עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by D.A.Y.C,

שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TheDiesel,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק Battlefield V קופצת לי המודעה הבאה האם מישהו יכול בבקשה לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by erantzur,

שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?

4. Started by xDa,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401

5. Started by Tal13,

יש לי מחשב בן 6, מאוד שמור, שמשמש בעיקר למשחקי מחשב ברשת. השגתי כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי במחשב וניסיתי לחבר אותו, אבל משום מה הכרטיס לא עבד טוב עם המחשב והמחשב בעיקר נתקע כשנכנסתי למשחקים, ולכן החלטתי להחזיר את הכרטיס הקודם. כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הוא די נתקע שם ולא הצלחתי לשחרר את הסגירה כי הכרטיס עצמו חסם את הצופציק, לכן ניסיתי טיפה להזיז אותו ולבסוף כל הפלסטיק של התושבת של הכרטיס מסך (לפי מה שהבנתי נקרא pcie, תקנו אותי אם אני טועה, אני לא מבין גדול) יצא מהמקום. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן דבר כזה או להחליף רק את ה pcei או שחייב להחליף את כל הלוח אם? חשוב לי לציין שלמרות שהמחשב לא חדש בלשון המעטה, השימוש שלי בו הוא בסדר גמור והוא מעלה בצורה טוב…

6. שלום, אני פשוט לא מהתחום, ואני מחפש לקנות טלוויזיה חכמה 32 אינג'. בהתחלה שמעתי שכדאי לקנות סוג של cubox כזה ולחבר את זה לטלוויזיה רגילה על מנת שאוכל לצרף USB שמכיל סרטוני MP4 עם קבצי PDF, ואז חבר אמר לי שיש דבר כזה Smart TV שמגיע עם אפליקציות מובנות שיש סיכוי שיכולות לתמוך לך בקריאה של קבצי PDF בצורה נוחה מה-USB וכנ"ל סרטוני MP4 (עם שינוי מהירות וכדומה כמו ב-VLC). הערה: אשמח אם תהיה גם אפליקציה מובנת של NetFlix או לפחות אפשרות להתקין כזו. ממש אודה לכל העוזרים ולהכוונה פשוט אני ממש נוב בתחום הזה

7. Started by טוהר משה,

שלום לכולם , שאני עושה בדיקת רמקולים אז הרמקולים האחוריים והקדמי האמצעי לא מגיבים לבדיקה שעשיתי להם, הם כאילו לא עובדים , יש לי רמקולים 5.1 על המחשב של לוג'יטק Z906 עם כרטיס קול של Creative Sound Blaster אני מאוד אשמח אם יש מישהוא שמבין ויכול לעזור

8. היי קניתי כרטיס מסך rx 590 יש לי במחשב 8 gb ram ומעבד i5 6400 וספק כוח של 500w . עכשיו אני מתחיל להריץ משחקים והבעיה שקורת זה שהכרטיס על אחוזי שימוש טובים של 90 אחוז אבל המעבד פיתאום יש מקרים שקופץ ל 100 אחוז ואז גורם תקיעות במשחק זה קורה אפילו במשחקים ממש פשוטים מה לעשות למישהו יש ידע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Or Tsarfati,

שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!

11. Started by rotemC,

אהלן חברה, יש לי התלבטות שאני אשמח בה לעזרה: אני בונה עכשיו מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו תמונות וקבצים (ספציפיים לא כל המערכת) מהמחשב הישן (שניהם נייחים). עכשיו ההתלבטות היא איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה ובטוחה, וחשבתי על שלוש אופציות: 1. באמצעות כונן חיצוני - נשמע שזאת האפשרות הכי פשוטה, אבל המחשב הישן איטי בטירוף, יקח לו המון זמן לעשות את זה ואני לא בטוח אם הוא יוכל להתמודד עם כל הקבצים ולא יתקע באמצע. 2. לחבר את הSSD החדש למחשב הישן - פה יש כמה בעיות. המחשב הישן עובד בSATA II ואני לא יודע אם הוא יקרא את הכונן החדש, לא נשארו בו מגירות לשים בהן אותו ככה שבזמן ההעברה הSSD יונח על משהו בצורה רופפת, ואני פוחד שאחרי ההעברה כשאנסה להתקין ווינדוס על הSSD יפריע לו שכבר …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by winner,

שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכל העוזרים קניתי מחשב עם מארז קטן שנקרא HTPC להלן המארז https://ksp.co.il/index.php?uin=42379&select=.130..549.&txt_search=%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96 יש ברשותי כרטיס מסך להלן כרטיס המסך שברשותי https://ksp.co.il/index.php?select=.1044..35..123..122..121.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=42388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= כרטיס המסך גדול מדי ואינו תואם. שאלה יש מה לעשות בנידון? או שהוא באמת לא מתאים לגודל המארז? שאלה שנייה איזה כרטיס מסך כן מתאים (חייב חיבור לשני מסכים אחד HDMI השני DVI ) תודה

14. Started by nemesisx22,

שלום לכולם, היום קניתי כרטיס מסך gigabyte gtx 1660 super לאחר שהGPU הקודם שלי מת. כאשר אני הכנסתי את הכרטיס מסך למקום שלו בלוח אם והדלקתי את המחשב אני רואה את המסך של הbios אבל לא יכול לעשות שום דבר. המסך נשאר ככה כדקה ואז קורה reboot , נראה שהwindows מתחיל לעלות והמחשב פשוט נתקע. יש לי מחשב קצת ישן אבל הלוח אם אמור לתמוך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי הוא ga-z77-d3h עם הbios הכי אחרון שיצא עבורו והמעבד i5-3570k. כאשר עליתי עם הonboard gpu אז בdevice manager הכרטיס מזוהה אבל מופיע עם משולש אזהרה - this device cannot find enough free resources that it can use. (code 12) . האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by יוחאי טויטו,

המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם

16. יש ברשותי מחשב נייח ללא צג. מה הדרך היעילה להציג את המחשב נייח על צג המחשב נייד? תודה! יש בנייד חיבור HDMI ועוד חיבור שמצורף בתמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מריץ לינוקס בVM של Oracle. היות והמעבד הוא 2600X ללא ליבה גרפית, רציתי לעבוד עם הזכרון שלכרטיס המסך, RTX2060 תודה לעוזרים

18. Started by aron g.,

יש לי בעיה ביו טיוב לפני הבעיה הכל עבד מצויין (זה התחיל לפני חמישה ימים) רוב הפעמים שאני מנסה לראות סרטון ביו טיוב, מופיע מסך שחור עם כיתובית: אירעה שגיאה,נסה שוב מאוחר יותר,מזהה הפעלה (כל פעם עם מספרים ואותיות אחרות) אחרי כ 20 או 25 שניות הסרטון מתחיל לפעול לבד (בלי התערבות שלי) יש לי מיני מחשב שולחני עם ווינדוס 10 פרו (16GB-520GB SSD) מעבד אינטל I7 סדרת 8750 דפדפן כרום ניסיתי לנתק מודם/ראוטר,וגם כיבוי והדלקה של המחשב ולא עזר דפדפן כרום מעודכן לפי גרסה אחרוה באופן כללי המחשב פועל מצויין,חוץ מבעיית יו טיוב אשמח מאוד לקבל עזרה תודה ויום טוב

19. Started by Orendp,

היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.

20. Started by iveco,

שמתי לב שככל ששמים יותר זיכרון במחשב ככה המערכת ההפעלה אוכלת זיכרון סתם , הווינדוס בזבזני בצורה הזויה עבדתי עם 16 גיגה במחשב הקודם והמחשב הגיע בקלות ל 4-5 גיגה וקפץ ל 8-10 ועכשיו שאני עובד באותה צורה עם 4 גיגה המחשב מגיע ל 3-3.5 גיגה ולא ל 10 איך זה יכול להיות ? מוסיפים זיכרון והמערכת ההפעלה טיפשה לא יודעת להשתמש בנפחים גדולים נכון .

21. Started by Saar Barel,

דגם לוח האם: ASUSTeK GL553VE דגם המעבד:intel i7-7700HQ 2.8 GHZ דגם כרטיס המסך: GeForce GTX 1050 TI מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM:16 GB SSD+SATA 7200RPM כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:4 שנים מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: מחשב נייד, לא פתחתי אותו תיאור התקלה: פירטתי למעלה את רוב המפרט של המחשב, המחשב הינו מחשב נייד מבית ASUS ROG לאחרונה אני נתקל בFPS מאוד נמוך במשחקים עם דרישות נמוכות כגון:LOL/CSGO וכדו אפילו שאני שם את אפשרויות הגרפיקה הכי נמוכות, הFPS עדיין עומד על 15-25. חשוב לציין, כשאני נכנס למשחק הFPS מתחיל על 200+ ואחרי כמה דקות של משחק הוא יורד בצורה דרסטית ל15-25 אני דיי מיואש, אשמח לעזרה בנושא! תודה

22. Started by ronen100,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte B450 Gaming X על הלוח מותקן דיסק Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe ( זהו בדיסק היחיד במחשב) אני מעוניין לחבר דיסק נוסף האם ניתן לחבר עוד M.2 NVMe SSDבגודל 1TB אם לא איזה דיסק מומלץ ?

23. Started by meir4321,

זה מה שקרה , לאחר שסך הכל קצת לחצנו עם היד על האזור שמופיעה הבעיה . הפלסטיקה שמסביב למחשב עברה שיפוץ קל , אם כי לא רואים את זה בתמונה , מה שעשו קדחו 3 חורים עם ברגים , בפלסטיק עצמו לא שפוגע במחשב כמובן , כדי לחבר את הפלסטיקה בצד. כיוון שהמחשב נפל , בכל אופן אחרי התיקון המסך עבד מצוין עד לאותו רגע שבו החזקנו את המחשב באזור שרואים שנהרס..

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by or_shoshany2018,

מה קורה חבר'ה יש לי שאלה ממש חשובה ודחופה... אני בעל מחשב עם R7 3700x וRTX 2060 מחשב חדש(שבועיים אצלי) ושהוא לא במאמץ המעבד הוא טמפרטורה של כ50-60 מעלות ולרוב על 55 פלוס, ובמאמץ של משחקים כמו GTA, FORTNITE ועוד כל מיני המעבד קופץ לטמפרטורה של 70-80 מעלות והכי גבוה שיצא לי זה 76 מעלות וישר עצרתי כי נלחצתי שלא תיהיה בעיה בלתי הפיכה. בעיה כאן והשאלה שלי פה זה שזה קראתי וראיתי מלא דברים על הR7 3700X וכתוב ורואים שהוא מגיע לטמפרטורות גבוהות ורציתי לדעת אם שלי טמפרטורה תקינה כי זה מוריד לי FPS ברמות הזויותתת במקום שאני איהיה בFOPRTNITE על 200-240 זה מוריד לי ל120 (זה לא דבר נורמלי) ודרך אגב אני עם המאוורר סטאק שמגיע בקופסא עם הR7, יודע שאופציה מעולה זאת להחליף מאוורר אבל עכשיו …

25. Started by b1yossi,

1. אני מקווה שאני בפורום הנכון - אם לא אז תפנו אותי למקום הנכון בבקשה. 2. מחשב נישא של ASUS דגם UX430U שנרכש מ-KSP ב- 08/2018 (אאל"ט אחריות ל-3 שנים). 3. המספר הסידורי נמחק. 4. את שירות הלקוחות של KSP ו/או ASUS לא ניתן לתפוס (שלחתי מיילים) 5. כדי לפתוח קריאת שירות ב- ASUS צריך את המספר הסידורי שנמחק כאמור. 6. ישנה דרך לחלץ את המספר הסידור של המחשב עצמו? (לא של מערכת ההפעלה) 7. התקלה אגב, מסכים כחולים (BSOD) רנדומליים, או כשמעמיסים אותו (הפעלת מספר אפליקציות כבדות במקביל). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.