקדמים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מנסה להעביר קבצים מהדיסק און קי לשולחן עבודה או למשל למחוק קבצים מהדיסק און קי או להפעיל אותם על חלק מהקבצים קופץ ארור או שלמשל אני מוחק קבצים הם חוזרים בקיצור הדיסק און קי פגום השאלה שלי איך אפשר לתקן את זה מבלי למחוק את הקבצים
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג של ASUS STRIX בתקופה האחרונה חלה בעיה שהמסך פשוט מתבהר מעצמו. אין בהירות אוטומטית, גם אין שמירה על סוללה או משהו בסגנון. בדקתי בגוגל, קראתי כל דבר אפשרי ושום דבר לא מצליח לפתור את הבעיה. הבהירות הזו היא בהירות שממש הורסת את העיניים, לפעמים לוקח לזה 20 דקות להסתדר ולפעמים זה בכלל לא מסתדר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני גר ביחידת דיור. ביחידה יש בקירות חיבורי רשת. אני מחבר את המחשב לקיר, ועובד האינטרנט. אני רוצה ליצור וויפי ביחידה. קניתי ראוטר חדש של tp link. כשאני מגדיר אותו, הוא דורש סיסמה. הבעיה: אין לי גישה למודם, ואני לא יודע מה השם משתמש וסיסמה שלו. גם בעל היחידת דיור לא יודע. כן יש לי גישה לסוויץ' - (מתג). השאלה שלי מה עליי לעשות? 1. האם קנייה של ראוטר משולב במודם יפתור לי את הבעיה? כיצד? 2. האם חיבור של הראוטר לסוויץ' יכול לעזור לי? נ.ב - ניסיתי לעשות "הוט ספוט" (נקודת גישה) דרך המחשב, אבל זה לא יציב, לא בריא למחשב, ולא פרקטי. תודה רבה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני חש איטיות ממש מורגשת במחשב שלי (i7 7700, 16GB). זה מתבטא בעיקר בגלישה ברשת שפתאום המחשב קופא לכמה שניות וסמן העבר הופך לעגול, העמוד נתקע ולוקח לו כמה שניות לצאת מזה. זה קורה לא מעט במשך היום וזה די מעצבן ומציק. צירפתי להודעה שתי תמונות שאולי יוכלו לעזור במציאת פתרון לבעיה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בוינדוס 10 בפינה התחתונה של המסך ליד השעון ישנו אייקון של הודעות שאם לוחצים עליו נפתחת רשימה של ההודעות שקפצו ממערכת ההפעלה או מהדפדפן וכו'. הדפדפן שלי (CHROME) מקפיץ שם כל מיני הודעות וכתבות חדשות מכל מיני אתרים. איך בכרום עצמו אני בוחר איזה אתרים לחסום ולהקפיץ לי הודעות? כי בהגדרות של הוינדוס יש אפשרות רק לחסימה כללית של כל ההודעות מהכרום. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחבר שלי יש את NUC8i7BEH, והוא רוצה לחבר אותו ל2 מסכים. אחד למסך מחשב ואחד לטלוויזיה. ראיתי שיש שם רק חיבור אחד של HDMI. בנוסף יש חיבור USB C - האם ממנו אפשר להוציא DISPLAY ? למשל לשים שם מתאם מ USB C ל HDMI או משהו בסגנון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לוודא איתכם האם הכרטיס מסך שלי מת באמת. יש לי כרטיס מסך radeon hd 7970 dual-x של sapphire. היום אחרי restart למחשב המסך נהיה שחור. עשיתי כמה פעמים restart וכל פעם או שהwin היה מצליח לעלות ולהראות את מסך הכניסה או שהראה מסך שחור, לאחר מספר פעמים כל הזמן מסך שחור. כשפתחתי את המחשב ראיתי שרק מאוורר אחד מסתובב בכרטיס. ניתקתי אותו וחיברתי מחדש עם כבל חדש שמחובר לספק ואותו הדבר. כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי של לוח האם הכל עובד. שמתי כרטיס מסך אחר בslot הזה וגם הוא עובד. האם זה אומר שהכרטיס מסך מת לחלוטין ואפשר לזרוק אותו או שיש אפשרות להציל אותו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי נייד לעבודה אבל הוא לא נדלק, במקצועי אני טכנאי בד"ס ככה שישר פתחתי את הנייד לראות אם יש משהו תקול שקופץ לעין - ואכן לאחר חיבור המטען והדלקה, הרגשתי שהוא מתחמם במיידי בשתי נגדים קרוב לטרנזיסטור.. אבקש את עזרתכם לכיוון, טכנאי מחשבים/תיקונים או אולי המלצה למעבדת מחשבים ניידים שיוכלו לתקן ולא להחליף ישר הלוח אם, אלא כברירה אחרונה. אשמח להמלצות בירושלים וסביבתה. ד"א דגם הנייד: DELL LATITUDE 7480
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ברצוני להעביר נתונים בין 2 מחשבים ניידים שלא באופן של הקמת רשת ביניהם. האם יש כבל מתאים שפותר את העניין? או איזושהי תוכנה שגורמת לכבל USB לפתור את הבעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, התקנתי לאבי מחשב חדש הבוקר והוא מנסה להעתיק קבצים מהארד דיסק חיצוני למחשב והוא מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון. win10 8gb ram חיפשתי בד"ר גוגל ומצאתי רק את הדף הבא: https://www.thewindowsclub.com/out-of-memory-error-while-copying-files אשר הציע לבדוק ערכים ברג'יסטרי. הערכים אצלו נכונים. Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\SubSystems רעיונות יתקבלו בברכה, בברכה, אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של asus ויש לו בעיה שהוא נדלק נכנס לbaios ולא מתפקד , כמה פעמים הוא נכנס למסך של פתרון בעיות בווינדווס פעמיים הוא נכנס לווינדווס עצמו אבל לרוב הוא פשוט נתקע בbaios לאחר שכמה פעמים כיביתי את המחשב והדלקתי הופיעה על המחשב הודעה של שגיאת smart , האם הבעיה היא בהכרח בהארד דיסק? אשמח לעזרה!! :-)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור הדלקה במחשב הוא לא נדלק, כמו כן ניסיתי להחליף בלוח אם את החיבור בין הריסט להדלקה ולהדליק באמצעות הכפתור של הריסט וזה גם לא עבד כמו כן ניסיתי לסגור מעגל באמצעות מגע עם מברג בין 2 השיניים של ההדלקה וזה גם לא עזר. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה... בהתחלה חשבתי שזה קשור לחיבור של המארז אבל הקטע של המברג קצת סתר את זה.. חשוב לי לציין שהצלחתי בסוף להדליק את המחשב באמצעות פריקת מתח וניתוק כבל החשמל של הספק מהלוח אם וחיבור שלו מחדש. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכונן שמתאפיין באורך חיים ארוך, ומספר מחזורי כתיבה ומחיקה גדולים,עניין המהירות לא הכי קריטי בשבילי,(הבנתי מקריאה בפורום שיש כל מיני סוגי שבבים כאלה שמאופיינים ביותר מחזורי כתיבה ומחיקה). יש לי לוח אם ישן,ומתכנן לחבר אותו במתאם pci.
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק כמה מהירות גיגה הרץ המעבד שלי מנוצל בזמן עבודה בפרמייר ברינדור אשמח לדעת איך בודק זאת
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול האם החלפת וינדוס בטאבלט דומה להחלפה במחשב נייח\נייד? או שאני צריך לוודא שהטאבלט תומך בוינדוס מסויים ? או האם להתקין רק את הסוג שהיה עליו במקור? בקיצור אני צריך להחליף וינדוס ואני אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה בטאבלט. מה אני צריך לדעת? הטאבלט הוא: Surftab wintron 10.1
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. לראשונה בחיי קניתי לפטופ חדש. הלפטופ של HP עם בטריה 3 תאים 41 WH ליון ליתיום. הייתי רוצה לשמור על הבטרייה הכי טוב שאפשר. אז אני מנסה להבין כי שמעתי דעות שונות לגבי איך להטעין את הלפטופ. אם בכל פעם שהמחשב מגיע ל100% אני צריך לנתק מיד ולהשתמש עד שזה מגיע לאיזור ה10-15% ואז לחבר שוב ולהגיע ל100 ולחזור חלילה? או שאני לא צריך לחשוב על זה ופשוט כל היום כשאני עובד עליו להשאיר מחובר למטען וזה לא יגרום לבטריה לשרוד פחות זמן. ממש אשמח לעזרה פה כי כרגע אני פורק ל12 אחוז ומגיע ל100 ופורק חלילה וזה כבכר מחרפן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-