עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liortimor,

היי, כאשר אני מכבה את המחשב, כרטיס הקול מתחיל לתקתק (רמז ראשון לבעיה)... כלומר רעש תיק תיק מהיר ברמקולים. כאשר פתחתי את המחשב (Intel 2.8GHz Multi-threading) אני רואה שגם הנורות וה-7Segment על ה Motherboard נדלקים ונכבים כל הזמן. הדבר הראשון שעלה לי בראש זה תקלת PSU אבל אז נזכרתי שניתן להדליק את המחשב (ממצב כבוי לגמרי) גם המהקלדת (צירוף מקשים שנקבע ב BIOS) ככה שלפחות תיאורתית אני (עם הנסיון שלי...) לא יכול לדעת בוודאות היכן הבעיה כי יש מתח לMB גם במצב כבוי. המאוורר של ה PSU לפעמים נשאר דולק לפעמים גם אחרי כיבוי. איך ניתן לזהות בוודאות היכן הבעיה? בנוסף שאלה כללית - אם כבר מתקנים את המחשב - יש לי DDR 2 400MHZ במחשב, איזה זכרון הכי עדכני אני יכול לדחוף לו ? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by AdiD,

היום התקנתי תוכנה שאמורה לנקות כביכול את המחשב REGCLEANER ואחרי שלחצתי על הניקוי והמחיקה המחשב שהתבש ולא מגיב, אני מנסה ללחוץ על אייקון מסויים לדוגמא מחשב שלי או משחק כלשהו או כל דבר אחר ופשוט לא קורה כלום, הוא לא פותח שום דבר ושום תיקיה, איך אני מתקן את זה? אפשר לעשות שיחזור מערכת דרך המסך הכחול כי האפשרות שיש בסגל ההתחל לא פועל גם כן.. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים!

4. בעבר פתחתי דיון על כך שיש לי לוח אם Gigabyte 8IEX מבוסס אינטל 845E אשר תומך בזכרונות במהירות 266. קניתי דאז גם זכרונות במהירות 333 במטרה שהזכרונות לא יהוו מכשול באוברקלוקינג. בדיון הקודם סיפרתי שכאשר אני מנסה לעלות את מהירותן של הזכרונות בעזרת אוברקלוקינג למערכת כולה אבל ביחס של מעבד:זכרונות 1:2.6 כאשר אני מעלה למעבד ביותר מ10 בבאס כלומר שהזכרונות עובדים במהירות 286 המערכת כבר לא עולה, אולם ביחס של 1:1 היא כן עולה. לכן חשבתי כל הזמן שמשהו לא תקין בזכרון ותכננתי להוכיח זאת ע"י זכרונות אחרים. עכשיו נמצאים בידי זכרונות 400MHZ אך גם איתם קרתה אותה בעיה! האם משהו אחר לא תקין כמו הלוח?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by h_yoav,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי נתקע כל פעם במצב אחר... לפעמיים המסך נהיה שחור והוא רושם לי sync out of range לפעמיים הוא סתם נהיה שחור בלי כלום... ולפעמיים הוא נתקע אבל לא נהיה שחור נגיד אני באיזה אתר אז רואים את האתר אבל המחשב לא מגיב לכלום כמו סתם תמונה מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Marokai,

שלום רב, המחשב שלי היה לא יציב במשך זמן רב, תקיעות, מסכים כחולים, כיבוי מסך (מחשב לא מגיב כלל לאחריו וחובה ריסט לשחרר). לפני כמה ימים המחשב פשוט הפסיק להדלק, אז שלחתי אותו למעבדה ושם אמרו לי ש: א. המחשב נדלק להם ישר. ב. לפי בדיקות נכון לשעה זו (הם סיימו את כל הבדיקות למעשה), המחשב יציב! אף חלק לא עושה להם בעיות. לגבי זה שהמחשב לא נדלק אצלי, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, כבל החשמל שדרכו הדלקתי את המחשב תקין (עובד עליו כרגע מחשב אחר), אולי הם השתמשו בכבל חשמל נקבה, ומה שעשה את הבעיות הוא חיבור הזכר? (אני משתמש כרגע בזכר) לגבי היציבות - ההבדל היחיד הוא שאת הבדיקות הם ביצעו על מערכת הפעלה משלהם. אני פרמטתי את מערכת ההפעלה שלי פעמיים ופעמיים היא עשתה בעיות כמו אלה שתיארתי,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי קיט של שני כרטיסי זיכרון של חברת g.skill DDR2 5-5-5-15 800mhz 1GB כל אחד מהם ביחד 2GB נקנו עם המחשב ב2006 אבל בחודשיים האחרונים עושים לי בעיות הפעלתי memtest86+ וזה הציג לי באמת איך שהתחיל את הסריקה מלא שורות אדומות של שגיאות אז הפעלתי עם סטיק אחד ולא היו בעיות הפעלתי עם סטיק שני ולא היו בעיות ואז הפעלתי עם שתי הסטיקים בדואל צ'אנל ופתאום ששניהם ביחד בבדיקה אין בעיות ואז אחרי כמה זמן במשהו שמפעיל המון מאמץ עוד פעם בום! עכשיו זה לא משנה אם המחשב באוברקלוק או לא כי גם שהוא לא באוברקלוק בהגדרות ברירת מחדל זה קורה אז מה עושים? קונים קיט חדש? או זה שבכלל הלוח אם שעושה את הבעיות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by fishead,

i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. כבר כמה חודשים שזה פעם בכמה זמן מציג אור של בטרייה. לדעתכם זאת נחשבת בעיה ואני אמור להחליף בחנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, לאחרונה התחילה בעיה עם מחשב נייד HP מדגם Pavilion dv 6 אשר קניתי לפני כשלוש שנים- כאשר אני מנסה "להקליק" על משהו ( קישור/ סימן פאוז ביוטיוב/ לחצן X בדפדפן או באופיס וכיוצ"ב) העכבר לא מגיב, וכן גם משטח המגע של המחשב (זה שליד המקלדת),זאת אומרת- הסמן מגיב וזז על גבי המסך אבל אין אפשרות "להקליק". אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות בנדון. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by גיא_בס,

המחשב שלי מרעיש בצורה מוגזמת וזה לא קשור למאורר מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by elad-r,

שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by עודד ברטוב,

אני מדליק את המחשב. רואים את הסמל של אינטל. ואז המסך נהיה שחור. מה עושים? ניסיתי להפעיל בסייפמוד אבל לא הצלחתי

14. זה קרה קודם כל לאחותי כשהייתי בעבודה. אחר כך באתי הביתה וראיתי את התופעה. הדלקתי את המחשב, הוא השמיע רעש של נדלק (רעש תקין), ונכבה. תוך שתי שניות הוא עשה את זה שוב, ואחרי כמה חזרות כאלה פשוט ניתקתי מהחשמל כשהוא היה ב2 השניות שהוא כבוי. המחשב כבר בהרכבה מחדש (הודיעו לנו שזה לוח האם ומחליפים אותו) אבל אני מת לדעת את הסיבה. למה זה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי פנטיום 3 ישן, עם ווינדוס 98 עליו, שהותקן לפני יומיים שוב. מודם PCI ADSL פנימי. הגדרתי חייגן. נכנסתי לרשת וגלשתי. מאז, בכל פעם שאני פותח את החייגן ולוחץ על "התחבר", המחשב עושה מיידית RESTART, ללא כל התראה (זה לא הוירוס המפורסם ההוא, שתוקף רק XP לפי מיטב הבנתי ונותן התראה של 60 שניות לפני שהוא מכבה את המחשב). על המחשב יש נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סייגייט, אד אוור וספייבוט. אלו התוכנות היחידות שהתקנתי עד עתה. למישהו פתרונים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ngn1,

עזרה בעריכת וידאו ממצלמה ביתית אודה למי שיש לו מידע האם ניתן להפוך כיוון הסרטה של וידאו שהוסרט כשהמצלמה לרוחב ומראה את הדמויות לרוחב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ilanb0,

למיקרוסופט יש את surface arc mouse שעולה כ - $70. ל-DELL יש את Dell Bluetooth Mouse - WM615 שעולה חצי מחיר ונראה אותו דבר. יש סיבה למה זה של DELL לא יעבוד על ה - surface go שלי?

18. Started by Yossi Cochen,

היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?

19. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.

21. Started by gzlt,

שלום ברשותי לוח gigabyte 8ipe1000 pro ומעבד p4 2.4 ht 800mhz bus הלוח הוא דואל צ'אנל, 400ddr האם זה משנה אם שמתי רק רכיב זיכרון אחד של 512 מגה, 333ddr? תודה גיל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום לכם! היום קניתי מעבד חדש(יד שניה) והחלפתי, והמחשב לא נדלק. החזרתי את הישן, והמחשב עדיין לא נדלק. יש בו 4 נורות אדומות. אז לפעמים הוא מהבהב בין 3 נורות דלוקות ל4 דלוקות. ולפעמים הוא מגיע לנורה האחרונה, מצפצף פעם אחת וזהו. ממשיך לעבוד רק המאווררים והנורות במחשב(והנורה ממשיכה לפעול) מה לעשות? עדכון: הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט שלו, ועכשיו זה מגיע לשלב של הנורה האדומה האחרונה ומצפצף צפצוף ארוך. אם אני מכניס את הכרטיס לסלוט השני, לפעמים המחשב עולה לכמה שניות ולפעמים לא. עדכון2: המחשב עולה, אבל עושה ריסטים אני לא יודע מתי אבל זה קורה אחרי שהוא עלה למערכת הפעלה, ויכול ליהיות גם אחרי הבוט שהתחיל לטעון את המערכת הפעלה. בנוסף שהגעתי למערכת הפעלה זה אמר לי שהמחשב צ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בשנה האחרונה התחילה לי בעייה עם הפעלת המחשב כאשר הוא רץ עם 4 סטיקים זכרונות (4X2GB). המחשב עבד ללא בעייה קרוב לשנתיים אך לאחרונה התחילו בעיות שונות כמו: 1.המחשב לא מגיע לפוסט של ביוס- נכבה ונדלק בלופ 2.הווינדוס עולה אך קופא אחרי כמה שעות עבודה בעיקר תוך כדי משחקים 3.יציאות הUSB מפסיקות לעבוד אחרי זמן עבודה מסויים (רק בווינדוס 7) עדכונים ואיפוס ביוס שביצעתי בחודשים האחרונים לא עזרו, גם לא התקנת מערכת הפעלה מחדש . המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח GIGABYTE P35-DS3P זכרונות 2X2GB CORSAIR DDR2 800MHZ 2X2GB SAMSUNG DDR2 800MHZ כרטיס מסך 9600GT 512MB 4X SATA HARD DRIVES ספק ANTEC NEOHE430 430W אשמח אם תחוו דעתכם כדי שאוכל לטפל בבעיה תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי........ חג שמח לכולם יש לי 2 מחשבים אני עובד עם כונן חיצוני קשיח ומעדכן מוזיקה מה שקרה הוא שבמקבוק שלי הוא לא נתן לי להעביר תיקייה משולחן העבודה לכונן ועשיתי את המחיצה מהunitility ואז הוא ביקש שם חדש כונן רשמתי לחצתי הפעל והוא הראה לי את הכונן על שולחן העבודה אבל שפתחתי הוא היה ריק כל התיקיות והקבצים נעלמו גם כשהעברתי את הכונן למחשב עם ווינדוס הוא מזהה את ההתקן אבל מופיע לי שיש בעיה עם ההתקני יו אס בי או בקרי יו אס בי והוא בכלל לא מופיע במחשב ככונן אשמח לעזרה דחוףףף זה מלא חומר לאירועים תבורכו העוזרים.....תודה ענקית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by alonmln,

היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים