תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אסביר. ברשותי מספר כרטיסי זיכרון. אחד מהם, Samsung CF 32GB מתנהג מוזר. בכל מחשב, עם כל קורא כרטיסים, כולל במחשב הנוכחי (בהתקנה אחרת של ווינדוס או לינוקס) הכרטיס עובד, מופיע, נקרא, נכתב, הכל. גם במחשבים אחרים, עם קוראים אחרים, ביציאות USB שונות - בקיצור, בכל קומבינציה אפשרית הכרטיס מתפקד מצויין. רק בהתקנה הנוכחית של הווינדוס (8.1) - הוא לא מופיע במחשב שלי. בדקתי בDisk Management, והוא מופיע שם ללא אות כונן. כשמנסים לפרמט אותו או להחליף אות כונן (שתי האפשרויות היחידות שלא אפורות), נתקלים בשלל הודעות שגיאה, לדוגמא: Cannot find the File specified וכו'. בדקתי עם Acronis Disk Director - מופיע ועובד, ניתן אפילו לסייר בקבצים. לא ניתן לפרמט בטענה שהוא לא מזוהה במערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-HD המדובר מותקן על לוח ASUS ?M2NPV-VM עם חיבור SATA, והבעיה היא שהו מזוהה ע"י ה-XP ככונן נישלף?! אודה על עזרתכם.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי משחק בלפטופ והופיעה לי הודעת ארור של המקשים הדביקים והחלטתי שאני נפטר מזה סימנתי איזושהי פיסקה שהיה רשום נראה לי לבטל מה שקשור למקשים הנ"ל. בקיצור נמקלדת בלפטופ לא עובדת, לעכבר יש אפשרות תזוזה אבל לא כניסה לתיקייה/קובץ... מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הורדתי את WIN 10 החדש ושניסיתי להיכנס למשחק CSGO המשחק לא נכנס ואמר לי שהכרטיס מסך לא תואם, כבר הבנתי שיש בעיה כי יש לי GTX 970. הלכתי וניסיתי לעדכן דרייברים זו התוצאה: http://prntscr.com/7yp5yh הלכתי לDevice manager משהו כזה ולא ראיתי שם את הכרטיס מסך שלי: http://prntscr.com/7yotfg מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי SSD חדש ואני רוצה להחליף את ה HDD הקיים. על ה HDD קיים WIN 8.1 חדש ואני רוצה להעתיק אותו ל SSD. יש מספר תוכנות לביצוע מיגרציה כמו AOMEI. אף פעם לא ביצעתי תהליך כזה ואשמח להכוונה איך לבצע את זה כמו שצריך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי עולה, בזמן העלייה קורים כמה דברים מוזרים. 1. מופיעה התמונה הרגילה של הBIOS, רק באיכות מאד נמוכה. תמונה מס' 1 2. מופיעה השאלה אם להתחיל בSAFE MODE או לא, וחלק מהכתב יוצא מחורבש. תמונה מס' 3 3. אם אני בוחר SAFE MODE המערכת עולה ואפשר להפעיל דברים עם הcommand prompt 4. אם אני בוחר להפעיל כרגיל, ווינדוס XP מתחיל לעלות, עדיין גריפיקה באיכות נמוכה ואז המסך נהיה לבן עם פיקלסים צבעונים מרוחים פה ושם. תמונה מס' 2 ניסיתי - לכבות ולהדליק, לבעוט במחשב, להוציא ולהכניס את הSDRAM וכרטיס המסך, לוודא שהמעבד יושב טוב, לאחר מכן להתקין ווינדוז 2000 (זה הדיסק היחיד שיש לי), זה עדיין כתב קצת מחורבש, וההתקנה נכשלה. תמונה מס' 4 להלן לינק לתצלומי מסך (באיכות נמוכה כי צילמתי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך חדש של DELL 2209WA המסך מחובר למחשב בחיבור DVI כשהמחשב דלוק הרבה זמן ולא משתמשים בו המסך כאילו "נכבה" נכנס למצב שקט (מנורה כתומה) והוא לא נדלק, רק כאשר אני מכבה תמחשב דרך הכפתור כיבוי במארז אותו דבר קורה לי כשאני מכבה תמחשב ומדליק אותו אחרי כמה שעות... המחשב עולה אבל המסך לא (עוד הפעם מנורה כתומה) אז אני עוד פעם מכבה תמחשב דרך הכפתור במארז ואז מדליק שוב וזה מסתדר מה אמורה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה הדיסק דיי חדש תאמת אני מתלבט אז זה משו שהוא בעייתי וצריך להחליף או שזה לא משמעותי.... מצורף צילום מסך של התוכנה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מדובר במחשב נייד 10 אינץ LG דגם : X120 ... התקלה היא : רכשתי בטריה חדשה וגם בישנה אין טעינה בכלל אבל אם יש חיבור ישיר לחשמל המחשב נייד נדלק ועובד ללא טעינה של הבטריה , המחשב לא מטעין את הבטריה בכלל רק מקבל מתח לעבוד. ובנוסף כאשר מזיזים את המחשב תנועה קטנה ברגע שהוא עובד הוא קופא ונתקע , ללא תזוזה אפשר לעבוד איתו שעות . אני נוטה לחשוב שזה לוח-אם אבל ההשקעה בהחלפה בחדש לא משתלמת ? האם זה באמת הלוח האם ? האם ניתן לתקן את הרכיב הבעייתי בלוח ? מה העלות והאם שווה השקעה ?
