תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי לא מזהה את הרמקולים/אוזניות שאני מחבר אליו במקום זאת,הוא מזהה התקן אחר http://img824.imageshack.us/f/76124650.png/ עזרה בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי בעיות עם המחשב (מזמן) וניסיתי לעשות כמה דברים בביוס ובסוף הרסתי הכל. אחרי זה עשיתי שזה יכניס להכל הגדרות ברירת מחדל ולא עלה לי הוינדוס... הלכתי לחבר פירמטנו את ההארד דיסק שלי הכל עבד אצלו יפה...הגעתי לבית שלי בחזרה חיברתי ושוב הוא לא עולה... הוא נתקע בשלב שהוא אומר ככה: verifying dmi pool data boot from cd : boot from cd : תקוע!..מה עושים.? כמעט שכחתי..לפני זה הוא רשם לי הכנס דיסק מערכת ולחץ enter!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 תקלות שיש לי כבר כמה חודשים טובים. היה לי לפני כמה חודשים סוג של הפסקת חשמל ומאז לא עובדים כמה דברים: 1.מאותו רגע הכרטיס מסך לא עבד ( לקחתי לבדיקה הוא נשרף אמרו יכול להיות בגלל שהמאוורים יפסיקו לעבוד בגלל כל האבק שהצטבר שם ) . 2. חלק מיציאות ה usb הפסיקו לעבוד וגם הכרטיס רשת הפסיק לעבוד. 3. המחשב כשאני עושה לו כיבוי הוא מכבה את הוינדווס אבל במארז חלק מהדברים כמו מאוורר ממשיכים לעבוד ורק כיבוי מכפתור כיבוי המחשב פותר את הבעיה. 4. שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . לקחתי לבדיקה באמת לא עבדו החלקים הללו חשבתי אולי בעיה בדרייברים אבל אחרי התקנת הדרייברים עדיין אותה בעיה. התקנתי וינדווס מחדש כולל כל הדרייברים המעודכנים עדיין הדברים שאמרתי לא עבדו. אודה לעזרת…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. לא בטוח שזו בעיית חומרה, אני עדיין מנסה לאתר את התקלה. אולי מישהו ממכם נתקל בזה בעבר. התופעה היא, שבזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר. המחשב ממשיך לעבוד, כלומר אני יכול להמשיך להקליד פקודות ולהזיז את העכבר וכדו' אבל המסך שחור לחלוטין למספר שניות. המסך לא נכבה והמחשב לא מבצע פעולות מיוחדות. האם מישהו נתקל בתופעה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי HD של 3TB, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה רק 2TB ומראה לי עוד 780GB, שאני לא יכול לעשות איתם כלום ... כלומר, כשאני הולך ל MANAGE (לחצן ימני כל המחשב שלי), אני רואה שם אתץ ההארד דיסק מחולק ל 2, ל 2TB הוא נתן לי לעשות פורמט ולחלק השני שהוא 750GB הוא מראה לי אותו אבל לא נותן לי לעשות איתו כלום, כאילו הוא לא שמיש. מה אני עושה ??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2 משרדי החל לסרב לעבוד. לפי שמונת הצפצופים הקצרים שנשמעים מדובר ב-Display memory read/write error לפי הטבלה הזו: http://bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm. לוח האם המדובר הוא M747: http://www.elitegroup.de/talentunion/files/katalog/m747.html אם תסתכלו בתמונה אפשר לראות בצד ימין סלוט אפור. אני מניח שזהו ה-Display memory ואני מקווה שהחלפה שלו תסדר את המצב. מכיוון שבבירור זה לא יהיה קל להשגה רציתי רק לשאול אם נראה לכם שזה אכן הכיוון או שיש צורך להחליף את כל לוח האם? חיבור של כרטיס מסך תקין ללוח כתחליף לכרטיס המובנה לא שינה דבר. ד"א, נראה שהנזק נגרם כתוצאה מחיבור של דיסק פגום למערכת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני משחק במשחק הנוסטלגי WORMS עכשיו אני מתחיל לשחק והכל בסדר אבל לאחר דקה, חצי דקה זמן משתנה כל המסך נהייה לי בצבעים מוזרים כאלה ולא נח לשחק ככה! יש לי מחשב נייד עם כרטיס GeForce 8400GS יש לציין שאין לי בעייה עם יישומים אחרים זה ספציפית למשחק הזה כי הוא כנראה יישן! יש דרך לפתרון?? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , פרמטתי לחבר שלי את המחשב לפני כמה ימים, אבל כנראה הדיסק שהוא השיג היה פגום והמחשב לא הצליח להתקין סיפרייה בשם DRIVERS.CAB שמן הסתם הכילה דרייברים.. הכל עבד טוב וחשבתי שלא יהיו בעיות, אבל כשניתקנו את העכבר והמקלדת.. וחיברנו שוב, ראינו שזה לא עובד פשוט.. הPS2 והUSB לא עובדים.. המחשבה הראשונה שעולה לי בראש זה שבספרייה שהוא לא הצליח להתקין היו דרייברים של PS2 וUSB.. עכשיו אני צריך להתקין ווינדוס שוב.. השאלה איך אני עושה את זה בלי מקלדת ועכבר.. אמרו לי שבביוס ולפני שהווינדוס עולה , המקלדת תעבוד.. אבל עוד לא בדקתי, זה נכון? :] ואם יש דרך אחרת או שזה בכלל לא קשור לסיפרייה של הDRIVERS - אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למחשב שציינתי למעלה נכנסתי לאתר של acer יש שם דרייברים הורדתי אחד אחרי השני התקנתי ועדיין המחשב לא חזר להיות כמו לפני הפורמט נאבד לי הדיסק של הדרייברים הוא עושה לי בעיות בטאץ פד (אי אפשר לגעת בו ב 2 אצבעות) המחשב הזה זה 3D ואין לי את התוכנה שמריצה 3D אם למשהו יש אותו מחשב יש לו את הדיסק ויכל להעתיק את הדיסק ולעלות לי לאינטרנט אני מאוד מאוד ישמח אני כבר מיואש הורדתי כ"כ הרבה דרייברים וכלום לא עזר לי תודה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות...כמעט על גבול הנואש. לפני כחודש המחשב התחיל לא לזהות כל מיני דברים שאני מכניס לUSB כגון,MP3 ,פלאפון וDOKים למיניהם. בשבוע האחרון החלטתי לעשות לזה סוף,רציתי להיפתר מהבעיה הזו כדי שאוכל להשתמש בUSB כמו שצריך. קראתי באינטרנט המון דברים,עד שנתקלתי באחד שאמר כי כדאי להסיר את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים->בקרי אפיק אוניברסלי. הסרתי את הכול ואז היה רשום להפעיל איזה 2 קבצי INF ועוד קובץ VBS. ולעשות ריסט וחיבורי הUSB יאתחלו את עצמם עשיתי כפי שרשום ולהפתעתי שום חיבור USB לא עבד.... כולל המקלדת והעכבר האלחוטיים שהיו היחידים שעבדו.... מאתמול כשזה קרה אני כבר לא יודע מה לעשות....אובד עצות....שום דבר לא עוזר הפעלתי סריקות לוירוסים על המחשב ואין כלום..... וע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP G60 243CL נייד הכל תקין רק המסך חשוך לגמרי כאילו הורידו את הבהירות עד הסוף והבעיה היא לא בהגדרות לאחר מאמצים רבים המחשב פורק לגורמים הוצאתי כרטיס שהוא יושב מתחת למסך ממש מן כרטיס ארוך וצר בצורה של מקל ארטיק INVERTER BOARD כך קוראים לזה הבנתי שזה ממיר זרם או משהו כזה יש למישהו מושג איפה אני משיג את החלק הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה קיבל מכה קלה ולאחריה החליט לא להדלק יותר. נורית החיווי על הלוח אם דולקת, החלפתי ספק ושום דבר לא קורה. לפעמים יש סיבוב של עשירית שניה של המאווררים ולאחר מכן הם לא זזים יותר. מעבר לזה כלום לא קורה, אין ציפצוף גם מהרמקול. השאלה שלי היא האם דבר כזה יכול להיגרם מזיכרונות תקולים? או סלוט תקול? ואם לא (כנראה שלא) אז רוב הסיכויים שהתקלה היא הלוח אם? תודה, אלי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.addictivetips.com/windows-tips/clear-past-notification-icons-in-windows-7/ יש לי סמלים של תכנות שהוסרו הבעיה שצריך להתעסק פה ים ערכי הרג'סטרי זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני לא מצליח למצוא שידרוג לביוס אבקש ממכם אם תוכל למצוא עבורי שידרוג לביוס שלי מאחר וקניתי כונן קשיח 40 ג'יגה והביוס שלי פשוט מסרב לזהות אותו אמרו לי כי שדרוג הביוס יסדר לי את הבעיה המחשב שלי הוא: פנטיום 3 450MHz 320 זיכרון כמו כן אני מצרף לכם פרטים נוספים לוח : M6TBA Processor: GenuineIntel Femaly 6 Model 7 449MHz Stepping 3 Math Support:Present BIOS: Award Modular BIOS v4.51PG 02/23/99 Bus Type:PCI,ISA,USB Port: 1 Parallel 3 Serial Bios ID: 2A69KBOCC Bios Date: 23/02/99 Bios Type:Award Modular BIOS v4.51PG Chipset: Intel440BX/ZX Rev 3 המון תודות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד... זה התחיל לקרות בזמן האחרון... יש סיבה לכך ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישתמשתי בתוכנה sfn ו עסיתי disable ל cd ו ATA ו כשה עסיתי על ה ATA ניתקה לי המחשב אסיתי ריסטרת ונעלם לי הקול עזרה בבקשה :'( עים אני יעשה פורמת יעזור ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד לא נדלק. הוצאתי ממנו את החלק שאליו נכנס המטען. מנסה להחליף אותו באחד חדש בתקווה שידלק. רוצים עליו בחנויות מחשבים 200 ש"ח. מאמין שב eBay אפשרי למצוא בהרבה פחות. על פי איזה שם אצטרך לחפש? זה מחשב נייד של לנובו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם! ברשותי לוח אם של EVGA את הדגם ניתן לראות בצד. ללוח קיימות 4 חיבורי SATA שתיים היו תפוסות עם HD אחת עם צורב ,לאחר הוספת HD נוסף גיליתי משהו מוזר ה HD לא נראה ב BIOS וכמובן גם לא ב WIN אז עשיתי הצלבה עם החיבור של הצורב והHD מזוהה ופועל כמו שצריך אבל הצורב לא מזוהה בBIOS אבל איך שהוא הוא עובד בWIN ללא שום בעיה. זה לא היה מפריעה לי ,אבל לא ניתן לעלות שום דיסק BOOTABLE לפני הWIN כי הצורב לא מזוהה בBIOS. האם יש מה לעשות או שאין מנוס מלקנות כרטיס הרחבה PCI TO SATA? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GFORCE 8800 320MB XFX וכול המשחקים שלי רצים קקה!!! אבל ממש קקה!!! HL על ההגדרות הכי נמוכות ו800*600 נשאר על ממוצע של 14 FPS אז שאלתי פה שאלה למה בלה בלה בלה הכרטיס שלי כזה גרוע ואמרו לי תנסה להתקין מחדש ווידוס או שזה הספק כוח... אמרתי נלך על האופציה הראשונה... אז השתמשתי בהזדמנות (לצערי) לקנות VISTA HOME PERMUIM (שזה ממש ממש גרוע לא ממליץ לאף אחד...!!!) ועדיין אחרי הפירמוט וההתקנה הכול עדיין רץ גרוע... (וכן ניסיתי את כול הדרייברים בעולם!!) אז פניתי ל XFX לשאול אותם אם הכרטיס מקולקל... והנה השיחה:" TICKET #:118596JAMESHi. Welcome to XFX-Live. How can I help? JAMEShiILANhi james i belive i was speaking to you a faw minutes ago ILANabout a …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוצאה מהפסקות חשמל התוכנה של הטלביזיה נעלמה ואיך אפשרות להפעילה למזלי אני באחריות וטכנאי ביצע אפגרייד המזכירה בקשה 250 שקל עבור טכנאי. בקשתי היא איכן ניתן להסיק את הקובץ לא יתכן שכל הפסקת חשמל תשבאת המחשב בטלביזיה והצרכנים ללא סיבה ינוטרלו למספר ימים וישלמו מכספם על מחדלי חברת החשמל בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?