תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ב"ה שלום, אני מעוניין להשתמש בסינון הביתי שלי (אתרוג מבית רימון) גם בסמארטפון ע"י התחברות לרשת הביתית המסוננת. יש לי מודם-ראוטר של tplink td-w9980B שאני מעוניין להשאר איתו כי הוא נותן לי קליטה טובה בבית וגם הוא מאד יציב (לפני שרכשתי אותו היו לי כל פעם נפילות הן בוויפי והן במתאם SIP שמחובר אליו ואילו מרגע שהוא עובד ב"ה לא היה נפילה אחת). לצורך התקנת שרת VPN קניתי ראוטר נוסף (Linksys E1200 v2) והתקנתי עליו DD-WRT v3.0-r35531 mega (03/26/18). וזאת כדי שאוכל להתקין עליו שרת openVPN (יש לי עליו DDNS). התקנתי את כל התעודות הנדרשות הן בשרת והן באפליקצית הקליינט באנדרויד ואני מצליח להתחבר לשרת (גם בלקוח וגם בשרת מופיע שהתחברתי) אבל …
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך 9500GT , הבעיה היא : כשהוא משתמש ( בעבודה רגילה במחשב ) המסך נכבה ונדלק כל זמן מסויים ואז מופיעה הודעת שגיאה כזו : וכשהוא משחק משחק מסויים , המשחק קופא לרגע ואז המסך נהפך לצבע לבן כולו בערך ל-10 ש' , ואז המשחק חוזר לעצמו .. המערכת הפעלה היא 7 -64ביט ... דנדשה ! המחשב פורמט בכדי לראות אם הבעיה נפתרה , אך לא שינה דבר . נ.ב - הוא ניסה את הדרייבר 251 או משהו כזה , ועכשיו עבר לדרייבר הנ"ל , אותם בעיות בכל הדרייברים שניסה . מפרט המחשב הוא : E7400 P5KPL-AM 2GB RAM 9500GT DDR2 1GB ספק ג'נרי כלשהו ( 500W ) ומסך 15" LCD ישן .. תודה .
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בעיה מוזרה עם הלוח אם GIGABYTE p43 יש לי מקלדת ועכבר USB, שניהם עבדו פתאום הם מתחילים לעבוד מוזר. עובדים ואז אני שומע צליל של זיהוי וניתוק וכאילו הם מאתחלים את עצמם מחדש. לאחר שחיברתי את המקלדת ב PS2 המקלדת עובדת חלק. והעכבר עדיין מגמגם..האם הבעיה היא חומרית או DRIVER?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תצוגת המסך במחשב השולחנח שלי לא תקינה - תמונה לא חדה ומטושטשת במידת מה - נראה כמו תצוגה של צללית הנצמדת לתצוגה המקורית - לדוגמא - כמו אותיות כפולות . כרטיס המסך הוא SAPHIRE X3450 DDR2 512 PCI מעבר לכך הכל תקין. האם התקלה בכרטיס המסך ? התקלה הופיעה לפני כחודש ונעלמה ועתה הופיעה שוב. נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מקווה שלא יהיו תלונות על הכותרת :-) העניין הוא כזה, יש לי Plextor 40x12x40A כפי שמצויין במפרט שלי, ותמיד צריבות של דיסקים שלמים (680~MB) לוקחות כ 4-5~ דקות.. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד עם CloneCD כבר איזה שבע שמונה פעמים.. ואני שם לב, כל פעם אני בוחר במהירות צריבה של 40X ואני רואה שהוא כותב "מהירות נוכחית: 2816KB, 16X, עכשיו.. הוא אמור לצרוב בסביבות ה 6מגה לשניה.. שזה הבדל -עצום-.. יש לכם רעיונות ?... הוא מחובר לכבל ATA33 אני חושב.. או 100, ביחד עם הASUS 50X שלי.. אם זה עוזר בכלל תודה מראש, ערן ינאי.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המקלדת במחשב שלי הלכה לעולמה אחרי ששפכתי עליה כוס קפה. התיקון יחסית לא נוראי - קצת תיקונים ללוח אם והחלפת המקלדת, אך המעבדה לא מחזיקה בחלק. האם ניתן להשיג מקלדת כזאת בארץ, או שחייבים להזמין מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
קרה פעם אחת עם כל אחד מהיישומים, מאז לא שיחקתי \ ערכתי סרטים. טמפ' חומרה תקינות. דרייברים של AMD עודכנו השבוע (עדכנתי דרך קאטאליסט). הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו היה ששיניתי (אתמול) את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך עם MSIAfterburner, כך שיעבוד על 80% כשהוא מגיע ל60 מעלות. צירפתי את שני ה Error logs. אשמח לקבל כל עזרה!
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי ואני מקבל מסכים כחולים. במסכים הכחולים מוזכר השם ATI הטמפ' תקינה 40 מעלות. המסכים הכחולים מגיעים ישר שהמחשב מגיע לשולחן עבודה. מפרט Q9300 GIGABYTE EP45 DS3R 2X1 MUSHKIN 800MHZ CLUB 3D HD4850 512MB SEAGATE 500GB
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.) אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס החדש שלי, 6950, אבל כשאני מחבר אליו את המסך, שום דבר לא מוצג. עכשיו אני משתמש בחיבור הAGP בלוח האם. ניסיתי להתקין את הדרייברים, אבל זה לא עוזר, וגם זה אומר לי שהיו כמה שגיאות בהתקנה. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לקראת פסח, אתמול ניקיתי את המחשב שלי בעדינות רק ע"י ניקוי אבק בלי נגיעה בכלל ברכיבים. בכל מקרה הוא עבד בסדר אתמול. היום כמה דקות לאחר שהדלקתי אותו המסך נכבה והמחשב נתקע ולא הגיב כשניסיתי להדליק את המסך בזמן שהוא נתקע היה כתוב no signal input ורק ע"י ריסטרט המחשב חזר לעצמו וגם זה רק לכמה דקות ושוב חזרה הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? המפרט אגב: Intel pentium 4 3ghz 512 ram gigabyte geforce 6600gt ומארז atx 400 midi ומסך aoc 17 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי מחשב בן 3 שעבד ופעל מצויין עד כה. לאחרונה המסך שלו החל לבצע כיבוי בזמן העבודה. זמני הכיבוי רנדומליים לחלוטין ומתרחשים אחת לשתיים שלוש הפעלות מחשב לאחר כחצי שעת עבודה. לאחר הכיבוי לא ניתן להדליקו אלא בפעולת ריסטרט. המסך הוא lcd של סמסונג אבל הבעיה כנראה אינה בו כי כשחיברתי מסך תקין אחר (CRT) למחשב, הבעיה חזרה על עצמה. פתחתי את המארז וציפיתי למצוא משהו שרוף או קבל דולף אבל הכל נראה לפחות מבחינה ויזואלית כשורה, יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע? תודה.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כאשר אני מכניסה דיסק לכונן די וי די המחשב לא ניגש ישר לכונן. אני חייבת לגשת לכונן דרך הסייר ואז לפתוח את תוכן הדיסק. איך גורמים לכך שהמחשב יזהה מיד שהוכנס דיסק לכונן ויגש לקרוא אותו?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש של abit nf7-s והארד דיסק של wd 160gb sata שמחובר יחד עם maxtor 40gb ata 1333 ואני לא מצליח להתקין ווינדוס.אני עושה boot מהדיסק התקנה או מפלופי אני מפרמט הווינדוס מעתיק קבצים עושה ריסטרט ולא ממשיך מאיפה שהבוא הפסיק אלא מהתחלה.שאני עושה fdisk לראות את המצב של ההארד דיסק הוא אומר לי שאין מחיצות (partition) שאפשר להציג למנרות שהדיסק התקנה מזהה את המחיצות.שאני מנסה לעשות boot מהארד דיסק הוא רושם שאי אפשר ואין דיסק מערכת.אני מנסה כל שילוב בין הכוננים רק הסיריאל רק ה-ide או ide master וסיריאל ואני לא מצליח אף פעם זה לא קרה לי מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE) כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו. בינתיים קניתי הארד דיסק חדש, התקנתי עליו ווינדוס והכל עובד יופי ניסיתי להעלות את ההארד דיסק הזה עם ההארד דיסק הישן וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא עדיין נתקע כמו פעם במסך של הטעינה ניסיתי גם להעלות אותו עם ג'אמפרים מכל הסוגים... לא עלה למישהו יש פתרון איך לגרום להארד דיסק לעבוד לכמה דקות או דרך להעביר את הקבצים מההארד דיסק הישן לחדש? (החדש 250 ג'יגה) זה ממש חשוב לי, היו לי שם קבצים ששמרתי מעל 3 שנים תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב רק כאשר האימיול דולק ואני משאיר את המחשב לעבוד והולך לעבודה, אז כאשר אני מגלה שהמחשב מכובה פתאום עכשיו השארתי את האימיול לעבוד והלכתי ללמוד ומול העיניים שלי אחרי 3 שעות עבודה המחשב התכבה בפיתאומיות. אין לי מושג למה זה קורה.. בדקתי טמפ' בביוס וזה הראה 48 מעלות ויש לי AMD 3000 64 מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא קרה לי עדיין ששיחקתי או גלשתי והמחשב התכבה, רק כאשר הLHeMule עובד..
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא מזמן, עבדתי על המחשב, ולפתע הופיע לי מסך כחול.. עשיתי הפעלה מחשב, והופיעה לי הודעת DISK FAILURE, אז ניתקתי את כבל החשמל והסטה מהדיסק קשיח, והפעלתי מחדש, ואז הופיעה לי הודעה חדשה, שהקובץ הבא לא קיים או לא תקין: windows\system32\config\system יש לכם פיתרון לבעיה? בעיקרון נסיתי לעשות בוט דרך הדיסק של הווינדווס, וב-recovery console ניסיתי כל מני פקודות שמצאתי בגוגל כפיתרון לבעיה זאת, אך קיבלתי הודעת ACCESS DENIED... לאחר הייאוש ניסיתי להתקין מחדש את הווינדווס... כאשר אמור לבחור כונן (יש לי שניים, C וD, על C מותקן הווינדווס), לא כתוב ליד כונן C שעליו מותקן הווינדווס ובעצם כתוב שאין עליו מידע בכלל (גודל הכונן זהה לגודל הפנוי על הכונן)... ניסיתי להתקין את הווינדווס על שני הכו…
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה אתם תותחים ! תקשיבו אני בא בבוקר מנסה להדליק תמחשב הכל עולה רגיל פתאום אחרי הטעינה של הווינדוס עושה הפעלה מחדש ועוד פעם ועוד פעם עכשיו באחד הפעמים שמתי לב למשהו... היה מסך כחול ממש לחצי שניה .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? תודההה מראשש לעוזרים!!!! דרך אגב אני במחשב של אח שלי... כי שלי לא עולה
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לאחר כמה שינויים בביוס (אובר) אני מקבל הודעה כזאת ... והוא אומר לי F1 להמשיך DEL לביוס מה זה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-