עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by כפיר,

משהו בביוס נתפס במחשב לא ניתן להיכנס לביוס הוא נותן שמנסים להיכנס 1/2 תמונה של משהו מעוות בביוס אין דרך לעדכן ביוס יש דרך לאפס את הביוס כדי להיכנס

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ozba77,

שלום יש לי מחשב P-D 2.8 עם כרטיס מסך asus en6200 בד"כ אני לא משחק משחקים במחשב אבל השבוע התקנתי את need for speed carbon בהגדרות של הגרפיקה, הוא שם אוטומטית על med הבעיה היא שאני מתחיל לשחק את המשחק, אני משחק 5 דקות, ואז נכבה לי המסך עם הודעה של no signal כיביתי והדלקתי את המחשב, וכשהוא עלה בדקתי את הטמפ. של הכ. מסך הוא הראה 58 מעולת (יש לו אופציה שהוא נכבה וכתוב שם שהוא נכבה ב-140 מעלות !!!!) אולי מישהו יודע מה הבעיה ? ניסית כמה פעמים וזה קרה לי שוב ושוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oronluko,

שלום יש לי בעיה במודם יציאת הcom לא תואמת למודם ואין באפשרותי לשנות במודם ומה שיש ביציאה לא מתאים מה לעשות?(הקלט/פלט לא תואם)(מערכת הפעלה xp)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RONEN1N,

התקנתי Windows Server 2008 R2 על המחשב הביתי שלי ומאז התחילו לעלות לי מסכים כחולים וגם נתקע לי המחשב העלתי קובץ דאמפ שתוכלו לדעת מה הבעיה. http://www.multiupload.com/OM7PFMOYRG ד"א פעם הבאה שיהיה לי מסך כחול אני יעתיק את השגיאה. אני מוכן להביא עוד פרטים לפי בקשות בתודה רונן עריכה: תמונה של מסך כחול http://cid-b5c2b4789ed97e71.office.live.com/self.aspx/%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%940153.jpg עריכה שניה (הפתרון): הוספתי כרטיס Ram של 512mb בתוספת לשתי גיגה שכבר היה לי ועד עכשיו אין בעיות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שמעו..יש לי בעיה..דפוקה מאוד.. לפני כמה ימים אני מפעיל ת'מחשב..ופתאום זה עושה לי בעיה.. לא מצליח לראות ת'מסך כאילו אחרי שזה כותב "ברוך הבא" (יש לי אקס פי) או לפני זה.. זה כותב שמשהו קרה עם nv_4disp משהו כזה.. וראיתי ת'קובץ הזה שאני עושה מאפיינים של שולחן העבודה ואז הגדרות..ואז מתקדם וראיתי בכרטיס מסך שלי (geforce 2 mx 400) מאז אני לא יכול להפעיל ת'מחשב.. רק במצב בטוח ובVGA (המצב שאני עכשיו בו).המצב שאני עכשיו יש לו רזולוצייה דפוקה וסיביות דפוקות..אז אני לא יכול ממש לעבוד איתו.. מישהו יכול לעזור לי?? אני מ'זה רוצה לפתור ת'בעיה אשמח שתעזרו.. :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Master_Modder,

הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!

8. אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guyw,

שלום, קניתי מסך: MAG 976i 19 intch. ויש לי בעיה איתו: כשאני ברזולוציה של 1024x768 הכתב נראה טיפה מרוח. כשאני שם על הרזולוציה הטבעית של המסך: 1280x1024 הכתב אומנם חד יותר אבל בחלק מהאזורים במסך יש טשטוש ממש מציק. אין לי המסך מגנטים \ ספקי כוח וכו'. גם יש במסך אופציה של Phase ששיחקתי איתה. כל מה שקורה זה שזה מעביר את הטשוטש ממקום אחד למקום אחר במסך. אני תוהה האם זה קשור לכרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך on-board עם חיבור AGP. אשמח לקבל עצות מה אפשר לבדוק, לעשות, לקנות כדי לשפר את איכות הצפייה. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה

11. Started by No buddy,

שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לכרטיס המסך הזה : ati radeon ve ddr תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם וחג שמח !! לצערי, בלי שום סיבה, אתמול חיבור DVI אחד מתוך השניים בכרטיס המסך שלי (ATi HD4870) שבק חיים .. ברגע שמפעילים את המחשב כמובן שהוא לא עולה, כל 2 שניות שומעים אותו מפעיל את עצמו מחדש .. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו למחשב אחר וזה עושה אותו דבר .. ברגע שמחברים את המסך לחיבור ה - DVI השני, הכל עובד כרגיל .. בגלל שהטלוויזיה שלי בחדר מחוברת למחשב זה חשוב לי ואני צריך את זה .. אז יש לי כמה שאלות שאני אשמח שתענו לי עליהם (בבקשה רק מי שבאמת יודע) .. ראיתי באינטרנט מפצל DVI .. 1. אם אני מחבר 2 חיבורי DVI על DVI אחד בכרטיס מסך זה יעבוד ? - זה לא ייצור עומס על הכרטיס מסך ועם הזמן זה יישרף או יתקלקל ? 2. ב - CCC יש אפשרות לשלב בין 2 המסכים שיעבדו במקביל וכמו כן…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zakko,

שלום לכולם!! ניסיתי לסדר מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, ניקיתי אותו והוספתי מאוורר ועכשיו כשאני מדליק אותו (יש לו מערכת xp) הוא מתחיל את הבדיקה הרגילה... test משהו ואז בצורה אקראית לחלוטין נכבה, כל נסיון בשלב אחר המאוורר של הספק עושה רעשים, אבל אני לא יודע אם זה זה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לתקן את זה? תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לאחר שמת לי הכרטיס מסך בנזילה MX440 , אני קניתי כרטיס מסך חדש ואת ה אמ איקס סתם שמתי בצד, יום אחד אני נזכר שיכול להיות שיש לי אחריות עליו ואחרי שבדקתי , באמת יש לי עוד חודשיים אחריות אבל בגלל שאין לי זמן וכוח ללכת להתעסק אם זה אז אמרתי לחבר שלי שאם הוא ילך לממש את האחריות הוא יכול לקחת אותו. אבל הקטע הוא שבדקתי את הכרטיס אחרי הנזילה בעוד 2 מחשבים והוא לא עבד שם, אבל בחנות מחשבים שחבר שלי היה , הוא אמר שהם ניסו אותו והוא עבד! איך זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, יש לי לוח חדש דגם: GIGABYTE B550 AORUS PRO AC AM4 AMD B550 DDR4 כל פעם שהמחשב לא מקבל חשמל, אם הוצאתי לדוגמא את הכבל מהספק כח (מן הסתם שהוא כבוי) פעם הבאה שאני אדליק את המחשב הוא ידלק אבל הלוח לא ימשיך לעלות, אני מקבל נורה אדומה בלוח ורק אם אני אעשה ללוח איפוס דרך הגמפר וכל ההגדרות גם יתאפסו המחשב יעלה מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? לוח חדש, עשיתי לו עדכון ביוס לעדכני ביותר וזה קרה גם עם הביוס לפני שעשיתי עדכון למעשה עשיתי עדכון כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה. יש לציין שזה לא קורה כל עוד המחשב\הספק כח מחובר לחשמל, זאת אומרת זה לא בעיה של הסוללה

16. שלום, יש לי מחשב נייד ווינדוס 10. בד"כ כאשר הייתי מחבר אוזניות היה קופץ לי חלון של ההתקן והייתי לוחץ OK. ושומע באוזניות. בפעם האחרונה בטעות לחצי על האפשרות של לא להציג את ההודעה הזאת יותר ובנוסף שום התרן של אוזניות לא עובד. כלומר, גם שאני מחבר את האוזניות עדיין שומעים דרך המחשב ולא מהאוזניות המחוברות. אשמח לעזרה ממישהו שמבין. תודה

17. Started by tishma,

שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המחשב יחסית ישן ושוכב כבר איזה שנתיים אצלי בחדר ומעלה אבק.. הוא נשאר תעלומה בעיניי ואני ממש רוצה לדעת מה בדיוק קרה לו שהוא הפסיק לעבוד... המפרט אני אפילו לא זוכר בדיוק מהו, אבל זה משהו כזה Asus m2n-sli Deluxe AMD Athlon 64 x2 כלשהו... אני כבר לא זוכר מה הדגם המדוייק 4GB ראם Nvidia 8500 מה שקורה הוא שפשוט כלום לא קורה המאווררים נדלקים, המנורה על הלוח אם נדלקת, אבל לא מופיע כלום על המסך, אין צפצופים ואין כלום. ספק, כ. מסך וזיכרון לקחתי ממחשב אחר שכן עובד (אלה אותם רכיבים מהמחשב הנ"ל, שכרגע מותקנים על מחשב אחר) מה שאין ביכולתי לבדוק זה הלוח אם והמעבד שאין לי עוד כאלו עם אותו הסוקט חשבתי לרכוש אחד מהמכשירים לבדיקת POST שמתחברים לPCI (כמו זה), אבל זה יכול להגיד לי א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FinalArrow,

