תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
או שהאופציה היחידה זה לנתק אותו מהמחשב ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות ממש את כל המחשב לכונן קשיח חיצוני. הכל זה כולל את ה"תמונה" של הוינדוס במצב הנוכחי וכולל גם כל הקבצים בקיצור שאני אוכל לשחזר לאותה נקודה בידיוק?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קצב הרענון המקסימלי של המסך הוא 60 FPS... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להגדיר שקצב הרענון המקסימלי יהיה 30 FPS... כלומר, שכאשר משחק ירוץ על 70 FPS ואני אפעיל את האפשרות של VSYNC, המשחק לא יוגבל ל-60 FPS אלא ל-30 FPS... זה מאוד חשוב לי, ותודה למי שיענה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן - בעל טכנולוגייה של RDRAM - והמחירים בשמיים רוצה לשדרג את גודל הזיכרון...המחשב משמש למיחקי רשת פשוטים(שילדים משחקים בו) מסנג'ר וכו' הנקודה היא שהוא כל הזמן קורס - מסכים כחולים ביגלל העדר זיכרון ...וגם כן מאוד מאוד איטי חשבתי אולי אפשר להאריך את החיים שלו באמצעות כרטיס זיכרון או DOK דרך ה USB האם אפשרי לדעתכם ? THX
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 הכרטיס רשת נוראי. (עוד לא החלטתי אם בגלל ההוט בוקס או בגללו) בכל מקרה, אני רוצה לשדרג אותו לתקן AC. הכרטיס הנוכחי הוא intel centrino wireless-n 1030 ואני רוצה לקנות Intel 3160HMW 3160 Wifi Bluetooth 4.0 Wireless-AC 802.11 ac Mini PCI-E Wlan Card האם זה אפשרי? יש כרטיס אחר שמומלץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המערכת כרגע היא: לוח אם של EPOX 8K5A3+ מערכת הפעלה - WINDOWS XP PRO מעבד אתלון XP2000+ PALOMINO אני מעוניין לשים במקומו XP1800 T-BIRD בגלל יכולות ההמהרה שלו... כרגע ה-1800 נמצא על מחשב אחר ומומהר ל-2400 כבר מעל לחצי שנה בלי שום בעיה... (חום מתחת ל-40 קבוע..) ה-2000 שלי מתחיל לקרוס כבר בהמהרה של 2100 !!!! (החום שלו ב-IDLE הוא כ-54 מעלות!!!) האם מערכת ההפעלה תזהה שהחלפתי מעבד ולא תרצה לעלות??? שמעתי שאפשר להעתיק איזה קובץ ואז המחשב יעלה... איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה קצת ארוך אבל חשוב שתקראו הכל כדי להבין את הבעיה. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ex38-ds4 ו 4 זכרונות של 1 גיגה של Corsair ומלפני כמה ימים המחשב מזהה לי רק 3 גיגה במקום 4 (זה קרה אחרי שהחלפתי קירור למעבד, התעסקתי הרבה הפירוק הלוח מהמקום אז יכול להיות שאחד הסלוטים נדפק פיזית). בכל מקרה ניסיתי להחליף את כל ארבעת הזיכרונות בכל הסלוטים וגיליתי שכל הזיכרונות תקינים אבל הסלוט הכי ימני בלוח אם לא מגיב ששמים עליו זיכרון (אם אני שם רק עליו זיכרון וכל השאר ריקים יש צפצוף של שגיאת זיכרון ואם אני שם גם עליו וגם על עוד סלוט אחד אז המחשב עולה אבל זה לא מזהה שגם על הסלוט התקול יש זיכרון), הסתכלתי עם פנס וזה נראה שיש ממש קצת שחור בתוך הסלוט עצמו ועל כל השאר אין את זה, כנראה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך אשכרה מהבהב אני רואה את הקצב רענון וזה מעצבן מאוד רואים את זה בעיקר באתר הזה (בגלל שהוא ברובו בהיר נורא) עזרה? יש לי מסך MAG XJ700T לא קשור כל כך אבל מעניין: ראיתי במאפיינים של הווינדוס כתוב ככה: MSI CLOCK שם עושים את האוורקלוקינג?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה עושים כשהמחשב מצפצף כשמדליקים אותו כדי שיפסיק לצפצף?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
השאלה בנושא אשמח לתשובה עריכה: NVM אפשר
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני נוהג להכנס לג'ימייל לא מעט פעמים ביום. כל פעם אני נכנס מההתחלה, ובסיום השימוש אני סוגר את החלון. השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח, יש לי איזה פחד (?עתיק) שאולי זה לא בטיחותי מבחינת אפשרויות לפריצה (עובדה למשל שבחשבון הבנק, אחרי כמה דקות אם אתה לא עושה שימוש מנתקים אותך). האם זה איכשהו נכון או שלא ואין שום בעיה להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להשתמש ב3-4 פרופילי פייסבוק (כולם אמיתיים, ותיקים, עם חברים והכל) במחשב נייד אחד או שייתכן ופייסבוק יחשבו שיש פה זיופים ויחסמו כמה מהם או את כולם? בבקשה לענות רק למי שיש ניסיון ומבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
- 2 followers
-
-
גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום שי לי לוח של MSI K7N420 ( אני יודע ישן ) [url=]http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K7N420_Pro&class=mb קיבלתי כ.מסך של GIGABYTE RADOEN 9800 PRO 128 MB הלוח עובד על AGP *4 והכרטיס על *8 האם זה אפשרי לחבר את הכרטיס ואם כן האם אני מכלל אראה שינוי משמעותי עקב חוסר התמיכה של הלוח ביכולתו של הכרטיס כמו כן הלוח עובד על 1.5 וולט בלבד מישהוא יודע כמה הכרטיס המסך צורך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אפשר ששני כרטיסי המסך בעצם ישמשו כריבוי יציאות? אני לא מחפש פונקציות מיוחד... אני מתכוון כמו שלמשל היום אני מחבר בDVI (בכרטיס מסך חיצוני, לא אונבורד) את המסך ובHDMI של אותו כרטיס את הטלוויזיה ואני יכול לעשות CLONE EXTENDED וכאלה... אז באותה מידה אפשר לחבר HDMI של הכרטיס החיצוני למסך מחשב, וHDMI של הONBOARD לטלוויזיה ויש לי את אותן אפשרויות?? *** אם זה משנה אז לוח אם[h=1]Asus H87M-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייח (WIN7 אם זה משנה) שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר. הטאבלט מזהה את הרשת ומתחבר אליה ללא בעיה בכל מקום בבית. עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף שיש עליו XP והוא לא מזהה אותה. אני לא יכול לחבר אותו עם כבל כי המרחק לראוטר ארוך מדי. איך לגרום לו לזהות שיש רשת אלחוטית? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את NUC8i7BEH, והוא רוצה לחבר אותו ל2 מסכים. אחד למסך מחשב ואחד לטלוויזיה. ראיתי שיש שם רק חיבור אחד של HDMI. בנוסף יש חיבור USB C - האם ממנו אפשר להוציא DISPLAY ? למשל לשים שם מתאם מ USB C ל HDMI או משהו בסגנון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח, אני מעוניין לחבר אותו בעזרת כבל רשת, יש לי יציאת אינטרנט אך לא מחובר בה נתב, האם יש אפשרות לחבר את המחשב ישירות ליציאה או שחובה להתקין נתב?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-