-
שלום לאחר התקנת win 7 64 bit על מחשב חדש (זה המחשב שלי שמופיע במפרט מחשב ) הופיע מדי פעם מסך כחול (במיוחד במשחקים- mw2-) עם הודעה משהו בסגנון - שהוא זורק כתובות פיזקליות וליד זה מספרים רצים- לא הספקתי לצלם זה קורה מהר מדי. פירמטתי את ההארד דיסק אתמול (seagate ST3500418AS ) והתקנתי שוב אתמול, כבר בהתקנה בשלב שבו המחשב עושה פעם ראשונה ריסטרט וחוזר להתקנה קיבלתי עוד פעם מסך כחול- המחשב איתחל את עצמו וחזר לאותה נקודה ההתקנה, סיימתי את התקנה ולאחר כמה שעות עבודה קיבלתי שוב מסך כחול כמו כן אח"כ היה משהו מוזר שבו לא הייתי יכל ללחוץ על הסמלים בלוח העבודה (על התחל ושורת משימות היה אפשר ללחוץ) עד שלא אתחלתי את המחשב. עשיתי בדיקה לזכרונות עם memtest 86 במשך לילה (מצורפת תמונה),…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, ה - כונך דיסקים שלי לא עובד יש לו בעיה במוח אני מכניס דיסק הוא חושה איזה 40 שניות ואז הוא נעצר וזה הוא לא מגיב ואני לא יכול להתקין כלום ואני רוצה לפרמט את המחשב .... Win XP Home P-4 Intel 1.7 GHz G-Force 2 mx 440 192 MB של RAM 9.53 GB שטח פנוי 4.29 GB זהו בקיצר אם אתם צריכים עוד משהו על המחשב שלי תקלידו אותה ותעזרו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! שמי חן, ורציתי לשאול ולהתייעץ לגבי בעיה מסוימת. לא זמן נמסר אליי מחשב נייד דיי מיושן למען האמת, ובכל זאת, אני רוצה לתפעל אותו. המחשב מסוג Olivetti Echos P120S. הבעיה היא, שכשאני מדליק את המחשב, פשוט מופיעות שתי השורות הראשונות של הBios (גרסא, זכויות יוצרים וכו'), הסמן המהבהב שתי שורות למטה, וזה הכל. בנוסף -גם אין תגובה לשום פעולת מקלדת. הדבר גם אינו קשור באופן הפעלת המחשב - בין אם רק מחובר לסוללה, רק לחשמל או בין אם החשמל מחובר וכן הסוללה בפנים המחשב. ניסיתי גם לחבר מקלדת נוספת, מה שלא עזר - שום תגובה. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, בין אם פתרון ובין אם סיבות משוערות ומה אני יכול לעשות עם זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. הזמנתי סלרון 1200 ולוח גיגהבייט GA-6VTXE-A. אתמול התקנתי אותם להנאתי.... הדלקתי את המחשב.... ואז התחילו הבעיות. דבר ראשון: הלוח לא זיהה את ההרד דיסק. בשביל שהוא יזהה אותו (כמאסטר לפחות) הייתי צריך לג;'מפר אותו. אין לי בעיה עם זה עקרונית, אבל זה דיי מוזר, כי בדרך כלל הלוח מזהה לפי הכבל IDE. דבר שני: תקיעות..... ועוד תקיעות... ובעיות....בדקתי זיכרון, הרד דיסק, התקנה של מעבד (אפילו הרכבתי מעליו V7+), עם כרטיסים, בלי כרטיסים וכו'. בקיצר, המחשב פשוט נתקע כל הזמן. קשה לי להאמין שעשיתי משהו לא כשורה כי כבר עשיתי זאת עשרות פעמים.... מה הסיכוי שלוח יבוא דפוק ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צופה בשידורי סטרימינג באיכות של 3,000 kb מדובר בשידור ספורט (כדורסל) לפעמים התמונה רצה מהר מדי באופן שנראה לא טבעי ולא חלק כחלק מדרישות השידור באתר nba אני משתמש בנגן פלאש מעודכן בגרסה האחרונה( מהאתר של adobe ) הסרת האופציה של האצת החומרה בנגן לא עזרה נתונים: קו 15 מגה (אני מדגיש שהשידור עצמו לא נתקע ולא קופא-רק הבעיה הזו) מעבד אינטל- e8500 3.16ghz כרטיס מסך- nvidia 9800gtx+ עם דרייברים אחרונים מעודכנים מהאתר של נוידיה ניסיתי לצפות ב- דפדפנים שונים (אקספלורר כרום ופיירפוקס)- אותו דבר אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה אגב, האם שדרוג הקו ל-30 מגה היה מסדיר הבעיה? (למרות שאני בספק כי השידור לא נתקע) תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשך יומיים המחשב כל פעם שאמור להכנס לווינדוס המסך נכבה והיום ניסיתי להכנס לסייף מוד ופתאום הוא בודק את הרג'יסטרי וכותב למטה "backuping system files" משהו כזה ופתאום הוא נכנס לי לווינדוס אבל יש לו הגדרות ישנות מלפני איזה שלושה חודשים ועכשיו הסאונד לא עובד ואני לא יכול לראות סרטים וזה לא נכנס לי לאייסי help...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה ושמעתי שקרוב לוודאי שזה הפורום המקצועי ביותר בתחום המחשבים ומהסיבה הזאת אני פונה אליכם עם הבעיה הבאה: נתחיל עם מפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד- Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L מארז- Coolermaster CM 690 Black +5 fans ספק כוח- Thermaltake Toughpower 600W זיכרון פעמיים- 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM 5-5-5-18 @ 400 MHz כרטיס מסך- Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 מסך: ASUS MW221C מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate 64 bit הבעיה שיש לי היא שבמשחקים כבדים (במקרה הזה Battlefield Bad Company 2) יש לי FPS נמוך יחסית ביחס לFPS שהיה לי עם הקירור סטוק על המעבד + HD3870x2 שאת שניהם החלפת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 500 GB בדקתי את הדיסק עם 2 תוכנות בדיקת HDD. תוצאה א עם תוכנת HDInspector נותנת לי תוצאה שלילית ומעידה שהדיסק פגום. תמונה מצורפת בקובץ 1 +2 מצד שני בדקתי וסרקתי שגיאות בדיסק עם תוכנת HD Tune Pro בקובץ השלישי, וזה מראה שהדיסק תקין ואין שגיאות. אז מה הקטע פה, מישהו יכול להסביר? אם ה HDD בטוח לא טוב ותקין, אז אני אממש אחריות על המוצר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מה המבצ כולם תראו אני מתחיל בקרוב להרכיב תמחשב הסוסון שלי עכשיו יש לי כמה שאלות אז בבקשה תשובות אוקי נתחיל 1) יש לי ראדון 9800 פרו ואני יודע שצריך לחבר אותו לספק כוח יש לו יצאה מהכרטיס ועד שתי כניסות אני יודע שאחת אמורה להתחבר להארד דסק ולאן השניה??? 2) יש לי כבל IDE מעוגל שיש לו יחבור למסטר וסליב ועכשיו יש לי כונן דיוי והארד דיסק האם זה אפשר לחבר את שניהם על אותו כבל? יענו המאסטר הארד דיסק וסליב הדיודי? זה אפשרי ואיזה השלכות היו על זה??? 3) המערכת היא מבוססת פנטיום 4 ואני יודע שצריך לחבר איזה משהו שוהפך את זה ל12 וולט משהו כזה אם לא אז המחשב לא עולה מה צריך לחבר ולאן??? 4) קניתי בטרפלי של טרמניל טיק זה הפסק כוח שלי ואין לו סיוטצ מאחורה לשנות תמתח מ110 ל 220 וולט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-