עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by newz,

השבוע קניתי מסך "17 MAG דגם 786PF שטוח לחלוטין חדש חדש פתחתי את הקופסא והרכבתי אותו בדיוק כמו שצריך וחיברתי אותו טוב למחשב ולחשמל ומיד הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שמנורת המסך עולה אט אט כלומר עד שהיא מתחממת וזה לוקח בערך דקה או שתיים. חשבתי שאולי זה רק בהפעלה הראשונה אך התברר לי שגם בפעם השניה והשלישית ואפילו עכשיו המסך מתחמם אט אט עד אשר מתחילים לראות משהו. כמובן התקשרתי מיד לחנות שממנה רכשתי את זה והוא אמר שזה נורמלי ושזה יעבור עם הזמן. ברשותי גם מסך ישן יותר של מאג בעל מסך טריניטרון "17 והוא לא עושה ולא עשה שום דבר כזה... מה אתם אומרים? אם למישהו יש את המסך הזה... זה בסדר ככה וזה יעבור? יש איזה דפאק במסך וצריך להחליף אותו? או האם יש צורך לעשות משהו שבטעןץ פיספסתי? בבקש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Teknik,

שלום לכולם, היום באמצע משחק המחשב ביצע ריסטרט בפתאומיות. אני חושד בספק. ולפי מה שהבנתי אחרי גיגול קצר לגבי המתחים, ראיתי שטווח חריגה המתחים החיוביים פלוס מינוס 5% ופלוס מינוס 10% למתחים שלילים(תקנו אותי אם אני טועה) ולפי מה שמתואר בתוכנה החריגה גדולה יותר בכולם למעשה. אני מבין שהתוכנה יכולה להציג נתונים לא נכונים\מדוייקים. מה דעתכם ? שבוע הבא יהיה לי אופציה לבדוק עם psu tester ,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה אחת לכמה זמן, ללא כל התראה מוקדמת, לרוב בעת שימוש ולא במצב המתנה. אני חושד שהבעיה היא בקירור (Thermaltake V1) של המעבד(Q6600). לא מזמן שמתי לב שאחד הפינים שלו שבורים, וייתכן שהוא אינו נצמד כמו שצריך למעבד ומכאן נובעת הבעיה. מצורף פרינט סקרין מEVEREST, הטמפרטורות נראות ממש מוזרות. אשמח לקבל עזרה, מה ניתן לעשות ואם צריך קירור חדש, אשמח לקבל המלצה לאחד טוב. תודה רבה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by speed42,

שלום לכולם, מצורף קובץ hwmonitor. לאחרונה המחשב די מרעיש מהמאווררים, וזה המצב שלו במנוחה. ניקיתי אותו מאבק ועדיין אותם תוצאות. לא קיים מאוורר במחשב (הוא די מזמן הפסיק לעבוד והמחשב משמש רק לעבודה משרדית) פרט לזה של הכרטיס מסך וזה של המעבד. האם הטמפרטורות גבוהות מדי למצב מנוחה? מה כדאי לעשות לדעתכם? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by יוריאלין,

שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?

6. אהלן, הותקפתי!!!! אחי פתח EMAIL שכנראה (ואני מסייג את הדברים ) מכיל בתוכו את הווירוס KLEZ ,נראה לי כי זה פחות או יותר תואם להסברים באתר של NORTON ו MCAFFE אז ככה: הווירוס מעלים את ה HD מה BIOS כך שאחרי RESET הביוס לא מזהה את ה HD ומדי פעם גם את ה CD (פשוט כותב NONE וממשיך) אחרי שסידרתי את הבעיה בביוס עלי ידי מחיקת ESCD והעלאת DEFAULT ובעיקר הרבה RESET נתקלתי בבעיה השניה הוונידוס נתקע. לאחר ברורים גיליתי שהוא נתקע בשלב העלאת ה MCAFFE , סממן של הווירוס לפי ההסברים הבעיה שהאנטי וירוס על דיסקט לא מזהה אותו כי הוא לא מעודכן, לכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האנטי-וירוס בHD ופתאום נתקלתי בהודעה בהלעאת הווינדוס מחדש שכנראה יש BAD SECTOR ועלי להריץ SCANDISK מלא. לאחר ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז, חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה.. הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס.. הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום, לפני כשבועיים, התחילה לי במחשב בעיה של מסך כחול בעת הפעלת המחשב, ז"א שכשהמחשב טוען ויש את הסמל של הוינדוס שטוען אז מיד אחריו יש מסך כחול וזה סופר משהו ועושה ריסטרט. אחרי הריסטרט היה תיקון כזה של הוינדוס והוא עלה וככה זה קרה מס' פעמים. אחרי כמה פעמים היה את המסך הכחול והתיקון של הוינדוס לא הצליח (גם לו היה מסך כחול) ואז פירמטתי את המחשב. תמונה של השגיאה: http://img168.imageshack.us/img168/7358/128414064792.jpg השתמשתי בו יומיים ועכשיו שוב פעם זה קרה. השאלה שלי היא מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yaniv76,

היי. יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם הFPS שלי. אז היום חבר נתן לי לשחק מהסטים שלו במשחק החדש call of duty black ops 2.וגיליתי שהFPS שם ממש בלתי נסבל. אז בערך רוב הזמן זה 90 אבל לא יציב ועם הרבה נפילות..וכל נפילה מרגישים שהמשחק לא זורם חלק כמו cod4 לדוגמא. המפרט שלי : gtx 560ti(דריבר מעודכן) q6600 4 g ram אל תגידו לי לנסות להוריד הגדרות ורזולוציה כי ניסיתי וזה לא עוזר ל FPS בגלל שיש לי כרטיס מצויין .. אבל בכל מקרה אני משחק על נמוך וזה עדיין בלתי נסבל. ניסתי להשתמש ב CCLEANER ו smartdefragment וזה לא עזר. HELP PLEASE ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://img145.imageshack.us/img145/5773/63607343cz2.jpg חברה איך אני משנה את הזה ל80 הירטס? ד.א מדובר במחשב הנייד החדש שלי גDELL 1500 תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Maxblat2,

אז ככה ה-Windows שלי כל הזמן קופא ואחרי כמה שניות חוזר לפעולה רגילה וככה כל הזמן ניסיתי מיליון ואחד דברים עדכנתי את הדרייברים,Windows update,CMD scannow,בדקתי שאין בעיה כשאני נמצא במצב בטוח ועדין הבעיה קיימת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Loui1410,

כשאני משחק במשחקים, אחר כמה זמן, המחשב מתחיל לצפצף כתוצאה מהתחממות. לדוגמא, כשאני ב- Need For Speed Underground 2, המחשב מגיע ל-75 מעלות... וכשאני בווינדוס ולא משחק במשחקים המחשב מגיע לטמפרטורה 55 משהו כזה (לפעמים יותר ולפעמים פחות)... המערכת שלי היא: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Winchester לוח-אם: Abit AN8 nForce4 כרטיס מסך: Gainward Geforce 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E זכרון: Kingston 1GB (512x2) DDR 400Mhz CL3 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM SATA עד איזה טמפרטורה צריך המחשב להגיע כשאני במשחקים כמו NFS Underground 2? ועד איזה טמפרטורה כשאני בווינדוס? נכנסתי ל- Abit EQ (תוכנה שבאה עם מעבדי Abit) ושם ראיתי שהמאווררים SYS ו- AUX 1 מסומנים באדום, אז אני לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chichy,

רציתי לדעת אם יש דרך לאלץ את המודם לסגור את הפורט? אם מישהו יודע זה יכול לעזור לי מאוד בגלל שהרבה פעמים אחרי שאני חוזר מסטנד ביי הוא אומר שהפורט פתוח ולא מצליח להתחיל חיוג.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני מנסה לעזור לחבר. כאשר המחשב שלו עולה מייד עם האתחול (לפני הופעת Windows) מופיעה ההודעה Disk Read Erro, press ctrl+alt+delete to restart computer. הרעיון הכמעט טרויואלי אומר שמהו בדיסק לא תקין. מדובר בדיסק של Western Digital 200Gb מסדרת ה-JB (עם ה-cache המוגדל). מערכת הפעלה - Windows XP Prof. הורדתי והפעלתי את תוכנת הדיאגנוסטיקה של WD ולאחר בדיקה מקיפה, לא נמצאה אף שגיאה. בדקתי גם עם chkdsk אך גם כאן שום שגיאה לא הופיעה. ניסיתי עם תוכנות אחרות לגשת לדיסק, כאשר אני מאתחל מ-CD או דיסקט ובמקרה זה אין כל בעיה לגשת לדיסק ולקרוא ממנו כל חומר. כבר מחקתי מחיצות, פרמטתי, התקנתי הכל מחדש והתקלה חזרה. נקודה רלוונטית. חבר שלי אמר לי שהתקלה חזרה כאשר הוא ניסה לעדכן את האנטי וירוס ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב המדובר הוא מחשב שני, המפרט: Intel pentium D 2.8 Asus P5LD2 קיט זיכרון של סמסונג DDR2 512X2 שנקנה עם המחשב בזמנו, ועוד קיט עם אותם נתונים חדש יותר. המחשב רץ בסדר גמור בהרכב הנ"ל כמעט שנה. בוקר אחד אני קמה והמחשב בפאניקה - מלא מלא הודעות שגיאה לא מובנות של DLLים חסרים, הבהובים של מסכים כחולים ומיד לופים של restart. אין לי מושג קלוש מה בדיוק עבר עליו בלילה, אני רק יודעת שבערב היה סבבה, בבוקר קטסטרופה. בקיצור, מפאת חוסר סבלנות וזה שלא הצלחתי לגרום לו להתנהג כמו בן-אדם אחרי איזה חצי שעה, נשברתי ופירמטתי אותו. אחרי הפירמוט המצב נראה בסדר למשך השעה הראשונה, כמובן שנעלמו כל הודעות השגיאה המוזרות, ואז הופ! שוב הבהוב של מסך כחול ואתחול. התחלתי לחשוד בזכרונות הישנים, והוצאתי א…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gabig12,

שלום יש לי מסכים כחלים כבר תקופה די ארוכה מעזרתי במדריך של המסכים הכחולים עם התוכנה WinDbg אבל אחרי קריסה של המערכת הוא לא מוכן להראות ממה הבעיה: כשאני פותח את הקבצים של ה minidump עם התוכנה הוא כותב לי CommandLine: "C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar" Cannot execute '"C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar"', Win32 error 193 " %1 אינו חוקי ביישום Win32 ." וכבר הרבה פעמים היו לי מסכים כחולים ובדרך כלל רק כשאני משחק במשחקים אבל השגיאות הם שונות כשמופיע מסך כחול איך אני פותר את הבעיות של המסכים הכחולים זה משגע אותי בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנהרס וקיים במחשב שקניתי לפני 10 חודשים, הוא עדיין באחריות. כשהלכתי לחנות אמרו לי שיתקנו אותו ולא יחליפו בחדש. השאלה שלי היא האם זה נהוג? או שנהוג להחליף לחדש. עם כל הכבוד אין שום סיבה שכרטיס מסך ייהרס אחרי 10 חודשים ואם כן לדעתי אני אמור לקבל אחד חדש לא לתקן את הפגום. או שאני טועה? תודה מראש לכולכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DrDevil29,

שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה... בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור.. ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן הבעיות העיקריות הם: -התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים) -בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון) הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Treyfex,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב שלי... בעיה די גדולה שאין לי מושג איך לסדר. אתחיל בכך שאספר מה קרה: קפא לי המחשב למשך כמה דקות אז כיביתי והפעלתי אותו... וכאן הבעיה, הוא נדלק, אך המסך היה שחור... כדי לתקן זאת הוצאתי את ספק החשמל שלו וכבל האינטרנט... אחרי ההדלקה שלו חיכיתי קצת ואז חיברתי את האינטרנט... מאותו רגע המחשב הפסיק לקלוט את האינטרנט, והאפליקציות לא נפתחות במחשב שלי. אם אני מוציא את כבל האינטרנט ומפעיל מחדש אז הכל עובד במחשב חוץ מזה שהוא לא קולט רשתות אינטרנט אחרות, זאת אומרת, כששיתפתי אינטרנט מהטלפון, המחשב פשוט לא קלט את הרשת... האם מישהו יוכל לעזור לי? כל החומר עבודה שלי נמצא על המחשב ומבוסס על חיבור אינטרנט. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רכשתי אתמול זוג כרטיסים 280X, לפני כן היה לי זוג GTX560 TI. עם הכרטיסים הקודמים הייתי רגיל שאם אני נכנס למשחק התמונה מוצגת על שני המסכים שמחוברים (מסך מחשב בDVI ומסך טלויזיה בHDMI).. מאתמול איך שאני נכנס למשחקים המסך מחשב "נכנס לישון" והתמונה מוצגת רק במסך הטלויזיה.. יש דרך כלשהי להציג את התמונה במשחקים בשני המסכים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, בשבוע האחרון החלה להופיע לי ההודעה "התקן USB לא זוהה", בבלון בתחתית המסך. הייתי מבין את זה אם הייתי מנסה לחבר משהו, אך לא חיברתי או שיניתי שום דבר ל/במחשב. כשאני מחבר את הUSB שלי אין שום בעיות, דרך אגב. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Supra Man,

שלום, יש לי בעיה במחשב שמעצבנת אותי כבר המון זמן. היה לי כרטיס קול מזמן שיום אחד התחיל לעשות בעיה כזו: כל פעם שהמחשב רצה לעשות צפצוף הכי מסכן, הוא פשוט היה עוצר את המחשב עד שהצליח לעשות אותו חשבתי שהבעיה שם, והחלפתי אותו, עכשיו יש לי כרטיס באיזה 300 שקל. והבעיה עדיין קיימת!! כל צפצוף של ווינדוס, המחשב פשוט עוצר לכמה שניות, עושה את הצפצוף, וממשיך לעבוד וזה פשוט הגיע למצב שזה בלתי נסבל!! מישהו יודע להגיד לי מאיפה נובעת הבעיה??? תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים