תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הי, בעקבות שדרוג מסך, אני נאלץ לשדרג את כרטיס המסך שיש לי על המחשב לכרטיס שתומך ברזולוציה של 4k / 2160p לוח האם שברשותי מסוג Gigabyte דגם: GA-H77-D3H הבנתי שיכולה להיות בעיית תאימות של לוח האם עם הדגמים החדשים של כרטיסי המסך, אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, כמו בכותרת היום החלפתי את הכונן הקשיח של המחשב asus u36 sg ועכשיו בזמן התקנת תוכנות אני שם לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הנוסף (geforce 610m) אלא רק את המובנה של אינטל. בגלל שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה אני בטוח כמעט בוודאות שלא נגעתי בשום דבר חוץ מהברגים שמחברים את הכונן למקום ולא עשיתי שום נזק בפנים ובכל זאת מדובר בלפטופ בן 4... ניתן איכשהו לבדוק מה הבעיה איתו? אוי לפתוח אותו שוב ולבדוק נזק חיצוני? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות. למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב. אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה. אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine. אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות. זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי את הבעיה מספר חודשים ובזמן האחרון היא ממש החמירה עד כדי כך שהמסך נכבה כל כמה דקות ללא התראה. במיוחד במשחקי מחשב כאילו הוא עמוס מדי. ובנוסף יש פסים אנכיים מוזרים על המסך כאילו הכרטיס מסך נדפק. הכרטיס הוא GTX570, איך אני פותר את הבעיה חברים בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לווינדוס 10, הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האזניות לא מזוהות. אני צריך לנתק אותן ולחבר אותן כדי שהמחשב יזהה אותן (razer megalodon USB). יש דרך לגרום למחשב לזהות אותן מבלי לנתק ולחבר כל פעם? אם זה משנה, הלוח אם הוא gigabyte z170-d3h. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח האם זה אסוס מקסימום הירו viii. קניתי כרטיס מסך חדש. כשבאתי להוציא את הישן לא הבנתי למה זה נתקע. משכתי בכוח ושמעתי משהו נשבר. רק אז הבנתי שעשיתי משהו חמור ביותר. האם הקליפס הזה קריטי? קניתי titan x pascal, שהוא כרטיס די גדול וכבד. השאלה אם מספיק בברגים מאחורה בשביל תמיכה. יש לי עוד 2 pcie slots בלוח אם, אבל 2 מהם נורא קרובים אחד לשני, ואני כן בונה על האפשרות לעשות sli בעתיד. מה אני צריך לעשות? רציתי להעלות תמונות אבל זה לא נותן לי משהו מה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מנסה לחבר כבל אופטי בין המחשב לרסיבר כדי לשמוע סאונד 5.1 או לפחות סטריאו בסרטים.חיברתי ביציאת המחשב וברסיבר כבל אופטי, כיצד אני מגדיר ברסיבר לשמוע את הסאונד מכניסה זו ? רסיבר דנון AVR 3300. כרגע אני שומע דרך כבל HDMI שמחובר למחשב ולמסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נקנה לפני שנה (כל החלקים חדשים). המחשב פשוט נדלק ומגיע למצב הזה שיש בתמונה הנ"ל ונתקע. אחרי ריסטרט הוא יכול לעבוד או להגיע לצורה מוזרה אחרת ולהתקע גם. כמו כן בזמן האחרון באמצע משחק, ה fps יכול לרדת בערך בחצי ולהשאר נמוך מהרגיל וכל הsound מתחרבש ונשמע מוזר. רק ריסטרט פותר בעיות אלו. התמונה השנייה מראה את החומרה של המחשב. אם צריך פרטים נוספים, אשמח לתת. תודה
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל משחק בפייסבוק דרך הכרום והוא כותב לי הודעה "לא ניתן לטעון את הפלאגין" שדרגתי את הadobe falsh player וגם לא עזר! מה צריך לעשות כדי שהמשחק יפעל ?
-
- 3 תגובות
- 8k צפיות
-
-
יש לי בעיה של חלונות קופצים,בין היתר מאתרים מפוקפקים. התקנתי ad block plus וזה חסם אבל לא הכל.התקנתי בנוסף superantispyware בגירסה החינמית וזה ניקה לי את המחשב אבל עדיין יש לי חלונות קופצים,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה מאוד בניסיון להשתמש בדיסק קשיח שיש לי במחשב. יש לי SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. יש לי כונן נוסף (D) המשמש כדיסק קשיח לאחסון בנפח 1TB. הבעיה: 1. הכונן אינו מופיע ב 'מחשב שלי'. 2. הכונן מופיע תחת הכותרת unknown בdevice manager.--> לאחר שאני מוחק את ה'מכשיר', מאתר מחדש הוא מופיע בשמו המלא ולאחר מספר דקות גם תחת 'המחשב שלי'. 3. לאחר שהכונן מופיע ואני רואה את התיקיות, לחיצה על אחת מהתיקיות או שפותחת את התקייה לאחר מספר דקות ואני מצליח לפתוח קובץ כמו תמונה גם לאחר מספר דקות או שאינה פותחת אותה ותוקעת את התהליך! #ניסיתי להחליף את המיקום שבו הכונן מחובר ולמספר דקות הייתה לי גישה לתקיות שפסקה תוך …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח שלי בדיסק ssd. לפי מנהל ההתקנים, הדיסק מחובר כscsi ללוח, האם אפשרי בכלל להחליף אותו בssd? מדובר בdell latitude e5440 .
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשלב 2 קיטים של זיכרונות, שניהם 1600, שניהם קינגסטון היפר x האחד 9.9.9 cl9 והשני 10.10.10 cl10.. איך אני יכול להתאים בניהם? לעשות downclock לזיכרון 10 ל9?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם gah87d3h ומעבד i5-4690K לפני יומיים הפסיק לעבוד -ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא נדלק וישר נכבה בלופים מהירים של שניה כמובן שהמסך בכלל לא מגיע להדלקה. החשוד המיידי היה ספק אבל כשבדקתי עם אחר לא נפתרה הבעיה. בדקתי גם את הזכרונות ע"י החלפה שלהם ולא עזר. ואני חושד שזה הלוח אם. ניסיתי לחבר כבל USB לטלפון מאחת היציאות USB של המחשב כי אם אני זוכר טוב הוא אמור להיטען גם כשהמחשב כבוי. האם זה שזה לא מטעין אני יכול לומר בוודאות שזה הלוח תקול ? עוד דבר אני זוכר שהרכבתי את המחשב היתה בעיה שהביוס לא היה מתאים למעבד הזה והיה צריך לעדכן אותו כדי שיתמוך ע"י זה שצריך למצוא מעבד מדור קודם ואז לעדכן אני לא בטוח אבל יש מצב שגם היה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם לכונן Caddy ושמתי אותו במקום הצורב. הכונן שנמצא במקום הצורב הוא הכונן הישן שהוא HDD ובמקומו נמצא כונן SSD, שעליו גם מותקנת מערכת ההפעלה. אני לא יודע עד כמה זה משנה, אבל מכיוון שהכונן הישן היה מחולק לכמה מחיצות שונות (בגלל שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה פעם) השתמשתי בתוכנת צד שלישי כדי למזג את כל המחיצות לאחת. הבעיה היא שביצוע אתחול למחשב לוקח המון זמן (משהו כמו 4-5 דקות שלמות) אם עושים את זה בדרך הרגילה (כלומר אתחול דרך הווינדוס), והדרך היחידה להתחמק מזה זה ללחוץ על כפתור הכיבוי (אני משתמש בלפטופ ואין לי כפתור ייעודי לאתחולים). אמרתי שלדעתי זה לא קשור למיזוג המחיצות, כי עשיתי כמה פעמים פרמוט למחשב (Reset this PC דרך ווינדוס). ב…
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בבעיה בעת מאמץ במשחקים (יש לציין שהמחשב יחסית חדש). ברגע שהמחשב מתאמץ במשחק נהיה מסך שחור וזה מחייב אותי להפעיל אותו מחדש. לפני בעיה זו הייתה לי בעיה של פסים ירוקים באמצע המשחק עד לקריסת המשחק. החלפתי כרטיס מסך והבעיה הסתדרה ועכשיו התחילה בעיה זו. חקרתי באינטרנט והבנתי שהבעיה היא בספק כוח שהוא חלש מדי למחשב,מה דעתכם? ספק הכוח הוא zeus 520W.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן מחשב נייד של500 LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!! האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעיי…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב נייד של ASUS (מסך FHD)מייד כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה ראיתי שהצבעים נראיםמאוד חיוורים, כמו צבע דהוי (מקווה שהצלחתי לתאר)נסיתי לשנות את בהירות המסך וזה לא עזר.יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי: לוח אם p8p67-m מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S (בטוח שזה זה ב 99% לפי תמונות מגוגל) כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 10600U - 09 - 10 - B0 (ארבע יחידות כאלו, ז"א 8GB) ספק כוח: cougar cmx 850w בנוסף מחובר לי למחשב ssd 240GB של sandisk ו 2TB של seagate (מערכת הפעלה על ה SSD) אציין שיש לי שתי מסכים: AOC G2460P, LG E2441 אני מאמין שהבעיה לא קשורה לזה אבל מערכת הפעלה windows 10 enterprise 64bit יש לי כמה בעיות והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי cpu fan error התחיל רק אחרי שניסיתי להתמודד עם הבעיה הראשונה - מ…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, למישהו יש מושג איזה סאטא קונטרולר יש בלוח אם של הדל? הצ'יפסט הוא Q87. תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הנייד שלי (HP PRO BOOK חדש ונקנה לפני חודש בלבד) מחמם ללא שום סיבה (גם במצב שינה). מה יכולה להיות הסיבה לכך? אולי וירוס?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מקרן חום לשקע שאליו מחובר המחשב הנייח. כשניסיתי להדליק את המקרן קפץ החשמל. לאחר שהחזרתי את החשמל ראיתי שהמחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח ועדיין לא נדלק. (בדיעבד התברר כי הספק הקודם גם תקין, בדקתי לפי מבחן הסיכה שמופיע באינטרנט). המצב כרגע הוא שאני לוחץ על כפתור ה- ON במארז ושום דבר לא קורה... אשמח לעזרה כיצד לבודד את התקלה? האם הבעיה היא בחוטים מהכפתור ללוח אם? האם הלוח אם נשרף? מעבד? כמו כן, האם לדעתכם זה קשור למקרן חום שחובר במקביל או שאין קשר? (אולי הוא נדלק והקרין את אזור המחשב... לא כתוב בשום מקום שזה משפיע אבל אולי מישהו נתקל בבעיה כזו). אודה לעזרתכם משה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-