תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב שלי היום והכנסתי את הדיסק שלי, לאחר ההתקנה לפני שהמערכת עולה בפעם הראשונה קיבלתי את השגיאה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation ובכדי להמשיך את ההתקנה ללחוץ ENTER (ואז מתבצע ריטס) והיא תמשיך ,ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם יש את אותה השגיאה, ניסיתי להתקין מחדש ושוב אותו הדבר, זו גרסת WIN 7 64 ביט שצרבתי מה-MSDN של מייקרוסופט (יש לנו מנוי בעבודה) והשתמשתי בה הרבה פעמים, בגלל שלא היה לי איך לצרוב מחדש את האימג' (כי הנחתי שמשהו בדיסק דפוק) התקנתי את אותה הגרסה רק 32 ביט וההתקנה עברה בסדר, צרבתי שוב את האימג' של ה-64 ביט ושוב פעם אותו ERROR לאחר ההתקנה ואני לא מצליח להשלים את ההתקנה, מה יכול להיות שנדפק ? המער…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. כבר יומיים שאני אוכל מסכים כחולים. הכרטיס רשת USB מנתק את עצמו על ימין ועל שמאל.תוכניות קורסות. סרקתי וירוסים, אין כלום. הנה מה שגורם למסכים הכחולים (השתמשתי בDEBUGGER): כל אחד למסך אחר ntoskrnl.exe dxgmms1.sys netr28ux.sys אין לי מושג מה לעשות. אני חייב עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכל מה שאני מוריד נתקע אחרי שהוא מסיים (Download interrupted). 1.5M/1.5M - interrupted ניסיתי הכל: Firefox, Chrome, IE8 אין מצב שיש וירוס (כי המחשב חדש) אבל בכל זאת סרקתי עם 3 אנטיוירוסים שונים. התקנתי ווינדוס עוד פעמיים. כיביתי את המודם (והדלקתי שוב כמובן). המערכת: Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Windows 7 x64 Antivirus: Norton Internet Security (זה בא עם הדיסק של הלוח אם). מה עושים? אני משתגע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בן כשנה, עבד בסדר עד היום\אתמול וכעת לא מוכן להשאר מחובר לרשת, כשמנסה לקבל כתובת DHCP הוא מראה שהוא מחובר ל-unidentified NETWORK ומקבל בדרך כלל כתובת IP מוזרה של 169.254.משהו.משהו. כשאני שם לא כתובת קבועה לעיתים הוא מסכים להתחבר, לזהות מחשבים ואינטרנט אבל בעת התחלת העברת קובץ או סתם גלישה החיבור נופל והכרטיס מנסה להתחבר לרשת מחדש. מדובר בוינדוס 7, הדבר לא קורה עד כמה ששמתי לב ב-WIFI, והדבר קורה גם ברשת DHCP אחרת, ועם כבלים אחרים.
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
במחשב שלי עבר פירמוט לא מזמן ושמתי לב שה CPU שלי פתאום קופץ מה 20% ל 60% ועוד הפעם יורד... ושום דבר לא עובד רק האינטרנט ובימים האחרונים הוא אפילו מגיע ל 100% המעבד שלי: DualCore Intel Core 2 Duo E4400 ד"א: אני לא יודע אם זה קשור אבל המעבד רוב הזמן על מצב של 60 מעלות c יש לזה אולי קשר?? וגם פה זה שהוא לא מריץ כלום חוץ מהאינטרנט ואפילו בלעדיו!!! (הוא לא עבר oc) מישהו יודע מה קורה לו?? אני צריך ;D לעשות משהו?? :s05: תודה מראש על התשובות
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת עם כרטיס מסך (כנראה) חיברתי כבל HDMI חדש בין הפלזמה למחשב (הכבל הישן שלי נדפק), , והתצוגה דרך הDVI הפסיקה לעבוד (מהשלב שהWINDOWS מתחילה לעלות) הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך בSAFEMODE והתצוגה דרך הDVI חזרה אבל הוא מאפשר רק ברזולוציה של 768*1024 ומטה, ולא משדר כלום לHDMI. מפרט: windows 7 לוח אם - msi p6n-sliv2-775 1glan כרטיס מסך - nvidia gforce 210 יש רעיונות איך מתמודדים עם זה (כלומר חוץ מלהחליף כרטיס מסך)? ואם להחליף כרטיס מסך אז איזה? חבל להשקיע בכרטיס רציני, המחשב די ישן.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה, אני לא מצליח לטעון את הקובץ דאמפ, משום מה אין פיענוח של הקובץ, אני מאמין שלא טען לי את הסימבולס, אני עם וינדוס 7 64 ביט, יש למישהו רעיון, אני בדיוק מוריד את החבילה של הסימבולס: windows 7 service pack 1 x64 retail symbols ,all languages אגב כל זה עבור מסך כחול שנוצר במחשב חדש של ידידה, צירפתי את הקובץ לכן אם מישהו יכול לעזור בינתיים זה יהיה מצויין תודה ניר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם , כבר מספר חודשים שיש לי בעיה של ריסטרטים ומסך כחול בווינדוס 7 , הבעיה לאחרונה החמירה והמסך הכחול ולאחריו הריסטרט קורה פעם ביום , יומיים , אנא עזרתכם בפתרון הבעיה : ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml אשמח לדעת מה פשר ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בווינדוס 7 64-ביט וחשבתי לקנות כרטיס פלאש לפחות 4 ג'יגה סיווג 2 של SANDISK בשביל לא לטחון דיסק קשיח ולהגביר מהירות של מערכת. האם 4 ג'יגה וסיווג 2 יהיה מספיק? או שאולי להשקיע ב8 ג'יגה? בעיה גם היא שקורא כרטיסים לא יהיה זמין כל הזמן ולא אוכל להכניס כרטיס עם תמונות אם ארצה. אולי לקנות קורא כרטיסים נוסף חיצוני או בכלל ללכת על דיסק און קי. קראתי שכרטיס פלאש יותר טוב לREADY BOOST מאשר דיסק און קי. קונפיגורציה: DELL LATITUDE E6420 I5-2520M 2X2GB RAM 250GB HARD DRIVE
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה ?? בזמן האחרון , יש לי הרבה נפילות ומסכים כחולים . זה מה שהוא רושם לי : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85E0D434 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081511-15444-01.dmp C:\Users\***\AppData\Local\Temp\WER-29780-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our priva…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות BOOT עם דיסק ההתקנה של WIN, אבל לא משנה מה אני מנסה לעשות.. המחשב עובר דרך ההארד דיסק וממשיך לעלות כרגיל. קבעתי סדר BOOT ש - CDROM ראשון, אפילו עשיתי דיסאייבל לכל רכיב לאחר מכן, ווידאתי שאני עובד עם מקלדת PS2 כדי שזה לא בטעות יפספס לחיצות שלי כאשר זה שואל BOOT FROM CD אבל עדיין.. פשוט מתעלם ממני וממשיך לעלות כרגיל.. האם יכול להיות שזו פשוט בעיה בדיסק BOOT? האם זה בעיה ב - BIOS? כל מה שאני רוצה זה שפשוט בלי שום קשר לכונן הקשיח - הBOOT יפנה ל CD ROM ואני לא מצליח... ניסיתי כמה דיסקים של התקנה (יש לי וויסטה ו - 7).. והוא פשוט ממשיך כרגיל..
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב IBM ויש לי בעיה אני רוצה לחבר לו צורב ואין לו ברגים מאחורה שצריך לפרק כדי להצויא תברזלים מהצדדים עכשיו אני מצליח לפתוח רק ברזל אחד השני לא מצליח אין בורג משהו שצריך לפתוח ואני לא יודע איך בבקשבה תעזרו לי הנה תמנוה של המחשב http://imageshack.us/photo/my-images/143/0238i.jpg/ תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE …
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לחבר בעיה רצינית במחשב והוא מחפש מעבדה מקצועית שתפתור לא את הבעיה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מסך 24 אינצ של lg אבל הבעיה היא לא במסך, כיוון שהוא מחובר ב hdmi גם לממיר של הוט וכשאני רואה טלויזיה הכל בסדר. הבעעה היא בעצם מסך מרצד כמו שמקריבים פלאפון לטלויזיות ישנות.. משהו בסגנון.. מעין קפיצות כאלה.. הבעיה לא קבועה קוראת בעיקר בצפייה בסרטים וגלישה בדפדפן. במשחקים זה לא קורה. בהתחלה חשבתיי שזאת בעיה של הכרטיס מסך.. אבל נתתי לו 20 דקות בפורמארק ומשחקים הוא מריץ בסדר גמור וגם שלחתי אותו למעבדה ואמרו שהוא בסדר.. השאלה ממה נובעת הבעיה?מאיזה רכיב אחר?או שזו בעיה של משהו שמקרין עליו כמו עם פלאפונים וטלויזיות ישנות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 1 ג'גיה ראם.. בהתחלה הוא ניתקע על המסך הראשון שמדליקים אותו ולכן ניתקתי את הכונן קשיח, אחרי שניתקתי את הכונן קשיח הבעייה נפתרה אבל המחשב בלי כונן בכלל.. מה יכולה להיות הבעייה של הכונן? בדקתי עם כבל אחר (מהכונן ללוח אם) וזה עושה עדיין את אותה בעייה.. וגם סיפקתי לכונן חשמל חיצוני לשקע ועדיין זה עושה את אותה בעייה.. בדקתי את הכונן בעזרת חיבור usb (מתאם מיוחד) למחשב אחר והכונן עובד.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש! (*הבעיה התחילה מאז שעשיתי לכונן פירמוט מדיסק התקנה של XP)
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעית רזולוציה במחשב . ברגע שאני נכנס לכל מיני משחקים במחשב שאמורים להיות מוצגים במסך מלא ת המחשב מציג אותם במסך קטן יותר עם שני פסים שחורים בצדדים כאילו זה מציד 4:3 והמסך שלי הוא 16:9 . זה קורה לי רק במשחקים כלומר כשאני משתמש במחשב עצמו כמו אינטרנט או כל דבר אחר רואים מסך מלא. ניסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק עצמו אבל זה לא משתנה וגם בהגדרות של המחשב זה לא משנה כלום. אנא עיזור לי בבקשה , תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מה העייינים :] אז ככה. יש לי מחשב בן בערך 3, קיבלתי אותו עם כרטיס טלוויזיה, והבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו, גם לא לטלוויזיה עצמה עם כבל אנטנה, אלא גם לחיבר אליו DVD וכאלה. הבעיה היא שנראה שהמחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הXP, אבל גם אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 הכרטיס לא זוהה. גם אם אני מתקין את התוכנה והדרייבר שהגיעה עם המחשב, כשאני מנסה להיכנס אליה היא אומרת לי שלא נמצאת החומרה הנדרשת להפעלת התוכנה, והיא נסגרת. (התוכנה היא Hedy TV). זאת אומרת, המחשב מתעלם פשוט מהכרטיס. עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד. אגב, …
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את התאריך במחשב? משום מה הוא עבר לשנת 2008 ואני לא יודע איך לסדר את זה.... Win7 בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-