עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tktur1,

אחרי הפרמוט המחשב מסרב להתקין לי את המערכת הפעלה.... מחיצה שונה אולי משהו? תודה מראש לכולם .. (סליחה על הגודל של התמונה..) כל עזרה תעזור אני די נואש... הבעיה מופיע לקראת סוף ההתקנה...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by itaysk,

אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ולהרכיב אותו לבד הבעייה שלי היא שאף פעם לא היה לי AMD תמיד היה לי INTEL ואני לא יודע איך AMD הוא נראה ואיך להרכיב אותו... אני לא אחד כזה שמסתבך ולמרות שזה לא נראה לי משהו מסובך, אני יכול להרוס משהו? אתם חושבים שכדאי לי? או שאני יתן להרכבה בחנות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AAABC,

שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by afars,

היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nice,

שלום. אתמול שמתי לב שכאשר אני מנסה לצרוב דיסקים דרך נרו התוכנה לא מוכנה לצרוב אותם אלא רק לכפוך אותם לקבצי bin. חשבתי שהתוכנה השתגעה,אז הסרתי אותה והתקנתי מהדורה חדשה יותר של התוכנה רק כדי לבדוק אם זה באג בתוכנה. גם בגירסה הכי חדשנית של התוכנה נתקלתי באותה בעיה. אז נכנסתי למידע על הצורב לראות אם יש בעיה.ואז שמתי לב שהתוכנה לא מזהה את הצורב אלא רק את כונן הסי די רום הרגיל שלי. ואז ניסיתי לראות אם הצורב יכול לזהות דיסקים,והוא יכול,הוא פשוט לא יכול להציג אותם על המחשב. זאת אומרת שהנורית שמסמנת שיש דיסק בתוך הכונן דולקת,אך כאשר אני נכנס למחשב שלי הוא לא מזהה שהוכנס דיסק. מה עושים?,האם זאת בעיה במערכת ההפעלה (windows x) או שמא הבעיה היא בחומרה?. אני רוצה לדעת בקרוב כדי לדעת אם…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, עשיתי פורמט למחשב של אחותי והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך. המחשב עבד מעולה לפני הדרייברים (רק ברזולוציה של 800 על 600). התקנתי דרייברים ל- GF FX5200 שלה ומאז כשהמחשב עולה, אני רואה רק את מסך הטעינה של הוינדוס ולאחר מכן מסך שחור. המחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא רואה כלום. השאלה היא האם יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו או שצריך לעשות פורמט? מדובר ב- win xp sp3. תודה, MODY.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, רכשתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב הישן שלי. לצערי, מסך המחשב ישן, ויש לו רק יציאת VGA. קניתי כבל עם ראש אחד VGA והשני HDMI. כשהמשלוח הגיע, לצערי הכבל לא עבד. בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שיש צורך בהעברה אקטיבית של מידע (משהו עם המרת אותות), ולכן יש צורך בכבל אחר. שתי התמונות שצירפתי: 1. הכבל השחור הסטנדרטי הוא מה שיש לי. 2. הכבל עם הPORT VGA הגדול יחסית הוא זה שלדעתי אני צריך לרכוש. מה אתם אומרים? האם אני יכול להקרין את המוצג על הלפטופ על המסך הישן באמצעות הכבל שרכשתי או שעליי לקנות את הכבל שהמליצו לי\כבל אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hichcock,

יש לי כרטיס מסך מדגם hercules radeon 9800xt 256mb. בזמן האחרון המחשב עושה רעש של מאוורר שעומד לשבוק חיים, פתחתי את המארז הדלקתי את המחשב וראיתי שזה המאוורר של הכרטיס מסך. הוא לעיתים מסתובב חלק אבל לפעמים עוצר למאית השניה וממשיך ועושה המווווווווווווון רעש (שלא אמור לעשות) ולעיתים נדירות מפסיק לעבוד מה שגורם למחשב לקרוס (כדי להגן על הכרטיס). הוצאתי את הכרטיס, פירקתי אותו לגורמים, ניקיתי את כל האבק, גם ניקיתי את המעבד של הכרטיס ושמתי משחה טרמית חדשה - לא עזר בכלום. למישהו יש רעיון? :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomegozi12,

שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ShaySolomon,

שלום, ברשותי מחשב נייח בן 6 שנים. לפני שלושה שבועות טסתי לחו"ל וכאשר חזרתי היום ראיתי שהוא נשאר עובד כל הזמן הזה. כשניסיתי להפעילו הוא לא עלה, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הוא עלה בצורה איטית מאוד (מעל 5 דקות). עכשיו קשה לי מאוד אפילו לפתוח תיקיה חדשה מרוב איטיות. אציין שלפני שטסתי הוא עבד בצורה חלקה ומהירה (מחשב i7). אשמח לתמיכה של המומחים (: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by semi-t,

היי לפני כמה זמן נשרפה(?) לי המנורה הכחולה הקטנה בקדמת המארז (היא התחילה להבהב קצת יום-יומיים ואז כבתה ויותר לא נדלקת).. למרות שלא נגעתי בכלל בחיבורים הקדמיים במארז ככה שזה לא יכול להיות איזה חוט שהשתחרר. לאחר מכן גם התחילו אצלי בעיות באספקת כח לדיסק קשיח חיצוני באמצעות חיבור USB קידמי במארז, הדיסק הקשיח החיצוני הוא של מקסטור 120GB שבא עם כבל מפוצל - קצה אחד לכח+מידע וקצה שני רק לכח (כגיבוי). הייתי מחבר אותו תמיד עם כבל אחד של כח+מידע ל-USB הקדמי אך כיום זה גם לא מספיק ואני צריך לחבר אותו באמצעות שני הקצוות ל-2חיבורי ה-USB הקדמיים.. בדקתי עם חבר, שלו יש את אותו הדיסק הקשיח כמו שלי וגם אצלו המארז לא מספק מספיק כח.. אם אני מחבר DOK לאחד מחיבורי ה-USB הקדמיים הוא עובד מצויין…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by coperl,

הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם .. אני חייב שתעזרו לי... אתמול קניתי כרטיס מסך חדש HD4670 והבעיה הייתה גם לפני שקניתי לפעמים .. אין לי שום התחממות .. המחשב שלי עומד על 19 מעלות.. בדקתי את זה... אני משחק דקה שתיים במשחק פתאום התמונה עומדת .. ואו שהוא מעלה לי מסך כחול עם הבעיה : 0X000000EA ולמטה הוא רושם לי ati2dvag .. מחקתי עם התוכנה שמוחקת דרייבים את כל הדרייבים הקודמים .. והתקנתי את הכי חדשים ... ואו שהוא רושם לי ככה http://img520.imageshack.us/my.php?image=49633179xo8.jpg אני חייב עזרה !! .. תודה לעזורים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GoldFish,

היתה לי בעיה במחשב בהדלקת המחשב. המחשב נדלק, מאווררים עובדים המודם קיבל מתח, אבל לא היתה תצוגה במסך. מכיוון שהמחשב עדיין תחת אחריות, לקחתי אותו למעבדה, שם איבחנו את הבעיה כתקלה בלוח האם והחליפו אותו (לדגם אחר). לאחר התיקון המחשב לא זיהה את המודם (מודם USB בתשתית ADSL של בזק) התקנת תוכנת המודם לא מצליחה (מתקבלת הודעה על בעיות בהתקנה) בתמיכה של בזק אמרו לי להחליף מודם. גם את המודם החדש המחשב לא זיהה ולא ניתן להתקין את התוכנה שלו. בתמיכה הטכנית של החברה, אמרו לי, כי לאחר החלפת לוח אם יש להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. האם זה נכון? איך אוכל להפעיל את המודם ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? האם יתכן כי לא ניתן להתקין את תוכנת המודם מכיוון שההסרה שלה לא היתה תקינה? אם כן, מה אוכל לעשו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tamirxd,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המסך במחשב הנייד שלי מ768p ל1080p. יש לי Lenovo G-50 80 מהמידע שהצלחתי לאסוף, למסכי 1080 דרושים 2 כבלי וידאו, בניגוד ל768p שדרוש רק אחד. (לפי הפורומים של לנובו מדובר בכבל אחד גדול שבתוכו הכבלים המדוברים) הדגם שלי הגיע (הפסיקו לייצר אותו ) ב-2 גרסאות 1080 ו-768, לכן ייתכן שברשותי הכבלים המתאימים. רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את המצאות הכבל המתאים? אם מישהו עשה זאת בעבר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kuBBia,

קניתי בשבוע שעבר את המפרט הבא AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Sapphire ATI Radeon 5830 1GB GDDR5 HDMI קירור משופר צורב LG GH24 SATA x 24 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z [seaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze בזמן מנוחה או שימוש לא מאומץ הוא יחסית שקט, הבעיה מתחילה בזמן שהמחשב במאמץ אפילו לא גדול מידי (משחקים בפייסבוק גורמים לזה) אני לא יודע אם הבעיה היא שמארז מלא חורי אוורור ולכן שומעים את המאווררים בטירוף או שיש כאן משהו תקול זה פשוט לא נשמע לי סביר כמות הרעש שיוצאת מהמ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by adiel21,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשות מה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקים המסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזר בדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיך אשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Hitman_47,

המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני משתמש בדפדפן כרום ובשלב מסויים הדפדפן נהיה איטי בטירוף. הומלץ לבטל כל מיני plugins אבל יש לי כולו איזה 4 פלאג אינים בכרום. אחד הפלאגינים הוא FLASH שאני צריך אותו בעיקר בשביל לצפות בסירטונים ביו טיוב או בסטרימינג בTWITCH. נראה לי שברגע שביטלתי את הפלאג אין של פלאש נעלמו כל ההאטות הנוראיות שהיו לי. השאלה היא, האם FLASH באמת עושה כל כך בעיות? או שמע יש לי "ווירוס בפלאש"? או גירסה עם ווירוס? אני יודע שהתקנות אוטמטויות של FLASH וJAVA הם אחת המקורות הכי גדולים להתקנת ווירוסים ותוכנות זדוניות בווינדוס לפחות. כבר קרה לי מזמן שאיכשהוא קיבלתי חלון להתקין JAVA וזה התקין לי ווירוס. יש מצב שבזמנו עוד השתמשתי בEXPLORER. זה היה די מזמן. האם הבעיה אצלי היא באמת הFLASH? ואיך אפשר להתמ…

20. Started by TiGeRGuY,

שלום. יש לי E6750 עם קירור סטוק. ביום חמישי הדלקתי אותו והוא עשה רעש חזק, פתחתי אותו כדי לראות מה קורה וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב (נראה כאילו אפשר לשמוע את המנוע שלו מסתובב אבל אני לא בטוח). המחשב בכל זאת עובד אבל לא השארתי אותו דלוק אתם מבינים למה. הכל מחובר כמו שצריך. מפרט מלא בצד. תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי לציין שכשאני מדליק את המחשב המאוורר זז ממש קצת (בערך ס"מ) ונשאר ככה עד שאני מכבה את המחשב, כשאני מכבה הוא חוזר למצב הקודם. למה כל הבעיות המוזרות תמיד אצלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אישי555,

אני רוצה לדעת איך מגדירים שמה שעכשיו קיים יהיה מוגדר. בשלב השני אני רוצה לדעת איך אני מחיל את מה שקיים על המחשב בו אני פועל. במילים פשוטות איך אני מגדיר ואיך אני מפעיל. כבר קרה לי שהתעסקתי, ועל כל מה שהיה קיים (הלינקים) התווספו עוד מאות קישורים ישנים שכנראה הגדרתי אותם בעבר ועכשיו אין לי בהם צורך, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר כדי שבפעם הבאה לא אכנס למצב ביש נוסף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכם, קניתי מחשב חדש ושמתי לב לתקלה מאוד מוזרה ומציקה שמופיעה ברגע שאני מחבר את את המחשב לטלויזיה. התקלה גורמת למחשב להיתקע ולהיכנס למצב שבו העכבר לא מגיב וכל המחשב פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה מופיע ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה וכשאני עובר בין מצבי התצוגה השונים, כמו "הרחב", "מסך מחשב בלבד" או "מסך שני בלבד", אני לא יודע למה אבל במידה ואני בוחר באופציה "שכפל" המחשב לא נתקע ועובד רגיל. ברגע שאני עובר לאחד ממצבי התצוגה שציינתי למעלה, אני יכול להזיז את העכבר כמה שניות ואז הוא פשוט נכנס לפריז וכל המחשב נתקע. הפעלה מחדש של המחשב גם לא עוזרת, ז"א ברגע שהמערכת הפעלה עולה אבל המצב תצוגה לא השתנה העכבר יתקע תוך כמה שניות אלא אם כן אני מהר מעביר למצב "שכפל" …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liores121,

קניתי לפני חודש ומשהו מחשב של dell vostro 15 3510 והמאווררים עובדים שעות נוספות - גם בזמן שהוא מכובה והמחשב מאוד מתחמם באזור המקשים האם זה בעיה בחומרה או פשוט צריך לשנות משהו בהגדרות ? תודה

24. קנתה מחשב אני כמעט בטוח שהוא חרא אבל אני רוצה לשמוע מאשנים שבאמת מבינים בזה. תמונות: http://rotter.name/User_files/nor/4533c60e65b77f5e.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c61b65d2d902.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c62566057895.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c635662c60f8.jpg מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TheMorh,

טוב, אני שיחקתי בBETA של BF4, עזבתי את המחשב לכמה דקות כשה המשחק עדיין רץ. וכשה חזרתי, שמעתי בדרך לחדר קול של מקדחה, חשבתי אולי שאלו השכנים או משהו אבל זה הגיעה מהמחשב, המחשב קפא, ניסיתי לצאת מהמשחק, ctrl alt delete, וכולה, אבל כלום. עשיתי ריסטרט למחשב וכשה הוא עלה, המקלדת לא עבדה, המסך לא עלה, ועוד מתאם Usb שצריך להראות צבע שזה אומר שזה מחובר לחשמל לא הופיע. אני לא יודע מה לעשות, חיברתי את המקלדת למחשב אחר (שאני בו עכשיו) והמקלדת כן עובדת. שאבתי אבק מהמחשב, אולי זאת הבעיה אבל לא. אני לא מכבה את המחשב בדרך כלל אבל כל יום אני עושה ריסטרט למחשב. אולי בגלל עומס או משהו? תודה רבה לעוזרים !!! (- אולי נשרפו החיבורים במחשב ? המחשב עלה קרוב ל4 אלף ונבנה במיוחד לBattlefield ואפי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים