תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של GeForce 2070 Super, של ג'יגבייט. קניתי לפני פחות משנה. היום במקרה פתחתי את המחשב לנקות מאבק ושמתי לב כשהמאוורים של הכרטיס מסך לא תמיד עובדים. לא יודע אם זה משהו בהגדרות בהדלקת המחשב הם עובדים, ואז מפסיקים. כשאני מריץ מחשב כבד, הם כן נכנסים לפעולה. אבל משום מה כשאני מריץ אדובי פרימייר ומנגן את הטיימליין הם לא מסתובבים. השתמשתי ב-TechPowerUp GPU-Z כדי לבדוק את המצב שם, אז צירפתי תמונות של המחשב בזמן פעולה רגילה ובזמן הרצת משחק. בדקתי חיבורים וכל זה, הכול במקום (לפי מה שראיתי). האם אני מספס פה משהו, האם זה בסדר שהם לא תמיד עובדים (מוזר שכשפרימייר עובד הם לא מסתובבים). אוסיף שמותקן לי UPS, שיש מצב עושה לי ב…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב נייד מחול אחרי שבוע משום מה לחצתי על אתחול מערכת (איפוס ), ווינדוס 10. ואז מה שקורה קבוע כל כמה שעות 2-3 שאני עובד עם המחשב. הוא נתקע המסך הופך להיות מטושטש מלווה באיזה רעש מוזר שום דבר לא מגיב חוץ מהכפתור הדלקה של המחשב. אז פשוט מכבה ואז המחשב חוזר ואפשר לעבוד בו שוב לעוד זמן. מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? ויכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
- 2 followers
-
-
היי הורדתי דיסק אתחול של וינדאוס לכונן SSD. להפתעתי כל הכונן נמחק והכונן הפך להיות כונן של בערך 30 ג'יגה. נאלצתי לעשות מחיצות לכונן כדי לאפשר לעצמי גישה לשאר האחסון, אך הייתי חייב לבצע אתחול לאותה מחיצה שיצרתי. האם אין דרך לבצע זאת ללא מחיקה של כל הכונן?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום,יש לאבא שלי במחשב בעיה מוזרה,המחשב עובד כל השבוע ברצף חלק,ואחרי שבת שהוא מכובה יש בעיה בהפעלה, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות,ניסיתי עם ספק כוח אחר ולא עזר,ניקיתי את המאווררים+פלוס החלפת משחה טרמית, וגם לא עזר,הלוח אם נראה בסדר ללא קבלים נפוחים. הדבר היחיד שעזר זה הוצאת הסטיקים של הזיכרון ופריקת מתח.כרגע החזרתי רק 2 סטיקים מתוך 4,והמחשב הצליח לעלות. מחשב ישן,לוח אם מ2011,מעבד i3 3220. אשמח לרעיונות שלכם לפיתרון הנושא,כמו כן מצרף תמונה של הסטיק זיכרון,כי אני לא יודע איזה מתח זיכרון מתאים למחשב, וחשבתי אולי לקנות 2 סטיקים חדשים וזה יפתור את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי מחר מתכוון לקנות את ה- nvme evo 970 plus של samsung והבנתי שזה די פשוט לחבר אותו , בדקתי שיש לי מקום על הלוח אם והכל. רציתי לדעת מה קורה לאחר שאני מחבר ? איך אני מפעיל אותו ? הוא פשוט מופיע לי לבד על המחשב ? האם אני צריך להתקין דברים מסויימים שקשורים אליו ? שכחתי לציין שכבר יש ברושתי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת ורציתי להתקין עליו משחק מסויים.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי חברה. בניתי לי מחשב מחלקים ישנים שהיו לי ויש לי תקלה שכל כמה דקות המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט שוב ושוב. מעבד i5-650 gtx 650ti לוחם אם evga p55le 8gb ram לפני שעשיתי פירמוט למחשב אז הוא היה מגיע לי לווינדוס ופשוט לאחר כמה דקות של שימוש בו הוא היה עושה ריסטרט לבד או מראה לי מסך כחול כזה. חשבתי שזה בעיה בווינדוס או משהו וניסיתי לפרמט וכל כמה דקות במהלך הפירמוט זה קורה שוב. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה ולא עולה מעל ה40 מעלות ללא מאמץ. לפי החומרה הכל נראה תקין ואין משהו שהוא לא יושב במקום או משהו. יש לי השארה שזה בעיה או בהארד דיסק או בספק כוח שהוא ישן מידיי ומלא אבק. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה ךהתקין אוזניות עם דיבורית כמיקרופון למחשב- מחבר רותםם ביציאת אוזנות וגם ביציאת מיקרפון ולא עובד.. זה בעיה בהגדרה או שזה לא אפשרי בכלל? ואם זה בעית הגדרה איך מגדירים??
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בבית שלי יש עמדת מחשב גדולה ע"ג שולחן עץ שמעליו זכוכית ובעמדה יש מספר מכשירים כמו מחשב, מדפסת, ראוטר, מודם וכו' (רובם מחוברים למפצל חשמל של 8 יציאות) המחשב הקודם שלי כל הזמן העביר חשמל סטטי אך חשבתי שהבעיה היא בגלל המחשב וגילו - לפני כחודש החלפתי מחשב מסך וכל היוצא בזה אך הבעיה עדיין נשארה. המחשב ולפעמים גם רכיבים אחרים מעבירים חשמל סטטי. מישהו מבין בבעיה ויש לו תובנות? פתרון אולי?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב לפנות הרבה שטח אחסון מכונן C שלי. ניקיתי כל מה שיכולתי אבל זה לא מספיק. גיליתי ש90 אחוז ממה שתופס לי את המקום זה קבצי LOG הקבצים ממוקמים בתיקיה C:\WINDOWS\INTERNET LOG כל הקבצים בעלי אותו שם ורק לפי תאריך שונה tvDebug_2020-03-14-06-15-31 וככה בסדר יורד כל הקבצים תופסים 80 פאקינג ג'יגה ורציתי לדעת מה הם בדיוק והאם אני יכול למחוק אותם? הרב גוגל לצערי לא נתן לי תשובה מספקת, בלשון המעטה. זה יכול להיות קשור לסטרימינג או משהו? המחשב משמש גם כטלויזיה ויש לנו עליה הרבה סוגי סטרימינג (מקו, נטפליקס וכו')
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שלפי מה שכתוב אצלי (ובמחשבים נוספים בבית) הרשת של הוויפי בבית היא תקן n. הראוטר הוא של בזק והוא מתאים לוויפי בתקן של ac וויפי 5. הראוטר הוא vtech iad604 למה תקן הוויפי קשור, לרשת שמספקים לי לבית או לחומרה של הראוטר/מחשבים? איך אוכל לגלוש בוויפי בתקן מתקדם יותר, זה יהיה מהיר יותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ב- 3 ימים האחרונים יש בעיות מוזרות 1. מחשב נכבה מעצמו 2. בחיבור USB למסך אין ARC כלומר לא יכול להעביר סאונד לרסיבר דרך HDMI , רק דרך spdif 3. בחיבור מחשב בלבד - לא ניתן לקבל כיוון צבעים , או אופציות בחירת צבעים סרט או טבעי רק דינאמי או סטנדרט דברים שביצעתי : אין וירוסים במחשב עדכון מחדש של ווינדוס 10 אין אובר קלוק
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל העוזרים. יש לי בעיה של פאקט לוס בין המחשב שלי לבין הראוטר.(מחובר על ווי פי בגלל שהראוטר בחדר אחר) איך אני יודע שזה בין הראוטר לבין המחשב? כי הרצתי מספר טסטים על המחשב ובדקתי במחשבים אחרים בבית אם קיימת אצלם אותה הבעיה. הפאקט לוסט רציני כי אי אפשר לשחק בכלל משחקי מולטי כשהאינטרנט במצב כזה. ניסיתי להתקשר לספק אינטרנט אך הוא היה אובד עצות. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים שאפשר אבל גם זה לא עזר בכלל. אני כבר לא יודע מה לעשות לא מצאתי פתרונות לבעיה שלי באינטרנט. אם מישהו ממכם חווה בעיה כזאת או מישהו שיודע לתקן תקלות כאלה אני אשמח להתייחסות. נ. ב אי אפשר גם לנהל שיחות זום או סקייפ כשהאינטרנט במצב הזה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב אסוס קטן וחלש, אבל דגם חדש, ישנה רק בעיה אחת בתוכנה מסויימת של טקסטים, שבתפריטים הוא מראה לי שורות של קוים במקום אותיות, כל אות נהיית קו מצורף צילום מסך. תודה רבה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני פשוט לא מסתדרת עם הווינדוס של 2010 .... וגם לא באלי להתרגל אליו.... וניסיתי את ClassicShellSetup_4_3_1 וזה רק משנה את המראה החיצוני... בחנות מחשבים אמרו לי שהווינדוס של 2007 כבר לא אפשרי להתקנה, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך הנ"ל יש שלושה חיבורי 2+6 / 8 פינים, אך בספק סטוק של Razer יש רק 2 כבלי 2+6 פינים (הספק אינו מודולרי). ז"א שניתן לחבר רק 2 מתוך 3 חיבורים שעל כרטיס המסך. באתר Razer מצויין שה-EGPU תומך בסדרה 30 (בתחתית העמוד): Compatible NVIDIA® graphics chipsets: Geforce™ RTX 30 Series https://www.razer.com/gaming-egpus/razer-core-x/RC21-01310200-R3U1?__cf_chl_jschl_tk__=4c3f5ea074b4ee5147b1920cb3fc3a142a32741d-1609421719-0-AcaGOtO8Jiwl2R2maWyCr-k-VkwipXNH4BUi7nrz-yw9lbr4Dt6gfICHKgt8zaX3IPOqIMJxTyMwNVOPP8u5iCTwDSKp7yFgo3QQlyd9RF1dBkRajrJBAoLua82B5DCZje0GX26OwM0qhsg1IqiovsVVeuynBpnMDi4I1aWkjynmvMKvMKNHYnWvr8kUm…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד HP באופן קבוע כל פעם כשאני מעיר את המחשב, הוא עושה ריסטרט. מותקן עליו ווינדוס 10 הום, גרסה 20H2. פרמטתי אותו לפני שבוע אשמח לעזרה, תודה ושנה אזרחית טובה!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן עם התופעה שאסביר. אינני זוכר מתי זה התחיל. מדובר במחשב נייח רגיל עם מעבד I5-6500 , ראם 16 גיגה של קינגסטון, מערכת הפעלה ווינדוס 10 , SSD של crucial mx500 וכונן נוסף לאיחסון (מכני רגיל של סייגייט ברקודה). המחשב סופר מהיר בשבילי ואני מאד מרוצה ממנו. התופעה, כאשר המחשב נותר ללא שימוש כשהוא פועל, והחלונות פתוחים , לאחר פרק זמן של כמה דקות או קצת יותר (קשה לי למדוד), אני נוגע בעכבר כדי לחזור למשימות או לחלונות, כל החלונות כאילו קופצים, כאילו משתהקים, חלקם משנים גודל ממקסימום למינימום. ואז צריך לסדר את כל החלונות למצב הרגיל. כאילו שהמחשב היה ב"פריז" והוא כאילו מתעורר לחיים. נמאס כך לעבוד עם המחשב. האם יש למישהו ר…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, תקיית windows במערכת הפעלה 10 מגיעה ל- 16 ג'יגה. ובתוכה תקיית WINSXS הכי גדולה- קרוב ל 6 ג'גה. ניסיתי כל מיני אפשרויות ותוכנות לנקות ולהקטין את התקייה. כל השיטות מנקות MB בודדים. אשמח לאפשרויות נוספות או תכונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Windows 10 pro, כשאני מחפש בשורת חיפוש וגם בלוח הבקרה, שמתי לב שהאופציה להוריד עדכונים נעלמה ואני לא מוצא אותה יותר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס אך אין לי אפשרות לבצע boot דרך ה flash drive. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-