תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בשני מקרים שונים כשבאתי למחשב והוא היה כבוי. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפסקת חשמל ואז המחשב לא עלה אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שהgtx970 שלי היה נראה קצת עקום והוספתי לו קיבוע בצד הרחוק כדי להוסיף תמיכה. המחשב חזר לעבוד כרגיל ולאחר מספר ימים שוב לא עולה חשבתי שאולי יש בעיה בכבלי sata מכיוון שלא זיהה את הכונן d שלי וניסיתי להחליף בינהם המחשב חזר להעלות כאשר הוא לא מזהה את אחד מ2 הכונני טרה שיש לי לאחסון d: ומאז כל פעם או שהוא עולה בלי לזהות את הכונן d או שכן מזהה את d אבל אז נתקע במסך שחור אחרי עליית win 10 או שתקוע במסך recovery של הwin בנוסף כשאני מעלה אובנטו מדיסק און קי לפעמים מזהה את כל הכוננים ונותן גישה ולפעמים מזהה ולא נותן גישה. מה דעתכם האם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במודם יציאת הcom לא תואמת למודם ואין באפשרותי לשנות במודם ומה שיש ביציאה לא מתאים מה לעשות?(הקלט/פלט לא תואם)(מערכת הפעלה xp)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זמן אפשר להשאיר את המחשב פעיל לדוגמה אחרי שבוע שהוא פתוח צריך לתת מנוחה?? או מה כי אני לא רוצה להתעלל במחשב..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב משמעותית לשם כך אני מזמין מעבד חדש לוח אם חדש זיכרונות ראם חדשים וכונן ssd חדש.אני עדיין לא הבנתי. אם אני מחליף לוח אם אני אצטרך לפרמט את המחשב?(אותו שאלה לגבי המעבד.) ואם כן אז באיזה סדר להתקין את כל הדברים? אני מתכוון אם להתקין קודם את המעבד או את הלוח אם או שאפשר את שניהם ביחד. הו כן וסליחה על הבורות...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אדם או חברה שמספקת שירות שכזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כל אקטיביצה של DAZ לא פועלת , זה רושם שזה פשוט לא מצליח להתקין , "עותק זה של WINDOWS אינו פעיל. לחץ כאן כדי להפעיל את WIN כעת." זה מה שזה רושם לי כל פעם שהמחשב נפתח אם מישהו יכול בבקשה להביא לי KEY או משהו דומה מודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להוסיף זיכרון RAM למחשב שלי, אז הזמנתי את ה 8GB (1x8GB) DDR4 2666Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Crucial Ballistix Sport LT Red UDIMM - BLS8G4D26BFSEK. עכשיו יש לי בעיה: כאשר אני שם את שני הזיכרונות הוא קולט לי רק אחד מהם (את הישן) כאשר אני שם רק את החדש, המחשב פועל אבל לא מציג שום דבר, שום חיבור כלומר הUSB לא עובד והHDMI אבל המחשב עצמו דולק הזיכרון הישן שלי הוא: Crucial Ballistix Sport LT 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) DR x8 DIMM 288-Pin Memory - BLS8G4D26BFSC (White) לפני שקניתי החברה שממנה קניתי אמרה "בטוח יעבוד ב dual והתקנה - רק לחבר ללוח אם. לא צריך להגדיר שום דבר. " הלוח אם שלי: (Micro star Internationa…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה עקב הפרעות מתח (מספר הפסקות וחזרות מהירות של החשמל) נשרף לי מסך המחשב ונאלצתי להחליפו. הבנתי שעבור המסך החדש (והמחשב) צריך איזושהי הגנה. בפרט שלאותו השקע מחוברת גם טלויזיה... אני נטו צריך הגנה לחומרה הרגישה מפני הפרעות חשמל; אין לי צורך מיוחד לשמירת עבודה מסודרת כיוון שהמחשב משמש אותי לגיימינג וגלישה ביתית בלבד. אחרי חיפוש בפורום ובפרט בשרשור הזה, עדיין משהו לא ברור לי - האם למטרת שמירה על רכיבים חיוניים בלבד יש עדיפות/ערך מוסף ל-UPS לעומת מגן ברקים? הבדלי המחיר משמעותיים. אין לי בעיה להוציא ~600 ש"ח על UPS אם זה מה שנדרש כדי להגן על מחשב ומסך שעלו מעל 7,000, רק רוצה להבין שזה אכן מוצדק כיוון שאני לא מבין דבר בנושא. מחוברים לשקע החשמל 4 מכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסכים כחולים אחרי 40-30 דקות במשחקים זה ניתוח של קובץ DMP , מבקש ניתוח צריך אזרה דחוף תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מפרט כזה: [מחשב לצורכי עבודה]. הבעיה: מערכת ההפעלה מותקנת על הארדיסק SATA 1 של ה80 ג'יגה. הארדיסק של ה250 הוא הארדיסק שעבר מהמחשב שלי (החלפתי למערך RAID עם 2 הארדיסקים חדשים). כאשר מנסים להעביר משהו מהארדיסק של ה80, הווינדוס (XP) מראה "שגיאת זיכרון" והכונן פשוט נעלם מהמחשב ( המערכת הפעלה מותקנת עליו והיא רצה). ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. אולי ספק חלש? אמרו לי שאם הספק היה חלש המערכת פשוט הייתה קורסת וזהו. בנוסף המחשב יחסית מאוד איטי. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש נ.ב הווינדוס חוקי, מותקן NOD 32 מעודכן קבוע וסריקות שבועיות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מניח שהבעיה היא חומרה אך לא בטוח. המסך הכחול מופיע בתדירות של כל כמה ימים. המחשב עבר פירמוט לפני כחודש ועד לפני שבוע לא היתה בעיה. לא הותקנו דברים מיוחדים. את המיפרט ניתן לראות בפרופיל שלי. מחוברים לכרטיס מסך 2 צגים לא זהים. מצ"ב צילום של המסך הכחול עם ההודעה שרשומה עליו וגם קובץ של דו"ח התקלה שמופיע לאחר שהמחשב עולה מהמסך הכחול. אודה למי שמבין על מה מדובר ויכול לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-