תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה איזה מחשב שכבר מותקן עליו XP וה-Windows עולה בלי שום בעיות. שאני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו XP מחדש, בזמן שהוא עושה BOOT מהדיסק, לפני שהתפריט בחירה של הכוננים מופיע - אני מקבל BSOD: שלפי מה שהבנתי מעיד על בעיה כלשהי ב-HD. אז לקחתי את ה-HD למחשב אחר וניסיתי לפרמט - עובד בלי בעיות. הבאתי HD אחר כדי להתקין עליו - לא עובד. החלפתי כבלים של IDE - לא עובד. החלפתי את החיבור (IDE1, IDE2) - לא עובד. אני חושד שזה כנראה הלוח, מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה) עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום. דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע. מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, אתמול בבוקר, לפני היציאה לבית הספר, ישבתי מול המחשב - כשלפתע הוא התחיל לעשות רעשים של כונס אוויר ככה בפתאומיות. תיארתי לעצמי שזה סתם אבק מצטבר באחד המאווררים (ספק\מעבד) שגורם לרעש. כשחזרתי, הוצאתי את המחשב החוצה, ישבתי עם שואב אבק, ניקיתי את כל המאווררים, פירקתי את הספק, את המאוורר שלו, ושוב ניקיתי. אח"כ השתמשתי בפן (לשיער) כדי להעיף עוד דברים שהשואב לא הגיע אליהם. ניקיתי יסודי, אפשר היה לאכול מהלוח אם שלי. חיברתי שוב - ורעש של ג'קסו. עכשיו,לאחר בדיקה מעמיקה, המאורר שעל המעבד תקין ולא מרעיש. השאלה מה אני עושה כדי להפסיק את הרעש הבלתי נסבל הזה. החלפה של המאורר בספק? החלפה של כל הספק? אולי משהו בצירים של המאורר חורק וזקוק לשימון? הרעש כבר מתחיל לשגע אותי לגמריי, ואודה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מחשב חדש ושאני מחבר את הארדיסק החיצוני ומדליק תמחשב לא עולה הווינדס זה עולה רק עד התמונת מסך של הלוח אם לבחור ביוס וכו' וכו'.. אני זוכר שיש דרך בביוס עם הפעלת המחשב הוא יקרא את הארדיסק הפנימי ולא את החיצוני ראשון נכון? ואז ככה הוא יעלה את הווינדוס רגיל וכו'.. אך הביוס הזה קצת חדש לי בעיניים ואני לא יודע איפה זה בידיוק אם מישהיו יוכל לעזור לי איפה זה נמצא איך זה נקרא וכו'... לוח אם ep45ds3 מעבד q6600 . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש מידע על זה, אבל לא מצאתי אז אני פונה אליכם אולי משהו יודע איך פותרים את זה. שידרגתי מוינדוס 8 עם רשיון חוקי לוינדוס 10 (לפי מה שהבנתי השדרוג הוא בחינם) ועכשיו הוא מקפיץ לי כל הזמן הודעה שהרשיון עומד להסתיים. כרגע הוא אומר שהרשיון לא יהיה תקף עוד שבוע וכדי לקבל רשיון חדש אני צריך לעדכן לגירסה ההכי עדכנית, אבל גם אחרי שהתקנתי את כל העידכונים הוא מציג את ההודעה הזאת, האם הכוונה היא גם לגרסאות beta?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני חדש ואם זה לא הפורום הנכון - אני מצטער. עכשיו לבעיה : כשאני מנסה לעשות איחוי דיסק אני מקבל את השגיאה הזאתי : http://img150.imageshack.us/img150/611/problem9tq.jpg חשבתי שצריך להריץ משהו בדוס, אז הרצתי והנה מה שאני מקבל : http://img231.imageshack.us/img231/4716/problem21vm.jpg עשיתי Y ( שזה יבדוק אחרי שאני יעשה ריסט ), עשיתי ריסט וניסתי שוב פעם לעשות איחוי וזה לא נתן. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה. לפני יומיים אבא שלי הביא לי USB לעתיק לו קובץ, אחרי שהוצאתי את הUSB הוא התחיל לבקש לי כל הזמן את כונן הדיסקטים. הבקשות הן בצורת הפעלה של הכונן ולא באות מתוך הווינדוס. אחרי יומיים הפעלתי את המחשב והוא התחיל לעבוד נורא איטי אפילו בסתם פתיחת דף אינטרנט. כעבור כמה דקות המחשב קפא לי ועשיתי לו ריסטרט, ולפני עליית ווינדוס הוא כותב לי של הOC נכשל ושאני צריך להיכנס לביוס ולשנות דברים. עכשיו לא ברור לי כלום כי אפילו לא ניסיתי להתעסק אף פעם עם OC לשום דבר. המעבד כמעט ולא יורד מטמפ' חמישים אפילו במצב סתמי של הפעלת ווינדוס., והמאוורר מתפחלץ. ניסיתי להיכנס לביוס והדבר המשונה היחיד שמצאתי היה שיש שמה שני סעיפים שאומרים +12V, +3.3. מה קרה פה בעצם ומה ואיך א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המכשיר S8500, אני מחבר אותו דרך USB למחשב ועם תוכנה ייעודית המחשב מזהה אותו (משהו בסגנון ה - ITUNES לאייפון\אייפוד). בסיום כאשר אני מנתק אותו - עושה ניתוק כמו שצריך (גם במכשיר וגם במחשב) ברגע הוצאת הכבל מהמחשב מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני קניתי סורק Umax 4600 הוא תומך בXP אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שלו הוא מעלה תפריט של איזה שפה אני רוצה אני בוחר את השפה ואז הוא עושה הכנה להתקנה מגיע עד מאה אחוז ואחרי זה הוא לא נכנס לתוכנית ההתקנה בשני מחשבים בבית שלי עם XP בעברית זה לא עלה ובמקום אחר עם XP באנגלית זה כן עלה אני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה די מוזרה במחשב (יותר נכון במחשב של אחי) ואשמח אם המומחים כאן בפורום יוכלו לעזור... מדי פעם (בתדירות של פעמיים ביום, בערך) המחשב לא נדלק, או לחילופין - נכבה באמצע העבודה עליו ולא נדלק שוב. בתחילה חשבתי שזה עניין של התחממות - לכן ניקיתי את כל תכולת המחשב (כולל המאווררים) מאבק אך זה לא עזר. מה גם שהמחשב לפעמים, כמו שציינתי, לא נדלק אפילו ממצב מנוחה (כשהוא כבוי), כך שזה פוסל את האפשרות שהמחשב מתחמם... לבסוף, לאחר ששברתי קצת את הראש, גיליתי משהו מאוד מוזר: כל פעם שמתעוררת הבעיה הנ"ל - ניתוק של המחשב מהחשמל פותר את הבעיה והמחשב שוב נדלק... מה יכולה להיות הבעיה? האם זו הצטברות כלשהיא של מטען חשמלי שמתפרק ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל? אם כן, מה הפיתרון? אם…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
unrealtournament(לא 2003) יצא ב1999 והמחשב שלי מציג בו כמות של 7 פריימים בשנייה. הנה המפרט: amd k6 500mhz 196 ram nvidia riva tnt2 model 64 32mb הורדתי את כל הדרייברים, המחשב מזהה את כל הרכיבים ובמחשבים של וודו 2 ומעבד 300 מגההרז זה פועל חלק כ"נל warcraft HELP!!! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב להורים. העברתי לגיבוי את כל המידע משולחן העבודה (C) לתיקיה בכונן D. התקנתי ווינדוז, בבחירת הכונן לחצתי advanced ווידאתי שאני בוחר בכונן הנכון להתקין עליו (C). מה שכן היתה שם מחיצת מערכת של איזה 100 מגה, שמחקתי ואיחדתי די בטוח שהיא היתה של C ולא של D, אם כי אולי אני טועה. התקנתי את המערכת בכונן הנכון (C) וכעת אני נבהל לגלות שווינדוז לא מזהה את הכונן D! לא מותקן SP1 עדיין, אם זה קשור. אם אבחר לעשות ממנו מחיצה, כל המידע ימחק, לא? מה ניתן לעשות כדי להציל את המידע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אז הנה המפרט של המחשב: intel core 2 quad 6600 2*1gb kingston ram לוח אם p5q pro של אסוס כרטיס מסך ג'יפורס 9600gt הארד דיסק 160 ג'יגה ide של wd בנוסף צורב dvd חדש sata של Lg הכל חדש מהניילון, והמחשב מעתיק קבצים (בהתקנת xp או vista) לקח המון זמן להתקין קבצים, לדוגמא: בהתקנה דרך הדוס, כמה דקות אחרי שמכניסים דיסק התקנה של הווינדוס (במסך הכחול) לקח 20 דקות להעתיק קבצים... לא הגיוני, מחשב חדש לגמרי. שבת שלום ותודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי מרעיש בזמן שהוא חושב. לדוגמא כשאני פותח קובץ והמחשב טוען אותו או כשאני מעביר קובץ מכונן לכונן אחר אז כל הזמן הוא רועש. אני מניח שהבעיה היא בהארד דיסק, האם זה נכון? ומה אפשר לעשות? תודה רבע לעוזרים=]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הבעיה היא שאני לא שומע כלופ ברמקולים עכשיו קיבלתי את הלוח חיברתי מאחור את הרמקולים חיברתי אוזניום אני לא שומע כלום !! צלצלתי לחנות אמרו לי שזה אולי מבוטל דרך הביוס אבל חיפשתי שעה בביוס לא מצאתי מה זה מה מה שם מבוטל משהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול בערב היה לי קצר חשמלי, התברר שמה שמקצר זה המחשב האם הנזק מהקצר נגרם רק לספר כח או לכל שאר המחשב? הספק כח של Spire550Watt במידה ויש רק להחליף ספק על איזה אתם ממליצים ובמידה ויש בעיה עם כל שאר החלקי המחשב לאיזה חנות/טכנאי כדאי לקח את המחשב באזור חדרה? מפרט: מעבד E8400 לוח אם P5Q ASUS זכרון 2X400 GSKILL 800MHZ דיסק קשיח 500 GB WD ספק SPIRE 550Watt כרטיס מסך MSI HD4850 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קצת פרטים המחשב שלי הוא מחשב נייד מדגם Toshiba L750d-15E לאחרונה שדרגתי מחלונות 7 לחלונות 10 בשדרוג האוטומטי ונתקלתי בכמה בעיות. יש לי ראוטר DUAL BAND שמפיץ 2 רשתות אלחוטיות: 2.4 ו-5. אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מסוג Edimax EW-7722UnD. כשהשתמשתי דרך ווינדוס 7 הכל היה טוב ויפה והצלחתי לגלוש ב2 הרשתות האלחוטיות, ולאחר ששדרגתי לווינדוס 10 - התחילו הבעיות. הכרטיס רשת לא קולט את הרשת של ה5GHZ (גם הכרטיס רשת המובנה). ניסיתי לעדכן דרייברים ולשנות כל מיני הגדרות ע"פ כמה מדריכים ושום דבר לא עוזר. יתרה מזאת - כל פעם שאני מבצע עדכון כלשהו לכרטיס רשת אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה הבאה: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (athwbx.sys). הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס רשת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיונת מתי שאני מכבה את המחשב (התחל-כיבוי) אז הוא מראה כזה שהוא שומר את כל הנתונים ואז הוא נתקע! אחרי כמה דק' אין לי ברירה אז אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה על הכיבוי. אח"כ שאני מדליק אותו הוא לא מצליח לעלות, הוא נדלק נכבה נדלק נכבה ככה כמה פעמים ורק אז הוא עולה! הבעיה הזאת קוראת רק כאשר אני לא מצליח לכבות את המחשב "מסודר" הורדתי תוכנות SPY ואנטי וירוס לא עזר! תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול במהלך העבודה המחשב כבה לפתע, ניסיונות להדליקו לא הצליחו ניסיתי להחליף ספק אז זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-