עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוני99,

לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. כשחזרתי מהצבא הדלקתי את המחשב האישי שלי ואחרי כמה שעות היתה הפסקת חשמל שגרמה לו לא להדלק יותר (כל המאווררים מסתובבים לשתי שניות ונכבים ונדלקים ל2 שניות בלופים). בדקתי עם ראם שונה וספק כוח אחר ולהוציא את הכרטיס מסך ולאפס cmos ולהוציא הכל ולהרכיב וזה עדיין אותה תקלה. השאלה היא אם הבעיה 100% בלוח אם או לא כדי לדעת אם ליסוע עוד מעט לקנות חדש או לא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום מעבד Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake עובד עם W7 או רק עם W10? זה בשביל חבר ויש לו דיסק של W7 ומעוניין להישאר עם W7

4. Started by יואב752,

בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם

5. Started by ויקטור חדווי,

אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kirma,

היי, לפני יומיים התחיל לי בעיה מוזרה באחד הכוננים הקשיחים להעתיק קובץ EXCEL של 30ק"ב לקח כמה דקות בשלב הזה החלטתי להעתיק את כל המידע ממנו כדי שלא ימות ויקח איתו המון מידע חשוב. בהתחלה העתקתי 10גיגה, לקח כ6 שעות !! לאחר מכן כיביתי את הOneDrive בשביל להעביר אותו לכונן אחר וכך עשיתי ופתאום, הבעיה הסתדרה (אציין שהבעיה חלה על כל הקבצים בכונן ולא רק על הקבצים ב OneDrive) ניצלתי את ההזדמנות והעתקתי את רוב המידע אתמול בלילה (כ-2טרה שהיו פנויים לי בכוננים האחרים, נשאר עוד כחצי טרה להעתיק ללפטופ) כמובן שקמתי בבוקר והוא אכן העתיק את ה 2טרה השאלה היא, איך יכול להיות שה OneDrive גרם לבעיה כזאת מוזרה? והאם כדאי לסמוך על הכונן ? מצורפת תמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by isravle,

אהלן חברה, רכשתי מחשב בחמישי, והרכבתי אותו לבד כולל קירורים וכו. השתמשתי בתוכנה CPUID HWMonitor על מנת לתעד את המערכת בזמן כמה ששיחקתי : call of duty IW DOOM Overwatch על היה על ULTRA והייתי על איזה 180-210 FPS ועל רזולוציה 1080. אשמח את עזרתכם במבט על כל המידע שבתמונה שצירפתי (אני רוצה לישון בשקט שהמחשב תקין גם בזמן מאמץ) שיחקתי בכל משחק כשעה וכשיצאתי לקחתי את התמונה הנ"ל.

8. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.

9. Started by rapheal houri,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון טוב לבעיית הwi-fi בבית, אני גר בבית הכולל 3 קומות - מרתף, קומה 0 וקומה 1. המודם של האינטרנט נמצא בקומת המרתף ומי שנמצא בקומה 1 לא יכול להשתמש ב wi-fi. היום יש לנו מרחיק טווח בקומה האמצעית אך הוא לא מספיק טוב, אולי ישנו פתרון אחר?האם יש מרחיקי טווח מומלצים שבטוח יפתרו את הבעיה? תודה לעונים

10. Started by sayko,

שלום, רציתי לדעת מהו כרטיס המסך הזול ביותר שאוכל להריץ איתו את ה htc vive.. לגבי השאר הכל תקין רק כרטיס המסך שלי לא טוב.

11. אורח תמיר
    Started by אורח תמיר,

שלום,ברצוני לחבר הארד דיסק ישן (שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 7, קבצים, תמונות וכו') למחשב "חדש" שפועל כבר ועליו מותקנת מערכת הפעלה win 7.חברתי את הארד דיסק הישן (חיבור SATA) ללוח אם, ליד החיבור של ההארד דיסק הקיים, חיבור לחשמל.כשאני מגיע למסך הזה:הבנתי כי צריכה לצוץ הודעה כזו: אך אני לא מקבל הודעה כזאת, והבנתי שזה אומר שיכול להיות שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק, אך הוא כן מראה אותו (ראו תמונה ראשונה, כדיסק 1). מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יזהה את ההארד דיסק? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by moping,

שלום לכולם! קיים ברשותי מחשב לנובו 80QQ התקנתי דרייבר מתאם רשת אלחוטי והWIFI לא מופיע כלל במחשב . הסרתי והתקנתי מספר פעמים ולא הועיל. יש למישהו כיוון בנושא? תודה לכולם!

13. אורח עדן
    Started by אורח עדן,

קניתי מחשב חדש לפני כשנתיים בתוכו יש זכרון של 4gb ddr 3 1600mhz x2 שרצים בdual channel . ולפני כמה ימים הצלחתי להשיג זכרון ram שהוא סטיק אחד של 8gb ddr 3 1600mhz וחברתי אותו והמחשב זיההה אותו והכל עובד חלק ויפה עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם זה יעיל בכלל? מה שעשיתי? כי אני לא מרגיש שום האטה בביצועים או משהו כזה.

14. Started by ZXY1,

קניתי מחשב MINI PC דגם: TronSmart ARA X5 PLUS הוא ללא ביוס כמו שהבנתי איך עושים פירומט מלא כולל מחיקת הכונן שלא ישאיר לי את המחיצה Windows.old

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by OrBen91,

מחשב חדש של ASUS בין כמה שבועות, כשאני על המחשב אני דואג לעבוד איתו עם מטען מחובר. האם תקין?

16. Started by MrNovice,

האלן חברים, חדש כאן יש לי בגוגל כרום הרבה סימניות , ואני מעונין להעביר אותם למחשב אחר / לגבות אותם ( שגם אם אני אמחק את הגוגל כרום יהיו לי את האתרים האלה ).. לא מצאתי היכן הם נמצאים... האם אתם מכירים אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Mr Gadget,

אני מתחיל לחשוד בספק כח שלי שלא מסוגל להריץ SLI של 1080ti (מסך כחול וריסט במבחני מאמץ) האם אתם חושבים שהספק Platimax D.F.1050W יכול להחזיק את המפרט הבא: i9 7900X ASUS ROG STRIX GeForce® GTX 1080 TI 11GB OC Edition (SLI) Samsung 960 Pro NVMe SSD H115i

18. שלום, האם באתרים לצפייה ישירה של סדרות ישראליות יש וירוסים? יש מספר אתרים ממש גדולים (בלי לנקוב בשמות) שמכילים את כל הסדרות הישראליות החדשות. על פניו, הם לא נראים כמכילים וירוסים אלא סתם פרסומות, האם זה נכון או שיש בהם וירוסים ועדיף להמנע לחלוטין מלהכנס אליהם?

19. Started by eins,

שלום יש לי בעיה כבר זמן רב בזמן שאני מנגן סרטון ב youtube או ב BS player בחלקים מסויימים יש לי פס מרצד די דק לרוחב בחלק העליון של המסך אעשמח לעזרה, תודה.

20. הרמקולים שלי תקינים לחלוטין, החיבור למחשב נראה תקין. כשאני מפעילה שירים ביוטיוב הכל עובד כרגיל. כשאני מנסה להפעיל משחקים הסאונד עובד באופן חלקי, שומעים רק קולות רקע ולא את הדמויות עצמם. לפעמים שומעים אבל ממש חלש. מישהו שיכול לעזור ולהסביר אם בכלל אפשר לסדר את זה?

21. Started by smazone,

שלום. מצטער מראש עם העלתי את הדיון בפורום הלא נכון, עם יש פורום יותר מתאים אני מבקש העברה מאחד המנהלים לפורום. יש לי דיויאר של PROVISION ISR דגם SA 8100 AHD 2+ החלטתי לשדרג את המצלמות ברמה ולכן קניתי מצלמות DI-340AHDVF וI4-340AHDVF ומצלמת Z-10AHD-2 IR אבל את האחרון עדיין לא התקנתי. נתקלתי במצב כזה כשאני מנסה לשנות הגדרות בגויסטיק שמחובר למצלמה התפריט נמצא ממש מעל התמונה וזה לא מאפשר לשנות הגדרות, מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות בגלל שה-DVR לא תומך רזולוציה 4MP ואני חייב לקנות אחד שתומך? או שיש אפשרות לעשות עוד משהו? עם כבר להחליף DVR למה כדאי להחליף ?ואיך אפשר לבדוק ככה שלא יהיה לי בעיות כאלו גם ב-DVR הבא? בשתי המצלמות האלו שקניתי יש בעיה בלילה א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כשאני פותח את המחשב ומפעיל את הכרום הכל עובד פנטסטי, אבל אחרי איזה 2 דקות האינטרנט לא עובד בכלל (לא skype, steam, torrent וכו') וחוזר לעבוד רק אחרי 5-10 דקות כרגיל ללא תקלות. הערה קטנה, זה קורה רק אצלי מבין שני המחשבים בבית. במחשב השני (שכמובן מחובר ישירות לראוטר, כמוני בדיוק) זה לא קורה. מה גם, ניסיתי להחליף כבל אינטרנט, ריסט לראוטר ולמודם, ריסט למחשב, עדכון דרייברים לכרטיס רשת.

23. שלום יש לי מחשב נייח שנדלק לבד לאחר כיבוי מלא. בדקתי בביוס הגדרות של wake lan וזה נראה תקין. איפוס מלוח אם והחלפת ספק כח חדש גם בוצע אבל עדיין המחשב מדליק את עצמו לבד. אשמח לרעיונות אך לפתור את הנ"ל.

24. Started by catsmonster,

היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מדובר במחשב נייד Dell vostro 14-5480 לפני כשבוע מסרתי מחשב לתיקון, נאמר לי שלא כלכלי לתקן את המחשב בגלל הנזק התקלה הייתה שהוא מתכבה כל 5 שניות מספר ימים לאחר קבלת המחשב חזרה ניסיתי להדליק אותו ולפתע הוא כלל לא נדלק ורק מצפצף פתחתי אותו והכרטיס זיכרון נראה לי קצת שונה(פחות כהה) אבל אני לא בטוח איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את הזיכרון בזיכרון פגום? יש כל מיני נתונים על הזיכרון וגם בתושבת של הזיכרון עכשו דיברתי עם התמיכה הטכנית האמריקאית והם אמרו לי שבמערכות האלו הם שמים את הזיכרון הזה: 4GB Single Channel DDR3L 1600MHz (4GBx1) הםא זה אותו זיכרון או שאולי בישראל מחליפים את הסוג? צירפתי תמונות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.