עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by almor12,

היום החלפתי לוח אם וכרגע המחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח,הוצאתי את הזיכרונות,כרטיס מסך... חוץ מלהחליף את הלוח אם חזרה עשיתי הכל... מה עוד אפשר לעשות חוץ מללכת לטכנאי? המפרט שלי: מעבד I7 2600K לוח אם כרגע GIGABYTE Z68X ספק SEASONIC S12II 520W זיכרונות G.SKILL 1600MHZ RIPSHAW X כרטיס מסך EVGA GTX650TI כרגע רק מאוורר אחד נדלק ואז נכבה. שאר המאווררים לא מסתובבים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קודם כל, המשתמש הזה מאוד ישן ומזמן לא הייתי פעיל פה. בכל מקרה, לאחרונה עלתה בי המחשבה לעלות זיכרון מ6 ג'יגה ל8. קפצתי לחנות מסויימת רכשתי עוד סטיק זיכרון כשלפני כן היו לי שלושה כרטיסים, שתיים - דואל של 2 ג'יגה כל אחד וסטיק בודד אחד של 2. בסך הכל 6. משום מה עם הכרטיס החדש שהיה אמור להוסיף למחשב 8 ראם המחשב פשוט לא עלה. הכל ישב בסדר. התייעצות עם אנשים נאמר לי שיש סוג של קומבינה מסויימת בזכרונות אז החזרתי ורכשתי שתי סטיקים של 4 ראם מחנות אחרת. מכניס למחשב וגם הם לא עובדים! המחשב פשוט לא עולה! פה כבר נשברתי ונמאס לי והתחלתי לשחק עם הזכרונות עד שיעלה המחשב ואז קרה הנורא מכל ויצא עשן מהלוח אם ומאז שום זיכרון לא פועל ויש אינספור צפצופים והמחשב לא עולה. ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קוראת לי תופעה מוזרה מאוד ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). מפעם לפעם המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. בהתחלה חשבתי כי מדובר בדיסק בעייתי, הדיסק החשוד הוחלף אך התופעה ממשיכה. יש איזה כיוון לגילוי מקור הבעייה?

4. Started by NMTDesign,

קיבלתי את המחשב החדש אתמול בערב, ואיך שניסיתי להתקין או להעתיק אליו קבצים הדיסק הקשיח התחיל להרעיש, מאז הוא מרעיש ללא הפסקה, במעין צפצוף מתמשך וחלש, שמעצבן בטירוף. כשאני מנסה להתקין משהו, הצפצוף מתחזק. מדובר בדיסק קשיח WD 1TB WD10EADS. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by azaz,

חייב את עזרתכם במציאת לינק להורדה. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. זה מחשב נייד דגם טושיבה.תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LiranUdi,

המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by G-DIABLO,

שלום, אני רוצה לנהל שיחות טלפון מהמחשב אבל דרך הקו של בזק (לא שיחות Voip). פשוט לחבר איכשהו את המחשב לקו הטלפון ולהוציא שיחות דרך אוזניית בלוטוט. חשוב לציין שהחיבור שלי לאינטרנט מתבצע דרך קו אחר מזה שדרכו אני רוצה לבצע את השיחות. אין לי בעיה לקנות עוד כרטיס רשת או כרטיס קול או משהו כזה כדי שאני אוכל לחבר איכשהו גם את הקו השני. בסך הכל בסופו של דבר המטרה היא לבצע שיחות רגילות פשוט דרך המחשב ולהשתמש באוזניית בלוטוט. אשמח לכל עזרה בנושא (חומרה,תוכנה וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב, לאחרונה, בחודש האחרון, מדיי פעם, ללא כל סיבה ברורה, בסביבת וינדואס, המחשב (מהמארז) מוציא צליל ארוך ומוזר, אולי מהביפר, מעיין "טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" שנעצר וזהו.. וזה מופיע פעם במלא זמן, לא בתבנית קבוע, בצורה רנדומאלית ולא ברורה, הטמפרטורות תקינות לחלוטין, מעבד I7 920 ב35 מעלות IDLE 40-45 מעלות ב LOAD, כרטיס מסך 260GTX נראה בסדר, אני לא ממש זוכה לשחק מאז שאני סטודנט אז לא ברור........ גם שהמחשב נכנס ל SLEEP פעם אחת, אז פשוט שמעתי את הצפצוף הזה......... כאשר שום מארברר והכל דומם במחשב כיאילו הוא כבוי... ממש מוזר הלוח הוא GIGA BYTE EX58 UD3R אני לא הצלחתי למצוא שום פתרון ברשת, למישהו יש מושג מה זה לעזזאל ? ואיך פותרים את זה ? תודה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofir123,

שהוא יקרא בוט מהסידי ולא מהפלופי יש לי לוח של אסוס

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

זה הבהיל אותי- הרגע פתחתי את כונן C, ואני רואה שם משהו כמו 1000 קבצים בסיומת IDX! כולם נוצרו ב03\1\6 בשעה 14:34 בדיוק! מה זה לעזאזל, והאם אתם מכירים אתר שבו ניתן לברר על סיומות של קבצים?! תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם זה לפורום וינדוס, הרי זה לא בעיה בוינדוס, אז שמתי את זה פה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אתקנתי דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA לאומת חיבור IDE שהיה קודם לכן. כשבתי להתקין לראשונה את מערכת ההפעלה קיבלתי הודעה שלמעשה אומרת שהמחשב לא מזהה דיסק. מה עלי לעשות במצב כזה? לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l הוא כולל בתוכו גם חיבור IDE וגם חיבור של SATA. כרגע חזרתי לעבוד עם הדיסק הישן והתקול שלי. ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי המחשב שלי נראה לי בתהליך גסיסה קודם כל הוא עושה לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. שנית - היום פתאום הוא קפא באמצע שיר וכמה חלונות בFF\IE וקצת אחרי זה חזר לעצמו נראה לי זו בעיית חום אבל אין לי כך כך מה לעשות בנידון - מעבד AXP 1800 - החלפתי לו מאוורר למקורי של AMD (משומש) והלוח חם כי החדר חם...מזגן לא עוזר מי יודע מה אגב מוזר סגרתי את אחד הIE בTASK MANAGER והמחשב פתאום דפק ריסט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliranf,

היי רכשתי לפני 3 חודשים דל 5379, עם מעבד ה-I7 . המחשב נוטה להתחמם הרבה פעמים גם מסתם גלישה באינטרנט הוא מגיע ל70 מעלות לפעמים והמאוורר עובד חזק ורועש יחסית. בנוסף יש לי תקלה עם המסך טאץ' לעיתים יש לי מה שנקרא ghost touch. שהמחשב פותח וסוגר חלונות בעצמו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asafh5,

אני מדליק עם הכפתור יש אור בכפתור המאוורים עובדים אין אות למסך ככה חצי דקה ואז המאוורים מפסיקים וחוזרים לעבוד ככה תקוע בלופ ללא אות למסך ספק חדש 450w כרטיס מסך חדש ראם חדש כונן ssd חדש לוח אם ומעבד ישנים רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bar Lugassi,

שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by T-Flash,

אהלן :D כבר שבועיים יש לי צפצוף מעצבן כשאני מדליק את המחשב...למשך 3-5 דקות... לא ממש צפצוף אלא יותר כמו חריטה חזקה על ברזל :-\ :P אני פוחד שיכול לקרות משהו למחשב : : :-[ למישהו יש רעיונות? תודה ;)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oferfg4a,

שלום אנשים! קניתי לפטופ חדש בצפייה לקבל 120 ג'יגה ולהפתעתי קיבלתי בפנים 2 הארד דיסקים של 53 ג'יגה... האם הדבר ייתכן? מה ההסבר ההגיוני לזה? יש משהו שאני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zzroni,

יש לי win xp במנהל המשימות אני רואה כל הזמן שהשימוש ב- cpu הוא 100 אחוז. בכרטיסייה - תהליכים אני רואה שהתהליך האחראי לכך הוא - cpuidle.exe מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? רוני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by The Ball,

שלום לכולם קניתי אתמול משחק שנקרא Season Ticket Basketball 2003 התקנתי ותו והכל עבר בשלום אבל כשאני מכניס את הדיסק ומפעיל את המשחק הוא לא עולה הוא נשאר לי באותו מסך כמה זמן ובסוף כותב לי שהוא לא מגיב ואני צריך לצאת ממנו... בקיצר הוא לא עובד... =\ מישהו יכול לעזור לי ד"א את המפרט שלי אפשר לראות בצד.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פירקתי מחשב ישן של אבא שיל כדי לקחת חלקים לקחתי את המאורר שיש לו שם ואני רוצה לחבר אותו אצלי אבל... למאורר הזה יש רק חיבור אחד של 2 פינים כאלה (2 חוריםץץץ למי שלא הבין) ואין לי חיבור כזה על הלוח אם... (או שאני לא מוצא אותו) יש לי רק של 3 וחיבור לספק אין לי כזה גם.... יש מה לעשות עם זה? כי חבל לי זה 2 מאוררים!!! בעצם 3 אבל אחד חיברתי 2 מאוררים של 80 ומאורר אחד של 60

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Idan-h,

שלום, כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש. הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר. באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.. אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק.. האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור? בתודה, עידן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DXT,

היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לפני חודשיים בערך התחיל להיות לי מסך שחור אם הייתי משאיר את המחשב דלוק ליותר מכמה שעות מבלי לגעת בו(כמו שניכנס לשינה רק שאי אפשר לעשות כלום וחייבים לעשות ריסטרט) כול הזמן הזה עד מלפני שבוע זה היה סביל ביותר ולא קרה יותר מפעם ביום גג ולא היה לי יותר מידי כוח להיתעסק עם זה אז השארתי את זה ככה.. השבוע האחרון זה נהיה בתדירויות ממש גבוהות אבל בסדר לא מובן בכלל ופה התחיל לי כול הבלאגן,אני אפרט: ברגע שאני מפעיל את הווינדוס אם אני גולש(לא משנה אם זה CHROME או FIREFOX) אז בערך יש לי גג 10-15 דקות עד שיהיה לי מסך שחור ואם אני שומע מוזיקה שיוטיוב נניח אז המסך נהיה שחור כמו של שינה המוזיקה ממשיכה לרוץ עוד חצי דקה או לפעמים הקול מתעוות כזה ואז אני חייב לעשות ריסטרט לפעמים אני עושה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Sh_Dor_Lq,

איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by itISlupus,

יש לי דיסק USB של 32GB הכונן מחולק לשתי מחיצות איך אני מאחד ומפרמט? למה כדאי לפרמט? NTFS או exFAT? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.