עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by morx,

היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:

2. רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by Lavelle,

לאחרונה יש לי בעיה מוזרה בצורב, לפעמים הוא קורא דיסקים של DVD ולפעמים לא, דיסקים עם שיכבה כפולה הוא הפסיק לקרוא בכלל, דיסקים רגילים אין לו בעיה לקרוא. יש משהו שניתן לעשות או לבדוק? או שפשוט משהו נהרס בצורב?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  4. שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  5. Started by elicom,

ידוע לי מה הבעיה. שברתי את הראש הרבה זמן והצלחתי לטפל בבעיה גם בעזרתכם. מה שקרה הביוס התאפס לי. ואני צריך לבטל את OC בלוח אם. מכיוון שהלוח אם P5K-SE עושה OC עצמאי גם בכל המצבי default. בוודאות כל החומרה שלי חדשה ואין לי בעיות חום... פשוט הלוח אם גורם לחוסר יציבות במחשב. בעבר הגדרתי מתחים וכל הגדרות והצלחתי והמחשב לא קרס באף משחק. עכשיו אני לא מוצא את הפתרון!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by jackal,

חברים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.80 ,אשר מוברים לו 3 הרדיסקים . 1- סטאה ושניים חיבור רגיל ( הכבל הרחב) הוספתי לו עוד הרד דיסק של 1 טרה סטאה על מנת להוציא את שני ההרדיסרים הרגילים. ההרדיסק מחובר רואים אותו בביוס ובדיוויס מנגר , אבל !! לא רואים את הכונן ב: My Computer. מה עושים . לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by Yahav94,

אינני יכול להפעיל את המחשב, לחילופין אינני יכול לפרמט עם דיסק הווינדוס... מה אני יכול לעשות ?! ההודעה הרשומה בעת הדלקת המחשב Non-System Disk or Disk error replace and strike any key when ready

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  8. יש לי בעיה במחשב השני שלי כל האייקונים נעלמו לצדדים וגם ההתחל נעלם לצדדים וגם שנכנסים לאינטרנט אז רואים הכל בגדול ואי אפשר להיכנס לכלום שאני מוציא תאייקונים למחשב ועושה עוד פעם סדר לפי שם זה בורח לצדדים עכשיו אין כלום בשולחן עבודה לא רואים תהתחל לא רואים כלום מה אני צריך לעשות?תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. Started by ronzilca,

אהלן, היום בבוקר השארתי את המחשב דולק, וכשחזרתי המחשב היה כבוי. הדלקתי אותו אך לא היה שום תגובה מהכרטיס מסך (המסך עצמו דולק). זה רושם לי No Signal Detected, ברשותי 9600GT מלפני שנתיים בדיודק. כרגע חיברתי לכרטיס מסך שמובנה בלוח אם וזה עובד, יש דרך לסדר את זה או שהכרטיס מסך פשוט נשרף ?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by adiga,

אהלן בזמן שימוש במחשב, המסך שלי נכבה. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, המסך רושם NO SIGNAL, אבל המחשב עולה כרגיל ואני שומע את הצליל של פתיחת וינדוס. הכרטיס הוא 4870 1GB של SAPPHIRE. החלפתי בכרטיס דומה של חבר והמחשב עולה כרגיל. אז כנראה שאין בעיה של ספק כוח או לוח אם. ניסיתי גם את שתי היציאות של כ.המסך אך בשניהם אין תצוגה בכלל, לא ב BOOT של המחשב ולא בוינדוס. אבל כל פעם אני שומע את הסאונד שוינדוס עלה כרגיל. יש עדיין אחריות לכרטיס אבל האם יש איזושהי דרך לפתור את זה לבד?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by soulriver,

שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by BoRIS,

יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

[קודם כל, אישית, זה נראה לי הפורום המתאים ביותר לפרסם הודעה זאת, אם אתם חולקים עלי, אני "מרשה" ( :saint:) לכם להעביר לי את הנושא לפורום המתאים יותר] ועכשיו לענייננו יש לי כ. קול Terratec Sixpack 5.1+, על מנת להתקין אותו יש את הדרייבר שצריך להתקין, ואת ה control panel (תוכנה של הכ. קול) הדרייבר התקנתי, הוא מזוהה היטב במנהל התקנים. אבל קיימות שני בעיות, שסביר להניח (לדעתי) שאחת קשורה לשניה. קודם כל עדיין קיים התקן לא ידוע שנקרא crystal soundfusion device, והוא כמובן קשור לכרטיס קול ובגלל זה, ה Control panel לא יכול להטען. אין לי שמץ של מושג מה עשיתי לא כמו תמיד.. יש לכם רעיונות? טיפים? משהו ? :-\

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  15. היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. Started by asilic,

היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים. חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשב המשני אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב מחכה לפתרון

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  18. שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by E-me,

יש לי 2 הארדיסקים במחשב 1 של 40 G ואחד נשלף של 20 G שאני משתמש בישביל גיבוי קבצי מוזיקה וכו (נשלף כלומר מגירת הארדיסק כזאת שמכניסים מתחת לסידי רום מכירים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=414) אני אמור לקבל איזה שדרוג השבוע ורציתי לפרמט ולגבות לכבודו. הכנסתי את ההרדיסק של ה20 G למגירה הדלקתי את המחשב ובבוט, בשלב שהוא אמור לזהות את ההארדיסקים, הוא התעקב ממש הרבה זמן (2 דקות) בסוף הוא זיהה את ההרדיסק הרגיל של ה40 G והמשיך. שווינדוז אקס פי עלה ההארדיסק פשוט לא נמצא. ניסיתי להוסיף אותו דרך add hardware אבל הוא פשוט לא ראה אותו\זיהה אותו\ או בכלל הכיר בקיומו. אחרי כמה ריבוטים שהוצאתי והכנסתי את ההרדיסק מהמגירה הוא עשה מין "קלי…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

טוב,הבעיה היא לא אצלי,ככה שאני לא יוכל להביא את כל הפרטים. אבל לחבר שלי יש בעיה והוא לא יכול להפעיל את הסי די רום. טוב אז ככה: הוא היה באמצע התקנת משחק ואז הייתה פתאום הפסקת-חשמל [כן קורה לפעמים ] אז אחרי זה שהוא הפעיל את המחשב מחדש,אז הוא קולט שהסי די רום לא עובד.. הוא ניסה להכניס דיסקים ויש אור של חשיבה אבל זה לא קולט את הדיסק... אז בסוף איכשהו הוא הצליח לגרום לסי די רום לפעול שוב על-ידי,פתיחת משתמש חדש ב ווינדוס.. [נוו אתם יודעים לפתוח USER חדש,לא משהו מסובך] אבל הייתה לו שוב הפסקת חשמל,ועכשיו שהוא ניסה לפתוח משתמש חדש,הטריק הזה לא עזר שוב הסי די רום שוב לא פועל.. אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לו [מסכן,לא רק שאין לו אינטרנט גם אין לו משחקים ] אני חושב שזה מש…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by ReDeViL,

שלום לכם יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני עוזב נגיד את המחשב לרבע שעה בערך הוא נתקע ואני צריך להפעיל מחדש את המחשב שהמחשב לא בפעולה (והוא דולק) הוא נתקע מה הבעיה? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי יש לי פנטיום 3 667

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by yanme,

יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by baba1,

הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by megahertz8,

למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  25. שלום למי שקורא אני חדש בפורום .. יש לי בעייה מעצבנת ... אני רוצה לעשות רשת אבל כשאני מוסיף כרטיס רשת נוסף הלוח לא מזהה לי אותו ..!! ערכתי בדיקה קטנה חיברתי את הכרטיס הרשת החדש ל מודם (ROUTER) של נזק (בזק) והוא לא הראה לי נורה של LINK דולקת !!! לפי זה קבעתי שהלוח לא מזהה לי תכרטיס .. האים יש איזה ג'אמפר בלוח אם שעושה מין combo לשתי כרטיסי הרשת .. בבקשה תעזרו לי אני השתגעתי כבר ??? תודה רבה מראש DeMoN :-\

• 5 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.