עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם, יש לי מחשב שבבעלותי כבר בערך שנתיים שאני משתמש בו לעריכת מוסיקה ומשחקים. עד לפני כמה חודשים השתמשתי בWINDOWS VISTA והכל עבד חלק. בהתקנה הראשונה שלי של WINDOWS 7 עשיתי שיהיה DUAL BOOT, ושמתי לב שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מהWINDOWS 7, קופצת לי הודעת SMART בRAID CONTROLLER, ושאני מפעיל מחדש מהVISTA, לא קופצת לי הודעה. גיביתי את כל הקבצים, פירמטטתי, והתקנתי מחדש WINDOWS 7. ההודעות SMART נשארו, ואמרתי לעצמי שאני יתעלם מזה, אבל לאחרונה כל פעם שההארד דיסקים עולים ממצב שלהם מכובים, (אם המחשב מכובה או ישן) אז הם פשוט עושים לי FAIL, לפעמים לוקח לי משהו כמו 10 פעמים של לנסות לעלות את המחשב עד שהם עולים בסדר, ואחרי שהמחשב עולה, הוא עובד חלק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קודם כל, אם זו לא הכתובת, נא להעביר למדור המתאים. לא ידעתי לאן לשייך את השאלה הזו. יש לי כבל לחיבור הטלויזיה למחשב. מבובר בכבל לחיבור AV (הטלויזיה היא CRT ללא כניסות מוצלחות יותר), כאשר למחשב הוא מחובר ע"י מתאם לS-VIDEO. עד לפני כמה חודשים הוא היה מחובר ל6600GT, והכל היה בסדר. אחרי זה שדרגתי ל8800GT, ואתמול ניסיתי לחבר את הטלויזיה. כלום לא עובד. שמתי לב שבמתאם יש רק 4 פינים, בעוד שליציאת הS-VIDEO בכרטיס המסך יש "מקום" ל8. אני לא זוכר איך זה היה בכרטיס הקודם (הוא כבר לא אצלי) - אבל זה הגיוני שהסטנדרט של החיבור השתנה ואני צריך מתאם עם 8 פינים, או שזו בעיה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by djy69,

היי, יש לי לוח אם שתומך ב- 3 כרטיסי מסך.... סוקט X79. העניין זה להוסך כרטיס מסך לא מאותו דגם. כלומר, יש לי GTX780 ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס נניח GT740 FTW 2GB אני פשוט זקוק למוניטורים/TV נוספים ... האם המערכת תאפשר לי לעשות שיכפול של המסך נניח 2 מסכי (TV (HDMI שיקרינו את אותו הדבר בכרטיס הנוסף? אני עורך וידאו וזקוק ליותר מוניטורים (מסיבות שונות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200 של חברת POWER COLOR כשאני מתקין את הדרייבר הוא מבקש להפעיל את המחשב מהתחלה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא כמעט נכנס לווינדוז ואז מפעיל את עצמו מחדש לבד ובפעם השניה הוא נכנס במצב בטוח כשאני במצס בטוח מוחק את הדרייבר הוא נכנס לווינדוז רגיל מה הבעיה ? יש לי ווינדוז 98 רגיל אם יש למישהו לינק לדרייבר שובד שייתן לי בקשה ניסיתי מכל מיני מקומות להוריד וזה לא הולך

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ערב טוב. יש לי מחשב נייד של דל. בחודשים האחרונים רמקול המחשב משמיע מדי פעם קול נקישה בזמן שאני מבצע פעולות מסוימות במחשב, לדוגמה: פתיחה או סגירה של דפדפן, פתיחת אפליקציות, סגירת מחשב וכו'. הרעש לא נעים, במיוחד כשאני עם אזניות. למשהו יש רעיון היכן הבעיה/תקלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Spider - Mike,

לפני חודש בערך כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב, מה שקרה זה שהמחשב דלק אבל המסך נשאר שחור. ביררתי מאיפה הבעיה מגיעה, והגעתי למסקנה שהלוח אם נדפק. הבעיה בו היא שהוא כל כמה שניות עושה רסטרט ולכן המסך אפילו לא מספיק להדלק. עכשיו כדי להפעיל את המחשב אני צריך לעשות cmos (איפוס ביוס) עם הג'אמפר. רק כך המחשב עולה. אם אני לא עושה איפוס ביוס האותיות שמופיעות לי ב- 7 סגמנט מתחלפות כל הזמן בין c1 ל- 05 , ושזה מה שרשום לגביהן בחוברת של הלוח אם: c1 - detect memory auto detection of DRAM size, type and ECC. auto detection of L2 cache (socket 7 or below) 05 - 1.blank out screen 2. clear CMOS eroor flag יש למישהו מושג מה הבעיה בלוח אם? ואיך א…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HaimTS,

שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לפטופ מסדרת thinkpad של לנובו (יאי!). ביצעתי בו שינוי אחד: החלפתי את ההארד-דיסק הראשי ב-SSD מסדרת 840 EVO, ואת הכונן המקורי (HDD של 500gb 7200rpm) התקנתי במקום כונן הדיסקים (ultrabay). על המחשב מותקן windows 8.1 pro. ועכשיו לתקלה המוזרה: כשהמחשב עולה (ממצב כבוי), כל הכוננים מזוהים והכל יופי טופי אחלה בחלה. לעומת זאת, כשהמחשב עובר למצב שינה וחוזר לפעול לאחר מכן (לא משנה כמה זמן אחרי) - הוא כבר לא מכיר את ה-HDD המשני. אפילו אם אני מפעיל את אשף הוספת החומרה, הוא מזהה את יציאת ה-SATA שלו כריקה. עוד פרט אינפורמציה חשוב - כשהמחשב עולה ממצב שינה, נשמע כאילו הכונן מתחיל לפעול ואחרי כמה שניות משמיע "טינג" ואז מפסיק. ועכשיו לטוויסט בעלילה - לאחר שהמחשב הפס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן אז ככה אחותי בטעות עשתה בלאגן היא ניסתה לפתוח קובץ ולחצה על פתח באמצעות וורד ועכשיו כל הקבצים בשולחן עבודה ובהתחל הכל נפתח ע"י וורד למשל אייקון של פייר פוקס גם אם אני עושה פתח באמצעות פיירפוקס הוא לא נפתח הוא מראה לי שגיאה רק אם אני הולך לתיקיית "אם" שלו הוא נפתח אבל אם אני עושה קיצור דרך לשולחן עבודה אוטומטית זה הופך לקובץ "וורד" ולא נפתח לי כלום הבאתי תמונה הוא גם רושם שגיאה שאני פותח http://jpg.co.il/view/529f33f354dd6.jpg/ בבקשה אני אובד עצות !!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by skullfacer,

לא יודע סתם בדקתי כמה דברים עכשיו פתאום ראיתי תרכיבים שלי כיאלו בדף ריפורט כזה ופתאום אני שם לב שיש לי רק 2.7GB ראם שברגיל מורכבים אצלי 2 כרטיסים של 2GB 1066 של GSKILL הווינדאוס הוא windows 7 ultimate 32bit תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by raiman1,

ניקיתי היום את המחשב מאבק ובמהלך הניקיון פירקתי והרכבתי את המעבד, כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב הרחתי ריח שרוף, המחשב נדלק אבל לא רואים כלום ובנוסף אין שום ציפצוף. השאלה שלי היא איך אני יכול לגלות מה נשרף?(לפי דעתי זה או המעבד או הלוח אם, אבל מה אני מבין???) יש לי עוד כמה שאלות: 1) אם הלוח נשרף האם יכול להיות שהוא שרף גם חלקים אחרים?? והאם המאווררים אמורים לעבוד אם הוא שרוף?(הם עובדים) 2) במצב כזה כשלא יודע אם הלוח שרוף האם זה בטוח להדליק את המחשב? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו. כאן החלו הבעיות: התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר. אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768. ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט). את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by spastic,

שלום לפני כחודש רכשתי כמה חלקים חדשים במחשב כרטיס מסך leadteck 7300gt ולוח אם של ASRock P4i65GV ומאז אני סובל מבעיה בדרייברים. הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הדרייברים של nvidia החדשים ביותר בהפעלת הוידאו המחשב נתקע והוידאו לא מתנגן, עשיתי פורמט והתקנתי וינדוס אחר ויסטה ואקס פי וכל פעם אותה בעיה, בויסטה דווקא הבעיה נפתרה איכשהו אבל מדי פעם הייתי מקבל חלונות כחולים והייתי מקבל שגיאה שיש לי בעיה בוידאו קונטרולר מה שגרם לי לחזור לאקס פי (ראוי לציין שבויסטה הדרייברים לכרטיס מסך שונים מלאקס פי). בכל מקרה אני לא מצליח להבין במה הבעיה, אמרו לי שזה לא יכולה להיות בעיה בחומרה, מה שגם די מוזר כי אמרו לי שהלוח אם של אסרוק מצליח לעבוד רק עם הכרטיס מסך הזה (7300gt). האם זאת בכל מקרה יכו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Blue Guy,

רציתי לבקש עזרה לגבי האינטרנט הקווי שלי במחשב, יש לי אינטרנט שמחובר על ידי הראוטר שהוא גם ממיר של הוט, ושגם שהוא מחובר למחשב הוא לא מצליח לזהות את האינטרנט כאילו אין לי אייפי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Lidorc,

היי חברים, TL;DR האם ניתן לקבל זיכוי על surface pro 6 שקניתי שנמצא באחריות, אחרי שהחליפו לי אותו כבר פעם אחת והבעיות איתו נמשכות? והסיפור המלא: קניתי לפני קצת מעל חצי שנה surface pro 6. (אחריות פגה תוקף בערך באפריל) הייתי מאוד מרוצה מהקנייה , בעיקר גם בגלל ההייפ של הקנייה הראשונית, עד שהתחילו לי הבעיות במסך. בהתחלה זה jitters קטנים פה ושם שנהיו בלתי נסבלים, במיוחד מאחר ואני סטודנט וכל שנייה צריך למחוק ולכתוב שוב בהרצאה כי העט מתחיל להשתגע. ובנוסף, יש מקרים שבהם המחשב פשוט מפסיק לקלוט את העט במקום מסויים, וכדי לתקן (זמנית) צריך לעבור לחלק אחר במסך , לחכות שם שנייה, ואז לחזור ולנסות לכתוב. (זה יכול לחזור גם כל כמה שניות) א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שממש מעצבנת אותי. המחשב שלי (מפרט בצד) לפני לא יותר מידי זמן קיבל שידרוג עם SSD. בגלל השידרוג נדרשתי להתקין מערכת מחדש. בהתקנה שמתי רק את הדברים הנחוצים (במיוחד הדרייברים), ולא את כל הבלגן שדל דוחפים למחשב, ופעלתי לפי המדריך שהוזכר באתר (שוב פעם ללא שום בעיה). הבעיה: בזמן האחרון שמתי לב לתקיעות בניגון וידאו (בדפדפן או בנגן רגיל) ולפעמים באיטיות בפתיחת טאבים. ניסיתי להתקין מחדש דפדפן/נגן- לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים- לא עזר. לפני השידרוג שאלתי בפורום אם יותר משתלם לי לשדרג כונן קשיח או זכרון RAM, ואמרו לי שאם RAM אני לא הרגיש בהבדל. הוספתי תמונה שבה המחשב מנגן סרט ודפדפן פתוח עם שתי טאבים כשבאחד מתנגן סרט. במצב הזה היו לו קירטועים כל 10-15…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DORAZABI,

מה הדרך הכי טובה לנקות את המאוורר בלי לפתוח את המחשב? וכל כמה זמן צריך לנקות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. צריך להסיר את האינטל? הם לא מבטלים אחד את השני?

19. שלום. אני צריך לפרק מאוורר של כרטיס מסך ולשמן אותו אבל לא יודע איך מפרקים. ראו תמונות למטה: 1. עליון של מאוורר 2. תחתון של מאוורר אני רוצה להדגיש שכרטיס מסך עדיין פעיל אבל מאוורר שלו לא כי מחשב נמצא כל הזמן בבית של משתמש שמעשן. היה הרבה לכלוך עקב זה ועדיין יש בתוך המאוורר. אני עשיתי טעות שהשתמשתי בספריי לשימון רב תכליתי ובסוף המצב התחלתי חזר. אחרי שאני אפרק ואנקה, אקנה שמן מכונות ואשמן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

יש לי 260GTX(של GAINWARD,אם זה משנה),כשהוא מחובר ללוח ולספק המחשב לא נדלק.במצב הפוך המחשב נדלק.האם הבעיה היא בספק או שהלך הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nofari:],

במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ישראל ישראל ישראל,

איך מבטלים קיצורי מקשים פשוטים כגון CTRL+N או CTRLּּּּּּ+O

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by חופני,

שלום, אשמח להמלצותיכם לתוכנה לתחזוקת דיסק קשיח מכני. תיקון שגיאות וכו'... תודה!

25. יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיל למה זה ? למה יש ציפצופים מהלוח ??? איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

דיונים חדשים בפורומים