עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyalzf,

שלום לכולם, יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlon המחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר). מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים. שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר.. ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!! החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך.. ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצב תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הפוסט כאזהרה לכולם או בניסיון למציאת פיתרון. לאחר הורדת וינדוס עדכני מהאתר של מיקרוסופט ועידכונה, הוינדוס מסרב להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס מסך עדכני. הכרטיס 3070 גרסת הווינדוס 21H1 ניסיתי התקנה במצב בטוח, ניקוי שאריות עם ddu, עדכון דרך NVIDIA experience וגם עדכון דרך האתר הראשי, גרסאות של UK ושל US אפילו ניסיתי התקנה נקייה נוספת של הוינדוס וכמובן ניסיון הכרטיס במחשב נוסף. ניסיתי עשרות גרסאות ורק עתיקות ביותר כן מצליחות להיות מותקנות. התקלה אינה מופיעה במחשב עם וינדוס 10 בגרסא ישנה יותר. השגיאה בזמן ההתקנה "this NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of windows" *בכרטיס מסך אחר 660TI הבעיה גם קיימת. אשמח למעט…

3. Started by daniell13,

<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MaxDaniel,

קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי אולי יותר פירוט: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - כרטיס מסך זיכרון: 4 G יש לי בעיות FPS מאז הפירמוט (שבוע) ואין לי מושג מה גורם לזה... אולי בעיות עם החלקים של המחשב אולי בגלל הדרייברים (התקנתי מתוכנה שמחפשת דרייברים למרות שאני זוכר שהיה לי דרייבר אחר לפני הפירמוט לכרטיס מסך, ואני זוכר שהישן מתחיל עם 27... ) לי יש הרגשה שזה הדרייבר לכרטיס מסך אבל אני לא מוצא את הישן. אם יש לכם מושג מה גורם לFPS תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי מספר פעמים בבעיה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. אני צורב על גבי דיסיקים של DVD של Silverline, והכל פועל כמו שצריך. אני רוצה לבדוק את תוכן הדיסק, אם הכל באמת נצרב, ולהפתעתי הצורב מזהה את הדיסק כדיסק ריק. הדבר היטעה אותי כמה פעמים וצרבתי שוב, על דיסק חדש ושוב אותו הדבר. ניסיתי להכניס את הדיסק ל DVD-ROM שלי, ושם הוא עבד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? הצורב: NEC-2510A הדיסקים: DVD-R X8 אה ואם מדברים על זה כבר, הדיסקים X8 והמקסימום שאני יכול לצרוב עליהם הוא X4. אני יכול לפעמים לצרוב X8 אבל לא עם הדיסקים הללו. האם הצורב שלי יכול לצרוב רק על DVD+R במהירות X8? ואולי הוא יכול לקרוא רק DVD+R ובגלל זה אני לא מצליח לקרוא מה שאני כותב? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shlomid,

האם מישהן יודע כיצד ניתן לקבל פקס במחשב? האם יש תוכנה כל שהיא? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tidan27,

יש לי בעיה מוזרה ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני לוחץ על התחל הפעלה כיבוי הוא רושם שהוא מבצע כיבוי וחוזר לי למערכת ההפעלה ולא נכבה מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shay.golan,

שלום לכולם אשמח לקבל כל עזרה לגבי פתרון הבעיה של קריעת מסך כרטיס מסך נקנה לפני שבועיים ASUS GTX960 2GB הבעייה התחילה לפני יומיים . מה כבר ניסיתי לעשות : *מקחתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך מהSAFE MODE והתקנתי את הכי עדכניים - לא עזר *החלפתי בין מסך שלי לבין מסך טלויזיה שיש לי בחדר ושם זה לא מופיע.. *החלפתי בין המחשבים שלי לבין של אבא שלי לראות אולי הבעיה במסך שלי אבל לא עדיין המסך שלי בסדר עם המחשב של אבא שלי ... *ניסיתי עוד כמה וכמה טיפים בנושא אבל לצערי כלום לא הועיל .. זה רק בעיה של דרייברים או הגדרות כלשהן אשמח מאוד למושיע בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן! הבעיה היא כזאת, המחשב לא ניגש להארד דיסק, אל מערכת ההפעלה, במקום זה מופיע מין מסך שחור כזה שלמעלה יש לוגו של INTEL DESKTOP ומתחתיו כל מיני כתוביות של קופי רייט ועוד. התחתית המסך יש F12 כדי לשים את NETWORK כבוט דבייס ראשון ועוד מקש כדי להכנס לביוס. אופציה יחידה שיש להגיע למערכת ההפעלה היא דרך FAST BOOT שיש בביוס, אבל זה נתקע (לזמן מה) על המסך בוט מעבר של המעבד (של הפנטיום 4) ולא מראה את כל המסכים עד לבוט של מערכת ההפעלה (כפי שאמור לעשות,כאמור הפעלתי את ה-FAST BOOT עאלק).. מה שלא מאפשר לי במידה ואני רוצה להפעיל דיסק או כל דבר אחר דרך הבוט דבייס.. (אני צריך כי המערכת הפעלה נכשלת לעלות ואני רוצה להכניס דיסק כדי לתקן אותה) מה לעשות? תודה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shalabi,

שלום, הזמנתי לפני כחודש זכרונות מסוג sumsung 2x512 registerd בשביל המערכת הדואלית שברשותי. אחרי שהגיעו הזכרונות לא היה כתוב עליהם שהם מסוג REGISTERD היה רק PC2100 . וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף כאילו לא מותקנים זכרונות,ואחרי כמה נסיונות המערכת אכן פעלה אבל ב ASUS PROB הראה שאלה לא זכרונות ECC . שלחתי אותם לחנות שקניתי מהם את הזכרונות בשביל שיחליפו אותם ,ואחרי שבועיים בהמתנה קיבלתי זכרונות מסוג GET ,וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף שוב . השאלה האם למישהו יש מידע לגבי זכרונות אלו ואיך אפשר לבדוק אותם דרך פורום זה ולדעת את האמת. אגב גם אלה דרך ASUS PROB הראו שהם לא ECC/ תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MetalB,

בעבר הכונן המשני שלי היה כונן D והצורב היה כונן F עכשיו משום מה הם החליטו להתחלף ועכשיו כונן D זה הצורב... אני לא אגש לכל הפרטים מה עשיתי שזה קרה כי אני בעצמי לא יודע ??? בכל מקרה איך ניתן להפוך אותם בחזרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoni66,

יש לי נגן של IRIVER 5GB לכל חיבורי הUSB שחיברתי במחשב שלי הוא לא מגיב(מופיע כונן אבל אי אפשר להיכנס). כשחיברתי למחשב אחר הכל עבד. הערה: כשחיברתי נגן אחר למחשב שלי הוא עבד מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sluq,

טוב , לפני כמה ימים זאת הייתה הפעם הראשונה . אני משחק במשחק ופתאום ריסט . בלי שום סיבה . זה לא קורה רק במשחק , גם שאני לא על יד המחשב פתאום הוא קורס . בדקתי , וזה לא וירוס . הוספתי עוד כמה מאוררים למחשב , בדקתי שכולם עובדים . עדיין המחשב קורס . עם מישהו יודע , או יכול לתת עצה מה לעשות . כבר ניקיתי את המחשב פרמטתי , ועדיין הבעיה נמשכת . תודה רבה לעוזרים , אשמח לעוד הצעות . sluq

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. מדובר במחשב שייעודו לגרפיקה ועריכת אלבומים דיגיטליים וכדו' לאחרונה לוקח לו הרבה זמן באופן מוזר בכל תמונה חדשה שהוא מציג עד שהוא מעביר אותה ממצב מפוקסל למצב של צפיה נורמלית. רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה יכול להיות הגורם לזה. המפרט הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK אשמח מאוד לעזרה כיוון שהדבר …

15. Started by Cereal Killer,

המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bilbo,

באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק. ועכשיו אני לא שמוע כלום. עריכה: ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device. וכל ההגדרות במצה רגיל. מה אני מפספס? מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by יוליוס,

הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם :net stick teilt

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן,אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הבעיה הזאת: טוה אז ככה, קניתי מחשב לפני חודש וחצי בערך, מחשב טוב לפי דעתי. מעבד: INTEL E4400 2GHZ ליבה כפולה זכרון:1024MB DDR2 667MHZ לוח אם של גיגהבייט 945GCM-S2 בהתחלה הכל היה בסדר אבל בזמן האחרון המחשב נהיה איטי. הכל זז לאט, כשאני מפעיל פוטושופ ועוד תוכנות זה ממש איטי. האנטרנט איטי, החלונות עולים לאט. בקיצור הכל ממש לא זז!!!! אני עושה בערך כל שבוע ניקוי דיסק ואיחוי! אז למה??? אני לא מבין גדול במחשבים אבל שמעתי משהו על זכרון ווירטואלי וקובץ החלפה ???! האם זאת הבעיה?? או שזה משהו אחר??? בבקשה תעזרו לי. רק מי שמבין בזה ולא סתם לזרוק תגובות כמו: תחליף מעבד או משהו כזה! תודה רבה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם. כפי שמתואר בכותרת, מסך הטאצ' הפסיק להגיב כאשר בבדיקה מדוקדקת ראיתי שריטה ארוכה על רוב המסך. מן הסתם, ההצעה הסבירה תהיה להחליף מסך, אולם היות והתצוגה לא נפגעה כלל (גם במקום של הסדק) אני שואל האם יתכן להחליף רק את הציפוי שנסדק מתוך הנחה שהדבר יפתור את התקלה, ובתקווה במחיר זול יותר. דגם המחשב: thinkpad x1 yoga 3gen תודה מראש

20. Started by ImAllMostAwake,

יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש

21. Started by smtm,

הכוונונים התאפסו לי במסגרת הברדק שקורה למחשב שלי. על כל פנים, יש לי מעבד AMD 1.9 והוא מציג אותו כ-1200 (במקום 1600). מה אני צריך לקבוע תחת Frequency/Voltage Control ב- Spread Spectrum CPU FSB Clock CPU Ratio CPU VCore ??? ישנם עוד Setting קריטים שצריך לשנות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by פתח הדביר,

קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?

23. היי, השאלה בנושא. מפרט המחשב שלי: לוח אם:Asus P8z68-v Pro. מעבד:i5-2500k. זיכרונות:Corsair 32gb ddr3 1600mhz. הארד דיסק:WD Caviar Black 1Tb . דיסק מערכת:intel SSD 530Series 180gb. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate - 64 Bit. ספק כח:Enermax Modu 87+ 700W. כ. מסך:AMD HD6970. האם אחת הסיבות יכולה להיות,שהמחשב - התחמם יותר מידי? אשמח לשמוע תגובות,ולקבל תשובות ועזרה. תודה רבה מאוד מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 11GnR,

בדקתי על כמה סרטונים, אותם ההגדרות בדיוק, נתתי לו לחשב את הזמן המשוער לסיום בכל פעם, ובאופן קבוע הזמן עם הCUDA יוצא גרוע יותר מהCPU ONLY (כשמצב עם הCUDA הוא גם מעמיס את המעבד ל80%) ! מ45 דקות יש קפיצה לשעה ועשרה לדוגמא. המערכת זה I5 3570 וGTX660. הגיוני ? אגב כשאני מפעיל CUDA יש בערך 30% GPU LOAD לפי GPU-Z וכשאני מפעיל CPU ONLY יש 20% LOAD ... די מוזר , הייתי מצפה ל100 במקרה הראשון ואפס בשני לא ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המשחק הוא: championship manager 97/98. המשחק יצא בשנת 97', והוא עובד על ממשק דוסי. (DOS) יש לי WIN 2000 SERVER. P 1.7 כרטיס מסך מפגר בקושי מזוהה של IBM, 32 MB. (6548 ) I שאני מנסה להריץ את המשחק הוא רושם לי כך: No VESA driver found. חיפשתי קצת לגבי הנושא באינטרנט ואפילו הורדתי איזה קובץ VESA מזדיין. אבל זה לא ממש עזר לי. אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים