תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אחי קנה מסך חדש מדגם LG FLATRON L1515S (דק - למי שלא מכיר), וכשהוא מחבר אותו למחשב, מתקבלת השגיאה שבכותרת. כרטיס המסך שמותקן במחשב הוא ATI RADEON 9200. מערכת ההפעלה Windows XP Pro SP2, אבל בתופעה קיימת גם כשמדליקים את המחשב (במילים אחרות - גם לפני עליית מערכת ההפעלה), כך שלא נראה לי שזה קשור למערכת ההפעלה/דרייבר. אז בעצם השאלה שלי היא: למה זה כן קשור?? יש לציין שהמסך עצמו עובד טוב במחשב שלי (אני כותב בעזרתו עכשיו ). לי יש כרטיס מסך מיושן יחסית של NVIDIA RIVA TNT2. מישהו נתקל? יש איזה 'טריק' שאני לא יודע עליו שיגרום לזה לעבוד, או אולי משהו בכרטיס מסך לא תקין? ??? בתודה מראש, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך הורדתי את windows 10 והוא לא היה לי נוח כל כך בגלל כל מני שינוים, אז חזרתי לwindows 7 אבל עכשיו windows 7 בקושי עובד לדוגמא: אחת הסיבות שעברתי ל-10 הייתה בגלל שב-7 סייר windows קרס פעם בכמה זמן, אבל עכשיו הוא קורס יותר. המחשב שלי ממש איטי ועד עכשיו לא הצלחתי לגרום לא להריץ שתי תוכונות בו-זמנית. בגלל בעיות אלה החלטתי לחזור (שוב פעם) ל-windows 10 אבל עכשיו הוא לא מצליח להוריד את-10.... ניסיתי כבר בסביבות ה-5 פעמים והוא כל הזמן נותן לי את אותה תקלה: תקלה מס' 80200013 windows update נתקל בשגיאה לא מוכרת.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הלוח אם שלי לבד לספק והוא פשוט נשרף!!! מה יכולה להיות הביעה?? ספק זרם חשמל בבית? כי אני רוצה לקנות לוח חדש ואני לא רוצה שגם הוא ישרף......
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים קניתי את המחשב הבא: i5-4590 @ 3.3 GHz Gigabyte GTX970 8 GB RAM Windows 7 ultimate SP1 fully updated driver version 347.09 המשחקים עובדים ללא בעיה. אבל לפני מספר דקות ניסיתי להפעיל את ShadowPlay של Gforce Expirience, וקיבלתי מסך שחור לכחצי דקה, ואז, לאחר שהמחשב עשה הפעלה מחדש, התברר שזה היה BSOD: Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8009FD6120 BCP2: FFFFF88004981BFC BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 החלטתי לעדכן את גרסת הדרייבר להכי עדכני עם התכנה Gforce Expirience, ובאמצע ההתקנה קיבלתי הודעה בTaskbar (למעטה מימין) שהדרייבר הפסיק לעבוד ומשהו לגבי kernel. יש ס…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע סתם בדקתי כמה דברים עכשיו פתאום ראיתי תרכיבים שלי כיאלו בדף ריפורט כזה ופתאום אני שם לב שיש לי רק 2.7GB ראם שברגיל מורכבים אצלי 2 כרטיסים של 2GB 1066 של GSKILL הווינדאוס הוא windows 7 ultimate 32bit תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז ומתמיד היתה לי את הבעיה הזו שכל סרט DIVX אני שומע מאוד מאוד חלש כבר התחלפו מחשבים ומערכות הפעלה ותמיד הבעיה קיימת מה נראה לכם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , קניתי מחשב להקמת סטודיו למוזיקה בבית .בהארדיסקים הישנים של המחשב הקודם קבצי אודיאו וידאו ותמונות שאני מעוניינת לשמור/ להעביר להארדיסק החדש . אז חיברתי את ההארדיסקים הישנים למחשב החדש והאנטי וירוס זיהה מספר איומים ווירוסים. מצ"ב קבצים של מה שמצא. אני היסרתי את כול אלה ועדיין לא העברתי שום דבר להארדיסקים החדשים אבל כן התחלתי למחוק /למיין /לסדר בתוך ההארדיסקים הישנים. נשאלת השאלה: האם אחרי שהיסרתי את הוירוסים האלה אני מוגנת ? האם עצם העובדה ש "שיחקתי" עם התוכן (תמונות וידאו אודיאו) טרם הסרת האיומים הינה סיבה לדאגה? מה הייתם ממליצים לעשות בשלב זה ? אני רוצה לשמור את ההארדיסקים הישנים כדי שיהיה לי עוד מקום איחסון. האם זה בסדר ? מישהו כאן אמר לי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! עזרתכם חשובה לי עד מאוד!!!!! המחשב שלי עושה ריסטרטים באופן פטאומי בזמן האחרון לכל פעם שזה קורה מופיעה לי הודעה שאומרת oc fail check your oc setting. הריסטרטים קורים בדרך כלל כאשר אני עובד על משחקים כבדים כמו PES6 או שאני עובד עם הצורב/CD שלי. בחיפוש בגוגל מצאתי 2 גורמים משותפים: לוח אם של ג'יגה בייט (כמו שיש לי ) overclocking - אין לי מושג מה זה אומר. אני מניח שזה קשור לטמפרטורת המעבד. הטמפרטורה הממוצעת של המעבד שלי היא 42-47מעלות כאשר יש לי 2 מאווררים 1 על הלוח והשני בחלק האחורי של המארז(המאווררים נקיים!!!) בכל מקרה לפי שהייאוש מגיע ואני אצטרך לפנות לכל מעבדות המחשב הנוראיות. עזרה!!! מה לעשות!!!!?????
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניקיתי היום את המחשב מאבק ובמהלך הניקיון פירקתי והרכבתי את המעבד, כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב הרחתי ריח שרוף, המחשב נדלק אבל לא רואים כלום ובנוסף אין שום ציפצוף. השאלה שלי היא איך אני יכול לגלות מה נשרף?(לפי דעתי זה או המעבד או הלוח אם, אבל מה אני מבין???) יש לי עוד כמה שאלות: 1) אם הלוח נשרף האם יכול להיות שהוא שרף גם חלקים אחרים?? והאם המאווררים אמורים לעבוד אם הוא שרוף?(הם עובדים) 2) במצב כזה כשלא יודע אם הלוח שרוף האם זה בטוח להדליק את המחשב? תודה על העזרה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי טלפון מהבית, (אני בעבודה) המחשב עם מסך כחול וכיתוב לבן. פעולות שהוריתי לבצע: הוצאת התקע ולחיצה על כפתור ההפעלה 3 פעמים. - עבר תקין חיבור מחדש למתח. - כאן נאמר לי שהיה ניצוץ חשמלי מהשקע מחשב עלה עם מסך כחול. מה אני עוד יכול לבדוק כשאגיע לבית? אשמח לתגובות כי אני קצת לחוץ מהעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי תקלה מוזרה: ספק כח antec hcg 850m 80+ bronze - מחשב קורס ומרסט עצמו ברגע הפעלת furmark (גם ברזולוציה נמוכה) אבל עובד מעולה ב superposition benchmark. (עם ספק אחר ה FURMARK עובד מצויין). בדקתי עם GTX760 (חיבור 6+8 פין) על 2 באנדלים ליתר ביטחון : i5 3470 + intel dz68db & i7 2600 + h77-d3h אך אותה תופעה. - ניסתי גם עם GTX960 (חיבור 6פין) והוא כן עבד ב FURMARK על 720 ,אבל ב 1080p רק התוכנה קורסת\נסגרת (המחשב נשאר דלוק). -גם שמתי את הקונקטור pci e בחיבור אחר הספק אך זה לא עזר. אז עושה רושם שהספק לא תקין ? למרות שה superposition גם מאמאץ ב 100% (ככה זה מראה לפחות) אבל לא קורס.. יש רעיונות ?…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את האוזניות וגם דרכן שמעתי רק דרך רמקול אחד. אני מסיק מזה שהבעיה במחשב. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול, והבעיה לא נפתרה. אני מסיק מזה שכרטיס הקול עצמו נדפק. כרטיס הקול מובנה בלוח אם. אז פיתרון לבעיה זה קניית כרטיס קול והתקנתו. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Athlon 64 4000 NF-M2S AM2, nForce 6100 1GB 400W TruePower אני לא יודע איך להסביר,אבל אנסה. מה גורם למחשב לא לעביר סינגל למסך, או להדליק את המסך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הצורב החדש - LITEON 52X32X52 אחרי ההתקנה הוא פעל מצוין (צרבתי דיסק אחד ולא היו שום בעיות) היום אני פותח את המחשב... והכונן לא נפתח, לא משנה מה אני עושה הוא נשאר סגור. הכונן מזוהה כמו שצריך ולכן לא נראה לי שזאת בעית תוכנה - אבל באמת שאני לא בטוח. מה יכולות להיות הסיבות? מה אפשר לבדוק כדי לוודא שזו באמת בעיה בצורב פיסית ולא משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעייה? זה רושם לי במסך הכחול BAD_POOL_CALLER למעלה. ביטלתי את האתחול האוטומטי בשביל לראות מה זה רשם.. אם מישהו יודע תודה... הבאתי פה את הקבצי דאמפ שאולי מישהו יוכל לדעת כי אני לא מבין בזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד amd phenom ii x4 925. אני רץ איתו כבר למעלה מחצי שנה אך היום לצורך בדיקת תקינות של המעבד הישן שלי הרכבתי מעבד amd athlon ii 3800, המעבד היה תקין והריץ את המחשב בצורה חלקה אך לאחר שהחזרתי את המעבד החדש שלי למערכת, המחשב סירב לעלות כמו שצריך. המחשב בזמן ההדלקה מראה סימני חיים (המאווררים עובדים) אך אין שום תצוגה במסך, המארז גם לא מצפצף ומצביע על תקלה..לאחר כמה נסיונות להדליק ולכבות ביצעתי איפוס לביוס אך גם זה לא עזר. לאחר כמה זמן לקחתי מעבד נוסף מהבית amd athlon ii 4200 וניסיתי לחבר למערכת אך גם כאן הייתה בעיה: אמנם המחשב כן עלה וראיתי תצוגה אך הוא נתקע על המסך שבו ניתן להיכנס לביוס באמצעות כפתור del. בזמן לחיצה על הdel המחשב רושם enter bios.. אך שום דבר לא קו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם- עזרה בבקשה. יש לי מפרט כזה : המחשב של הילד : לוח אם של אסוס- -DDR3-G41 .מעבד E8400 ליבה כפולה. זיכרון 4 ג'יגה של רם.מערכת XP הום אודישן SP3 מקורי. המחשב שלי : לוח אם של ג'יגביט G41 DDR3.מעבד E5200ליבה כפולה.זיכרון 2 ג'יגה של רם. מערכת XP SP3 פרופשיונל{לא מקורי-רק באופן זמני} הבעייה היא בכרטיס קול המקצועי שלי." כרטיס קול מקצועי של LINE 6 UX2. החיבור הוא USB. במחשב הראשון {של הילד} הוא משמיע רק דרך האוזניות ולא משמיע דרך היציאות האחוריות. הגדרתי את הכרטיס,עידכנתי והסרתי דרייברים מהיצרן{4 פעמים} לא עזר. שלחתי לתיקון לבדיקה, אמרו לי בחנות : הכרטיס תקין! {אמרתי :אולי זה היה חטאי שחמדתי את המחשב עם הנתונים המרשימים של הילד} חיברתי למחשב השני {שלי} הוא עבד במשך שבוע ד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש פתרון לנושא? איך אפשר לשנות את הגדרות האבטחה? תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נייד לנובו דגם 130-15 פשוט לקראת סוף הבטריה נכבה וכשהטענתי לא נדלק רק לאחר זמן ואח"כ עבד רגיל ופתאום לא נדלק אשמח לדעת מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-