תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
בעיקר לעיבוד ולהעלות וידאו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים הספק של שבק חיים והחלפתי אותו . ואז הלה לי ההודעה 'bootmgt is missing' . מסתבר שהלוח אם מגדיר את הכונן cd בתור הכונן ממנו ווינדוס נטען ובביוס הוא מוגדר ככונן ראשון . כך שהדרך היחידה שאני יכול לעבוד הוא או לנתק את הכונן או להפעיל את ווינדוס דרך הביוס . איך אפשר לדאוג כך שהלוח יפנה ישירות לכונן הרצוי מראש ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היום ניקיתי את המחשב שלי בעזרת ספריי של אוויר דחוס ושהגעתי לכרטיס המסך (gtx 1060) אז שני כנפיים נפלו מאחד המאווררים, כרטיס המסך עובד מצויין וגם הטמפ שלו בסדר( הרצתי משחק כבד בשביל לאמץ אותו) יכולה להיות איזה בעיה עם זה? ואם כן אפשר ללכת לחנות שתדביק את זה בחזרה? בבקשה תעזרו לי אני ממש לחוץ לגבי זה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי מארז חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה הקודם ועדיין לא חיברתי כרטיס מסך. הדלקתי והמחשב עובד כמה שניות ונכבה ואז שוב פעם נדלק ונכבה וחוזל על עצמו שוש ושוב .מה יכלה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מעבד i5-3437U שנקנה לפני בערך 5 שנים. השם המלא שלו הוא: HP EliteBook Folio 9470m. שידרגתי לו מאז את הזכרון ל8GB, ואת הכונן לSSD MX500 של Crucial. רציתי לדעת למה הוא עדיין מרגיש כל כך איטי בזמן הרצות של תכנים בסיסיים כמו סרטוני יוטיוב של 1080 עם 60FPS. אפילו על סרטים שנמצאים על המחשב עצמו ב4K (על מסך נפרד כמובן) אין מה לדבר בכלל, הוא אפילו לא מוכן להפעיל אותם. מה שמוזר לי, שבמכשירים שנראים חלשים ממנו בהרבה קיימת אפשרות לעשות את זה ללא בעיה (לדוגמה: Xiaomi mi box S). על המחשב עצמו מותקן Win 7 ובמקביל גם Linux Mint 19.1 Cinnamon, אבל אותה התופעה נמצאת בשנייהם בערך באותה המידה של חומרת מצב. דאגתי שכמה שיותר לשמור על Win 7 מתוכנות מיותרות, למעשה א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שהמסך של המחשב מסרב להידלק בצורה תקינה , המחשב עולה כמו שצריך והכל עובד כשורה ( דרך חיבור HDMI ), אך המסך שחור. אציין שכאשר הוא אינו נדלק גם המערכת הפעלה אינה מזהה את קיומו של המסך .פרט מעניין נוסף הוא שכאשר פותחים את המחשב ודופקים עליו קלות באזור המשטח מגע של העכבר הוא לפעמים חוזר לפעול .( הכבל של המסך תקין ומחובר היטב) נראה שיש איזה בעיה לא ברורה ואני לא מצליח לשים את האצבע עליה ואין כל מידע שימושי ברחבי האינטרנט ... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? תודה :)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לספק כוח שקט 450w-550w,עדיפות לדגם שאתם משתמשים בו ומרוצים ממנו,יש לי עכשו את הספק של antec 450w vp450p,לא מספיק שקט לי, ראיתי פה בפורום לא מזמן שפירסמו את הדגם antec NeoECO Modular NE550M,מישהו התנסה בו? תקציב עד 350 ש"ח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 2 פרו, ששירת אותי נאמנה במשך כמעט חמש שנים. לפני מספר ימים היה פתאום ריח שרוף, והמסך הפסיק לעבוד. חיברתי את המחשב למסך חיצוני והוא עבד, אבל אז נהיה מסך בצבע סגול. לקחתי אותו למעבדה אחת, הטכנאי פתח את המחשב, וראה שיש המון קורוזיה ישנה על לוח האם, ושזו כנראה הסיבה לכך שהמסך הפסיק לעבוד. המחשב נטען ונדלק, הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות, ואני תוהה אם יש מקום לקבל עוד חוות דעת, או שהמחשב הלך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לפני שאני שולח את המחשב לטכנאי מחשבים , אז בניתי מחשב מאפס , הכל היה טוב ויפה והוא עבד מהר וטוב(לפני שהכנסתי אותו למארז), אבל בשלב האחרון שהכנסתי את כפתור ההדלקה לבית שלו הכבל שלו נקרע אז חיברתי את אותו ,אבל התבלבלתי בין פלוס למינוס ונהיה סוג של ניצוץ,(שכחתי להוציא את המחשב מהחשמל)ומאז הוא לא נדלק, החלפתי כפתור אחר לגמרי אבל לא עזר , יכול להיות שנשרף כל הלוח אם? או שנשרף רק חלק אחד קטן בלוח אם שניתן לתיקון? תודה לעונים:)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה, אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בהגדרות מחשב בחיבור שני מסכים לצורך עריכת וידיאו המסכים מחוברים ועובדים - העזרה המבוקשת בהגדרה לצורך העברות תכנים ממסך למסך תודה יחיעם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בן חצי שנה ב של חברת DELL מהיום שקיבלתי אותו יש לי תחושה שהסוללה שלו לא מתפקדת כראוי. למחשב יש אחריות ל-3 שנים. לפני שאני פונה לאחריות רציתי לדעת איך אני יכול לאבחן את הבעיה בעצמי ולוודא שאכן קיימת בעיה. למחשב יש מסך מגע ואני חושב שזה קשור לזמן סוללה הנמוך. אני מעריך שבשימוש רגיל הסוללה מחזיק בערך שעתיים וחצי. המחשב מסידרת INSPIRON. יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב נייד של לנובו שרכשתי לפני חודשיים, יש לי בעיה איתו שהמחשב לא מחובר לחשמל אין אינטרנט במחשב, האינטרנט פועל ואז עושה אזהרה כתומה על האינטרנט למטה. הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לעשות "פתור בעיות" של הווינדוס ואז מופיע לי שתוקן "שער ברירת המחדל אינו זמין" האינטרנט חוזר לפעול לכמה דקות ואז שוב ושוב שהמחשב מחובר לחשמל אין שום בעיה עם זה ובנוסף שהמחשב אינו מחובר לחשמל גם המשחקים נתקעים אך שמחברים לחשמל הכל עובד תקין. נסיתי לפרמט את המחשב או להוריד את הדרייברים הכי חדשים למחשב אך כלום ושום דבר הבעיה תמיד חוזרת על עצמה אשמח לעזרv
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נוצרה לי בעיה במחשב. כאשר מפעילים אותו הוא מעלה מסך כחול עם שגיאה קוד: 0xc0000034 BOOT/BCD לאחר כדקה הוא חוזר שוב להידלק ושוב מסך כחול וחוזר על עצמו מה אפשר לעשות בנידון? זה ממש דחוף
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי,התחדשתי במסך חדש שתומך ב4k ואני מחפש כרטיס מסך מומלץ,שימוש עיקרי במסך זה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אני לא בעניין של גיימינג,זה הדגם של הלוח אם, https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#support-dl-bios ועוד שאלה בנושא,האם יהיה אפשרי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך, או שלא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי נמחק כל המידע במחשב, והוא חייב לשחזר הכל. הוא יודע שזה יעלה לו לא מעט ומוכן לשלם. יש חברה שמומלץ ללכת אליה? עדיפות לירושלים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לאחרונה קניתי מחשב נייד בעקבות שהמחשב הנייח שבק חיים. עד פה הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה כשניסיתי לאקטב אותו אני מקבל שגיאה שאין ברשותי רישיון דיגיטלי או מפתח מוצר שגיאה 0x803fa067 אני רק רוצה לדעת האם יש הגבלה בהעברת רישיון ממחשב למחשב גם בגירסאות retail בווינדוס 10? במידה ואני יכול לאקטב אותו איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חייב עזרההה זה הנתונים של המחשב שלי. המחשב עובד מעולהחוץ מכמה מצבים.. שאני משחק leage of legends הוא מגיב נורא לאט. לפעמים גם שאני סתם גולש באינטרנט הוא מגיב לאט למספר דקות ואז חוזר להגיב מהר כאילו לא קרה כלום. מחקתי דרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש זה הסתדר ואחרי שבוע שוב התחיל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני wd mybook של 4 טרה (1230) והמחשב שלי מזהה אותו אבל לא נותן לו אות כונן וברגע שאני נכנס לניהול דיסקים קופצת לי הודעה שיש לפרמט את הכונן. כשאני נותן לו הוראה לפרמט קופצת לי הודעת שגיאה על קלט/פלט (תמונה 1), גם דרך תוכנת הפרמוט של WD אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה 2) את כל הבדיקות בתוכנה של WD הוא עובר בהצלחה, וגם בתוכנת ניהול הדיסק התוכנה מזהה אותו אבל לא ניתן לעשות שום דבר (תמונה 3) הרצתי windows update ולא היה צריך לעדכן כלום, אין לי בעיה להחזיר להגדרות יצרן או רק לפרמט איך ניתן לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-