תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מחשב פנטיום 2 משרדי החל לסרב לעבוד. לפי שמונת הצפצופים הקצרים שנשמעים מדובר ב-Display memory read/write error לפי הטבלה הזו: http://bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm. לוח האם המדובר הוא M747: http://www.elitegroup.de/talentunion/files/katalog/m747.html אם תסתכלו בתמונה אפשר לראות בצד ימין סלוט אפור. אני מניח שזהו ה-Display memory ואני מקווה שהחלפה שלו תסדר את המצב. מכיוון שבבירור זה לא יהיה קל להשגה רציתי רק לשאול אם נראה לכם שזה אכן הכיוון או שיש צורך להחליף את כל לוח האם? חיבור של כרטיס מסך תקין ללוח כתחליף לכרטיס המובנה לא שינה דבר. ד"א, נראה שהנזק נגרם כתוצאה מחיבור של דיסק פגום למערכת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות. וגם לא הכי במתכוון ..את המעבד לאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות... אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד.... אנא עזרה רעיונות מה לעשות........
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, היום בבוקר ניתקלתי בתופעה מאוד מוזרה, שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות מוזרות. המסך התחיל להבהב כל כמה שניות התחילו להיווצר כל מיני פסים צבעוניים על המסך, כשהייתי ניכנס לתקיה הייתי רואה רק את המסגרת של התקייה וזהו והמחשב היה נתקע בהתחלה חשבתי שיש הבעיה עם הדרייברים שהתקנתי לאחרונה, מחקתי אותם וכל הבעיות נעלמו, כשהתקנתי מחדש דרייברים (גירסה שונה לשם בדיקה) התופעה חזרה על עצמה... משהו יודע מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD של חברת MAXTOR מדגם 6L040J2. אני צריך לעשות עליו כמה פעולות שדורשות הרבה כוח עיבוד וזיכרון, ואת זה אין לי על המחשב שלי (P2-350, ASUS P2B, 256MB RAM), אז החלטתי להעביר אותו למערכת יותר חזקה רק לצורך הביצוע של הפעולות האלה. המערכת: P4-2.4C (עם hyper-threading), לוח אם - ASUS P4P800, זיכרון - 512MB DDR 400. הכונן עצמו קצת בעייתי - אני לא מצליח להפעיל בו DMA. אבל בכל מקרה, אני מצליח לעשות לו boot על המערכת החלשה. כשאני מנסה להפעיל אותו על המערכת החזקה, אני לא מצליח לעשות לו boot, ואני מקבל הודעה שאין bootable devices במחשב. הכונן מזוהה ע"י ה-bios. יש למישהו רעיון? נ.ב. ב-MBR של הכונן נמצאת הפניה ל-GRUB (שהוא boot loader של לינוקס). בעצם, לא נראה לי שזה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שלשום ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס ומאז המקלדת לא עובדת. במצב דוס היא פועלת אבל ברגע שהווינדוס מתחיל להיטען היא לא פועלת. כאילו הווינדוס לא מזהה את המקלדת בכלל וזה רק בווינדוס. אני במקלדת וירטואלית למי שמתעניין. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אז ככה אחותי בטעות עשתה בלאגן היא ניסתה לפתוח קובץ ולחצה על פתח באמצעות וורד ועכשיו כל הקבצים בשולחן עבודה ובהתחל הכל נפתח ע"י וורד למשל אייקון של פייר פוקס גם אם אני עושה פתח באמצעות פיירפוקס הוא לא נפתח הוא מראה לי שגיאה רק אם אני הולך לתיקיית "אם" שלו הוא נפתח אבל אם אני עושה קיצור דרך לשולחן עבודה אוטומטית זה הופך לקובץ "וורד" ולא נפתח לי כלום הבאתי תמונה הוא גם רושם שגיאה שאני פותח http://jpg.co.il/view/529f33f354dd6.jpg/ בבקשה אני אובד עצות !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה וגם כרטיס בנפרד שאני מפעיל משחק הוא אומר לי שחסר דרייבר אבל שאני מרכיב את הצג על הכרטיס מסך שנשלף הכול עובד השאלה שלי כזאת ממה שאני יודע ברגע שמרכיבים על לוח אם כרטיס מסך נשלף הוא מבטל את המובנה לחלוטין לא? גם אם אני יחבר למובנה מסך אני לא אמור לראות כלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה, והדלקתי אותו שוב בבוקר, גיליתי שמשהו הסתבך לי במחשב, והרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color quality ירד מ-32bit ל-4bit, בלי אפשרות להחזיר... איתחלתי את המחשב והעברתי לסייף מוד, כשבסייף מוד הרזולוציה והצבעים עובדים בסדר. אחרי ששאלתי בפורום "תצוגה וגרפיקה" על העניין, הציעו לי להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך (Asus Geforce 7300GT) שוב. כאשר איתחלתי את המחשב שוב, כדי להכנס למצב רגיל ולהתקין את הדרייבר (כי הדרייבר מסרב להיות מותקן דרך סייף מוד), מסך בחירת המשתמש לא עלה, ופשוט נשאר מסך שחור. בכל הזמן הזה, הסייף מוד עובד כמו שצריך. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה החלה כאשר החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל: GIGABYTE RADEON 9600 PRO בעת הרצת משחקים המחשב מחליט לאתחל את עצמו.עברתי על הדרייברים ומותקנת אצלי הגירסה האחרונה ביותר. חשבתי אולי מדובר על בעית זיכרון מכיוון שיש 512 מגה + 256 מגה ולכן הוצאתי את כרטיס ה-256 מגה.חייב להודות שהיה שיפור אבל המחשב עדיין מאתחל את עצמו במהלך המשחק. הספק כוח שלי בעל 380W.ידוע לי שיש חזקים ממנו אבל לפי דעתי הבעיה לא אמורה להיות כאן. האם למישהו יש עצה בנושא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם usb מסוג ale130 הדרייבר משום מה נדפק לי. ניסיתי להסירו אבל הוא כתב את ההודעה הבאה: can't get registery value: key=software\globespanvirta\adsl value=language אני מבין שמשהו השתבש לו ברגיסט'רי (משהו שקשור לשפה?). העניין הוא שאני לא יכול להתקין את המודם מחדש אם אני לא מסיר את הישן. ניסיתי להסיר ידנית (הורדתי אותו מתפריט ההתחלה ועשיתי ניקוי של הרגיסטרי) אך זה לא עזר. עוד משהו - יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ולמרות כל מה שעשיתי לא ניתן להסיר אותו. עכשיו אני תקוע ולא יכול להסיר אותו (ולכן לא יכול להתקין אותו מחדש). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישתמשתי בתוכנה sfn ו עסיתי disable ל cd ו ATA ו כשה עסיתי על ה ATA ניתקה לי המחשב אסיתי ריסטרת ונעלם לי הקול עזרה בבקשה :'( עים אני יעשה פורמת יעזור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המסך שלי (PHILIPS 227EL) למחשב (כרטיס מסך: HD7950 Sapphire) דרך VGA המסך שלי כותב את ההודעה הזאת UNSUPPORTED VIDEO FORMAT מה זה אומר? ולמה זה ככה? ואיך מתקנים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כרגיל, שיחקתי היום על המחשב שלי במשחק (לא ממש משנה איזה), כשבאמצע המשחק המחשב נתקע לרגע, ואז המשיך (=הבעיה היא לא המשחק), אחרי זה הוא נתקע שוב ואז הראה מסך כחול, בתוך המסך הכחול, המערכת נתקעה בשלב של ה-BEGINING DUMP OF PHISICAL MEMORY, ראיתי שהמערכת תקועה, ואז כיביתי את המחשב. בהדלקה של המחשב, המערכת כל פעם נתקעת בשלב אחר של העלאת ה-OS: פעם לפני הביוס, פעם אחריו, בקיצור, תמיד אחרי ה-POST, המחשב פשוט נתקע ולא מעלה WINXP (=החומרה בסדר), כשהתקרבתי למארז (בתקווה שאני לא באמת רואה עשן...), הרגשתי שהוא ממש חם, האם עד כאן הכל בסדר? הניחושים שלי מדויקים? אני מחכה למברג (אל תשאלו) בשביל לפתוח את המארז, מה שייתן לי רמז האם זה המעבד שרותח, או כרטיס המסך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון כשמדליקים את המחשב אז בכמה שניות הראשונות המאווררים עובדים על מקס'... אז עכשיו אצלי זה ככה קבוע לא נפסק והמחשב לא עולה בכלל, המסך לא נדלק, כלום... רק אם אני עושה כמה ריסטרטים הוא מצליח להגיע למסך הראשון ואז בסדר... קיצר פרמטתי תמחשב - וזה לא עזר עזרה :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן של המתנה קניתי היום מחשב מבוסס AMD 64bit עם כרטיס מסך 6600Gt רק מה שהלוח אם שלי עושה בעיות סאונד, המחשב עובד לאט כמו הקודם שלי,לא יודע בקיצור בעיה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. באמצע העבודה במחשב.. המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו.. אני חושב שהגורם הוא הארדיסק ישן של WD 40GB שהמערכת הפעלה נמצאת עליו.. זה כבר קרה לפני פירמוט אז הבעיה היא לא במערכת הפעלה.. הגיוני שזה ההארדיסק? אני לא סתם ילך לקנות הארדיסק אם יש סיכוי שזה הלוח אם.. (gigabyte k8ns..)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב , המסך לא נדלק (מנורה כתומה) הוא לא רושם שום דבר ניסתי בכמה מסכים החלפתי את הכרטיס מסך ולא עזר . פעם אחת נגעתי בחיבורים מאחורה של המסך והוא נדלק ועבדתי בו כרגיל אבל יותר זה לא עזר .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי htpc עם המפרט הבא Amd A6-3500 Asrock A75M 4gb Ddr3 166mhz ועדיין כל פעם שאני מריץ עליו דרך poerdvd או arcsoft hometheater המעבד קופץ ל100% והסרט מגמגם גם בווידאו וגם בסאונד הדרייברים עדכניים הקובץ רץ חלק על מחשב אחר אין ווירוסים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל יציאות ה USB במחשב הפסיקו לעבוד? (לא מגיבות לשום דבר שמכניסים) תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-