תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שדרגתי לפטופ בSSD במקום דיסק קשיח הוצאתי את הדיסק הקשיח וחברתי את הSSD ועליו התקנתי WIN 10 חדש מUSB אחרי זה הווינדוס התקין לי את כל הדרייברים ועכשיו אני רוצה לעשות "תמונת מערכת" לפני שאני התקין תוכנות אבל הוא לא מוצא לי את הSSD ..... איך אני גורם לווינדוס למצוא אותו בשביל יצירת הגיבוי ? ושאלה נוספת איזה הגדרות כדאי לעשות כדאי להגביר את האבטחה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלפטופ שלי מחובר לטלוויזיה ושהוא היה עם ווינדוס 10 אז התוכנה גדלה לבד והיה אפשר לקרוא מה היה כתוב אבל הייתי חייב לשנמך ל 8.1 ועכשיו אי אפשר לקרוא כלום מהטלוויזיה כי הכתב קטן מידי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לגלוש לאתר נענע וזאת השגיאה שאני מקבל מהכרום: www.nana10.co.il didn’t send any data. ERR_EMPTY_RESPONSE שגיאה דומה מתקבלת גם כשאני מנסה דרך האקספלורר... מיותר לציין כי כשאני מנסה להתחבר דרך מחשב אחר (היושב על אותה הרשת) אז אין שגיאה. ניסיתי לעשות flush ל DNS דרך CMD, וגם ניסיתי להשתמש בDNS של גוגל (8.8.8.8) הבעיה לא נפתרה עזרה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 5 מחשבים שמחוברים אחד לשני ברשת ביתית קווית ורובם מחוברים ל- Homegroup עם סיסמא. יש לי שני מחשבים נוספים שאני לא מצליח להוסיף ל- Homegroup (אפילו לא נותן הודעת שגיאה ספציפית, פשוט אומר שההתחברות נכשלה, וכשעושים troubleshoot הוא לא מוצא בעיות). ניסיתי למחוק לחלוטין את ה- Homegroup באמצעות ניתוק כל המחשבים מהרשת ומחיקת קבצים מסויימים כפי שראיתי במדריכים באינטרנט (עשיתי את זה לפני כמה חודשים, אז אני לא זוכר מה זה היה בדיוק) אבל זה לא עבד לי, ה- Homegroup עדיין קיים ומציע להתחבר אליו ואין דרך ליצור חדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ניד של טושיבה נקנה שנה שעברה בארה"ב הזיכרון לא מספיק לי ואני צריכה להסויף זיכרון , המחשב אומר שהכמות זיכרון קטנה ( יש לי רק חומר לימודי ותמונות( מי יכול להסביר לי מה עלי לעשות אני גרה בירושלים תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, השגתי מחשב נייד משומש ורציתי להעביר את הכונן קשיח שלי מהחשב הישן(intel pentium e6600, foxconn motherboard, 2gb ram) אל המחשב החדש(8gb ram, asus motherboard, intel pentium g645) אבל המחשב לא מצליח להגיע אל השולחן עבודה, הוא ניסה לתקן את עצמו ולאחר מכן ניסיתי לעשות שחזור מעכת וגם לא עזר. מה הבעיה, אין דרייברים שיתמכו המחדש החדש? איך אני מסדר את זה בלי להתקין מחדש מערכת הפעלה? איזה מעבד יותר טוב, ה E6600 או ה G645? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד של דל - Dell Inspiron 15 7000 7577 לאחרונה כשהוא מתעורר ממצב שינה המסך מראה רק נקודות צבעוניות (בתמונה) אני צריך לכבות ולהדליק אותו כדי שזה יסתדר. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מקווה שאני בפורום הנכון ברשותי כיום מחשב בן כ-4 שנים, ללא כונן SSD אני רוצה לרכוש כונן SSD כדי לשפר את פעילות המחשב. קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי החיבורים ואודה לעזרתכם האם איזו סוג חיבור אני יכול לחבר ( SATA, M/2 PCIE ) תודה רבה בנוסף, אני רוצה להוסיף זכרון, אשמח לאותה עצה ( האם אני יכול להוסיף והאם יש סוג מסויים ) תודה רבה רבה מצ"ב המפרט Intel core I5 3570K 3.4 Ghz 6MB L3 cache S1155 arctic Cooling Freezer 11 LP CPU Fan for Intel s775, 1156 Gigabyte GA z77 D3h (LGA-1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 1600, 2*pci-e,VGA,DVI, hdmi/ G.skill ares 2*4GB DDR3 1600 MHZ pc3-12800 kit cl-9-9- (F3-1600c9d-8gab) segate B…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה. התעוררתי והמחשב לא הגיב, לא היתי בטוח אם הוא במצב שינה שלא מתעורר או כבוי. לחצתי על כפתור ההפעלה, הנורה של המחשב נדלקה, אבל לא היה שום דבר במסך, והמאוררים לא פעלו. ניתקתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הספק כוח מהלוח אם, ניתקתי את הכוננים הקשיחים ואת הזיכרונות RAM, הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאת שיש על הלוח אם. לקחתי מחברה שלי את הפן שלה וניקיתי את כל האבק במרפסת (על מצב קירור כמובן). חיברתי הכול חזרה, הדלקתי את המחשב, והאורות נדלקו יחד עם המאווררים (שזה טוב לא?), לא הופיע דבר במסך והמחשב נכבה, ולאחר חצי שניה נדלק שוב והמחשב כבה. ניסיתי שוב לחזק את הזיכרונות RAM, להוציא להכניס. ניסיתי כמה פעמים להוציא א…
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי היה צריך לעבור פורמט ל C והתקנה חדשה של וינדוס אני חושב שהוא היה מתחבר לאימייל דרך איזה תוכנה מוזרה כמו אוטלוק או משהו בסגנון POP3 שאיכשהו מתחבר לנטויזיון דרך תהליך מסובך ומסורבל השאלה היא איפה נשמר כל התוכן של האימייל כי היו לו שנים של מיילים האם זה יושב על המחשב על C שפורמט או שזה יושב של השרת של נטווויזן ואם הוא יצליח לגשת שוב למייל היו שם הדברים ואיך עושים את זה כנראה הוא צריך לדבר עם תמיכה על מנת לסדר את התוכנה וכל ההגדרות?
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בסלון שיש עליו GTX 1060 של NVIDIA שמחובר לרסיבר של קולנוע בייתי ומשם לטלויזיה. אתמול החלפתי טלויזיה, אחרי ההחלפה באמת היתה לי את האפשרות להעלות רזולוציה ל4K אבל אחרי RESTART פתאום נעלם לי הCONTROL PANEL של NVIDIA, הרזולוציה מוגבלת ל1920x1080 ואין לי אפשרות להוציא שמע דרך הHDMI, עם איזשהו דרייבר ג'נרי של WINDOWS. ניסיתי: 1. לחבר ישירות לטלויזיה במקום דרך הרסיבר 2. להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש 3. לנתק מהחשמל 4. לפרק את הכרטיס מסך ולחבר מחדש (לא ניסיתי עדיין להחליף סלוט PCIE בגלל שיש בעיית מקום במארז בסלוט השני) 5. לבטל את הכרטיס מסך ONBOARD דרך הביוס כאשר מסירים לגמרי את הדרייברים הWINDOWS מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראווטר ובלפטופ הרשת האלחוטית לא מצליח להתחבר רשום לי מוגבל. מישהו יודע מה לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח בן כ 5 שנים. סה"כ עובד בסדר לגיל שלו, מה גם שאני לא עושה בו שימוש כבד מדי. בעיקר אינטרנט ושימוש משרדי (וורד, אקסל וכו') כבר הרבה זמן שיש משהו שמאוד מציק וזה כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר בשביל לפתוח תפריט (לדוגמא כדי לראות את "פתח באמצעות" או "מחק" וכו') הפעולה נתקעת. יש את עיגול הטעינה של ווינדוס ואחרי כמה שניות התפריט נפתח. מצד אחד זה נשמע קטנוני אבל כשיש הרבה דברים לעשות עם הלחצן והוא כל פעם נתקע זה מאוד מאט את העבודה. מישהו יודע איך לפתור את זה? אני מצרף תמונה של פרטי מחשב בסיסיים, לא יודע בדיוק מה צריך לצרף. אם צריך עוד משהו אני אחפש. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החיבור הקדמי לאוזניות נדפק..נשבר בתוכו חלק מחיבור האוזניות. ניטרלתי, ניתקתי מהלוח אם. קניתי מתאם USB עם כניסת מיקרופון ואוזניות /רמקולים. בווינדוס 10 אפשר להגדיר שזה יהיה דיפולט פלייבק, או רמקולים רגילים המחוברים בפאנל אחורי (פלאג ירוק רגיל) איך עושים שהכל יעבוד יחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ביצעתי לאחרונה התקנה מחדש של ווינדוס 10 (מקורי) , התקנה של תוכנות אדובי לייטרום פוטושופ דרך הענן שלהם ( מקוריים) צצה לי בעיה שעוד לא ניתקלתי בא קיצורי הדרך בפוטושופ הפסיקי לעבוד ל CTRL I להחלפת הצבע X , ctrl shift I ו קיצורי דרך לאיחוד שכבות עוד כמה קיצורי דרך נוספים , ניסתי לבצע התקנה מחדש של התוכנות ללא הצלחה. מכירים את התופעה , מה עושים ???.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב DEL 780 - ישן עם מעבד 4 ליבות וכרטים מסך GT240 לכרטיס המסך יש יציאת HDMI אבל הרזולוציה המקסימאלית שאני יכול לראות היא FUL HD יש לי מסך חדש של 4K. האם יש אפשרות לראות 4K עם הכרטיס הנוכחי ? אם לא איזה כרטיס מסך יכול להתאים רצוי עם יציאת DP לא יקר אבל שיוכל לשמש אותי כשאחליף למחשב מתקדם יותר
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, היום הגיע לי מחשב נייד שרכשתי לפני כמה שבועות, המחשב הנייד הוא DELL XPS 15 9560. לפי ההוראות צריך לחבר את המחשב לאדפטר, את האדפטר לחשמל וללחוץ על מתג ההפעלה, העניין הוא שברגע שאני עושה את זה לא קורה כלום. המחשב חדש לחלוטין לא השתמשתי בו פעם אחת. מוכרח לציין שאכן הכבל טעינה כן עושה אור כשהוא מחובר לחשמל (נורת led קטנה על הכבל) אך כשאני מחבר אותו למחשב הנייד אין אורות של טעינה על המחשב עצמו. מה גם שיש מתאם לחשמל כי החיבור הוא לשקעים של ארה"ב (בספק אם זה זה). שוב אציין שהמחשב חדש לחלוטין. זה משהו ידוע שקורה או שזאת בעיה במחשב עצמו ואני צריך לשלוח אותו לתיקון כבר?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום,קניתי מבאג אתמול כונן קשיח של MY PASSPORT בגודל טרה בייט אחד, ובטעות כשחיברתי אותו למחשב, מחקתי את כל תכולתו (הדרייברים הנחוצים לו). כאשר, ניסיתי להתקין אותם מחדש, ההתקנה שלהם פשוט תוקעת את המחשב (הורדתי את ההתקנות מהאתר הרשמי), וכך גם כשאני ניסיתי להיכנס לכונן עצמו דרך המחשב שלי (המחשב מזהה את הכונן אך לא ניתן להעביר אליו קבצים, כשמנסים להעביר ההעברה קופאת). זה ממש דחוף לי, אני רוצה להעביר לשם קבצי מערכת הפעלה על מנת לפרמט את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום כששוטטתי בתיקיות המחשב פתאום שמתי לב לשם לא מוכר ברשת - יש מה "לדאוג"\לבדוק\לעשות? האם זה יכול להיות פשוט מחשב (שלי\לא שלי) שנמצא קרוב לראוטר? יש דרך לדעת אם הוא גם הוא רואה את המחשב שלי\האם נגעו בקבצים? מצורפות שתי תמונות תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים הוא מתכבה ונדלק שוב בלי שמופיע כלום על המסך. לפעמים הוא נדלק, מתחיל לעלות ואז עושה לע מסך כחול לשניה, מתכבה וממליץ לי לעשות תיקון איתחול.. מצורפות תמונות של המסך הכחול ושל השגיאה שהוא לא מצליח לתקן בתיקון איתחול.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-