תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי win xp pro כונן צריבה _NEC DVD_RW ND-3550A דיסק לצריבה 8xDVD+R 4.7GB מנסה לצרוב קובץ iso image בגודל 4.6GB מתקבלת הודעת שגיאה הבאה An error occurred while burning the disc. Most likely the disc is not usable. Usually, these errors happen if the inserted media is not compatible to the drive or of poor quality. הדיסק משמיע אודיו ומראה סרטים אבל מסרב לצרוב. מהו הפתרון? תודה, רויטל
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Win7 x86 Home Premium בן כמה שנים, חומרה בסיסית ללא אף כרטיס, שימוש מינימלי בלבד. התחיל לקפוא אחרי כמה דקות של שימוש. לאא נעשה כל שינוי בחומרה בשבועות האחרונים, לא הותקנה אף תוכנה חדשה, לא הותקנו עדכוני Windows לפחות חודש ולא הוחלפו דרייברים. אין שום הודעות שגיאה ב- Event viewer, אין רעשים חשודים מהדיסק או מהמאווררים. לא נראה שזה חום -- המחשב עבר ניקוי יסודי לפני כחודש והוא קופא גם כשבחדר מופעל מזגן שמוריד את הטמפ' לרמה שבה פינגווינים היו מתלוננים על הקור. אין לי יותר מידי רעיונות. חוץ מלהחליף את הזיכרון ולנסות הפעיל את המחשב עם דיסק קשיח אחר. יש לכם משהו להציע?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הקיצר המחשב שלי והספאיה שמאחורי זה פשוט גוש כבלים ענקי וזה נורא מציק בעין. החלטתי לשבצ ולטפל באסתטיקה של הכבלים, מה הדרך הטובה ביותר להצמיד לקיר ולמתוח אותם? יש לי את המסמרים האלו עם נפלסטיק הלבן אבל נראה שהם לא עושים את העבודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כשחיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי לטלויזיה כדי לראות סרטים בצורה ישירה הטלויזיה קלטה את ההארד דיסק ולא היתה בעיה (חיבור USB) אני צריך שבאופן קבוע ההארד דיסק יהיה קצת רחוק מהטלויזיה ולכן קניתי כבל מאריך לUSB של 3 מטר ודרך הכבל מאריך הטלויזיה לא מזהה את ההארד דיסק כשחזרתי לחנות (חשבתי שהכבל לא תקין) נאמר לי שבגלל איבוד מתח אין מצב לחבר הארד דיסק נייד דרך כבל מאריך האם זה נכון? איך אני יכול בכל זאת לחבר אותו דרך כבל מאריך? (אני צריך הארכה של 2-3 מטר)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…
-
היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המסך לפני עדכון דרייבר הכרטיס מסך ,היתה בעיה אך ורק עם דפדפן פיירפוקס , לפתע הוא ניהיה חשוך אחרי עדכון דרייבר המחשב פשוט בלי קשר לפיירפוקס היה עם גלים על המסך כאלו רעידות על המסך . והיום זה היה השיא, המסך נכבה נדלק לבד (שום פעולה או מאמץ לא היתה על המחשב הוא היה רק דלוק ועל דפדפן כרום) אז הוא נכבה נדלק בין ליבן היו רעידות ממש איומות (צלמתי אבל זה לא נראה במצלמה) אחרי דקה הוא נדלק ונכבה רק מידי פעם ! והיו את הרעידות בלי הפסק . פשוט כבתי אותו וזהו . הערות : הוחלפה היום משכה טרמית למעבד והוא נוקה כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום והחזרתו (לפני כל הוצאה של רכיב ממקומו אני מצלם תמונה 2) הכל השתבש אחרי עדכון דרייבר דרך AMD ועדכון דרך מקס דרייבר(התוכנה של עדכונן דרייברים) נהיו בעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי לא מזמן ריסט להגדרות הביוס (לאחר מכן גם Flash) ומאז בזמן ה-Boot אני מקבל את ההודעה: Scan devices, please wait. ואחרי כמה שניות מופיע No device found ואז המערכת ממשיכה לעלות כרגיל. מה פשר ההודעה הזאת? היא אמנם לא מפריעה יותר מדי, אבל יש דרך לבטל אותה?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש ('ssd;WIN7,64BIT,מעבד COREI7,) מחשב חזק מאוד שאמור לעבוד עם תוכנות כמו מקס,כל תוכנות אדובי למניהן תלת מימד,אנימציה וסרטים) לפני יומיים השארתי את המחשב דולק וכשחזרתי הביתה הוא היה כבוי...כשהדלקתי אותו הופיעה הודעת שגיאת אתחול וחיכיתי מספר פעמים שהוא יאתחל את עצמו מחדש- הוא לא הצליח להידלק וההודעה שחזרהה והופיעה הייתה שיש בעיה בווינדווס 32BIT בדיסק E (שלפי מיטב זיכרוני זה ה SSD) אני לא ממש מבינה במערכות וכו אבל אין לי בכלל מערכת 32 ביט אם זה בכלל קשור... התקשרתי לתמיכה כי קניתי אותו באייבורי והם אמרו שאין מה לעשות ושאני צריכה להביא את המחשב אליהם ווו... שזו הבעיה הכי גדולה שלי יש אפשרות שכל המידע שהיה לי במחשב אבד (פרוייקט גמר,עבודות במשך ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל אני מצטער אם כבר נשאל פה על התקלה הזאת, לא מצאתי בנעוץ. אז זה הסיפור: לפני בערך שבועיים המחשב התחיל לעשות ריסטרט (בתוך מערכת הפעלה) אחרי כמה זמן של שימוש. אחרי פעמיים שזה קרה גיליתי שהמאוורר של המעבד בקושי זז והסיבה היא התחממות יתר. העברתי את המחשב לחבר שעוסק בתחום, לא היה לו את החומרים לתיקון אז הוא העביר לאיש מקצוע אחר שטען שהבעיה הייתה המשחה התרמית (והחליף אותה) [בעוד שאני חשבתי שיהיה צורך להחליף את המאוורר כולו]. ביקשתי מהחבר שיבדוק את המחשב, הוא אמר שהמאוורר עובד כמו שצריך ומע' ההפעלה עלתה והכל בסדר, וקיבלתי את המחשב חזרה. כשניסיתי להפעיל בעצמי, אף אחד מהתקני הקלט/פלט לא הראה סימני חיים, המחשב השמיע רצף צפצופים שלפעמים פסק אחרי בערך 20 ולפעמים לא פ…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל DG43RK שגם כשאני מפעיל אותו ללא זיכרון הוא עושה 3 צפצופים קצרים. ב- Manual של הלוח כתוב ששלושה צפצופים מצביע על בעיה בזיכרון. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה לא עזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי ניקיונות למחשב ישן, בינהם כיווץ דיסק. עשיתי ריסט והמחשב לא עולה בכלל. כתוב bootmgr is compressed press Ctrl alt del to restart תודה
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה ריסטרתים בלי סוף ,מגיעה ללוגו של חלונות נכבה ונדלק שוב בלי סוף. החלתתי להתקין חלונות מחדש הוא הגיע עד השלב שצריך לבחור שפה וללחוץ התקן וקרס שוב. ניתקתי את דיסק קשיח חזרתי על פעולת התקנת חלונות והוא קרס,לפני זה ניתקתי את הCDROM והוא קרס,החלפתי זכרונות אחרים אותו דבר,טמפרטורות המעבד מצויינת 35.מסרתי את הלוח לבדיקה בksp כי הוא באחריות הם אמרו שהלוח בסדר. לא יודע מה לעשות,הספק שלי בן שנתיים די איכותי 900w של antec
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי יחסית חדש אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה שלו טובה הוא מצביע על 40 מעלות ופולט חופ מי המאוור האחורי שבמחשב הקודם שלי זה לא היה . השמח לעזרה ומקווה אני במקום הנכון לגבי הפנייה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הורג אותו כל פעם שהוא מאמץ את המחשב אבל הוא חוזר מייד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, המסך מציגלי את כל הפקודות עד לטעינת הווינדוס (ווידוס XP), לאחר מכן המסך מפסיק לעבוד וכבה. גיליתי גם שכשאר הווינדוס עולה המאוורר על הכרטיס מסך מפסיק לעבוד (לפני זה הוא עובד -> Gforce 8600 gt). המחשב כמובן עובד. בינתיים, ניקיתי את המחשב מאבק, ניקיתי באופן יסודי את הכ. מסך + פרקתי את המאוורר וניקיתי גם אותו. אשמח לעזרתכם, תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד טושיבה L645D שנקנה בארה"ב לפני שנתיים וקצת. בתקופה האחרונה הוא התחיל לכבות ספונטנית. פירקתי אותו וניקיתי עם אוויר דחוס. אמנם לא הפרדתי את הלוח אם והגוף קירור אבל לא נראה לי ששם הבעיה. הורדתי HWmonitor ובהמשך Speedfan ושתיהן אומרות שהמעבד נע בין 80C במנוחה ל 100 במאמץ ובאמת שהוא קורס הוא מאוד חם, בגלל זה הורדתי אותן. לפני שהתקנתי את SpeedFan חיפשתי ב BIOS איפה ההגדרות של המאווררים אבל לא מצאתי (כנראה שאין) והתוכנה אמנם יודעת לתת טמפ' של המעבד ודיסק קשיח, אבל לא מצליחה לשלוט במאוורר, ואמורת שהוא על 0 סל"ד. הייתי חושב שהלך המאוורר אבל מיד עם ההדלקה של המחשב הוא כן פועל, ואלא עם אני שומע את ההרדיסק מה שלא נראה לי, הוא עובד בסל"ד מאוד נמוך כל הזמן,…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, אצל חברה שלי יש בעיה. מחשב נייד מסוג ASUS עם מערכת הפעלה WIN7. הבעיה היא שהכפתור הבקספייס מזוהה ככפתור אחר (בהתחלה היה / ועכשיו Q) ובנוסף ברגע שלוחצים על הכפתור נפתח תפריט הגדרות של דפדפן CHROME או EXPLORER בהתאמה. ישנה בעיה דומה שרוצים ללחוץ על סימן שאלה וזה מזוהה כרצף של כפתורים. תודה מראש, תומר
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי בטעות WIN 7 על כונן קשיח שלא התכוונתי להתקין עליו. כשגיליתי, התקנתי מתוך הWIN עצמו על הכונן השני, ובmsconfig הסרתי את הכונן הראשון כדי שלא תהיה לי אופציית בחירה בעליית המחשב. חשבתי שעם זה סיימתי, אבל כשאני מנתק את הכונן הראשון, הWIN לא עולה מהכונן השני. רק כששניהם מחוברים. למה זה?? הכונן הראשון - SATA, השני - IDE. אני מת להעיף את הכונן הראשון, אבל אני תקוע איתו כרגע במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מסך מעולה של סמסונג שעלה לי בזמנו 2000 שקל וכבר שוכב כמעט שנתיים ללא שימוש אני רוצה להשתמש בו בתור מסך שני בנייד שלי שיש לו יציאת HDMI שלפעמים אני מחבר איתה את הנייד לטלויזיה בסלון מישהו יודע האם קיים מתאם מ HDMI ל DVI האם זה יעבוד לדעתכם ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-