עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by s_aviram,

‫עזרה ממנהלי הפורום, הגדרת חומרה במחשב‬ אני שירה ☼ 23/07/09 14:13 windows xp pro. קניתי זכרון נייד של סאן-דיסק, usb 2.0 flash drive (במחשב אחר מזוהה חומרה זו). המחשב לא מזהה שהוכנסה חומרה חדשה (לא קופץ בלון שאומר שזוהתה חומרה חדשה, ובתיקית המחשב שלי לא נפתח כונן נוסף). התקן אחר (mp) הוא כן מזהה. איך אני מגדירה את החומרה החדשה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. היי חבררים יש לי עגלה של סופרמרקט זמנית עד שאני יסים עם המחשב שלי העגלה היא לוח של ASUS מעבד E2140 ג'יגה של קינגסטון קשיח 80 של היטאצ'י סטה ספק 400 נחמד X700 וכרטיס קול וכניסות יואסבי לאחרונה נהייו בעיות מוזרות וביזאריות לחלוטין תחילה המוזרה ביותר: אני גולש באינטרנט שומע שירים דרך אתר מסויים ופיתאום שאני באתר נגיד פה ואני יורד למטה או עולה עם הגלילה (הגולה של העכבר) אני מתחיל לשמוע זיופים במוזיקה היא הולכת ונהיית איטית עוד בעיה , פיתאום המחשב נתקע.. ונגיד בדיוק נאמרה מילה בשיר נגיד המילה ''לישון'' אז המחשב ניתקע והוא גם משמיע לי ברמקולים שוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשון ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט עוד בעיה זה שהמחשב פיתאום עושה לי פריז לא זז העכבר והוא ניתקע רציתי גם לציין ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by catsmonster,

היי, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus prime z270-a שמחובר לרסיבר ישן של דנון ב-5.1 דרך חיבור spdif אופטי. הדרייברים של הכרטיס קול חסומים לסראונד במשחקים וכאלה בגלל זכויות יוצרים כאלה ואחרות, אבל ניתן להתגבר על ההגבלה הזאת בעזרת מודים שונים (כבר עשיתי את זה ועבד בעבר). לאחרונה עשיתי ריסט למחשב שלי (כמו פרמוט רק בלי מחיקה של הקבצים), וכמובן שהיה צורך להתקין מחדש את הדרייברים עם המוד. התקנתי מוד אחד (כנראה גרסה יחסית ישנה) והיה לי סאונד משלושת הרמקולים הקדמיים ואחד מהרמקולים האחוריים כמו שצריך. הבוקר התקנתי מוד חדש https://github.com/AlanFinotty1995/AAFRealtekMod/releases והבעיה היא שעכשיו אני שומע סאונד מהסנטר, שמאלי קדמי, שני האחוריים אבל הימנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השבוע רכשתי מחשב חדש סוף כל סוף אותו הרכיבו מחלקים אותם בחרתי. בין הרכיבים היותר חשובים: מעבד AMD XP1800+, לוח ELITE K7VTH3 ומארז Tsunami virgo וכרגע יש מספר דברים שמטרידים אותי: א. המחשב אינו נכבה לא דרך מערכת ההפעלה ולא דרך כפתור הסגירה אלא מבצע הפעלה מחדש לאחר שנראה כאילו הוא נסגר ב. חלק מהרכיבים כמו העכבר האופטי שלי נשארים דלוקים גם לאחר שאני מצליח לסגור את המחשב במקרה ואני לוחץ פעמים מהר על כפתור הסגירה ג. ה - LED שמראה את מצב המערכת (סגור ופתוח) אינו מציג דבר וכאשר פתחתי את המכסה הבנתי כי במקום חיבור הפאנל קימים רק 2 PIN במקום שלושה דורש ה LED ד. מדי פעם המחשב מחליט בעצמו להיסגר בלי שום התראה מוקדמת ובלי סימן להתחממות יתר (מה גם שאני לא מבצע OVERCLOCKING על המערכת) …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by שמעון צביק,

קיבלתי מס למחשב, כשאני לא מפעיל את המחשב הרבה זמן ואני רוצה להפעיל אותו , למסך לוקח כ5 דקות להתחיל לעבוד. האם יש אפשרות לקצר את הזמו ולגרום למסך להגיב מיד עם התחלת העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tamirxd,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המסך במחשב הנייד שלי מ768p ל1080p. יש לי Lenovo G-50 80 מהמידע שהצלחתי לאסוף, למסכי 1080 דרושים 2 כבלי וידאו, בניגוד ל768p שדרוש רק אחד. (לפי הפורומים של לנובו מדובר בכבל אחד גדול שבתוכו הכבלים המדוברים) הדגם שלי הגיע (הפסיקו לייצר אותו ) ב-2 גרסאות 1080 ו-768, לכן ייתכן שברשותי הכבלים המתאימים. רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את המצאות הכבל המתאים? אם מישהו עשה זאת בעבר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Eden Zaharoni,

היי אני מחפש תותח שיודע להתקין מערכת קירור מתקדמת , יש לי מחשב עם GTX TITAN X (PASCAL) ב-SLI אני רוצה להתקין על כל אחד מהכרטיסים waterblock וגם על המעבד, משהו כמו מה שאתם רואים בסרטון : מוכן לשלם טוב למי שבא עם נסיון ויעשה את העבודה מהר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני צריך את עזרתכם לפתרון לתקלה הבא: המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהתחלה - מידי פעם הוא קרס והיה מסך כחול, ומאז הפעם האחרונה שזה קרה, הוא מסרב לעלות - הוא עולה ל 5 שניות, מפסיק לעבוד ועושה ריסט, ככה נמצא בלופ שאינו נגמר. כמובן שעצרתי את זה מהר ולא נתתי לו להמשיך לנסות, אבל מה שניסיתי לעשות זה לנתק את הכרטיס מסך, זיכרונות והדיסק הקשיח והבעיה לא הפסיקה. כנראה שהבעיה היא או בספק או בלוח אם. (זה לא בעיית התחממות..) המפרט שלי הוא משנת 2007: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe זיכרון OCZ DDR2 2048MB(1024MBx2) 800MHZ CL4 צורב ASUS DRW-1814BLTx18 DVD מארז GIGABYTE Poseidon כו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי בעיות במחשב אבל יש לי בעיה שממש מציקה לי אחים שלי סתכלו עם אני מנסה להיכנס לרג'דיט נגיד אז זה כותב לי ככה : (the application faild to intialze prperly (0xc0000005) בלב בלה אנא לחץ אוקיי כדאי לסיים את ה application מה אני אמור לעשות אחים שלי? וה Title הוא : regedit.exe application error לאדע לפעמים הוא רושם ככה : Iexplore.exe application error אז תערו לי דחוף !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברה יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים .. עכשיו הבעיה היא שכל הזמן הוא משמיע קול של כפתור תקוע כאשר הוא עולה לWINDOWS XP וכל הזמן נותן לי חלון של " האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק ? " כאילו אני לוחץ על DELETE ... מה נראה לכם הבעיה ? האם זו בעית חומרה או בעית תוכנה ? מה ניתן לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Eitan1985,

האם כונן חיצוני של 3 טרה יכול להקלט בהצלחה בוינדוס 7? כי פעם הייתה לי בעיה בוינדוס 7 לקלוט את כל התכולה בכונן פנימי(בשביל שהוינדוס 7 יקלוט את כל התכולה של ה3 טרה הייתי צריך לעשות התקנת uefi) האם וינדוס 7 יכול לקלוט את כל התכולה של כונן חיצוני של 3 טרה ומעלה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ישעיהו 100,

ש לי כונן חיצוני של סמסונג עם נפח של 500 ג'יגה. לאחרונה כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י המחשב כבעל נפח של 30 ג'יגה בלבד, כמו כן כמעט כל הקבצים שהיו בו נעלמו. יצויין שזה קרה לי לאחר שהורדתי מהאתר של מייקרוסופט את ווינדוס 10 והתקנתי את הווינדוס על המחשב דרך הכונן. אודה למי שיוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Stasik,

יש לי חלונות xp הרזולוציה על 1024 768 והrefresh rate על 85 הבעיה היא כשאני מעלה משחק המשחק מתחיל לרעוד כאילו שהוא בrefresh rate של 60!!! הרזולוציה במשחק היא כמו הרזולוציה בחלונות, לפני זה היה לי חלונות מילניום והכל פעל בסדר ואכשיו הוא עושה בעיות!!! איך אני יכול לתקן את הבעיה? בתודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by H1ghK1ll3,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני לא כל כך מבין משהו. אם מישהו מבין יכול להסביר לי בבקשה זה ממש יעזור לי. 1. איך אני מתאים חלקים אחד לשני? לדוגמה: כרטיס מסך ללוח אם. או זכרונות DDR4 ללוח אם ועוד דברים. 2. איך אני יכול להתאים את החלקים שלי למארז מחשב חדש שאני קונה? 3. איך אני יודע אם בלוח אם יש כרטיס מסך מובנה? אשמח שמישהו מקצועי בתחום הזה יענה לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hagai-,

יש לי בעיה כאשר המחשב קופא כל כמה זמן, ולאחר כחצי דקה כל הפעולות פתאום קופצות. המחשב גם נתקע לשניה-שתיים כאשר מתקבלת הודעה ב -ICQ או כאשר אני לוחץ על הכפתור למענה להודעה. אני מאמין שזה גם משפיע על העובדה שיש לי פתאום לאגים במשחק רשת היחיד שאני משחק כרגע והוא BLACK THORN, עד לפני יומיים שלושה הייתי משחק ללא בעיות, הפינג היה תמיד הכי גבוה (למי שמכיר את המשחק, 3 קווים ירוקים), אך ביומיים האחרונים אני נתקבל בלאגים עצבניים שפשוט אי אפשר לשחק (ושוב למי שמכיר את המשחק.. קווים אדומים.) התקיעות האלה בווינדוס חוזרות על עצמן וזה כבר משגע אותי, פשוט אי אפשר לבצע פעולות פשוטות מבלי שהמחשב יקפא למספר שניות ולעתים גם לפרק זמן של חצי דקה בערך. יש לי רשת ביתית, אבל גם כאשר ניתקתי את הכבל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום , אני מחובר לררשת אלחוטית דרך LINKSYS כשאני מתחבר אני רואה שאני גם שולח מנות וגם מקבל , אני רואה את המשתמשים ברשת אבל בגלישה או ניסיון לדואר או למעשה כל פעולת אינטרנט אין גישה . ניסיתי להוריד את חומת האש והאנטיוירוס ועדיין אין שינוי , מקבל כתובת אוטומטית מהרשת . PING לכל אתר לא עובד .... מחשב שולחני כרטיס רשת אלחוטי LINKSYS XPHOME

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by m0tek,

אני לא יודע אם זה רק אני..אבל אני עברתי עכשיו למחשב החדש , פנטיום 4 , 256 רדירם , לוח d850mv של אינטל. בכל מקרה...יש לי צורב פלקסטור x16 IDE עם ברנפרוף כמו שכולכם יודעים.. עכשיו , כשאני צורב , הבאפר נשאר אל 90-100% אבל המחשב איטי בצורה מחרידה...במחשב הקודם היה לי לוח של אסוס שעובד על VIA אז הורדתי את כל התיקונים המופלצים מהתחת שלהם שיוצאים כל יום (4in1 , ide fixes..) והבעייה תוקנה..המחשב עבד , הבאפר היה גבוה , והמחשב היה מהיר.. (זה היה פנטיום 3 800 , 256 סדיראמ , ואקס פי פרו..).. השאלה אם יש אותם תיקוני IDE לאינטל? כי נכון לעכשיו הורדתי בערך את כל התיקונים שלהם..והבעייה עדיין צצה...אולי זה חיבור פיזי לא נכון , אבל לא נראה לי , כי עד היום את כל המחשבים שלי אני הרכבתי …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Aganathon,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים. היו לי כמה בעיות אבל פתרתי אותם (גם בעזרתכם). המחשב עובד מצויין, אבל כל כמה זמן אני נתקל בבעייה הזו : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL היא יכולה לקרות סתם ככמה באמצע משחק או כשאני גולש באינטרנט או מדבר באיציק. פתאום מופיע מסך כחול. כתובה שם ההודעה ולמטה כתוב שהוא היה צריך לעשות dump memory. אני לא מצליח למצוא את הבעייה ולפתור אותה, למרות שעשיתי את כל הדברים שהם מציעים במסך הכחול (עדכון ביוס, וכו'...). הבעייה מופיעה בערך פעם ביום-יומיים. פעמיים גם הופיע לי אותו מסך כחול עם ההודעה Bad_Pool_Caller, באותן נסיבות. במה יכולה להיות הבעייה ? האם זו בעיית חומרה ( :'()? או אולי בעיית דרייברים ? או אפילו בעייה במשחקים \ תוכנות ? בבקשה תעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של Asus מדגם G73Sw עם Windows 7 64 Bit וכשאני סוגר את המסך הוא ממשיך לעבוד כרגיל למרות שהגדרתי לו להיכנס למצב שינה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, levelone.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי לאחרונה המחשב מבצע 3-4 איתחולים כאשר מדליקים אותו אין צפצופים כלשהם , ולא היה שום שינוי בחומרה או המערכת ההפעלה שהיא WIN7 אין הודעות שגיאה. ממה זה נובע לדעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by galalala,

שלום, יש לי בעיה דחופה. יש לי מחשב עם לוח VIA 8237. קניתי דיסק SATA חדש(היה לי לי עד עכשיו 80 ג"ב). המחשב לא מזהה את הדיסק החדש בכלל. אני מחבר אותו לאותן כבל בדיוק ואינו מזהה. מה יכולה להיות הבעיה??

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וושבוע שעבר בדקתי את טמפרטורות במחשב והטמפ' של הchipset הייתה 51 במנוחה ו55 במאמץ! לעומת זאת המעבד במנוחה 30 ובמאמץ 45. המארז מאורר היטב והזרימה מעולה בו.. נ.ב הטמפ' היא ללא OC מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yoyo123233,

אז ככה המחשב שלי לפעמים נתקע כלומר התמונה על המסך נתקעת העכבר התכבה וגם המקלדת ולא תמיד העכבר והמקלדת מתכבים ביחד לפעמים רק אחד מהם אבל לרוב שניהם ביחד בכל מקרה המחשב לא מגיב בכדי לצאת מהמצב הזה אני צריך לעשות ריסט למחשב לוח אם p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ עכשיו זה לה הכ.מ כי החלפתי עם חבר והבעיה נמשכת זה לא הדיסק הקשיח כי קניתי חדש והחלפתי בישן איזה חודש אחרי שהבעיה התחילה וגם פירמטתי וזה לא עזר זה לא החום במעבד כי רק החלפתי לו היום קירור הוא יציב על 35 במנוחה ו 55 גג במאמץ אני ממש אובד עצות אז תעזרו לי כל רעיון יתקבל ותודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 5.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 500-570 ש"ח, שמעתי ולפיסקירות יוצא שה-logitech X-530 לא רעה. אבל אחרי בדיקה שלי אחרי התקנת הדרייור של הכרטיס קול והפיכת המצב במאפייני שמע ל-5.1 שזה לא עזר בכלל כלום לא קרה רק היציאה הירוקה עובדת לפליטת סאונד, השחורה והירוקה לא עובדת חיברתי עוד מע' רמקולים לשחורה כלום וגם לכתומה ועדיים כלום רק בירוקה, ומפה הבנתי שהשיטה להפוך את זה במאפייני שמע ל-5.1 בכלל לא עוזר וצריך את התכונה של קרייטיב שתיגש לדרייוור של הכרטיס ותפתח את היציאות האלו, …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים