תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם windows xp עבדתי עליו כרגיל ואתמול פתאום לא ניתן היה לכבות אותו ניסתי לאתחל גם לא היה אפשרי כיבתי מהמתג לצערי ושקמתי בבוקר המחשב היה דלוק מה עושים נראה לי שהיתה מתיי שהו הודעה על בעיה באתחול קובץ dll מסויים
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב AMD 1600+ XP + 512MB WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATI RADEON 9000 PRO בקיצור מחשב מתוחזק כמו שצריך עם מערכת הפעלה XP PRO. החלפתי את צורב ה RICHO שלי ב- LITE-ON חדש!!! מאז שהחלפתי אותו כל צריבה באמצע הצריבה או ממש בהתחלת הצריבה המחשב עושה RESTART ועולה מחדש! כבר נדפקו לי 10 דיסקים!! מה יכולה להיות הסיבה????? מערכת הפעלה?? עידכונים של ה XP שעשיתי דרך האינטרנט? מה יכול להשפיע על המחשב? זה מוזר מאודדדדדדדדדדדדדדדדד! אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש! דרך אגב , החלפתי את הצורב כבר בחנות כי אמרתי לו שהצורב דפוק אז קיבלתי אחד אחר חדש. וגם התקנתי את תוכנת הצריבה NERO בגירסה הכי הכי חדשה! 6.0.0.9 משהו כזה. ותמיד עבדתי עם NERO ולא היו ל…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היה לי את האנטי וירוס פנדה מחקתי אותו (חשבתי שממנו נובע הבעיה ) לא עזר שלחתי את המחשב למעבדה 4 פעמים בדקו את כל החלקים ולא מצאו כלום (לא חום לא ווירוסים כל החלקים תקינים) התכנאי אמר לי שזה יכול להיות מתוכנה יש מצב שזה מתוכנה ??
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP. חיברתי את צג המחשב - הכל תקין. במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן. כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים. אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי. מה עושים? מה הבעיה? תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב פנטיום 2 350 גיגה , זכרונונות 256 מיגה sdram , לוח אם ישן atx , לפני חודש החלפתי הרד דיסק6 גיגה ( שהשמיע רעש באופן מאוד בולט ) להרד דיסק של 30 גיגה ( לא חדש ) , והוא עבד בצורה טובה בלי רעשים עד שהתחילו הבעיות , ההרד דיסק הזה התחיל להשמיע רעשים כמו הראשון אלא יותר , ואני רוצה לדעת מהן הסיבות שגרמו לכך , האם יש לזכרון הוירטואלי חלק בבעיה , או שייש סיבות אחרות , אשמח לקבל מכם תגובות , ותודה ;
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול... הדיסק קשיח נכבה.... הוא לאחר שניה.. ואז נתקע המחשב... והמחשב עשה ריסט... אחר כך הדלקתי את המחשב. בדקתי את הטמפ'... הדיסק קיח היה על 37 וזה לאחר מנוחה של כמה דקות, בדרך כלל הוא על 28-33... הוח אם היה על 43... המעבד היה על 55-58.... המחשב לא היה במאמץ אז אין לי מושג איך הם הגיעו לטמפ' כזאת.... עשיתי ריסט.. המסך לא נדלך.. עשיתי עוד פעם ואז הוא נדלק... אבל החיישנים בלוח אם ובמעבד לא טובים.. אני מסתכל בסנדרה אין את החלק של הטמפ'.... אי עוש ריסט וגם אין... לפעמים יש ולפעמים אין.... אז ככה שאני לא יודע מה המצב עכשיו.. המחשב היה מכובה כל הלילה....
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי כמעט 3 שבועות של המתנה אני עומד לקבל לוח אם חדש במקום זה שנשרף לי כשפרקתי את ההיט סינק ראיתי שהוא שחור מהמדבקה שנמסה ניקיתי אותו עם אלכוהול ועכשיו הוא מבריק וכסוף מחר אני עומד אי"ה לקבל את הלוח ויש לי שאלה בנוגע ההרכבה אין לי מדבקה או משחה. אפשר להרכיב מחדש את המעבד וההיט סינק בלי מדבקה או משחה ? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
עד עכשיון הצלחתי לראות סרטים אבל פעם אחת ששמתי את הסרט על גודל מסך מלא פתאום לא ראו יותר כלום בוינדואס מדיה פלייר. הסרט מתנגן במסך של המחשב אבל לא בזה של הטלויזיה , מה עושים <?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ריבונו של עולם תראו דף שלם עם הודעות המודיעות על בעיה טכנית זו או אחרת שנכתבו רק היום. הועברו לקטגוריות שכוחות אל!!! דוגמא למספר הודעות שהועברו: הועבר: בעיית rundll32 הועבר: בעית התקנה ב XP pro!! ,בבקשה עזרה. הועבר: בעית אינטרנט הועבר: ממש בעיה הXP נתקע איך שאני מדליק את המחשב- בום מסך שחור וזהו ויש עוד הרבה כאלו ידידי המנהלים תבינו אנחנו לא פורום עם קהילה ענקית שמפשטת לכל אורכו ורוחבו של הפורום אנחנו קהילה קטנה [ואיכותית] שהאנשים שלה מתרכזים בקטגוריות מסוימות חוץ מזיכרון שנשרף יש עוד הרבה תקלות בתחום הטכני אם למשל יש לי בעיה בXP והוא לא עולה.אז תתפלאו זה בעיה טכנית לא צריך להיות קטנונים ובגלל שיש לי בעיה בOS אז זה שייך לפורום התוכנה. לא זה בעיה בתפעול הטכ…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב לבעיה קטנה שיש לי שאני משחק במשחקים החלטתי לבדוק עם הבעיה בכרטיס מחקתי את הדרייבר של הכרטיס והחלפתי לכרטיס אחר התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב וכאילו לא התקנתי כלום, אני מקבל הודעה "זוהתה חומרה חדשה" (דרך אגב זה לא משנה איזה דרייבר אני מתקין ניסיתי גם את הדרייבר שבה עם הכרטיס) החזרתי את הכרטיס הראשון ועכשיו גם אותו אי אפשר להתקין....מה עושים? לא נראה לי שזה משנה משהו.. הכרטיס הראשון GEFORCE 6600GT והשני GEFORCE 4400TI שניהם של לידטק
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
באיזה דרך אפשר לבדוק את תקינות המאוורר במחשב נייד.כי שהפעלתי את המחשב המאוורר פעל רצוף בלי הפסקה. אם זה תוכנה אז אם אפשר גם מדריך לה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אסוס (p5p43td) מערכת הפעלה xp אני רוצה לבצעה רייד 1 ואין לי אפשרות לחבר פלופי ללוח לדריברים מה עושים < ?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שמעו, היום קיבלתי את המחשב.. מחשב של 4000 ש"ח מחשב טוב. אז בקיצר התקנתי על זה win7 ultimate וזה זז לאט, נתקע כל הזמן... עכשיו מה הבעיה כאן, כשבדקתי את המחשב, ראיתי שיש 750GB במקום 500GB! מבינים אני קניתי 500GB וקיבלתי 750GB עכשיו יש שתי אפשריות למה שקרה, א. הם באמת התבלבלו ב. הם עשו את זה בכוונה כי הדיסק קשיח פגום אז הם הביאו לי כאילו פיצוי של 750GB פגום כדי שאני ישתוק. (אני חושב שהדיסק קשיח פגום, לא בטוח) אז מה אתם אומרים הבעיה, הwin7 ultimate או הדיסק קשיח 750GB?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אתמול הלכתי למעבדה של אייבורי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס מסך חדש(ראיתי שהוא חדש והכל היה מולי) בקיצור אני בא הבית מפעיל תמחשב ולאחר כמה זמן המחשב מתחיל להתקע עושה ריססט ושוב אחרי כמה שעות המחכה מתחיל להתקע וככה זה ממשיך לי .. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, לפני כשלושה שבועות הזמנתי מאייבי עכבר ומתאם בלוטוס, היום הגיע לי והבאתי מהדואר. הכל הגיע שלם, המחשב מזהה את המתאם, אבל את העכבר הוא לא מזהה, ניסיתי להפעיל את העכבר במחשב הנייד שלי שיש לו בלוטוס מובנה והמחשב מזהה את העכבר בתור שלט למשחקים אבל הוא לא עובד, העכבר עושה את האור האדום והוא לא פועל בשום אופן, כמובן גם שלחצתי על הכפתור של התיאום. זה העכבר והמתאם: http://www.ebay.com/itm/Laptop-PC-Bluetooth-Mouse-Adapter-Wireless-Mice-Optical-1000DPI-Dongle-Computer-/190696672245?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3015wt_1397 מישהו יודע איך אני יכול להפעיל אותו? לפני שבאתי לשאול אותכם חרשתי את האינטרנט והורדתי כל תוכנה אפשרית ושום דבר לא עובד. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש אבל בלי כניסת GAMEPORT ואני חייב אותה לג'ויסטיק שכבר יש לי מה אני יכול לעשות ? לא מצאתי כרטיס PCI שנותן רק יציאת GAMEPORT ולא מצאתי מתאם GAMEPORT ל USB הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא לקנות כרטיס קול זול ששם כבר יש אבל תהיה התנגשות בינו לכרטיס על הבורד , לא ? (DFI INFINITY) אפשר לבטל את כל הדרייברים של הכרטיס שאני ישים ככה שמה שיהיה לי ממנו זה רק ה GAMEOPRT ? תנו הצעות מה אפשר לעשות .....
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-