תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
Peripherals Printer HP DeskJet 710C Printer Microsoft Office Document Image Writer USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB2 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - Enhanced USB2 Controller [B-0] USB Device Generic USB Hub זה מה שרשום לי בeverest, האם זה אומר שהחיבור הוא USB 2.0? או שרק אחד מארבעת החיבורים או 2.0, אם כן איך עוד בודקים? זה מאוד חשוב לי.. אם לא קשור לפה תעבירו תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, מקווה שמישהו יוכל לתת לי רעיון לגבי הבעיה שמיד אפרט. יש לי מחשב שנרכש בשנה האחרונה. בחודש האחרון התחילו רעשים שנשמעים כמו "קליק" והם מופיעים אחת לכמה זמן. הזמן בין קליק לקליק משתנה אבל הם לא רצופים מאד. אלו לא המאווררים מכיוון שהקליקים האלו מופיעים גם כשהמחשב כביכול סגור. בהתחלה חשבתי שאולי זה הספק (ספק של LIBERTY 500) ואז ביצעתי את הפעולות הבאות : 1. העברתי את שקע החשמל של המחשב לתקע אחר 2. כיבית את הספק מהמפסק שיש על הספק עצמו. למרות זאת עדיין הופיע אותו קליק. חשבתי אולי יש משהו נוסף שמזין את המחשב כמו שקעי USB . יש לי כרטיס קול חיצוני איתו אני עובד להקלטות מוזיקה ומקלדת מידי, נתקתי את מקלדת המידי כי חשבתי שאולי היא שולחת פקודות כלשהן למחשב אבל זה לא עזר. נשמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת בעיה שהתחילה לפני כחודש, היתי רואה סרטים במחשב בוא נגיד שהמחשב היה פועל לפחות 3 שעות ברצף, ואז הוא היה מתחיל להוציא רעש מטריד , כאילו חלק בתוך המחשב לא יושב טוב והוא רוטט על המארז . אז כמו מטומטם דפקתי על המחשב כמה פעמים חזק ופתאום נהיה מסך כחול . כיביתי והדלקתי ואז הבעיה נהיתה קבועה. כל כמה שעות המחשב היה מתחיל להוציא רעש , לא היתי מתייחס בתקווה שזה יעבור... אבל אז המחשב היה קופא והיתי צריך לעשות ריסטרט. עד שאתמול זה קרה שוב, ומאז שאני מנסה להדליק את המחשב פשוט אין צפצופים . זורם רק חשמל אבל המסך לא נדלק. שום דבר לא קורה.מה שניסיתי לעשות זה להוציא תבטריה CMOS . הוצאתי את הזכרונות . ניסיתי לשחק קצת עם הלוח אם. אבל שום דבר לא עזר לי ...מה אתם ממליצים לעשות.? ??? ??? ??…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אני שיחקתי בBETA של BF4, עזבתי את המחשב לכמה דקות כשה המשחק עדיין רץ. וכשה חזרתי, שמעתי בדרך לחדר קול של מקדחה, חשבתי אולי שאלו השכנים או משהו אבל זה הגיעה מהמחשב, המחשב קפא, ניסיתי לצאת מהמשחק, ctrl alt delete, וכולה, אבל כלום. עשיתי ריסטרט למחשב וכשה הוא עלה, המקלדת לא עבדה, המסך לא עלה, ועוד מתאם Usb שצריך להראות צבע שזה אומר שזה מחובר לחשמל לא הופיע. אני לא יודע מה לעשות, חיברתי את המקלדת למחשב אחר (שאני בו עכשיו) והמקלדת כן עובדת. שאבתי אבק מהמחשב, אולי זאת הבעיה אבל לא. אני לא מכבה את המחשב בדרך כלל אבל כל יום אני עושה ריסטרט למחשב. אולי בגלל עומס או משהו? תודה רבה לעוזרים !!! (- אולי נשרפו החיבורים במחשב ? המחשב עלה קרוב ל4 אלף ונבנה במיוחד לBattlefield ואפי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל מי שלא מבין בנושא שלא יגיב וסתם יסבך אותי בדברים שהוא לא בטוח בהם CMOS CHECKSUM-ERORR - DEFAULTS LOADID PLEASE ENTER SETUP MENU TO SET CLOCK RATIO זה הארור שהוא נותן לי . ! מלפני כמה ימים נשרף לי ספק בעקבות זה שאחי בטעות הוריד לי את המתג בספק מ-230 ל-115. נתתי את המחשב לטכנאי בשביל לבדוק אם נשרף הלוח אם והזכרונות והמעבד, והוא אמר שלא ושהוא רוצה לדבוק יותר לעומק והוא התחיל לרצות ממני הרבה כסף אז בסוף לקחתי את המחשב ולא שילמתי ;D . היום קניתי ספק חדש. חיברתי אותו ואז הפעלתי את המחשב וקיבלתי את הארור שכתבתי למעלה. ועכשיו לסיבות: קראתי באיזה שהוא מקום שיכולים ליהות כמה סיבות לארור שנוגע ל-CMOS: 1. בעייה בספק כח 2. בלוח אם 3. בבטריה נראה לי מוזר שככה פצאום נגמרה או נ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Windows 10 pro, כשאני מחפש בשורת חיפוש וגם בלוח הבקרה, שמתי לב שהאופציה להוריד עדכונים נעלמה ואני לא מוצא אותה יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב 48*24*48 עם win xp והמחשב שלי לא מזהה אותו. אני בטוח שחיברתי את כל החיבורים כמו שצריך אז זה לא זה. עזרה בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם RAM במהירות 2133, כשאני בודק בתוכנות כמו CPU-Z המהירות המוצגת לי היא 1067, קראתי באינטרנט והפעלתי בBIOS את פרופיל הXMP, בBIOS אכן כתוב 2133 אבל כשאני מגיע לווינדוס תוכנות הבדיקה מציגות 1067, עזרה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלאפטופ שלי מוציא קרינה חזקה לכל הכיוונים (דיסק ?) האם זה אופייני ללאפטופים ? יש פתרון לבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מחשב: Intel Sandy bridge i5 2500 socket 1155 Asrock H67M-GE HIS Radeon 6950 2GB D5 Antec NEO ECO 620W המחשב לא היה בשימוש קצת מעל לשנה, כשפתחתי אותו לאחר שנה היה נראה כאילו יש בעיות במגעים, אבל לאחר קצת משחק עם הכבל HDMI המחשב עבד בסדר. לאחר כשבועיים עבודה, יום אחד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא הפסיק לזהות את הכרטיס מסך. המחשב עובד ללא בעיות דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם, כאשר הכרטיס מסך מחובר לחשמל אך לא ללוח אם המאווררים עובדים, אך כאשר הוא מחובר למחשב הוא לא מזהה אותו יותר. בהנחה שאין לי מחשב נוסף או כרטיס PCI-E נוסף, האם יש דרך לוודא שהתקלה אכן בכרטיס מסך? (או בעצם מה הסיכוי שהתקלה בלוח אם?)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים. זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו. אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב? והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים... מה הולך פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ווינדוס 7 32BIT והכונן החיצוני הוא של TOSHIBA 320GB אני מנסה לחבר אותו למחשב, המחשב משמיע את הצליל כשמחברים USB אך הכונן לא מופיע לי במחשב שלי כשאני מנסה לחבר דיסקאוןקי/כונן חיצוני אחר, אז זה המחשב קולט מצוין, רק את הכונן הזה הוא לא מזהה לי =\ מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, TL;DR האם ניתן לקבל זיכוי על surface pro 6 שקניתי שנמצא באחריות, אחרי שהחליפו לי אותו כבר פעם אחת והבעיות איתו נמשכות? והסיפור המלא: קניתי לפני קצת מעל חצי שנה surface pro 6. (אחריות פגה תוקף בערך באפריל) הייתי מאוד מרוצה מהקנייה , בעיקר גם בגלל ההייפ של הקנייה הראשונית, עד שהתחילו לי הבעיות במסך. בהתחלה זה jitters קטנים פה ושם שנהיו בלתי נסבלים, במיוחד מאחר ואני סטודנט וכל שנייה צריך למחוק ולכתוב שוב בהרצאה כי העט מתחיל להשתגע. ובנוסף, יש מקרים שבהם המחשב פשוט מפסיק לקלוט את העט במקום מסויים, וכדי לתקן (זמנית) צריך לעבור לחלק אחר במסך , לחכות שם שנייה, ואז לחזור ולנסות לכתוב. (זה יכול לחזור גם כל כמה שניות) א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה (עדיין יש לי) להפעיל את המשחק RED ALERT2 שאלתי על זה בתמיכה של EA הם ביקשו את המפרט שלי, ואמרו לי שזה לא עולה בגלל המעבד שלי, שהוא עם HT, והמשחק לא תומך בזה. לפני שאני מחליט לבטל את זה, אני רוצה לדעת כמה זה באמת עוזר לי, ובמה. ואחר-כך, אם אני מחליט לבטל את זה איך אני עושה את זה? ניסיתי לבטל את זה בביוס, וזה לא עזר, יש איזשהי דרך לבטל את זה בוינדוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, ישל י WINXP PRO עם ה SP1. (המפרט שלי בחתימה). אתמול בערב, בזמן ששמעתי שירים בווינאמפ, נכנסתי לעורך הTURBO PASCAL כדי לפתור תרגיל לשיעורי הבית. שמתי לב שהמחשב חושב המון בזמן שהייתי בתוכנה (דבר שמעולם לא קרה משום שהעורך הוא עורך DOS שאינו דורש זכרון כמעט). לאחר כמה דקות, המסך שלי נכנס לSTANDBY MODE ולא יכולתי לראות כלום, אך המוזיקה מהווינאמפ עוד המשיכה לנגן וכפתורי ה NUM LOCK, CAPS LOCK עבדו, מה שהעיד על כך שהמחשב לא נתקע... לאחר כמה נסיונות לסדר את המצב (הזזת העכבר, לחיצה על כפתור השמש במקלדת, שאמרו להוציא מSTANDBY MODE וכו') פשוט לחצתי על כפתור הRESET. המחשב איתחל בלי בעיה ונראה כי WINDOWS עולה. אך ברגע שהמחשב היה אמור להראות את WINDOWS, המסך שוב נכנס לSTANDBY MO…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למיטב זכרוני קנינו בעבר, ביחד עם המחשב, שני מקלות זכרון של 1 גיגה האחד. כלומר, 2 גיגה בסה"כ. היום כשבדקתי ע"י לחצן ימני על my computer ואז properties ראיתי שיש רק 1 גיגה של ram שם. כמו כן, פתחתי את תוכנת hwinfo32 ושם ראיתי שיש שני מקלות של 512 מגה, האחד, כלומר 1 גיגה בסה"כ. זה היה ניראה לי מוזר, כי שוב, למיטב זכרוני, שמתי לב שאכן היו לנו בעבר 2 גיגה של ram. כאשר בטלתי אפשרות של חדירה שלא ברשות לביתנו, פתיחת מארז המחשב והוצאת שני המקלות של 1 גיגה האחד והחלפתם בשני מקלות של 512 מגה האחד, סגירת המארז, החזרת כל החוטים למקומם ופתיחת המחשב מחדש -- החלטתי פשוט לפתוח את המארז בעצמי ולבדוק שם בפנים. ראיתי באמת שיש שני מקלות של זכרון. הוצאתי אחד מהמקלות ועליו היה רשום משהו כזה: kvr…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש ושמתי לב לתקלה מאוד מוזרה ומציקה שמופיעה ברגע שאני מחבר את את המחשב לטלויזיה. התקלה גורמת למחשב להיתקע ולהיכנס למצב שבו העכבר לא מגיב וכל המחשב פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה מופיע ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה וכשאני עובר בין מצבי התצוגה השונים, כמו "הרחב", "מסך מחשב בלבד" או "מסך שני בלבד", אני לא יודע למה אבל במידה ואני בוחר באופציה "שכפל" המחשב לא נתקע ועובד רגיל. ברגע שאני עובר לאחד ממצבי התצוגה שציינתי למעלה, אני יכול להזיז את העכבר כמה שניות ואז הוא פשוט נכנס לפריז וכל המחשב נתקע. הפעלה מחדש של המחשב גם לא עוזרת, ז"א ברגע שהמערכת הפעלה עולה אבל המצב תצוגה לא השתנה העכבר יתקע תוך כמה שניות אלא אם כן אני מהר מעביר למצב "שכפל" …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שאלה של מתחילים: אני מבין שמודם ראוטר שנדרש לפעול על תשתית של בזק צריך לתמוך בוקטורינג. יש לזה חשיבות גם עבור המגדיל טווח (REPEATER)? תודה, איתמר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי מחשב נייד של דל. בחודשים האחרונים רמקול המחשב משמיע מדי פעם קול נקישה בזמן שאני מבצע פעולות מסוימות במחשב, לדוגמה: פתיחה או סגירה של דפדפן, פתיחת אפליקציות, סגירת מחשב וכו'. הרעש לא נעים, במיוחד כשאני עם אזניות. למשהו יש רעיון היכן הבעיה/תקלה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם כשאני רוצה להדליק את המחשב. אני לוחץ על הכפתור, הוא מתחיל להידלק אבל אחרי 2-3 שניות הוא נכבה (לא רואים מסך או מקלדת עובדים). ואז אחרי שבריר שניה הוא נדלק שוב והפעם עולה תקין. זה קורה באופן קבוע. המחשב יחסית חדש: 2500k cpu 8gb ram 1600mhz Asus p8p67 B3 650W ThermelTake - החליפו לי אחרי שהיה לי של Crosair 700W שגרם לבעיות אחרות ידוע לכם מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo ideapad 300-15isk . קרתה תקלה שאינני יודעת מהי? מערכת ההפעלה (ווינדוס 10) לא עולה אלא ישירות לביוס. ניסיתי מספר פעמים להפעיל את המחשב ומערכת ההפעלה לא עולה . בביוס שמתי לב שבסדר עליית המחשב אין ברשימה כונן קשיח. ניסיתי להתקין את ווינדוס מחדש דרך דיסקאונקי , ללא הצלחה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאז ומתמיד היתה לי את הבעיה הזו שכל סרט DIVX אני שומע מאוד מאוד חלש כבר התחלפו מחשבים ומערכות הפעלה ותמיד הבעיה קיימת מה נראה לכם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעת הפעלת המחשב, המחשב עצמו נדלק יש צפצוף רגיל ונורות כונן עובדות, אך המסך לא נדלק (חיבור הכבלים שלו תקין), הנורית של המסך פשוט נשארת להבהב והוא לא מראה את תהליך ההפעלה עם סמל ווינדוס. בבדיקה עם מסך אחר תקין בבית, גם הוא נשאר להבהב ולא נדלק בעת הפעלת המחשב. כלומר, אולי בעיה במחשב עצמו. יש לציין שאני מפעיל את המחשב המצלמת אינטרנט נדלקת ושאני מכבה היא מתכבה גם. המחשב נקי אחרי פירמוט וניקוי הכונן מאבק לפני כשבועיים. כל החיבורים בכונן מחוברים. אני לא יודע מה הבעיה, מה זה יכול להיות (אולי ספק כוח?) מה נראה לכם שזה יכול להיות? מפרט המחשב ספק כוח http://www.tms.co.il/product/7943 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Quad-Core i7 3…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-