עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by timac,

יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?

2. Started by PeteRoy,

אני מעתיק קבצים מ NAS דרך חיבור רשת למחשב שלי ומהירות ההעתקה יורדת ל 0bytes/s כל כמה רגעים זה חוזר להעתיק ואז זה שוב נופל 0 המחשב שלי זה Windows 10 עם חיבור 1Gb כבל רשת CAT7 המכונה שאני מעתיק ממנה היא LenovoEMC™ px6-300d עם 4 דיסקים ב RAID 10 אני מנסה גם להעתיק ממחשב אחר ויש את אותה הבעיה ניסיתי להחליף כבלי רשת ב NAS ויציאות אחרות ב switch וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שמעו, היום קיבלתי את המחשב.. מחשב של 4000 ש"ח מחשב טוב. אז בקיצר התקנתי על זה win7 ultimate וזה זז לאט, נתקע כל הזמן... עכשיו מה הבעיה כאן, כשבדקתי את המחשב, ראיתי שיש 750GB במקום 500GB! מבינים אני קניתי 500GB וקיבלתי 750GB עכשיו יש שתי אפשריות למה שקרה, א. הם באמת התבלבלו ב. הם עשו את זה בכוונה כי הדיסק קשיח פגום אז הם הביאו לי כאילו פיצוי של 750GB פגום כדי שאני ישתוק. (אני חושב שהדיסק קשיח פגום, לא בטוח) אז מה אתם אומרים הבעיה, הwin7 ultimate או הדיסק קשיח 750GB?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אוקיי חברים , אז ככה אני אנסה בקצרה לתאר את הבעיה שלי בפשטות ככל האפשר * בכל פעם שאני מתחיל לשחק(ראה-1) במשחק כלשהו(ראה-2) המחשב נתקע(ראה-3) ומצריך ריסטרט (ידני יש לציין)... 1. הכוונה היא כאשר אני מסיים את הסרטון של המשחק ללא בעיה , עובר את כל התפריטים ואני מדגיש ללא שום שינוי בהגדרות הוידאו 2. בחודשיים האחרונים זה תקע לי את : קולין מקיי 2004 ו 2005 , באטלפילד 2 ,אריה 51 , מטאל גיר סוליד , פאלקון (סימולטור טיסה) * אני מאמין שיהיה מיותר לנסות עוד דוגמאות. 3. התמונה קופאת כאשר הנורות במקלדת מגיבות(קאפס לוק וכדומה) , ולאחר מספר שניות אני מקבל ארטפקטים על כל המסך עד לקפיאה טוטאלית של המחשב אני יכול לומר שלאחר הריסטרט מגיע לי הודעת שגיאה שמקורה הוא בקובץ atidvag.dll דברי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום אני מנסה לעדכן את הדריבר הזה uli Integrated 21 ואני מקבל הודעת שגיאה בשעת ההתקנה שהיא אפשר להתקין את הדריבר בדקתי שזה מה שאני צריך עם DRIVER GINUS ,אני חושב שזה הדריבר לUSB..והבעיה שלו שלפעמים הוא פשוט לא עובד..שום יציאה!!!! האם זה מה שעלי לעשות ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי ווינדוס 10 מעודכן עם אנטי ווירוס ופיתאום אתמול נעלמה לי תיקייה ללא כל התראה האם יש לכם רעיון או הצעות מה היה יכול לקראות כאן? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by aviv00,

שלום יש לי מחשב כמו במפרט והוא נתקע לי לסירוגין למשל העכבר נתקע לשנייה ואז חוזר לעבוד וחוזר חלילה וגם ה WINAMP באותו מצב אני עושה ישר ריסט כדי שזה יפסיק וזה מפסיק זה נראה לי כמו בעיית חומרה אולי ספק ? כי יש לי ספק גרניק איך נראה לכם ? חומרה או תוכנה ? אגב היתה לי את הבעייה הזאת כבר חודש חודשיים אבל לא בתדירות כזאת

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ^HocK^,

כל פעם שאני רוצה לצרוב...אני מכניס דיסק ריק וכל תוכנה שבה התשמשתי לא מזהה את הדיסק... מה יכולה להיות הבעייה? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by arno,

מה יכולה להיות הסיבה שכונן הדיסק מסרב להיסגר?המגש של הדיסק מתעקש לצאת ולהישאר בחוץ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם ניתן להתקינן במארז ע"ג לוח אם שנועד לפנטיום ? בידי עשרות דיסקטים ישנים משנות ה 80 עם משחקים ל DOS, ו X86. בידי גם כונן של PC משנות ה 80. אני רוצה להעתיק ולצרוב את המשחקים. האם צריך צמות מיוחדות להתקנת הכונן בלוח האם החדש ? הוא נכנס למארז חדש ? תודה !

12. Started by 1_Nike_1,

תודה מראש לכל העוזרים, או לפחות למנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...

