תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי זיכרון חדש במהירות 266 בנפח 256 , יש לי בעיה איתו בהתחלה הזיכרון התנגש בסטיקים האחרים שלי אז הוצאתי אותם ושמתי רק אותו בודד בהתחלה הוא עדיין גרם לציפצופים אבל אם הייתי "מטלטל" אותו קצת בslot הוא היה עובד טוב , מה לדעתכם גורם לזה שאני צריך ממש ללחוץ על הזיכרון או להזיז אותו ואז הוא פתאום עובד? יכול להיות שהחיבור שלו משופשף? כאילו הדבר הזהוב שמתקלף אחרי כמה זמן... יש למישהו פיתרון ? תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי בשעה טובה ומוצלחת מחשב נייד,חיברתי אאותו לרשת הביתית והוא מצליח להתקשר עם שני המחשבים האחרים ואפילו להעביר קבצים מהמחשבים האחרים אליו. אבל אני לא מצליח להיכנס דרכו לשום אתר אינטרנט למשיהו יש מושג מה קורה כאן?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים. בזמן האחרון, מדי כמה ימים אני שומע תקתוק קצר בדיסק הקשיח (TIK), מלבד זאת כל הדיסקים הקשיחים עובדים כשורה. בהתחלה לא ידעתי באיזה דיסק קשיח מדובר. אולם, חלק מהדיסקים הקשיחים מחוברים לבקר PCI IDE, ופעם אחת שמעתי את התקתוק הזה בזמן Boot, כאשר הופיע המסך של הבקר PCI IDE שמפרט את רשימת הדיסקים הקשיחים שהוא מזהה. התקתוק נשמע בזמן בו הבקר זיהה דיסק קשיח מסויים, וחלה השהייה של כחצי שנייה בזיהוי של הדיסק הקשיח (בד"כ הם מזוהים מייד אחד אחרי השני ללא השהייה). הדיסק הקשיח החשוד בתקתוק הוא דיסק קשיח 80GB עם Buffer של 8MB של Western Digital. מדובר בדיסק קשיח חדש יחסית בן פחות משנה. על מנת להקדים תרופה למכה, מיהרתי לגבות את הדיסק הקשיח החשוד, וליתר ביטחון …
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני לא מצליח אפילו לפרמט את המחשב כשמגיע לי ל 10 אחוז נתקע אז נכנסתי לשם http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm אבל כשאני עושה בוט הוא אומר לי cant load ibmdos.com אז הורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לדיסקט וזה עדיין עושה אותו דבר עזרה דחופה????
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
נגיד האיקון של האקספולורר הוא הפך לאיקון של הסל מיחזור תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מידע על החוטי חשמל שיש במולקס ,כל צבע כמה וולט הוא ??? (היה כתוב לי את זה איפהשהו,אבל זה אבד לי... :'( )
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי פה לוח שאני עושה עליו כמה ניסויים... פעם, כשחיפשתי לו דרייבר, נראה לי שמצאתי שהוא תוצרת PCPARTNER או משהו כזה. הצ'יפסט הוא SIS 5600. ב CPU-Z, בלשונית ה Motherboard, שדה היצרן נשאר ריק. בכל מקרה, יש לו כ.קול מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. המחשב מריץ Win98, אבל בשום מקום מתוך הווינדוס אני לא רואה שיש כזה רכיב. חשבתי שאולי זה על DISABLE בביוס או משהו כזה, אבל לא מצאתי את זה. דגם הלוח הוא 35-8819-02, כ. הקול שיש עליו הוא Creative Vibra 16 XV, אבל גם בחיפושים לא מצאתי אותו כרכיב על לוח, אלא רק ככרטיס חיצוני, PCI או ISA. אז מה אני אמור לעשות בשביל להפעיל אותו? האם זה בביוס? האם זה בווינדוס? האם יכול להיות שיש ג'אמפר שמגדיר שלא יעבור בכלל, ואז אני צריך להתחיל לחרוש …
