תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו יש לי מחשב כזה celeron d 2.4 asus p4p800-mx 256*2=512 sata 80GB 7200 8MB עכשיו תקשיבו אני נכנס לביוס ושם אני מסתכל בטמפרטורה שלו וזה קופץ לי בין 50 ל 55 האם זה יותר מדי?? או האם זה בכלל טוב??? בבקשה תגידו לי וגם אם זה לא פסדר תגידו לי מה לעשות ? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מחשב נייד דל ישן, מעבד אינטל i3-2328m המעבד לא עובר בשום מצב את ה36 אחוז תפוקה, הפעלתי prime64 תוכנה שבודקת את המעבד תחת לחץ וגם אז המעבד מגיע לתקרה של 36 אחוז.... את המחשב קיבלתי לצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה והחלפת כונן קשיח לSSD, המחשב עבד סבבה, החזרתי אותו ללקוח, אחרי יומיים הוא חוזר אלי בטענה שהמחשב לא זז, קיבלתי ממנו את המחשב ואז שמתי לב לדבר המוזר הזה, התקנתי מחדש את המערכת הפעלה והמחשב חזר לעבוד סבבה כמו שהיה אחרי הפעם הראשונה, וזה למרות הבעיה המוזרה עם המעבד, לפני שאני מחזיר לו את המחשב כמו שהוא רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות... מוצרפת תמונה להמחשה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש בעיה שאיך שהוא מדליק את המחשב יש את המסך השחור הזה בהתחלה שכתוב את הממורי וכל זה אז שם נתקע המחשב, והדבר היחידי שהיא יכול לעשות זה ריסט למחשב עם CTRL + ALT + DELETE. האמת שאני לא הייתי אצלו כדי לבדוק את הבעיה בדיוק, יכול להיות שכתוב שם מה הבעיה. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעזור לו, כי הוא בכלל לא מבין בעניין הזה ואני עוזר לו בטלפון. אז אם מישהו יכול לחשוב על איך אני יכול לעזור לו אני ישמח. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם,רכשתי מחשב ASUS X409 ללא מערכת הפעלה. בפתיחת המחשב הוא עובר ישירות למסך ה BIOS ובמסך ה- BOOT האופציה של לבחור מהיכן ה- BOOT יעלה בתחילה אינה אפשרית (disable) ה - Secure Boot גם ב - disable מה פספסתי פה ? או איך פותרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה SpeedFan ודרכה אני מתבנון במתחים. כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא האם שאומרים מתחים יצבים הכוונה ל 100 אחוז שהם לא זזים לא משנה באיזה קנה מידה למשל מתח הליבה כמו שאני רואה אותו פעם 1.79 פעם 1.81 ומשתנה מדי פעם 3.3 וולט לא ראיתי שמשתנה כל כך 5 וולט הוא משתנה בין 4.90 ל 4.95 וה 12 ראיתי משתנה לפעמים מ 12.66 ל 12.79 או משהו כזה.. ה 5 משתנה די תכופות זאת אומרת שלפעמים אפילו כל כמה שניות הספק שלי הוא CODEGEN 300W ואני משאר שמדובר בספק ג'נרי ובנוסף למפרט שלי יש לי עוד שני מאוררי מארז מחוברים. אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה מראש. אם יורשה לי להוסיף נתקלתי לא פעם אחת ברעש מתוך המארז שכאילו משהו מתנתק ושוב חוזר וזה תוקע לי את המחשב למאית שניה.. אני מבין שמדובר בספק,…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע דיי הרבה פעמים זה יכול להיות באותו יום 4 פעמים או לא לקרות שבוע.. אחרי שנתקע אי אפשר לעשות כלום רק לכבות.. התקיעה זה לא מסך שחור או משהו פשוט נתקע זה לא תקלה בווינדוס כי פירמטתי מה יכולה להיות התקלה?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם ZenBook-Flip-14-UX461. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדווס 10 של 64 ביט. הווינדווס מראה שאין זיהוי לרשתות כלשהן. יש לי מחשב נוסף והוא כמובן כן מזהה את הוייפיי וגם את הרשת הקווית כשמחברים את כבל הרשת. ניסיתי להוריד פחות או יותר את כל הדרייבירים שניתן להוריד להבנתי ובפרט מהאתר הרשמי של אסוס ושל אינטל: https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-14-UX461/HelpDesk_Download?model2Name=ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UA https://downloadcenter.intel.com/download/30057/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters באתר של אסוס הורדתי והתקנתי את כל הדרייבירים כולל זה …
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
windows , אך אני רוצה שהן ייפתחו אחרת (בלי הרקע של תוכנת גלרית התמונות): עם איזו תוכנה אתם ממליצים לפתוח תמונות (מסוג JPEG)? windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. למה זה קורה? מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה מוזרה לגמרי... אחד מהזכרונות של ה ram ( 2gb) מתפקד באופן בעייתי.. כול פעם שאני מחבר אותו ללוח אם המחשב עובד במשך יומיים באופן מצויין (אין מסכים כחולים ואין קריסות ובמשך יומיים ניתן לכבות את המחשב ולהדליק ואין שום בעייה). אבל ביום השלישי כשאני מדליק את המחשב (בבוקר) יש מסך שחור ואני לא יכול לעשות דבר עד שאני מוציא את הסטיק מהמחשב... מה אני אמור לעשות? האם הלך הזיכרון? חשוב לציין שמדובר בשני זכרונות של 1 ג'יגה ורק אחד מהם בעייתי (לפי האבחנה שלי)..
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כונן DVD LG וצורב DVD NEC. כונן הDVD לא מזהה דיסקים שאני צורב כDATA . אני משתמש בEASY DVD CREATOR
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי וטום וברשותי מחשב נייד TOSHIBA בעל מערכת הפעלת vista home premium 32bit אתמול חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI ושיחקתי במשחק מחשב. לאחר זמן מה המחשב כבה ואותחל מיידית ומאז הופיעה לי שגיעה. מצורפות שתי תמונות השגיעה שמופיעות לי בעת הדלקת המחשב: http://img29.imageshack.us/i/img9210a.jpg/ http://img29.imageshack.us/i/img9212p.jpg/
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחיל להימאס... ניסיתי הכל אבל עדיין הוא עושה בעיות... יש לו בעיה שהוא פתאום קופא בלי שום התרעה מוקדמת וחייב לעשות ריסט, שמתי לב שזה קורה בעיקר כשאני נמצא באינטרנט אך זה קרה גם כשהייתי ב-ICQ. ועוד בעיה מעצבנת היא שהמחשב שלי מחליט פתאום לעשות ריסט והוא פשוט עושה את זה! ניסיתי הכל כמעט, אני ממש מיואש... מי שיצליח לעזור (אם ניתן בכלל) הוא פשוט ענק.... נ.ב. עד לא מזמן המחשב היא קופא בתדירות ממש גבוהה עד כדי כך שלהעלות את המחשב ל-5 דקות בלי בעיות זה היה סיוט... שיניתי ב-BIOS ל- 700Mhz אחרי שזה היה 900 משום מה... המעבד שלי הוא 700 ומאז זה עזר מעט.... וזה לא בעיה של חימום המעבד או לוח אם (לא עובר את ה-50 מע"צ) אני ממש אודה למי שיוכל לעזור.. תודה מראש ניר. נ.ב. המחשב של…
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
החלפתי את ה-2 גיגה(2X1G) שהיה לי עד עכשיו ב-4 גיגה (2X2G) אלה זכרונות DDR2 800MHZ הבעיות הם שלפעמים המחשב קורס(אני חוזר למחשב ורואה אותו במסך כניסה) או כשאני עובד עם VMWARE או שהתוכנה נופלת לי או שאפליקציות/פאקגים בתוך ה-VMWARE קורסות הייתי חושב שזה אולי הזכרונות לא טובים(למרות שהם חדשים) אבל לפני כמה חודשים הביאו לי עוד שני סטיקים של 1 גיגה, הוספתי אותם למחשב ואותם דברים היו קורים.. ככה שזה גורם לי להאמין שזה לא הזכרונות שבעייתים יש לי WIN7
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובלוח האם יש 2 חיבורי PCI רגילים. חיברתי לשניהם כרטיסים: כרטיס טלוויזיה וכרטיס firewire. שני הכרטיסים היו מחוברים במחשב הישן שלי ולכן אני יודע שהם תקינים. המחשב לא זיהה את כרטיס הטלויזיה ואת כרטיס הfirewire אני לא יכול לומר כי אין לי דרך לבדוק זאת (פיזית) שכחתי לכתוב...שניהם חיבורי pci וכמובן שיש חיבור pci-e אבל הוא תפוס ע"י כרטיס מסך... התקנתי אוורסט והנה התמונה של חיבורי בPCI: (סליחה על הגודל אבל רציתי שיהיה אפשר לקרוא את הכיתוב)
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום הגיעו לי עם לוח האם EPOX 8KDA3+ החלקים שבתמונה ואין לי מושג מה הם ומה עושים איתם וכיצד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה יש לי מערכת חדשה שקנתי לפני שבוע ויש לי בעיה דיי מוזרה קודם כל זה המפרט : AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower עכשיו עבדתי עם המחשב בערך יומיים ואז התחילו להופיע מסכים כחולים עם שגיאה driver irql not less or equal חשבתי שזאת בעית דרייבר ניסיתי להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט והמחשב שוב בצע ריסטרט וקרס לגמרי ניסיתי להתקין שוב את המערכת ההתקנה כל הזמן נפלה עם מסך כחול בזמנים שונים של ההתקנה... ניסיתי גם גירסאת ווינדוס אחרת ושוב אותה בעיה ניתקתי את כל הדברים הל…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב עולה עד לתצוגה של הדסקטופ לא כולל השורה של הSTART ואז עושה ריסט לפעמים יש מסך כחול (c0000145) ולפעמים לא ואחרי איזה 2-3 או יותר ריסטים הוא עולה ולפעמים הוא עולה ישר, התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים לא אזר הצלבתי את הזכרונות עם מחשב אחר והם יאצו תקינים יכול ליהיות שהבעיה בלוח אם? ואולי חשוב לציין שהמחשב חדש לחלוטין תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה... עשיתי ריסט,המחשב עלה ואז עשיתי כמה פעולות, ופתאום קפץ מסך כחול כזה...משהו עם CRASH DUMP המחשב עשה ריסט,הויסטה לא עולה, זה ממשיך לעשות ריסטים בלי לעלות את הויסטה מה לעשות !!!!!!??!?!? דרך אגב בSAFE MODE הוא עולה...
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של dell דגם vostro 5480, הוא מגיע עם מסך מגע. הבעיה שהחלה כבר מהשבוע הראשון בו קניתי את המחשב היא שהמסך מגע מזהה לחיצות גם כשאני אפילו לא נוגע במסך בכלל (ghost touch) זה נראה בדיוק כך: גילתי שכאשר אני מבטל את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל (לא הצלחתי לבטל דרך הביוס, אלא רק דרך מנהל ההתקנים), ומשאיר רק את הליבה הגרפית של nvidia הבעיה נפתרת לחלוטין (כלומר מדובר בבעית תוכנה ולא חומרה). החסרון שבלי הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל אני לא יכול לשלוט בבהירות המסך וזה קריטי. אשמח לכל הצעה או רעיון שלכם
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-