תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני משחק במשחק קאונטר סטרייק כבר 3 שנים עם המחשב הזה AMD Athlon XP 1700 ( K7 Socket A - 266BUS 1.47GHz ) Gigabyte GA-7VTX-H Micron 256mb ddr 2100 (PC2100) היה לי GF3Ti200 עד שהוא התחיל לעשות בעיות וכיבה לי את המסך של המחשב כל הזמן.. אז החלפתי אותו ב Nvidia RIVA TNT2 Model 64\Model 64pro ואני רץ על ווינדוס XP. טוב אז כבר 3 שנים אני משחק במשחק הזה וטוב וכיף אמנם החומרה שלי לא טובה כמו שהיא הייתה אז שקניתי תמחשב, כי גם הדרישות של המשחק השתנו ככל שהוא התעדכן אבל אני מרוצה++ מהמחשב ואין לי בעיה איתו. עד שלפני חודשיים בתחילת אוגוסט אני שיחקתי לי לתומי ופתאום נופל עליי הארור הבא: http://www.fatality-clan.net/arctic/runtime-error.jpg (ניתן לציין כי הארור בא על רק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???
-
מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר מ"ס ימים במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא הכי עדכני,שקיים (12.4) כרגע.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי אחריות וגם למסך. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין - לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO,עם כרטיס קול מובנה (Realtek) - מותקן הדרייבר הכי עדכני של כרטיס הקול. במה לדעתכם הבעיה:בכרטיס המסך ו/או במסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר הארד דיסק למחשב המריץ XP, ואני פשוט שומע מלא באוהדים של כניסה ויציאה של USB וההארד דיסק פשוט לא מזוהה. במחשב אחר אשר מריץ 7 הכל עובד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת+מצורפים:כל פרטי קובץ הDump: Dump File : 091012-8564-01.dmp Crash Time : 10/09/2012 10:18:13 Bug Check String : BAD_POOL_CALLER Bug Check Code : 0x000000c2 Parameter 1 : 00000000`00000099 Parameter 2 : fffffa80`07f17010 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.17835 (win7sp1_gdr.120503-2030) Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 Stack Address 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Toshiba Regza 42 LCD שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!). לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך) כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור. בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה רעיונות ? אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול שהרמקולים עובדים, יענו החיבור עובד... אבל כשמחברים מיקרופון זה לא מזהה, פעם היה לי את הדריבר של ריילטק אבל פירמטתי את המחשב ואין לי את זה כבר ניסיתי להוריד מהאתר של ריילטק את הדריבר המתאים אבל זה מוריד על 0.5 KB וזה לא בגלל האינטרנט שלי זה ככה בעוד כמה מחשבים שבדקתי... מישהו יכול לתת לי הורדה לדריבר? זה הכרטיס: Realtek ALC880(D) High Definition Audio Controller תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב: שאני מנסה להדליק אותו הוא עולה משמיע רעש חזק ואז הוא עושה ציפצוף ארוך ונכבה.. ואז אני מנסה עוד פעם ועוד פעם וכשהוא מצליח לעלות הוא עושה ציפצופים כמו של אמבולנס.. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאר חיברתי דיסק קשיח שקניתי (יד שנייה) קיבלתי הודעה מוזרה: NTLDR MISSING ומתחת לזה: לחץ קונטרול אלט דל לריסרט אחרי ריסטרט קורה בדיוק אותו הדבר. כאשר אני מחבר דיסק קשיח אחר אין בעיה בכלל. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 בתור מערכת משנית במחשב, כשהעיקרית היא 8. גם בגלל שיש לי כמה בעיות ב8. וגם כי הרישיון של ה8 הוא לא פרו, ול7 יש לי אולטימייט. בקיצור אני משתמש ב8 ולדברים שאני לא יכול אני רוצה 7. רציתי לדעת מה המינימום שמומלץ לתת למחיצה של 7. לא כ"כ חסר לי מקום כי יש לי דיסק של טרה בייט, אבל אני לא צריך לאחסן ב7 כמעט כלום. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש במקודדים של CCCP הכי מעודכנים לכתיבת הודעה זו, תוכנת BSPLAYER + DFX גם המעודכנת ביותר ואני מפעיל קבצי AVI (בעיקר BRRIP).במהלך צפייה בסרט אני מבחין במין האטה בקצב הפריימים למספר שניות ואז הסרט חוזר לקצב הרגיל שלו, כל חצי שעה בערך.מה ניתן לעשות?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם הלוח אם b150m-a ואני רוצה להתקין את המערכת ההפעלה בעזרת DOK. הDOK מחובר למחשב אך לא נפתחת לי שום אופציה להתקין את המערכת ההפעלה. האם יש צורך להגדיר משהו בביוס ואם כן למישהו יש מושג איך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי SSD חדש ואני רוצה להחליף את ה HDD הקיים. על ה HDD קיים WIN 8.1 חדש ואני רוצה להעתיק אותו ל SSD. יש מספר תוכנות לביצוע מיגרציה כמו AOMEI. אף פעם לא ביצעתי תהליך כזה ואשמח להכוונה איך לבצע את זה כמו שצריך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העכבר אלחוטי שלי התקלקל באתי להחליף עכבר לעכבר USB החלפתי עשיתי ריסטארט למחשב ואז הוא לא נדלק עולה כל הרשימה הרגילה על המסך השחור לפני הסמל של הווינדוס ואז למטה כתוב לי No Keyboard Detected! (שפה ניתקתי את המקלדת אלחוטית, שמתי רגילה של usb והסתדר) אבל כתוב לי עכשיו את זה USB device over current status detected !! System will shut down after 15 seconds. קראתי שלהוציא את הבטריה של הלוח אם הוצאתי את הבטריה של ועכשיו יש לי שגיאה, של הביוס והוא בקושי נכנס לביוס נכנס פעם אחת אחרי 30 פעם שלא נכנס שוב הוא נכנס, מישהו יודע מה לעשות? אמרו לי שאני חייב מקלדת עם פינים במקום USB הבאתי אני לוחץ f1 זה נכנס פעם ואחרי כמה דקות המחשב התכבה ואני לא מצליח להיכנס יותר וזהו מתכבה אחרי 15 שנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה עם המחשב. כשאני מדליק אותו הוא עולה כמו שצריך פעם ב... מה שקורה בימים האחרונים הוא שאני מדליק את המחשב, אין תצוגה במסכים, העכבר והמקלדת לא נדלקים, הסידירום מהבהב ואחרי בערך 30 שניות המחשב נכבה , ונדלק אחרי כמה שניות. לאחר מכן אם לא מכבים את הספק, המחשב ממשיך בלופ הזה של נדלק-נכבה לבד... מישהו ניתקל בבעיה כזו? אני אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo G570 נתקע בהפעלה שלו על המסך טעינה של הווינדוס (Starting windows), המחשב מריץ מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit. בצעתי במחשב מספר פעמים פירמוט, אך עדיין הווינדוס מסרב לעבוד ,לאחר כמה פעמים אשר בצעתי פרמוטים קיבלתי מספר מסכים כחולים עם אותם מספרי שגיאה stop 0x000000F4 המחשב הפסיק לציג מסכים כחולים אבל נתקע במסך טעינה של הווינדוס(Starting windows) גם דרך הSafe mode המחשב נתקע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הנוכחית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה יכול להיות סיבה שבמחשב די חדש כשאני כותב בוורד הוא נכתב לי רגע אחרי הלחיצה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-