תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? בזמן האחרון , יש לי הרבה נפילות ומסכים כחולים . זה מה שהוא רושם לי : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85E0D434 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081511-15444-01.dmp C:\Users\***\AppData\Local\Temp\WER-29780-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our priva…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 64-bit. הפלאש פלייר מותקן גירסא אחרונה מאתר אדובי,Silverlight של מייקרוסופט גם+הגירסא העדכנית של JAVA מORACLE. כשאני משתמש בדפדפן IE9,וגם בפיירפוקס 6,אני לא מצליח לראות סרטונים מאתר YNET של רשת (ערוץ 2).לעומתם בדפדפן CHROME כן.לעומת זאת באתר יוטיוב,אני מצליח לראות סרטונים גם בשימוש בIE9+FIREFOX 6.פרסומות ובאנרים כן - בכל הדפדפנים. שלוש פעמים בודדות,כן הצלחתי לראות סרטונים מאתר YNET של רשת,גם בIE9 וגם בFIREFOX 6.0. מבקש לדעת מה הגורם לבעיה הזו+הסבר קצר למה זה קורה? - האם הבעיה היא באתר ו/או בחומרת/תוכנת המחשב שלי?,האם אתה ו/או אתם מצליחים לראות סרטונים מאתר YNET רשת בדפדפן IE9 לדוגמא? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכל חברי הפורום! קניתי היום מחשב חדש,בשעה טובה! מפרט: מעבד:I5-2400 לוח אם: GIGABIT-H61.התקנתי עליו WIN7-64BIT. ברגע שאני בא להפעיל תקיה או אזי שהוא קובץ לא משנה מה,הוא פשוט ניתקע ולא מגיב לא משנה מה. כבר התקנתי פעמיים את אותה מערכת הפעלה,שבעבר עבדתי איתה ועדיין עובד אם ההתקנה. לא רק שגם אם ניסיתי להריץ בדיקת דיסק,נתקע. מחפש מענה. נ.ב. אני יודע שיש לי אחריות,אבל אני חייב לדעת מאיפה זה נובע,שלא בטעות במיקרה אולי ו....יערבבו לי את התחת. בתודה מראש עוז ישי. </blockquote>
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שיחקתי מקודם ב-MW2, עשיתי פאוס והלכתי לכמה זמן. כשחזרתי המחשב היה מכובה, כנראה קרס. עכשיו הדלקתי את המחשב, בדקתי טמפרטורה של כ.מסך, והיא היתה 58, אחרי כמה דק' 60 ועכשיו זה 64, למה זה עולה כל הזמן?! זה ממש חם לא? מה עושים? =/ עריכה- עכשיו זה קרה לי שוב באמצע ששיחקתי במשחק, המחשב קרס בלי מסך כחול! מה עושיםם
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בעיה של מסכים כחולים המפרט שלי הוא ככה- מעבד Intel Pentium D 805 לוח אם 8I945PLGE-RH GIGABYTE כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 8500GT 512mb זיכרון 2GB Kingston ספק כוח ג'נרי 500W רצ"ב תמונה מהמסך בכחול בשני מועדים 1. http://img823.imageshack.us/img823/3346/dsc00266w.jpg http://img20.imageshack.us/img20/4549/dsc00268yg.jpg 2. http://img709.imageshack.us/img709/6470/dsc00302vd.jpg יש לציין שאין שום קובץ בminidump אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים, לאחרונה התקנתי Windows 7 על גבי מחשבי הנייד וקיימת לי בעיה של קבצים שלא מצליחים לרדת (הדפדפן מוריד את כל הקובץ ובסיום ההורדה נכשל) יש לציין כי ניסיתי את כל סוגי הדפדפנים לצורך מתן פתרון ולצורך פירוט מועיל יותר ב-Chrome רושם לי Interrupted יחד עם זאת הבעיה אינה קבועה או ספציפית אלא לסירוגין לפעמים כן מצליח להוריד. חששתי שהבעיה בגלל האנטיוירוס ולכן הסרתי אותו Nod32 4. כמו כן הורדתי את כל העדכונים הדרושים לווינדוס + IE9, כאמור שום דבר לא מועיל, אשמח לדיון מוחות ע״מ לתת לי פתרון לבעיה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לאחים שלי מחשב והם מתקינים כלמיני שטויות מפוצצים את המחשב בדברים מיותרים. וזה יוצר מצב שאני צריך כל חצי שנה להריץ גיבוי של ghost. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ גיבוי ghost כל פעם כשהמחשב עולה?! או לחלופין להתקין איזו תוכנה שתעשה פעולה דומה לmagic card. אני רוצה להפוך את המחשב למחשב שאי אפשר לשמור בו דבר בדומה למחשבים שיש בבית הספר. תודה לכל העוזרים! כפיר.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום שדרגתי אתהמחשב שלי ל- windows7 64 bit אני לא מצליחה להתקין מצלמת אינטרנט videocam look של גיניוס האם תוכלו לסייע לי תודה נאוה
-
- 5 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEOM 9200 ומשחקים רצו עליו חלק ואני לא יודע מה קרה עשיתי פירמוט ואף משחק לא עובד אז עדכנתי אותו ל9250 לא עזר הכנסתי את הדיסק התקנה והתקנתי את כל התוכנות שם וזה רק ארס עוד יותר,ואפילו משחקים פשוטים כמוGTA VC אני לא יכול לשחק. יש לי windows xp מעבד: לוח אם:Intel כונן CD/DVD:LG הארד דיסק:500GB כרטיס מסך:RADEON 9250 Secondary כרטיס קול:Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device PCI מסך:Samsung תודה לעוזרים. המשחקים נדלקים ואיך שזה נכנס ללוגו או ההגדקות במשחק זהו זה נתקע.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי! עשיתי 7/DUAL BOOT XP התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ). לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ). עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה, וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה.. אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ? נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING .. ניסיתי לפתור את זה יום שלם .. אשמח אם תוכל…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. בדרך כלל כשאני לוחץ על הגלגלת אני יכול לרדת למטה ולעלות למעלה, אבל עכשיו כאשר אני לוחץ עליו זה מעלה אותי ישר למעלה. וכאשר אני מנסה ללחוץ עם הגלגלת בדפדפן לפתוח קישור, זה מעלה אותי למעלה. וגם כאשר אני נגיד בשולחן העבודה ואני לוחץ על הגלגלת זה כאילו מסמן לי את כל המסך. וניסיתי להחליף עכברים וחיבור USB. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום . מערכת ההפעלה אינה עולה . הסתכלות בביוס הדיסק אינו מזוהה . הוחלף כבל נתונים +כבל חשמל sata . הדיסק חובר למחשב אחר יש זיהוי . התקנתי על המחשב דיסק ide כולל מערכת הפעלה . הדיסק גם פה הוא זוהה . רק שאני מחבר אותו ישירות המערכת ההפעלה אינה עולה . בוצע איפוס ביוס >בטריה אשמח לפיתרון . מקווה שזה המקום הנכון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד (מ2תוכנות ומעלה) אז המסך מהבהב והזמן שבין הבהוב להבהוב הוא 10 שניות ככה וזה דיי מעצבן איאפשר לעבוד ככה מה אפשר לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הפריימים של המסך מסתנכרנים במשחקים רק בפריים ה-30 והפריים ה-60 (ועוד כמה פריימים מתחת ל-30) כאשר מפעילים את ההגדרה של VSYNC... אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כלשהי שתגרום לכך שהפריימים יסתנכרנו בכל אחד ואחד מ-60 הפריימים ולא רק בפריים ה-30 והפריים ה-60... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. יש לי בערך שנה את הכרטיס GTX 460 1B של חברת GAINWARD. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שחוזרת על עצמה, בהתחלה זה היה בתדירות נמוכה ועכשיו זה כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם המחשב. כל כמה זמן (יכול להיות שניות, יכול להיות שעות) המסך של המחשב נכבה, וכשהוא חוזר מופיעה לי בצד ימים ההודעה הבאה: display driver stopped responding and has recovered מה יכולה להיות הבעיה? הדרייבר שלי הוא הכי מעודכן שיש, הסרתי והתקנתי אותו שוב כמה פעמים וזה עדין מופיע. אני לא יכול לשחק בשום משחק, לא יכול לראות סרטונים באינטרנט, בקיצור העבודה במחשב די משותקת... הספק שלי זה SEASONIC 620 (הבנתי שאולי זה קשור אז אני נותן את המידע עליו) תודה מראש על כל עזרה!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר או אתרים להורדת דרייברים של sata יש לי מחשב מסוג gigabyte ודגם הלוח הוא GA-G31M-ES2L אז אם מישהו יוכל לעזור לי כי עבדו לי כל הדיסקים של הלוח והדיסקטים... אז מצאתי תאתר והכלל אבל לא רשום SATA http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#dl
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עשה קצת בעיות אז פירמטתי אותו, יש לי כרטיס רשת אלחוטי Realtek RTL8139/810x. הורדתי את הדרייבר המתאים מאתר היצרן והתקנתי אותו במחשב. עכשיו במקום אפשרות בחירת רשת אלחוטית להתחבר אליה, מופיע לי רק איקס אדום עם ההודעה "כבל רשת לא מחובר" למרות שכרטיס הרשת שלי בכלל אלחוטי ואין לי צורך בכבל רשת. מה אני יכול לעשות בשביל להגדיר את הכרטיס כאלחוטי ולקבל אפשרות לבחור את הרשת האלחוטית בבית שלי? כרגע נראה שהמחשב רק מנסה למצוא חיבור חוטי וזה לא מה שאני צריך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש ויש לי את הספק מהדגם Seasonic psu active 620w pfc 80 הוא עושה רעש כמו של עליה וירידה ככה זה חוזר חלילה זה נורמאלי או שזה חריג ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני היום חיברתי תכרטיס מסך ואת כל הכבלים אחרי התיקון... ופיתאום זה רושם לי : No Video Input אל תגידו לי לחזק תכבל הכחול ואת הכרטיס מסך כי חיזקתי... מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני בטוח ב 99 אחוז שהכרטיס מסך שלי תקול וכדי לוודא את זה במאה אחוז, אני צריך כרטיס מסך אחר לבדיקה קצרה מאוד של לא יותר מעשרים דקות. האם יש מקום כזה, ואם כן כמה זה יעלה לי?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב הנייד, וגיביתי את המוזיקה לתוך כונן גיבוי חיצוני. אחרי שהעברתי את כל המוזיקה חזרה, הפעלתי שיר אחד מהווינדוס מדיה פלייר ואז המחשב נכנס לאינטרנט לאתר של מייקרוסופוס בטענה שאני צריך להוריד רישיון לשירים כי הם מוגנים (העתקתי את השירים מדיסקים) הורדתי את הרישיון ולאחר מכן שהשמעתי את השירים רובם (חלק נשמעים כרגיל) נשמעים מקוטעים ומסתיימים אחרי 3 שניות. כלומר, אני לא שונע את השירים בכלל- אני שומע רעשים של קירטוע ואז נגמר השיר. -זאת לא בעיה של הרמקולים של המחשב, או של המחשב עצמו, כי ניסיתי את אותם שירים במחשבים אחרים, וגם בעזרת רמקולים אחרים, והבעיה נמשכת. איך אני פותר את הבעיה? הדיסקים שמהם העתקתי לא ברשותי יותר...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-