תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום כבר כמה ימים שהמסך נכנס לי לPower saving mode איך שאני מדליק אותו. המחשב עצמו עובד ושומעים שהווינדוס עולה. השאלה אם זה בהכרח בעיה בכרטיס מסך ואם יש משהו לעשות חוץ מלהחליף אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
בדקתי בגוגל וראיתי שהבעיה הזאת מוכרת ... כל פעם שאני מזיז את הסמן של העבר עם הגלגלת למעלה ומטה יש פריזים קטנים הדף לא זורם חלק זה לא קורה כל הזמן אבל ברוב המקרים או שהדף עולה ויורד לאט יותר מגוגל כרום למשל זה ממש מעצבן , זה נתקע לשניה אבל זה מעצבן הדף לא זורם וצריך לגלול בלחיצה על הסמן של הדפדפן בצד ימין יש פיתרון אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - קראתי קצת בבלוג וירדתי ל AD BLOCK 2..5.1 וגם זה לא עזר חזר ל GOOGLE CHROME
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב קטן מסוג banana pi m1. ורציתי לחבר אותו למסך של המחשב נייד. כך שאני יראה רק את הbanana pi. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכונן התחיל לעשות בעיות, הרצתי את התוכנה לבדיקה וצירפתי את התמונה של התוצאות, מה ניתן לעשות, יש אפשרות לנסות לתקן?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כהרגלי הורדתי ספאם מהרשת ונפלתי על וירוס הצלחתי להתמודד איתו כמעט עד ליסוד וכעת נותרו פה רק כמה ריקושטים קטנים כל כמה דקות (רנדומלי) נפתח לי אתר פרסומת אפילו שהדפדפן סגור קיצור הדרך בשולחן העבודה לכרום מקבל נתיב להתחבר לאתר ספאם כל פעם מחדש: C:\chrome.exe --load-extension="C:\Users\51D6~1\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdfflnk" http://fanli90.cn/ (מדובר ב2 וירוסים שונים שהגיעו ממקורות שונים בזמנים שונים) מחקתי את מה שהנתיב מחיל וכאשר הוא לובש את הנתיב הזה, אני מקבל ERROR בעת פתיחת הדפדפן. ניסיתי NOD32 וגם malwarebytes אך ללא הועיל. הסרתי כרום מחקתי את התיקייה המחילה מחקתי USER LOCAL ווידאתי שאין ל…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, רכשתי asus gtx 1070 strix ודרושה לו כניסה אחת של 8 פינים. ברשותי ספק כוח בערך בן 5 - seasonic ss-600ht active pfc f3. יש לו יציאה אחת של שמונה פינים בלבד (שחיברתי ללוח אם). יציאה של 6 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. האם אני יכול לקנות מחבר להמרה בין ה6 פינים ל8 פינים? (או אולי עם שילוב עם ה4 פינים). האם יש דרך איכשהוא לגרום לכרטיס מסך לעבוד עם הספק הזה או שאני חייב לקנות ספק כוח חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במחשב ישן אבל עד לאחרונה עבד מצוין המחשב נדלק והמסך נשאר שחור החלפתי ספק והמחשב עולה ואחרי מס' דקות קופא/נתקע כשאני מפעיל מחדש המחשב נדלק והמסך שוב נשאר שחור והמחשב לא עולה ניתקתי את הספק מהלוח והחזרתי וזה חוזר על עצמו המחשב עולה וקופא אחרי מס' דקות וכו' המסקנה שלי זה שהלוח עשה את שלו וגוסס אני צודק? יש סיכוי שזה משהו אחר? (זיכרון לדוגמא)
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבעיה הזו? איך פותרים אותה? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד בן 3 שנים ,אין אחריות יותר . ואני רוצה לדעת האם תוכנות לעריכת ודיאו מאמצות את המחשב כך שכדאי לי להמנע מזה (אין לי ממש אפשרות לקנות חדש כרגע) או שאין לי ממה לחשוש? המחשב הוא ASUS N550JV רוב הזמן הוא מרגיש דיי בסדר מבחינת החום של המארז! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים בטלויזיה,החיבור נעשה דרך כבל HDMI ,עכשיו הבעיה שהכרטיס קול (ההתקני שמע)לא מזהה את האודיו של הטלוויזיה (וגם לא את הרמקולים של המסך מחשב) בכדי שהם יפעלו צריך לעשות ריסטרט למחשב ואז שנייהם מופיעים (גם החיבורים של הטלוויזיה וגם של הרמקולים במחשב) אבל מה,אחרי כמה ימים שניהם נעלמים ואז צריך לעשות שוב ריסטרט למחשב,איך מקבעים את שני החיבורים האלה שלא יעלמו מהמחשב ? קיים אצלי גם חיבור לרמקולים למחשב שמחובר כמובן למחשב והחיבור אף פעם לא נעלם. אשמח לעזרה,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית זקן עם 4GB RAM והוא מתחיל לעבוד לאט עם כל הדברים שמותקנים עליו. לכן אני רוצה לקנות עוד 4GB של זכרון כדי שירוץ יותר חלק הבעיה שלי היא התאמת הזכרון ללוח אם. הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE P55A-UD3 ואני רוצה לקנות זכרון KINGSTON FURY 4GB 1866MHZ ( הוא פשוט ממש זול באינטרנט) ניסתי להסתכל קצת בנתונים של שניהם: הנתונים של הלוח אם הם: Intel® P55 Express Chipset Memory 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2200/1600/1333/1066/800 MHz memory modules Support for no…
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 310. כשאני נכנס לאתר של לנובו הוא מודיע לי שאני צריך לעדכן את הדרייבר lenovo system interface foundation, שהוא בגודל כ-250GB. מה זה הדרייבר הזה ואני בכלל צריך אותו? המחשב ברשותי כחודשיים ועובד בלי שום בעייה. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-