תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המפשרט הבא: CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper Threading MB: ABIT IS7-E MEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256) GPU: ATI R9500PRO 128MB HD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133 PSU: GENERIC 480WATT הבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1 עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידי בחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POST ולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWS אבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
עשיתי פלאש פעם א' לביוס וזה יצר שגיאות כשבאתי לעשות פלאש שוב מתוכנית מעודכנת הביוס מודיע שאין זכרון פנוי מה אני עושה?מדוע הוא לא כותב ע"ג הזכרון הקודם?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8 בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבה ובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריק למרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבה אחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה... אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיות או שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורב אבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונן מה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני בקושי משתמש במדפסת, וכשאני מנסה להדפיס בה משהו אז זה מדפיס צבעוני טוב אבל השחור יוצא מאוד לא ברור ולא חלק, וזאת רק כאשר קניתי דיו חדש של אופיס דיפו (מספר 56) כי לפני זה זה בכלל לא הדפיס שחור. בעבר לא הייתה בעיה עם ההדפסה. ייש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי התקנתי לחבר מחשב חדש יש לי בעיה בהצגת הסרטים כל דקה בערך יש כמו קפיצה בסרט... מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים? משהו אחר מפרט המחשב חזק מספיק בשביל להריץ סרטים.. AMD SAMPRON 754 2600 A-Data 512MB 400MHz HD WD 80GB S.ATA Gigabyte ?K8NS (s754) Nforce3 250? תודה
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
משום מה התוכנית מתעקשת על לעשות ריסט כל פעם שאני מריץ אותה. יש איזה דרך להתאים אותה לWINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לרעש די מוזר מהמארז שלי (בפתאומיות מוחלטת), קשה לתאר בדיוק איך הרעש נשמע.. כמו שעוברים על תחנת רדיו אבל לא משודר בה כלום. (זאת הדוגמא הטובה ביותר שיש לי..). בכל מקרה, פתחתי את המארז ומאוד קשה להבחין מאיפה הוא בא אך אני די בטוח שהוא מגיע הדיסק הקשיח. שמתי לב גם כאשר אני מגלגל למטה בדף אינטרנט הרעש נפסק ממש לחצי שניה, כנ"ל כשאני פותח תוכנה מסוימת. אין לי שום מאורר על הדיסק הקשיח, יכול להיות שזה מהחום ? מישהו מכיר את התופעה ? תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת הגוגל כרום מנתק לי את השם משתמש באופן אוטמטי ורושם לי הערה כתומה "שגיאת סנכרון" עכשיו נכנסתי אז אין את ההודעה בקיצור כל פעם זה מנתק לי ואני צריך להקליד מחדש כל פעם סיסמא עכשיו מחק לי את כל השמירות של האימיילים בפייסבוק לא יודע מה זה למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
זה מה שקרה , לאחר שסך הכל קצת לחצנו עם היד על האזור שמופיעה הבעיה . הפלסטיקה שמסביב למחשב עברה שיפוץ קל , אם כי לא רואים את זה בתמונה , מה שעשו קדחו 3 חורים עם ברגים , בפלסטיק עצמו לא שפוגע במחשב כמובן , כדי לחבר את הפלסטיקה בצד. כיוון שהמחשב נפל , בכל אופן אחרי התיקון המסך עבד מצוין עד לאותו רגע שבו החזקנו את המחשב באזור שרואים שנהרס..
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הדיסק: Drive model: WDC WD300AB-00BPA1 Serial number: WD-WMA6W1691847 Capacity: 30.0 GB Drive interface: IDE השגיאה: ID: 5 Attribute name: Reallocated Sector Count Threshold: 112 Value: 112 Worst: 112 Status: Bad מה השגיאה הזאת אומרת ? איך אפשר לפתור אותה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב, פנטיום 3 אשר אינו מחובר לאינטרנט. עד לעכשיו הוא פעל נהדר וכשבאתי להדליק אותו הוא נותן לי פתאום הודעה כזאת: 162 configuraion error. tht RF-ID has changed. system-security-keyboard is locked. 176 the system hes been tampered with. torn power to your system off and then on. your system is now locked. מצב זה עולה על ההתחלה בדיוק איך שאני מדליקה את המחשב, הוינדוס לא הספיק לעלות אפילו ואז המחשב נעול, המקלדת מצפצפת שלוש פעמים וזהו, אין אפשרות להכנס לביוס ולא לעשות שום דבר אחר. החלפתי מקלדת, החלפתי עכבר ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אתי.
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו..אחרי הפירמוט המחשב הפך לאיטי מאוד...לוקח לו הרבה זמן לעלות..ושאני מעביר קובץ מכונן לכונן לוקח לו כמה דקות שפעם זה היה לוקח 50 שניות. ומדובר במחשב חדש ודי טוב.. פנטיום 4 3000 512 זכרון DDR 2 מה עליי לעשות שהמחשב יחזור להפוך מהיר כמו תמיד ?? בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום,יש לאבא שלי במחשב בעיה מוזרה,המחשב עובד כל השבוע ברצף חלק,ואחרי שבת שהוא מכובה יש בעיה בהפעלה, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות,ניסיתי עם ספק כוח אחר ולא עזר,ניקיתי את המאווררים+פלוס החלפת משחה טרמית, וגם לא עזר,הלוח אם נראה בסדר ללא קבלים נפוחים. הדבר היחיד שעזר זה הוצאת הסטיקים של הזיכרון ופריקת מתח.כרגע החזרתי רק 2 סטיקים מתוך 4,והמחשב הצליח לעלות. מחשב ישן,לוח אם מ2011,מעבד i3 3220. אשמח לרעיונות שלכם לפיתרון הנושא,כמו כן מצרף תמונה של הסטיק זיכרון,כי אני לא יודע איזה מתח זיכרון מתאים למחשב, וחשבתי אולי לקנות 2 סטיקים חדשים וזה יפתור את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל על הכותרת באנגלית, אך לא מצאתי ניסוח ראוי בעברית. ברשותי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev. 1.0) Motherboard ומעבד מומהר DualCore Intel Core 2 Duo E6300, (7 x 333) 2,331MHz, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כשבוע המחשב שלי סירב להדלק לאחר שהיה מכובה במשך יומיים. כל לחיצה על כפתור ההדלקה לא זכתה לכל תגובה שהיא מצידו. לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות חוזרים הוא נדלק ועבד כראוי עד לפעם הבאה שזכה למנוחה. עיקר חשדותיי היו בכפתור הPOWER שקצת חורק במארז שלי. הפעם הבעיה חזרה, אך לא חלפה. בעקבות זאת ניקיתי שנית את המארז, בדקתי את החיבורים, בדקתי את ספק הכוח לכשעצמו שהגיב כראוי (ואכן היה החשוד המיידי) וכן לא היה ידוע לי בעיה כלשהי בחו…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-