תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ברגע ששני המסכים פועלים הרמקולים לא עובדים, ברגע שאני מכבה את המסך הנוסף הכל עובד. אשמח לעזרתכם , תודה רבה, יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה... הרכבתי מערכת מחשב חדשה לגמריי עם הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-M51GM-S2G זיכרון DDR 512MB DIGMA 667MHZ מעבד סמפרון AM2 3000 וכו... המחשב עבד סבבה למשך שבוע... פתאום כלום! אני מדליק את המחשב.. הוא נדלק.. אבל אין שום צפצוף של ביוס ואין תצוגה במסך (כרטיס מסך מובנה) ניסיתי כמה דברים.. לבדוק אם הזיכרון נדפק... אז הוצאתי אותו והדלקתי ואז צפצף... והבנתי שזה לא הזיכרון קראתי איפשהו על שיטה ניסיתי ולא עבד (בגדול זה היה לנתק הכל מהלוח... לאפס ביוס במשך דקה לחבר שוב לחכות עוד דקה ולהדליק) קיצר התחרפנתי... למישהו יש מושג מה אני עושה? לדעתי זה 4 אופציות ואני רוצה פשוט להיות בטוח מה מהם הבעיה: 1. ספק (למרות שהכל דולק) 2. מעבד.. (אין לי איך לוודא שאכן זה המעבד) 3. לוח אם הלך 4. אי …
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המחשב שלי (7 שנים) לפני כשבוע היה נעצר ולאחר הפעלה מחדש חזר לפעילות אבל בתגובה איטית. היום ניתקע ולאחר שהוצאתי את הכבל מהחשמל וחיברתי שוב הוא לא נידלק. פתחתי את המארז וראיתי ברגע ההדלקה המאווררים מתחילים לפעול אך מייד נעצרים. החלפתי ספק לפני כשלושה חודשים.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
מדובר במפרט העליון. הזכרונות נבדקו על לוח אחר, המעבד ולוח האם הוחלפו במסגרת האחריות. הבעיה מתרחשת רק כשאני מעלה את הזכרונות למהירות 1600 (שהם אמורים להיות מותאמים להם, כמו כן הם מכוילים לתזמונים המפורטים על גבי הזכרונות). אז קורס המחשב בOCCT (הוא מדווח שאחת הליבות פגומה). הוחלף בזמנו המעבד על סמך פירוט של התקלה בOCCT. עכשיו הוחלף הלוח לאחר בדיקה של החנות. הזכרונות נבדקו בלוח אחר (מבוסס 790) במתחים, במהירות ובתיזמונים המומלצים (אצלי המתח הוא 1.64 במקום 1.65 כי קפיצות המתח הן זוגיות בביוס שלי) ועמדו יפה בMEMTEST. אם כך, מה יכולה להיות הבעיה ובאיזה רכיב? יש איזושהי תוכנה שבודקת תקינות של הרכיבים מחוץ למערכת ההפעלה?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אוקיי חברה אז ככה: לוח למעבד 478... נשרף... קניתי חדש... האם כשאני אשים עליו את כל הרכיבים הוא יעלה או שיהיו לי בעיות? או שצריך דריברים של המעבד או משהו או שפשוט מחברים וזה עובד? מה שאני יודע על בטוח זה שאני אצתרך לפרמט כי ההארדיק לא יזהה.. אבל חוץ מזה הוא יזהה את הכל או שאצתרך להגדיר דברים בביוס וכו' ? תודה לצוות HW רועי
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של TOSHIBA QOSIMO F25 . עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב בזה.... כמעט הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס קול, הקול יוצא צורם ולא טוב בכלל, כאילו כמעט שלא שומעים. אני כמה ימים מחפש דריבר מתאים בכל רחבי האינטרנט אבל לא מצאתי כלום. מצאתי דריבר לכרטיס שתומך בויסטה אבל כשאני מנשה להתקין הוא אומר לי שחסר קובץ מסוג SYS .... הכרטיס הוא בנוי על הצ'יפס לפי מה שהבנתי, ושמו SOUNDMAX אתם חייבים לעזור לי למצאו משהו, אני כמה ימים רק מחפש את זה ולא מצליח... תודה מראש, לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אחרי שאני מוריד משחק מהdownloader הוא מתחיל בהתקנה ואומר שהמשחק כבר מותקן ואם אני רוצה למחוק ולהתקין מחדש אני לוחץ כן הוא טוען ולא נותן לי להתקין ניסיתי למחוק גם דרך לוח הבקרה ואותו דבר אומר שמסיים למחוק אך משאיר את הקובץ כאילו מותקן .. מה עושים ? אם זה חשוב אז היה לי את המשחק אבל מחקתי את הקבצים שלו ועשיתי הסר התקנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב קניתי דיסק קשיח: WD800JD. הלוח אם שלי הוא: K8NS PRO. אני רוצה לחבר את הכונן לבד ולהתקין עליו ווינדוס. הבנתי שבכדי לעשות את זה אני צריך בזמן ההתקנה להכניס את הדיסקט עם הדריברים וללחוץ F6. לא ממש הצלחתי להבין באתר של GIGABYTE איזה דריברים אני צריך לכונן SATA. לינק לרשימת הדריברים ללוח שלי: http://www.giga-byte.com/Support/motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1783&ProductName=GA-K8NS%20Pro יש לי כמה שאלות: 1. איזה דריבר אני צריך מבין הרשימה? 2. מה הקשר של RAID לכל הנושא של ה-SATA? 3. האם אפשר ליצור מערך RAID בין כונן IDE לבין כונן SATA? 4. אם התשובה ל-3 היא לא, איך אני יכול להעביר קבצים מכונן SATA לכונן IDE? 5. כדי ליצור מערך…
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המקום, מאז שרכשתי את המחשב היו לי בעיות יציבות , הרצה של OCCT תמיד נגמרה בשגיאה כזאת או אחרת , היו לי מדי פעם גם מסכים כחולים (לעיטים רחוקות), פתרתי את זה פחות או יותר על ידי שינוי הגדרות הPWM בביוס , מAuto לPerf , בשלב הזה הצלחתי להריץ את OCCT בLinpack עם AVX ליותר מ20 דקות בלי שגיאה ובלי בעיה, החלטתי להחליף את הספק (הייתי צריך ספק למחשב נוסף בבית ,ובגלל שאני בכל מקרה מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בקרוב החלטי פשוט לקנות חדש- הישן רשום עדיין במפרט בצד) . הספק החדש הוא S12II 520W של Seasonic ,אחד הספקים המומלצים פה , אז אחרי שעות של פירוק הספק הישן וכל הכבלים במארז והתקנה של החדש (בעיקר מציאת מקום לכל הכבלים בספק הזה) הפעלתי את המחשב בלי בעיה והרצתי את OCCT לב…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי נרו 6 ובהתחלה כשהייתי צורב דיסקים הכל היה בסדר ועכשיו כמה שניות אחרי שאני לוחץ burn הצורב מוציא ת'דיסק וזה כותב לי Please insert empty disc to write to... Disc require-cd-r\rw Disc type in recorder-(Empty האפשרות היחידה בחלון זה Cancel ואז אחר כך זה כותב aborted by user ניסיתי עם שני דיסקים שונים ובכל המהירויות זה קורה כל פעם... מה לעשות??? נ.ב תעיפו מבט במפרט שלי ותראו על איזה צורב, מערכת הפעלה, ועוד...אני מדבר
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
בזמן האחרון לכל משחק לוקח יותר זמן להיטען. לדוגמה, היום שיחקתי בOFP:Resistance ולמחשב לקח הרבה מאוד זמן עד שהוא העלה את המשחק. אם זה יהיה נחוץ בפעם הבאה אני אמדוד זמן. לפני זה המחשב העלה את המשחק מהר מאוד, אבל בשבוע האחרון כל המשחקים עולים לי לאט. מפרט: CPU - Pentium 3 450 Mhz memory - 128 mb video card - Geforce 2 mx 400/400 64 mb
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי את המחשב והוא עבד הכול טוב ויפה . ואז פתאום המסך נכבה לי ושנייה אחרי זה גם המחשב. מאז המסך לא נידלק והמחשב עושה כל 5 שניות ריסט . פתחתי את המחשב כל המאוורים עובדים . אני מציין גם שזה לא קרה בזמן ששחקתי אלה סתם גלשתי באינטרנט ... מה זה יכול להיות ??? איך אני יודע איזה חלק נשרף (אם נשרף בכלל)??? המסך לא עובד מאז סוג של לא מספיק לדלוק בגלל שהמחשב עושה ריסט אז אך אני מסדר אתה זה ??? מפרט: מעבד e8400 כרטיס מסך HD4850 4GB RAM תודה ראש!!!
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר בערך חודש המחשב מגמגם במשחקים כבדים : הגרפיקה זזה לאט והסאונד מקוטע. ניסיתי הכל בענייני התוכנה: עדכנתי דרייברים למסך ,לקול , פירמוט המערכת הפעלה - ושום דבר לא עזר. הרצתי תוכנות בדיקה כמו 3DMARK06 שאומרות לי שיש בעיה ולא מציינות איזה חלק במערכת לא תקין. לדעתי הבעיה או במעבד או בכרטיס גרפי או בספק כוח. איך אני יודע איפה הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היום בבוקר שיחקתי ב Starcraft II (משחק דיי כבד למחשב שלי) ופתאום המחשב עושה ריסטרט, המסכים של הביוס עולים ופתאום אני מריח ריח ממש מוזר מהמחשב כמו פלסטיק שרוף. כיביתי אותו, פתחתי ולא ראיתי משהו שלא בסדר, הדלקתי שוב והוא פעל עד הערב. עוד פעם - אני משחק והוא עושה ריסט, ריח שרוף... מהניסיון שלי ריח שרוף בדרך כלל יוצא מהספק אבל לא כך היה, לא ידעתי מאיפה הוא יוצא אבל הרגשתי שזה איפשהוא בסביבות המעבד. החלטתי להוציא את הקירור (אולי המעבד שרוף?) הוצאתי את הקירור והמעבד דווקא בסדר-אבל ראיתי את חיבור ה4פין שהיה מוסתר על ידי הקירור, כולו שחור. בכמה מקומות הבידוד נמס וזה פשוט עשה קצר... יש שם שני כבלים שניים שחורים ושניים צהובים אז הצהובים נהפכו לשחורים כמעט לגמרי... נאלצתי לחתוך חלק…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב בן כמעט 9 שנים, מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון, כונן של 40 ג"ב שמריץ וינדוס XP. לפני כמה חודשים החלה תופעה של קריסת המערכת. מה שקורה שאני עובד על המחשב, פתאום מתקבלת הודעת שגיאה כחולה, ותוך שנייה אחת ההארד דיסק נכבה, המערכת קורסת ועושה ריסט באופי מיידי, ואח"כ בשלב ה- BOOT הוא נדלק שוב והוינדוס עולה כרגיל. בנוסף המחשב פועל באופן איטי מאוד יחסית למה שהיה פעם, וכמו כן נתקע לעיתים קרובות. במצב כזה ניתן להזיז את סמן העכבר כרגיל אבל החלון שבו אני עובד תקוע עד שמשתחרר לבד אח"כ שוב. לגבי הניסיונות שלי: 1. המאווררים פורקו, נוקו ושומנו ע"י WD40, פנים המארז נוקה ע"י ספריי דחוס בלחץ אוויר. -כל הפעולות הבאות נעשו במצב בטוח- 2. בדיקת וירוסים ע"י תוכנת אנטי ויר…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-