תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לוח אם של Gigabyte (GA-P35-DS3L ספק תקין (התקלה שוחזרה עם עוד 2 ספקים) במצב רגיל - מחברים ספק למתח, לוחצים על ה-POWER, לא קורה כלום. אם אני מקצר את הפינים 16 (power-on) ו-17 (אדמה) בחיבור הספק ללוח האם, הלוח מקבל מתח, אחרי זה אני מוריד את הקצר, ולוחץ על ה-POWER הכל עובד פיקס, ימשיך לעבוד עד שאנתק את הספק מהחשמל, ואז צריך לחזור על הסיפור מחדש. למשהו יש מושג מה קורה פה ? אני יכול לבנות פתרון קבוע (מזכיר קצת את הגנרטור שהיה לי בצבא) על בסיס השיטה הזאת, אבל הייתי שמח להבין את מקור התקלה ולסדר אותה כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול כנראה הייתה הפסקת חשמל שהפילה לי את המחשב. כשחזרתי הביתה ראיתי שהוא לא עובד והדלקתי אותו. הוא כמובן לא נדלק. המאווררים עבדו לשניה, נורת הביקורת נתנה היבהוב אחד של היי/ביי וזהו. עכשיו לעזרה: האם ישנה דרך לבדוק בבית שזה אכן הספק ולא לוח או משהו אחר? כמובן שאם אין דרך לבדוק בבית אני אקח אותו למעבדה, פשוט אני רוצה להיות בטוח כמה שיותר. אגב, אם באמת הספק הלך, אני אקנה את SEASONIC S12II 620W במקרה ומישהו רוצה להציע רעיון טוב יותר אני אשמח לשמוע. אשמח לתגובות כי אני לי מחשב בבית כרגע וזה מאוד מתסכל. נתראה מחר בבוקר.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד PHENOM II 720 BE, לוח של DFI 790GX-M3H5 וגוף קירור של SCYTHE MUGEN 2. על הMUGEN יושב מאוורר 120ממ' במהירות של 660 RPM, פלוס עוד מאוורר 120, שמוציא אוויר חם החוצה, גם כן באותה מהירות.. בIDLE, הטמפ' של המעבד במצב הנ"ל מגיעה ל-72 מע' פלוס מינוס! החיווי שמראה ה-EVEREST הוא: CPU TEMP = 72..(זהה לחיווי דרך הביוס..) הביוס בשום אופן לא במצב OC... אשמח מאוד לעזרה דחופה!!! :'( בברכה ותודה, ניר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדילק את המחשב , המאווררים של המעבד והכרטיס מסך מתחילים לפעול נוריות המסכים עוברות ממצב כתום (לא מחובר או סטנדביי) למצב ירוק (פועל) בערך לשניה, ואז על המסכים מופיעה ההודעה שהם לא מחוברים ואז נוריות המסכים חוזרות לכתום. נשמע שהמחשב עובד אבל המסכים חשוכים יש לי 2 מסכים , ומה שקורה קורה בשניהם. נראה כמו בעיית חומרה כלשהי . האם למישהו יש כיוון אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של קומפאק מדגם:NX9030 ויש בו כרטיס מסך מדגם: Intel® 82852/82855 Graphics Controller והתקנתי ווינדואוס 7 ואז בפרטים של הכרטיס היה כתוב כך: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) מישהו כאן יודע איך אני מחזיר את הכרטיס לפעולה? וגם אני ישמח אם תוכלו להגיד לי כמה זיכרון יש לכרטיס הזה תודה מראש, ארד גונן.
-
כל הקבצים שיש לי על שולחן עבודה תמיד איך שהוא עוברים בעתקה לתקייה של המוסקיה שלי ונגיד אם אני מוחק קובץ משם זה מוחק לי אותו גם משולחן עבודה יש לי win 7 מישהו יכול לעזור לי איך לסדר את זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב אז ככה : בערך פעם ביום בלי סימנים מוקדמים המחשב נתקע. כלום לא עובד ויש צורך בHARD RESET. כל התקיעות הם כשאני פתאום מתחיל להקליד משהו. הבהרה: זה לא אומר שכל פעם שאני מקליד משהו המחשב נתקע אלא שכל פעם שהוא נתקע זה כשאני מקליד המחשב הוא מחשב נייד LENOVO N100 גולש עם FF מערכת הפעלה XP בדקתי טמפרטורות הם כרגיל. לא חם במורה מופרזת. המחשב נתקע ולא משתחרר. לחיצה על כפתור CAPS או NUM לא מדליקות את הנורה כך שהמחשב תקוע בצורה מוחלטת. יש פתרון? תודה
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע התקנתי כרטיס מסך חדש HD5570. הכרטיס עובד (זתומרת מאוורר מסתובב) כבל DVI (ניסיתי גם VGA) מחןבר למסך אבל המסך לא מקבל סיגנל . ניסיתי כרטיס RADEON X550 באותו סלוט - עובד. מה יכולה להיות הבעיה, ? האם זה הספק כוח המעפן 300W שתוקע את העסק ? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה מוזרה לגמרי... אחד מהזכרונות של ה ram ( 2gb) מתפקד באופן בעייתי.. כול פעם שאני מחבר אותו ללוח אם המחשב עובד במשך יומיים באופן מצויין (אין מסכים כחולים ואין קריסות ובמשך יומיים ניתן לכבות את המחשב ולהדליק ואין שום בעייה). אבל ביום השלישי כשאני מדליק את המחשב (בבוקר) יש מסך שחור ואני לא יכול לעשות דבר עד שאני מוציא את הסטיק מהמחשב... מה אני אמור לעשות? האם הלך הזיכרון? חשוב לציין שמדובר בשני זכרונות של 1 ג'יגה ורק אחד מהם בעייתי (לפי האבחנה שלי)..
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע המארז החדש שלי והעברתי את כל החומרה שלי עליו, רק ששמתי לב שמנורת הHDD לא מגיבה בכלל והיא מחוברת למקום הנכון בודאות. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי בצד.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה... היום בבוקר נסעתי לאנשהו, וכשחזרתי גיליתי שהייתה לנו בבית הפסקת חשמל (כל המחשבים בבית נכבו....) המחשבים של האחים שלי עבדו בסדר אבל כשאני באתי להפעיל את המחשב שלי - אין תגובה. המאווררים (כולם) לא עובדים ואין ביפים. אבל הלד שעל לוח האם כן פועל! כמובן שעברתי על כל המדריכים שיש לכם פה ושום דבר לא עובד: ניתקתי את כל הרכיבים הלא הכרחיים והשארתי רק את הספק, לוח האם, המעבד והרמקול הפנימי. אין תגובה גם פה. ניסיתי לקצר את החיבורים של הספק ולראות אם הוא פועל - והוא כן עבד. אפילו חשבתי שאולי הכפתור נדפק וניסיתי לקצר את הפינים שהוא מחובר אליהם - אבל גם זה לא עבד... אין שום קבל מנופח על לוח האם. הספק הוא ספק גנרי בן כמה חודשים ויש לי הרגשה שהוא הרס לי את…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת. הלוח אם שלי נשרף והכוננים הקשיחים עבדו במצב של RAID. עכשיו אני חייב להוציא את הקבצים בכונן קשיח למחשב אחר, אבל הבעיה הם לא תומכים ב - ICH10R. חיבור ל - USB מראה מחיצות אשר לא ניתנות לקריאה. יש למשהו פיתרון לעניין? תודה מראש יבגני
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אח שלי התקין אצלי את הדרייבר הזה: http://www.nvidia.com/object/winxp-258.96-whql-driver.html ואחרי ריסטרט שהוא עשה, הרזולוציה שלי השתנתה ל-640 על 480 ו-16 ביט כנראה, ואני לא יכול לשנות! איך אני יכול לתקן את החרא הזה שאחי הטיפש עשה? יש לי WINXP32BIT ו-9400GT.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חברה יש לי HD של WD - WD1600JS הוא תמיד מתנתק באמצע עבודה..לי נמאס מהעניין ואני בטוח ב95 אחוז שסקטורים בו פגומים כי רק אחרי שאני נותן לו כמה מכות (ל HDׂ הוא פתאום מזהה אותו שאני מדליק את המחשב מחדש ..אין מנוס אלא לקנות חדש נכון?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://img688.imageshack.us/i/24072010075.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/24072010076.jpg/ http://img651.imageshack.us/i/24072010077.jpg/ התקנתי לאחרונה הארד דיסק חדש ומאז מופיעות הבעיות האלה, שמתי לב גם שהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 70 מעלות שזה קורה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-