עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, יש לי תופעה מוזרה: המאוורר הגדול במארז שלי לא זז. ברגע שאני נותן לו דחיפה הכי קטנה הוא זז והכל בסדר, אבל כשהמחשב נדלק הוא אף-פעם לא מתחיל לבד: הוא זז חצי ס"מ וזהו. הוצאתי את המאוורר, פירקתי אותו ושימנתי אותו מאוד אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות מה עוד אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, המחשב שלי מתחיל לעלות לי על העצבים, הוא עושה ריסטארטים פתאומיים בנקודות שונות, כמה דברים שבדקתי: 1. טמפ' כלליות בסדר גמור. 2. המחשב עושה ריסט גם במסך הביוס. 3. הוצאתי את הדיסק הקשיח של המערכת הפעלה, הרכבתי אחר וניסתי להפעיל התקנת ווינדוס, ושוב ריסט. אני חושד בכמה דברים.. א. ספק (הוא התחיל להרעיש בזמן האחרון, וניקיון לא כזה עזר). ב. זכרונות. יש בעיה יותר עקרונית שהמחשב פתאום עושה ריסטארט וקשה מאוד לעבוד עליו (להריץ בדיקות וכיוב). בבקשה תנו לי עצות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ec276,

שלום לכולם, ברשותי מחשב לא חדש, שנדלק לשנייה ונכבה. לפני כחודשיים הוספתי עוד 4gb ram כדי לשפר את הביצועים. כרגע אני עם 8 gb ב2 סלוטים מתוך 4. לפני כשבוע בהדלקה הראשונית המחשב היה מקרטע ונדלק רק בפעם השלישית או הרביעית. כאשר בכל ניסיון הוא נדלק לשנייה ונכבה. ניסיתי להוריד את כל מה שלא קריטי להפעלה, הוצאתי הארדיסקים, צורב, כ. מסך, כ. רשת. החלפתי בין הזיכרונות וניסיתי לעלות רק עם הישן או עם החדש,בהצלבה לסלוטים שונים. הספק הוא 450w והיה לי ספק אחר תקין בוודאות אבל של 350w. בשניהם אותה תופעה. ניסיתי לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה. על לוח האם אין קבלים מפוצצים, היה טיפה אבק שניקיתי אבל לא הרבה. מבקש עזרה באבחון התקלה, תודה רבה מראש!.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eizik26,

שלום אנשים קידדתי סרט DIVX ל AVI וצרבתי אותו על דיסק DVD. אבל כשאני רואה את הסרט בDVD הביתי (ITT) יש עצירה קטנה כמעט לא מורגשת כל 2-3 שניות. מישהו יודע למה זה? בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התחדשתי במסך ועכשיו יש לי 2 מחוברים בכבל DP. ברגע שהמחשב נכנס להשהייה או מצב שינה הם נכבים אבל אם אני לוחץ על המקדלת או מזיז את העכבר הם לא נדלקים תמיד מה שכן המחשב עצמו לפעמים מגיב כי אם אני לוחץ alt+f4 ואנטר (סוגר את כל החלונות ובסוף זה עושה כיבוי) אז יש תגובה. אני מנסה להבין אם זה בעיה מהמסכים, מהכרטיס מסך, מהווינדוס , הגדרות צריכת חשמל?. להשאיר הכל מבלי לכבות זה סתם יכול לעשת צריבות במסך. זה גם לא קורה תמיד. לפני שחיברתי את המסך זה היה קורה לי לעיתים ממש רחוקות וזה היה מהמסך עצמו שפשוט הייתי עושה פריקה (מנתק מהספק שלו, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה ואז מחבר והכל היה עובד) עכשיו זה משהו אחר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zurman,

המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ilanb0,

מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).

10. Started by dima_ga,

i have a problem with my pci tv card. the model is SINOVIDEO SV1300 but recognized as SAA7130 TV CARD VIDEO CAPTURE. its a cheap one but good enough for me. the problems started about a week ago. when i opened the WINPVR that i watch the tv trought it wasnt showing anything (not the usual black screen but something else like it was stuck with the picture of the background). i tried to reinstall the driver using the disk and it worked. when the problem become again i tried to reinstall the drivers but it said that no device was found. when the windows comes up it founds a new device "multimedia controller" and i install it. when i try to install the winpvr program using…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LmanYan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש כחודש ועד כה הוא לא עשה לי בעיות,תמצית המפרט: i7 4790 8 gb ram r9 290 tri x oc edition לאחרונה המחשב עולה בצורה איטית ביותר(כמעט דקה לעומת 16 שניות כרגיל) וגם הfps נפל משמעותית. System restore פותר את בעיית הboot והתקנה מחדש של הדרייברים מטפלת בfps אבל כול פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה חוזר למצב הקודם :\. פירמוט ובדיקות בנורטון לא הועילו גם כן,עוד רעיונות למישהוא ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by man-of-God,

שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בשבוע האחרון המחשב התחיל להכנס מעין הילוך איטי במשחקים + סרטים. כלומר הסאונד הופך להיות ממש איטי כמו כן התמונות. ממש כאילו המחשב נכנס להילוך איטי. לא שמתי לב אם זה קורה או לא קורה בעבודה רגיל (גלישה וכו). כמו כן הופיעו אחרי כמה זמן גם מסכים כחולים. בוצע פירמוט למחשב ונקיון מאבק זה עזר ליום אחד כעת אני צופה בסרט והבעיה קורה ממש לשניה או כמה שניות ולא באותו מידה כמו שהיה שלא היה מאפשר לעבוד בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, שבת שלום. יש בבעלותי מחשב יחסית ישן בן 5 בערך שרציתי לשדרג לו את המהירות בכך שאני יוסיף זכרון. בדקתי לפי השם של הלוח אם , איזה זכרון מתאים ויצא ככה: 2 ג'יגה מקסימלי ותמיכה ב DDR2 (גם הזכרון הישן היה DDR2). - אני כרגע לא במחשב אבל אני בטוח שבמפרט שלו רשום maximun memmory 2gb 2 blocks of 1 הלכתי לחנות וקניתי 2 סטיקים של 1 ג'יגה (חשבתי על dual). בכל מקרה פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי רק 2 סלוטים לזכרונות (הלך ה dual ), הוצאתי את ה512 מגה שהיה לי ושמתי סטיק 1 של ג'יגה . הפעלתי, עבד חלק וטוב מאוד. הוספתי את הסטיק השני. הפעלתי, נתקע במסך שמראה את הלוגו של החברה שיצרה את הלוח אם (LOGO SCREEN). לפעמים נתקע ולפעמים ממשיך בboot אבל בדיוק לפני שהווינדאוס צריך להיכנס למס…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shaniyakov,

אני רוצה לעדכן את הביוס, אבל לא יודע איך ניכנסתי לאתר החברה של הלוח שלי אבל אני פשוט לא מסתדר.... מישהו יכול לעזור לי, להגיד לי מה אני צריל להוריד ומה לעשות הלוח שלי: +ecs p4vxasd2 מעבד: intel p 2.4 מישהו יכול להגיד לי איך מעדכנים, תודה מראש מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כזאת.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי שתי הרדיסקים של maxtor אחד שהוא ראשי שהוא 40 גיגה והשני 20 גיגה והראשי שלי נמצא על ultra dma 5 והשני נמצא על ultra dma 2 וניסתי הכול לסדר אם זה בביוס ואם זה בוינדוס ואם זה בקבלים עכשיו לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הוינדוס עולה אז ההרד השני ה-20 גיגה מתחיל לתקתק לי איזה דקה או שתיים ממה זה יכול להיות זה בגלל שאחד הוא במהירות של 5 והשני במהירות של 2

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xMoniT,

יש לי WINDOWS 7 ושאני רוצה לשים תמונה בשולחן העבודה זה לא נותן לי בכלל אפשרות כמו שאתם שמים לב אין לי את אפשרות נוספת שצריכה להיות למטה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the king2006,

שלום .. אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום כולם, מפרט מחשב מדובר I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SeaSonic 400W SS-400ET Active PFC F3 כאשר התחלתי לשחק ב FarCry 4 בזמנו, נתקלתי בבעיה. במשך זמן מסוים בהתחלה הכל כרגיל, אבל אחרי זמן מה המחשב קופא באמצע המשחק לרבע דקה בערך משתחרר וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק למשך זמן? בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benyben,

משום מה הכוננים הקשיחים שלי החליטו להופיע תחת ההודעה של ווינודס. ראו תמונה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shashkavil,

שלום אנשים יש לי בעיה עם מחשב שולחני בן 4 שנים. בימים האחרונים החלו בעיות של נפילות מתחים (המחשב פתאום מקבל RESET) ללא התראה. כאשר הוא מנסה לעלות מחדש לפעמים הוא מתחיל לצפצף ולא ממשיך לעלות (נשאר ברמת BIOS) ללא הצגה של נתון על המסך. לפעמים הוא כן מתחיל לעלות אבל נתקע אם לוחצים על מקש כלשהו בשלב ה- BIOS. האם למישהו יש רעיונות מה הגורם לכך יכול להיות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שמעו..יש לי בעיה..דפוקה מאוד.. לפני כמה ימים אני מפעיל ת'מחשב..ופתאום זה עושה לי בעיה.. לא מצליח לראות ת'מסך כאילו אחרי שזה כותב "ברוך הבא" (יש לי אקס פי) או לפני זה.. זה כותב שמשהו קרה עם nv_4disp משהו כזה.. וראיתי ת'קובץ הזה שאני עושה מאפיינים של שולחן העבודה ואז הגדרות..ואז מתקדם וראיתי בכרטיס מסך שלי (geforce 2 mx 400) מאז אני לא יכול להפעיל ת'מחשב.. רק במצב בטוח ובVGA (המצב שאני עכשיו בו).המצב שאני עכשיו יש לו רזולוצייה דפוקה וסיביות דפוקות..אז אני לא יכול ממש לעבוד איתו.. מישהו יכול לעזור לי?? אני מ'זה רוצה לפתור ת'בעיה אשמח שתעזרו.. :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי שני HD במחשב אחד של 20 GB והשני של 3.2 GB . כל עוד אני מעתיק חומר מהדיסק הגדול לקטן הכל בסדר הבעיה מתחילה כאשר אני צריך להעתיק חומר מהדיסק הקטן לדיסק הגדול זה לוקח לי פי 10 יותר זמן . ניסיתי לעשות FDISK + FORMAT אבל זה לא עזר אין סקטורים פגומים כמו כן לקחתי את הדיסק לחבר וחיברתי את הדיסק הקטן אצלו והתופעה חזרה. (יש לי מערכת הפעלה WINXP ) למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים