תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הי קניתי מחשב חדש של אסוס 14 ושמתי לב שהסוללה נגמרת ממש מהר (3 שעות לכל היותר אחרי טעינה של 100%) בדיעבד ראיתי במדריך למשתמש שהייתי צריך להטעין את הסוללה 3 שעות ראשונות לפני השימוש זה משהו שהוא קריטי?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שיוטיוב וגוגל נלחמים אחת בשנייה בקשר לנדון - זו חוסמת וזו מתחכמת ומפרסמת אפשרות חדשה. אני עומד בפני טיסה ארוכה ורוצה לשמור כמה הרצאות מיוטיוב לטאבלט שלי לצפייה במהלך הטיסה. מה הדרך העדכנית כיום לבצע זאת?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
- 4 followers
-
-
אני יכול לחבר את זה עם זה ביחד למחשב נייח זה יעבוד לי ?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, ברשותי מסך Xiaomi Curved 34 inch. תיאור התקלה: התאורה האחורית עובדת, אין שבר, סדק או פיקסלים מתים. המסך מזהה התחברות של מחשב אליו. אבל - אין תמונה, כולל OSD בלחיצה על כפתורי ההגדרות של המסך עצמו. מכירים מישהו שיכול לתקן את זה? מה טווח המחיר? האם אפשר לתקן לבד? תודה, דרור
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
הדפדפן אדג' בטאבלט שלי שומר את סיסמאות הכניסה לבנק. אם הטאבלט שלי ייפול בידיים לא נכונות, מישהו יכול לרוקן לי כמה חשבונות... אפשר לבטל שמירת סיסמאות ספציפית לאתר של הבנק?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב I5 6500 ,זכרון 16 גיגה,כרטיס מסך RX 480 8 GB. עד לפני כמה ימים כול המשחקים עבדו לי מהר ,לאחרונה אותם משחקים עובדים לאט,נתקעים,בעיקר משחקים מSTEAM(הכול התחיל לקראות ברגע שהורדתי בסטים BROKEN ARROW PLAYTEST BETA) עשיתי את כל המדריכים באינטנרט שזה בדיקת זכרון והארד דיסק,בדיקת ווירוסים,איחוי הארד דיסק ועוד כל מיני בדיקות שהמליצו לי באינטנרט וכלום לא עזר. הורדתי תוכנה לבדיקת בנצ'מארק לכרטיס מסך והFPS יצא נמוך ממוצע אולי 15 -20 ,טמפרטורה שלא במשחק יצא 50 מעלות מה שמוזר שכל ההסופ"ש כל המשחקים עבדו לאט ופתאום בשבת בערב זה התחיל לעבוד טוב,היום שוב פעם חזר להיות לאט מה יכול להיות הבעייה ? אולי הכרטיס מסך תקול ולא עובד טוב ? רק מי שי…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. המחשב שלי קצת ישן הייתי רוצה לשפר אותו (או להחליף רכיבים) בכדי שיוכל להתמודד עם משחקים קלים כמו רובלוקס מעבד INTEL I3-6100@3.7GH MOTHERBOARD (SKYLAKE) H110M-S2PV / INTEL HD GRAPHICS 530 זיכרון DDR3 1600 2X4=8.0G SSD SUNDISK 240G תקציב של 1200 ש"ח בבקשה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
- 4 followers
-
-
היי לאחרונה קניתי חלקים והרכבתי מחשב באופן עצמאי,ברגע שאני מפעיל את המחשב כל המאווררים פועלים ונראה שהכל נדלק כראוי אבל המחשב לא עושה פוסט לא עולה כלום,ניסיתי להפעיל את המחשב גם ללא כרטיס מסך או ללא ראם בשביל לראות אם הוא יעלה אבל הבעיה שהוא לא צפצף באף אחד מהמקרים
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. בתקופה האחרונה יש חי תופעה שהמחשב שלי נכבה בזמן משחקים בצורה רנדומלית. זה קורה בכמה משחקים (ניסיתי גם helldivers וגם baldurs gate). לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה של משחק, לפעמים אחרי שעתיים ולפעמים אני יכול לשחק 3 שעות ומעלה בלי קריסה. מעבד אמד 5900 כרטיס אמד 6900 עם בלוק מים. עדכנתי ביוס לפני כמה ימים, לא עזר. עדכנתי דרייבר של אמד, לא עזר. ניסיתי לנתק את הדימים ולהחזיר אותם בצורה טובה, לא עזר. לפי הניטור בתוכנה של אמד, המעבד לא עובר את ה70 מעלות בזמן משחק (ניצול של 30-40 אחוז), הכרטיס על 40-50 מעלות אבל הhotspot מגיע ל100-110 מעלות (ניצול של 90-100 אחוז). ספק כח של אסוס 1200 וואט. כל החומרה בת 3 שנים מקסימום.…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייח לוח אם: Gigabyte b85m-d3h ספק כח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ מעבד: i5-4570 12GB RAM 120GB SSD(for WindowsOS) 1TB HDD כונן דיסקים המחשב לא מצליח לעלות או שהוא עולה אבל מתרסט מיד ואז מנסה להעלות את עצמו שוב ללא הצלחה. כשהוא מצליח לעלות לפעמים, מערכת ההפעלה עובדת מאד לאט. עשיתי ניסיון וניתקתי את הכונן של 1TB ואת כונן הדיסקים. המחשב עכשיו עולה תקין ועובד מצויין. אני חושד בספק הכח שהוא לא מספיק חזק והוא הגורם לתקלה. מצד שני, הספק הנוכחי יחסית חדש והוא החליף את הקודם מאותה סיבה. נראה כאילו יש משהו ש'דופק' את ספק הכח אחת לכמה זמן.
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב. יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה. בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות. רזולוציה: 1920X1080 קצב רענון: 165Hz אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תודה רבה :(
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
- 4 followers
-
-
הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום המחשב החליט להשתגע בצורה מוזרה מאוד, לפני כמה ימים כנראה שהעמסתי עליו מבחינה גראפית יותר מדי (דרך הדפדפן) והמסך התחיל לרצד, קיבלתי הודעה שלא ממש הספקתי לקרוא, משהו בקשר ליחידה הגראפית שמתקשה להתמודד עם מה שקורה שם, סגרתי את הדפדפן וחשבתי שכאן נגמר העניין, אחרי כמה זמן - מסך שחור, ניסיתי לאתחל אותו - עדיין מסך שחור, כיבוי והדלקה מחדש אחרי כמה זמן - עדיין מסך שחור, בסופו של דבר הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי למובנה והמחשב עלה כרגיל, חיברתי את הכרטיס מסך - מסך שחור, חיברתי שוב למובנה, מחקתי את הדרייברים של הכרטיס וניסיתי לחבר אותו שוב - לא עולה, החלפתי לכרטיס מסך אחר - עדיין לא עולה (או שעולה אבל פשוט לא רואים כלום), מצד אחד קשה לי להאמין ששני כרטיסי מסך לא עובדים פת…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה עם התקנת חומרה ישנה וחייב עזרה כי אני עובד עצות. מפרט מחשב: Intel Pentium E5200 ASUS P5G41T-M LX Corsair CMV8GX3M2A1333C9 4GBx2 בקצרה, אני רוצה להעביר מעבד X5460 (המעבד עבר מוד מ-771 ל-775) מלוח P35 ללוח G41 כי בלוח השני יש תמיכה ב DDR3. הבעיה, לוח p5g41t-mx עושה לי בעיות עם זיהוי 2 קיטים שונים של 2 כ.זיכרון. אם אני שם כרטיס אחד, אז הוא מזהה רק בערוץ B. אם מתקין 2 כרטיסים המערכת לא עושה בוט אל ה-BIOS אפילו. יש לי כמה חשדות: 1. שאחד הסלוטים דפוק או שאחד הכרטיסים דפוק באחד הקיטים דפוק. 2. אולי זה תלוי גם בסוג המעבד שמותקן באותו רגע(כרגע e5200). 3. קניתי קיט שלא מתאים ללוח מבחינה טכנית שאינו נתמ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס מדגם asus x542ur dm290t. הייתי מעביר קבוע כבל HDMI לטלוויזיה וצופה, בימים האחרונים המחשב לא מזהה את הכבל ואו את הטלוויזיה. הבעיה היא לא בטלוויזיה כי היא מזהה את הכבל במחשב ומזהה כניסות אחרות הבעיה גם לא בכבל, כי ניסיתי כמה כבלים וניסיתי אותם על עוד מוצרים והם עובדים. אשמח לפתרונות.
-
- 5 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד x541u החלפתי לssd בגלל שהארד דיסק לא עבד יותר הותקן עליו win 7 home premium 64bit המשטח מגע לא עובד והמחשב לא מזהה אותו משה יותר מוזר זה שהעכבר רייזר שלי גם לא עובד האורות נדלקים בעכבר אבל לא קורה כלום ושהאני מזיז אותו כל המחשב קופא ושאני מפסיק להזיז חוזר לעבוד המשטח מגע מחובר בלוח אם כמה שאלות מה לעשות? יש מצב שזה בגלל שהמערכת לא תואמת ? יש מערכת ניפרדת לניידים ולמחשבים? בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדעתכם .. מספיק הבסיסי שמגיע עם וינדוס ? או להרחיב .. אפילו בתשלום.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו גלים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי בזמן התקנת ווינדוס 10 על מחשב חדש נתקלתי בהודעה "אין אפשרות להתקין את windiws בדיסק זה הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI ניתן להתקין את windows בדיסק מסוג GPT בלבד" זה קרה בשני הדיסקים המותקנים במחשב קראתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לרדת לרמת ה command promt ולהקיש סדרת פקודות שהראשונה בהן היא פקודת diskpart. הקשתי את הפקודה הזו וקיבלתי בתגובה "bad command or filename" נא עזרתכם נערך ביום כעת על-ידי avner damari
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, החלטתי "לשדרג" את המחשב בעצם להחליף את הכל מלבד: מארז ספק כוח (Seasonic S12D-850W) קירור מים אני מתכוון לקנות את הלוח אם Gigabyte Z390 Aorus pro ושמתי לב שהוא צריך שני חיבורים למעבד, 8 פינים ועוד חיבור 4 פינים יש לי את הכבלים האלה ספק אבל הבעיה שהם קצרים וזאת הסיבה שבמארז יש לי מאריך כמו בתמונה השאלה היא האם בטוח להשתמש בו או שצריך לקנות עוד מאריך בשביל הכבל השני. בעצם האם הספק יכול לספק מספיק כח בעזרת כבל אחד.. (אני משאר שיש הגבלה לכמה כבל אחד יכול להעביר.)
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה - אני מדליק את המחשב וכעבור כ 5 שניות לערך מתחילה דעיכה של ההפעלה והמחשב נכבה, מה הבעיה ומה הפתרון? תודה על תשובותכם
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודשיים הווידאו הפסיק לעבוד ורק המיקרופון מתפקד במערכת הפעלה W10 ...בדקתי במחשב עם W7 ושם היא עובדת מצויין. אני לא מצליח לפתור את הבעיה...ניסיתי להדכין מחדש דרייוורים וזה לא עוזר. יש למישהו ניסיון או רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעתיק תיקייה ששוקלת קצת פחות מ2 GB בין משתמשים במחשב או אפילו רק מעתיק לשולחן העבודה , וזה בקצב מאוד איטי . הקצב אותו קצב אם אני מעביר להתקן אחסון חיצוני יש לי וינדוס 10 מחשב עם SSD מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב גיימינג פשוט i5 4460 16 HyperX Ram ddr 3 לוח אם פשוט של ddr 3 וכרטיס מסך Gtx 970 Twin Turbo באמצע משחק פתאום אני שומע רעש של רובוט והמחשב עושה ריסט חשבתי שזה הכרטיס קניתי כרטיס חדש GTX1660 Ti OC עבד טוב ליום ואז חזר אותו תקלה החלפתי ראמים עדיין נכבה באמצע משחק וככה עשיתי עם הלוח אם כונן קשיח והssd תמיד אני בודק את המעלות של המחשב והמעלות טובות אני בדרך כלל בונה מחשבים ומצליח להגיע לכל בעיה עד המקרה שלי שאני כבר לא מסוגל להנות ממשחק הזמנתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק שאולי זה לא פתר את הבעיה כי גם לכרטיס מסך החדש יש בעיה אולי יש דרך לבדוק עם הכרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי לפטופ של דל inspiron 5378 עם המפרט הבא : 16 gb ram, 256 gb ssd, intel hd 620 graphics, intel i7 7500U ורץ על ווינדוס 10 המחשב נקנה ביולי 17 בחודש האחרון המחשב התחיל להתקע לי בפעילויות בסיסיות מאוד כמו צפיית סרטונים ביוטיוב, שמיעה בספוטיפיי ואפילו סתם גלישה באינטרנט. הבנתי שמה שקורה זה למעשה זה נפילות מהירות וניצול של הCPU. לצורך העניין יכול לשים סרטון במחשב והCPU נופל ל14% ולמהירות 0.5GHZ כשלפני כן היה על 2.5GHZ לצורך העניין. חשוב לציין שזה קורה יחסית הרבה בצורה שלא ניתן לספוג את זה כי כבר בלתי אפשרי לצפות בסרטון (בכל דקה או שתיים בערך זה קורה למשך 15-20 שניות ולאחר מכן עולה חזרה למהירות נורמלית) ניסיתי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-