עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחפש נייד לעבודה משרדית . דגש על משקל מינימלי, גודל 13.3 מכס' ועדיף פחות , וזמן סוללה. מראה, עיצוב וכו' לא חשובים לי. מה שכן, הוא צריך להיות מסוגל להחליף ביעילות את הנייח שלי במקרה וישבוק חיים. כלומר להתחבר בhdmi למסך, ושיהיו לו לפחות 2 חיבורי usb מסורתיים. 1. מתלבט בין ה- ASUS - UX331UAL קל המשקל הזה , אבל שמצריך תשלום גבוה מאוד עבור הרחבת אחריות, לבין ההעדפה שלי למשהו סולידי אבל יקר יותר של דל 2. (ראיתי גם מחשבים שעונים לדרישות עם מעבד מדור 10 שאפילו מתומחרים נמוך יותר ואני לא מבין איך זה.. ) 3. מישהו יודע אם יש עדיין בעיה עם מלאים בחנויות ? 4. ואם מדברים על אחריות, ראיתי ביקורות נוראיות על השירות של אסוס בארץ, ומאידך הבנתי שגם השי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה היא, אם יש איפה לרכוש את זה בארץ או שעדיף לקנות מחול כמו מ newegg או ebay. תודה. https://www.newegg.com/p/N82E16812119009

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by אמיר גולן,

אני מנסה להתקין כרטיס מסך GTX 1650 super במחשב שמכיל כרטיס מסך מובנה חלש בלוח האם (המחשב נרכש למטרה משרדית ואני משדרג אותו לגיימינג) אין לי כבלים פנויים לחבר את הכרטיס לספק הכח. הכבל שיוצא מכרטיס המסך כבר מחובר לחלקים אחרים במחשב. איך אני יכול להיות בטוח שאם אני מנתק את הכבל מחלקים אחרים אני לא גורם נזק למחשב? יש דרך יותר בטוח לחבר את הכרטיס לספק הכוח?

4. Started by jacob300,

מחשב שולחני עם חיבור רשת קווית פעיל כאשר מחברים אליו מתאם רשת אלחוטית ב usb לגלישה זמנית, מה בעצם קורה כאשר מתחברים אל הרשת האלחוטית, האם נוצר קונפליקט כל שהוא בין האלחוטי לקווי ? מה קורה כאשר מתנתקים מהרשת האלחוטית האם הרשת הקווית חוזרת להיות פעילה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Medox,

שלום לכולם. במהלך החלפת שקע בבית, נדרשתי להוריד ולהעלות את השאלטר פעמיים-שלוש. המחשב היה כבוי במהלך הדברים, מסך המחשב מסוג Dell U2312HM היה ב-Standby - לא פעל. לאחר החלפת השקע והעלאת השאלטר - מסך המחשב אינו נדלק. גם אין חיווי של Stanby - נורית הלד של המסך כבויה לחלוטין. ניסיתי לנתק מהחשמל, ללחוץ על כפתור ה-Power למספר שניות ולחבר שוב לחשמל, ללא תועלת. השקע אליו מחובר המסך כן מספק חשמל בוודאות, שכן חיבור מכשיר חשמלי אחר (מטען לפלאפון) עובד כראוי. 1. מה יכול להיות הגורם לתקלה? 2. האם מדובר בתקלה הניתנת לתיקון בקלות יחסית? כיצד? 3. האם מסך המחשב הנהדר שלי טוגן סופית ואיאלץ להחליפו אחרי 7 שנות שירות נאמנות? 😢 תודה מרא…

6. היי , יש לי מחשב בן 3 ימים . גיימינג עם כרטיס מסך gtx 1650 מעבד intel core i5 19400 ולאיטים רחוקות בשעות של הלילה המסך נכבה ונדלק באמצע משחק ואחרי משהו כמו עשר דקות - רבע שעה זה קורה שוב . חשוב לציין שזה לא קורה בשולחן עבודה בכלל. דרך הגב המשחק זה cs go מריץ לי על 300 fps אז אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך . תודה לעוזרים

7. יש לי מחשב נייד של טושיבה והוא ממש טוב ועובד חלק, אבל בתקופה האחרונה הוא התחיל לעשות רעשים מהמאוורר בהתחלה התעלמתי כי חשבתי שככה זה, אבל בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות רעשים ממש חזקים והיום הוא אפילו נתקע פשוט כמה פעמים והמחשב נהיה כל כך חם שהייתי חייב לכבות אותו. אני חייב תשובה בדחיפות כי בלי המאוורר אני לא מצליח להפעיל את המחשב ( הוא עובד עד שהוא מתחמם מדי ונכבה לבד)

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by דן שלו,

שלום האם ניתן להפעיל במקביל את המצלמה במחשב הנייד ובנוסף להפעיל מצלמה שמחוברת דרך USB כלומר שאוכל לראות במחשב שני מסכים, אחד של כל מצלמה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by אלי ירדני,

שלום חברים. רציתי לשאול אם מישהו יודע כאן כמה שעות הקלטה אני מקבל פר ג'יגה בקידוד H.265. אם זה משנה מאיזה מצלמה, והאם הזמן שאין תנועה גם צורכת מקום. מדובר במצלמה Xiaomi Mi Home QDJ4058GL תודה רבה. (מקווה שהפורום מתאים)

10. שלום רציתי לדעת אם אני ישים ללוח זיכרון יותר מהיר, חוץ מזה שזה יוריד לי מהירות זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by steveS3,

העלתי פה תמונה שהמעבד עובד על 750 MHZ העלתי פה גם תמונה של המפרט שלי משהו פה לא נראה לי הגיוני עזרה מישהו בבקשה?

12. Started by danezeq,

המסך שלי הוא DELL U2412M ויש לו חיבור DisplayPort. כרגע מחובר כבל DVI ואני רוצה לקנות כבל DisplayPort איך אדע להתאים את הכבל? מצאתי את הכבל הזה באי-ביי https://www.ebay.com/itm/DisplayPort-Cable-1080P-6-10ft-Cord-Gold-Plated-High-Speed-Display-Port-DP-to-DP/233332951147?hash=item3653ba486b:g:gjEAAOSwa4xdcG7f אני רואה שזה מוגבל ל1080P האם זה יגביל אותי? אין לי מושג אם כרגע אני עובד ביותר מ1080P אני יודע שאני עובד איתו על רזולוציה של 1920*1200 על 60 HRZ תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by עומרי מנחם,

המחשב שלי היה מתחמם וחשבתי שזה בגלל שהמארז היה לא מאוורר אבל גם לאחר החלפת מארז (NX600) אני שמתי לב שהמעבד מתחמם המעבד שלי נמצא על 65 מעלות במנוחה וכשאני משחק במחשב הוא מגיע אפילו ל90 מעלות זה תקין? יש לי ryzen 7 3700x (המעבד נקנה לפני חצי שנה)

14. Started by yossi21,

ווינדוס 10. התפריט התחל נפתח לי כשאני לוחץ עם העכבר, רק לא מגיב ללחיצה של המקש במקלדת. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by maorsw,

חודש הבא יוצא כרטיס מסך rtx3080 איזה ספק כוח מתאים איתו? יש לי מעבד i9 10850k

16. Started by popop,

התקנתי היום windows 10 ltsc ואת הגרסת דריבר לכרטיס מסך האחרונה (425.06) והכל בסדר חוץ מבמקרים שבהם אני מפעיל משחקים ואז אני שם לב לחוסר אחידות בצבעים השחורים כאילו אני על 16 סיביות. תמונה: https://imgur.com/a/qqikIO5 המפרט שלי: i7 -8700K 1080ti 11GB 16 GB RAM אולי שכחתי להתקין רכיב מסוים?..מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by mMmSaK,

שלום לכולם. חיברתי מחשב חדש, לא כרטיס מסך בינתיים עד שיצאו החדשים, הכל עובד (אורות, זיכרונות וכו') ושאני מחבר HDMI המסך קולט שחובר משהו אבל אין תצוגה יש נורת VGA דולקת למטה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  18. המחשב עושה בעיות בזמן האחרון. נתחיל בזה שבחלק מהמשחקים המעבד עובד על 95%-100% ומקרטע (ב Apex Legends למשל). השבוע היו שני מקרים של התרסקות למשל כחול שאומר שהייתה תקלה והמחשב צריך לעשות ריסטרט. היום המחשב קפא באמצע משחק (Roblox, לא דורש הרבה), לחצו על כפתור הריסטרט ומאז הוא לא עלה. כשניסו לעשות ריסטרט המחשב העלה את המסך splash של הלוח אם ולאחר מכן נהיה שחור וזהו. לאחר כמה ניסיונות ביקשתי לעשות ריסטרט ולעזוב את המחשב דלוק, מה שהופיע אחרי כמה דקות זה מסך כתום (מצרף תמונה). לפי ההוראות באתר של מיקרוסופט הצלחתי להגיע למסך התיקון וכרגע אני בהמתנה לסיום (עלול לקחת יותר משעה). עברתי על הסטיקי ולמרות זאת החלטתי להעלו…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by gameri,

אני כבר כמה שעות על המחשב (נייד) סתם אינטרנט ויוטיוב המחשב כל הזמן בחשמל זה כותב מחובר לחשמל אם אני מוציא את השקע זה כותב אני מחבר לחשמל שוב זה כותב בחשמל (בקיצר הכל עובד במחשב יודע ) אבל זה לא מטעין כלום אני על 24 אחוז מהצהריים וגם איזה שעה כיביתי לגמרי את החשב מה יכולה ליות הבעיה אני חושב או שהלכה הסוללה או שזה בגלל עדכן אחרון של WINDWS אבל מה אתם חושבים מה יכולה ליות הבעיה ואיך פוטרים אותה תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by דודו יצחק,

לפטופ של dell יחסית חדש (כחצי שנה) עם ווינדוס 10 מעודכן. אין לי "מצב שינה" אלא רק "שינה" ולכן ,כאשר אני נכנס ל"שינה" הסוללה נגמרת לאחר כיומיים. האם אמור להיות מצב שינה? או ששינה אמור באמת לכבות את המחשב ללא שימוש בסוללה כלל?

21. היי חברים, כותרת מה יכולה להיות הבעיה האם ניתנת לפתרון ללא מעבדה? תודה וגמר חתימה טובה אהוד

22. Started by ilanb0,

מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).

23. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים יש לי וינדוס 10 מקורי שמותקן לי על כונן 110 גיגה כבר כמה שנים טובות, השטח בכונן מתחיל להיגמר ואני מעוניין להעביר את כל הוינדוס עם כל התוכנות שהותקנו על כונן C כברירת מחדש לכונן חדש. לטובת העניין הקצתי מחיצה 200 גיגה של כונן SSD NVME חדש וכמו שאמרתי אני מחפש דרך להעתיק את הכל כולל הכל לכונן החדש ושהוא יהיה כונן C מעכשיו. רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות את זה? ואם כן האם כל הקבצים שאינם של וינדוס אך נמצאים בכונן C כמו למשל Program Files וכאלה יוכלו לעבור כך שלא ארגיש בהחלפה בזמן השימוש במחשב? לאחר ההחלפה אני מתכנן לפרמט את הכונן שעכשיו משמש ככונן C תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. מאז שקניתי את המשחק NBA 2K Playground 2 לפלייסטיישן 4 לפני יותר משנתיים, אני כמעט ולא מצליח למצוא משחק ברשת, וכאשר זה כבר קורה, המשחק מאוד מאוד מגומגם (laggy) עד כדי כך שאני לא מצליח לשחק כראוי ולהשיג נצחון. לעומת זאת, כשאני מחובר במצב Coop עם משתמש אחר (מאירופה אגב), החיבור כבר יותר יציב ואני נתקל בלאגים הרבה פחות רציניים, אבל עדיין אפשר לשחק במשחק, ובטח שהחיבור יותר יציב בהשוואה לשלי. בשבוע שעבר החלטתי לנסות את מזלי מול התמיכה של החברה. בפנייתי ציינתי את התופעה. הם הציעו לי לבצע traceroute ו-pathping לאייפי שנתנו לי: 104.255.107.131. את הלוג (המצורף להודעה זו) העברתי אליהם, ולאחר יום קיבלתי תשובה: We've checked the report you sent an…

25. Started by Pilp3l,

הי חברים, השתמשתי במחשב ובטעות נשפכה כוס מים חלק מהמים נשפכו על המחשב הנייח ולפני שהספקתי לכבות אותו בעצמי הוא פשוט נכבה. ניגבתי את כל המים שראיתי פתחתי את כל המארז ונראה שכל האזור של לוח האם המעבד וכרטיס המסך לא נפגע בכלל מהמים. הדאגה העיקרית שלי היא לגבי ספק הכוח, כרגע עברו כשעתיים וכשניסיתי המחשב לא נדלק (עשה סימני חיים של חצי שנייה ונכבה) ספק הכוח Corsair rm650 יש דרך לבדוק אם הספק נשרף? מה מומלץ לעשות במצבים כאלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.