עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hadarK,

היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by steveS3,

העלתי פה תמונה שהמעבד עובד על 750 MHZ העלתי פה גם תמונה של המפרט שלי משהו פה לא נראה לי הגיוני עזרה מישהו בבקשה?

4. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה ומעצבנת: לחיצה על כל מקש ממקשי האותיות והספרות שבמקלדת (אלחוטית של קומפק) מנמיכה את הווליום במערכת (ויסטה) וכמובן שזה מצב בלתי אפשרי. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול (SB 24 LIVE!) עם כל מה שמסביבו ללא שינוי. מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לעזור? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by user1552,

http://www.addictivetips.com/windows-tips/clear-past-notification-icons-in-windows-7/ יש לי סמלים של תכנות שהוסרו הבעיה שצריך להתעסק פה ים ערכי הרג'סטרי זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Component,

שלום. לפני כמה שבועות התקלקל הכרטיס מסך שלי (innovision geforce 2mx 200). מיד השאלתי מחבר שהמעבד שלו נשרף MSI geforce 4 Ti 4600, הכרטיס פעל חלק. שלשום קיבלתי כרטיס מסך חדש - leadtek geforce 2mx 400. התקנתי את הדרייברים שעל הדיסק ואת התוכנה winfox. מאז, בכל פעם שהמחשב עולה מופיע לי המסך הכחול הזה: an exeption OE has ocured at ...... VxD VMM (01)..... לעתים המחשב גם נתקע. אני משתמש ב win98. האם מדובר בבאג בתוכנה winfox או בדרייברים? בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by devilm,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by b007,

היות ואין כבר תמיכה לכרטיס מסך מסוג זה, האם יש דרייברים שפותרים בעיה זאת ויגרמו לי להעלות משחקים כמו HITMAN2 וGTA3?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי תופעה במחשב כאשר אני משחק במשחק DEALTA FORCE DOWN BLACK HAWK DOWN מתבצע לי מסך כחול יש שגיאה וריסט? רציתי בבקשה לקבל פיתרון ומתחנן לעזרה אני כבר למעלה משבועיים עם הבעייה המציקה ולא מוצא פיתרון אשמח לקבל עזרה מצוות המומחים כאן בפורום השגיאה היא: STOP 0x0000008e עשיתי בדיקה עם memtest לזכרונות (3 כרטיסים זהים של 512MB) ויצא הכל תקין. מישהו מומחה עשה הרצה לכרטיס מסך שלי HD3650 תחת מאמץ אמר הוא תקין לחלוטין. פרטים נוספים:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by afars,

שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שהמחשב עושה הרבה רעש ונהיה יותר איטי. שמתי לב שהPHYSICAL MEMORY שלי נמצא על 700 מגה בלי שהמחשב מריץ שום דבר,ישר אחרי ריסטרט. ניסיתי גם לפרמט פעמיים את המחשב ועדיין 700 מגה בשימוש כל הזמן. המחשב עצמו בן פחות משנה ו4 ג'יגה רם. למישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות? http://imageshack.us/f/34/probyr.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי חבריה אודה על התאמה מדויקת לרכישת הזיכרונות באמזון https://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=56741

13. Started by chichy,

רציתי לדעת אם יש דרך לאלץ את המודם לסגור את הפורט? אם מישהו יודע זה יכול לעזור לי מאוד בגלל שהרבה פעמים אחרי שאני חוזר מסטנד ביי הוא אומר שהפורט פתוח ולא מצליח להתחיל חיוג.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DudiD,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני (Maxtor One Touch) בנפח 500GB המחובר למחשב באופן קבוע. כשאני לא נכנס לספרייה הראשית של הדיסק החיצוני אז אין שום בעיה, אבל כשאני נכנס התהליך explorer.exe לפתע קופץ ל-99% והוא ממשיך להיות כך גם כשאני סוגר את כל התיקיות של המחשב. הדרך היחידה לצאת מהמצב הנ"ל הוא להרוג את התהליך explorer וליצור אותו מחדש. (לעיתים כשאני נכנס לתיקייה הראשית של הדיסק החיצוני אז explorer.exe עולה רק ל-49%, לא הצלחתי להבחין מה גורם להבדל בין הפעמים שהוא 99 לבין הפעמים שהוא 49). הדיסק החיצוני מחובר ישירות למחשב על ידי USB2. בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל ה-USB, אך החלפתו לא פתרה את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by FireStar,

שלום אנשים בשבוע האחרון שמתי לב לרעש די מוזר מהמחשב שלי, מן המהום כזה שהולך וחוזר לסרוגין. בהתחלה חשבתי שזה אחד המאווררים, אז פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה קורה שם. ניסיתי לראות אם יש איזה חוט שמפריע, משהו שמקצר אבל כלום. ניסיתי לנתק את כל המאווררים אבל גם זה לא עזר, כי לא מצאתי מהיכן מגיע מקור הרעש. ברגע שניתקתי אותם, הרעש המוזר הזה המשיך, ככה שזה שהם לא המקור. בכל אופן, אלה חמישה סמארט פאנים די חדשים, ככה שלא נראה לי שצריכה להיות להם איזה בעיה. בכל מקרה הבאתי שואב אבק, ועשיתי להם ולכל המארז ניקיון מבפנים, אבל גם זה לא השפיע. אז חברה, אני ממש משתגע, הרעש הזה קודח לי במוח יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by stige,

יש לי בעיה מוזרה. מה שחשוב לי בעיקר הוא לאבחן אם זו אכן בעיית חומרה כדי לדעת אם להעביר את המחשב למעבדה. המחשב שלי סה"כ טוב מאד ועבד חלק עד לפני כמה זמן. מבחינת חומרה יש לו 4 מעבדים, 4 ג'יגה זיכרון הרבה נפק דיסק פנוי ואחלה כרטיס מסך. בשלב כלשהו הוא פתאום התחיל להתקע מידיי פעם. מה שמוזר עוד יותר הוא שהתקיעות הן בדר"כ לא על כל המחשב אלא על איזה Process ספציפי. נניח אם הייתי רואה סרט הוא היה נתקע וכעבור כמה דקות הסרט היה ממשיך (אפילו כאילו הזמן התקדם כרגיל - כלומר הסרט קפץ קדימה לכאורה). אם הייתי בתיקייה או באינטרנט אז החלון פשוט נתקע וכולי. בדקתי וירוסים עם AVG לא היה. החלטתי לפרט את הדיסק (לפחות את ה System Partition ולהתקין את וינדוס 7 מחדש). שום דבר לא עזר. וגם מייד לאחר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mega1234,

המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בזמן האחרון המחשב נכבה באופן רנדומלי ופתאומי ללא שום שגיאה או בלו סקרין ואז נדלק חזרה אוטומתית. שללתי את האפשרות לבעיה בספק בשל העובדה המחשב לא נכבה במאמץ אלה באופו רנדומלי. הוא יכול להיכבות שהוא לא עושה כלום, שרק שומעים מוזיקה, או שמשחקים משחק. תודה ממש גדולה למגיבים!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כאשר אני מחר לכרטיס המובנה על הלוח הנל אוזניות הווליום נמוך מאד. אמרו לי פעם שזו בעיה ידועה בכרטיסם אונבורד. האם זה נכון? כדי לךי להשקיע 200 שח בכרטיס קול חדש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ralf7253,

חשבתי להתייעץ כאן לפני שאני פותח את הספק לראות אם יש קצרים או שמשהו נפוח. המחשב קורס בעיקר בזמן מאמץ וללא שום התרעה(אין BSOD ואין DUMP FILE), דבר מוזר נוסף הוא שניסיתי להריץ Sensor test דרך realtemp והמחשב קרס. אוסיף לציין שההארד דיסק התפגר לאחרונה( נתן אותותיו כבר הרבה זמן כך שאני לא בטוח שקשור),המערכת ההפעלה והמשחקים על הSSD. אשמח לרעיונות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nizan.n,

המחשב לא מזהה את תוכנת פלאש פלייר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oranhz,

יש לי מחשב שאני רוצה לחבר אותו גם למסך המחשב וגם למסך הטלוויזיה חיברתי את שניהם וכאשר רציתי להגדיר ששניהם יפעלו לחצתי על קליק ימני-מאפיינים-הגדרות, ולהפתעתי במקום לראות אופציה של שני מסכים קיבלתי אופציה של רק מסך אחד (מצורפת תמונה) מה אני אמורה לעשות בשביל להגדיר שני מסכים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. חבר'ה אני לא מצליח למצוא שידרוג לביוס אבקש ממכם אם תוכל למצוא עבורי שידרוג לביוס שלי מאחר וקניתי כונן קשיח 40 ג'יגה והביוס שלי פשוט מסרב לזהות אותו אמרו לי כי שדרוג הביוס יסדר לי את הבעיה המחשב שלי הוא: פנטיום 3 450MHz 320 זיכרון כמו כן אני מצרף לכם פרטים נוספים לוח : M6TBA Processor: GenuineIntel Femaly 6 Model 7 449MHz Stepping 3 Math Support:Present BIOS: Award Modular BIOS v4.51PG 02/23/99 Bus Type:PCI,ISA,USB Port: 1 Parallel 3 Serial Bios ID: 2A69KBOCC Bios Date: 23/02/99 Bios Type:Award Modular BIOS v4.51PG Chipset: Intel440BX/ZX Rev 3 המון תודות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by elabet,

אני מנסה לשחק "ספיידרמן 3" שלא נחשב משחק כבד במיוחד, אני משחק 10 דקות בערך ואז המשחק קופא, והמחשב עושה ריסט. אותו דבר קורה עם ניסיון רינדור קטעי וידאו שאני עורך ב-After Effects, זה מתחיל לרנדר כמה דקות ואז קופא ועושה ריסט. וכנ"ל גם עם הצמדת כתוביות ב-Virtual Dub. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: מעבד - intel dc e7200 @ 3.8gh לוח אם - gb p35 כ מסך - geforce 8800gt 512mb זיכרונות של מושקין 4 ג"ב WIN XP HOME EDITION SP2 תודה מראש~!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים