תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאני עושה RESTART או שאני מדליק את המחשב, כשמתבצע ה-BOOT אין לי את המסך הזה שבו רואים את כל הנתונים הבסיסיים של המחשב, יש מן סאונד כזה של שגיאה כמו במחשבים הישנים , צליל קצר כזה של טיק (למרות שאין שום הודעה של שגיאה) ואז ישר זה מדלג למסך ההפעלה של הווינדווס. בעיקרון זה לא שמשהו לא עובד כשורה אבל מה אני צריך לעשות כדי לראות את המסך הזה של הנתונים בהתחלה? יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מחדש לאחר פירמוט בגלל וירוס ובעיות בתיקייה של הווינדוס את ווינדוס ויסטה home פרמיום. יש לי שני הארדיסקים במחשב ובשלב של התקנת הווינדוס המחשב לא מזהה את אחד ההארד דיסקים, את ההארד דיסק שעליו אני מנסה להתקין את המערכת הפעלה (כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה. מה שמוזר זה שהמחשב כן מזהה אותו בביוס כמו שצריך מבחינת הגודל של הHD והכל.מישהו יכול לעזור לי? הדיסק של הווינדוס הוא מקורי וחדש השתמשתי בו פעם אחת ויחידה לפני חודש
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
כבר בערך חודש שהמחשב מחליט להתכבות מתי שבא לו אפילו אחרי שפירמטתי המחשב לא עמד יותר מכמה שעות בלי להתרסק. אין בעיה של חום כי אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה. מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקיי חברה אז ככה: לוח למעבד 478... נשרף... קניתי חדש... האם כשאני אשים עליו את כל הרכיבים הוא יעלה או שיהיו לי בעיות? או שצריך דריברים של המעבד או משהו או שפשוט מחברים וזה עובד? מה שאני יודע על בטוח זה שאני אצתרך לפרמט כי ההארדיק לא יזהה.. אבל חוץ מזה הוא יזהה את הכל או שאצתרך להגדיר דברים בביוס וכו' ? תודה לצוות HW רועי
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, כחלק מנסיונות השדרוג שלי של המחשב שמבוסס על gigabyte x58a ud3r החלטתי לחדש את המשחה התרמית של ה north bridge. לצערי אחד הברגים ב״פלאח״ שמחזיק את הגשר ( הפלאח ממוקם בחלק האחורי של לוח האם) נשבר בתוך האום שלו. כך שאני צריך גם פלאח חדש, גם בורג נקבה עם קפיץ (מה שמתחבר לפלאח) מעבר לכך אני זקוק לדיבלים הלבנים שנפתחים מצידו השני של לוח האם, וגם שייבה כמו בתמונה (לקירור מעבד). הלכתי לחנויות כמו אייבורי וקיי אס פי וגם חנות שכונתית אך אין להם. אשמח ממש לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום בעיה חדשה צצה לי במחשב, לאחר כמה שעות הוא נסגר. אני חושב שזה בגלל חימום יתר של המחשב(המעלות מוצרפות בתמונה) אני חייב לציין שזה במנוחה, במאמץ המעבד מגיד ל45 לפעמים, והצ'יפסט ל50. סירקולצית האוויר היא: מאוור בפנים מכניס אוויר על ההארד דיסקים(שניים של 160) אני חושש שהוא לא טוב כי המעלות של הHDD מטורפות, אני אחליף אותו. עוד מאוורר 120 שמוציא אוויר מאחורה. ואת המאווררים של הספק שנמצע למעלה, ששואב אוויר מהמארז ומוציא החוצה. יש לי אפשרות להוסיף שני מאווררים בצד של המארז, ואחד מקדימה. מה אתם אומרים לעשות? ובנוסף אני צריך גם משחה תרמית למעבד בדחיפות(AMD ATHLON64) שמגיע ל45 זה רע. תודה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב די חדש בן שלוש שבועות ו 5 ימים.. היום הוא התחיל להתקע לי במשחקים ובסרטוני וידיאו. במשחקים - הוא רק נכנס למשחק,זמן עובר קצת.. פתאום נתקע וחייבים לעשות ריסט. בסרטוני וידיאו - פתאום מתחילים להופיע מין כמו הפרעות כאלה.. כאילו מישהו חתך חלק מתמונת הסרטון והדביק בצד השני. מין כמו גזרי נייר. ואחרי זה הסרטון נתקע ביחד עם המחשב. ניסיתי לנקות את המעבד מאבק,לא עזר. עזרה? :s05:
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ מדגם Asus 1201N. פתאום הוא כבר לא נותן להתחבר לרשתות אלחוטיות. הוא בכלל לא מזהה שיש כרטיס רשת אלחוטי, גם לא ב-Device Manager. דברים שניסיתי ולא עבדו: לוודא שה-Wifi דולק באמצעות הכפתורים המתאימים במקלדת Windows update להתקין דרייברים מחדש שנלקחו מהאתר של Asus אני ממש מיואש, אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב,ניסיתי כמעט הכל ואני חושב שיש בעית תאימות. לוח אם-GIGA K8NKP-SLI מעבד-AMD/3200/64/VENICE כ.מסך-6600GT/PCIE/GIGABYTE כונן קשיח-WD/160JS ספק-TT 420W זכרונות-2*512/OCZ הוחלףפעם אחת לוח אם וכונן קשיח. הבעיות:ניסיון לעבוד עם EVEREST או SMARTFAN תוקעת את המחשב.עד כדי צורך לבצע BOOT. כשהמסך VIEWSONIC מחובר(החלפתי בין המסכים בין שני מחשבים) למחשב הנ"ל אזי לפעמים אין תמונה בכלל,ואם יש אז מאוד מאוד חלשה שממש צריך להתקרב למסך לראות שיש תמונה. כשהחלפתי בין המסכים ציפיתי שתצוף בעית מסך או כ.מסך,אבל לא קורה כלום.כלומר עד עכשיו כ.מסך במחשב הנ"ל מתפקד וה-VIEW במחשב השני מתפקד. אז הגעתי למסקנה שיש אי תאימות בין המסך הזה למחשב הנ"ל.האם אני צודק או שיש דרך אחרת לשלול את הבעיות האם תקיעת…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי חבר'ה .. לאחרונה היתחדשתי בספק כוח חדש ( ראו מפרט ) , כי חששתי מהספק הקודם שהיה לי jsp-tech Ezcool 420 מעפן . חשבתי שהוא זה שעושה לי בלאגן במחשב . והסיפור הוא.. שלפני בערך חודש התחילו תועפות ריסטים למחשב , פשוט המחשב כיבה עצמו אוטו והדליק אחרי מס' שניות ושוב כיבה והדליק - שיגעון! החלטתי לקנות ספק חדש לפתור את הבעיה , חכיתי חודש הייתי בלי מחשב ובלי ספק .. את הספק שלחתי לחבר שלי שיבדוק אותו על פנטיום 4 ( דור ראשון 1.4 ) ואני חכיתי למשכורת שתיכנס בכדי לקנות את החלקים . והפעם ..עבדתי מאז שהתקנתי את הספק החדש - ליבריטי - בערך .. 4-5 ימים , ודווקא הבוקר בשעה 10:48 משהו כזה לפי ( event viewer ) אני רואה כמה תקלות מוזרות שלא שמתי לב , אני לא בטוח שזאת בדיוק הבעיה אב…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אחרי שאני מוריד משחק מהdownloader הוא מתחיל בהתקנה ואומר שהמשחק כבר מותקן ואם אני רוצה למחוק ולהתקין מחדש אני לוחץ כן הוא טוען ולא נותן לי להתקין ניסיתי למחוק גם דרך לוח הבקרה ואותו דבר אומר שמסיים למחוק אך משאיר את הקובץ כאילו מותקן .. מה עושים ? אם זה חשוב אז היה לי את המשחק אבל מחקתי את הקבצים שלו ועשיתי הסר התקנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד על נושא החומרה באינטרנט, ועכשיו אני מתחיל+ אני כבר יודע לאן כל דבר הולך בחיבורי לוח האם, וקצת עבודה עם משחה טרמית וניקוי וכאלה יודע מושגים של ראם וסטה וכאלה, אבל אני רוצה להיכנס יותר לעומק למשל, איך לפי המפרטים של המחשב אני יודע מה טיבו איזו חומרה מתאימה לאיזה מחשב? איך פותרים תקלות טכניות ובעיות ברמת ההתקנים והביוס, כאלה דברים ויותר איפה אני יכול למצוא חומר טוב ועדכני ללמוד את זה, אתרים פורומים ספרים וכו'... תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי נרו 6 ובהתחלה כשהייתי צורב דיסקים הכל היה בסדר ועכשיו כמה שניות אחרי שאני לוחץ burn הצורב מוציא ת'דיסק וזה כותב לי Please insert empty disc to write to... Disc require-cd-r\rw Disc type in recorder-(Empty האפשרות היחידה בחלון זה Cancel ואז אחר כך זה כותב aborted by user ניסיתי עם שני דיסקים שונים ובכל המהירויות זה קורה כל פעם... מה לעשות??? נ.ב תעיפו מבט במפרט שלי ותראו על איזה צורב, מערכת הפעלה, ועוד...אני מדבר
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לא מזמן קניתי מחשב: rtx 2080 super i7 9700k 32gb ram 3200mhz gigabyte z390 aouros pro 750w ספק כח Corsair h100i pro liquid cooler Dell alienware aw2518h 240hz g-sync. יש המון stutter ו input lag הם פשוט מרגישים גועליים. נסיתי ניטור טמפרטורות=תקין, הפעלתי g sync הכל במשחקים על low, ביטלתי hpet.אני רץ עם standbylist.פירמטתי את ווינדוס 10.פינגים תקינים לגמרי. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כרטיסי מסך: ATI Radeon 9800 Pro Nvidia GeForce 4 MX לוח אם Epox EP-8RDA+. ללא OC. כשאני מחבר את ה-ATI, מתח ה-VDD לא יציב וקופץ כל הזמן בתחום של 1.5 עד 1.71 וולט, גם ברגעים אלה כשמה שאני עושה על המחשב הוא רק לכתוב התגובה הזאת. מצד שני עם ה-Geforce, המתח נראה יציב. כשאני מחבר את ה-ATI, אני צריך להתפלל שהמחשב יתחיל לעבוד ובדרך כלל נתקע ב-BOOT בשלב 26H שמופיע בתור Reserved במדריך שלהם. עם ה-Geforce זה נראה שהמחשב לא עושה בעיות. השאלה היא אם יכול להיות שהספק הבעייתי מאוד גורם לבעיות האלה, או שה-ATI נדפק? מחפש רעיונות, כרגע אין לי מחשב נוסף לבדוק את ה-ATI.
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב A64 3000+ g6800NU 512ddr Adata PC3200 והכי חשוב בעניין הזה Epox 8kda3j עכשיו... בכל פעם שאני פותח את המחשב שלי מוצג חלון דוס (אולי חלון דוס שקשור לBIOS) שעליו רשומים כל המתחים והטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט והמתח של הכ. מסך, ומעליו כתוב משהו בסגנון: "Warning! if you open the compter the system will work on safe mode. you need to enable CMOS frequencies to the CPU" משהו בסגנון הזה.. לא הבנתי את זה בכלל... עכשיו מתחת לכל אלה כתוב "to continue press F1" אני לוחץ כמובן והכל פועל כרגיל. עכשיו.. מה לעזאזל אני אמור לעשות כדי לבטל את החלון הזה, ושהמחשב ייפתח כרגיל בלי ללחוץ F1, ומה הם בכלל מבקשים ממני לעשות. אני אודה מאוד למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי. לאחרונה קיבלתי במתנה שני מסכי מחשב לא חדשים כ"כ בגודל 23 אינץ, אך הבעיה הינה ששניהם בעלי חיבור VGA ואילו ללפטופ שאליהם אני מעוניין להתחבר יש יציאת HDMI יחידה. חשבתי על חיבור של ממיר HDMI-VGA ולחיבור הVGA לחבר מפצל VGA שיגיע לכל אחד מן המסכים. החשש הוא שמה שיקרה זה הפשוט יוצג על שני המסכים אותה התצוגה ואילו המטרה היא פיצול מסכים בין שניהם. אשמח לתיקון לתכנון או לדרך יותר חכמה/ יעילה לבצע זאת. שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המפרט שלי: motherboard: Intel Sorento D945GNT (4pci, 2pci-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 cpu type: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7900 GTX (512 MB) 2048 Mb (DDR2-553 DDR2 SDRAM) כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו MOAH & bioshock אני משחק קצת ומקבל מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט. זה לא התחממות של כלום בדקתי הכל עומד על 50 מעולות!!!! מה עוד זה יכול להיות? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני משתמש בפונקציה האוטומאטית של XBMC להורדת תרגומים והם מוצגים כג'יבריש. הבעיה נפתרת לקובץ תרגום כאשר אני יוצא מהתכנה, פותח את הקובץ עם אדיטור כמו למשל Notepad++ וממיר את הקובץ ל-UTF8. אחרי ביצוע הפעולה הזו ואתחול של הסרט התרגום מוצג כהלכה. אז עובד לי, אבל די מעיק שצריך לצאת למע' ההפעלה. שינוי של ה-Character Set של XBMC לעברית (ISO/Windows) לא עשה את העבודה. אשמח לדעת אם מישהו התמודד עם הבעיה הזו בהצלחה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-