עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by law89,

שאלה קצת מפגרת, אבל מעולם לא הורדתי מתוך האתר שלהם אלא תמיד התקנתי את הדיסק. כשאני נכנס לתמיכה באתר שלהם מופיע לי: Audio Chipset LAN SATA RAID/AHCI וכו' האם אני צריך להוריד את כל מה שנמצא בכל אחד מהם? (בחלק יש יותר מדרייבר אחד)? האם צריך להוריד גם מה שמופיע תחת bios ו-utility?

2. Started by 11GnR,

החלפתי מודם וראוטר בהוט, מודם ARRIS וראוטר TPLINK V7.2 שלהם, בנוסף שדרגתי לחיבור 30 מגה איך שאני מריץ SPEEDTEST על כמה שרתים ישראלים, היה מתנתק לי החיבור. החליפו לי עכשיו שוב פעם מודם וראוטר, בנוסף גם את החיבורים בארון חשמל בבית ובארון ברחוב, ואותו דבר קורה ! מה שקורה זה שהראוטר מראה שהוא התנתק ולא מצליח להתחבר שוב ל5-10 דקות\הפעלה מחדש של המודם. מישהו יודע מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobiatti,

ברשותי כרטיס מסך saphhire 4870 ומסך samsung 2253bw.עכשיו יש לי בעיה כאשר אני משחק בפרו אבולשיין אני רואה מין קו מרצד מדי פעם לרוחב המסך. אותו דבר קורה לי ב-grid אבל לא במשחק עצמו אלא רק בסרטונים של ההתחלה. לעומת זאת ב-cod4 לא הבחנתי בבעיה זו בכלל... ניסיתי לצלם את הבעיה וכשראיתי את התמונות לא ראיתי את הקו המרצד מכאן אני חושש שהבעיה היא במסך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by -Almog-,

קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RONEN1N,

שלום בדיוק בהפעלת המחשב וגם אחרי שהמערכת עולה כתוב לי שהחייב לגבות את המחשב בגלל בעיה שהקשיח שולח למערכת השאלה היא האם S.M.A.R.T מחליט שהקשיח לא תקין לפי יותר מידי נפילות של הקשיח או באמת לפי תקינותו? אני שואל את זה בגלל שיש במחשב שקיבלתי מלקוח משהו מקצר בכבל רשת ויכול להיות שכל פעם שהיא חיברה את הכבל רשת המחשב נכבה ובגלל זה הS.M.A.R.T חושב שהבעיה בקשיח ואולי באמת אין בו בעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה פשר ההודעה? :-\ מדוע היא מופיעה? איך אני פותר את הבעיה? תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Simtrax,

שלום, יש לי דיסק קשיח פנימי שמורכב בתוך Xtreamer ומחובר כרגע למחשב בUSB. ככל הנראה הדיסק פגום, לא מצליח לפרמט ע"י לחצן ימני פורמט לא מצליח לעשות check disk > שגיאה The disk check could not be performed because windows cannot access the disk לא מצליח לפרמט דרך Disk Management ניסיתי להוריד KillDisk של Active אך הוא מביא לי שגיאה Cannot write on sector Error 5. מה אפשר לעשות? איזה תוכנות אפשר להריץ או פעולות על מנת לפתור את הבעיה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by יעקב עופר,

חברתי T.P.LIMK ולא עוזר לקלוט אינטרנט. מישהו מבזק זאליהם אני מחובר אמר שהבעיה היא בראוטר הזה שאיני יודע איך להגדיר אותו, אשמח לקבל כל סיוע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fetalo,

יש לי 2 בעיות: 1) היה לי וירוס בקובץ -c:\windows\system32\explorer32 לא הייתה לי בריר והייתי צרעך למחוק אותו, ולשאלה א.האם הקובץ הכרחי או שאפשר להסתדר בלעדיו? ב. איך אפשר להחזיר אותו? 2) איך אפשר לפרמט את ההארד דיסק ב - XP? תעזרו לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by CrackPot,

טוב אז ככה: הורדתי את הדמו החדש של DX2 למחשב הישן שלי (Geforce 4mx) אחרי שהתקנתי והכל, יש מסך שחור. אז אני סוגר את התוכנה, ורואה הודעה כזאת: ''Engine requires video crad supporting pixel shader 1.1 or higer'' כלומר, אין מצב המשחק הזה דורש יחסית הרבה! משחקים כמו HL2 דורשים פחות. האם יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ערן אלי,

טוב יש לי בעיה שאני אפילו לא יכול לחשוב על כיוון. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן שלי העברתי להורים שלי שהיה להם מחשב עוד יותר ישן משלי. כאשר חיברתי את המחשב הישן שלי למסך שלהם זה כאילו שהמסך לא קלט בכלל שהוא מחובר למחשב.. המסך שלהם עובד עם המחשב שלהם, והמחשב שלי עובד עם המסך שלי.. אז מה יכולה להיות הבעיה? (אגב החיבור של המסך שלי הוא הלבן, לא מבין בשמות, ושלהם הכחול אם זה אומר משהו..)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, פתאום,המחשב לא מזהה את כל כונני התקליטורים שלי - וכשנכנסתי למנהל ההתקנים - רשום שם,שיש פגם ברישום+סימני קריאה על כל כונני התקליטורים אצלי במחשב. אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל,ומה עליי לעשות,ולהיכן לגשת בעורך הרישום - ואיך לתקן בעיה גורפת זו?.אשמח לעזרה (מצורפת תמונה.!). אשמח לתגובות ועזרה - כי אין לי ממש מושג. תודה רבה מאוד מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dr computer,

השארתי את המחשב דלוק ושחזרתי המחשב עבד והמסך היה שחור. בדקתי כל חלק במחשב שלי והתברר לי שזה הכרטיס היה לי FX 5200 שלא עבד יותר מאז שהלכתי ויש לי בארון עוד גיפה 4 שגם משום מה לא עובד(הוא עבד לפניכן) ניסיתי לבדוק מה קרה לכרטיסים שלי ואפילו מרחתי עליהם משחה טרמית חדשה ולא עבד... בנתיים אני תקוע עם הכרטיס הכי הכי הכי מעפן בעולם:RAGE 128 PRO עם 32 זיכרון מעפןןןןןןןןןןן מישהו יכול לעזור לי לתקן את הכרטיסים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Zamir Cohen,

שלום רב!! יש לי מחשב נייד לנובו,כאשר עשיתי עדכון למחשב המסך לא ניפתח לי,רק מופיע לי לנובו,ושום מקש לא מגיב פרט להפעלה /כיבוי,איך פותרים זאת?תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, קיבלתי ווינדוס 8.1 ואהבת חיי היא תפריט ההתחל (ובעיקר שהמסך המציק הזה של ווינדוס שמונה לא יעלה כל פעם שאני לוחץ WIN KEY), למיטב ידיעתי בווינדוס 8.1 יש אפשרות לשים את תפריט ההתחל הקלאסי (כמו ב7 וXP) אך מצאתי בגוגל רק מדריכים עם תוכנה שנקראת clasic shell. אני מעדיף לשמור את המחשב עם מינימום תוכנות ולכן אם מישהו יודע איך לשים את התפריט ההתחל ללא הורדת תוכנה חיצונית אודה לו מאוד. אגב אם אין אופציה כזו ואני סתם ממציא תגידו...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by talisman,

אני מקבל מסכים כחולים .. אבל כל פעם יש לי הודעה שונה שאומרת שהגורם לבעיה הוא קובץ אחר אני מצרף את קבצי ה DUMP תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הנורה הירוקה אמורה לדלוק כאשר קיים חיבור תקין בין כ' הרשת בלוח לבין רכיב הרשת בצד השני (ראוטר, מודם, כ' רשת במחשב אחר וכו'..). הנורה הירוקה דולקת בצורה רצופה כמו שצריך בשעת החיבור עם ה Alcatel SpeedTouch Home, אך הנורה הכתומה, שאמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, לא דולקת/מהבהבת בכלל. הלוח NF7-SL Rev. 2, גירסת ביוס עדכנית - 16, הקישור בין האלקטל לבין המודם מתבצע במהירות של 10 מגהביט לשניה, ייתכן שהנורה הכתומה אמורה לדלוק רק כאשר מתבצע קישור ב100 מגהביט לשניה, אבל אין לי כאן האב/סוויץ' במהירויות כאלה ע"מ שאוכל לאמת את זה. בכל אופן, בחוברת כתוב שהנורה אמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, בלי שום דגש על סוג ומהירות הקישור. המממ... מה קורה אצלכם, בעלי הלוח הנחשק …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sabr10,

כשאני מחברת את האיפוד למחשב מופיעה התמונה הבאה http://www.siz.co.il/my/5mdznyy ygkt0o.jpg ואני לא מצליחה לצאת מזה אלא עם כן אני עושה ריסטרט למחשב! אני ממש חייבת דחוף עזרה איך אני מתקנת אתזה קודם זה עבד לי טוב ועכשיו לא במחשבים אחרים האיפוד כן עובד,אז אני צריכה לשנות משו כנראה במחשב עזרה בבקשההה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by popmart,

שלום, התקנתי windows 7 ultimate. לא התקנתי אנטיוירוס וכאלה. אחכ התקנתי דרייברים ולבסוף כל העידכונים של windows update. בשלב מסויים ראיתי ש wu מוציא לי כל מיני הןדעות שגיאה ואני לא מצליח לקבל עדכונים.ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי בגוגל כולל כיבוי והדלקה מחדש של שירות BITS ושירות WU וכלום לא הצליח לי. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

23. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by amitshefif7,

תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הי, יש ברשותי HP Compaq 8300 MT, אני מעוניין להרכיב עליו כרטיס גרפי בסיסי ייעודי עם יציאת HDMI, רכשתי Geforce 210, כשאני מרכיב את הכרטיס הגרפי אין אות וידאו, לא דרך ה-Geforce ולא דרך הכרטיס הגרפי המובנה בלוח האם. אין צפצופי אזהרה והמחשב עצמו עולה ומגיע למערכת ההפעלה. זה הקישור למפרט של המחשב ובעיקר לוח האם - http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03612802 ביצעתי עדכון ל-Bios לגרסה החדשה ביותר וניסיתי לשנות בו הגדרות לפי המלצות שראיתי בגוגל (להפעיל מצב legacy) אך לא היתה לזה שום השפעה. אני מניח שהכרטיס מסך אינו מתאים אבל לא ברור לי למה, הוא מאוד בסיסי והדרישה שלו היא לספק כח של 300W ובמחשב יש ספק כח של 320W. האם יש למישהו רעיון? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים