תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך חדש ge-force4 ti4200 128 mb התקנתי את הדרייברים החדשים... עכשיו אני בא לשחק במשחקים ואחרי דקה שתיים שאני בא לשחק ניתקע לי המשחק מה אני צריך לעשות ;[
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב מימין שברשותי שבועיים. הוא כבר נתקע לי פעם אחרי מס' ימי הורדה ומשחקים באמצע. לאחרונה השארתי אותו דולק ל3 ימים, הוא נתקע בצורה כזו שכשהוצאתי את המסך ממצב STANDBY ע"י הזזת העכבר הוא לא יצא מSTANDBY ועשיתי RESET. לאחר שהרגשתי ירידה טיפה בביצועים החלטתי לבדוק טמפרטורות: CPU 44-45.5 MOTHERBOARD 44 לאחר כיבוי למשך 5 דקות שעשיתי כך השתנו הטמפרטורות: CPU 44 MOTHERBOARD 39 התחלתי הורדה בלילה, המחשב כנראה נתקע תוך איזה שעה כנראה והעכבר לא זז בבוקר לכן כיביתי אותו למשך שעה, שעה וחצי ומה קרה? CPU 28 MOTHERBOARD 22 מדהים איך הטמפ' ירדו ככה! תדעו שאני לא עושה OC לשום רכיב כלשהו במחשב שלי. אני לקחתי במחשב החדש שלי רכיבים שאמורים להיות טובים מאוד מחברות טובות מאוד כמו ASUS…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תחת וינדווס 95, על פנטיום אחד. כשאני מפעיל תקליטור(CD) אז יש לי בעיה עם שמות קבצים ותקיות ארוכים. אם הקובץ בספרייה הראשית והוא נצרב ארוך, הוא לא יצליח לקרוא אותו. אם יש תקייה ארוכת שם אז שאני כנס אליה היא תהיה ריקה למרות שבמקור היא נצרבה עם קבצים בפנים. משהו יודע איך לפתור הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך בדחיפות דריבר לכרטיס קול ON-BOARD של לוח ASUS CUSI-M לווינדוס XP תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת windows xp ועכשיו כשהמחשב עולה מופיע לי כמה אפשרויות ומתוכם safe mod , ו - start windows xp משהו כזה עם אני לא טועה כשאני לוחץ על safe mod הוא מתחיל להריץ איזה רשימה ובשלב מסוים הוא ניתקע או שהוא מפעיל את עצמו מחדש וזה מה שקורה שאני לוחץ על start windows xp הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומפעיל את עצמו מחדש... מה עושים עם זה? ורק אל תגידו לי שצריך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו ינתך בשבילי את קבצי מינידאמפ הבאים: http://www.multiupload.com/8FMU7Q1T3A ויואמר לי מה הם הגורמים למסל הכחול שהיה לי. ופתרון לבעיה. thnks
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם דגם המחשב TOSHIBA SATELLITE L655 - 121 system unit PSK1JE מערכת הפעלה ULTIMATE 64BIT win 7 חיפשתי בנרות כבר אחרי ההתקן הלא מוכר הזה! מצורף תמונה. Uploaded with ImageShack.us נקווה שזה יעבוד..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מדובר במחשב חדש שהרכבתי לפני פחות משבועיים. רכשתי SSD חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני משתמש בשני הארד דיסקים ישנים בשביל המדיה וכל התוכנות שמותקנות במחשב. אתמול נתקלתי במסך שחור כאשר הפעלתי את הווינדואס (8.1), חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו בעיה די נפוצה. ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי כדי לנסות ולסדר את הבעיה אך ללא הצלחה. לבסוף החלטתי פשוט לפרמט את הSSD ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, גם ככה מדובר במחשב חדש שלא מותקנות בו הרבה תוכנות וכל המדיה על הארד דיסקים גם ככה. מאז שפרמטתי אחד מהארד דיסקים (זה שעליו היו מותקנות כל התוכנות) לא הופיע, כמובן שניסיתי לאתר אותו בDisk Managment אך הוא לא הופיע שם וגם לא בBIOS. ניסיתי להחליף חיבורים וכבלים ושום דבר לא עבד. לבסוף אפיל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי זכרונות זהים 2 סטיקים של 512 מחברת KINGSTON כשעבדתי עם אחד הוא עבד על 1T אבל עכשיו כששתיהם מחוברים זה עובד על 2T למה? ויש לי בלוח אם 3 סלוטים והזכרונות ממוקמים בשני הצדדים...לא צמודים.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע לעיתיים קרובות כאשר אני מעלה קבצי וידאו ,הסרט עולה רואים את התמונה שמועים את הקול ואז התמונה קופאת לי והקול ממשיך וכאשר אני מזיז את העכבר ולוחץ עליו מספר פעמים יש לי צפצוף יחיד מהמחשב ואז הוא נתקע וכל המחשב לא מגיב! נאמר לי שאולי זה בעיית זכרון ובעקבות זה עשיתי בדיקת של הזכרון במחשב ע"י תוכנת MEMTEST והיא לא גילתה שום בעיה בזכרון. תעזרו לי לפתור את הבעיה. נתוני המחשב שלי הם : 1GB של זכרון = DDR1 512 X 2 מעבד P4 3MHZ כרטיס מסך MSI RADEON X300 לוח אם של MSI 915P/G אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב פתאום הפסיק לעלות החלפתי לו שלושה ספקים וכלום אבל הדבר המוזר זה שנורת הביקורת הירוקה(לוח של אסוס) עדין דולקת והיא נדלקת איך שאני מדליק את הספק בלי שום קשר לכפתור ההפעלה על הלוח אני לא רואה קבלים נפוחים וגם ניסיתי לעקוף את הכפתור של המארז כי אולי הוא הלך אבל כלום נורה ירוקה וזהו אודה לכם על העזרה חג שמח
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי את החלקים והרכבתי לבד הכל עובד ותקין חוץ מה-HD שהוא בממשק sata 2 שלא מזוהה בביוס וכמובן לא בהתקנה של ה-XP וכן השתמשתי גם בדיסקט של הדרייברים במהלך ההתקנה אך כמו שאמרתי הוא אפילו לא מזוהה בביוסהארד דיסק הוא של חברת sumsongדגם hd160jj והלוח אם הוא Gigabyte GA-8I945GMF אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע בהקדם
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Asus וכרטיס רשת 3com gigabyte lom Ethernet נאבד לי הדיסק של הדרייבר אני צריך דרייבר לכרטיס רשת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשמפעילים אותו, במסך אין סיגנל. הוא לא מצפצף. הספק בסדר, כי המאווררים פועלים, ונורות על הלוח אם נדלקות. אני חושד במעבד, או בלוח אם. החשד שלי סביר? או שיש אפשרות נוספת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לחבר יש מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. התקנתי WIN XP PRO SP2 בצרפתית (מה לעשות..) כדי לספק גלישה באינטרנט ו-email, חיברתי אותו בכבל רשת מוצלב לראוטר שמחובר ל-ADSL. אבל אין רשת: לא מופיע לי Local Area Connection בפאנל ה-Network Connections. תחת device Manager מופיע כרטיס רשת עם מספר רכיבים, כולם מופיעים כתקינים. כאשר אני מריץ ipconfig או ipconfig /all, אני מקבל רק "Windows IP Configuration" בלי נתונים. מה עוד עלי להתקין כדי שהרשת תעבוד? (יש לציין שיש PC אחר שמחובר לאותו ראוטר וגולש בלי בעיות, וכן המחשב הנייד שלי מתחבר לרשת כאשר אני מחבר אותו עם אותו כבל רשת לאותו מודם.) תודה רבה על כל רמז :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא טחון אבל מה לעשות... אז ככה מדי פעם המחשב קופא לי בצורה אקראית לחלוטין (לא משנה באמצע מה אני, לא משנה כמה זמן הוא דלוק וכו') המחשב נתקע ואני שומע רעשים כמו של חריקה מהרמקולים. הטמפרטורות של הלוח,מעבד, כרטיס מסך - בסדר גמור. ההרדיסק טוען שהטמפ' גבוהה אבל הכונן לא חם - כנראה שהחיישן מזייף (בכל מקרה אני 99% שהבעייה היתה עוד לפני ההרדיסק) הרצתי MEMTEST - בסדר גמור ואחרי כל זה - עדיין יש בעיה. המחשב הוא זה שמופיע במפרט. אני מוכן לשמוע הצעות (אפילו הזויות) מה יכול לגרום לזה כי לי נגמרו הרעיונות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל משחק מסוים, ולא משנה איזה, יש בעיות עם הגרפיקה. יש תקיעות כל דקה של הגרפיקה ולפעמים יש מן חתכים כאלה בדמות כמו בתמונה להלן: קישור וזה קרה מאז שהתקנתי את העידכון לכרטיס מסך שלי-geforce mx 440 64MB, ככה לפחות נראה לי..... העידכון הכי חדש......61.77-זה מספר העידכון! *עוד לפני שהתקנתי את העידכון, היו לי תקיעות בכמה משחקים שעבדו עוד קודם בסדר, ולכן החלטתי להתקין את העידכון.... !לפני כן(לפני שבוע בערך) זה לא קרה!-הכל עבד חלק...זה נראה לי בעיה בהתקנים במחשב ופחות בעית חומרה! אז מה לעשות?להסיר את העידכון? אשמח אם תוכלו להעלות השערות כלשהן.... תודה מראש על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-