תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום בדיוק בהפעלת המחשב וגם אחרי שהמערכת עולה כתוב לי שהחייב לגבות את המחשב בגלל בעיה שהקשיח שולח למערכת השאלה היא האם S.M.A.R.T מחליט שהקשיח לא תקין לפי יותר מידי נפילות של הקשיח או באמת לפי תקינותו? אני שואל את זה בגלל שיש במחשב שקיבלתי מלקוח משהו מקצר בכבל רשת ויכול להיות שכל פעם שהיא חיברה את הכבל רשת המחשב נכבה ובגלל זה הS.M.A.R.T חושב שהבעיה בקשיח ואולי באמת אין בו בעיה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני חושב שאני יתן לכם עכשיו לעשות הרבה חשיבה.... זה הולך ככה , לפני שבועיים באמצע ששיחקתי GTA VC התמונה נתקעה אבל הרדיו של VC המשיך לפעול ולא פעל בלופים (משמע שהמחשב לא נתקע) לאחר מספר שניות (נגיד 15) המשחק שוב פעל כמו שצריך. ממה נובעת בעיה זו !? כל יום שאני משחק במחשב זה קורה לי לפחות פעמיים שלוש ואפילו יותר... אבל רק במשחקים חדשים כמו MIDNIGHT CLUB 2 GTA VC ועוד... המשחקים מגוף ראשון כמו Chaser לא קורה כלום והכל עובד כמו שצריך ! מה הבעיה? הקירור שלי בסדר גמור ואני בטוח שאין זו הבעיה בטמפרטורות של המערכת. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי אוברקלוק כרגע ושום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נהיה די איטי כשזה מגיע לזמני טעינה (גם בעליית המחשב עצמו, גם בזמני טעינה של משחקים, עמודים בדפדפן וכו'). אני חושד בדיסק קשיח שלי, Samsung HD103SJ 1TB. הרצתי בדיקה עם התוכנה CrystalDisk: http://s8.postimg.org/kr2pwtfv9/Capture.png ובזמן האחרון יש לפעמים גם רעשים מתוך המחשב, שנשמעים ככה (יכול להיות שתצטרכו להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע): https://clyp.it/fle1hbre האם יש צורך להחליף דיסק קשיח? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב משמעותית לשם כך אני מזמין מעבד חדש לוח אם חדש זיכרונות ראם חדשים וכונן ssd חדש.אני עדיין לא הבנתי. אם אני מחליף לוח אם אני אצטרך לפרמט את המחשב?(אותו שאלה לגבי המעבד.) ואם כן אז באיזה סדר להתקין את כל הדברים? אני מתכוון אם להתקין קודם את המעבד או את הלוח אם או שאפשר את שניהם ביחד. הו כן וסליחה על הבורות...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אדם או חברה שמספקת שירות שכזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במודם יציאת הcom לא תואמת למודם ואין באפשרותי לשנות במודם ומה שיש ביציאה לא מתאים מה לעשות?(הקלט/פלט לא תואם)(מערכת הפעלה xp)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זמן אפשר להשאיר את המחשב פעיל לדוגמה אחרי שבוע שהוא פתוח צריך לתת מנוחה?? או מה כי אני לא רוצה להתעלל במחשב..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כל אקטיביצה של DAZ לא פועלת , זה רושם שזה פשוט לא מצליח להתקין , "עותק זה של WINDOWS אינו פעיל. לחץ כאן כדי להפעיל את WIN כעת." זה מה שזה רושם לי כל פעם שהמחשב נפתח אם מישהו יכול בבקשה להביא לי KEY או משהו דומה מודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להוסיף זיכרון RAM למחשב שלי, אז הזמנתי את ה 8GB (1x8GB) DDR4 2666Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Crucial Ballistix Sport LT Red UDIMM - BLS8G4D26BFSEK. עכשיו יש לי בעיה: כאשר אני שם את שני הזיכרונות הוא קולט לי רק אחד מהם (את הישן) כאשר אני שם רק את החדש, המחשב פועל אבל לא מציג שום דבר, שום חיבור כלומר הUSB לא עובד והHDMI אבל המחשב עצמו דולק הזיכרון הישן שלי הוא: Crucial Ballistix Sport LT 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) DR x8 DIMM 288-Pin Memory - BLS8G4D26BFSC (White) לפני שקניתי החברה שממנה קניתי אמרה "בטוח יעבוד ב dual והתקנה - רק לחבר ללוח אם. לא צריך להגדיר שום דבר. " הלוח אם שלי: (Micro star Internationa…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, העברתי את המחשב ממקום למקום, ללא פגיעות כלשהן. המחשב עבד מצויין עד עכשיו. לאחר ההעברה, מערכת ההפעלה (XP) לא עולה. וזה בערך מה שקורה: כשאני מחבר את המחשב בכבל VGA למסך. מערכת ההפעלה עולה עד להצגת הטעינה של ה-XP ולאחר מכן מופיע על המסך שאין מתאם מחובר (NO NIGNAL). כשאני מחבר את המחשב בכבל HD המחשב מגיע לאותו מסך תצוגה על טעינת מערכת ההםעלה ולאחר המסך מחשיך למספר שניות, ואז רשום לי על המסך: אנאלוגי\דיגיטלי (הודעות מתחלפות) ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הכרטיס מסך וזה עדין לא פתר את הבעיה. העניין הוא שאם הכרטיס מסך נפגע בצורה כלשהי, אז איך יתכן ויש תצודה עד העליה של מערכת ההפעלה? למישהו יש רעיון? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-