תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים:) יש לי כמה שאלות תאורטיות שמעניינות אותי ואשמח לקבל תשובות: לפני כשבוע ניסיתי לעדכן תוכנה [Bluestacks שמדמה מערכת אנדרואיד על המחשב. זה המקום היחיד שבו אני משתמש בוואטסאפ או כל סוג אחר של אפליקציות (אין לי סמארטפון)]...יש רגעים בחיים שפשוט חולפים לנגד עיניך ואין לך מושג איך ולמה נתת לכל זה לקרות - לא גיביתי את התוכנה לפני ואף לא גיביתי את הוואטסאפ. מפה לשם, כמובן שדווקא ברגע שכזה העדכון לא מצליח, התוכנה סוג של נמחקת וכל האפליקציות איתה. יום למחורת נזכרתי שאולי יש באפשרותי לשחזר את המערכת וראיתי שאכן יש נקודת שחזור לבערך 5 ימים לפני המקרה. מפה לשם לא יכולתי להתעסק בזה, הימים חלפו ואיתם הנקודת שחזור. ועכשיו לחלק של השאלות: האם תוכנה כמו EaseUS Data Rec…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום קניתי זכרון חדש 2x2gb. התקנתי אותו על המחשב, המחשב עושה boot ומראה על 3.4 גיגה זכרון, אין ציפצופים או משהו ברגע שהמחשב מגיע לטעינה של windows xp הוא נתקע או עושה restart מישהו נתקל בבעיה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידיעת כולם נועה מחשבים לא מכירים באחריות שלהם אם קנית ממישהו חומרה יד שניה והיא התקלקלה אצלך בתקופת האחריות. אם אתה לא מוצא את המוכר (מה שקרה לי) אכלתה אותה. אצלם רק הקונה המקורי יכול לממש את האחריות. באתר הבית שלהם זה לא כתוב אבל לטענתם זה ברור מאליו (אף יבואן רכב לא היה מרשה לעצמו להגיד כזה דבר אבל לטענתם ציוד מחשב זה לא מכונית שמוכרים יד שניה). הזהרו!!!!!!!!!!!!!! מי שהיו לו בעיות דומות איתם מוזמן להגיב, אולי חברי הפורום יזהרו גם בקנית חומרה חדשה מהם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות. וגם לא הכי במתכוון ..את המעבד לאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות... אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד.... אנא עזרה רעיונות מה לעשות........
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו המחשב היה ממול הרגליים שלי בפינה של החדר, אתמול שמתי אותו על השידה עם יותר מקום וגם ניקיתי אותו (גושי אבק ענקיים בכמויות), דווקא חשבתי שהכל יהיה בסדר אבל הוא נהיה ממש איטי אחרי זה.. עד שהאינטרנט נפתח ויותר מזה: הריבועים הכחולים שעושים על המסך? ברגע שהריבוע קצת גדול נגיד חצי מסך הוא מתחיל לקרטע וזז לאט ואני לא מסמן כלום חח פשוט כלום נטו ריבועים במסך וזה לא קרה אף פעם אלא אם כן סימנתי את כל הפריטים בשולחן. אני חייב לציין שגם עכשיו זה קורה כשאני כותב (כנראה כשיש הרבה מילים) זה בדיליי ונתקע מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד הרגע שאני רואה אותו. יכול להיות שזה גם בגלל שהתקנתי עוד מערכת הפעלה? התקנתי 64 ביט ולא מחקתי את המערכת הזאת? כאילו יש לי עכשיו שתי מערכות שא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, גוגל כרום שומר לי את הסיסמא של ה- gmail כך שרק צריך להקיש כניסה וזהו, אני מעוניין לבטל את שמירת הסיסמא ולהקיש אותה כל פעם מחדש כדי שלא כל מי שירצה יוכל להיכנס לתיבת המייל שלי, כיצד אני מבצע את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה במחשב של ההורים שלי שלוקח מלא זמן לעשות ריסטרט, ואז המחשב מצפצף איזה פעמיים-שלוש, מתחיל לעלות, אבל באמצע העליה של windows 7, הוא נתקע, המסך נכבה, ולא קורה כלום (המתנתי 15 דקות). בפעמים אחרות הוא כן מצליח לעלות, אבל לא ברור לי מתי כן ומתי לא, ובכל מקרה התהליך ארוך מאוד (מספר דקות). א. האם יש למישהו רעיון מה לבדוק ומה לנסות? כבר התקנתי מחדש את המערכת הפעלה, גם התהליך הזה היה מאוד איטי ולא עזר. ב. יש מעבדה מומלצת באזור נתניה שיש שם איש מקצוע איכותי? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך: GeForce 8600GT 256MB מסך: Samsung LED Full HD 21.5" לוח אם: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_SE/ כשאני מדליק תמחשב פשוט יש רקע שחור וכתוב למעלה בצד שמאל דיגיטל ואז אנלוג ואז דיגיטל ואז אנלוג... ככה כמה פעמים, ואז גם זה מפסיק ויש רק שחור. (המסך עצמו עובד, כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד.) כשמנתקים את המסך מכרטיס המסך (הכבל הוא DVI DVI), אז פתאום כתוב Check for signal, ככה שאפשר להסיק שזה סימן לחיים של כרטיס המסך. כשכרטיס המסך מחובר ללוח האם והמחשב דולק, המאוורר של כרטיס המסך עובד. ניקיתי כבר את המגעים של כרטיס המסך ואת הסלוט (PCI Express) עם אוויר דחוס וספריי מגעים, לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי חבר עם המון ריסטים של מסכים כחולים, אמרתי לו שישלח לי את הקבצי MINI DUMP שאני אוכל לפענח אותם עם הWINDBG. ככל הנראה התוכנה מתאימה לקבצי MINI DUMP של XP ולא מצליחה לפענח את הקבצים של WINDOWS7. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שמעצם החיבור לחשמל מתחילים להשמיע זימזום מעצבן , אפילו כשהם כבויים. אלו רמקולים ממש זולים כך שלא אכפת לי לפתוח אותם ולנסות את מזלי בתיקון. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי בעייה חדשה והפעם במשחקים. הבעייה היא שכל 4-5 דקות בערך, ממש בערך, המשחק קופא לי ל2-3 שניות ואז ממשיך. אני חייב לציין שיש לי ddr-ram 512, לא קיבלתי שום הודעת שגיאה כלשהי, ואין לי תוכנות זבל שרצות במקביל. אבקש את עזרתכם!!! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מדבר במירק לא עושה שום דבר מוזר.... ופתאום המסך שלי מתחרפן ומתחיל להבהב בצבע סגול שקוף.....זה מפסיק לשניה ואז חוזר...אחרי חמש דקות זה שוב התחרפן ואז חזר לעצמו....אין לי מושג מה זה....עשיתי degauss אבל זה לא נירא לי שזה עזר....אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל אין לי שום כלי מתכת ליד המסך חוץ מהרמולים שלי.....אז לא נירא לי שזה נגמר מאיזה דבר מתכתי אגב המסך הוא: ctx 17 ואני מתקשה לזכור את הדגם :'( וכרטיס המסך R9700p וזה מספיק לא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא מחשב שני, המפרט: Intel pentium D 2.8 Asus P5LD2 קיט זיכרון של סמסונג DDR2 512X2 שנקנה עם המחשב בזמנו, ועוד קיט עם אותם נתונים חדש יותר. המחשב רץ בסדר גמור בהרכב הנ"ל כמעט שנה. בוקר אחד אני קמה והמחשב בפאניקה - מלא מלא הודעות שגיאה לא מובנות של DLLים חסרים, הבהובים של מסכים כחולים ומיד לופים של restart. אין לי מושג קלוש מה בדיוק עבר עליו בלילה, אני רק יודעת שבערב היה סבבה, בבוקר קטסטרופה. בקיצור, מפאת חוסר סבלנות וזה שלא הצלחתי לגרום לו להתנהג כמו בן-אדם אחרי איזה חצי שעה, נשברתי ופירמטתי אותו. אחרי הפירמוט המצב נראה בסדר למשך השעה הראשונה, כמובן שנעלמו כל הודעות השגיאה המוזרות, ואז הופ! שוב הבהוב של מסך כחול ואתחול. התחלתי לחשוד בזכרונות הישנים, והוצאתי א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני להעביר נתונים בין 2 מחשבים ניידים שלא באופן של הקמת רשת ביניהם. האם יש כבל מתאים שפותר את העניין? או איזושהי תוכנה שגורמת לכבל USB לפתור את הבעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום העכבר זז יש סימן העגול שמסתובב . לא ניתן לעבור בין אתרי האינטרנט בזמן התקינה המסך מתחלף לכחול לאחר מכן שחור משתחרר אחרי הרבה זמן או שאני מבצע הפעלה מחדש נבדקו זיכרונות/ וירוסים / תוכנות ריגול מערכת הפעלה 10 תודה זה קורא בזמנים משתנים .לפעמים לאחר שעות ללא שימוש במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נייד לנובו דגם 130-15 פשוט לקראת סוף הבטריה נכבה וכשהטענתי לא נדלק רק לאחר זמן ואח"כ עבד רגיל ופתאום לא נדלק אשמח לדעת מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר מה אני מפסיד אם אני בוחר להתקין מעבד 8600K על לוח מבוסס צ'יפסט H310?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במערכת לינוקס המקורית יש SSD מסוג M2 בגודל 1TB עליתי עם LIVE CD על USB, ויצרתי קובץ IMG של הדיסק באמצעות DCFLDD העברתי את קובץ ה IMG למערכת אחרת ושחזרתי אל דיסק SSD חיצוני בגודל זהה. (1TB) השחזור סיים בהצלחה ובדקתי שתוכן הדיסק תקין וניתן לגשת לתיקיות. כאשר ניסיתי לעשות BOOT מהדיסק המשוכפל, התקבלה ההודעה הבאה: You are in emergency mode. After logging in, type "journalctl -xb" to view system logs, "systemctl reboot" to reboot מה פשר ההודעה הזאת ואיך אני ממשיך מכאן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-