14. Started by Shuker,

שמעו יש לי בעיה מוזרה עם המסך למרות שאני מאמין שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל רק בואו ותעזרו לי לאשר את הנושא.. אז ככה הבעיה היא שכשהמסך מחובר לכרטיס מסך הוא לא נדלק אלא רק מידי פעם.. הבעיה הזאת התחילה לי ממזמן וכל פעם שיחקתי עם החיבורים הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך בקיצור השתגעתי עם עצמי אבל זה עבד בסופו של דבר המסך עובד לי על הכרטיס מסך המובנה ולא מתכבה בכלל כמו שקורה לי שהמסך מחובר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8600GT. דרך אגב היציאה של המסך היא DVI והכניסה של הכרטיס מסך היא S-Video אז ככה שאני משתמש במפצל בין השניים. וחשוב לי גם לציין שלעיתים בזמן ששיחקתי במשחקים המחשב קרס ופשוט נתקע. עכשיו השאלה שלי היא האם לפי דעתכם הכרטיס מסך הלךך לגמריי, כי הוא לפעמים כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חברים, קיבלתי היום HTPC שהזמנתי על בסיס המפרטים המומלצים באתר : AMD A6-3500 Gigabyte GA-A75M-D2H 4GB RAM כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI out -> HDMI) ווינדוס נראה לא טוב, והטקסט מטושטש - בבירור לא איכות HD. הכבל זה לא הבעיה כי כשאני מחבר אותו למשהו אחר אני רואה FULL HD. הטלויזיה היא Philips 6606. ההגדרות של ה-AMD Vision Engine הם 1080p / 60hz - כלומר נראה בסדר.. מה שמוזר זה שראיתי וידאו באיכות 720p והוא היה נראה טוב, כלומר שוידאו לא מטושטש כמו טקסט/חלונות. מישהו נתקל בבעיה דומה, או יכול להציע לי כיוון לפיתרון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by idoido,

אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..

17. אורח חגי

פרמטתי את המחשב להורים. העברתי לגיבוי את כל המידע משולחן העבודה (C) לתיקיה בכונן D. התקנתי ווינדוז, בבחירת הכונן לחצתי advanced ווידאתי שאני בוחר בכונן הנכון להתקין עליו (C). מה שכן היתה שם מחיצת מערכת של איזה 100 מגה, שמחקתי ואיחדתי די בטוח שהיא היתה של C ולא של D, אם כי אולי אני טועה. התקנתי את המערכת בכונן הנכון (C) וכעת אני נבהל לגלות שווינדוז לא מזהה את הכונן D! לא מותקן SP1 עדיין, אם זה קשור. אם אבחר לעשות ממנו מחיצה, כל המידע ימחק, לא? מה ניתן לעשות כדי להציל את המידע?

18. זה התחיל אתמול... הדיסק קשיח נכבה.... הוא לאחר שניה.. ואז נתקע המחשב... והמחשב עשה ריסט... אחר כך הדלקתי את המחשב. בדקתי את הטמפ'... הדיסק קיח היה על 37 וזה לאחר מנוחה של כמה דקות, בדרך כלל הוא על 28-33... הוח אם היה על 43... המעבד היה על 55-58.... המחשב לא היה במאמץ אז אין לי מושג איך הם הגיעו לטמפ' כזאת.... עשיתי ריסט.. המסך לא נדלך.. עשיתי עוד פעם ואז הוא נדלק... אבל החיישנים בלוח אם ובמעבד לא טובים.. אני מסתכל בסנדרה אין את החלק של הטמפ'.... אי עוש ריסט וגם אין... לפעמים יש ולפעמים אין.... אז ככה שאני לא יודע מה המצב עכשיו.. המחשב היה מכובה כל הלילה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by GodLike,

קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by corios4982,

האם שכשאני מחבר כונן קשיח פנימי נגוע בוירוסים ותוכנות ריגול דרך sata למחשב נקי מוירוסים שיש בו אנטי וירוס nod32, אז האם הוירוסים והרוגלות יכולים להדביק את המחשב החדש עוד לפני שביצעתי סריקה והאם אין דרך חזרה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך. ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש? תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אנשים יש לי SEAGATE 20GB 7200 הוא מחולק ל3 חלקים חלק שלישי של 10 GB מציג לי 3.5 GB פנוי כשבאמת יש לי איזה 6 וכונן שני גם גונב לי איזה 400-500 מגה החלק הראשון פועל כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש חייב עזרה בנושא הזה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gns,

קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pixelsight,

שלום לכם חברה אני צריך עידכון ביוס ללוח אם הזה< asus > cuv4x-c הינה מפרט מהוורסט Field Value BIOS Properties BIOS Type Award Medallion Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.0 Award BIOS Message ASUS CUV4X-C ACPI BIOS Revision 1005 System BIOS Date 02/26/01 Video BIOS Date 12/10/99 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! Suggestion System BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary. Suggestion Video BIOS i…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Rapture,

הבעיה קיימת כבר חודשיים, ואין לי מושג מה הבעיה בדיוק באמצע משחק כמו COD MW או פיפא (דמו) מופיע לי מסך כחול, והוא מופיע בדרך כלל אם לא תמיד כאשר טוענים שלב ב COD או במקרה של פיפא כשעושים PAUSE למשחק ! תמונה : http://i52.tinypic.com/2agm7m8.jpg קשה לראות מה רשום במסך הכחול כי זה מיד עושה ריסיט.. הטמפרטורות של הרכיבים מתחת ל60 אפילו במאמץ מפרט : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון 550W CHIEFTEC כרטיס מסך INNO 460GTX תודה לעזורים !!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים