תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד והמסך לא עולה איך אוכל לבדוק האם המסך נידפק או שזה משהו אחר דגם המחשב HP POVILON FX 1000 תודה מראש אני מקווה שאני בפורום והלינקיה המתאימים
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני מקבל המון מסכים כחולים בעת השימוש במחשב, כשלפי מה ששמתי לב המסכים הכחולים קורים כשאני גולש באינטרנט. ניסתי לפרמט, פעמיים, והבעיה חזרה, מהה גם שיש לי אנטי וירוס שלא דיווח על בעיה כלשהי(נוד 32). שוב, אציין שזה אף פעם לא קרה לי בזמן משחק, סרט או שיר ששמעתי, אלא אך ורק בגלישה באינטרנט(משתמש באספלורר 9, אם זה משנה). יש מצב שזה הכרטיס רשת? המודם? או שאין סיכוי וזה בכלל רכיב חומרתי אחר כמו מעבד, זיכרון, לוח אם, הארד דיסק או כרטיס מסך? אגב, כשיש מסך כחול, המספרים שמופיעים רומזים לך על מציאת הבעיה או שזה אותם מספרים בכל מסך כחול כלשהו? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ללוח אם המחשב מפסיק לעבוד שאני מוציא אותו המחשב עובד אבל לא עולה מה יכולה להיות הסיבה? מה התפקיד של השקע הקטן? (השקע הקטן השמאלי בתמונה )
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן בזמן שימוש במחשב, המסך שלי נכבה. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, המסך רושם NO SIGNAL, אבל המחשב עולה כרגיל ואני שומע את הצליל של פתיחת וינדוס. הכרטיס הוא 4870 1GB של SAPPHIRE. החלפתי בכרטיס דומה של חבר והמחשב עולה כרגיל. אז כנראה שאין בעיה של ספק כוח או לוח אם. ניסיתי גם את שתי היציאות של כ.המסך אך בשניהם אין תצוגה בכלל, לא ב BOOT של המחשב ולא בוינדוס. אבל כל פעם אני שומע את הסאונד שוינדוס עלה כרגיל. יש עדיין אחריות לכרטיס אבל האם יש איזושהי דרך לפתור את זה לבד?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, הבעיה חזרה על עצמה פעמיים אז החלטתי לפנות אליכם. הבעיה (מסך כחול) מופיעה כאשר אימיול עובד בשיא המרץ (לאחר 12 שעות עבודה בערך כשהוא כבר מחובר להרבה מקורות) וביחד איתו אני מפעיל שיחת וידאו של סקייפ 2.5. כלומר, אם אימיול יפעל לבד או סקייפ לבד, הכל יהיה בסדר. אני שואל את השאלה כאן, כי מעבר לבעיית תוכנה, שזה עלול להיות המצב כאן, אני רוצה לוודא שזו לא בעיית חומרה. אני רוצה לציין שזה קרה רק לאחרונה כשהתחלתי להשתמש בשיחות וידאו של סקייפ (המצלמה שלי היא CREATIVE VISTA PRO ) מפרט המחשב שלי מופיע בחתימה למטה. כדי לאתר תקלות בעצמי הרצתי את MEMTEST (הגרסא שעולה לפני חלונות ב BOOT עצמו) כמו כן הרצתי את HOT CPU TESTER PRO 4.3 שהריץ בדיקה של 6 וחצי שעות על המחשב כולו ולא מצא בעיות. …
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובלוח האם יש 2 חיבורי PCI רגילים. חיברתי לשניהם כרטיסים: כרטיס טלוויזיה וכרטיס firewire. שני הכרטיסים היו מחוברים במחשב הישן שלי ולכן אני יודע שהם תקינים. המחשב לא זיהה את כרטיס הטלויזיה ואת כרטיס הfirewire אני לא יכול לומר כי אין לי דרך לבדוק זאת (פיזית) שכחתי לכתוב...שניהם חיבורי pci וכמובן שיש חיבור pci-e אבל הוא תפוס ע"י כרטיס מסך... התקנתי אוורסט והנה התמונה של חיבורי בPCI: (סליחה על הגודל אבל רציתי שיהיה אפשר לקרוא את הכיתוב)
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום ניסיתי להוסיף עוד 512 PC3200 לזיכרון 256 PC2700 ללוח אם של גיגבייט המחשב לא עלה לאחר הוספת הזיכרון אז החזרתי את המצב למה שהיה בהתחלה והמחשב לא עולה מצפצף ללא הפסקה וניקתעה בשלב הביוס לאחר שהוא אומר את סוג המעבד ואמור לספור את הזיכרון ניסיתי להפעיל רק אם הזירכון החדש ניסיתי את שני הסלוטים גם אם הישן וגם אם החדש כלום לא עובד הצילו, תודה !!
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המחשב עולה עד לתצוגה של הדסקטופ לא כולל השורה של הSTART ואז עושה ריסט לפעמים יש מסך כחול (c0000145) ולפעמים לא ואחרי איזה 2-3 או יותר ריסטים הוא עולה ולפעמים הוא עולה ישר, התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים לא אזר הצלבתי את הזכרונות עם מחשב אחר והם יאצו תקינים יכול ליהיות שהבעיה בלוח אם? ואולי חשוב לציין שהמחשב חדש לחלוטין תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום,אני צריך עזרה בבחירת ווינדואוס, יש לי התבלטות בין 7 ל10 מה עדיף מביניהם ומה ההבדלים, ואם אפשר מדריך התקנה, בנוסף אני רוצה להרחיב זיכון במחשב, איך אני מוסיף את הדיסק הקשיח החדש בלי שימחקו לי כל הקבצים ואוכל להשתמש בו.אני רוצה לרכוש למחשב Samsung 850 EVO 250GB או Samsung 850 EVO 500GB רציתי לדעת מה מהם מומלץ ואם יש עדיפות לאחר.חשבתי לרכוש בנוסף זיכרון ראם נוסף, האם יש ביניהם הבדל? ומהו?http://ksp.co.il/?uin=21135&select=.1038..392..166..786.אוhttp://ksp.co.il/?select=.166..796.&...t=&store_real=חשבתי לרכוש את הזיכרון הזה האם הוא נחשב לטוב או שעדיף לי לקנות זיכרון חיצוניhttp://ksp.co.il/?uin=20584&select=....45..2076..1438.בכונן שלי יש אפשרות להתקנה של ע…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום. הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאת הטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות) עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן...
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי! משום יש לי תיקייה בתוך my pictures שיש בה סרטים ותמונות ומלא דברים שלי (היא מסובדרת אין הרבה קבצים בתך אותה תיקיות) וכל הקבצים משם כל המזן תוקיעם לי תמחשב למה זה? מה אני יכול לעשות כדי לבדוק מה הביעה יש לי הארד דיסק דיי בגרוש (excelstor
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) >…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים קניתי שני דיסקים קשיחים של WD 160GB SATA . לפני זה היה לי דיסק קשיח IDE 80GB ושמתי לב מבדיקות שעשיתי שהמערכת הפעלה עולה כעת יותר לאט מאשר קודם לכן. אחרי ה BOOT כאשר החלון הראשון של המערכת הפעלה מופיע עם הסמן הכחול הזה שרץ.. ההרד דיסק כאילו נכנס לדיליי כזה ולא עובד בכלל. רק לאחר 10 שניות בערך הוא מתחיל לעבוד ומפה והלאה הכל בסדר. חשבתי אולי זה רק אצלי ( לוח אם או משהו ) אז הלכתי לאח שלי שיש לו הרד דיסק רגיל IDE והמערכת הפעלה עולה תוך כמה שניות כמו שצריך להיות. מתוך סקרנות חיברתי אצלו הרד דיסק SATA ושוב.. המערכת הפעלה עולה באופן משמעותי יותר לאט ! יש הבדל של איזה 15-20 שניות. משהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת ? יש איזה אופצייה אולי בביוס שצריך להגד…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי MAG XJ700T שמשרת אותי כבר הרבה מאוד זמן, מעל 3 שנים לדעתי. לפני כמה ימים, בזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך התחיל להשמיע צפצוף מעצבן שנשמע כמו צפצוף באוזניים שבא אחרי ששומעים רעש מאוד חזק, כיביתי אותו והדלקתי שוב אחרי שעה בערך. הצפצוף הפסיק, אבל התחילה בעיה אחרת - המסך, על 85Hz ב-1024X768, נותן הרגשה של קצב ריענון נמוך בהרבה ומעייף את העיניים מהר מאוד. ניסיתי לעבור ל-800X600 ב-100Hz והבעיה נפתרה. אבל מאוד לא נוח לעבור ברזולוציה נמוכה כל כך. ניסיתי גם לעשות Degauss, שלא עזר. המסך בסוף חייו או שיש פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב המחשב ניתקע אי אפשר אפילו להתקין תוכנה הפעלה .שללתי בעיית זיכרון ובעיית אר דיסק הם יש מצב לבעיית מעבד ? ??? אשמח מאוד לקבל עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים פירמטתי את המחשב, הגדרתי הכל כרגיל והתחלתי לעבוד איתו... בהתחלה הייתה איטיות כימעט בלתי מורגש, אבל ב4 ימים האחרונים כבר אי-אפשר לסבול את זה.. כל שעתיים-שלוש המחשב נתקע....עובד באיטיות ובתקיעות... לפני הפירמוט הייתי יכול להריץ משחק+אימיול+bitcomet....עכשיו אני בקושי מריץ משחקים... המחשב שלי מוגן כראוי...ואין שום וירוסים\ספייוורים וכו' עשיתי איחוי דיסק והבעיה עדיין לא נפתרה... **<-המפרט שלי כתוב בצד...** בדקתי גם שהמעבד\זכרונות פועלים במהירותם הרגילה... חשבתי שאולי זה הoc לכרטיס מסך, אז עכשיו כל המחשב שלי בסטוק... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה... תודה מראש... Install
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב נייח שהוא מבצע ריסטארט בלופים כמה שניות לאחר ההדלקה, על המסך לא מוקרן כלום עדיין והוא פשוט שחור. מה ניסיתי לעשות : להוציא את הסוללה של לוח האם - לא עבד לנקות את הזיכרון - לא עבד להעביר את הזיכרון לסלוטים אחרים - לא עבד לנתק את כל מה שמחובר ללוח האם שהוא לא הכרחי (צורב, מאווררים) - לא עבד להדליק את המחשב ללא חיבורים חיצוניים רק עם חיבור כבל מתח - לא עבד מה לדעתכם הבעיה? מה עוד כדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הורדתי משהו, כמה קבצים (ותוכנות) היו פתוחים, מוסיקה בוויליום גבוהה, פתאום המסך התחרבש והמוסיקה קפצה.. חיכיתי איזה 10 דקות, ולא הייתה תגובה. כיביתי אותו מהלוח אם מאחורה, ניתקתי את הכבל הראשי של כל החשמל בחדר, וחיכיתי 10-15 דק' שהמתח ירד. הדלקתי, והכל היה בסדר חוץ מזה שכונן D נעלם (אבל זה כבר בטיפול בפורום אמצעי אחסון). קיצר מישהו יכול להגיד לי למה הוא פתאום קרס? נ.ב היה לי אוברקלוק (הגבול של הלוח) לפני קצת יותר משבוע, אבל ביטלתי אותו. יכול להיות שזה קשור?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי בעיה והיא כזאת ... אני רוצה לבדוק אם הכרטיס מסך שלי תקין הורדתי תוכנה אקוואה מרק ו 3 D מארק באקוואה מארק נכנסתי לאפשרות הראשונה ויש כמו סרט שממשיך ולא מספיק .. איך אני אמור לדעת אם הכרטיס טוב ? אותו דבר ב 3DMARK יש סרט ... לפעמים זה נותן נקודות אין לי מושג מה זה ולפעמים ממשיך רק סרט הבנתי מחבר שאם הכרטיס מסך טוב התוכנה ממשיכה בלי להפסיק אבל לי זה נתן ניקוד 1800 אם אני לא טועה פעם ... שמתי אותו על כרטיס מסך מובנה ... איך בודקים שהכרטיס מסך תקין ? ועוד שאלה יש תוכנה שדרכה אפשר לאמץ ( לבדוק ) את הציפסט בעומס ? ( כרטיס מסך גשר צפוני סוג של מאמץ על הציפסט .. ) נ.ב. יש פה מקום שמראים איך להלחים דוד קבל מחדש ? או ציפסט ? פשוט יש לי 2 לוחות 1 . קבל דפוק ( נפוח ) 2 . לוח עם…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי אחריות אליו ואני רוצה לדעת לפני שאני שולח שלא יהיה סתם הבעיה היא שאחרי שהכרטיס עובד במאמץ כמה שעות (שעתיים שלוש בערך) הוא מפסיק להגיב, התצוגה במחשב וקורסת ולפעמיים גם אני מקבל את המסך הכחול של הקריסה חשבתי שאולי משהו בתוכנה דפוק אז פירמטתי את המחשב ואבל הבעיה ממשיכה אז אני די בטוח שזה משהו בכרטיס מסך עצמו עכשיו שמעתי שיש תוכנות שבודקות את הפעולה של הכרטיס מסך עצמו בזמן מאמץ אז הייתי רוצה לבדוק אז זה כדי להיות בטוח שזה באמת בעיה בכרטיס עצמו או שאולי אתם מכירים דרך יותר טובה לבדוק את זה אני אשמח מפרט המחשב: Win7 64 Bit 4GM RAM Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost Intel 3470 Quad Core i5 Gigabyte GA-B75M-D2V Retail Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Seasonic PSU 500W Activ…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-