תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגה בייט GA-7VAX. היום קניתי מעבד AMD XP 2800. לפי מה שהבנתי, אני עכשיו אמור לעבוד ב- 266FSB או 333FSB (על פי האתר, הלוח תומך והביוס מעודכן). http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX.htm לעומת זאת בתוכנת CPUZ ה- FSB שלי נמצא על 166.9 (שעל פי הבנתי ללוח אם הזה אין בכלל תמיכה ב- FSB כזה). מצורפת תמונה של CPUZ. יחד עם זאת תחת Bus Speed מופיע 333.8. יש לי 2 סטיקים של זכרון 512x2 DDR PC2700 שעל פי CPUZ רץ ב- 166.9 השאלה - מה קורה כאן? האם אני פשוט לא קורא נכון את הנתונים או שאני צריך לשנות משהו? ואם כן אז איפה? ה- manual של הלוח כולל בתוכו את הדגמים המתקדמים יותר ושם יש התייחסות לג'מפר שבכלל לא נמצא על הלוח שלי... תודה. [attachmen…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 שעד היום לא עבר את ה-35 מעלות, יש לי 768 זיכרון 2 מאווררים גדולים במארז ומאוור למעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך כולם פועלים מאה אחוז, המעבד מגיע ל 70 מעלות! זה לא נורמלי בגרוש למעבד כזה, יש הצעות סיבות? זה יכול להיות משהו עם המשחה התרמית? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל על הכותרת באנגלית, אך לא מצאתי ניסוח ראוי בעברית. ברשותי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev. 1.0) Motherboard ומעבד מומהר DualCore Intel Core 2 Duo E6300, (7 x 333) 2,331MHz, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כשבוע המחשב שלי סירב להדלק לאחר שהיה מכובה במשך יומיים. כל לחיצה על כפתור ההדלקה לא זכתה לכל תגובה שהיא מצידו. לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות חוזרים הוא נדלק ועבד כראוי עד לפעם הבאה שזכה למנוחה. עיקר חשדותיי היו בכפתור הPOWER שקצת חורק במארז שלי. הפעם הבעיה חזרה, אך לא חלפה. בעקבות זאת ניקיתי שנית את המארז, בדקתי את החיבורים, בדקתי את ספק הכוח לכשעצמו שהגיב כראוי (ואכן היה החשוד המיידי) וכן לא היה ידוע לי בעיה כלשהי בחו…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך מגבילים זמן מסך? לא יעזור תוכנות בקרת הורים כי אני בעל המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לאחרונה אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי (איני יודע איזה) מייצר קולות משונים שלא שמעתי עד כה. הקול דומה לקול של דיסק קשיח כאשר הוא נכבה אך הוא חוזר על עצמו חמש פעמים בערך, לעיתים הוא אף מלווה ב"קיפאון" של המחשב (גם מספר שניות לאחר שהקול נפסק). אנא עיזרו לי לאתר את מקור הבעייה ולעקור את שורשה מן היסוד. בתודה מראש -גיא פ. נספח א' [מפרט]: שני הדיסקים הקשיחים הם מתוצרת מקסטור, אחד במהירות 7400 סל"ד (אני חושב) והשני במהירות 5400 סל"ד.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת כדלהלן: Gigabyte GA990XA-UD3 AMD FX4100 2X4GB 1333MHZ DDR3 GSKILL SAPPHIRE HD6850 SS520W S12II WIN7 X64 ULTIMATE בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב אז עושה לי BSOD כמה פעמים , על SERIAL.SYS או על irql not less or equal או על services אבל לרוב נותן לי BSOD על ה irql not less or equal כשאני עושה ריסט או מכבה ומדליק בדרך כלל הוא מעלה לי מסך שווינדואז נתקל בתקלה ואם אני רוצה להעלות קונסולת תיקון אני לוחץ כמה פעמים עושה לי כאילו ריסטרט עד שבסוף מרוב העקשנות שלי הוא מחליט להעלות או את התיקון או את הווינדואז או שפשוט הוא עולה לי רגיל עדכנתי ביוס לגרסא הכי עדכנית ללוח אם הנל שזה F10 של ג'יגה בייט המסך מחובר בכרטיס מסך ליציאה הבודדת של הDVI (יש שתי שורות , אחת עם…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן חברה : ביצעתי פעולה של - HIDDEN לתקיות שלי, מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' עשיתי טעות, כי עכשיו אני לא יכול למצוא את כל התקיות האלה ומלא דברים נעלמו לי אני בבעיה לא קטנה פה. בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
[: אוקי ככה.. מצאתי מחשב.. פנטיום 4 2.6 , 256 זיכרון שהוספתי לו,80 ג'יגה הארדיסק ide ,לוח אם -P5S800-VM,וזהו כעיקרון. קיצר אני מתחיל לפרמט את המחשב מגיע לבחירת הכוננים ואז שם בוחר הכל טוב ואז המחשב עושה פירמוט,ומתי שהוא מעתיק את הקבצים הוא פשוט נתקע שם.. לא אומר שחסר קובץ פשוט לא זז.. זה לא טמפ' כי אז זה היה מתכבה וגם הטמפ' די נמוכות אז מה יכולה להיות הבעיה??!? הבעיה לא בדיסק פירמוט כי יש לו אפס שריטות והוא מקורי ופימטתי איתו לפני חודש מחשב אחר.. אז מה יכולה להיות הבעיה?! תודה עלוזרים
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ASUS 9800 XT ולפעמים המאורר שלו פשוט מפסיק לעבוד (יש לו 2 מאוררים). כתוצאה מכך הכרטיס מפסיק לעבוד והמחשב עושה לעצמו ריסטרט , אני חושב גם משחקים עובדים ממש לאט בגלל זה. מה יכול להיות הגורם לבעיה ? תודה , עידן
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת 3325 של HP מדפסת פשוטה ואמינה שעבדה לי מעולה עד היום. באחת ההדפסות נתקע לי הנייר , הוצאתי אותו וניקיתי את מה שנשאר. הבעייה היא שמאז המדפסת לא עובדת, כשאני שולח מסמך להדפסה הוא כותב לי "נייר תקוע" (אני עובד על VISTA). ניקיתי כמיטב יכולתי ואני לא רואה שום נייק תקוע. מה לעשות? אגב, ברוב ייאושי הסרתי והתקנתי מחדש את המדפסת אבל זה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה אבל הרבה המליצו עליכם ב hometheater אז אני אסמוך עליהם התחלתי לשדרג את המחשב שלי עם מחשב ישן אחר שקיבלתי ועל הדרך ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור של המעבד ושל כרטיס המסך בין צלעות הקירור למעבד (גם הראשי וגם של הכרטיס מסך) היה חומר לבן ודביק, דומה לסיליקון שכנראה מקשר בין המעבד לבין צלעות הקירור. כשפירקתי את הצלעות חלק מהחומר ירד, אתם יודעים אם אני צריך לשים עוד מהחומר לפני שאני מרכיב את צלעות הקירור חזרה? אם כן, אתם יודעים איםה אני יכול להשיג את החומר וכמה הוא אמור לעלות? תודה רבה ושבוע טוב לירן
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מזה כ-3 חודשים כבר מרסט את עצמו בממוצע אחת לכל יום בד"כ שאני עובד על המחשב מספר שעות אז יש 2 עד 3 נפילות פתאומיות בזמן עבודה על המחשב. לדעתי זה או מהתחממות יתר במחשב שלי או שיש לי בעיה בלוח אם. אני מתחנן אני חייב עזרה דחוף זה נהיה כבר דבר מעיק שהמגש שלי כל הזמן נתקע לחצי שניה ועושה ריסט לפעמים זה בא גם לבד שאני לא נודע במחשב במשך כמה זמן ואני חוזר למחשב ואני רואה שהוא אותחל אוטומטית מחדש כתוצאה מכשל במערכת. אני כמעט בטוח שיש לי בעיית חומרה בדקתי את הזיכרון והארדדיסק בתוכנות בדיקה ושתיהם נמצאו תקינים לחלוטין. אני מעלה פה תמונה מתוכנה לטמפרטורות בזמן עבודה שמישהו יגיד לי בוודאות ההטמפ' תקינות... העלאתי גם 3 קובצי DUMP אחרונים בבקשה שמישהו ינתח לי אות…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
באמצע שום כלום הוא פשוט נתקע, המסך נהיה משהו שחור עם קווים ואין לי מושג למה זה קורה, זה התחיל לאחר שניקיתי את המחשב בעזרת הספריי מגעים, ואת האבק במעבד נקיתי בעדינות עם מקל אוזניים, לא מצליח לראות קשר מיוחד, זו תקלה שפעם ראשונה קורת לי בנוסף, כרגע איני יכול לעלות את ה windows גם לא ב safe mode כנראה שזו לא בעיה של של הארד דיסק כי יש לי 2 מערכות ב2 כוננים שונים ושניהם לא מצליחים לעלות
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה האינטרנט בדירה שלי חווה איטיות נוראית שלא הייתה קודם. בדקתי כל מה שאני יכול ואני חושד שאחד הדיירים פשוט מוריד כל הזמן דברים (הוא עשה את זה בעבר וזה היה מאוד דומה). האם יש אפשרות לבדוק את התעבורה של כל החיבורים לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אז הבעיה שלי היא כזאת, ברגע שאני מדליק את המחשב והוא מציג לי בכיתוב הלבן, memory runs at dual channel... מיד לאחר מכן מופיע השורה של Detecting IDE Drivers... בשלב הזה הבוט אפ מפסיק לעלות והוא נתקע. מעולם זה לא קרה לי בעבר. יש לי 2 כוננים של הארדיסקים, אחד של WD 500GB, והשני של סמסונג SPINPOINT F3 1TB. בנוסף מחובר גם הDVD ROM. ההארדיסק של הWD 500GB הוא משהו כמו בן 3-4 שנים. וההארדיסק של סמסונג הוא משהו כמו בן שנתיים. הסמסונג מחובר בחריץ של הSATAII0, והWD מחובר בSATAII1, הDVD מחובר בSATAII2. הלוח הוא GigaByte GA-31M-ES2L וידאתי כי כל הכבלים מחוברים כמו שצריך. כרגע ניתקתי את הDVD והWD לגמרי והכל רץ כמו צריך. מה עוד ניתן לעשות לבדוק איפה התקלה? האם יכול להיות שמדובר בס…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אוקיי חברה אז ככה: לוח למעבד 478... נשרף... קניתי חדש... האם כשאני אשים עליו את כל הרכיבים הוא יעלה או שיהיו לי בעיות? או שצריך דריברים של המעבד או משהו או שפשוט מחברים וזה עובד? מה שאני יודע על בטוח זה שאני אצתרך לפרמט כי ההארדיק לא יזהה.. אבל חוץ מזה הוא יזהה את הכל או שאצתרך להגדיר דברים בביוס וכו' ? תודה לצוות HW רועי
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
זה מה שקרה , לאחר שסך הכל קצת לחצנו עם היד על האזור שמופיעה הבעיה . הפלסטיקה שמסביב למחשב עברה שיפוץ קל , אם כי לא רואים את זה בתמונה , מה שעשו קדחו 3 חורים עם ברגים , בפלסטיק עצמו לא שפוגע במחשב כמובן , כדי לחבר את הפלסטיקה בצד. כיוון שהמחשב נפל , בכל אופן אחרי התיקון המסך עבד מצוין עד לאותו רגע שבו החזקנו את המחשב באזור שרואים שנהרס..
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מלא מסכים כחולים והנה הפירוט של האחרונים... מקווה שתוכלו לעזור לי oading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {99, 2283d3, 7, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiDeletePte+447 ) Followup: MachineOwner --------- Loading User Symbols Loading unloaded module list ................…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לחבר מגבר למחשב? איזה חוטים, אם אפשר עם תמונות אני ישמח!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-