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני בקושי משתמש במדפסת, וכשאני מנסה להדפיס בה משהו אז זה מדפיס צבעוני טוב אבל השחור יוצא מאוד לא ברור ולא חלק, וזאת רק כאשר קניתי דיו חדש של אופיס דיפו (מספר 56) כי לפני זה זה בכלל לא הדפיס שחור. בעבר לא הייתה בעיה עם ההדפסה. ייש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג ל10, הבנתי שיש אפשרות פשוטה ואפילו חוקית לעשות את זה בחינם, הבעיה היא שהווינדוס שיש לי הוא פרוץ(מדי פעם גם קופץ לי הודעה על זה). השאלה היא האם במצב כזה אני יצליח לעשות את השדרוג, ולא יהרוס את המחשב, אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם מסוג Asrock z370 Gaming K6, מעודכן לBIOS האחרון ביותר. ללא אובר קלוקינג או שינוי פרט להמהרה של הזכרונות. השבוע החלפתי בין המעבדים והמחשב עלה כרגיל, הכל נראה בסדר גמור. כשבדקתי טמפ' ראיתי שה idle יושב סביב ה 35 מעלות. הרצתי Cinebench20 והטמפ' הסתובבו סביב ה98 מעלות אבל המחשב סיים את ההרצה והתוצאה היתה די מפתיעה לטובה (4841 ל 9900K למול 3280 של ה 8700K) מצד אחד נפלא אלא שכשהרצתי Prime95 המחשב קרס בערך אחרי עשרים דקות. המאווררים שלי נשלטים על ידי התוכנה של ASROCK ומכוונים להגיע לפעולה מקסימלית כבר ב 70 מעלות בערך. לדעתי הבעיה היא במתחים, הם מרגישים לי גבוהים מדי... מצרף פה תמונות של Hwmon ב IDLE ותחת עומס (Cinebench). מ…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בדירה הקודמת היה לי את האינטרנט של בזק והוא עבד פצצה גם בקאונטר סטרייק. לפני כשבוע עברתי דירה והאינטרנט של בזק היה איטי (בגלל תשתית) אבל בכל זאת בקאונטר סטרייק היה לי פינג ממש טוב (50-80 טוב ביחס לישראל). ובכל זאת נאלצתי לעבור לאינטרנט של הוט (מקבל 500 מגה בקו ישיר) לטובת צרכים אחרים והוא פשוט פצצה מכל בחינה חוץ מקאונטר סטרייק שם אני מקבל פינג 80-100 שזה כבר גבולי. ניסתי לפתוח פורטים ובכל זאת זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מכניס משהו ל-USB , הוא תוקע לי את המחשב. [move]מה לעשות????[/move]
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
או קיי אז ככה חבר שלי הביא מאייבורי לפני מספר חודשים מעבד am2 3800 חד ליבה ולוח msi לאחר שלא הצליחו לתקן לו את הלוח 939 שלו ולכן החליפו סוקט כאשר בא להפעיל אותו אחרי איזה חודש בניסיון התקנת ווינדוס המחשב קפא פעם אחר פעם בהעתקת קבצי מערכת ממסך ההתקנה הכחול של xp שברנו את הראש שעות ארוכות הוחלפו עותקי windows סי די רומים הארד דיסקים >זיכרונות>ספקים>חוברו הארדיסקים עם מערכות הפעלה שכאשר הם עולים המחשב קופא לפני שכל התוכנות עולות אולם לפני כניסה לממשק כלשהו של ווינדוס למשל הרצת memtest בכמה לופים אין אפילו טעות אחת. לאחר חודש עקב שידרוג חומרה ממחשב אחר שעבד פרפקט נותר לוח am2 מתוצרת אסוס שעבד מצויין עד עתה עם גירתסת ביוס האחרונה שלו>שכחנו מהסיפור עם הלוח של msi ו…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב כעבור זמן שימוש של 20 דקות-שעה המחשב נכבה באופן פתאומי. מישהו יודע אולי ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א המעבד שלי הוא Pentium D 3Ghz וכאשר ניסיתי לבדוק עם CoreTemp מעלות זה הגיב בשגיאה ולא הצליח להכנס לתוכנה אז בדקתי עם Everest ונדהמתי לראות שהמעבד נמצא על 94 מעלות ??? האם זה הגיוני שמעבד כזה יגיע לטמפ' הנ"ל? וגם ניקיתי את כל האבק במחשב ככה שנראה לי שזאות לא הבעיה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב איך אני מפצל אותו?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-