תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן,אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הבעיה הזאת: טוה אז ככה, קניתי מחשב לפני חודש וחצי בערך, מחשב טוב לפי דעתי. מעבד: INTEL E4400 2GHZ ליבה כפולה זכרון:1024MB DDR2 667MHZ לוח אם של גיגהבייט 945GCM-S2 בהתחלה הכל היה בסדר אבל בזמן האחרון המחשב נהיה איטי. הכל זז לאט, כשאני מפעיל פוטושופ ועוד תוכנות זה ממש איטי. האנטרנט איטי, החלונות עולים לאט. בקיצור הכל ממש לא זז!!!! אני עושה בערך כל שבוע ניקוי דיסק ואיחוי! אז למה??? אני לא מבין גדול במחשבים אבל שמעתי משהו על זכרון ווירטואלי וקובץ החלפה ???! האם זאת הבעיה?? או שזה משהו אחר??? בבקשה תעזרו לי. רק מי שמבין בזה ולא סתם לזרוק תגובות כמו: תחליף מעבד או משהו כזה! תודה רבה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlon המחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר). מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים. שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר.. ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!! החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך.. ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצב תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ASUS P4S533 ולפעמים המקלדת לא עובדת כלומר הWINDOWS אומר שהיא לא אותחלה. יש לי WIN2K אם מישהו נתקל בתופעה ופתר אותה האם הוא יוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי לאחותי את המחשב הישן שלה במשהו שהיה לי טיפה יותר חדש. מעבד AMD 3800 כפול ליבה, זיכרונות ולוח של DFI NF4. הכל עבד אצלי עד לא מזמן (שבועיים). כשחיברתי הכל היום למארז שלה והדלקתי אני רק רואה את הלוגו של הלוח לפני הפוסט וזהו לא קורה כלום, ניסיתי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב. כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור). רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT). כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x הADAPTER חדש, נקנה היום ( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה G25 שאני משחק בו כבר הרבה זמן. לאחרונה, ורק במשחק מסויים TDU2, הבחנתי בלאגים במשחק רק כאשר אני מסובב את ההגה. התחלתי לבדוק את העניין והגעתי למסקנה שמספיק מכה קלה על המארז והמשחק רועד לשנייה. באף משחק אחר זה לא קורה. אף פעם לא קרה לי, המחשב ישן יחסית, אך בכל זאת. זה נראה כמו בעיית חומרה נכון? כרטיס מסך או מעבד? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מאוורר נוסף למארז, וחיברתי אותו עם 3 פינים ללוח האם. איך אני יכול לשלוט על המהירות שלו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ההארד דיסק שלי (MAXTOR 40 GB 7200RPM ) בזמן האחרון (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות רעשים כאלה של רעידות.. אין שום שינוי בזמני טעינה של דברים, רק הוא עושה רעש מעצבן... לפעמים אני מרים קצת תמארז ודופק אותו קצת בעץ של השולחן בדרך כלל זה עוזר לכמה שניות ואז הוא ממשיך ולפעמים זה עוזר עד לפעם הבאה שזה בערך כמה שעות או לפעמים יותר... מה הבעיה?? לדעתכם.?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש, אז החלטתי להתקין ווינדוס מחדש. לפני ההתקנה פירמטתי את המחיצה שעליה הייתה מותקנת מערכת ההפעלה הקודמת, בלי "שדרוגים" ודברים כאלה שאשף ההתקנה מציע. עכשיו, הכל טוב ויפה, רק שהתקנתי משחק מסויים, וכשאני מנסה להיכנס אליו כתוב לי XINPUT.DLL חסר. ברגע שהתקנתי את קובץ ה-DLL החסר, פתאום הופיעה הודעה נוספת שחסר עוד קובץ DLL. עד שהגעתי להודעה של0xc000007b, וכשהרצתי חיפוש בגוגל היו לא מעט פתרונות שונים ואף אחד מהם לא פתר לי את הבעיה. החלטתי שוב פעם למחוק את מערכת ההפעלה ולהתקין הכל מחדש, אבל זה שוב מופיע. והפעם ניסיתי להתקין מערכת הפעלה שונה, Windows 7 64bit Home Premium הייתה הקודמת ועכשיו אני על Windows 7 Ultimate. מה אפשר לעשות בנדון? זה קרה למיש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות של roccat מדגם kave 5.1 מחוברות לכרטיס קול של asus xonat dgx 5.1 לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ולאחר מכן שמתי לב שכשאני שומע משהו באוזניות אם זה סרטון ביוטיוב או סרט במחשב או שיר אז במשך כמה שניות לאחר מכן יש רעש לבן מאוד מורגש ומציק ואז הוא מפסיק. זה משהו שלא היה לפני העדכון וניסיתי לשחזר את הדרייבר וזה לא עזר וזה די מציק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל כל עזרה לגבי פתרון הבעיה של קריעת מסך כרטיס מסך נקנה לפני שבועיים ASUS GTX960 2GB הבעייה התחילה לפני יומיים . מה כבר ניסיתי לעשות : *מקחתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך מהSAFE MODE והתקנתי את הכי עדכניים - לא עזר *החלפתי בין מסך שלי לבין מסך טלויזיה שיש לי בחדר ושם זה לא מופיע.. *החלפתי בין המחשבים שלי לבין של אבא שלי לראות אולי הבעיה במסך שלי אבל לא עדיין המסך שלי בסדר עם המחשב של אבא שלי ... *ניסיתי עוד כמה וכמה טיפים בנושא אבל לצערי כלום לא הועיל .. זה רק בעיה של דרייברים או הגדרות כלשהן אשמח מאוד למושיע בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהדפדפן כל הזמן מראה הודעה כזאת [/img וזה מאט את הדפדפן איך ניתן לסדר את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. המחשב שלי קצת ישן הייתי רוצה לשפר אותו (או להחליף רכיבים) בכדי שיוכל להתמודד עם משחקים קלים כמו רובלוקס מעבד INTEL I3-6100@3.7GH MOTHERBOARD (SKYLAKE) H110M-S2PV / INTEL HD GRAPHICS 530 זיכרון DDR3 1600 2X4=8.0G SSD SUNDISK 240G תקציב של 1200 ש"ח בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
CRUCIAL MX300 שעבד מעולה עד אתמול פרמטתי את המחשב, וכנראה מחקתי כמה מחיצות חשובות בSSD שלי, הSSD שלי מזוהה בBIOS, אבל כשאני מנסה להעלות את הווינדוס ממנו פשוט לא קורה כלום, המסך שחור עם המקף הקטן מהבהב, אבל כשאני משאיר את הUSB עם ההתקנה של הווינדוס הכל עובד ועולה חלק.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם ה USB שלי, הוא WINDOWS לא מגיב, כלומר חיברתי את הסורק שלי ל USB והWIN שלי לא הגיב בשום צורה. אז העברתי את החיבור של הסורק ל USB השני שלי, וגם שם שום דבר לא קרה. אחרי זה חשבתי אולי יש בעיה כבל חיבור של הסורק אז חיברתי סוג של עט שנקרא Removable harddrive ל USB וגם זה לא עבד. אני לא יודע עם זה ב USB עצמו או משהו בחלונות, משהו יכול עזור? תודה מראש Some Thing...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח 1 TB WD blue. כאשר מחברים אותו, שומעים את הדיסק מסתובב כרגיל אבל הראש עושה רעשי "טיקים" קבועים אחת לשנייה בערך, והדיסק בכלל לא מופיע בשום מקום במחשב. אבקש לקבל המלצה מחברים שהתנסו, למעבדה אמינה לתיקון. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד HP, פנטיום3 עם windows XP pro. אתמול חיברתי לו מצלמה דיגיטלית ל-USB והכל עבד יופי, ההתקן זוהה בזמן שהמחשב דלק והעברתי קבצים. היום רציתי לחבר עכבר USB של מיקרוסופט ל-USB, אך הוא לא מגיב ולא נדלק. ב-PC הוא עובד אחלה, כנ"ל המצלמה. צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים. הסרתי את כל ה-USB שיש שם, כיביתי, פעלתי מחדש, ה-USB זוהה מחדש אך לא מזהה חומרה. מה קורה כאן?? :-\ תודה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי התחיל בזמן האחרון (שבועיים שלושה) לעשות ריסטים מעצמו ולהתקע לפעמים.. בדקתי את כפתור הריסט אם הוא תקוע - והוא לא, עשיתי טסט לזכרונות ולא נמצאה בעיה, אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי את הXP מחדש, ועדיין, המחשב ממשיך לעשות ריסטים- בעיקר שאני מתחיל להשתמש בו ונכנס לאינטרנט לבדוק מייל , קאזזה, אקספלורר וכו'.. יש לי פיירוול ואין לי טרוייאנים או וירוסים.. אשמח לעזרה! אילון.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אתמול לאחר ביצוע עדכון דרייברים דרך תוכנה צד שלישי [h=1]Auslogics Driver Updater[/h] התחילה לי בעיית מסכים כחולים במחשב תוכן השגיאה [h=1]Error 0x0000007e[/h] מאז המערכת הפעלה לא עולה,לא נכנס למצב אתחול בטוח . דברים שניסיתי בעצמי : עדכנתי ביוס,בדקתי חומרה ,ניסיתי לשים הר דיסק חדש הוצאתי כרטיס מסך , הוצאת זיכרונות. לצערי כלום לא עזר אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-