עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mimoni9,

שלום לא מזמן רכשתי XTREMER מרשת BUG הורדתי עדכון גרסא מהאתר של ה XTREMER שמתי אותו על DISKONKEY חיברתי את הסטרימר בחיבור RCA ולא HDMI ניתקתי כבל רשת. נכנסתי להגדרות בחרתי את העדכון שנמצא על הכנון הנייד והרצתי אותו. הוא עשה מעיין ריסט ואז העלה את החלון שמראה כותרת של XTREMER, הנורת חיווי מהבהבת וככה זה תקוע. אגב, המליצו לי לעשות עדכון דרך הרשת אך אני לא יודע איך (כשאני נכנס לעדכון גרסא יש לי אפשרות לבחור בין כונן פנימי לחיצוני בלבד) אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  2. לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  3. יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by SSD,

למשל העמוד הבא: https://www.amazon.com/gp/product/B06Y218M74/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לפני כמה דקות זה טען ועטן טען אחרי שניסיתי לבדוק מידות אחרות ובסוף קבלתי שגיאה Aw Snap הייתה לי בעיה בעוד דפים באמזון. כל שאר האתרים עובדים רגיל ,הבעיה רק עם אמזון. דפדפן כרום תודה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by Quellious,

שלום, יש לי לוח Gigabyte K8NS (סוקט 754). המחשב עבד יפה מאוד, עד שהחלטתי להחליף לו את הזכרונות בזכרונות עם תזמונים טובים יותר. מאז הוא לא עושה POST, ומצפצף צפצופים ארוכים עם הפסקה קצרה ביניהם, בלי הפסקה. לפי מה שקראתי זה אומר בעיה בזכרונות. אז החזרתי את הזכרונות הישנים - לא עזר. ניסיתי גם את הזכרונות (הישנים והחדשים) במחשב אחר - כולם עובדים טוב. אז מה, נהרס לי הלוח, או שיש עוד מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by ikehgl,

הורדתי סרט מאתר Pirates Bay. הסרט דובר ספרדית ובחרתי כזה שיורד עם תרגום באנגלית (קובץ mkv) בצפייה במחשב הסרט נראה כשתרגום באנגלית מופיע. העברתי את הסרט לדיסק און קי אבל אז נעלם התרגום. למה זה קורה ? האם יש דרך לשמר את התרגום כך שלא יעלם כמו כאן ?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by eran898,

שלום. קניתי מחשב חדש אתמול בחלקים וניסיתי להרכיב אותו...ואפשר להגיד שבהרכבה הצלחתי בקלות אבל המחשב לא נידלק.. אחרי הרבה מאוד ניסויים וטעיות מצאתי את הבעיה.. קניתי קירור למעבד NINJA 3 וכשחיברתי אותו טיפה ניסחפתי עם החומר הטרמי וסחטתי את המיץ של המנה שהם הביאו וכנראה שזה היה ממש יותר מידי.... החומר גלש החוצה כשסגרתי את הגוף על המעבד ונגע במספר פינים...מיותר לציין שהמחשב סירב לעבוד אתמול כל היום למרות שניקיתי אותו במשך שעות..וגם היה לי חוסר וודאות בקשר למה שהרסתי.. אם זה המעבד או הלוח אם או אולי אפילו שניהם..והיום קראתי אפשהו שאם אין אציטון או אלכוהול ניתן לנקות מישחה עם דאודרנט.. ושוב ניקיתי עם דאודרנט וקיסמי אוזניים ופתאום(טה טה טה טה) המחשב עבד.. הכול עובד הבעיה היא עכשיו…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  9. במחשב שלי מותקן בקר SCSI של Adaptec-AHA-2940. מחוברים אליו צורב SCSI וגם CD-Rom SCSI ובנוסף סורק של HP - כמובן SCSI. שני הכוננים הם פנימיים. לאחרונה מופיעה לי מדי פעם הודעת שגיאה ב-Event Viewer (אני עובד עם Windows XP Pro) שאומרת: The driver detected a controller error on \Device\Scsi\aic78xx1. ההודעה מופיעה הרבה פעמים תוך מספר שניות. כאשר זה קורה כונני ה-CD-Rom מופיעים אך לא נגישים, רק restart פותר את הבעייה. בדקתי במספר מקומות באינטרנט והבנתי שהבעייה יכולה לנבוע מכמה אפשרויות: 1. בקר SCSI לא תקין. 2. אחד מההתקנים המחוברים לא תקין. 3. בעייה ב-termination. אפשרות מספר אחת היא הפחות נפוצה. שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לאבחן איזה התקן גורם לבעייה? 2. כיצד או איפה ניתן ללמוד כיצד…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by מישה,

אז ככה לפעמים כששיחקתי במשחק כמו gta vice city פתאום, לאחר מספר דקות משחק טובות קיבלתי את ההודעה עם המסך הכחול המפורסם "ווינדוס חייב לעשות ריסטארט כדי למנוע נזק למחשב שלך ... בלה בלה בלה" ובתחתית המסך היה כתוב : beginning dump of physical memmory physical memmory dump complete אותו זמן היה לי 256 מגה זכרון ראם הוספתי עוד כרטיס של 512 ( שניהם במהירות של 333 מגהרץ ) והחלטתי לנסות להתקין את המשחק מדיסק אחר .. ויומיים ראשונים שיחקתי אפילו שעות במשחק והכל היה אחלה אבל אח"כ שוב, פתאום סתם ככה שוב התחלתי לקבל את ההודעה הזאת וכמובן שלא שיחקתי במשחק בינתיים, והיום לפתע באמצע שום דבר, לא הפעלתי שום תוכנה, שום משחק, חוץ מהדברים שפעלו ברקע קיבלתי שוב את ההודעה הזאת בהתחלה חשדת…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  11. טוב קודם כל שלום אני חד עכשיו הנה הבעיה טוב היתה לי בעיה עם איזה קובץ שדפק לי תווינדאוס(עשה ריסטרט כל פעם שהווידאוס נטען) אז חיברתי תכונן הקשיח של המחשב הדפוק לשלי ומחקתי תקובץ שהרס תווינדאוס שחזרתי תכונן למחשב הדפוק הכל פעל טוב חוץ מזה שהוא לא זיהה לי תכוננים של הדיסקים :<<< בבקשה תעזרו תכנאי יקר מידי :<

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  12. אהלן חברים קרה משהו מוזר, אתמול הלכתי לישון וכיביתי את המחשב כמו כל לילה, היום אני קם בבוקר מנסה להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק הכוונה היא שהוא לא מקבל חשמל כלל, חשבתי אולי שהבעיה היא בחוט של הספק כוח אבל חיברתי כבל חדש של ספק כוח ועדיין המחשב לא נדלק, מה יכולה להיות הסיבה? ועוד משהו מצחיק שקרה, הוצאתי אותו לגמרי מהחשמל והתחלתי לנקות את האבק במחשב כי חשבתי שאולי האבק חסם שם איזה מקום ובגלל זה המחשב לא נדלק, קיצר התחלתי לנקות אותו ואז באמצע הניקוי הוא נתן לי חצי שניה של אורות כחולים של הלדים וסיבוב קטן של המאווררים כאילו הוא בא להידלק, אבל מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שהוא בכלל לא היה מחובר לחשמל. מה אני עושה? תודה.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום לפעמים כשאני משחק יש לי תקיעות בסאונד(הקול חוזר על עצמו כמה פעמים והתמונה רצה) זה קוראה בעיקר בסרטוני פתיחה של שלבים או בקרדיטים לא זכור לי שדבר כזה קראה במהלך המשחק עצמו! הדבר הזה מעצבן כי אני לא מצליח להבין את העלילה כי לפעמים חצי מזה אני לא שומע הוא חוזר על מילה אחד איזה כמה פעמים ואז יש שקט לכמה שניות ואז שוב... מה שמוזר שהדבר התחיל(ככול שזכור לי) מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך שלי(6600GT) ב2600XT אז שיחקתי ב-COD4 ופתאום ראיתי שיש תקיעות בסרטונים שבין השלבים עכשיו החליפו לי את ה2600XT(כי הוא נידפק) ב4650 ועדין יש את זה.... משהו יודע אך לפתור את זה? תודה מראש ערכה: מפרט מלא בצד

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  14. שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by brk2k,

כבר כמה חודשים לא נכנס לאתר שלהם ניסיתי בכתובת המלאה ובכתובת המקוצרת ולא נכנס!! מה לעשות?!!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  16. למרות ששמתי עליו מלא משחה טרמית, והמחשב מצפצף. המחשב נקנה לפני 7.5 שנים. האם זה אומר שהמעבד סיים את חייו? יש תצוגה במסך. תודה.

17. Started by D135,

מאתמול התחילו לי מסכים כחולים. יש לי ווינדוס וויסטה 64ביט וכרטיס מסך של ATI HD4870. אתמול התקנתי את הדרייברים החדשים (8.9) בלי למחוק את הישנים. אחרי הריסטרט אם אני לא טועה נהיה לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. מאז זה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב - הוא נדלק לדקה בערך ואז עובר למסך כחול ועושה ריסטרט. לפי דעתי זה בגלל הדרייברים, אבל הפעלתי את המחשב דרך safe mode, עשיתי שחזור מערכת ואחרי שעשיתי את זה אפילו הsafe mode לא עובד. גם אם אני עושה safe mode וגם אם אני עושה מצב רגיל אני פשוט מקבל מסך שחור עם הסמן (עכבר) שאותו אני יכול להזיז במסך אבל רואים רק שחור.. ההבדל היחיד הוא שבמצב רגיל המסך הכחול חוזר אחרי דקה ובsafe mode אני פשוט רואה מסך שחור ואני יכול לזוז עם העכבר. הנה מה…

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by ozzo,

כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by or7755,

אהלן חברים...צריך את עזרתכם אתמול בלילה המחשב עבד רגיל לא הייתה שום בעייה...היום לאחר הלדקה הווינדוס לא עולה ועולה ישר הbios בדקתי את החומרה והכל תקין לפני כל הדלקה יש צפצוף של מכשיר קטן שחברתי המסמל שהחומרה תקינה... החלטתי להתקין את הווינדוס מחדש כלא חשבתי על רעיונות לפתרון שאני מגיע לבחירה של איפה להתקין שני הכוננים ssd שבו מותקן הווינדוס ו hdd ריקים ורשום עליהם drive unlocated space בכונן השלישי של mve כן מזהו ככונן g ומראה ש130 גב בשימוש...איך יכול להיות ששתי הכוננים נמחקו או לא מזהוים כי בלוח אם בביוס כן מזהוים לי 2 הכוננים

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  20. שלום, ביצעתי clone למערכת ההפעלה (כלומר לכונן C) לכונן אחר ורציתי שהוא יפעל ככונן הראשי. הגדרתי ב-BIOS שהוא ירוץ קודם, הגדרתי אותו כ-ACTIVE בהגדרות של הדיסקים - ועדיין הווינדוס עולה על כונן C. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by lital18,

כשאני מנסה לעלות את המחשב נכתבת לי הודעה NTLDR IS MISSING והווינדוס לא עולה -אלא הוא מציע לי לעשות ריסטרט עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  22. האם בעת ההתקנה של הוינדאוס, אין אופציה ליצור מחיצות כמו בנייד שמגיע ללא וינדאוס ומתקינים אותו לבד? מצאתי איזה סרטון ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=y7DQYOGjM98 ככה אמורים להגיד אותן? ועוד שאלה אחת - לא קיבלתי סיריאל לוינדאוס. מה קורה םא יש איזו תקלה והוא נמחק לחלוטין?

23. שלום, יש לי מחשב נייח כשנתיים. לפתע, אתמול כשהדלקתי אותו הוא עשה רעש כרגיל, אבל מההתחלה המסך לא הראה שמשהו קורה. לא הBIOS, לא התחלת הווינדוס, לא כלום. חיברתי את המסך למחשב הנייד שלי כדי לבדוק אולי הבעיה היא המסך, אבל הוא עבד כמו שצריך. איך אני יכול לזהות מהי התקלה? איך להבחין בין אם זו תקלה של הכונן קשיח, או הלוח אם? אשמח לכל עזרה אפשרית בהקדם!! תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by beekiller,

שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by OmriHaMeleh,

<b>dgvuhdgjkdg

• 0 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים