תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המפרש שלי כתוב בצד... תיאור כללי איך התחילה הבעיה ומה המאפינים שלה: שבוע שעבר המחשב פתאום נהיה איטי בצורה משמעותית (חשוב לציין שהמחשב הריץ ויסטה 64 חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מיוחדות הוא עבר איחוי אוטומטי כל שבוע וסריקות של רוגלות ווירוסים וניקוי דיסק) חשבתי שזה שטויות הרצתי את כל הפעולות הרגילות שעושים (מפורט למעלה) וכלום לא עזר... בלי קשר רציתי לפרמט את המחשב בפסח בגלל שבחג אני בחופש מהצבא ויהיה לי זמן פנוי לדאוג למחשב בסוף החלטתי לפרמט את המחשב מיד בגלל האיטיות הפתאומית הזאת ניסיתי כמה פעמים והמחשב אמר לי שאין אפשרות לפרמט את C גיביתי את כל הקבצים שלי מהכונן ופירמטתי אותו לגמרי (את כל המחיצות D,C) אחרי זה זה הצליח שמתי XP וגפ עבד יחסית לאט ואחרי כמה ריסטים המחש…
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת msi. רכיב בשקע אליו מתחבר המטען נשבר ולא ניתן לבצע טעינה. שלחתי את הנייד למעבדה של אייבורי, נאמר לי כי לא ניתן לתקן את השבר והפתרון הוא החלפת הלוח אם (עלות 800 ש"ח). האם מנסיונכם, הגיוני שלא ניתן לתקן את הרכיב אלא רק להחליף את כל הלוח אם ? אודה לתגובתכם בנושא, איתמר ביבה
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, כתבתי בעבר הלא רחוק על הבעיה שלי.. בד"כ היה לי מסך כחול והמחשב היה נתקע, בפעם האחרונה המסך הופיע עם כתוביות: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אין לי מושג מה זה אומר, אני מצרף minidump אשמח אם מישהו יוכל לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרך לבטל את פעולתם של כרטיסי ההגנה האלו, מוטב דרך תוכנה ולא דרך חומרה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים דיסק קשיח במחשב, והתקנתי בו ווינדוס מחדש. היום בבוקר כשניסיתי להפעיל את הווינדוס אחרי הביוס היה מסך כחול והוא אותחל אוטומטי, ניסיתי שוב ושוב ואותו דבר קרה כל פעם, ניסיתי את תיקון המחשב של ווינדוס, אבל הוא כתב שהוא לא מוצא פתרון. החזרתי את הביוס לברירת המחדל הוצאתי את הסוללה, כלום לא עזר. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק הישן והוא עלה אבל עבד מאוד מאוד לאט, עד שכבר נתקע טוטאלית ואתחלתי אותו ואז אותו הבעייה התחילה גם איתו, ניסיתי שוב את כל הנ"ל וכלום לא עזר, אפילו החלפתי את הRAM לבדוק אבל לא עזר. עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש, ובנתיים זה עובד. אבל הישן לא עובד, סרקתי מווירוסים בנורטון אבל הוא מצא רק 3 קבצי קוקי למעקב. בסריקת הדיסקים הקשיחים, בחדש ווינדוס לא מצא שום…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
כשאני מחבר התקן usb מסוים ( ממיר של הוט :-\ ) המחשב לא מזהה שחוברה חומרה חדשה למחשב, ולעומת זאת כל דבר אחר כמו מדפסת, mp3 וכו' הוא כן מזהה.. יכול להיות שזאת בעיה כל שהיא במחשב?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
הי, חברים. לאחרונה פתאום, כנראה, נמחק לי מתאם הרשת החוטי של לוח האם P5QL-E מבית Asus. זה קרה לי באמצע גלישה, אם זה משנה משהו. אני לא מצליח למצוא מתאם רשת חוטי לכרטיס הרשת החוטי שמובנה בלוח האם ושמתאים ל-Windows 8 או 7 בגרסה של 64 סיביות (bits). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני יכול לגלוש רק בצורה אל-חוטית ולא בצורה חוטית וזה פתרון זמני שאני לא רוצה להשתמש בו. ניסיתי הכל: להוריד מתאמים מהאתר של Asus, לנסות להשתמש במתאם שנמצא בדיסק שהגיע עם לוח האם, בדיקות חיבור, שינוי כבלים, יצירת רשתות חוטיות חדשות.... אני מודה מראש מאוד לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב רק כאשר האימיול דולק ואני משאיר את המחשב לעבוד והולך לעבודה, אז כאשר אני מגלה שהמחשב מכובה פתאום עכשיו השארתי את האימיול לעבוד והלכתי ללמוד ומול העיניים שלי אחרי 3 שעות עבודה המחשב התכבה בפיתאומיות. אין לי מושג למה זה קורה.. בדקתי טמפ' בביוס וזה הראה 48 מעלות ויש לי AMD 3000 64 מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא קרה לי עדיין ששיחקתי או גלשתי והמחשב התכבה, רק כאשר הLHeMule עובד..
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אחרי כ40 דקות שאני משחק במחשב ( המשחק LOL אם אתם מכירים..לא מהכבדים ) המחשב קורס , אומנם הוא פועל אבל פתאום המסך הופך לתכלת מוזר עם פסים. בדקתי את עניין הטמפרטורה של המעבד/ראם/כרטיס מסך . הכל תקין . (אם יש דרך לעקוב כל דקה על הטמפרטורה ולקבל את זה כקובץ LOG אני אשמח לדעת איך) המחשב שלי intel 15-4570 8gb ram r9 280x vapor x תודה .
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בהתחלה זה נתקע עם משחק אחד, ניסיתי להתקין עוד פעמיים את אותו משחק וכשזה המשיך להיתקע חשבתי שזו בעיה עם הקבצים של המשחק. עכשיו ניסיתי להתקין משחק אחר ושוב, אותה הבעיה, המחשב נתקע לגמרי ואני חייב להפעיל מחדש, אחרי שזה מגיע ל-25% בערך מההתקנה (גם במשחק הראשון). ניסיתי פעם שניה ושוב זה קרה. יש לכם רעיונות מאיפה נובעת הבעיה? אני לא ארשום אתהמפרט אבל למחשב לא אמורה להיות שום בעיה להתמודד עם ההתקנה או עם המשחקים עצמם תודה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה אתם תותחים ! תקשיבו אני בא בבוקר מנסה להדליק תמחשב הכל עולה רגיל פתאום אחרי הטעינה של הווינדוס עושה הפעלה מחדש ועוד פעם ועוד פעם עכשיו באחד הפעמים שמתי לב למשהו... היה מסך כחול ממש לחצי שניה .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? תודההה מראשש לעוזרים!!!! דרך אגב אני במחשב של אח שלי... כי שלי לא עולה
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי החבר'ה אחי הקטן נעל בסיסמה את המחשב שלי (מחשב של לנובו) והוא לא זוכר את הסיסמה מה אני יכולה לעשות כדי לפתוח את המחשב שוב?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, התקנתי ווינדוס 7 עם כל העדכונים על מחשב חדש (i7-4770K, 16gb ram, Seagate 7200.14 1TB). בסך הכל, אין לי קריסות, התחממויות, או כל דבר תקין. הבעיה שנתקלתי בה קשורה לתיקיות ולהתנהגות של האסקפלורר. קשה לי קצת להסביר, אז אני אתן דוגמאות: א. בפתיחה של המחשב שלי לדוגמא, לוקח זמן לכוננים להופיע. ב. במחיקה של קבצים, לפעמים רק האייקון עצמו נשאר, והקובץ עצמו בפועל כבר מחוק. ג. בהעברת קבצים, למרות שהקבצים עברו, המעבר לא מופיע עד לעשיית רענון. ועוד כל מיני בעיות דומות. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ההארד דיסק, אבל מבדיקה בhddtune, המצב שלו תקין. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת... בביוס ההרד דיסק, (WD800JB הרד דיסק 80 ג'יגה עם 8MB CACHE) מוגדר בUDMA, וזה גם מה שהוא כותב לי בטבלה של הPOST . אך במנהל ההתקנים של WINXPPRO, הMASTER בבקר הIDE הראשון מוגדר כפועל במצב PIO משום מה, הדבר גורם לפעולה הרבה יותר איטית של ההרד דיסק מהרגיל. לפני כן אגב הכל עבד בסדר, עד שהרצתי משחק כבד עם E-MULE עובד ברקע. (יש לי RADEON 9500 PRO והוא היה מחובר לכבל חשמל שממנו יש פיצול למאוור ולהרד דיסק)... כלומר כנראה הכרטיס התחיל לזלול המון חשמל, מה שגרם להרד דיסק למין חוסר בכח, (ספק 300 וואט ג'נרי) וההרד דיסק פשוט נטען מחדש כמה פעמים באמצע המשחק, והכל המשיך לעבוד. רק אח"כ שמתי לב שיותר לאט פשוט. ואחרי כמה מסכים כחולים שקיבלתי, הWINDOWS הריץ CHKDSK בהפ…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר (והאמינה ביותר) להשוות קבצי pdf כדי לראות את השינויים שנעשו ביניהם?
-
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-