תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעשים מוזרים ברמקולים גם באוזניות ושאני מכניס אוזניות גם ישירות ללוח יש רעש מוזר וגם הrealtek hd audio manager כל שניה קופץ וכותב לי התקן נכנס התכן יוצא וכו' אפילו שהכנסתי את האזניות בלי להוציא ולהחזיר קצת מסובך להסביר בל אני מקווה שזה מובן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי UPS Gamatronic לא זוכר כמה VA כרגע אבל זה לא משנה כל כך,יש לי תנור בבית שכל הזמן עושה קצר,החלטתי לטפל בו אבל הוא שוב גרם לקצר והפיל את המתג הראשי בבית,המחשב שלי נכבה לגמרי,ה UPS דלק כאילו אין הפסקת חשמל wtf :s05: ל UPS מחובר המחשב,מסך 17,מודם,נתב...אחרי שהחזרתי את החשמל,בדקתי את ה UPS,הוצאתי את השקע שמחזיק את המחשב,מסך,מודם,נתב...והוא כן החזיק. מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להפוך את המחיצות מ FAT32 ל NTFS בלי לפרמט?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שתי תוכנות: 1. שתציג סרטים - משהו בסגנון של bsplayer אבל כזאת שלא מעוותת את הרזולוציה של הסרט 2. תוכנה שמאפשרת להריץ בקצב מהיר יותר את הסרט. משהו כמו video speed controller שיש לגוגל כרום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קבלתי לידיי עותק של Assassin's Creed למחשב (כן כן באיחור לא קטן ). המשחק רץ בסדר, אבל כל כמה זמן (בד"כ שעה) המשחק פשוט נתקע ואני נאלצת לסגור אותו דרך ה-task manager. המפרט שלי: Window 7 64bit Intel core i7 2600k NVidia 460GTX 1 GB 8gb ram יש לציין שסקיירים ודיאבלו 3 רצים אחלה ולא נתקעים בכלל גם על ההגדרות הכי גבוהות... אם כך כיצד ניתן לפתור את הבעיה עם Assassin's Creed ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי תופעה מוזרה: המאוורר הגדול במארז שלי לא זז. ברגע שאני נותן לו דחיפה הכי קטנה הוא זז והכל בסדר, אבל כשהמחשב נדלק הוא אף-פעם לא מתחיל לבד: הוא זז חצי ס"מ וזהו. הוצאתי את המאוורר, פירקתי אותו ושימנתי אותו מאוד אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות מה עוד אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה עם מחשב שולחני בן 4 שנים. בימים האחרונים החלו בעיות של נפילות מתחים (המחשב פתאום מקבל RESET) ללא התראה. כאשר הוא מנסה לעלות מחדש לפעמים הוא מתחיל לצפצף ולא ממשיך לעלות (נשאר ברמת BIOS) ללא הצגה של נתון על המסך. לפעמים הוא כן מתחיל לעלות אבל נתקע אם לוחצים על מקש כלשהו בשלב ה- BIOS. האם למישהו יש רעיונות מה הגורם לכך יכול להיות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש איזו בעיה לפעמים הווינדווס לא עולה לו ומופיעה הודעת שגיאה drive not ready system halted (משהו כזה בכל אופן) אחרי זה הוא מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שפתאום זה מסתדר מה ההודעה הזאת אומרת? ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מתחיל לעלות לי על העצבים, הוא עושה ריסטארטים פתאומיים בנקודות שונות, כמה דברים שבדקתי: 1. טמפ' כלליות בסדר גמור. 2. המחשב עושה ריסט גם במסך הביוס. 3. הוצאתי את הדיסק הקשיח של המערכת הפעלה, הרכבתי אחר וניסתי להפעיל התקנת ווינדוס, ושוב ריסט. אני חושד בכמה דברים.. א. ספק (הוא התחיל להרעיש בזמן האחרון, וניקיון לא כזה עזר). ב. זכרונות. יש בעיה יותר עקרונית שהמחשב פתאום עושה ריסטארט וקשה מאוד לעבוד עליו (להריץ בדיקות וכיוב). בבקשה תנו לי עצות..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב לא חדש, שנדלק לשנייה ונכבה. לפני כחודשיים הוספתי עוד 4gb ram כדי לשפר את הביצועים. כרגע אני עם 8 gb ב2 סלוטים מתוך 4. לפני כשבוע בהדלקה הראשונית המחשב היה מקרטע ונדלק רק בפעם השלישית או הרביעית. כאשר בכל ניסיון הוא נדלק לשנייה ונכבה. ניסיתי להוריד את כל מה שלא קריטי להפעלה, הוצאתי הארדיסקים, צורב, כ. מסך, כ. רשת. החלפתי בין הזיכרונות וניסיתי לעלות רק עם הישן או עם החדש,בהצלבה לסלוטים שונים. הספק הוא 450w והיה לי ספק אחר תקין בוודאות אבל של 350w. בשניהם אותה תופעה. ניסיתי לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה. על לוח האם אין קבלים מפוצצים, היה טיפה אבק שניקיתי אבל לא הרבה. מבקש עזרה באבחון התקלה, תודה רבה מראש!.…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים קידדתי סרט DIVX ל AVI וצרבתי אותו על דיסק DVD. אבל כשאני רואה את הסרט בDVD הביתי (ITT) יש עצירה קטנה כמעט לא מורגשת כל 2-3 שניות. מישהו יודע למה זה? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה כאשר בהתחלה כאשר מפעילים את המחשב דולק לכמה שניות אחר כך נידלק נכבה וזה חוזר אל עצמו בלי הפסקה יכול להיות שיש לי בעיה בספק יש לי ספק של 650 וואט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. זוהי בעייה הקיימת במחשבי כבר מספר חודשים. כאשר אני משחק משחקים כבדים (HL2, Riddick, BF2 וכו') למשך זמן מה (בין חצי שעה לשעה וחצי) המחשב נוטה לקרוס. הדבר המשונה הוא, שהמחשב עצמו פועל, אך המסך נכבה ולא ניתן להדלקה, דבר הגורר אותי לריסטרטים לא רצויים לעיתים תכופות. בגלל קריסת המסך, אני משער שהבעייה טמונה בכרטיס המסך. לאחרונה עברתי מן הדרייבר 66.93 ל 71.89 ונראה כי חל שיפור במצב, אך מה, היום הבעייה חזרה לה בעת משחק בדמו של BF2. התיאורייה הנוכחית שלי היא שהבעייה נובעת מהתחממות יתר, האם זה ייתכן? האם התקנת מאוורר במארז תפתור את הבעייה? בקיצור, מה לעשות? מפרט: AMD Athlon 64 3000 939 Gigabyte K8NS nForce 3 Ultra 939 PQI 512x2 PC3200 400MHz Leattek 6800GT 256MB AGPx8 Antec …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי טיפלתי אתמול במחשב עם WinXP SP2, שנתקע כל פעם בשלב העליה שלו (בחלון ה-start up, פס ההתקדמות הזה פשוט נתקע). ב-SAFE MODE הכל עובד מצויין, ולא זיהיתי שום דבר שעלול לגרום לו להיתקע. רציתי פשוט להתקין את הווינדוז מחדש (אפילו לא upgrade אלא התקנה נקיה) מהדיסק, אבל אחרי שלב העתקת הקבצים, הוא נתקע ב"starting windows setup". זה קורה גם כשאני מתחיל את ההתקנה ישר מהדיסק (BOOT מהסידירום) וגם כשאני מתחיל אותה דרך ה-Win ב-safe mode. המחשב הוא פנטיום 4 1.8Ghz עם 512MB זיכרון DDR, וכרטיס מסך וודו 3 3000 (איזה אדיר.. ). יש בו הרדיסק WD 80GB, שטוענים שהוא מקולקל וש"איזה טכנאי אמר להם שהוא עושה את הבעיות", אבל אני לא גיליתי משהו בעייתי - הוא שקט לגמרי, לא עושה רעשים מוזרים ולא מרא…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש כחודש ועד כה הוא לא עשה לי בעיות,תמצית המפרט: i7 4790 8 gb ram r9 290 tri x oc edition לאחרונה המחשב עולה בצורה איטית ביותר(כמעט דקה לעומת 16 שניות כרגיל) וגם הfps נפל משמעותית. System restore פותר את בעיית הboot והתקנה מחדש של הדרייברים מטפלת בfps אבל כול פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה חוזר למצב הקודם :\. פירמוט ובדיקות בנורטון לא הועילו גם כן,עוד רעיונות למישהוא ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-