עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by doron.lebel,

שלום יש לי מכונה win xp sp3 עם לוח אם Intel D945GNT בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה. אני מדליק את המחשב וכשהוא מגיע ל desktop הוא מבצע restart שיחזרתי אחורה לנקודה הכי רחוקה בדקתי ווירוסים את תקינות הדיסק וזה ממשיך לקרות למישהו יש רעיון ???

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by kritikal,

בעיה מוזרה עם הלוח אם GIGABYTE p43 יש לי מקלדת ועכבר USB, שניהם עבדו פתאום הם מתחילים לעבוד מוזר. עובדים ואז אני שומע צליל של זיהוי וניתוק וכאילו הם מאתחלים את עצמם מחדש. לאחר שחיברתי את המקלדת ב PS2 המקלדת עובדת חלק. והעכבר עדיין מגמגם..האם הבעיה היא חומרית או DRIVER?

3. Started by xgamer,

שלום רב, יש ברשותי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט דגם 1000. מה לא ניסיתי, הם לא עובדים במחשב מסויים (לא נבדק על מחשב אחר). הדרך היחידה שהם יעבדו, זה להעלות את המחשב בלי חיבור ה USB של המקלט, ולאחר שהכל עלה, לחבר חזרה, ואז החיבור מזוהה. התקנתי את הדרייבים ומחקתי אותם כמה פעמים ועדיין הבעיה נשארה. איפסתי את הביוס. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אני חושב שזה בעיה בחיבורי USB וההגדרות שלהם. שיחקתי םע כל מני הגדרות בביוס אבל לשווא. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  4. Started by Cyron,

4-5 שניות לאחר הדלקה נכבה, אין ציפצופים כלל בדקתי עם ספק חלופי, גם עם זכרונות חלופיים - לא עזר בדקתי את המעבד על מחשב אחר - עבד מה שנותר בעצם הוא הלוח שכנראה מקולקל או מקצר. איך אפשר לוודא את התקלה ? האם ניתן לעשות משהו ? תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by yosizach,

עם אני מקשיב לשיר ועושה עוד פעולות במכה אז הסאונד מגמגם לי מדוע זה? המחשב אחריי פירמוט

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by rauchy,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 שסוחב כ-3 שנים. לאחרונה הוא קורס לי המון אז החלטתי לפתוח, לנקות, לבדוק קצת קבלים וכו'. פתחתי, ניקיתי עם ספריי לחץ אויר, פתחתי את הספק וראיתי שם כמה קבלים "תפוחים". חיברתי את המחשב מחדש, הוא עבד כרבע שעה ונסגר. אה, וגם יצא ממנו ריח שרוף. ;D חשוב לציין ששכחתי להדק את הקליפסים של ה-Heat sink של המעבד כאשר הדלקתי אותו לאחר הניקוי. מאז המחשב נדלק, יש נורה ירוקה על הלוח אך אין צפצוף, אין תצוגה והוא גם לא נכבה באמצעות הכפתור, רק באמצעות ניתוק החשמל. (מן הסתם) היום קניתי ספק חדש ומכיוון שפתחתי את ה-Heat sink, החלפתי משחה תרמית אך עדיין, שום דבר לא עובד. ניסיתי להפעיל את המחשב על ריק (בלי זיכרון, בלי שום כרטיס, בלי כוננים ובלי סוללה), הגשר התחתון והמעבד ל…

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by Vaknir,

כשאני מחבר התקן usb מסוים ( ממיר של הוט :-\ ) המחשב לא מזהה שחוברה חומרה חדשה למחשב, ולעומת זאת כל דבר אחר כמו מדפסת, mp3 וכו' הוא כן מזהה.. יכול להיות שזאת בעיה כל שהיא במחשב?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by fuck off,

אני מחבר אותו למחשב והוא מראה אותו אבל הוא מראה שיש בו רק 14 מגה פנוי ואמור להיות 128... מתי שאני מסנה לפרמט אותו המחשב אומר לי שלא ניתן! אני מסנה לנצל את ה14 מגה שנשארו שם והוא אומר שהדיסק מוגן מכתיבה... למרות שהוא פתוח.. למישהו יש עצות מה לעשות? תודה מראש לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  9. Started by dani1236,

חבר'ה שלום התקנתי לאחרונה כרטיס קול 5.1 של קריאטיב מסיבות מובנות,,, כמובן שנאלצתי להסיר התקנה של הכרטיס המובנה בלוח אם, הבעיה היא שהמחשב עולה הוא רושם כמובן שהוא גילה חומרה חדשה (כרטיס הקול כמובן) איך אני מבטל את זה באופן שההודעה לא תחזור שוב? בבקשה הסבר מפורט אם אפשר,,, בתודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]

11. Started by y-angelus,

מה ההבדל בין הגרסאות הללו ?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by jackhammer,

יש לי עכבר GENIUS מודל GM-03009U יש לו מלא כפתורים (איזה 10) אחד הכפתורים הוא להחליף בין החלונות עכשיו עם הIE7 החדש איך אני מגדיר את העכבר שיחליף לי TABים ולא חלונות? אין בדריבר אפשרות כזאת ואי לא מצא דרייברים כאלה מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by MekoPelet,

כן הכותרת כן clickbait אבל הכוונה היא לא פיקסלים מתים(מסך די חדש) אלה כשאני מפעיל את המחשב באזור אמצע יש איזה ריבוע(שסימנתי עם צייר) מסויים שבו הוא לא רואה את העכבר שלי בכלל. אם אני לוחץ על משהו או מעביר מעליו או מנסה גררור משהו ממנו (אם ממשיך להחזיק כשאני גורר מחוץ לו אז עדיין קולט. ווירוס? מישהו נתקל בזה פעם בחלונות 7? note: אני כרגע עם דואל בוט עם לינוקס (Arch) שזה המערכת הקבוע שלי אבל אני עם ווינדוס לצורך גיימינג. כשאני בלינוקס זה לא קורה. עוד משהו שאפשר להגיד זה שממש בהתחלה המקום עובד ואז אחרי דקה בערך הוא מפסיק כאילו יש שם חלון בלתי נראה שמופיע. אשמח לעזרה , רון.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by Gute,

שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  15. Started by mickeydi,

לפני מספר דקות המחשב הנייח הפסיק לעבוד. כיביתי את הספק והפעלתי מחדש. הדלקתי את המחשב, המאוורר התחיל לעבוד אבל מיד הפסיק והמחשב כבה. העכבר והסלולרי שמחוברים לUSB עדיין מקבלים זרם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  16. אהלן חבר'ה, לפני חודשיים בערך המחשב עבד והכל טוב ויפה, ופתאום משום מקום העלה עשן ממש כאילו הדלקתי מדורה בחדר. שלחתי לKSP לבדיקה, הם החליפו לי את הספק (לשמחתי בחינם כי הוא היה עדיין בתקופת האחריות). אבל כשלקחתי את המחשב הטכנאי אמר לי שהמחשב עובד כרגע רק עם שתי זיכרונות ולא עם ה4 שהיו לי - הוא לא מצליח להפעיל את המחשב כשכולם מחוברים כמו פעם. הבעיה הייתה מוכרת לי כי זה קרה כמה פעמים בעבר. יש לי זוג זיכרונות של G.skill כל אחד 2GB DDR 2 ועוד זוג זיכרונות של אותה החברה, כל אחד 1GB DDR2 . סה"כ 6 GB. כשהלכתי לטכנאי מחשבים לידו הוא אמר שהלוח אם נדפק וצריך להחליף. אחרי שהתעסקתי עם העניין בבית, הגעתי למסקנה ששני הסלוטים הימניים של הזיכרונות בלוח אם לא עובדים עם אף זיכרון. ושני הס…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  17. כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by Holography,

אהלן, בזמן האחרון המחשב שלי מסרב להדלק, לאחר התעסקות מסוימת עם החומרה הגעתי למסקנה שיש בעיה עם החיבורים החשמליים , עבדתי עם המחשב מחובר לרשת החשמל והתחלתי לשחק עם החשמל בפנים ולאחר התעסקות מסוימת עם הכבל power on המחשב נלדק, ככה כבר כמה פעמים שאני מנסה להדליק המחשב לא מגיב בכלל, ורק אחרי שאני משחק עם ה-power on פתאום משהו מסתדר עם ההולכה של הכבל והמחשב נדלק. ברשותי מארז antec p300 , הכבל מולחם לפאנל ההדלקה של המארז, יש אפשרות לא חודרנית לסדר את הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  19. אשכול זה נפתח בהמשך לאשכול שפתחתי בפורום אמצעי האחסון כאן. אני עובד עם 3 קשיחים, הראשון מביניהם (Port 0) הנו של WD (נפח 500 גי'גה) בן 5 שנים, ב-Port 1 מחובר כונן SSD צעיר שמחזיק את מע' ההפעלה והמסמכים וכונן שלישי יושב על Port 2. במשך חצי שנה הכל עבד בהרמוניה. לפני מס' ימים הדיסק של WD זה שמחובר ראשון, התחיל להגיב באיטיות קיצונית (קצב העברת נתונים מכונן לכונן של כ-50-80 קילובייט. בצעתי עליו בדיקה באמצעות תוכנת Data Lifeguard Diagnostic for Windows של WD. הבדיקה נעצרה באמצע עם הודעה של Too many bad sectors. התחלתי מיד להעביר ממנו את החומרים, בכדי להתכונן להחלפה לדיסק חדש. במהלך העברת החומר, בצעתי אתחול למחשב. עקב קפיאה של המחשב בשלב ה-boot, נכנסתי ל-Bios וגיליתי שסדר…

20. Started by imac,

חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by evman007,

ביומיים הראשונים ששיחקתי הכל עבד בסדר ,פתאום אחרי דקה שתיים שאני משחק המחשב עושה ריסט. תודה מראש. :s05: המפרט בחתימה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by SubX,

פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  23. Started by hero,

טוב. ניסיתי את כל הדרייברים מ-29 משהו עד החדשים ביותר. אבל כל הזמן יש לי איתם בעיות. הוינדווס נוטה להיתקע מתי שמתחשק לו (i think it's something with those hovering popup menus), וגם גורמים למשחקים להיתקע אחרי כמה שניות. (קווייק 2 ו-3). לפני שהמחשב נתקע או עף לדסקטופ אתה רואה שהטקסטורות זזות בצורה בלתי נשלטת. המחשב שלי חזק מאוד, p4 2.66 gigabye ultra someething, זה שתומך בddr 400. בקיצור מחשב באמת חזק. יש לכם מושג איך לסדר את זה? לא היתה לי הבעיה הזאת עם win 98.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by SHAY951,

לאחרונה במשחקים מסוימים המחשב שלי פשוט קופא (נתקע) ואני צריך לעשות ריסט כדי להחזיר אותו לפעולה (הוא לא מגיב לשום דבר). במה יכולה להיות הבעיה? * המשחקים שהמחשב שלי נתקע בהם הם לא בהכרח משחקים עם דרישות גבוהות (DOOM 3 לא עושה לי בעיות ומשחקים קצת יותר ישנים ממנו כן). * חשבתי שהבעיה היא אולי בדרייבר של הכרטיס מסך אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא, התקנתי אות וזה לא עזר.

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by e-vol,

שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.