לאחרונה המחשב שלי נהיה די איטי כשזה מגיע לזמני טעינה (גם בעליית המחשב עצמו, גם בזמני טעינה של משחקים, עמודים בדפדפן וכו'). אני חושד בדיסק קשיח שלי, Samsung HD103SJ 1TB. הרצתי בדיקה עם התוכנה CrystalDisk: http://s8.postimg.org/kr2pwtfv9/Capture.png ובזמן האחרון יש לפעמים גם רעשים מתוך המחשב, שנשמעים ככה (יכול להיות שתצטרכו להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע): https://clyp.it/fle1hbre האם יש צורך להחליף דיסק קשיח? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ^oz,

טוב, קניתי מערכת חדשה שלא מפסיקה לעשות לי בעיות, כרגע הבעיה הכי מעצבנת זה הצורב, מחובר ל primery ide והוא היחיד, הביוס מזהה אותו כcd-rw , הווינדוס מזהה אותו כcd-rw תוכנת הצריבה (nero) מזהה אותו כצורב, והבעיה היחדה שנותרה היא שהוא לא צורב, קיבינימט הצורב פעל מצוין לפני יומיים ופתאום כנראה חסר לו משהו שם (אני כל כך כועס על כל המחשב הזה) נורת הקריאה נדלקת (הנורה הירוקה) כאשר נורת הכתיבה\צריבה לא (הנורה הכתומה), והוא תוקע לי את כל המחשב עד שאני חייב לעשות hard boot (כל זה כשאני מנסה לצרוב) מה אתם חושבים הבעיה נ.ב: החלפתי מדיות, שם לא טמון הפתרון ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Libby,

היי לכולם... היום במהלך השימוש שלי במחשב, פתאום שמתי לב שכשאני מזיזה את הצ'ופצ'יק של העכבר (נו הגלגלת הזאת למעלה) בשביל לגלגל את דף האינטרנט למעטה/למעלה, הפסיק את פעולתו הנ"ל, ובמקום זה פותח/סוגר את דף האינטרנט הקודם/הבא... אח"כ זה הפך להיות מגדיל/מקטין את הכתב, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס לפורום ספיציפי, הוא פותח לי חלון נפרד במקום להמשיך באותו דף. מה אני אמורה לעשות כדי שהצ'ופצ'יק יחזור לתפקד?? :-[

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, בזמן האחרון, המחשב שלי נוטה לקפוא בעת גלישה בדפדפן. המעבד שלי: i5- 2500 3.3gHz יש לי 8 gb ram, וכרטיס מסך 560ti. חשוב לציין שבזמן משחק הכל פועל פיקס, ואין לי אפילו תקיעה אחת.. אין לי ארטיפקטים, ככה שאני לא מאמין שהכרטיס מסך מתחמם... בעת שזה קופא, הוא נתקע לכמה שניות, העכבר והמקלדת לא מגיבים, ואז הוא חוזר.. לפעמים שהוא קופא ואני לוחץ על העכבר המסך מתנתק!, כאילו שכיביתי את המחשב.. ואני נאלץ לעשות ריסט ואז הוא חוזר לעצמו. התקנתי את הגירסה האחרונה של nvidie (320 נראה לי). התקנתי את התוכנה: blue screen view, ואלו השגיאות שניתנו לי. גם ניסיתי להתקין דפדפן מחדש, וגם ב- firefox וגם באקספולרר הוא נתקע.. dxgkrnl.sys dxgkrnl.sys+5ccbc fffff880`06a7a000 fffff880`…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Tomy712,

שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Forest14,

המחשב עובד ללא כל בעיה עד שלאחר כ30 דקות משחק, הוא נכבה ולא מאפשר הדלקה מחודשת (מת) למשך מספר דקות. אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 2560*1440 (נא ראה פרופיל). האם הכרטיס מסך מתחמם מידי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים