עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבר'ה אני פונה מתוך נואשות של מעבר לשבוע. הבעיה בגדול זה המשך של האשכול הזה שפירסמתי- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480788.msg4111853#msg4111853 אבל בכל מקרה אני אספר מהתחלה כדי שהכל יהיה ברור. הבעיה המקורית היתה שבכל פעם שאני מרסט את המחשב המחשב מעין "מנקה" את עצמו- מוחק תוכנות, מועדפים, דסקטופ וכ'ו. בהתחלה פירמטתי את המחשב כי במילא תיכננתי לעשות את זה הרבה זמן (היה וינדוס 7 מותקן ופירמטתי ולאחר מתקן התקנתי וינדוס XP). היומיים הראשונים עברו בסדר ואלחר מכן שמתי לב שהבעיה חזרה- דברים נמחקים כמו מקודם- הגדרות, תוכנות וכ'ו. פירמטתי שוב עם וינדוס אחר על המסך כחול- 0x0000007b. ואחרי זה שוב פירמטתי עם וינדוס אחר ועלה מסך כחול אחר שלא הספקתי לקלוט את הקוד. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נתחיל ככה. אח שלי שיחק במחשב בCALL OF DUTY במשך איזה 6 שעות אתמול.. והיה מאוד חם אתמול ואין מזגן בחדר וברגע שהוא יצא מהמשחק התחילו תקיעות חמורות, זאת אומרת שאני מוריד חלון של EXPLORER או מרים הוא נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר ולפעמים המסך מתאפס (ניהיה שחור) ומחזיר תמונה גם יש לפעמים קווים כאלה שנשארים על המסך כשהוא נתקע. והוא עושה רעשים כאלה של דוס לפני שהוא נתקע... וכשאני בודק בלוג של CTRL ALT DEL אני רואה שה CPU עד הסוף... בבקשה תעזרו לי להבין מה הולך זה מוזר לי ובחיים לא קרה לי כזה דבר אין אובר קלוק על המחשב אולי זה וירוס?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rufruf,

מהדיסק און קי שלי מחקתי בטעות קובץ מסויים. איך אני מחזיר אותו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shaulch,

שלום. רציתי לפרמט את מחיצת C ולכן גיביתי אותה למחיצה D זה גם 2 דיסקים שונים. אחרי שפירמטתי את C התקנתי מערכת הפעלה , הכל היה בסדר. אבל ברגע שרציתי להחזיר את המידע מכונן D לכונן C נוצרה בעיה - אין לי פתאום גישה לכונן D - דרך אגב כל המחיצות הם FAT32 . הפעלתי את ה PARTION MAGIC 7 דרך הדוס והתוכנה הראתה לי כאילו כונן D הוא UNFORMATED . מוזר ........ מישהו יודע א למה נוצרה הבעיה ב איך פותרים אותה - יש תוכנה שמאפשרת לעשות שיחזור , משהו ..... דרך אגב ה PARTION MAGIC 7 לא נותן לי את האפשרות ל UNDELETE. יש חומר חשוב במחיצה הזאת - מה עושים HELP

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KF,

לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות.. המחשב נדלק וגם הווינדוס (שומע סאונד) אבל אני לא רואה כלום על המסך.. בעת העלייה של המחשב יש צפצוף קטן של איזה 2 שניות ואז הוא מפסיק. בנוסף הכרטיס מסך מסתובב בעוצמה חזקה מאד = עושה הרושם כאילו הוא במאמץ מלא. אין OC. כרטיס מסך HD5850. מה הבעיה ?

7. Started by ben060,

איך אני מעדכון את הביוס? להביא דגם של לוח? יש לי לוח אם ישן , אם צריך להוריד everst תנו בקשה קישור ותסבירו לי איך למצוא את הדגם של הלוח כי אני לא יודע תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכל העוזרים,רציתי לישאול אני הולך ליקנות כרטיס מסך עם 2 חיבורים של 6 pin אז רציתי לשאול יש לי מתאם אחד אז להוסיף עוד מתאם? רציתי לישאול בשביל לוודא תודה

9. לאחרונה שידרגתי ל20 מגה בבזק powre NGN ואני נימצא בתשתית של HOT, התקינו לי מודם HOTBOX בסלון והמחשב שלי נימצא בחדר שלי, המרחק מהחדר שלי למודם הוא כ-7 מטר באלכסון עם קיר של חדר נוסף ביננו, העוצמה של הקליטה הייתה חלשה היה לי טיפילינק וזה היה עלוב ממש, אז רכשתי לי כרטיס רשת USB של אדימקס מדגם EW-7622UMn עכשיו העוצמה מלאה פול 5 חמישה קווים! אבל למרות זאת הגלישה היא די איטית וקצב ההורדה עומד על מקסימום 8 מגה במקרה הטוב לפעמים אפילו מוריד על 50KB!!! שאני אמור לקבל 17 מגה!! קצב העלאה הוא מגה והוא תקין לגמרי... דיברתי עם הוט ובזק ואין להם כ"כ מענה חוץ מהזמנת טכנאי אלי הביתה שיבדוק לי את מקור הבעיה, ולמען רוב הטכנאים שלהם הם קצת איך לומר מעט בורים! יש לי למישהו פה פתרון או סי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RONEN1N,

התקנתי Windows Server 2008 R2 על המחשב הביתי שלי ומאז התחילו לעלות לי מסכים כחולים וגם נתקע לי המחשב העלתי קובץ דאמפ שתוכלו לדעת מה הבעיה. http://www.multiupload.com/OM7PFMOYRG ד"א פעם הבאה שיהיה לי מסך כחול אני יעתיק את השגיאה. אני מוכן להביא עוד פרטים לפי בקשות בתודה רונן עריכה: תמונה של מסך כחול http://cid-b5c2b4789ed97e71.office.live.com/self.aspx/%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%940153.jpg עריכה שניה (הפתרון): הוספתי כרטיס Ram של 512mb בתוספת לשתי גיגה שכבר היה לי ועד עכשיו אין בעיות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by felakat,

בס"ד שלום, יש לי בעיה די מעיקה בסלוטים ו/או בזיכרון. אז ככה הולך הסיפור: יש לי 4 סלוטים אשר מיועדים להכנסת זיכרון. 2 מהם מאויישים ו2 לא. יש לי 2 זכרונות של כל אחד 256 DDR2, והבעיה היא כזאת: אחד מהסלוטים כנראה התקלקל ויכול להיות שגם אחד הזכרונות. כאשר אני מכניס את הזיכרון התקין לסלוט הלא טוב המחשב מצפצף בהתחלה. כאשר אני מכניס את הזיכרון הלא טוב לסלוט הטוב המחשב עושה רעשים קטנים כאלה כאשר הנורה של הכרטיס רשת (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי שמץ) נכבת ונדלקת (ומשם כנראה הרעשים). עכשיו, הבעיה היא, שהכרטיסים לא מתאימים ל2 הסלוטים אחרים ואין לי מושג למה. הסלוטים האחרים מובנים בצורה שונה. מישהו יודע למה זה מיועד ולמה הכרטיסים לא יכולים להיכנס לשם? ועוד שאלה, למישהו יש מושג איך א…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Victoryart,

שלום לכולם(: ישלי נייד,שפרמטתי,והוא לא קולט אינטרנט אלחוטי..,מדוע? אחד המשתמשים הביא לי את ההאתר הזה: http://support.lenovo.com/en_IL/downloads/default.page הבעיה שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך,כי אני לא יודע מהו הדגם.. זהו המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19712 וכשאני רושם G580 מופיעים לי כ5 דגמים שונים(אם אינני טועה) ועדין אני לא מוצא את הדרייבר המתאים.. אז אם מישהו יכול לעזור יהיה מעולה..(-:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HwareNewb,

שלום, לפני זמן לא רב פתחתי דיון דומה, אבל שום דבר לא השתפר מאז אז אני אתחיל מהתחלה: המפרט שלי: MSI X850XT P4 640 3.2GHZ prescott MSI 925XE Neo Platinum 2*DDRII 533MHZ CEON ENERMAX 420W אז ככה, הכל פעל טוב ויפה עד שיום אחד התחילו להיות דרופים איומים ב-FPS. בהתחלה הייתי עם ספק גנרי ואז אחרי שהחלפתי אותו הכל פעל טוב שוב. שבוע אחרי זה פתאום שוב יש לי דרופים . החלטתי(לפי המלצת חברי הפורום) להתקין סיילנסר לכ. מסך (שהגיע ל-83 מעלות) והוא אמנם קירר אותו ל-54 מעלות אבל עדיין יש לי את הבעייה(הדרופים נהיו יותר נסבלים אחרי החלפת הספק והתקנת הסייחנסר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? כל הדרייברים שלי מעודכנים והטמפ' של המעבד מגיעה ל-62 מעלות, שזה אמנם די חם, אבל לא מספיק ח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, קניתי לפני קרוב לחצי שנה HD נייד מבית WD מהסוג של My PassportEssential 160GB. בחיבור שלו אל המחשב הנייד הכול טוב ויפה. אבל כשאני מחבר אותו אל מחשב נייח נוסף שקיים בביתי שום דבר לא קורה (אין זיהוי שלו ע"י XP וטעינת הדרייברים). כמו כן הנורית של המתח במכשיר כן נדלקת אבל אני לא שומע אותו מסתובב. מחומר שקראתי על הנושא כתוב שלעיתים אין מספיק מתח מיציאת ה USB אז ניסיתי לעבוד עם כבל קצר יותר וגם זה לא עבד. מה גם בטוח שהמחשב הנייח מזהה USB2 כי אין לו בעיה לעבוד עם DOK שונים. האם יש לכם פיתרון אם כן בבקשה שתפו אותי. כמו כן האם אתם יודעים איך ניתן להשיג את התמיכה של WD בארץ כי בינתיים לא מצאתי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shak83,

בזמן האחרון יש לי מסכים כחולים שקוראים באקראי רובם ATIKMPAG.SYS חיפשתי ברשת ונאמר שפשוט צריך לעדכן את הדרייבר אבל זה עדיין חוזר על עצמו אפילו אחרי עדכון, כמו כן זה מלווה גם ב-artifacts + display corruption על המסך גם במסך של ה BOOT. יכול להיות שזה בעיה של חומרה? המפרט: Core 2 Duo E8500 3.16ghz 4GB Ram Radeon HD4870 512mb HEC Cougar 550W win7

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, המחשב שלי מחובר גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה. ייתכן והכניסה שאליה מתחבר הכבל של הטלוויזיה בכרטיס מסך לא כל כך טובה/ רופפת או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך, שכן כאשר שני המסכים מחוברים אחת לכמה זמן נהיה מסך שחור לשניה ולאחריו הדברים משודרים על מסך המחשב בלבד, וכעבור דקה שתיים זה חוזר לשדר גם על מסך המחשב וגם על מסך הטלוויזיה. האם ייתכן שצריך להחליף כרטיס מסך? פרטים על המפרט: Intel E8400 Gigabyte P43 Geforce 260GTX תודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, אתמול בערב הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך שלי מהאתר של leadtek יש לי (7900GT של LEADTEK). השארתי את המחשב דולק כרגיל ,וכשהתעוררתי בבוקר המסך הראשון שראיתי הוא המסך ההתחלתי, בו מופיע הסמל של ווינדוס אקספי ושהוא כאילו טוען את מערכת ההפעלה. לחצתי על ריסט ואז המסך הראשוני אמר שיש איזושהיא בעיה בהתקנת חומרה או תוכנה ואז הוא כאילו מריץ שעון 30 שניות ואז שוב עלה המסך שבו הווינדוס נטען .אבל שוב המערכת לא עולה זה פשוט נתקע על המסך הזה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב להלן המיפרט.... מעבד : I5, לוח אם : asrock z68, זיכרון 32G, מאיץ גרפי : MSI 970 GAMER, מערכת הפעלה : WIN 7 64 P, המחשב מחובר לשני מסכים : המסך הראשון - ASUS PG279Q בחיבור DISPLAYPORT. המסך השני - מסך טלויזייה SONY בגודל 50" בחיבור HDMI. שני המסכים מחוברים ליציאות של כרטיס המסך. המסך של ASUS מוגדר כמסך המרכזי. למרות זאת, בזמן עליית המחשב, המחשב מתחיל לעלות דווקא במסך הטלויזייה ורק בהמשך הוא "מיישר קו" והמסך הראשי עובר למסך של ASUS. האם זה נורמלי? התופעה הזאת לא היתה קיימת אצלי עד לפני שבוע, שבו היה מחובר למחשב מסך אחר כמסך ראשי עם חיבור DVI. שאלה שנייה, מישחק בשם FEAR 2 ששוחק על המסך של ASUS ניפתח לפתע רק במסך של SONY ואיני יודע כיצד להעב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה המחשב התחיל להתקע וגם לתת BSODs בלי קשר לתוכנה שפועלת או לפרק זמן מסויים. הוא התחיל לעשות את הבעיות בערך בתקופה שהוספתי ג'יגה זיכרון (מחברה שונה ממה שהיה לי) והחלפתי כ.מסך. השגיאות שאני מקבל במסכים הכחולים הן בד"כ page fault in nonpaged area עם קוד 0x0000050 בקבצי ה MINIDUMP, שנוצרים רק מדי פעם אני מקבל probably cause by: unknown image. לפי מה שהבנתי מגוגל זה קשור לבעיות זיכרון, אבל בדיקות ב MEMTEST ו S&M לא העלו שגיאות. איך ניתן לבדוק אם הספק לא עומד בעומס או שהבעיה היא הזיכרון החדש? - אין לי אפשרות לחזור לכרטיס מסך הקודם. האם ערכי ה VOLTAGE בביוס אמורים להשתנות עם או בלי זיכרון מותקן? אני כבר ממש נואש ואודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Simtrax,

שלום, יש לי דיסק קשיח פנימי שמורכב בתוך Xtreamer ומחובר כרגע למחשב בUSB. ככל הנראה הדיסק פגום, לא מצליח לפרמט ע"י לחצן ימני פורמט לא מצליח לעשות check disk > שגיאה The disk check could not be performed because windows cannot access the disk לא מצליח לפרמט דרך Disk Management ניסיתי להוריד KillDisk של Active אך הוא מביא לי שגיאה Cannot write on sector Error 5. מה אפשר לעשות? איזה תוכנות אפשר להריץ או פעולות על מנת לפתור את הבעיה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב נייח. קניתי אוזניות בלוטות ומתאם בלוטות. איך אני מחבר בניהם כדי לשמוע באוזניות וברמקולים במקביל את מה שמנוגן במחשב? כרגע לא שומעים בכלל באוזניות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shlomom,

בעיה מוזרה. מחשב AMD, לוח אם GA-MA780GM-UD2H מעודכן לביוס אחרון F8. מערכת הפעלה מעודכנת. כשמדליקים מחשב רואים שהרכיבים מקבלים מתח, כרטיס מסך, מאוררים, דיסקים (שומעים). אבל המעבד לא מאתחל - מאורר שלו נשאר כבוי, אין תמונה במוניטור. לאחר איפוס ביוס - CLR CMOS, הכל נדלק תקין. עולה מערכת הפעלה. מחשב עובד אפשר לעשות restart. כאשר מכבים מחשב, הוא לא עולה שוב. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים