תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בדקתי טמפ , מתחים (אפילו החלפתי ספק כח לספק 750 ואט) הכרטיס חדש יחסית , ויש לי קריסות כל הזמן יש פעמים שהוא מחזיק 5 דקות וקורס , ויש כאלו שאפילו 4 שעות.. מתוך ה EVENT VIEWER זה מה שמצאתי Log Name: ACEEventLog Source: ACEEventLogSource Date: 18/05/2015 21:52:19 Event ID: 0 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: shahar-PC Description: 0000007843: 2015-05-18 21:52:19:767 GetFuzzyControllerCaps returned: -8 Error Called by: ATI.ACE.CLI.Component.Runtime.Shared.Private.BaseRuntime::Invoke processID:02396 threadID:(32 ) domainName:(…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא הארד דיסק, כשכוונתי הייתה להשתמש בהארד דיסק מהמחשב הישן. כשהעברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, מערכת ההפעלה התחילה טיפה להעלות, ואז קיבלתי מסך כחול. במסך הכחול הוא אומר למעשה לבדוק וירוסים במחשב, להסיר התקנים ישנים ולהוריד כל התקן ישן, לבדוק סקטורים פגומים בעזרת chkdsk/f . לא הצלחתי בשום אופן להיכנס למצב דוס, ולעשות לא בדיקת הארד דיסק. האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שהדיסק הקשיח היה במחשב אחר? כלומר החומרה במחשב החדש שונה מזו שבמחשב הישן? האם פירמוט הדיסק הקשיח והתקנה נקייה של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה? כמובן שבמחשב הישן הדיסק הקשיח עבד מצויין. מדובר בדיסק SATA, שנמצא אצלי בערך שנה. הכל היה איתו בסדר גמור עד שהעברתי אותו למחשב החדש. עכשיו הוא …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני נתקל במסכים כחולים בצורה רנדומלית ז"א פעם באמצע העבודה עם win7 ז"א בעבודה שיגרתית שמצב זה נהפך לזה שמע" הפעלה אפילו לא רוצה לעלות. הותקן win 7 64 מחדש בוצעה אלימנצה של כרטיס מסך,דיסק קשיח ומשחק עם 2 פסי זיכרון ועדיין אותו דבר קורה, האם זה יכול להיות ספק כוח או לוח? איך אפשר לדעת מהו הגורם לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרך אגב אני חדש עזבתי את"פ" בגלל ששמעתי מה הם עשו לכם תוכלו להיכנס שמה לפורום חומרה וליראות מה כתבתי להם אם הם לא מחקו את זה יש לי כרטיס מסך tnt 2 אני יודע זה כרטיס ישן אבל אני רוצה לימשוך אותו עוד קצת עידכון הביוס ישפר את הביצועים? ועוד דבר אחרון אולי תוכלו לשנות את הרזולוציה כי היא ממש מעצבנת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני כשבוע הארד דיסק - WD320GB SATA 2. אני מנסה לשים אותו על לוח אם Gigabyte UL8. הביוס מזהה את הכונן. כשאני מכניס ת'דיסק של הווינדוס (וניסיתי כמה סוגי ווינדוסים) הוא מתחיל לעשות BOOT ממנו, ואז לאחר מס' דקות בטעינת ההתקנה, מופיע לי ה BSOD. זה קורה לי גם שאני שם אותו לבד, גם כשהוא מופעל ביחד עם הכונן הישן (IDE). מה אני צריך לעשות? תודה מראש. עריכה: אני מוסיף את הודאת הBSOD: Machine_Check_Exception Stop: 0x0000009C (0x0000000000000004, 0xfffff8000bf05ba0, 0x00000000b2000000, 0x0000000000070f0f)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<<< אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מתנצל אם אני טועה >>> אז ככה, כמו שתראו במפרט המחשב שלי, יש לי שני מחשבים, הבעיה הראשונה היא במחשב הראשון (פנטיום 4 2 ג'יגה) משום מה, מיום ליום הוא עובד יותר ויותר לאט, יש לי מספיק מקום פנוי בכוננים (מעל כמה ג'יגה בכל אחד) הוספתי זיכרון וירטואלי... הבעיה קוראת בעיקר שאני עושה כתיבה או קריאה מהכונן... באיחוד בין הכוננים... < שלושת הכוננים יושבים בתוך מגירות אטא100 כולם > (בזמן הרצה של המחשב, אני רואה בטבלה שכולם אטא 100) מיום ליום המחשב עובד יותר ויותר לאט... היום גם התחילה בעיה עם הצורב (אני מאמין שזה בגלל מהירות העברת נתונים איטית...) <<< התוכנה של בדיקת טמפ' עושה לי כרגע בעיות, אבל פעם אחרו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב תקלת מחשב פתאומית קובץ טקסט חשוב בנוטפאד התאפס וכל תוכנו אבד. חיפוש מהיר העלה שאני בצרה צרורה אבל ניסיתי בכל זאת עם תוכנת שחזור מומלצת, recuva, ואמנם הקובץ הופיע ברשימה, וגם הופיע בצידו ציון הגודל הנכון, 72 ק"ב, וגם זמן העדכון האחרון שלו אבל כשניסיתי לשחזר התקבל קובץ מאופס, 0 ק"ב. אני מניח שתאריך העדכון האחרון התייחס לשעת תקלת המחשב? האם מישהו יכול להושיע אותי או שאני טוסט ורק שחזור יקר אולי יוכל להועיל? תודה מראש, זה ממש חשוב לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איני מצליח לגלוש במחשב הנייח אך מצליח למשוך מיילים, לעומת זאת במחשב הנייד אני גולש ללא בעיה, איפה להתחיל ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחיל לי היום, המחשב עולה כרגיל (WIN7), אחרי בין חצי שעה לשעה של שימוש, או אפילו סתם דסקטופ\מוזיקה המחשב נתקע לחלוטין, עד לרמה שהסאונד נתקע על אותו צליל. המסך לא נכבה. לא התקנתי דברים חדשים, אני שומר על המחשב ולא מתעסק עם התוכנות והורדות מהסוג שיכול לקלקל לי ככה שאלא אם כן מיקרוסופט עשו עדכון שדופק לי את הוינדוס, אני לא רואה איך זה נובע מתוכנה. השאלה מאיזה חומרה זה יכול לנבוע? בדקתי טמפ', זה לא זה. לא כרטיס מסך ולא מעבד. עכשיו אני ב SAFE MODE, ומריץ אנטיוירוס לכל מקרה, אז זה מאמץ את המעבד ועדיין טמפ' סבירות והמחשב פועל. לא החלפתי חלקים או נגעתי במחשב, זה ממש out of the blue. פרט לתקיעות האלה המחשב עובד טוב מאוד. יש למישהו רעיונות? מה ואיך לבדוק וממה זה יכול לנבוע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק הוא: championship manager 97/98. המשחק יצא בשנת 97', והוא עובד על ממשק דוסי. (DOS) יש לי WIN 2000 SERVER. P 1.7 כרטיס מסך מפגר בקושי מזוהה של IBM, 32 MB. (6548 ) I שאני מנסה להריץ את המשחק הוא רושם לי כך: No VESA driver found. חיפשתי קצת לגבי הנושא באינטרנט ואפילו הורדתי איזה קובץ VESA מזדיין. אבל זה לא ממש עזר לי. אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיית חומרה יש לי לוח ג'יגבייט GA-H67MA-UD2H-B3 מעבד I5 2500 זכרון 4GB X 2 ספק כח CROSAIR 520W המחשב מכבה ומדליק א עצמו מחדש כול פעם כ-10 פעמיים ורק אחר כך מפעיל את המחשב חשבתי שזה מהספק החלפתי ספק וזה אותה דבר מכבה ומדליק את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? (כשהרכבתי את המחשב לא שמתי גריז בין המעבד למאורר יכול להיות שיש לזה קשר?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ATI 3D RAGE 8 MB ושמתי במקומו GE FORCE 4 64 MB ולא מספיק שלא רואים טוב יותר פשוט רואים פחות טוב והמסך ניהיה כזה קשה לצפיה מסנוור כזה (מכה של אור) למה זה ? זה לא אמור להיות כרטיס טוב יותר ? ובדקתי את הכרטיס הוא תקין ! אולי זה משהו בהגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעבר הכונן המשני שלי היה כונן D והצורב היה כונן F עכשיו משום מה הם החליטו להתחלף ועכשיו כונן D זה הצורב... אני לא אגש לכל הפרטים מה עשיתי שזה קרה כי אני בעצמי לא יודע ??? בכל מקרה איך ניתן להפוך אותם בחזרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב. האם ניתן להשתמש באופיס שקניתי עם רשיון בכמה במחשבים ולהתקין אותו בכמה מחשבים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי כרטיס מסך 8600GT של ASUS עם יציאת HDMI+DVI ואחרי שאני מתקין את הדרייבר אני לא מצליח לשמוע דרך ה-HDMI מה עליי לעשות כדי לשמוע דרכו? בדקתי בשולחן עבודה למטה היכן שיש את הסימן של הרמקול בדקתי את שלושת האופציות שמופיעות אך אין שמע. הכרטיס הוא 8600GT DDR2 512 ASUS לוח גיגבייט G31 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מידי פעם בעת הפעלת המחשב - מקבל את הודעת השגיאה הבאה,ובקשה להיכנס לבקרה של הביוס: "CPU FAN - ERROR",ואז בקשה להיכנס לביוס ולשנות שם משהו בהגדרות. שתי שאלות: האם זה אומר,שמאוורר המעבד - הולך למות בקרוב ו/או,שהוא תקול? מה אני אמור לשנות בהגדרות בביוס?,כשאני נכנס לביוס - הגדרה אחת מופיעה באדום (לא זוכר בדיוק איזו הגדרה),אבל...רואים,שטמ"פ המעבד=תקינה ו/או אולי נמוכה (31-35 מעלות צלסיוס)? לוח אם:ASUS P8Z68 - V PRO. מאוורר מעבד:ZALMAN - CNPS 11X. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 64 BIT. מעבד:i5-2500k. כ. מסך:6970. ס. כוח:ENERMAX MUDU 87+ 700W. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון שאני מעלה את המחשב עולה לי הודעיה HDD S.M.A.R.T....... ואני צריך ללחוץ F1 כדי להמשיך שאני מנסה לחבר USB מקדימה המחשב אומר לי משהו על החשמל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם ה USB שלי, הוא WINDOWS לא מגיב, כלומר חיברתי את הסורק שלי ל USB והWIN שלי לא הגיב בשום צורה. אז העברתי את החיבור של הסורק ל USB השני שלי, וגם שם שום דבר לא קרה. אחרי זה חשבתי אולי יש בעיה כבל חיבור של הסורק אז חיברתי סוג של עט שנקרא Removable harddrive ל USB וגם זה לא עבד. אני לא יודע עם זה ב USB עצמו או משהו בחלונות, משהו יכול עזור? תודה מראש Some Thing...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שזה לא היום שלי פירמטתי את המחשב עברתי ל WIN 7 במקום XP לאחר איזה 2-3 כיבויים המחשב עושה טובה שהוא עולה שום דבר לא עוזר ניתוק מחשמל ומחכים רבע שעה ואז הוא מגיב כנראה לקראת גסיסה יש למישהוא רעיון מה הולך להדפק HHD, POWER SUPPLY התופעה קרתה פעם פעמיים ב XP לא יותר קצת לפני הפירמוט אך לא נאלצתי לחכות רבע שעה פה אפילו RESET לא עוזר אני לא אתפלא אם זו שירת הברבור האחרונה שלו נא עזרתכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום המחשב שלי מותקן עם עם כונן WD800JB. ה ג'מפר מחובר ל Cable Settings ומחובר לקצה הכבל. כעת, ברצוני להוסיף כונן WD1600AAJB חדש - מהאריזה. הג'מפרים מקונפגים ל Cable Select והכונן מחובר לאמצע הכבל. המחשב לא עולה יותר: מגיע למסך הכחול לפני ה BIOS ונתקע שם. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 350 , ומודם usb , והרד דיסק 6 g שיש לו רעש כמו טרקטור , ולפעמים בזמן הגלישה , באתרים מסויימים לוקח לו דקה וחצי בערך עד שנכנס לאתר מסוים , והשאלה שלי היא האם ההרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט .......ותודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-