תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי משהו כמו 4 מסכים כחולים ביום התוכנה windbg מציינת סיבות שונות לקריסות. ביניהן: memory corruption ntfs.sys alcxwdm.sys afd.sys win32k.sys ntkrnlpa.exe wg3n.sys pool corruption ati2cqag.sll vsdatant.sys aswmon2.sys יש עוד אבל הרעיון הוא שאין איזה משהו שחוזר על עצמו ככה שאני לא יודע מה הסיבה לקריסות
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום ברשותי דל סטודיו 1537 שכבר פגה עליו האחריות. לאחרונה המסך החל לרצד ולהתנתק, לדעתי זאת בעיה במגעים החשמליים כיוון שזה קורה יותר כאשר המטען מחובר וכאשר לוחצים קצת על הפסטיק התחתון במסך המבעיה מסתדרת (אבל חוזרת לאחר כמה דקות). דיברתי עם "יעל פתרונות" שהם המעבדה של דל בארץ. הם הציעו שאני אביא את המחשב והם יכניסו אותו לבדיקה (שרק הבדיקה לוקחת 5 ימי עבודה) ולאחר מכן הם יתקנו אותו וזה יכול לקחת עד חודש (!!!) ואין להם שום עלות תיקון משוערת. ז"א שאני צריך להפסיד יום עבודה, להפקיד את המחשב שלי במעבדה, לשלם בערך 300 שקל על בדיקה ואז עוד מי יודע כמה כסף על תיקון שיכול לקחת גם חודש - כל זה על מחשב בן 5 שנים (שאמנם מצויין אבל עדיין..) שמעתי דברים טובים על המעבדה שלהם, אבל אני ל…
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם צורב DVD של LG, הוא בן פחות משנה, ולפני שלושה חודשים בערך התחיל לצרוב ממש לאט ( קצב של 40 דקות ל - DVD ). החלפתי את תוכנת הצריבה, עבדתי עם שתי תוכנות, מהטובות יותר שיש, בגרסאות חדשות, וזה לא עזר. האם המשמעות שהלך הצורב ? או אולי יש בעיה בזיכרון או משהו כזה ?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מחשב חדש, לא כרטיס מסך בינתיים עד שיצאו החדשים, הכל עובד (אורות, זיכרונות וכו') ושאני מחבר HDMI המסך קולט שחובר משהו אבל אין תצוגה יש נורת VGA דולקת למטה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שדרגתי מ 8.1 ל 10 ( ב 8.1 הבעייה לא הייתה קיימת ) . אני מגביל את ה CPU ל 80% לדוגמא דרך : Control Panel > Hardware and sound > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Processor power management > אבל הוא עדיין מגיע ל 100% בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי מחשב amd כלשהו שקיבלתי מחבר. אני מנסה לתקן אותו כדי שיעבוד. להגיד מה הבעיה קשה לי להגיד- אני מדליק את המחשב- אין צלילי אין כלום, אני לא מצליח להביא למצב שאני רואה משהו במסך- אני מנסה לבודד את הבעיה על ידי החלפה של שני מסכים ו-3 כרטיסי מסך. עדיין אין פלט של תצוגה. אני לא יודע אם הבעיה בלוח או במעבד כי אז אין מה להשקיע. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע, תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את האתר בפופלר סיינס המחשב שלי היה עובד כרגיל, נדלק כרגיל והייתי עובד איתו כרגיל. יום אחד פתאום כשאני מדליק אותו, הוא נדלק אבל לא מעלה כלום, לא מציג כלום. בהתחלה זה היה מציג את המסך הראשוני של הלוח אם. ואחרי כמה בדיקות והפעלות נוספות, הוא לא מציג בכלל. נראה לי שלפני שזה קרה אני ניקיתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק. והבנתי שבעיה דומה קרתה לקרוב משפחה שלי והבעיה שלו הייתה משהו עם הג'אמפרים. הוא אמר שיכול להיות ששאבתי ג'אמפר. לקחתי ג'אמפר ממחשב אחר שאני לא צריך ושמתי באחד המקומות שם אבל יש הרבה כניסות לג'אמפרים האלו, לכן לא ממש ידעתי לאן לנעוץ אותם. לא נראה לי שזו בעיה עם הכרטיס מסך למרות שניסיתי להחליף באחד אחר וזה לא עזר. הבנתי שזה גם יכול להיות הספק, שהוא חלש מידי …
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס geforce fx 5200 בעל אפשרות tv out ולמרות שהתקנתי את הדרייברים החדשים (וגם ישנים)ולמרות שהכרטיס מחובר לטלביזיה נכון אני רואה רק פסים צבעוניים על המסך מרצדים יש לי פנטיום 4 ומ. הפעלה win 98 se אני עושה את כל הפעולות הנדרשות כולל שינוי שיטת שידור ובחירת יציאה בכרטיס אך עדיין לא מצליח אגב היציאה מהכרטיס היא ע"י כבל s-video מומר ליציאת av .בטלביזיה השיטת קליטה על auto אבל גם pal וגם ntsc לא עבדו ניסיתי גם להדליק את המחשב רק על הטלביזיה והגדרתי נכון את היציאה בתפריט nview nvidia תודה מראש משה
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי חבריה, לוח אם אינטל dp35dp יש לי 2 הארדיסק sata אני רוצה להוסיף הארדדיסק 500 gb של היטאשי 16 mg הביוס מזהה את ההארדיסק המחשב אינו עולה האם זה עינין של הגדרה בביוס ואם כן איך? תודה כשהעלתי את המחשב רשום:WINDOWS COULD START BECAUSE OF A COMPUTER DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM COULD NOT READ FROM THE SELECT BOOT disk
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס לפני שפירמטתי על מנת לשנות את סדר ה - BOOT. ראיתי שיש כמה אפשרויות לביוס - עידכון ביוס, שחזור ברירות מחדל וכד'. האם יכול מישהו לפרט מה כל אפשרות טומנת בחובה והאם זה עלול לגרום נזק בלתי הפיך? כמו כן, נניח שבחרתי והשתמשתי באחת האפשרויות - האם פירמוט המחשב מחזיר הכל לקדמותו?
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
עוד הוכחה שחלונות 11 היא "אותה גברת בשינוי אדרת", והפעם, מדובר בשימוש בכונן ב- 100 אחוז גם כשלא נעשה כל שימוש במחשב, כפי שיש בלא מעט מקרים בחלונות 10. אז הנה כמה דרכים לתיקון הבעיה - https://beebom.com/how-fix-100-disk-usage-windows-11/amp/
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
לגרום לנזק למסך? קורה לי לפעמים שאני שוכח ששמתי את המסך על stand by ואז הוא נכבה לי כל דקה עד שאני מבטל את זה אבל אני מדבר גם על כל שעה למשל או שעתיים אני מתכוון למסכי LCD כי שמעתי שהמנורה שלהם נחלשת אם מכבים ומדליקים אותם הרבה האם זה תקף גם לגביי כניסה למצב STAND BY ואם כן איך אפשר להמנע מגרימת נזק למסך אם אני לעיתים מאוד קרובות הולך וחוזר אל המחשב ולא רוצה להשאיר סתם את המסך דולק להשאיר שומר מסך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, לא מיזמן קניתי מארז חדש קמפוס 6a19 אכשיו חיברית הכל פתיאום המחשב נילד לשניה ונכבה אכשיו אני חושב שיש קצר ואני חושב שאני יודע איפה הבעיה זה הלוח:http://img.clubic.com/photo/00132322.jpg ASUS P5LD2 אכשיו כל פעם שאני מחבר תחיבר של 12V הלוח נידלק לשניונת ונכבה ואחרי שאני מוציא תחביור של ה12V הוא עובד רגיל כאילו בלי קצר מה עושים תודה רבה זאת תמונה של החיבור שהתכוונתי אליה http://www.2send.us/picture.php?file=858c542182.JPG
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
במחשב השני בבית שלי, המשמש את שאר בני המשפחה חוץ ממני, התחילו תקלות מוזרות. המחשב נתקע פעם ביום לפחות, כלומר הוא קופא לגמריי שאי אפשר לעשות כלום. היום נתקע המחשב והופעל מחדש מעצמו, ואז כשעלה המחשב הוא נתקע בבדיקות הקבצים לפני העלאת המערכת, ב0 אחוז. מדובר על ווינדווס אקס פי, הארד דיסק של מקסטור 9 ג'יגה ישן יחסית. בסופו של דבר אחרי איזה חצי שעה עלתה המערכת, וראיתי שכונן E השייך להארד דיסק המשני של מקסטור 9 ג'יגה, לא מתפקד ורשום לי שהוא לא מאותחל ויש לאתחל אותו למרות שהוא עבד לפני כן והיו בו קבצים. מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר את מה שיש שם? למה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם - K8N Neo2 Platinum http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=587&maincat_no=1 לאחרונה קניתי HD עם חיבור SATA לאחר שחיברתי אותו ללוח כמו שצריך אני מעלה את הWINDOWS ולא מוגדר לי הHD כמו כן כאשר אני נכנס ל BIOS האפשרות של ה SATA היא מאופשרת וכמו כן גם ה IDE יש לציין שכרגע יש לי שני HD מסוג IDE ללוח ושני CD ROM שגם מחוברים דרך ה IDE השני כך שכל 4 החיבורים של ה IDE תפוסים מדוע אני לא מצליח להגדיר את הBIOS ל 4 IDE ו SATA אחד למרות שמבחינת החיבורים פיזית זה אפשרי ? נ.ב שאלה נוספת מה בדיוק RAID תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי כרטיס SSD עם חיבור NVME מחובר עם מתאם לslut של pcle. הכרטיס מזוהה על ידי המחשב וגם מופיע בביוס כmass storage אבל לא ניתן לבצע ממנו booting זאת משום שאני מנסה לשתמש בו על מחשב ישן יחסית עם chipset H-81 שתומך pcle-gen2. האם יש דרך לעקוף את המגבלה? להתקין משהו? להתקין bios אחר? תודה
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קניתי כונן ssd חדש למחשב שלי והחלפתי אותו עם הכונן הישן שלי והתקנתי את הווינדוס מהתחלה עכשיו כשאני מחבר את הכונן למחשב בחיבור חיצוני יש קבצים שהם מסומנים עם מפתח קטן בצד שאני לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי לשחרר אותם ע"י לחיצה על מאפיינים \מתקדם\ הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים ולהוריד שם את הוי שמסומן שם וללחוץ החל אבל זה לא נותן לי זה כותב לי שאני צריך הרשאה הממחשב הקודם כמו"כ ניסיתי להדליק את הווינדוס הישן מהכונן הישן אבל מופיע לי מסך תכלת וזה כותב לי שיש לי בעיה בווינדוס אשמח לעזרה כי יש שם קבצים שחשובים לי
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעשות בעיות ולקרוס אחרי כמה זמן הוא גם משמיעה סידרה של צפצופים לפני שהוא מתכבה טו דים טו דים טו דים טו דים וככה הלאה בהתחלה חשבתי שהוא מתחמם הוחלף מאוור למעבד , הוחלף ספק , הוחלף הארד דיסק אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קרה פעם אחת עם כל אחד מהיישומים, מאז לא שיחקתי \ ערכתי סרטים. טמפ' חומרה תקינות. דרייברים של AMD עודכנו השבוע (עדכנתי דרך קאטאליסט). הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו היה ששיניתי (אתמול) את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך עם MSIAfterburner, כך שיעבוד על 80% כשהוא מגיע ל60 מעלות. צירפתי את שני ה Error logs. אשמח לקבל כל עזרה!
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לפעול ממש באיטיות, אז החלטתי לפרמט אותו אבל הבעיה היא שגם אחרי הפורמט המחשב עדיין לא זז, אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר בלי שההתקנה תיתקע בהתחלה חשבתי שאולי הדיסק התקנה של הווינדוס לא תקין - אבל גם דיסק אחר מביא לי את אותה התוצאה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-