עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NISAN,

לאחרונה אני רואה הרבה לוחות אם אם חיבור חשמל נוסף. (מו ריבוע קטן כזה) לדוגמא: http://www.abit-usa.com/images/products/NF7_S_large.jpg מה זה החיבור הזה? ואם יש לי ספק כוח ללא החיבור הנ"ל, האם אוכל עדין להפעיל לוח כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חבר שלי ניסה לעדכן את הביוס בלוח אם שלו (Abit NF-7) ועכשיו המחשב אפילו לא עושה POST. האם יש עכשיו מה לעשות חוץ מלנסות להשיג צ'יפ חדש? אולי אם יש לי את אותו הלוח אפשר איך שהוא להלות את המחשב שלי לדוס , להחליף את הצ'יפים ולעדכן את שלו? או שהוצאת הצ'יפ מהמחשב שלי תוך כדי שהוא פועל יהרוס אותו? תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב פשוט מכבה את עצמו או הולך למסך כחול בו כתוב IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה בעיקר במשחקים... מפרט: p4 2.66 asus p4s533-mx ddr 512 400 mhz geforce fx 5200 wd hd 80 gb מישהו יודע למה זה? איזה חלק עושה את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב חדשש ניקנה לפני שבוע AMD 3200 BARTON ABIT NF7 V2 256+512 DDR 400 של לקסיר GF4 MX440 80 GB 8 MB WD המחשב עובד ועולה אבל איך שהוא נכנס לווינדוס אופפפפפ הוא עושה ריסאט לעצמו מחדש אני בטוח שזה בעיה אני לא יודע מזה הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אבל לפני זה הוא רושם הודעה בכחול על כל המסך זה בטוח הודעת ביוס מהלוח משהו כזה כי זה לא הודעה מהווינדוס אבל אני לא מספיק לקרוא והוא עושה ריסאט לעצמו מזה יכול להיות אנשים??? זה משגע אותי ונמאס לי ללכת לחנות עוד הפעם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Mda101,

<<< אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מתנצל אם אני טועה >>> אז ככה, כמו שתראו במפרט המחשב שלי, יש לי שני מחשבים, הבעיה הראשונה היא במחשב הראשון (פנטיום 4 2 ג'יגה) משום מה, מיום ליום הוא עובד יותר ויותר לאט, יש לי מספיק מקום פנוי בכוננים (מעל כמה ג'יגה בכל אחד) הוספתי זיכרון וירטואלי... הבעיה קוראת בעיקר שאני עושה כתיבה או קריאה מהכונן... באיחוד בין הכוננים... < שלושת הכוננים יושבים בתוך מגירות אטא100 כולם > (בזמן הרצה של המחשב, אני רואה בטבלה שכולם אטא 100) מיום ליום המחשב עובד יותר ויותר לאט... היום גם התחילה בעיה עם הצורב (אני מאמין שזה בגלל מהירות העברת נתונים איטית...) <<< התוכנה של בדיקת טמפ' עושה לי כרגע בעיות, אבל פעם אחרו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.

7. Started by galaloss,

ערב טוב . יש לי מסך כחוול הודעת השגיאה היא . STOP: 0x0000008E 0X0000005 0X8055DE82 0XBAF40904 0X0000000 מערכת הפעלה XP PRO לא הותקנה שום חומרה במחשב תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. לאחרונה הוספתי סטיק Twinmos Twister לסטיק Twinmos Speed Premium. הם יושבים על לוח DFI Lanparty ut ultra-d בסטוק. אם אני מנסה להעלות אותם בדואל, אני מקבל מליון שגיאות וריסטים. הרצתי ממטסט וקיבלתי עשרות אלפי שגיאות במבחן 8 - Modulo 20 - ones and zeros. לעומת זאת, הם רצים יופי בסינגל צ'אנל. יש למישהו איזשהו מידע בנושא, אולי אפילו פתרון? מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהקונפיגורציה של הדואל צ'אנל אמורה לעבוד? תודה, נדב.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי win xp כשאני נכנס ל system tools=>event viewer דרך computer managment אני רואה מס' שגיאות, חלקם error וחלקם warning 1-מה שיותר מדאיג אותי זו שגיאת error שב- source רשום disk שגיאה זו חוזרת על עצמה הרבה פעמים. שגיאת ה disk מופיע גם ב- warning לציין שביצעתי סריקה לדיסק במס' תוכנות, סריקה מלאה של כמה שעות ויצא שהדיסק תקין ביצעתי גם סריקה של ורוסים ולא נמצא דבר. מדובר בדיסק של WD250GB-YS כשאני לוחץ על השורה של השגיאת ה error נפתח לי חלון זה- וכשאני לוחץ על שגיאת ה warning נפתח לי חלון זה- 2- שגיאה נוספת שמופיעה רק בצורת error היא שב- source רשום SideBySide כשאני אני לוחץ על השורה נפתח לי חלון זה- תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomi887,

לא יודע למה אבל ברגע שאני צורב משהו לא משנה מה מתנתק לי האינטרנט והעכבר ובעיקרון כל חיבורי ה USB במחשב. המפרט שלי הוא מעבד e8400 לוח אם intel eva cove g35 320GB Seagate זיכרון 2gb ram kingston nvidia geforce 9600 GT oc edition מארז + ספק EZCOOL 400 W מה הבעיה שיכולה להיות ?? וגם בזמן הצריבה המחשב זז ממש בתקיעות ושמתי לב שאם אני מוריד את מהירות הצריבה זה קורה לאחר הרבה זמן הניתוקים אם בכלל הבעיה יכולה להיות הספק שלא מחזיק תמערכת ?? תודה לעוזרים ועוד משהו לפני חודשיים בערך היה איזה שבוע שהמחשב היה מכובה ושניסיתי להדליק אותו רק המאוורים של המארז פעלו אבל כלום לא עלה על המסך (מאה אחוז לא בעיה בו בדקתי)והמחשב השמיע רעש של רוורס ציפצופים וזה מה הבעיות האלה יכולות להיות? תודה ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gregorian,

היי.. יש לי דיסק קשיח ישן 4 ג'יגה..עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא נהיה לי תחת מאסטר... רק בסלייב... גם אם אני שם ג'אמפר ולא משנה לאן אני מחבר אותו בקבל IDE הוא עדיין תחת סלייב... מישהו יודע מה הבעיה...אני סה"כ צריך להתקין עליו ווינדאוס.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Raistelyn,

המחשב שלי נכבה לאחר כמה דקות מרגע ההדלקה. פירמטתי את הווינדוס, וכשאני בא להתקין את הווינדוס, אז הוא אפילו לא מצליח להגיע(<-מתכבה) למסך שבו הווינדוס שואל אותך אם להתקין ווינדוס חדש או להשתמש ב Windows Recovery, יש לי דיסק ווינדוס מקורי. הלוח אם שלי הוא די ישן: GA BS661FXM 775. והזיכרון של המחשב בעל נפח 512mb DDR1. *אבל עדיין המחשב, אמור לעבוד, והספק-כח חדש ותקין. אשמח לכל עזרה שתינתן, Raistelyn.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amitey,

שלום . קניתי HD חדש וחיברתי אותו במקביל ל HD הישן שלי(עליו היתה מערכת ההפעלה). התקנתי גם על החדש מערכת הפעלה זהה. כשניתקתי את הHD הישן המחשב לא עלה לי ונתקע במסך של לוח האם (המסך הראשון שעולה אצלי באיתחול). ניסיתי לשנות ב BIOS את סדר עליית הדיסקים אבל לא הצלחתי . מה אני אמור לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. התחילו להיות לי תקיעות במערכת ההפעלה בדברים כלליים, ולפעמים מסכים כחולים. ה Chkdsk מצא בעיות כבר מספר פעמים. 1. איך אני בודק איזה הארד-דיסק הוא הבעייתי? (האם זה חייב להיות זה שעליו מאוחסן הWindows?) (יש לי שלושה הארדיסקים במחשב ) 2. האם יש אפשרות לעבור להארדיסק חדש ולהעביר את הכל כמו שהוא (במידה והפגום הוא ההארדיסק של מערכת ההפעלה באמת) ללא פירמוט? פשוט לעשות העתקה מלאה כולל מערכת ההפעלה להארדיסק החדש? (מדובר על Windows 7). חשוב לציין שאין לי גיבויים לשום דבר ואם אני מאבד את המידע במחשב הזה אני מתאבד (אי אפשר לגבות הארדיסק של 1TB =.= צריך עוד אחד בגודל הזה, ואין לי.) תודה לעוזרים! =]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jochman,

שלום! במחשב שלי יש מודם פקס SoftV92 USB והוא מחובר לקו. כשמתקבל פקס המודם מזהה אותו אבל לא מצליח לענות לשיחה (נכנס למצב Answering call ואז נותן הודעת שגיאה). הפקס ממשיך לצלצל והמודם לא מצליח לענות לשיחה. המודם עבד עד לא מזמן, לא היה שום שינוי לא במחשבים לא בחיבורים ולא בקו. עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by soundf,

אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bati6,

אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה, הוא לא נותן לי אפשרות לעשות שכפול, האפשרות היחידה היא לראות או דרך המחשב או דרך הטלוויזיה, אז אני מעביר את התמונה לטלוויזיה, וזה יוצא יותר מדי גדול, האייקונים כבר יוצאים מהתמונה זה כאילו מתרחב יתר על המידה, לא עוזר בלשנות רזולוציה. נסיתי לשחק עם זה, אבל שום דבר לא עובד..

21. Started by CXC,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש, אז החלטתי להתקין ווינדוס מחדש. לפני ההתקנה פירמטתי את המחיצה שעליה הייתה מותקנת מערכת ההפעלה הקודמת, בלי "שדרוגים" ודברים כאלה שאשף ההתקנה מציע. עכשיו, הכל טוב ויפה, רק שהתקנתי משחק מסויים, וכשאני מנסה להיכנס אליו כתוב לי XINPUT.DLL חסר. ברגע שהתקנתי את קובץ ה-DLL החסר, פתאום הופיעה הודעה נוספת שחסר עוד קובץ DLL. עד שהגעתי להודעה של0xc000007b, וכשהרצתי חיפוש בגוגל היו לא מעט פתרונות שונים ואף אחד מהם לא פתר לי את הבעיה. החלטתי שוב פעם למחוק את מערכת ההפעלה ולהתקין הכל מחדש, אבל זה שוב מופיע. והפעם ניסיתי להתקין מערכת הפעלה שונה, Windows 7 64bit Home Premium הייתה הקודמת ועכשיו אני על Windows 7 Ultimate. מה אפשר לעשות בנדון? זה קרה למיש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shadtal,

שלום חברים אני מנסה לחבר שני כונני מערכת (שניהם NVMe - M2 ולמעשה זהים, evo 970) בתצורה קצת לא שגרתית: כונן אחד מחובר על הלוח אם, וכונן מחובר עם NVMe m2 pci adapter המטרה היא שיהיו שני כוננים מערכת נפרדים, וכאשר אני רוצה לקחת את המשני שבהם איתי, אני שולף את הadapter והמחשב יעשה בוט מהכונן שיושב על הלוח אם. זה אמור לעבוד, אך ברגע שאני מחבר את המתאם ונכנס לWINDOWS - בוט מהכונן הראשי, כלומר זה שלא על המתאם. WINDOWS קורס ומופעל מחדש מיד עם הכניסה לWINDOWS. בוט מהכונן המשני בכלל לא מצליח, במקום להכנס למערכת הפעלה שהתקנתי שם, הוא פותח מסך כחול עם BOOT SELECTOR ושתי האפשרויות שם מובילות בחזרה לבוט מהכונן שיושב על לוח האם. מה בדיוק …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אליה אלבז,

אני מנסה להפעיל את ההתקנה של הנט סטיק וזה מציג לי הודעה : האם ברצונך לאפשר לאפליקציה זו לבצע שינויים במחשב שלך אני לוחץ כן וזה לא עושה כלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by רותי שבת,

קניתי כרטיס מסך 2070 ולא מצליחה לחבר אותו לספק כח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם! אשמח לדעת מיועצי הBSOD מהי השגיאה בקריסות מערכת שלי. אני מצרף לכאן את התוכן DMP: תודה לכולם! 1. Machine Name: Kernel base = 0xfffff802`dc412000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`dc7cf2f0 Debug session time: Mon May 28 10:44:05.230 2018 (UTC - 4:00) System Uptime: 0 days 0:00:02.341 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * **************************************************…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.