תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קופצות לי כל הזמן הודעות בצד ימין מכל מיני אתרים כשאני גולש...איך אני פאקינג מבטל אותן? שלא יגיע משום אתר
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שהמחט שלו נשברה. פירקתי אותו והוצאתי את הדיסקית הכסופה, השאלה אם ניתן להעביר את הדיסקית לכונן חיצוני אחר וכך המידע שהיה יהיה על הדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מדליק תמחשב נפתח לי מודעה כאתר אינטרנט של RADIBOX STATIONS ...איך נפטרים ממנה? המודעה נפתחת כאתר אינטרנט אבל ללא שורת חיפוש ועם אופציה של הגדרות דף אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 3 שגיאות במהלך החלפת תקיית USER DATA של כרום בגיבוי ישן יותר. עשיתי חיפוש בגוגל על השגיאה: 0x800704c8 והגעתי לכאן : https://wikifixes.com/he/errors/0x/0x800704c8/?gclid=EAIaIQobChMI6sjlgYvT3AIVBbDtCh1-DgyFEAAYASAAEgLRK_D_BwE ואני רואה שחלק אומרים ברשת שהתוכנה היא מזיק . חשבתי לרכוש אותה כדי לתקן את השגיאות הנוספות שיש לי במהלך החלפת הקבצים .
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי להתייעץ מה יכול לעזור למחשב שמתחיל להרעיש ולהתחמם, מחשב 15 אינץ' של אסוס, חשבתי על פתרון של קירור כמו משטח קרור האם זה יעיל? תודה. .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כ''הטכנאי המשפחתי'' נפל עלי מחשב שמחובר לשני מסכים , במסך אחד מוצג מסך כחול שלצערי לא הצלחתי לשחזר על מנת לדעת מה הקוד ובמסך שני מה שנראה כמו ארטיפקטים ולאחר מכן המחשב נכבה ידנית ולא נדלק אלא צפצף ללא הפסקה ( המחשבה שלי התחממות ) בדקתי את המאווררים יוצא אוויר חמים(סטנדרטי ) לא רותח... המחשב רץ בfurmark במשך 6 שעות והכרטיס מסך (960 gtx 2gb ) היה על 71 מעלות קבוע במאמץ , ההגדרות היו על full hd 1080 ואנטיאליסינג 8. חיזקתי את הזכרונות.. המחשב נראה כתקין , העברתי ניקוי אבק בלחץ אוויר בקושי יצא משהו , כרגע מריץ memtest כמה דקות ואשאיר אותו כך לכל הלילה . לצערי אני לא מצליח להעלות סרטון או תמונה השאלה אם יש מחשבות ... מה יכול היה לגרום לבעיה ו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי שדרוג למחשב (גיימינג) (כרטיס מסך, זיכרון ומעבד) והכל עבד טוב עד שהייתי צריך לשנות הגדרות של הגרפיקה של הכרטיס Nvidia, אז עשיתי כמו שעשיתי לפני השדרוג, הלכתי לשולחן העבודה ולחצתי על המקש הימני כי משם אפשר להגיע ללוח הבקשה וראיתי שהאפשרות נעלמה לגמרי מהתפריט. צירפתי תמונות של התפריט ופרטים של המחשב למקרה וצריך. נ.ב זה פרסום ראשון שלי באתר הזה, בבקשה תהיו עדינים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אז לפני כמה שבועות הייתה לי הפסקת חשמל ומאז כל כמה שעות בלי שום פעולה יוצאת דופן מצידי אני לא מצליח להיכנס לשום אתר ומקבל הודעת שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר הזה" (אוסיף תמונה בהמשך) אחרי שאני מריץ את הבדיקה האוטומטית של windows אני מקבל הודעה כמו שכתוב בכותרת "DNS server is not responding". בנוסף לבעיה הזו (לא יודע אם זה קשור) יש לי ניתוקים קצרים של 3-5 שניות מידי פעם. אני מחובר לבזק עם ראוטר בי סייבר, הספק שלי כרגע הוא CCC. מה כבר ניסיתי לעשות: התקשרתי לתמיכה, עשו ריסט לפורטים ועוד כמה בדיקות נוספות - לא עבד. הגיע טכנאי והגדיר מחדש את הראוטר - לא עבד. הגיע הטכנאי שוב והחליף לגמרי את הראטור - לא עבד. החלפתי ספק (מ018 לCCC) - לא עבד שמתי DNS של גוגל וop…
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי חברים שאני פותח את המחשב לאחר שהלוגו של דל מופיע יש מסך כחול ויש הודעת שגיאה שחסר קובץ הקוד תקלה הוא: 0xc0000034 (השגיאה הזאת קרתה לי לדעתי אחרי שמחקתי המון תוכנות מהמחשב (לא תוכונות מערכת בוודאות) מחיפוש הקוד תקלה באינטרנט הגעתי לקישור הזה בתוצאה השניה: https://www.laptopmag.com/articles/fix-0xc0000034-error-windows-10 (המחשב בתמונות שם דומה לשלי) עכשיו הכל בסדר עד שהמדריך מגיעה לשורת הפקודה שם אני לא מבין כלום אין לי שום צורך בקבצים במחשב יש לי גיבוי והשאלה שלי היא אם אני יעשה התקנה רגילה ללא תיקון זה גם יעזור? והאם ישאר לי הרשיון של וינדוס 10? יש לציין: המחשב הגיע עם וינדוס 8.1 ושודרג בזמנו ל10 המחשב …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד, של חברת לנובו דגם G50-70. המחשב ברמת העקרון משמש אותי בתור סטודנט נרכש לפני שלוש שנים ולא עבר אף לא פירמוט אחד (הוא מאוד מאוד איטי כרגע). אך החל מהשנה הבאה אני נאלץ לדרוש ממנו קצת יותר (להריץ תוכנות שרטוט [אוטוקאד/אתיר]), תוכנות לא קלות ואני צריך אותו יותר יציב. חשבתי לנצל את זה שאני גם ככה מפרמט את המחשב לחלוטין, למצוא לו SSD שיחליף את ההארד דיסק הקיים (שאינו SSD). מכיוון שאני כבר שנים רבות לא עוקב אחרי חומרה, אין לי מושג איך למצוא לו SSD שיתאים ללוח האם של המחשב, וכאן אני אשמח לעזרתכם. בנוסף, הסוללה כבר דיי בשלביה הסופיים, מתרוקנת מהר מאוד כך שאשמח גם להמלצות בנושא. *אשמח שהנפח יהיה לכל הפחות כמו של …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב DELL 7347 כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עובד מאוד לאט,שאני פותח את מנהל המשימות הדיסק על 100% רק אחרי המון זמן יכול לקחת אפילו שעה וחצי שעתיים שהוא מתאזן ... מה אפשר לעשות?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 10 במחשב חדש ונתקלת בבעיה שלא ניתן להתקין כי יש בו טבלת מחיצות. אשמח לסיוע דחוף!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד לנובו דגם y50-70: https://www.superprice.co.il/items/1270417-מחשב-נייד-Lenovo-IdeaPad-Y50-70-לנובו לאחרונה המחשב לא עולה כראוי- הוא נדלק ומופיעה תצוגה מרצדת ושבורה של עליית המחשב. לאחר מס' שניות גם תצוגה זו נעלמת ולא מופיע כלום על המסך. דבר זה קורה גם בשימוש במסך המובנה של בלפטופ וגם בשימוש במסך חיצוני חיבור hdmi. אין כל שגיאה, צפצוף וכ"ו. המחשב לא נכבה. עצות? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב שלי כנרא די עמוס. אני לא מצליחה לעבוד על 2 גיליונות של אקסל בו זמנית כי ישר כל המחשב נתקע לי. איך מנקים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב LENOVO 3000 N200 עם WIN7(לא יודע אם מקורי). ניסתי לפרמט אותו מספר פעמים, הישגתי את הKEY(עם תוכנה, נראה לי); שום דבר לא עבד. אני רוצה למכור את המחשב. פשוט לא רוצה שיישארו בו סיסמאות וכו'.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: AMD Ryzen 7 1700 כרטיס מסך: GTX1080Ti מערכת: Windows 10 64 Bit רכשתי את המשחק Crysis דרך Steam וכשאני מפעיל את המשחק (ניסיתי גם כ-Administrator) לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור ובמקום שהמשחק יעלה הוא פשוט נסגר וחוזר לשולחן עבודה. עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך לגרסה האחרונה ועדיין כלום, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק וגם זה לא עזר. איך אני בכלל מתחיל לגלות מה בדיוק הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יכול לעזור בדרך שעובדת לאפס סיסמא ל windows 10 מישהו שניסה והצליח תודה
-
- 5 תגובות
- 28.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כ4-5 חודשים התחיל להיות לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו CS:GO, Rocket League ועוד. במחשקים הפינג שלי יחסית טוב וממוצע (נע בין 70-100) וחשוב לי לציין ששום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע. ולפעמים במהלך המשחק הפינג שלי עולה בערך בין 200 ל400 ובהלך משחק ב CS:GO ה LOSS שלי עלה ל3-4 אחוז (ולפי מה שהבנתי זה גבוה) אז השאלה שלי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? התשתית שלי של HOT וספק בזק בינלאומי. מצרף גם את מפרט המחשב: - Nvidia GeForce GTX 960 - Intel(R) Core(TM) i5-4690k CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz - 16 GB RAM DDR3
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כשאני מסתכל על מפרטים של מעבדים,יש הבדל משמעותי מאוד בגודל הזיכרון מטמון לטובת מעבדי אינטל,זה משהו שאמור להפריע בבחירה שלי לבחור בamd?ואיך באופן כללי האמינות של המעבדים שלהם לאורך שנים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים, אם מגיע אלי מחשב נייד עם כרטיס מסך מולחם לא טוב האם ישנה אפשרות לחבר לו כרטיס חיצוני
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך ניתן לשנות כתובת IP של ROUTER של HOT לכתובת זרה (מחוץ לישראל)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
האם מותר למחשב נייד להיות תמיד מחובר לחשמל או שעדיף להשתמש בסוללה ולהטעין כל פעם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 7.5k צפיות
- 2 followers
-