תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי עכבר Logitech MX500 והגלגלת שלו עושה בעיות עוד מכשרק התחלתי להשתמש בו: כשמזיזים את הגלגלת נניח באיטיות או צעד אחד בלבד, לרוב היא פשוט לא מזיזה את העמוד ... ואז כשמזיזים את הגלגלת יותר מהר וכמה צעדים אז העמוד זז יותר מדי וזה מעצבן לאללה... אני לא יודע למה זה קורה - בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי את העכבר לכניסה של העכבר ולא ל-USB אבל אז גיליתי שאני טועה כשחיברתי את העכבר ל-USB. הדרייברים והתוכנה של העכבר מותקנים כהלכה. מה עושים??? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אחרי הרבה זמן שלא היה לי מסך, ראיתי סרט במחשב והיו הרבה תקיעות קטנות כאלה במהלך הסרט. חשבתי שהסרט פגום אבל ניסיתי קובץ אחר וגם שם זה קרה.. יש לי מחשב חזק יחסית, זה לא אמור לקרות.. לפני כמה חודשים אני פתחתי עוד צינורות עיבוד (אם זה עבד, דרך אגב, איך אני בודק כמה יש לי עכשיו ואם זה עבד?) הטמפרטורה של הכרטיס מסך על 44 מעלות ומקסימום 47 במאמץ... יש לי Geforce 6800NU... אני עוד מעט אתקין 3D Mark ואני אבדוק את התוצאה... מה יכול להיות גורם לבעיה? המפרט בחתימה.. עריכה: ב 3D MARK 05 קיבלתי 3242.. זה לא ציון גרוע.. אז למה הוידאו נתקע לי? זה קורה לפעמים גם עם מוסיקה אבל זה כשאני מפעיל עוד תוכנה אז המוסיקה נתקעת לשניה.. גם אם זאת לא תוכנה כבדה.. הורדתי את כל האפקטים במדיה פלייר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה עם מחשב שולחני בן 4 שנים. בימים האחרונים החלו בעיות של נפילות מתחים (המחשב פתאום מקבל RESET) ללא התראה. כאשר הוא מנסה לעלות מחדש לפעמים הוא מתחיל לצפצף ולא ממשיך לעלות (נשאר ברמת BIOS) ללא הצגה של נתון על המסך. לפעמים הוא כן מתחיל לעלות אבל נתקע אם לוחצים על מקש כלשהו בשלב ה- BIOS. האם למישהו יש רעיונות מה הגורם לכך יכול להיות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחבר מחשב אסוס זנבוק. הפורט במחשב הוא MICRO HDMI עכשיו בהתחלה היה לי מתאם והוא עבד מצויין, אתמול המתאם נשבר לי מהמשקל של הכבל HDMI מהמסך. קניתי כבל שהוא מצד אחד MICRO HDMI ומהצד השני הוא HDMI. חיברתי אותו למחשב, והמסך טלווזיה (פיליפס) לא התגלה ע"י הווינדוז... עכשיו מה שמוזר, כשאני עושה ריסטרט למחשב... בזמן הטעינה של ווינדוז, כן רואים על המסך טלווזיה. אבל כשהווינדוז רץ, הוא לא מגלה שיש לי מסך נוסף (גם כשאני עושה detect) בחלק של המסכים.... למישהו זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יכול להיות שמקום ההודעה היא בפורום הזה . לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שזה מההארד דיסק וזה קורה כול כמה זמן וליפעמים לא קורה בכלל.. מוזר.. למישהו יש מושג מה זה או אם יש איזה סכנה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מער הפעלה win2000 אינה מקירה את המדפסת ואין אני מוצא דרייבר מתאים אשמח לקבל יעוץ או מקור הורדה תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה רצינית במחשב ישן פנטיום 2 זיכרון 256 כרטיס מסך 64MB אז נטשתי אותו מאז שנה ומשהו שיצא מהשימוש ואז התחלתי להפעיל אותו ובאופן המפתיע באיתחול הוא החליט "לסרב" להמשיך לטעון ללא הודעת שגיאה(מצורף תמונה בההמשך) אז לא הבנתי מה לעשות ואז חיפשתי באינטרנט על הפתרונות ואז עשיתי איפוס בלוח האם ע"י הוצאת סוללה או גמפר וגם שקע חשמל ולהגדיר בביוס כברירת מחדל וריסט משום הפעם התחיל להביא הודעת שגיאה: cmos checksum error - default loaded ולפני זה גם עשיתי בדיקה הוצאת כבלים מהארדיסקים וכוננים והבעיה עדיין נשארת באיתחול הנ"ל. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קישור לשרשור שפתחתי http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, לא הייתי בטוח אם זה לפה או לציוד הקפי, בכל אופן הרמקולים של המחשב שלי עובדים לסירוגין. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה גורם לקצר או לקצר הזמני ואיך אפשר לתקן את זה? אני יודע בוודאות שהבעיה היא ברמקולים, רמקולים אחרים שחיברתי עובדים אז זה לא במחשב, שחיברתי את הרמקולים בנפרד למחשב הם גם כן עבדו, לכן הבעיה היא בסאב הראשי שכל הרמקולים מתחברים אליו כדי ליצור אפקט סראונד, הוא היחידי שלפעמים עובד ולפעמים לא, פתחתי אותו והוצאתי את הלוח מגעים, אבל לא ראיתי פיוז שרוף מה גם שמידי פעם הוא כן נדלק. מישהו מבין בזה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpuz כדי להציץ קצת על המחשב ואני רואה שהוא בלשונית caches נותן לי את l1 l2 l3 ואמרתי לעצמי, לא אמור להיות למחשב L מסויים? איך זה שיש לי את כל הLים? ובלי שום קשר,אל מה הלשונית הזאת מתייחסת? בעקרון רשום לי פעמיים L1 D-Cache size 32kbyets כפול 4 ובdescriptor רשום לי 8way set associative 64 byte line size זה פעמיים, רק שבפעם השניה במקום L1 Dcache הוא רושם לי L1 I- Cache ואז הוא יורד לשורה שלישית ורושם לי l2 cache בsize 256 kbytes כפול 4 ובdescriptor אותו הדבר כמו בקודמים. ובשורה הרביעית הוא רושם L3 Cache size 6mbytes ושם הוא לא מכפיל את זה בכלום ובdescriptor הוא רושם 12way set associativ 64 byte line size וזהו, קיצר סיבכתי הכל, אני מקווה שהייתי ברור, אני ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם בביוס וגם ב SPEED FAN המתח במסילה של 12V עומד על 12.3 יציב יחסית (לפעמים יורד ל 12.25) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאילו לא הכנסתי כלל דיסק לכונן (וזה חוזר על עצמו עם כל סרט שאינו מ-zone1) האם לדעתכם הבעיה היא בחסימת איזורים של הכונן או בכלל בעיה מסוג אחר? את השאלה אני שואל אחרי שעדכנתי את ה-rom של הכונן להיות region free (עדכון מסוג RPC1)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעשים מוזרים ברמקולים גם באוזניות ושאני מכניס אוזניות גם ישירות ללוח יש רעש מוזר וגם הrealtek hd audio manager כל שניה קופץ וכותב לי התקן נכנס התכן יוצא וכו' אפילו שהכנסתי את האזניות בלי להוציא ולהחזיר קצת מסובך להסביר בל אני מקווה שזה מובן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי חזר מתיקון שבמהלכו הוחלף לוח אם ללוח אם חדש זהה לקודם.הדגם של הלוח זה msi-ms7267 (לפי זיהוי של תוכנת sandra),לפי המפרט של הספק זה msi 946gz neo.מערכת ההפעלה הותקנה מחדש.הדרייברים של כל רכיבי החומרה הותקנו וזוהו כמותקנים כהלכה.אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים.יש זיהוי של כל רכיבי החומרה ללא התנגשויות.ווינדוס מזהה את כרטיס הקול כמותקן ופעיל.ב-BIOS ה-audio controller נימצא על enabled.כרטיס הקול הוא onboard והוא realtek ac97.הרמקולים מחוברים מאחורה עם חיבור בודד,ולמרות שהכל מחולק לפי צבעים ניסיתי את כל החיבורים ועדיין אין לי סאונד.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על אייקון הסורק של המערכת המשולבת HP כ 4100 ,מופיעה פתאום כיתובית של שגיאה של תוכנת האדובי פלאש פלייר. למה ומה זה אומר בעצם? אין בכלל הפרעה להסירה ב X או בכיתוב שלמה והסורק בסך הכל עובד כרגיל. ניסיתי אין ספור אפשרויות כמו כן הסרתי בכלל מהמחשב את האדובי הזה והתקנתי מחדש..וכלום. מעניין שזה הופיע גם כשהאדובי לא היה מותקן. איבדתי את דיסק ההתקנה של המערכת המשולבת הזאת כך שאני דואג למחקה מהמחשב ולהתקינה מחדש. אז אם מישהו מבין בזה אשמח. איך מעיפים את ההודעה הזאת? תודה *צילום מצורף
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-