עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מתכנן לשדרג את המחשב משמעותית לשם כך אני מזמין מעבד חדש לוח אם חדש זיכרונות ראם חדשים וכונן ssd חדש.אני עדיין לא הבנתי. אם אני מחליף לוח אם אני אצטרך לפרמט את המחשב?(אותו שאלה לגבי המעבד.) ואם כן אז באיזה סדר להתקין את כל הדברים? אני מתכוון אם להתקין קודם את המעבד או את הלוח אם או שאפשר את שניהם ביחד. הו כן וסליחה על הבורות...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shahar07,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא משמיע לי צפצוף אחד ארוך ואחריו 3 ציפצופים ואז נכבה המסך לא נדלק והוא אפילו לא מגיע למצב שבו משהו עולה. האם זה קשור לכרטיס מסך ? מה יכולה להיות הבעיה ? יש לוח של asus p5wdh deluxe

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gbakshi,

שלום לכולם.לפני חודש הרכבתי מחשב חדש (קניתי חלקים והרכבתי לבד).בשבועיים הראשונים הכל היה מצויין.לאחרונה כשמדליקים את המחשב (רק לאחר כיבוי ארוך של יותר מכמה שעות) לאחר שניות עד דקות (לא אחיד-לפעמים לפני עליית הוינדוס ולפעמים אחרי 3 דקות ותוך כדי משחק) המחשב "קורס" לגמרי (לא מבצע "ריסטרט" אלא כבה לגמרי לשניה ונדלק שוב.זה קורה מספר פעמים ברציפות (לפעמים שלוש-ארבע ולפעמים גם חמש ושש פעמים).לאחר מכן המחשב תקין לגמרי.(אני מעוניין לפתור את זה לבד ולא בעזרת אייבור/קי אס פי ששם נרכשו החלקים.)יש לי וידאו אבל אי אפשר להעלות לכאן MP4 מפרט: מעבד:i7 8700k לוח:asus maximus hero x evo 860 1TB*3 SSD:samsung זכרון:קורסיאר 32G rgb ספק:קורסיאר AX860I כ.מסך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. רוצה לקנות חלקים ולהרכיב הכל ממש מאפס. תודה (עדיף מדריך בעברית...)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by coperl,

מביא לי את ההודעה הבאה [ATTACH=CONFIG]3908[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקיי, יש לי לוח אם של אביט, וקיבלתי איתו את הגורו. נכנסתי לOCGURU, לראות מה אפשר לעשות שם... ראיתי שיש מצב טורבו ושיט כאלה (וזה כבר היה על טורבו, כנראה ששינתי את זה כבר)... ואז ראיתי שיש אפשרות להעלות את המהירות של משהו (לא זוכר מה.. אולי הבאס... אם זה עוזר אז המהירות ברירת מחדל הייתה 204Mhz)... העלתי את זה בדי הרבה (עד 250), ושכחתי מזה... אחרי כמה זמן קרס המחשב, וכשהוא עלה, הוא כתב שהווינדוס עולה במצב של Fail-Defualts (משהו כזה... אולי Fail-SafeMode)... ואמר משהו על להחזיר את הברירות מחדל של הCMOS. הלכתי לביוס לעשיתי: Load Optimize Defaults. שמרתי ונכנסתי לווינדוס. הווינדוס לא עלה (הפס טעינה נמשך לדי הרבה זמן), עשיתי ריסטרט והעלתי את המחשב בסייף מוד. עשיתי קלי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by elaa56,

[h=1]בהדלקת המחשב מופיע לי חלון- ''שגיאת מערכת -תמונה פגומה-PROGRA~2\MUSICT~1\Datamngr\x64\mgrldr.dll אינו מיועד לפעול ב windows או שהוא מכיל שגיאה. נסה לתתקין את התוכנית שוב עי אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או לספק התוכנה'' מה הכוונה?[/h]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שמעו..יש לי בעיה..דפוקה מאוד.. לפני כמה ימים אני מפעיל ת'מחשב..ופתאום זה עושה לי בעיה.. לא מצליח לראות ת'מסך כאילו אחרי שזה כותב "ברוך הבא" (יש לי אקס פי) או לפני זה.. זה כותב שמשהו קרה עם nv_4disp משהו כזה.. וראיתי ת'קובץ הזה שאני עושה מאפיינים של שולחן העבודה ואז הגדרות..ואז מתקדם וראיתי בכרטיס מסך שלי (geforce 2 mx 400) מאז אני לא יכול להפעיל ת'מחשב.. רק במצב בטוח ובVGA (המצב שאני עכשיו בו).המצב שאני עכשיו יש לו רזולוצייה דפוקה וסיביות דפוקות..אז אני לא יכול ממש לעבוד איתו.. מישהו יכול לעזור לי?? אני מ'זה רוצה לפתור ת'בעיה אשמח שתעזרו.. :-[

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Nimale,

מישהו יודע או למישהו יש במקרה מדריך להרכבת מחשב AMD או שהחוברת הדרכה של הלוח אם תספיק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kobiatti,

ברשותי כרטיס מסך saphhire 4870 ומסך samsung 2253bw.עכשיו יש לי בעיה כאשר אני משחק בפרו אבולשיין אני רואה מין קו מרצד מדי פעם לרוחב המסך. אותו דבר קורה לי ב-grid אבל לא במשחק עצמו אלא רק בסרטונים של ההתחלה. לעומת זאת ב-cod4 לא הבחנתי בבעיה זו בכלל... ניסיתי לצלם את הבעיה וכשראיתי את התמונות לא ראיתי את הקו המרצד מכאן אני חושש שהבעיה היא במסך.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי שני כונני מחשב: כונן ישן כונן חדש אני מחפש אמצעי שיעזור לי לחבר את המקלדת,העכבר,המסך לשניהם. לעבור מאחד לשני.... אני יודע שיש משהוא כזה... אבל איפה קונים את זה ואיך קוראים לזה? וגם, האם יש משהוא כזה גם לרמקולים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by The Ball,

התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בעיה עם מחש של חבר ! משו מוזר ומטרף במיוחד ! הוא אמר לי שהמחשב תמיד מתכבה לו פתאום ככה סתם יש לו פנטים 4 1.8 הרץ 256 DDR וכרטיס מסך מעפן ספק 300 המחשב נדפק לו הלכתי להתקין לו וינדוס עשיתי לו פורמט למחיצה C והתקנתי הכל כשורה אני בודק טמפ' עם ספיד פאן ואידה32 משו לא הגיוני 70 80 90 120 קופץ משתגע ללוח ו 55 60 75 80 למעבד.ץ... אמרתי זה לא יתתכן אאולי הקירור לא טוב או אין משחה טרמית פתחתי תקירור ראיתי שבאמת זוועה שם אז ניקתי הכל עם אלכוהל כמה שהצלחתי ושמתי משחה טרמית שהייתה לי מהביג טייפון לפי דעתי חשבתי שהכל הסתדר .החיישנים דפוקים אבל לפחות יש משחה טרמית נורמלית. עשינו בדיקה עם פריימ95 אמרתי לו שישים על שעה ואם המחשב לא מתכבה לו במאמץ אז המחשב בסדר ואם התוכנה לא הופכת לצהו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TapUdi,

יש לי מחשב AMD 950 עם 512 RAM לוח של אסוס A7V וכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה לי המחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלק הבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושב ונתקע וזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקע העניין הוא שפעם זה לא היה קורא אני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף? הרצתי את ה- Norton Disk Doctor ו- Win DOctor ניסיתי סייף מוד ניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדש התקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבר אגב מד…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by alexxxxx55555,

שלום לכולם יש לי בעיה די קשה לפתרון ניסיתי הכל ולא עוזר שום דבר יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח להתחבר לשום התקן בבלוטס לדעתי הבעיה היא שחסר שלי bluetooth le generic attribute service מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את זה למערכת? תודה

19. יש לי מחשב נייח. קניתי אוזניות בלוטות ומתאם בלוטות. איך אני מחבר בניהם כדי לשמוע באוזניות וברמקולים במקביל את מה שמנוגן במחשב? כרגע לא שומעים בכלל באוזניות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים אח"כ ואז הרבה קצרים בלי סוף בכל מקה הוא לא עושה בוט הלכתי לאתר של הביוס (AWARD -phonixe) רשום שהצפוף הוא רק בעית תצוגה (AGP\משהו עם הביוס) או בעית זכרון את הזכרון הוצאתי נתן צפצוף אחר החזרתי נתן את הצפצןף הראשון לפני הכול עידכנתי את הביוס אבל אחרי העדכון הכול עבד בסדר(היו קצת בעיות להתניע אבל אחרי כיבוי והדלקה מחדש זההסתדר) אני העלתי את הזכרון ל200\400 אחרי שהוא היה ב333 זה קרה אחרי שעשיתי ריסטרט בגלל שהוא נתקע באמצע האעלת הוווינדוס יש למישהו רעיונות \מכיר את הנושא? אמרו לי לנסות כרטיס מסך PCI אבל כרגע אין לי :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by snsn_1,

יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט הבעיה היא שלחצני ה MY DOC MY PIC MY MUS לא עובדים בשונה מכל שאר הקיצורים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייד ווינדוס 10. בד"כ כאשר הייתי מחבר אוזניות היה קופץ לי חלון של ההתקן והייתי לוחץ OK. ושומע באוזניות. בפעם האחרונה בטעות לחצי על האפשרות של לא להציג את ההודעה הזאת יותר ובנוסף שום התרן של אוזניות לא עובד. כלומר, גם שאני מחבר את האוזניות עדיין שומעים דרך המחשב ולא מהאוזניות המחוברות. אשמח לעזרה ממישהו שמבין. תודה

23. יש לי מחשב נייד קטן שאני משתמש בו לניסויים, יש לו כרטיס של אינטל גרפיק מדיה אקסלרטור 3600 התקנתי עליו וינדוס 8 ו8.1 והוא עבד ברזלוצייה נמוכה מאוד (600 על 600 אאל"ט), כשהתקנתי עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל שעובד טוב עם וינדוס 7, זה אמנם שיפר את הרזולוציה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אפליקצייה אני מקבל את מסך המוות הכחול שטוען שיש בעיה באיזה דרייבר בגרפיקה, ומניסוי וטעיה זה הדרייבר הזה. השאלה היא אם יש איזשהו דרייבר אוניברסלי שיעזור לי? המחשב הוא סמסונג N-102 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nir567,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס xp על מחשב יחסית ישן [פנטיום 4, לוח אם: intel garibaldi] ומשום מה בשלב כלשהו(**) אני מקבל את המסך הכחול הידוע לשמצה שאומר שהמערכת צריכה לעשות ריסטרט כדי למנוע פגיעה בחומרה.. כמובן שדיסק ההתקנה עבד לי אין ספור פעמים, ניסיתי להתקין על האארד דיסקים שונים ועם כונני תקליטורים שונים ובכולם אני מקבל את המסך הכחול. **המסך הכחול מופיע מספר שניות אחרי שאני מאשר לעשות בוט מהכונן תקליטורים או בעת ההתקנה אחרי הפירמוט של הדיסק הקשיח. כמו כן היה מספר לא מבוטל של מקרים שבהם לא הופיע המסך הכחול כלל וההתקנה נעצרה באמצע כאשר לא יכלה להעתיק קבצי מערכת מסוימים כמו driver.cab תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים